5. juni 2009

“Recitation of verses from the Koran… could be heard in the background.”

Den 20. januar 2006 blev den fransk-marokkanske jøde Ilan Halimi kidnappet af en parisisk ghetto-bande med det sigende navn Les Barbares. Jeg har ikke tidligere skrevet om sagen, men nu er detaljerne ude, og det er i høj grad en øjenåbner. Pamela Geller har gennemgået sagen med fokus på mediedækningen – The Halimi Cover-Up (via Snaphanen).

“The abduction and murder in Paris of a young Jewish man by a gang of Muslim immigrants calling themselves the Barbarians shocked the whole of France in 2006. But now that the accused are on trial – silence.

A French judge has ordered the latest issue of the magazine Choc (“shock”) removed from the shelves. The cover showed a man with duct tape completely covering his head, except for a small opening around his nostrils. His Recitation of verses from the Koran, while Ilan’s tortured screams could be heard in the background. His nose is bloody. His hands are also bound with duct tape.

It was a photo of Ilan Halimi, the 23-year-old Parisian Jew who was kidnapped and tortured for 24 days by the Barbarians. His captors took the picture and sent it to his family. A lawyer for Halimi’s family had complained about the magazine, but Choc’s editor-in-chief Paul Payan responded: “Of course, we understand the anguish of the parents and, of course, we share their anguish…. But what’s so harrowing is not the publication of this photo. What’s harrowing is what it represents, what happened, the reality behind it.”

And it gets worse. The New York Times reported last week that “in the two and a half weeks since 27 people went on trial [in Paris] for the brutal 2006 kidnapping, torture and killing of a young Jewish man, little has filtered out about the proceedings.” Worse still, the little that has emerged indicates that French government and law enforcement have done everything in their power to obscure the Islamic Jew-hatred that led these Muslims to commit this crime.

The corrupt media, aligned with the jihad forces, has long blacked out the truth about Halimi’s homemade concentration camp and the inconceivable horrors that were suffered by this French Jew, chosen by Islam’s soldiers for unimaginable torture. They covered up the religious aspects of this depraved barbarity. Law enforcement did as well…

Ilan’s uncle, Rafi Halimi, reported that “the gang phoned the family on several occasions and made them listen to the recitation of verses from the Koran, while Ilan’s tortured screams could be heard in the background.”

Three weeks of unimaginable torture. Three weeks. So many clues. So many guilty animals partaking in the continuing torture in their “homemade concentration camp.” Twenty-three people participated in torturing Ilan. Another twenty were involved indirectly. The custodian of the building gave them the key to an apartment where they said they wanted to “keep someone.” French journalist Guy Millière reported that “the screams must have been loud because the torture was especially atrocious: the thugs cut bits off the flesh of the young man, they cut his fingers and ears, they burned him with acid, and in the end poured flammable liquid on him and set him on fire.”

Horrible tortures. Horrible torturers. One of the torturers would go to work at a TV station every day and come back to partake in the torture…

When Ilan was found, the head of the fire department who was called to the scene, a man with decades of experience, almost fainted when he saw the victim. The last thing Youssef Fofana did was slit Ilan’s throat, twice, and pour a flammable liquid on him to try to set him on fire. But this did not burn him to death, because Ilan walked for perhaps one hour, trying still to find a way to live.

Oploadet Kl. 14:40 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6870/trackback

35 Comments »

 1. “Recitation of verses from the Koran… could be heard in the background.”

  Det er godt med støtte fra selveste gud, når man er i gang med sådan noget.

  Når Villy og Helle tager over, og sender deres SA-krigere ud på gaderne, så vil man i baggrunden kunne høre citater fra deres hellige bog: ”Velfærd, social retfærdighed, forandring, godhed, lighed, lighed, lighed, lighed …” gentaget i det uendelige.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 5. juni 2009 @ 15:03

 2. Denne forbrydelse er så afstumpet, at man overvejer om, dødsstraffen bør genindføres.

  Kommentar by Preziosi — 5. juni 2009 @ 15:03

 3. Havde det sket i Danmark, kunne vi ikke engang udvise forbryderne efter endt afsoning, idet de jo i deres ophavslande kunne blive ofre for … wait for it … tortur !

  Vesten er så *fucked*

  Kommentar by DaLi — 5. juni 2009 @ 15:15

 4. Det er en skræmmene historie, hvad der er mere skræmmene er mediernes fortielse af hele affæren, det forstærker den slags strømninger som vi kendt fra historien.

  Apropos, ny-fascister, og venstrefløjs vælgere, der samtidig er støttegruppe til den samme slags bander på Nørrebro som dem i Paris lover mere vold, ødelæggelse og hærværk, Hyskenstræde er bare en forsmag

  jp.dk/indland/article1715267.ece

  Hærværket i Hyskenstræde var kun begyndelsen. København kan vente en større hærværkskampagne mod forretningskæder og andre kommercielle dele af København, truer unge aktivister.

  […]

  “Rigtige mange af de folk, der har været med mod Streckers, var også med i Hyskenstræde og synes også, at det var okay at bruge militans derinde, netop fordi det er den samme type forretninger og den samme type mennesker, der ejer dem. Modstanden mod dem slutter hverken med Streckers eller Hyskenstræde, det fortsætter, uanset hvor vi er henne,” udtaler en anonym mandlig aktivist til modkraft.dk.

  […]

  “Jeg bryder mig ikke om, at der kommer en ensrettende kultur og stjæler det byrum, som jeg har været med til at forme. Det bør være op til de mennesker, der bor her, bruger byen, og som holder af stedet, ikke de her kæder, der udnytter folk, og som prøver at presse en mainstreamkultur ned over os,” tilføljer aktivisten til modkraft.dk.

  Sygt, rigtig sygt.

  En udpeget gruppe af mennesker som disse nyfascister ikke bryder sig om, skal destrueres og smadres, tal om fordomme, intolerance og fascistiske tendenser.

  Det værste er at de tror de har en Übermoral der retfærdiggør deres volds psykopatier.

  Tabere, volds psykopater, nyfascister, moralsk afstumpede individer, dhimmier, kriminelle osv stemmer alle rødt.

  Kommentar by Rolf Krake — 5. juni 2009 @ 15:58

 5. Det synes at være sådan, at der er en vis procentdel af menneskeheden der lader sig involvere i handlinger af overmåde råhed, som resten af os ikke kunne involvere os i. Disse mennesker forekommer virkelig at være af en anden race. Biologisk set er de selvfølgelig menneskelige væsener, Homo Sapiens. Men i deres grundholdning er de også medlemmer at en anden art – en afart af mennesket der meget vel stadig er en del at dyreriget, og som resten af os ikke tilhører.
  Med andre ord, der synes at være mennesker, der bedst kan beskrives som uhyrer – og hvis uhyrligheder ikke kan forklares. Og så dog. Hvis hele ens sind bliver fyldt, hjernevasket, med had og selvretfærdighed fra barnsben af og det samtidig sker i den faste overbevisning af det er godkendt af Gud/Allah, eller retfærdiggjort af en politisk filosofi, så går det galt. Da bliver mennesket qua dets hjernekapacitet den mest frygtindgydende og afskyvækkende dræbermaskine som naturen har fostret.

  Kommentar by synopsis-olsen — 5. juni 2009 @ 16:05

 6. 4.Rolf Krake

  Derfor passer de også så godt sammen med Islams ideologi og dens udøvere: de er tilhængere af vold mod og mord på de der ikke tænker, og er, som dem.

  Det er mennesker af den værste slags.

  Og vi vil komme til at opleve mere af det, der er foregået herhjemme, men vi vil givetvis også komme til at opleve hvad pariserne har oplevet.

  For det drejer sig om typer af mennesker som ikke kun kan findes i bestemte områder, men som er blevet spredt ud over hele Europa/Vesten.

  De hjemlige venstresnoede kan måske genopdrages eller holdes i ro indtil de selv via udvikling og påvirkning fra omverdenen når frem til et mere afbalanceret forhold til tilværelsen.

  Derimod er der nok ikke så meget at gøre ved de grupper af mennesker der som det naturligste i verden anser undertrykkelse af kvinder og vantro som helt OK og som tillige mener den fysiske udryddelse af vantro der ikke vil makke ret er helt på sin plads.

  Når ens forbillede er mand som er udnævnt til Det Perfekte Menneske, en mand som selv var en voldelig undertrykker og morder, en tyv og en løgnhals, og man som et nutidigt mennesker ikke kan se det ravruskende gale ved dette, skal vi nok ikke forvente rationel tænkning hos de grupper af mennesker.

  Derimod skal vi, hvis vi er fornuftige, regne med at det er præcist den adfærd vi kan forvente fra disse grupper !

  Jo flere de bliver i antal, jo vanskelige bliver det at opbygge forsvar for sig og sine imod disse menneskegrupper.

  Men det er hvad vi kommer til at skulle uanset hvor svært det bliver.

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. juni 2009 @ 16:24

 7. Sagen fra Frankrig er også mørklagt i de danske medier.

  Læste forleden, at Obama rækker hånden ud til verdens muslimer.

  Han skal passe på, at den ikke bliver hugget af…

  Kommentar by Henrik — 5. juni 2009 @ 16:39

 8. ÅH NEJ! Den historie kunne jeg ikke læse til ende.

  Vi har lige hørt Obamas tale i Cairo om hans store respekt for den muslimske tro, og at USA vil bekæmpe vaneforestillinger om muslimer overalt hvor man møder dem. “Liberalisme er ikke en undskyldning for religiøs intolerance”, hævdede han, og gav dermed sig selv og Vesten mundkurv på i kampen mod al den undertrykkelse der indgår i islam.

  Mogens Lykketoft siger til Berl.Tid.: “Ja – det var en fantastisk flot tale, der viste en ærlig og indforstået agtelse for den islamiske civilisations enorme bidrag til også vores udvikling – og ved overbevisende at argumentere imod at lade os styre af gensidige fjendebilleder.”

  Men islamisterne er ligeglade. I dag sprænge de 40 til døde i en pakistansk moske. Det er situationen i et land hvor regeringen i årtier har været føjelig over for islamiske kræfter.

  Kommentar by Niels P. — 5. juni 2009 @ 17:25

 9. Hvor meget er egentligt sluppet ud i de Danske medier om den stakkels pige der blev kidnappet og tortureret i flere dage af hendes muslimske eks-kæreste?

  Ikke i samme målstok, men samme sindssyge grundholdning fra herrefolket.

  Jeg undrer mig bare lidt….

  Kommentar by Vantroende — 5. juni 2009 @ 18:02

 10. @ Børge og Rolf: På Uriasposten kan man altid finde folk der metaforisk set er parat til at stikke tungen langt op i Islams røvhul og så slikke igennem. Med andre ord; folk som jer. Føj, hvor er jeres apologi ulækker.

  Disse mennesker torturerede deres medmenneske i ugevis, udsatte ham for de værste pinsler. Hvorfor? Fordi han var jøde, og de havde læst en vederstyggelig bog, som fortalte at Gud gav dem ‘en klar bemyndigelse’ over jøderne. En klar bemyndigelse til at torturere og dræbe. Den slags står faktisk i Koranen.

  Stop lige op og tænk over det. Der er folk som mener at Gud har åbenbaret til dem at de pga. deres tro er berettiget til stor set hvad-som-helst mod stort set hvem-som-helst der ikke er muslimer. Fænomenet har et navn: The Antinomian Heresy.

  Jeg bliver så arg over apologeter der ikke kan se Islam blive omtalt uden at begynde at sidestille forbrydelser i Islams navn (og ånd!) med hvad der i sammenligning er små bagateller.

  Rolf og Børge: I kan opfatte jer selv som I vil, i praksis er I Islam-apologeter af den allerværste slags.

  M.h.t. Obama i Cairo: Jeg har ikke orket at læse hele talen, men jeg kan ikke forestille mig at Obama kan overgå Bush i apologi:

  http://muslimrepublicans.net/Article.asp?ID=164

  Husk på konteksten. Bush sagde sin mest apologetiske linier, mens ligene stadigvæk lå begravet under det kollapsede WTC. Det er derfor at mange Islam-kritikere aldrig har tilgivet George W. Bush.

  Kommentar by WilliamJansen — 5. juni 2009 @ 18:05

 11. Virkelig uhyggeligt. Og antisemitisk vold er desværre stærkt stigende i Frankrig – og i Tyskland, selvom typer som Balder benægter kendsgerningerne, uvist af hvilke årsager…

  Kommentar by Maria Tacchinardi — 5. juni 2009 @ 19:06

 12. Det er måske nok meget godt, at sagen ikke har været berørt af DDR samt div. andre røde medier i dhimmark, for så havde historien lyt sådan her -Jøde kidnappet og totureret af højrefløjs tilhængere i Frankrig- fuldt op af den ene løgn efter den anden af de sædvanlige landsforrædere/galninge til røde såkaldte experter.

  Kommentar by Fritz — 5. juni 2009 @ 19:32

 13. > 10 William Jansen
  “Disse mennesker torturerede deres medmenneske i ugevis, udsatte ham for de værste pinsler. Hvorfor? Fordi han var jøde, og de havde læst en vederstyggelig bog, som fortalte at Gud gav dem ‘en klar bemyndigelse’ over jøderne. En klar bemyndigelse til at torturere og dræbe. Den slags står faktisk i Koranen. Stop lige op og tænk over det. Der er folk som mener at Gud har åbenbaret til dem at de pga. deres tro er berettiget til stor set hvad-som-helst mod stort set hvem-som-helst der ikke er muslimer. Fænomenet har et navn: “The Antinomian Heresy.”

  Det er godt sagt, William. Dog forstår jeg ikke to ting: dit angreb på Rolf og Børge, og hvorfor skal det antonomiske kætteri (antinomian heresy – såvidt jeg forstår en forestilling om at man kan blæse på al moral) blandes ind i det?

  Luther mente at alene tro gav frelse, og at gode gerninger (overholdelse af moselov, morallov etc.) intet betød i den sammenhæng. Det har i mange henseender frisat mennesket fra religionens strenge påbud, ikke mindst i de sidste generationer, og gud ske tak og lov for det.
  Jeg mener ikke at de bestialske muslimer der torturerer en jøde, på nogen som helst måde er løst fra den muslimske lov. Tværtimod tyder alt på at de mener at opfylde den.

  Kommentar by Niels P. — 5. juni 2009 @ 20:08

 14. @ Vantroende

  At gerningsmanden er muslim og torturerede kæresten blandt andet med den begrundelse, at hun var kristen, har været næsten mørkelagt i referaterne fra retssagen. Der var lidt fremme (i Ekstra Bladet), da denne afstumpede voldsmand og gidseltager blev anholdt.

  Sagen går vist i øvrigt om i disse dage, da gerningsmanden vil have omstødt sin behandlingsdom.

  Kommentar by Preziosi — 5. juni 2009 @ 21:30

 15. Når islam regerer i Europa, er en sådan forbrydelse sikkert straffri, hvis der ellers er flere jøder tilbage at slå ihjel.

  At der stadig findes jøder, der aktivt støtter massiv muslimsk indvandring i Europa, er lidt af en gåde.

  Kommentar by Preziosi — 5. juni 2009 @ 21:35

 16. Hvor er det dog delikatesseagtigt, at den allestedsnærværende William Jansen nu fuldstændigt har overvundet den indignation, som for et par måneder siden, truede med at afslutte hans karriere som Uriaspostens ubetinget mest produktive skribent.

  En indignation, der tilsyneladende hjemsøgte ham i så høj grad, at han følte sig foranlediget ham til at kundgøre overfor denne blog´s læsere, (og alverden i øvrigt), at han ALDRIG – NEJ ALDRIG MERE – ville lade sin beåndede docentvirksomhed besudle ved at offentliggøre sine afgrundsdybe tanker, (med supplerende tilrettevisninger af alle os andre fascistoide idioter), i dette ondskabens og dumhedens forum.

  Et i sandhed foruroligende budskab som den uoplyste hob velsagtens modtog med fryd eller vantro; de gode lo og de onde græd – eller også var det omvendt – men uanset, blev selv de mest pessimistiske forudsigelser hurtigt gjort til skamme.

  For aldrig så snart havde den små William tudet af, før han trak i land med en noget mere moderat bulletin: Jo, nu forlød det, at han dog alligevel ville OVERVÅGE, og UDELUKKENDE respondere på kommentarer hvori hans navn eventuelt måtte være nævnt – ellers ville han INTET, NEJ ABSOLUT INTET foretage sig.

  Sådan gik det selvfølgelig ikke, men det var der vel heller ingen levende sjæl som havde regnet med.

  De læsere, der har fulgt bare en lille smule med her på bloggen, er nemlig godt klar over, at William Jansen simpelthen ikke KAN tilsidesætte de kræfter som er rodfæstet i hans helt ubegribelige narcissisme og trang til eksponering – NO MATTER WHAT.

  Egentlig er det lidt sørgeligt, hvis det altså ikke lige var fordi, langt størstedelen af hans amatøragtige forsøg på at agere opvigler, trods alt repræsenterer en vis underholdningsværdi.

  Beklageligvis udvikler hans aktivitet det kedelige biprodukt, at kommentarsporene går op i hat og briller – for det må trods alt være de færreste, der i længden gider forholde sig til hans pseudointellektuelle og skamløst navlebeskuende tirader.

  At Obama – som WJ siden day one har promoveret som den ny Messias – nu er den, der indiskutabelt anlægger den til dato mest servile attitude overfor islam, kan selvfølgelig være svært for den alvidende at acceptere, og frustrationen er åbenlys for enhver.

  Kommentar by Prins Danmark — 5. juni 2009 @ 22:25

 17. Alene det at en statsleder postulerer at kunne frasige sig sine borgeres ytringsfrihed overfor en anden nation eller civilisation er jo vederstyggelig.

  Hvem f*nden tror han egentlig han er ?

  Kommentar by DaLi — 5. juni 2009 @ 22:47

 18. 17.DaLi

  Hop over på Frontpage Mag. og læs David Horowitz´ udlægning af Obamas Cairo tale.

  Den er noget anderledes end den tolkning jeg kom frem til – men Horowitz er betydelig bedre bevandret i Islam og USA end jeg er.

  Jeg håber, han har ret !

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. juni 2009 @ 23:33

 19. –> 11 Maria Tacchinardi

  “Virkelig uhyggeligt. Og antisemitisk vold er desværre stærkt stigende i Frankrig – og i Tyskland, selvom typer som Balder benægter kendsgerningerne, uvist af hvilke årsager…”

  Nu må du holde op dit sølle skræmsel. Hvis du beskylder nogen for noget så se at have dokumentation for dine påstande i orden.

  Du har ikke hørt mig benægte nogen kendsgerninger, men at det ikke passer at den eventuelle stigning skyldes såkaldte indfødte c.q. højreorienterede der står bag.

  Hvad omfanget angår, ja så har jeg citeret officielle statistikker, og derfra fremgår det trods alt heller ikke at der i hvert fald for Tysklands vedkommende er nogen særlig stor bølge af vold specielt rettet mod Jøder, når man først får sorteret graffiti forbrydelserne og lignende fra. Jeg har ingen tal om Frankrig, og jeg har heller ikke udbredt mig om det.

  Desuden opponerer jeg mod tendensen til at lade Jøderne fremstå som den eneste eller værst ramte gruppe, når de hårdest ramte gruppe i virkeligheden er almindelige indfødte.

  Mordet på Halimi, som jeg i øvrigt var en af de førte til at udbrede kendskabet til i Danmark, var af en afsindig karakter. Det kan dog ikke i sig selv ses som en generel tendens eller noget der i sig selv rykker i statistikkerne.

  Jeg er træt af at blive bagtalt og taget til indtægt for alt muligt.

  Du er ikke andet end en gemen sladdertøs, der spreder sit gift i diskussioner hvor den tiltalte ikke en gang deltager, og hvor det afhænger af tilfældigheden om vedkommende opdager dine ulækre udgydelser og kan tage til genmæle.

  Hamas beskyldes for at bruge kvinder og børn som skjold. Du kan åbenbart ikke klare dig uden at holde en Jøde op foran dig.

  Kommentar by Balder — 5. juni 2009 @ 23:50

 20. #6 Vivi

  Helt rigtigt.

  Forenet i had, venstrefløjen og islamisterne, hver med deres ideologi og magtsyge utopiske verdensforestillinger, i en uhellig alliance hvor muslimer er stormtropper og stemmekvæg, venstrefløjen tror at hvis de er forestående og eftergivende kan islamismen styres mod et utopisk drømmeland, hvor de som godheden selv vil være übermoralske overherrer.

  resultaten vil uomtvisteligt blive folkedrab, krig, destruktion og elendighed, et spørgsmål om tid, hvor begge parter vil baske sig, de venstreorienterede er som maddiker der lever og guffer sig sig tykke i de betændte sår i samfundet, som de spreder til resten af den sunde krop, hvor de selv ser dem som løsningen til det de har skabt.

  Jøderne er de første der bliver ofre, men vi står alle i samme kø.

  Jo, det er tvingene nødvendigt, at vi bygger forsvar, for den simple grund at det er vores overlevelse det drejer sig om, de værste er de røde der dolker os i ryggen og fører fårene til slagtebænken.

  Var det ikke for dem, havde islam ikke fået et ben til jorden, endsige importeret som et pseudoproletariat og stemmekvæg til de røde værnemagere.

  Kommentar by Rolf Krake — 6. juni 2009 @ 00:08

 21. Her er endnu en udredning af Comrade Obama

  Deciphering Obama in Cairo
  http://www.centerforsecuritypolicy.org/p18084.xml

  Har man lyst til at tage øretelefonerne på, kan man lytte til en absolut fortrinlig og lærerig udredning af Mark Levin, conservative talkhost radio, der tager os tilbage til århundrede skiftet, muftien af Jerusalem amin al husseini, Eichmann, skabelsen af Israel osv, samt de falske kredentiels Comrade Obama giver muslimerne om deres såkaldte videnskab der alt er stjålet, altsammen hårdtslående fakta.

  Klik på – 06/04 The Mark Levin show – Det kan også downloades til podcast eller mp3
  http://www.marklevinshow.com/sectional.asp?id=32930

  Kommentar by Rolf Krake — 6. juni 2009 @ 00:20

 22. Børge # 1

  “Når Villy og Helle tager over, og sender deres SA-krigere ud på gaderne, så vil man i baggrunden kunne høre citater fra deres hellige bog: ”Velfærd, social retfærdighed, forandring, godhed, lighed, lighed, lighed, lighed …” gentaget i det uendelige.”

  Jo der er jo visse ligheder.

  Preziosi # 2

  Jeg havde havde selv samme tanke, inden jeg læste din kommentar om genindførsel af dødsstraffen. Dødsstraf er bare for let. En genoplivning af Djævleøen er nok bedre.

  synopsis-olsen # 5

  Jo, der har desværre alle dage befundet sig U-mennesker på denne jord. Og religion og had blandet sammen er en total katastrofe.

  Vivi Andersen # 6

  Ja tak, der er mange ligheder mellem autonome skadedyr og de islamiske.

  Fritz # 12

  Nej, nej, nej, ung jødisk mand torturerer sig selv, medens hjertevarme muslimer prøver at hjælpe ham.

  Preziosi # 15

  Flot pletskud

  Jeg kender ikke til straframmerne i Frankrig for hate crimes, men i Danmark kender man kun til hate crimes MOD muslimer. Hate crimes begået af muslimer mod andre findes simpelthen ikke.

  Kommentar by Janette Lund — 6. juni 2009 @ 00:23

 23. #10 William Jansen,

  Jeg fristes til at sige du skal holde dig væk fra fygræsset eller du skal købe dine champignoner i Irma eller Netto, ikke hos den rare søde solidariske venstreorienterede guttermand med Che eller Fri Christiania trøjen der hilser så pænt på hjørnet og siger peace.

  Jeg kan ikke lade være med at være overbærene med dig, jeg har på fornemmelsen at du ikke helt rigtig forstår eller tør vedkende dig realiteterne i virkelighedens verden, som du er begyndt at lære at kende, og skridt for skridt begynder at forstå. og hvad du ser skræmmer dig, samt at de såkaldte ‘højreorienterede’ også skræmmer dig, fordi det er svært at frigøre sig for fordomme og de rammer som det venstreorienterede miljø gemmer sig, og dyrker fornægtelsen, hadet, samt at de projektere de allerværste floskler på deres opponenter, som du igrunden godt ved er en løgn.

  Du ved godt at du ofte får en endefuld grundet din egen forvirring, og du kun har et hoved, hvilket ikke muliggører at gå med to hatte.

  Der er ingen her der hader muslimer, der findes gode muslimer fordi der findes gode mennesker, det har intet med islam at gøre, islam som ideologi er afskyelig, ondskabsfuld, frastødene, farlig, morderisk, farlig selv for muslimerne fordi islam skaber antropi i den muslimske bevidsthed, dræber al kreativitet, fornuft, kritisk tænkning, selvstændighed, den fremhæver følelser, næres af vrede og had, den fremprovokere vold, myderier, narcissisme i den muslimske bevidsthed, og den skal bekæmpes, som Nazismen eller Kommunismen skulle og skal bekæmpes, der findes intet kompromis, ingen gylden mellemvej.

  William, tænk dig om, tænk, tast, tal!

  Kommentar by Rolf Krake — 6. juni 2009 @ 00:49

 24. Selv de mest hard-core folk paa venstrefloejen i DK tager afstand fra dette barberi. Det er ikke problemet,

  istedet er det et megaproblem, at de ikke tager ansvaret for at have importeret dette problem, samt at de naegter at se sammenhaengene i dette ufattelige.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. juni 2009 @ 05:01

 25. @23 Rolf Krake
  Wislam’s noget ukultiverede udfald mod dig og Børge er ikke usædvanligt for vensterfløjs tilhængerne, der ikke formår at sætte virkelighedens hændelser sammen med de tiltag som vensterfløjen gør.

  Se på socialist Ritt mareridtet Kbh Kommune og deres kryben for islamiske krav og indførsel af opdelings hensyn til de uintegrerbare muslimer. De plejer deres stemmekvæg i hoved og røv, så disse krævende ugidelige herrefolks dagdrivere ikke har andet at gøre end at kræve flere og flere opdelings krav til kommunen.
  Disse hjernevaskede kulturmuslimer får lov til at leve deres liv i deres medbragte islamiske bagage kuffert uden krav om at indordne sig alle andre indvandres vilkår som ikke får særhensyn, det ødelægger kommunen og dens mulighed for udvikling, at kommunen gang på gang forhindres i tiltag som den muslimske dogme levevis ikke vil indordne sig under.
  Vensterfløjen har desværre den vrangforestilling(ifølge MareRITT) at det ikke er antallet af muslimer der er problemet, men integrationen det er galt med, Jamen, hvis muslimerne ikke ønsker integration og modarbejder denne for at leve i deres medbragte kuffert,jamen, så er antallet af muslimer et problem,men det vil vensterfløjen ikke indse, derfor ruller vores samfund mod adskillelsens apartheids samfundet, hvor uhæmmet import af iSLAM idelogi tilhængerne demokratisk!kommer til at flertals stemme for kalifatets indførelse.
  Vores samfund vil blive omvæltet ved fortsat uhæmmet tilstrømning af uintegrerbare hjernevaskede mentalt analfabeter der er underkastet den udviklingshæmmede idelogi iSLAM.
  Dette fatter vensterfløjen ikke, de jubler over deres impoterede stemmekvæg som kortvarigt kan bringe dem til magten, for derefter at blive slagtet som socialisterne i Iran!
  Kortsigtet dum politik som vensterfløjen ikke fatter en brik af!
  Inklusiv wislam, som stemmer hovedløst dumt på islamister som ikke engang de andre socialistiske partier ønsker opstillet undtagen ekstremisterne enfoldighedslisten.

  Kommentar by li — 6. juni 2009 @ 06:08

 26. OT : Her er lidt nyheder vi sikkert heller ikke ser i Danske MSM !

  http://www.youtube.com/watch?v=ijkbZ4G4MSY

  Kommentar by Santor — 6. juni 2009 @ 07:18

 27. I Danmark hører vi stort set intet om de helt igennem forfærdelige og bestialske overfald på jøder rundt omkring i Europa. Til gengæld så vælger danske medier at fodre den danske befolkning med nyhedsindslag om en gruppe kirkebesætterne i Brorson kirken i København. Hvad blev der lige af proportionssansen i MSM – og i Folkekirken?

  Hvor er i øvrigt de forskellige menneskerettighedsråd og -centre når det gælder overfald på jøder i Europa?

  Kommentar by Janne — 6. juni 2009 @ 10:17

 28. anti-sharia # 24

  Du har helt ret. Det er ikke produktet af problemerne (utilpassede muslimer), man skal tackle. Det er de, der har skabt og tilladt problemerne at udvikle sig, man skal angribe.

  Og de har ikke noget racisme l#rt at råbe efter folk :-)

  Kommentar by Janette Lund — 6. juni 2009 @ 19:37

 29. Den sag gør mig så utroligt rasende. Det er kvalmende at høre hvad han har været udsat for, det er kvalmende at de afstumpede udyr slipper så let og det er kvalmende at se hvor uinteresseret de franske myndigheder ser på sagen.

  Denne sag skaber virkelig had dybt i mit hjerte. Men også frustration og en frygtelig følelse af magtesløshed.

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 6. juni 2009 @ 20:09

 30. >1 … endnu en perle fra Børge. Tak for perle.

  Må de sølle sindssyge Sozier ( venztrefløjen ), rådne op i deres egen hæslighed.

  Kommentar by Rendegraveren — 7. juni 2009 @ 11:02

 31. @ Rendegraveren.

  Tak :-) for den venlige bemærkning. Vi nationalkonservative må tale frit fra leveren, når lejlighed byder sig. Og det gør den jo, nu da DR ikke sidder på hele meningsdannelsen.

  Sagen er jo, at der aldrig er begået så voldsomme og afstumpede forbrydelser som i godhedens navn.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 7. juni 2009 @ 13:51

 32. […] anledning af Uriaspostens nylige artikel der igen mindede os om det grusomme mord og den forudgående tortur på den jødiske Ilan Halimi i […]

  Pingback by Video: Mike Savage om mediedækningen af et brutalt mord begået af en bande sorte » Balder Blog — 8. juni 2009 @ 02:35

 33. Er RettenTilSelvforsvar en indvandre ? Perle :-) :-) :-)

  Kommentar by Janette Lund — 8. juni 2009 @ 13:18

 34. Balder blog # 32

  Jeg ved ikke rigtigt, hvad man skal kalde den slags afskum, der nyder den slags. Men jeg håber, at de formastelige nyder livet bag tremmerne til deres dages ende og herefter brænder i helvede til evig tid.

  Kommentar by Janette Lund — 8. juni 2009 @ 13:35

 35. *10 wiliam + alle andre der sviner islam til..
  for det første vil jeg sige, at det ingen steder i Koranen er tilladt at dræbe jøder eller andre religioner.
  Der er et sted i Koranen hvor det er tilladt at dræbe, og det er hvis en selv har dræbt må man dræbe ham/hende. Der står også at hvis man kan tilgive er det bedst. Jeg forstår ikke hvorfor i snakker om ting i ikke har forstand på eller som i har læst et eller andet sted uden at være sikre på det i siger.
  Da jeg læste det alle har skrevet her inde begyndte jeg at græde, da jeg selv er muslim. Jeg er som alle jer chokeret over at læse dette. Selvom de hører Koran i baggrunden betyder det ikke at de er ægte muslimer. En ægte muslim vil lade tingene være så Gud kan styrre dem. Dvs. lade gud give liv og tage det tilbage.
  Jeg elsker Danmark og mine danske venner, og bare fordi at jeg stammer fra et andet land, betyder det ikke at jeg vil dræbe jøder, kristne og andre. Pas på hvad i siger. det sårer virkelig. Husk alle mennesker er ikke som hinanden.. Det kan godt være i har hørt mange forfærdelige historier og muslimer. Men det er fordi kun det ’spændende’ kommer frem. De mennesker der aldrig har gjort en flue fortræd bliver dømt, uden at være med i noget. Hvis du tegner en lille sort plet på et stort stykke papir, vil dine øjne hurtigt lægge mærke til pletten, og lade hele det andet hvide papir værre. Og det er det samme i denne situation. Det er kun forbryderne der kommer frem. og de andre uskyldige bliver hevet med.

  Kommentar by Sara — 16. juni 2009 @ 20:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper