1. september 2015

Formand for Lejernes LO og Enhedslistens Christian Juhl hylder Castro-tro kommunistisk revolutionær

Selvom vi skriver 2015 er Muren ikke faldet alle steder. I seneste nummer af Vi lejere, officielt organ for Lejernes LO, ses foreningens lokalformand Jan Holm Jensen og Enhedslisten-MF’er Christian Juhl sammen med Fernando Gonzales. En Castro-tro revolutionær, der tidligere på året blev løsladt efter næsten to årtier i amerikansk fængsel. Om det sambasocialistisk diktatur er idealet for Lejernes LO skal jeg ikke kunne sige, men Jan Holm Jensen har tidligere deltaget i en såkaldt ‘Solidaritetsbrigade’ i Havanna, arrangeret af Dansk-Cubansk Forening.

(Jan Holm Jensen, Christian Juhl og Fernando Gonzales i Vi lejere, Lejernes LO, aug. 2015, s. 4)

“I 1998 blev de arresteret i Miami af FBI for spionage mod USA og for at operere som agenter for en fremmed regering. Efterfølgende kom også en mordanklage mod Gerardo Hernández til. Man mente, at hans efterretninger i 1996 havde gjort det muligt for Cuba at nedskyde et civilt fly på vej væk fra cubansk luftrum. Flyet tilhørte organisationen Brothers to The Rescue, som var på en mission for at redde flygtende cubanere fra deres tømmer-flåder. Fire amerikanske statsborgere blev dræbt ved nedskydningen.

Benægt, benægt, benægt var mantraet tilsyneladende igennem størstedelen af forløbet, indtil den cubanske regering i 2001 indrømmede, at mændene var agenter for Cuba. … Tre af dem fik livstidsdomme, mens Fernando Gonzalez og René Gonzalez slap med henholdsvis 19 og 15 år. …

‘Jeg lagde en plan for, hvordan jeg ville leve mit liv i fængslet. Der er mange ting, som man ikke kan, når man sidder i fængsel, men der er også mange ting, som man godt kan, og jeg besluttede mig for at udvikle mig som menneske, læste, studerede og arbejdede på at blive en bedre revolutionær.'” (Jyllands-Posten, 25. april 2014)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68660/trackback

11 Comments »

 1. Ikke et ondt ord om Lejernes LO, der forsvarer os fint mod liberale bolighajer.

  Kommentar by AFA — 1. september 2015 @ 21:29

 2. OG hvad rager det indlæg lige Uriasposten. Hold FOKUS. Det nationale Danmark—-Det er absolut på tide vi stopper med at være et af USA’s europæiske offerlam !!! Og en tysk slavestat.ET suverænt frit nationalt Danmark. JA

  Kommentar by dansker — 1. september 2015 @ 21:40

 3. – dansker

  Det er Uriaspostens fokus.

  Kommentar by kimmobil — 1. september 2015 @ 21:46

 4. Pointen kigger i at Enhedslisten og dens kommunister også har infiltreret LLO.

  Så ved vi det :)

  Kommentar by Sindsro — 1. september 2015 @ 22:16

 5. I min boligforening har vi sådanne tågehorn, men de er på retur-de
  kan kun forsvare/angribe med udskamning og latterliggørelse, og derved skræmme fredlige borger til at makke ret.
  Ja man sku tro det var løgn!

  Kommentar by Klaus j — 1. september 2015 @ 22:49

 6. Lejernes LO er et rent kommunistisk foretagende, man lærer hurtigt som udlejer at det er klogest at spørge LLO først hvad huslejen må sættes til af udlejer for en lejlighed, har man først godkendt en lejer og vedkomne melder sig ind i den kommunistiske forening og klager over den for høje husleje, så bliver man uden aftale med LLO omgående slæbt i retten og beskyldt for at være en kapitalistisk udbytter der udnytter fattige mennesker, kommunismen florerer i fuldt åbenhed i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. september 2015 @ 01:18

 7. Da Fidel Castro og Che Guevara væltede Batista i 1959, var mange glade for at slippe af med en modbydelig diktator, mens de mange forstod hvad de kæmpede imod, forstod kun få hvad de kæmpede for. De kæmpede for Kommunismen og det var i alt sin grusomhed hvad de fik. Cuba var kommet fra asken til ilden. Ganske vist kunne Amerikanerne ikke sige sig fri for en hvis skyld. De hånterede situationen udygtigt og skubbede Castro og Che i armene på Sovjet.
  I Cuba udspillede sig rædselschener, hvor der kom et uhyggeligt og blodigt opgør med det tidligere regimes støtter. Che Guevara var leder af fængslet La Cabana, her dødsdømte og eksekveredes utallige dødsdomme, hvor af Che personligt stod for adskillige.
  Efter den første blodige tid udvikledes et modbydeligt kommunistisk diktatur, med dødspatrulier og i en lang periode var Cuba det land i verden med flest politiske fanger, op mod 1 mio flygtede til USA og det er først nu 56 år senere vi ser en lille opblødning.
  En af de store spørgsmål, som min generation skylder et svar på, er hvorfor Che Guevara, blev dyrket som en heltefigur, han var dybest set bare en modbydelig morder!
  Det var intet heltemodigt over ham, da han forsøgte at eksporterer sin revolution til Congo blev de så trætte af hans fanatisme, at de smed ham ud. Det fik ham dog ikke til at stoppe, han forsøgte så at støtte revolution i Sydamerika, hvor han dog mødte dit endeligt.
  Et besøg på Cuba har mere end noget andet bevist for mig at Kommunisme er dømt til at udvikle sig til tyranni, aldrig har jeg oplevet magen til ufrie folk. Der var masser af samba og fest, men det var på trods af regimet ikke på grund af det!

  Kommentar by Robert R — 2. september 2015 @ 08:51

 8. Bare rolig, der kommer snart ny ledelse i landets “almennyttige” boligforeninger
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/islamist-anklages-kuppede-sig-til-magten-i-boligforening/5492810

  Kommentar by redneck — 2. september 2015 @ 09:42

 9. Jeg husker udmærket “Dansk-Cubansk Forening” som “en politisk solidaritetsforening, der har til formål at udbrede kendskabet til og styrke solidariteten med den cubanske revolution”

  Lærer og ungdomsleder på Østerbro Anne Garder (Larsen) var nemlig DKP-kandidat til byrådet i min kommune (Gentofte) 1978 og 1981. Og hun var med i nævnte foreninges hovedbestyrelse og gift med foreningens formand, sociolog Karsten Garder (Larsen). Kommunister er gerne – i modsætning til de “borgerlige” – flittige myrer, der med egne positive fremtidsvisioner skaffer sig vigtige ståsteder i samfundet.
  I begyndelsen af 70’erne, hvor narko strømmede ind i Danmark (- en uhyre givtig handel fra kommunistiske stater!) arrangerede Folketeatrets direktør, Preben Harris, (1971 ?) i samarbejde med psykiater Finn Jørgensen forestillingen “Her bor de gale”, som skulde rejse debat om narkotika og psykiatri blandt publikum (og dermed også i samfundet). Psykiater Finn Jørgensen (der modtog “Støt fri hash-prisen”) og en gruppe af hans patienter fra Skt. Hans udgjorde en del af publikum, mens en anden del var forældre fra Landsforeningen imod Hash og Narkotikamisbrug. Det førte ganske rigtigt til ivrig debat blandt publikum efter stykket.

  Det var vel dette, som inspirerede filminstruktør Merete Borker og DR-programmedarbejder Lars Engels til dokumentarfilmen “De gale i Havana” 1977 til Statens Filmcentral. Engels sad i ovennævnte forenings hovedbestyrelse og også Merete Borker var knyttet til den.

  Kommentar by Gertrud — 2. september 2015 @ 11:17

 10. Ved ‘fredsringen’ forleden i forbindelse med ‘nazihærværket’, så man i TV en af udlændingene med et skilt og klædt i t-shirt med morderen Che Guevara.

  Kommentar by LarsB — 2. september 2015 @ 14:49

 11. “Lejernes LO er et rent kommunistisk foretagende”

  Der er intet kommunistisk i LLO. De varetager til gengæld lejeres interesser på eksemplarisk vis.

  Kommentar by AFA — 2. september 2015 @ 21:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper