6. september 2015

Bicske, Budapest, Ungarn: Politibetjente stoppes af arabiske flygtninge, nægter at modtage vand, mad…

Ungarnsk Politi har lagt en 2-3 minutter lang video på Youtube, som viser hvad vi er oppe imod i disse år. Scenen er banegården i Bicske, en lille stationsby 30-40 kilometer vest for Budapest. Politibetjente forsøger at uddele vandflasker, men konfronteres af mænd, der tydeligvis ikke er interesseret i hverken vand, mad eller andet fra betjentene. Hollandske Martien Pennings mener at de konfronterende er Islamisk Stat-sympatisører, men sandheden er nok nærmere at de ikke vil forlade toget eller have kontakt til myndighederne, fordi de ikke vil risikere at blive asylbehandlet i Ungarn.

Fredag blev en del af passagerne ikke desto mindre busset til en nærliggende asyllejr. Flere hundrede valgte lørdag at forlade Keleti-stationen i Budapest, og gå langs M1-motorevejen mod Wien.

‘Ingen flygter til noget, kun fra’ lyder det ofte fra blødende hjerter på vestrefløjen, men virkeligheden er tydeligvis en helt anden. De mange ‘flygtninge’ der krydser EU’s ydre grænser i disse dage, er ikke er forhutlede krigsflygtninge, men målrettede kolonisatorer, der vil smadre Vesten eller dø i forsøget. Politikerne skal nok gøre det eneste rigtige, men først når alt andet er forsøgt. Om et år er vilkårene fundamentalt anderledes.

(Bicske banegård, Ungarn, 3. september 2015)

Fra Jyllands-Posten.

“Et ungarsk tog med omkring 300 migranter, der torsdag var på vej til byer ved grænsen til Østrig, blev stoppet nær landets fire vigtigste flygtningelejre, og migranterne blev tvunget ud af toget ifølge det ungarske nyhedsbureau MTI.

Mange af migranterne gjorde stærk modstand, da de blev tvunget ud af toget og forsøgte at kæmpe sig tilbage til deres pladser, da de øjensynligt ventede på at blive bragt til Østrig eller Tyskland.

Toget forlod østbanegården, Keleti, i Budapest klokken 11.20 (dansk tid) og blev splittet op i flere togstammer, der skulle til byerne Szonbathely og Sopron nær grænsen til Østrig. Et andet tog var på vej til Gyor, som også ligger nær grænsen til Østrig.”

Oploadet Kl. 11:45 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68777/trackback

31 Comments »

 1. Det er fantastisk så stor en magt flygtninge strømmen har over Europærerne, som Dansk statsminister vil jeg omgående tage mine forholdsregler mod at udelukke disse uintegrerbare analfabeter der kun kender til kriminalitet og vold, luk de Danske grænser hermetisk og smid det ros der allerede er sluppet ind over grænsen ud på røv og albue, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2015 @ 11:59

 2. EU-politikerne i Bruxelles har allerede overgivet sig betingelsesløst til den nye invasionsstyrke, kaldet ‘flygtninge’. EU bør hurtigst muligt afvikles og erstattes af CENC: Council for European Naional Collaboration.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. september 2015 @ 11:59

 3. “Politikerne skal nok gøre det eneste rigtige…”

  Om end det eneste rigtige i deres øjne er total loyalitet overfor de utopiske menneskerettigheder og 100% lydighed mod immigrations-imperiet EU.

  Venstrefløjen siger ikke nej til nyt stemmekvæg og det liberale højre kommer bare aldrig til at forsvare folk og nation.

  Plus at masseindvandringen smadrer velfærdsstaten, som de liberale under alle omstændigheder gerne vil af med.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 6. september 2015 @ 12:04

 4. I dag flyder alle medier over med plusord, offerretorik, feel-good historier, udskamning af hele befolkningsgruppr, sure gamle mænd, kritikere af isklam osv. i stil med de sidste 30 år af samme kaliber. Jeg kastede min morgenmad op på Fyns stifttidende – en stor gang manipulation og fordrejninger og løgn fra alle sider rundt på siderne med midtsiderne helliget lovprisningen atter igen af anti-hærværks seancerne på den muslimske gravplads i Odense. Selv reportagerne og dækningen af diverse politiske udtalelser – ja alt er gennemsyret af, at vi bare skal tage imod det hele og ingen nuancer er medtaget (islam og dens indflydelse, hvorfor man nu kommer uanset krig, overbefolkningen i Mellemøsten + Afrika osv.). Masser af informationer fordrejes, udelades og manipuleres på alle planer i formidlingen af starten af Europas og “Vestens” afvikling og undergang. Ingen modsatte synspunkter høres eller ses – i hvert fald i meget lille omfang og sovset ind i nedladende, udskammende kommentarer, retorik og billedsider.

  En dyb dyb afmagt og fortvivlelse er hvad jeg føler – Store dele af DK´s befolkning og ikke mindst i de lande hvor muslimerne nu uhindret vælter ind, flokkes de lokale om at hjælpe og ynke dem osv. Et kollektivt vanvid er i fuld gang med at etablere sig over hele Europa – Kan det virkeligt passe, at alle vil have den her udvikling?

  Der er kun voldelig opstand tilbage….

  Kommentar by Black Watch — 6. september 2015 @ 12:33

 5. Ja, 6. i dag står tyskerne (hvor mange?) og byder dem velkomne. Merkel siger, at fra nu af holder vi igen på reglerne i Dublinkonventionerne.
  Tror nogen på det?.

  Det viser sig jo, at når bare man er mange nok, så åbner portene sig. Det gør de nok igen. Sådan tænker jeg, sådan tænker immigranterne.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 6. september 2015 @ 12:51

 6. Et andet emne medierne ikke vil røre ved men som i virkelighedens verden udgør en nærliggende fare ved denne uregulerede masseindvandring er sygdomsfare.

  Tuberkulose som det er lykkedes at få under kontrol i Europa i det tyvende århundrede er stadig udbredt i bla. Somalia, og på verdensplan en af de store menneskedræbere den dag i dag. Multiresistente tuberkulosebakterier er et voksende problem.

  Kopper er en anden dræber som er udryddet i Europa (i en grad så man er holdt op med at vaccinere mod den!!!) men som stadig findes i en række tredjeverdenslande.

  Spedalskhed har Europa været fri for i et par århundreder men den er stadig udbredt i Afrika og Asien. Den er mindre smittefarlig end de andre og kan helbredes hvis den opdages i tide, men det er ikke nogen grund til at genindføre den.

  Hvor udbredt er HIV i migranternes oprindelseslande?

  Osv. Listen er lang.

  Om ikke andet burde sidste års ebolascenarie minde EUs politikere eller journalister om at ukontrollerede migrationsbølger i denne størelsesorden også har et sundhedsaspekt. Men de har åbenbart alle uden undtagelse glemt den historie.

  I hvert fald kommer de nuværende menneskestrømme tilsyneladende igennem uden nogen form for karantæne eller helbredstjek.

  De modtagende politifolk står med små latterlige ansigtsmasker på men det gør de mennesker migranterne møder på deres bestemmelsessted få timer senere – i Østrig og Tyskland – ikke.

  Sundhedsspørgsmålet er et ikke-tema: Ingen europæisk sundhedsminister har sagt et pip.

  Man er vel bange for det lyder hetzende at tale om flygtninge forbundet med sygdom. Ja hvis det blev brugt som en metafor – så kan vi sagtens blive enige om at det ville være en styg metafor.

  Problemet er at det ikke er nogen metafor. Det er en faktisk risiko.

  De små latterlige masker viser at man godt ved det. Men man lader alligevel strømmen gå utjekket igennem. Man opgiver alle sikkerhedsforanstaltninger, selv de mest elementære. Det er både uansvarligt og uetisk.

  Har WHO ingen kommentar til situationen?

  Kommentar by M — 6. september 2015 @ 13:11

 7. Jeg er stærkt bekymret for Danmark og europa, dette kan være begyndelsen på enden af civilizationen.

  Kommentar by Helmut Kohl — 6. september 2015 @ 13:17

 8. @ 1 Hear! Hear! Kunne ikke have sagt det bedre! Hvis ikke vi får stoppet det her vanvid, så ser det knagme sort ud. De bliver i overtal om 20 år, og så er efterkommerne færdige – og dem af os, som overlever de kommende car-jihad-attacks, halshugninger, bombninger, nedplafninger i tog osv. Det bliver survival of the luckiest, not necessarily the fittest…

  Nogen burde sætte Tyskland på plads, for nu er det ved at være 3. gang, disse tåber kan starte 3. verdenskrig.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. september 2015 @ 13:23

 9. @ 6 Det er sandt, og de undertrykte og forsigtige hvide er vel bange for at blive kaldt racister, hvis de begynder at tvangsteste og evt. isolere individer fra risikoområder.

  Det kan blive overordentligt farligt, og fx vil vi sikkert se et boom i mæslinger og polio i Europa i de kommende år. Og hvad med MERS? Man bør begynde at vaccinere mod TB igen, hurtigst muligt, for da jeg for over 10 år siden læste til sygeplejerske, fik vi at vide, at mange indvandrere fra Mellemøsten kommer med TB, og at der alene i Kbh. hvert år (altså omkr. år 2001) var ca. 1000 nye tilfælde. Hvordan det ser ud i dag, aner jeg ikke. Jeg har flere gange bedt medierne tage dette op, men det er aldrig sket.

  I Italien isolerer man folk i op til 8 mdr. på hospitaler, når de får konstateret TB, men det gør man med garanti ikke i DK, hvor man bilder folk ind, at det slet ikke er særligt smitsomt. Det er løgn! Det er ekstremt smitsomt!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. september 2015 @ 13:29

 10. Her med lyd https://www.youtube.com/watch?v=SRhI0Xqv5Rc

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 6. september 2015 @ 13:29

 11. Mutti smadrer Europa

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 6. september 2015 @ 13:30

 12. Mig bekendt, udtalte Tysklands kansler Angela Merkel for ikke få år siden, at multi kulti havde spillet fallit. Næsten samme udtalelse kom fra Englands premierminister, alligevel ser vi magthaverne please metastaserne der myldrer ind i Europa som en græshoppesværm.

  Utallige episoder vidner om utilfredshed, så er boligforholdene ikke luksiøse nok, så er det maden, så nægter man at modtage mad, eller overfalder narrehattene, de såkaldte humanister/venligbeborere der gør alt, for at de kan føle sig velkomne.

  Der trænges til en “stærk” mand, der kan slå bremserne i, og lade hammeren falde hårdt, hvis nogen her i landet skejer ud. Men det er nok for meget at forvente.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 6. september 2015 @ 13:50

 13. Massehysteriet omkring flygtninge, journalisters skingre retorik, skøre kvinders indsamlinger af tøj og mad til deres efterkommeres fremtidige banemænd minder mere og mere om det nærmest orgastiske massehysteri, som især kvinder viste over for Hitler. Man talte om ‘Blumenkrieg’, fordi de mødte Hitler med blomster og luftkys.

  Det er samme ånd, naziånden, og den er ved at gribe mange i Europa. Denne gang ‘importerer’ Tyskland den, så den fremstår på en måde som nazisme pr. stedfortræder…

  Kommentar by Andersine — 6. september 2015 @ 13:51

 14. Denne artikel burde spredes for alle vinde, og det kommer jo ikke som en overraskelse for os, som er oplyste om den kommende trussel. http://www.jihadwatch.org/2015/09/muslim-countries-refuse-to-take-syrian-refugees-cite-risk-of-terrorism

  Kommentar by Andersine — 6. september 2015 @ 14:14

 15. Merkel er Hitler om igen, måske endda farligere.

  Kommentar by M.P. — 6. september 2015 @ 14:15

 16. @8
  “Nogen burde sætte Tyskland på plads, for nu er det ved at være 3. gang, disse tåber kan starte 3. verdenskrig.”

  Dagens citat :D

  Kommentar by Michael Jensen — 6. september 2015 @ 14:33

 17. Glemte lige at tilføje; den vil jeg tillade mig at bruge :)

  Kommentar by Michael Jensen — 6. september 2015 @ 14:34

 18. Se denne video, kun 4 minutter. Ret fed, men det vil venstrefløjen ikke mene… Pulsen går i høj grad OP, og når man ser en svensk kvinde udtale sig til sidst om multikultur, som svenskerne bare skal vænne sig til, så er man blank for ord:

  http://shoebat.com/2015/09/03/will-2015-be-remembered-as-the-year-that-set-in-motion-the-white-christian-genocide-of-the-european-union/

  Kommentar by Andersine — 6. september 2015 @ 14:43

 19. Først var prognosen 800.000 flygtninge til Tyskland, den er nu sat til
  1 million. Grænsen bliver rykket opad inden året er omme.

  Kommentar by k.m. — 6. september 2015 @ 14:54

 20. Når en flygtning ikke tager imod hvad han kan få, så er der noget der ikke stemmer.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 6. september 2015 @ 14:58

 21. test

  Kommentar by jp — 6. september 2015 @ 15:15

 22. Sjovt som medierne kun ser gode historier her, TV2s Terkelsen kan ikke få armene ned i begejstring over Europas nye invaderende medborgere. Problemerne, som disse hykleriske journalister naturligvis også udmærket ved kommer, ønsker man ikke at diskutere men tage den debat når det sker. Og ske vil det. Sådan tænker kun de ægte røde og kulturradgale.

  Kommentar by LarsB — 6. september 2015 @ 15:21

 23. @ 16 ja, det var en svipser. Der skulle selvfølgelig ha stået: ‘.. 3. gang, tyskerne kan starte en verdenskrig’. :-)

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 6. september 2015 @ 15:25

 24. Sådan læste jeg det også :)

  Kommentar by Michael Jensen — 6. september 2015 @ 15:35

 25. Transport den anden vej……

  “De fik en god idé. Kort efter havde de en halv million kroner og ni containere!

  Frivillige fylder i disse dage containerne, der snart skal sendes til Lesbos.”

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7996718/De-fik-en-god-id%C3%A9.-Kort-efter-havde-de-en-halv-million-kroner-og-ni-containere/

  Kommentar by BE — 6. september 2015 @ 16:18

 26. M — 6. september 2015 @ 13:11

  Selvfølgelig importerer vi en masse sygdomme. Det kan ikke undgås. Du nævner tuberkulose, som vi havde fået udryddet. Nu har vi 400 tilfælde om året. Men bevares, det rammer jo kun de store boligblokke. Så det er slet ikke noget problem.

  Men der var udfordringer kunne det forstås i radioen. Efter 3 måneder skal “flygtninge” have et lægetjek. Og så mange læger var der slet ikke til det.

  Kunne de så ikke hjemkalde alle Læger uden Grænser???

  Syfilis er i stigning. Også en importsucces

  http://www.ssi.dk/Aktuelt/Nyhedsbreve/EPI-NYT/2015/Uge%2036%20-%202015.aspx

  I alt 297 (84 %) personer var af dansk herkomst, mens 51 (14 %) var indvandrere, fem (1 %) var andengenerationsindvandrere og to (1 %) var turister.

  De i alt 58 personer af anden herkomst end dansk stammede fra 30 forskellige lande fordelt over hele kloden….

  Kommentar by tavsen — 6. september 2015 @ 16:48

 27. Zenia Stampe og hylekoret fra venstrefløjen mener ikke at flygtninge og migranter rejser efter velfærdsydelser. De vil bare have et sted hvor de er i sikkerhed.

  Hvis det er tilfældet, hvorfor nægter de så at blive i Ungarn, Serbien og Tyrkiet m.fl., men insisterer på at komme til Tyskland?

  Man skal da være helt idiot eller Radikal for ikke at kunne se det.

  Kommentar by Olé — 6. september 2015 @ 18:08

 28. Denne her er nu ret interessant, og den handler om den druknede drengs fars historie til medierne. Muslimer kan simpelthen ikke lade være med at lyve! Gad vide, hvad der i realiteten er foregået i den båd….. http://www.jihadwatch.org/2015/09/story-told-by-father-of-drowned-toddler-aylan-kurdi-is-full-of-holes

  I øvrigt er medierne ækle, for da billedet af den lille kristne 3-årige pige i en fin, blå kjole – halshugget – kom frem sidste år (hun var blevet halshugget af granvoksne ISIS-svin!), så var der INGEN tv-medier, der omtalte hendes grusomme skæbne!

  Kommentar by Andersine — 6. september 2015 @ 18:25

 29. 27 præcis Olé

  Kommentar by Johnson — 6. september 2015 @ 18:47

 30. Nu vi også taler om sygdomme, er det vel værd at tænke lidt over, at rigtig mange mænd i Afghanistan – hvis man estimerer ud fra det oplyste – lider af gonorré i endetarmen http://www.b.dk/verden/de-dansende-drenge-i-kandahar .

  Men det er selvfølgelig, fordi man får det af at blande sort og grøn te….pfff.

  De er bimlende skrupskøre dernede, sorry to say.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. september 2015 @ 21:15

 31. ad 12.
  “Der trænges til en “stærk” mand,…”
  og det kommer, ganske som det altid er sker i historien, historiens hjul drejer. Demokratierne går under, når den styreform ikke kan håndtere samfundsproblemerne længere.
  Valget kommer til at stå mellem islamisk diktatur eller vort eget.
  Eneste positive er, at der bliver masser af arbejde til diverse entreprenørfirmaer bagefter.

  Kommentar by T. Snorrason — 6. september 2015 @ 21:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper