5. september 2015

Tysk-lektor: Vi har ‘behov’ for masseindvandring, “… det her er en chance for Tyskland på længere sig.”

Efter aftale med Tyskland og Østrig, opgav Ungarn i går at overholde Dublin-forordningen, og 65 busser med indvandrere kunne således køre længere nordpå. Uvist af hvilken årsag indhenter Jyllands-Posten et ekspertcitat fra en lektor i tysk, der som litterat blandt andet forsker i sociale utopier i Kafkas kortprosatekster – Ekspert: Tyskland har brug for masser af flygtninge.

“‘Nu må vi se,’ siger tyskekspert, Moritz Schramm, lektor i tysk på Syddansk Universitet.

Han fornemmer, at der i Tyskland lige nu er en udbredt åbenhed lige nu, hvor det store flertal ønsker flygtninge velkommen. Ikke kun affødt af en historisk dagsorden, hvor man føler, at man skal hjælpe…, siger han:

Helt banalt regner man med, at Tyskland i løbet af de kommende 10 år får 6,5 mio. færre hænder til rådighed på arbejdsmarkedet, så der er et kæmpe behov for indvandring. Et stort flertal af tyskere synes ifølge aktuelle meningsmålinger, at vi skal hjælpe de mange flygtninge, der kommer til Tyskland af humanitære grunde. Men der ligger også den helt pragmatiske dagsorden om, at det her er en chance for Tyskland på længere sig. Der er efter min mening ingen seriøs meningsdanner, der er i tvivl om, at det kan være en stor chance, hvis man får integreret de her mennesker hurtigt.’

Han understreger, at flere studier har vist, at vores nabo mod syd har behov for en nettoindvandring på en halv mio. mennesker om året, for at følge med udviklingen. … Beslutningen om at åbne den tyske og østrigske grænse mod Ungarn får ingen betydning for Danmark på kort sigt, mener Moritz Schramm.

‘… på længere sigt er det klart, at vi står over for en situation, hvor der kommer hundredtusindvis af flygtninge til Europa, og så er spørgsmålet, hvordan Danmark vil forholde sig til det. Så længe man har den holdning, at enhver flygtning er et problem, vil det være en kamp at holde de her mennesker ude af Danmark. Der skulle man måske ændre sit syn på det og hjælpe lidt mere,’ siger han.

Oploadet Kl. 14:05 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68753/trackback

23 Comments »

 1. En flytning vil altid være et problem. De passer bare ikke ind her. Ydermere snak og diskussion er overflødigt.
  “Når fremtidens frygt bliver nutidens sandhed, vil fremtidens forløb være af datidens handling”
  http://denkorteavis.dk/2015/asylansogere-prover-at-kapre-en-stor-faerge-pa-en-graesk-o/

  Kommentar by Ivan — 5. september 2015 @ 14:30

 2. Det virker nærmest organiseret, at JP lægger denne artikel på samtidig med nyheden om at Tyskland åbner grænsen. Det er jo fuldkommen håbløst. Det er 30-40 år siden vi stoppede med tro på den – hvis man i det heletaget nogen sinde har gjort det.
  Med Tysklands fatale beslutning, der er en de facto invitation til alle unge mænd i den tredje verden om at komme til Europa og tage hvad de vil ha, er det reelt set enden på os alle. Fra Tyskland vil masserne uhindret kunne bevæge sig over de store territoriale grænser til resten af Europa. Hundredetusinder kan kommer hertil på få måneder – som en begyndelse. Det er nu kun et spørgsmål om i hvilken udstrækning vi kan være tvunget til at sidde og se passivt til, mens vores samfund går til grunde.

  Kommentar by VE-day in Europe — 5. september 2015 @ 14:39

 3. Den, der er klarest i mælet, er Ungarns Viktor Orbán.
  Han henviser direkte til fortidens islamiske invasioner, ganske som dette også er årsagen til andre østeuropæiske landes uvilje til at modtage muslimske flytninge.
  Argumentet om nødvendig indvandring pga aldrende befolkning er direkte vås, helt naturligt afgår de store efterkrigsgenerationer fra arbejdsmarkedet i disse år, men der er nok af arbejdsløse i Europa at tage af, om nødvendigt. Feks, Grækenlnad, Såanien og Italien har enorm ungdomsarbejdsløshed, samme gælder østeuropa.

  I Danmark er der en stor uudnyttet arbejdsreserve ansat i det offentlige.
  Det er uforståeligt, at Europas fagforeninger ikke råber op, idet det er deres medlemmer som især rammes af masseemigrationen af uintegrerbare muslimer, det er arbejderklassen som rammes af sociale nedskæringer, tab af arbejdspladser og boligområder. Og endog også får lov til at betale gildet via skatten.

  Kommentar by T. Snorrason — 5. september 2015 @ 14:51

 4. Man taber penge på hver eneste indvandrer fra MENAP eller det sorte Afrika. Så hvordan kan det hjælpe på et lands økonomiske formåen? Tilgengæld er der overskud, hvis indvandreren er af europæisk (ikke-Roma vel at mærke) eller ikke-muslimsk asiatisk oprindelse.

  Bortset fra det – så handler det også om etnicitet og kultur.

  Kommentar by Sigwar — 5. september 2015 @ 15:28

 5. “Der er efter min mening ingen seriøs meningsdanner, der er i tvivl om, at det kan være en stor chance, hvis man får integreret de her mennesker hurtigt.”

  Jo,da…

  Hvordan er det lige det plejer at gå med muslimer og integration?
  Men selvfølgelig, DENNE gang skal det nok lykkes, selv om vi har 40-50 års erfaring for det modsatte!

  Kommentar by Odd — 5. september 2015 @ 15:51

 6. Hvorfor indhentede journalisten ikke et ekspertudsagn fra en tysk professor i botanik? Han vurdering havde været lige så saglig og relevant for sagen. Der er i den grad gået inflation i brugen, eller rettere misbruget af påklistrede eksperter i medierne. Hver eneste vanvittige vinkel kan underbygges med en “ekspert”, som burde rettes til “politisk kommentator med speciale i utopisk virkelighedsfilter”. Tyskland eller noget andet europæisk land har ikke brug for den katastrofe, der vælter ind over vores grænser. Det er kun hele denne hær af eksperter i realitetsfornægtelse, som kan se lyset for enden af tunnelen. Vi andre kan se omridset af et godstog.

  Kommentar by Margrethe — 5. september 2015 @ 16:05

 7. Ændre syn og hjælpe mere.
  Tankegangen bygger for mig at se delvis på forkert anskuen på problematikken.
  Hvorfor ses der, i mine øjne, ganske væk fra nogle menneskers manglende gøren noget ved de problemer man er ude i lokalt, havende ansvar og handlende ud fra dette, til fordel for andre mennesker, tusindvis af kilometer væk, skal gøre det ene eller andet…

  Forskelsbehandling der vil noget, er der her blandt andet tale om.

  Kommentar by Peter Buch — 5. september 2015 @ 16:13

 8. … og når Angela Merkel så har åbnet grænserne for 1 million migranter – er hun mon så også klar til at tage de næste millioner…?

  Kommentar by Morten Dreyer — 5. september 2015 @ 16:19

 9. Jyllands-Posten misinformerer. Hr. Scramm er absolut IKKE ekspert i det, det drejer sig om her. Hvorfor spørger de lyserøde journalister ikke prof. P. C. Matthiesen eller Gunnar Viby Mogensen? DE er eksperter i demografi og økonomi.

  Fordi de ikke søger sandheden. JP – hvis De vil vide mere, hed det engang, før fusionen med Politiken.

  Som andre har skrevet her: Europa mangler ikke ufaglært arbejdskraft i disse år, og indvandrere fra Mellemøsten og Afrika er derfor ikke nogen gevinst. De giver derimod udgifter og problemer.

  Kommentar by Gunnar Biering — 5. september 2015 @ 16:23

 10. Hvis man får integreret disse mennesker hurtigt siger professoren, alle ved at muslimer ikke kan integreres i Europa pga, af deres korandyrkning, i øvrigt er det sært hvis alle Øst Tyskere er etablerede Tyskere efter murens fald, men det har EU måske betalt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. september 2015 @ 17:17

 11. Kan man ikke lige finde landbytossen, så kan man vel finde en lektor – eller en professori stedet.

  Det er for det jævne folk aldeles indlysende, at når Tysklands befolkningssammensætning bliver som Libyens, ja så bliver Tyskland som Libyen. Det er ligeledes indlysende, at med den kæmpe ledighed, der er i hele eussr, så er der réelt ikke brug for flere hænder. Hvis endelig kunne man jo belønne tyskerne for at få flere børn.

  .. Hm? Det er sgu lige før man tror på konspirationer frem for almindelig idioti.

  Kommentar by Svend — 5. september 2015 @ 17:39

 12. # 5 Odd.

  Yes. Han lægger selv bomben under sit eget argument når han betinger det af “HVIS man får integreret de her mennesker hurtigt”.

  Den faktuelle viden på lige netop det område tilskriver at de integreres!

  Kommentar by Santor — 5. september 2015 @ 18:49

 13. Add 12.

  Der skal selvfølgelig stå : Den faktuelle viden på lige netop det område tilskriver at de IKKE integreres!

  Sorry!

  Kommentar by Santor — 5. september 2015 @ 18:50

 14. Herr Schramm skulle holde sig til akkusativ og dativ…

  Kommentar by Johnson — 5. september 2015 @ 18:52

 15. Tyskland kan få de muslimer, der er i Danmark.
  Der er en win-win.
  Professer.

  Kommentar by XXXXX — 5. september 2015 @ 21:00

 16. Den vandrehistorie med de manglende hænder på arbejdsmarkedet, som drivkraft for masseindvandring kan nemt punkteres.
  For det 1. skal migrantens arbejdsindsats kunne dække hans eget forbrug af husly, mad, materielle goder og arbejdstiden fra det offentlige, som vedkommende lægger beslag på. Ellers er der underskud.
  For det 2., hvis vi antager det utopiske, at der er balance, så har samfundet intet tjent, men står tilbage med en mere, der har omdannet arbejdsmarkedets varer til skrot og øget atmosfærens CO2 indhold.
  For det 3., hvis han var blevet væk, ville der ikke have være behov for de hænder, der har fabrikeret de goder han har lagt beslag på og vi ville være forskånet for hans CO2 udslip, som jo overføres til DK. En udfordring til den miljømæssige indgåede forpligtigelse.
  I øvrigt bliver indvandrer også gamle og så skal vi øge indvandringen for at få nok til at passe indvandrerne.
  Jeg har efterhånden fået nok af gale menneskers påfund.

  Kommentar by Menig 442 — 5. september 2015 @ 22:15

 17. I Tyskland vokser Nazismens sig stor, i Islams skygge.

  Historie: Gentager sig med det tætte samarbejde mellem de arabiske lande og Det tredje rige (Tyskland)og trækker paralleller op til vore dage.

  Kun en betingelse stillede muslimernes ubestridte leder, Jerusalems stormufti, Haij Amin al-Husseini – inden han garanterede Adolf Hitler støtte, hjælp, opbakning og militært broderskab: Den nazistiske fører måtte love, at såfremt tyskerne vandt krigen, skulle han sørge for, at hele den jødiske befolkning i Palæstina blev likvideret.

  Dette lette løfte afgav Der Führer med et nik, et håndtryk og et smil.

  Og dermed var den islamisk-nazistiske forbrødring en realitet, Hvilket det stadig er, og i tusindvis af muslimer kunne iføre sig SS-uniformen – bl.a. i Waffen-SS-divisionerne Skanderberg og Handschar.

  Den muslimsk-nazistiske alliance var dog ikke begrænset til Anden Verdenskrig. Og dog: Den er det stadig med modsat fortegn. Muslimernes forbrødring med Der Führerein Angela Merkel.
  Østrig er selvfølgelig med på denne galej, da der det Hitler blev født. Grænserne er piv åbne.

  Af disse udsagn kan vi alle se hvad der er i vente, muligvis ikke for os og de skide politikere, men så for vores efterkommere.

  Det er nemlig dem der kommer til at rydde op i morasset. 68 generatiomnen er de rene blødninger. !

  Kommentar by Sindsro — 5. september 2015 @ 23:29

 18. @Sindsro

  Dit vås er lige så stor en blødning som 68′ generationens.

  Kommentar by Balder — 5. september 2015 @ 23:51

 19. 18. Balder
  Det kan jeg ikke tro, at du ikke kan forstå det. Meeen det går forhåbentlig op for dig en dag, ellers så gør det for dine efterkommere.

  IQ hos dig ligger nok i den lave ende, siden du kalder mig for blødning.
  Vor herre bevares, du er jo værre end en rødstrømpe med Lilla blé som tørklæde. :) VS’er

  Kommentar by Sindsro — 6. september 2015 @ 02:39

 20. @Sindsro

  Nok så høj en IQ kan ikke opveje falsk information, historieforvanskning og zionistisk inspirererede konspirationsteorier.

  Vi er nødt til at se på realiteter og folk skal blive klogere og ikke dummere. Især hvad angår historie.

  Kommentar by Balder — 6. september 2015 @ 08:16

 21. Til nr. 2 VE-day in Europe
  “Det virker nærmest organiseret, at JyllandsPosten…..”
  Jeg synes det hele lige fra den arabisk-europeiske traktat 1978 (og måske tidligere? Fra Rockefellers “Bilderberg”-tanker?) virker organiseret…

  Kommentar by Gertrud — 6. september 2015 @ 10:44

 22. Sikke en gang skvalder. Danskere synes ikke, at ‘enhver flygtning er et problem’ – men der er mange Danskere, der efterhånden kan indse, at enhver muhamedaner er et problem. Så det!

  Kommentar by bastardo — 6. september 2015 @ 16:31

 23. 20. Balder

  Hvis man skibber historien og konspirationsteorierne, kommer nam ikke helt så langt som man kunne ønske.
  Nytænkning er en fordel, det er vi enige om, Historien og konspirationsteorierne skal også med i overvejelserne. Da det minimerer chancen for dumheder, da ellers historien gentager sig i een uendelighed.

  Du ved jo lige så godt som jeg, at Islam = Nazisme og omvendt nu til dags.
  Det jeg har skrevet i NR 17 er ikke vrøvl.

  Sætningen øverst er konspiration.
  for historien er ikke falsk, den fortæller hvorfor.

  Kommentar by Sindsro — 6. september 2015 @ 20:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper