5. september 2015

Helsingør Dagblad om integrationsprismodtager: “… plæderede for indførelse af det islamistiske kalifat”

Jeg har skrevet om adskillige rollemodeller, og historien om islamistiske Samer Zaazou har 4-5 år på bagen. For tre måneder siden modtog palæstinenseren Helsingør Kommunes Integrationspris af borgmester Benedikte Kiær, tidl. socialminister. Fra dagens udgave af Helsingør Dagblad – Integrationsprismodtager stod bag islamistiske opslag.

“Årets modtager af Integrationsprisen, den 34-årige Samer Zaazou, som er afdelingsleder i det kommunalt drevne værested for børn og unge Tetriz på Nøjsomhed i Helsingør, slog i 2010 og 2011 opslag op på Facebook og plæderede for indførelse af det islamistiske kalifat. Han kaldte demokratiets stemmeseddel for et ’spisekort, der kun består af retter med svinekød’ og demokratiet som ‘tre ulve og et får, der stemmer om, hvad de skal have til frokost’.

Den troende muslim var også med i den radikale muslimske Facebook-gruppe ‘Only Allah 2 Fear’ som slog til lyd for indførslen af det islamistiske kalifat. Samer Zaazou stod også bag posteringer, der omhandlede det muslimske folk og de vanærende i at være ikke-muslim.”

(I midten: Benedikte Kiær & Samer Zaazou; Foto: Integrationsrådet Helsingør, 4. juni 2015, Se evt. HD)

“I dagens avis kan vi fortælle historien om, at kommunens integrationsprismodtager, den 34-årige Samer Zaazou, der arbejder med integration blandt utilpassede unge af anden etnisk herkomst, har været medlem af den radikale muslimske Facebook-gruppe ‘Only Allah 2 Fear’. En gruppe, som slår til lyd for indførelsen af det islamistiske kalifat.

Han har samtidig skrevet adskillige indlæg på Facebook, der var stærkt islamistiske, og som beskriver muslimer som et udvalgt folk og ikke-muslimer som uværdige. … Kan vi have ham siddende som de facto integrationskonsulent og som afdelingsleder i det kommunalt drevne værested Tetriz på Nøjsomhed, som snart får en aflægger ved Multiparken? Ja, det kunne vi formentlig godt, hvis han erkendte, at han var helt ude på et sidespor dengang for fire år siden, hvor han optrådte som islamist på nettet. …

Det gør Samer Zaazou imidlertid ikke i dagens interview. Han siger, at han ‘er et andet sted i dag’, og at han fortryder, at han slog de islamistiske ytringer op på Facebook. Javel, men hvad med indholdet? Er muslimer et herrefolk og vi andre skændige vantro? Samer Zaazou siger, at han ‘går ind for demokratiet’, men samtidig, at han går ind for hele sharia-pakken. ‘Ellers var jeg ikke muslim,’ siger han. Det harmonerer ikke. Det er at tale med to tunger… (Leder ved Klaus Dalgas, Helsingør Dagblad, 5. september 2015: At tale med to tunger)

(Helsingør Dagblad, 5. september 2015; Uriasposten)

Oploadet Kl. 16:48 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68764/trackback

37 Comments »

 1. Fuld af lø.. Og modstander af demokrati. Det lyder som en af dem Mogens Glistrup kaldte muhammeddaner. Men ikke bag tremmer, så må det jo være en rollemodel.

  Kommentar by Jakob — 5. september 2015 @ 16:55

 2. Det var den slags historier med en kritisk vinkel som burde være på forsiden af landets store aviser, og ikke historien om en dreng som druknede fordi hans far ville have nye gratis tænder . . . nåh nej, det med de nye gratis tænder var ikke helt så højt profileret som historien om at vi hellere må hente de stakkels mennesker som er i sikkerhed i Tyrkiet, men hellere vil til Nordeuropa, så de ikke skal krydse Middelhavet i gummibåde.

  Kommentar by For mangfoldighed — 5. september 2015 @ 17:05

 3. Tjaa. Måske er han og andre som ham rollemodeller for socialister. Jeg skal ikke udbrede mig om, hvad det i så fald siger om socialister. Det kan ethvert tænkende menneske jo nok selv tænke sig til.

  Kommentar by Mackety — 5. september 2015 @ 17:06

 4. Hvor mange rollemodeller har vi ????

  Kommentar by Spinner — 5. september 2015 @ 17:08

 5. Hvorfor tager vi ikke alle bare en pistol og skyder os for panden?

  Kommentar by BB — 5. september 2015 @ 17:14

 6. Hvis alle de indvandrere vi havde i Danmark var fra Kina, Vietnam og Sri Lanka ville vi ikke behøve at bruge så meget som 50øre på integration, og en del kvinder ville slippe for at blive voldtaget.

  Til gengæld ville venstrefløjen gå glip at tusinder af stemmer ved kummunal- og folketingsvalgenr. Så venstrefløjen vil nok i en rum tid fremover prøve at lukke enhver diskussion om indvandring ved at skrige racist.

  Kommentar by john — 5. september 2015 @ 17:41

 7. & john— Hvor dum har man lov til at være ?????- Du er berettiget til friplads under dansk forsorg. Eller hvad med et springe ud fra Rundetårn med faldskærm.

  Kommentar by dansker — 5. september 2015 @ 18:06

 8. Alle muslimer i Danmark bør officielt udnævnes til rolle modeller, for det ændre ingenting, og de nasser alle sammen på skatteyderne, det er kun i hovedet på politikerne at tingenes tilstand ændres, hvor dumme tror de etniske Danskere er, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 5. september 2015 @ 18:18

 9. @ dansker. Forstår dit indlæg, da du desværre ikke rationelt kan opponere mod “john”s ditto.

  Kommentar by burkaninen — 5. september 2015 @ 18:25

 10. Fedt, at et main stream medie er så ærligt

  @5 BB — 5. september 2015 @ 17:14:
  Fordi den er mere nyttig, når den peges væk fra en selv

  @6 john — 5. september 2015 @ 17:41:

  Hvis alle de indvandrere vi havde i Danmark var fra Kina, Vietnam og Sri Lanka ville vi ikke behøve at bruge så meget som 50øre på integration, og en del kvinder ville slippe for at blive voldtaget.

  Korrekt, men de ville stadig være alt for mange – 95% af de ikke-vestlige fremmede, der opholder sig i Danmark, skal ud

  Kommentar by DanskMand — 5. september 2015 @ 18:54

 11. Lige om lidt kommer Hodja vel og minder os om, at Kiæer er facebook ven med den pan arabiske nationalsocialist Kari Havsland Jørgensen.

  http://www.karijørgensen.dk/tidsbestillign-og-receptfornyelse/

  Kommentar by Hans Und — 5. september 2015 @ 19:24

 12. Det bemærkelsesværdige i den historie er da at Helsingør Dagblad kommer med en kritisk vinkel.

  Historien om at endnu en kriminel sharia-tilhænger er hædret med en Integrationspris af et rablende sindssygt system er vel normen.

  Kommentar by Santor — 5. september 2015 @ 20:08

 13. Stærk leder fra en lokalavis, alligevel!

  Kommentar by Phil — 5. september 2015 @ 20:12

 14. Jeg er da enig med John et langt stykke af vejen.

  Kommentar by Johnson — 5. september 2015 @ 20:21

 15. Puhammedaneren har gjort et fremstød, borgmesteren er en narrehat, og den jævne dansker betaler. Alt ganske som sædvanligt.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. september 2015 @ 20:48

 16. Alene hans påklædning til denne begivenhed siger en del, og hvad fisker Kiær efter?- Det jo nærmest latterlig!

  Kommentar by Klaus j — 5. september 2015 @ 20:55

 17. Tænk jer et Danmark uden muslimer, sådan som det var i “gamle” dage. Ville ikke se HELT skidt ud ville det? Nu er det bare en utopisk drøm, et idyllisk, harmonisk, velfungerende, ja også navlepillende Danmark. I stedet for at vi nu medier der bringer vinkler og historier man tror er LØGN. Journalister er også noget af det MEST utroværdige vi har, alt for ofte med politiske agendaer og holdninger bag deres artikler. Denne her artikel gør vel hverken fra eller til.
  Vanvidsprojektet Islam/muslimer i Danmark vil ALDRIG lykkedes, uanset hvor mange rollemodeller, milliarder de hælder i “integrations”kloakken, hvor mange “af anden etnisk herkomst” der kommer på landsholdet i fodbold osv.
  Det eneste jeg gang på gang kan konkludere er: Islam i Danmark er og bliver en fiasko på forhånd. INTET kan ændre ved det.
  Fejlslagen ideologi og lov-religion.
  Der er INGEN grund til mere at promovere Islam eller muslimer, jeg ser personligt ingen grund til at hverken støtte eller lytte til de talrige historier medierne bringer angående muslimsk succes.

  Det løb er kørt for længst.

  Kommentar by Endnu en vantro — 5. september 2015 @ 22:05

 18. Dengang Nyrup i 2001 var statsminister inden han tabte valgtet, og der ankom 20-30.000 om året, der talte han om vores “medmenneskelighed” og “menneskesyn”. Hvorfor i alverden skal vi dog have medmenneskelighed med de her typer? Og med hensyn til menneskesyn, hvad er det for et menneskesyn der siger det er “vanærende” at være ikke-muslim? Vi må endelig ikke skabe “dem og os” mentalitet, jo tak de klarer sig sgu fint selv.

  Det er fuldstændigt grotesk at skulle forholde sig til de her typer alt den stund man sidder her og VED, ikke bare tror, men VED at Islam, Muhammed og Allah ikke er andet end menneskeskabt løgnagtig overtro! Og så sidder de gudhjælpemig i den vildfarelse at de er bedre mennesker.

  Nu mindes jeg såmænd også Mimi Jacobsen som i valgkampen 2001 skælte ud og i en hånlig tone fortale at nu måtte den her snak om at vi er truet høre op. Gad vide hvad hun siger i dag, jeg håber hun skammer sig over at have været så brækagtig hånende at høre på, fordi hun selv på det tidspunkt var for snotdum til at kunne se det vi andre kunne se.

  Kommentar by Anders — 5. september 2015 @ 22:29

 19. Til alle venstrefolk og tosserne fra de konservastive samt resten af det røde slam inkl. idioterne fra lallende arrogance – klap jer selv på skulderen, for i må være stolte af alle jeres muslimske rollemodeller og terrorister som i har smadret vores land med.

  Og det er også venstrefolk og tosserne fra de konservastive samt resten af det røde slam inkl. idioterne fra lallende arrogances skyld, at syge og ældre danskere bliver behandlet værre end svin i danmark.

  Kommentar by Fritz — 5. september 2015 @ 22:31

 20. 9Burkaninen— Ifølge en rapport fra SOCIALFORSKNINGSINSTITUTTET er vietnameserne en af de indvandrergrupper , som har de allerstørste sociale problemer i det danske samfund.Over 100 er bl.a, indtil nu inddraget i SKUNK kriminalitet.De c 900 vietnamesere bosiddende i Hjørring kommune belaster det sociale system gennemsnitlig c dobbelt så meget pr individ som en dansker.Proforma ægteskaber er meget brugt (kædeindvandring).Tamiler overalt i landet ( som reelt er importerede “flygtninge”)har et højt socialt træk og en høj sygdomsfrekvens. Praktiser også kædeindvandring. De kære kinesere er dygtige industrispioner.DI fatter det ikke. Den kinesiske psyke er stærk national og racebevidst.– Der kan berettiges meget mere om det relevante emne.

  Kommentar by dansker — 5. september 2015 @ 23:14

 21. @DANSKER

  vietnamesere får gode karakterer, klarer sig godt og begår lavere grad af kriminalitet end etniske danskere. Desuden er de ikke religiøst fanatiske.

  Jeg har ikke hørt om de sociale problemer, du nævner? Du har ret i kineserne er meget etnocentriske.

  Ift proforma ægteskaber o.s.v. familiesammenføring, forhindrer 24-års reglen ikke i høj grad det?

  Kommentar by Dinesen — 5. september 2015 @ 23:58

 22. Eu “expert” i JP de fleste der kommer er “nok” flygtninge,tja hvad med jihadis der skal ikke mange til i en gruppe , foer at alle vender bagen i vejret og er aah saa tro.Rollemodeller de fleste krakelere jo lidt efter et par domme,formoder ovenstaaendes “nye sted” et for tiden praktisk staasted til de foeler sig staerke nok.
  Til lykke Helsingoer Dagblad for dog at saette speorgsmaals tegn.

  Kommentar by Dunk — 6. september 2015 @ 00:26

 23. At tænke sig! Et dagblad bedriver journalistik på Uriasposten-niveau.

  Fortsæt endelig den stil i Helsingør. Selv bor jeg i Halsnæs, som er forholdsvis lidt plaget af jihad (her er mest serbere og de er ok), og her er den, ellers ganske gode, lokalavis desværre meget multikultibegejstret. Hippietøserne har ikke en Vapnagård eller lignende i baghaven, så de opretholder illusionen lidt endnu.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 6. september 2015 @ 01:10

 24. Sig mig hvem du omgåes, og jeg skal sige dig hvem du er.

  Kommentar by Nielsen — 6. september 2015 @ 06:39

 25. En hyklerisk og falsk satan der understøttes af det offentlige system med både fast løn og udnævnelse til helt. Fy for fanden?

  Kommentar by Kim Serritslev — 6. september 2015 @ 09:57

 26. Og så er der den nyeste rollemodel i afradikalisering, som iført aggressionsmaske vendt mod dem, der intet anende overrækker hende præmien.

  Kommentar by Menig 442 — 6. september 2015 @ 10:52

 27. Der burde være Tag med alle de rollemodeller.

  Det er fornøjeligt at se, hvordan danskerne fortsætter med at tro på tåbelighederne.

  Må være det samme, der gør sig gældende, når der stemmes. Jamen, på et tidspunkt må det da lykkes!!!!!!

  Første DF-borgmester er klar og kontroversiel
  http://www.danskekommuner.dk/Artikelarkiv/2015/Magasin-21/Forste-DF-borgmester-er-klar-og-kontroversiel/
  Dansk Folkepartis Ib Kirkegaard overtager for en stund tøjlerne i Helsingør Kommune, når Benedikte Kiær efter planen skal på barsel efter årsskiftet. Det kommer ikke til at foregå uden kontroverser.

  Kommentar by tavsen — 6. september 2015 @ 11:34

 28. Hvordan kan man dog være så naiv, og hvordan tror vi det kommer til at gå når der kommer mange flere, for det gør der jo! Hvem tror at Løkke kan stå imod når Frau Merkel kommer og siger, nu har vi taget så mange, nu må I også tage jeres del!
  Så hjælper det nok ikke meget at sige, at vi heller ikke syntes de skulle have taget alle dem de nu tager!
  Vi er udsat for en rystende naivitet fra vores politikeres side, der er mange Chamberlains og meget få Churchills.
  Alle ved det men der er kun den Australske model, vi skal erobre et hjørne af Syrien og så lave det til flygtningelejre, og så må vi betale os fra driften af dem. Det vil i alle tilfælde være billigere end at tage dem herop. Det vil også frasorterer alle lykkeridderne som vil til Europa for at få et bedre liv. Jeg tror ikke man rejser fra Vestafrika for at havne i en flygtiningelejr i Syrien.
  Vores politikere er simpelthen bange for caffelatte befolkningen København og i Europa, det er naturligvis også blandt dem de dagligt opholder sig. Det tør ikke træffe de beslutninger som de godt ved, eller burde vide, er de rigtige.
  At vide hvad er det rigtige, og så undlade at gøre det, er mangel på mod, og i disse dage besegles Europas skæbne, store ord, men sådan er det, hvis de giver efter og åbner grænserne, så oversvømmes vi og vores kultur vil gå til grunde. Skæbnens ironi er at de første ofre nå magten tipper bliver Caffelatte folket! Og Demografien gør at magten tipper, det er sikkert!

  Kommentar by Robert R — 6. september 2015 @ 11:36

 29. Få disse 5. kolonne skabninger ud af landet, nu!

  Kommentar by LarsB — 6. september 2015 @ 15:17

 30. Det er katastrofalt nok, at vi overhovedet tillader at muhamedanere ansættes i offentlige embeder, hvor de ødelægger de opvoksende generationer. Men når de skatteyderlønnede suppehøns i godhedsindustrien ligefrem stiller op med medaljer, så er grænsen f.g. da nået!

  Kommentar by bastardo — 6. september 2015 @ 16:25

 31. Nedlæg integrationsministeriet og opret et repatrieringsministerium. “Flygtninge”(læs velfærdsmigranter) f.eks. fra menap-lande, der desværre opholder sig i landet, skal ikke integreres eller inkluderes. De må sendes ud af landet/hjemsendes, så hurtigt det er muligt. Inden de sendes ud af landet, kan velfærdsnomaderne være på et “flygtninge”center.

  Kommentar by F. Jensen — 6. september 2015 @ 17:31

 32. #24 Nielsen

  Den tankegang skal man passe på med. Det leder ofte til ‘guilt by association’-anklager.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 7. september 2015 @ 05:04

 33. Nedbrud eller opbrudstider?

  http://sn.dk/Helsingoer/Konservativt-chok-Hoejtprofileret-folketingskandidat-gaar-fra-partiet/artikel/514113
  Pernille Vermund er kendt som en meget aktiv og ofte også kontroversiel politiker, og hendes divergerende opfattelser af partiets linje er på det seneste kommer stærkere og stærkere til udtryk i hendes mange politiske udmeldinger på Facebook.

  http://denkorteavis.dk/author/pernille-vermund/

  Kommentar by tavsen — 7. september 2015 @ 13:18

 34. Er det bare fordi kællingen Benedikte Kiær er konservativ at hun er rablende gal i skallen eller er hun bare idiot af natur? ikke nok med at hun posere sammen med muslimske galninge så er hun tilmed ven med kommunistiske terrorister, fra Hodja – “Benedikte Kiær er ven med Blekingegadelægen Kari Havsland Jørgensen”. Forhåbentlig nærmer det endelige opgør sig med hastige skridt.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2015 @ 16:52

 35. De såkaldte flygtninge(som især er fra menap-lande) passerer mange sikre lande, inden de når til Danmark. Afvis dem derfor ved den danske grænse som værende velfærdsspekulanter/bekvemmelighedsflygtninge. Luk grænserne og lufthavnene, og send de herboende bekvemmelighedsflygtninge ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 7. september 2015 @ 18:01

 36. ->11: :-)

  Kommentar by Hodja — 7. september 2015 @ 22:04

 37. Mere konservativ nedtur

  http://sn.dk/Hilleroed/Gruppeformand-gaar-Roed-aftale-splitter-K-i-Hilleroed/artikel/514702
  Den konservative borgmester i Hillerøds tætte samarbejde med venstrefløjen får nu byrådsgruppens formand Mette Thiesen til at trække sig fra formandsposten.

  Kommentar by tavsen — 9. september 2015 @ 22:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper