7. september 2015

Camre: Kulturområdet er de facto erobret af venstrefløjen, som “… monopoliserer egne holdninger”

Jeg skimmer dagligt Fyens Stiftstidende, der årligt modtager et tocifret millionbeløb i mediestøtte, og den er ideologisk helt på niveau med de licensfinansierede medier. Hvis det nationalborgerlige Danmark holdt op med at betale patronerne de skydes med, så ville alt se en anelse bedre ud.

Kronik af Mogens Camre i Kristeligt Dagblad – Hvorfor tvinge folk til at betale for dødkedeligt tv?.

“Under VK-regeringerne i 2000’erne skete der intet på radiolovgivningens område. Man kørte blot videre i erkendelse af, at DR – ligesom kulturområdet i øvrigt – de facto er erobret af venstrefløjen og socialdemokraterne, som med stor dygtighed monopoliserer egne synspunkter. Ændringen af medieansvarsloven og de hertil knyttede presseetiske regler i 2012 har ikke forrykket dette monopol.

… I ly af den borgerlige ligegyldighed er det lykkedes det røde Danmark at udvikle DR og TV 2 til politiske magtfaktorer, som med stor dygtighed øver en afgørende indflydelse på al meningsdannelse og politisk debat i landet. Radiolovens bestemmelser om, at der skal tilstræbes alsidighed og mangfoldighed, og om saglighed og upartiskhed, har intet med de to kanalers virkelighed at gøre. …

Det venstredrejede, opdragende, belærende indhold i mange udsendelser på de to kanaler er et demokratisk problem: Det, der står i de røde partiers programmer, er godt. Det, der står i de blå partiers programmer, er dårligt – og værst er det, som står i Dansk Folkepartis program. …

Der er ingen saglige grunde til at tvinge borgerne til at betale for noget… og som ikke tjener nogen samfundsinteresse. Det er derimod af central samfundsmæssig betydning at opretholde en public service-virksomhed, som både gennem tv, radio og internet giver en objektiv nyheds- og kulturformidling samt relevant undervisning. DR og TV 2 sender nogle programmer af denne art, men ser vi bredt på både nyhedsformidlingen, den politiske debat og undervisningsprogrammerne, er indholdet ikke upartisk eller neutralt. Ved valget af emner, vinklinger på samme, valg af deltagere og inviterede sagkyndige foregår tværtimod en udvælgelse, som betyder, at det budskab, der bringes, er netop det, som dækker DR- og TV 2-medarbejdernes personlige, politiske synspunkter.

Det drejer sig om at forsvare den socialdemokratisk-radikale samfundsmodel. Ømtålelige emner som flygtningetilstrømningen til Europa, overbefolkningen i Den Tredje Verden og islams indflydelse behandles for eksempel altovervejende af ‘eksperter’, som mener, at ‘flygtninge’ – mærk, at de aldrig kaldes immigranter – er en berigelse, at de internationale konventioner er uomgængelige lovbud, som står over Grundloven, at overbefolkningen i Afrika og Mellemøsten er vores ansvar, og at islam er fredens religion.

(Fyens Stiftstidende, 7. september 2015: ‘Folk vi har brug for’)

… Det er helt uholdbart i et demokrati, at det vigtigste medie både er monopoliseret og selvstyrende. Den eksisterende bestyrelse for DR er et skindemokrati, for løbet køres af generaldirektøren og den erfarne (socialdemokratiske) bestyrelsesformand med deres håndplukkede chefer, og bestyrelsen blander sig ikke i produktionen. Der praktiseres heller ikke nogen principper for den journalistiske virksomhed, der sikrer opfyldelsen af lovens krav om alsidighed, mangfoldighed og upartiskhed. …

Både teknisk og politisk er der al mulig grund til at afmonopolisere tv og radio og kanalernes internet. Den eksisterende struktur bør derfor brydes fuldstændig op.”

Oploadet Kl. 15:51 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68797/trackback

35 Comments »

 1. De politisk korrekte kulturmarxisters kulturelle dominans ved Antonio Gramsci: https://en.wikipedia.org/wiki/Hegemony#Political_science

  Kommentar by barfbag — 7. september 2015 @ 16:18

 2. Punkt et, selvom skatteyderne i Danmark slap for at betale mediestøtte og licens, så ville pengene alligevel ikke rulle tilbage i skatteydernes lommer så de selv kunne bestemme hvad de har råd til at se og høre, jeg vil kalde det socialistisk diktatur anno 2015.
  Punkt to, det er græmmende at alle de højt betalte ansatte i statsmedierne ukritisk kan udskamme Mogens Camre og Dansk Folkeparti for åben mikrofon, selv de betalte optrædende holder sig ikke tilbage, særlig Flemming Jensen har et horn i siden på de Danskere der ikke vil tilslutte sig hans socialistiske kommunistiske synspunkter (manden er i mine øjne et dumt svin)
  Punkt tre, det positive er de private blogs som menigmand må kommentere på er i fremgang, min Verden er blevet større efter bekendtskabet med Uriasposten.

  Kommentar by emmagad — 7. september 2015 @ 16:18

 3. Smid fjernsynet ad h*lvede til, magen til politiseret medie, må man lede efter.
  Jeg har hverken fjernsyn eller radio, jo jeg har en såkaldt “nødradio” med dynamo, den der skal trækkes op med et håndsving.

  Det er ikke uden at man kommer til at tænke på både Aldous Huxley og Karin Boye, når man ser hvordan virkeligheden manifesteres i dag.

  Kommentar by PFEP — 7. september 2015 @ 16:27

 4. Opsig licensen! NU! Alle bør gøre det. Jeg fortalte engang en amerikaner, hvor meget danskerne betaler i licens, og han var målløs!! Han betaler selv ca. 50 USD hvert halve år for at have 3-400 kanaler at vælge imellem.

  Kommentar by Andersine — 7. september 2015 @ 16:34

 5. Mange tror fejlagtigt at det er tegn på Public Service når Røde Journalister af og til inviterer en eller flere borgerlige i studiet.
  Det er et fedt. Når den borgerlige debattør nærmer sig en vigtig pointe, bliver han afbrudt. I stedet skal han svare på en undersøgelse som en socialistisk ”ekspert” har foretaget. Svarer vedkommende ikke, stiller journalisten det samme spørgsmål 20 gange i træk. Uoplyste seere tror den borgerlige debattør er uintelligent.
  De Røde Kolleger klapper i hænderne, journalisten får lønforhøjelse, og stiger i graderne.

  Privatiser. Afskaf mediestøtten. Start Fox News, dansk udgave,… det haster…

  Kommentar by mister jones — 7. september 2015 @ 16:37

 6. @2 emmagad — 7. september 2015 @ 16:18:

  … min Verden er blevet større efter bekendtskabet med Uriasposten.

  Min med.
  Og det er gået op for mig, at andre har gjort de samme observationer som jeg og er kommet til mange af de samme slutninger.
  Tak til Kim Møller for at drive dette forum

  Kommentar by DanskMand — 7. september 2015 @ 16:43

 7. Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg overværede tildels både TV2 news og DR2 tema udsendelser om flygtningesituationen, og i begge tilfælde var der tale om naivt tendentiøst sludder!
  Jeg er faktisk imponeret over at det lykkedes i timelange udsendelser overhovedet ikke at komme ind på sagens kerner, nemlig den demografiske udvikling i Afrika og Mellemøsten, samt Islams dominanskultur.

  Kommentar by Robert R — 7. september 2015 @ 16:55

 8. Jeg HAR opsagt “licenstvangen” og kommer ALDRIG til at støtte de røde lejesvende, som promovere deres asyl holdninger med reklamer på youtube. Føj for satan!

  Kommentar by Ivan — 7. september 2015 @ 16:58

 9. #8# Ivan
  Går du ‘all in’?
  Eller har du stadigvæk dit fjernsyn?

  Kommentar by PFEP — 7. september 2015 @ 17:18

 10. #9 Nej for helvede (smiler)…det er ude af mit liv og det er faktisk rart!

  Kommentar by Ivan — 7. september 2015 @ 17:34

 11. Er der forskel på TV2 og DR? Nej, problemerne er journalisternes tankegang. Det gælder også andre “frie” udenlandske medier fx Channel 4 i England og TV4 i Sverige. De er alle besjælet af 68-ånden. ALL you need is love – halalhipper!

  Kommentar by Britta Due Andersen — 7. september 2015 @ 17:36

 12. Fyens Stiftstidende er hele øens dominerende mediehus, og den borgerlige bagage er for længst kastet over bord til fordel for lyserøde journalistholdninger.

  Mediestøtte via skatterne må afskaffes, og indtil det sker, må vi samle os om de frie medier, støtte og udbygge dem.

  Kommentar by Crass Børsting — 7. september 2015 @ 17:48

 13. Camre er en klog mand, men han når ikke ind til benet: Danmark er et kommunistisk diktatur, og “demokratiet” er selve årsagen til den ulykke, vi er havnet i.

  Mindste smule logisk tænkning fortæller enhver med mere end én hjernecelle, at demokrati, dvs. flertallets ret til at stjæle mindretallets penge, ejendom, land og fremtid, er årsagen til al den elendighed, vi er havnet i.

  Hvorfor fanden tror I, at Gucci-bimboen ikke kan sige en sætning, uden mindst ét demokrati? Hva?

  Flertallet af danskerne har ikke fattet en dyt. De har ikke opdaget at de røde bare vil lave helvede på jord – deres speciale, og at de blå kun tænker på sig selv. De – flertallet – tror sgu i fuldt alvor på, at de er noget så enestående, at deres blotte eksistens berettiger dem til et fedt liv. De aner ikke en hujende dyt om, hvor det hele kommer fra, og er verdensmestre i at lukke øjnene for ubehagelige fakta.

  Tyskerne var et lille problem – selv hvis de havde vundet. Nu venter helvede.

  Kommentar by Svend — 7. september 2015 @ 17:57

 14. “Fyn gør klar til kloge flygtninge”

  O.K. – men hvad så med resten?

  Kommentar by mb — 7. september 2015 @ 18:18

 15. Rasende dyrevenner …

  Det viser, at det nytter at protestere. Specielt hvis bidragene er frivillige. Var det samme tilfældet for f.eks. DR, dvs. at man kunne kappe licensen, så var deres dækningen af migrantinvasionen nok mere alsidig, for at holde på så mange bidragydere som muligt.

  Kommentar by Asger Nielsen — 7. september 2015 @ 18:25

 16. Har ikke haft fjernsyn i 6 år…streamer dog lidt på den bærbare engang imellem.

  Kommentar by Johnson — 7. september 2015 @ 18:40

 17. @ Kim,

  Der Untergang 2, hæhæhæ….perfekt.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2015 @ 19:04

 18. Og mor Tulle er ikke vred, men skuffet over Løkkes totale knæfald for invasionen…

  Kommentar by Margrethe — 7. september 2015 @ 19:07

 19. @13 Svend — 7. september 2015 @ 17:57:
  Demokrati kan godt fungere, men det kræver, at alle borgere er sikret retten til jord nok til selvforsørgelse, og at de også åndeligt hviler i sig selv. Og så skal demokratiet være lokalt baseret, dvs. hver 50 borgere har deres lokalting, som så vælger en repræsentant til et højere ting. Og der skal ved underskriftsindsamling kunne forlanges bindende folkeafstemninger om emner over lokaltingniveau.
  Jo længere afstanden er mellem vælgere og valgte, des mindre demokrati – Kommunalreformerne var skridt i den forkerte retning

  Kommentar by DanskMand — 7. september 2015 @ 19:30

 20. Det er grotesk at politiet har biler kørende i skridtgang ved siden af en flok flygtninge på vej mod Sverige. Danmark blev taget med bukserne nede, man viser at staten ikke har en nødplan i tilfælde af
  større katastrofer.
  De såkaldte flygtninge stiller kun krav. De vil ikke dit, vil ikke dat.
  Utaknemmelige rakkerpak alle sammen. Hvor svært kan det være at vende toget og køre dem retur ?

  Kommentar by k.m. — 7. september 2015 @ 20:04

 21. Jeg er bange for at hvis DF ikke får sparket fadbumsen lars uløkke ud af danmarks historien så er DF færdige for altid.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2015 @ 20:13

 22. Siden jeg blev voksen, omkring 1970, har jeg faktisk bare haft fjernsyn i cirka 10-12 år, dengang da ungerne var i skolealderen og det kunne være en nødvendighed.

  Siden har jeg kigget på himmelen, naturen og bare set det jeg har valgt selv på nettet.

  Aviser? snak ikke om dem…

  Kommentar by PFEP — 7. september 2015 @ 20:35

 23. Hvorfor tvinge folk til at betale skatter og afgifter?

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2015 @ 20:35

 24. Helt ærligt, lortedanmark er så handlingslammet så hverken regering eller pikpansere er i stand til at samle disse mennesker og deres børn op og transportere dem derhen hvor de skal hen, det er simpelthen skandaløst.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2015 @ 20:35

 25. Der er masser af dygtige byggere i Danmark, bare se til at få op et hegn, der ikke er dårligere end det Israel byggede.

  Gi mig pengene, nogle 100 mand, maskiner og den Dansk/Tyske grænse er lukket på kort tid…

  Hilsen fra en gammel byggere der kan det der :)

  Kommentar by PFEP — 7. september 2015 @ 20:43

 26. Jeg har måttet købe en murerbalje til at brække mig i, efter de seneste dages væg-til-væg tapetsering af alle gutmenchen i medierne… Det rakte simpelthen ikke med en 15 liters rengøringsspand mere…!

  Kommentar by ny kommentator — 7. september 2015 @ 20:55

 27. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 7. september 2015 @ 21:09

 28. 26 #ny kommentator#
  Ja brækspanden bliver hurtigt fuld…
  Det er bare op med muren, hurtigst muligt.
  Der venter måske omkring 60 millioner mennesker der vil væk fra både krige og fattigdom og de fleste vil til Danmark, Tyskland eller Sverige.

  Jeg siger bare; velkommen til virkeligheden, al pølsesnak siden Mogens Glistrup til nu, kommer at blive virkelighed indenfor kort tid.

  Jeg bor i Sverige og kan ane at landet vil få et ‘GAZA’ indenfor ganske få år, måske *rosengård i Malmö eller i noget af de andre store ‘No-Go- områder der findes i landet.

  Hvornår kommer de første organiserede angreb på Sverige, hvad kan Sverige stille op med mod sådant?

  Det ser sort ud for Sverige i dag faktisk, halal og dialog-politi der har hænderne bundne bag om ryggen af politisk tilsatte chefer.

  Jeg der har boet en del gange i Sverige siden 1975, ser i dag ikke noget i hverken politik eller medie, der virker samle sig for Sveriges overlevelse.

  Kommentar by PFEP — 7. september 2015 @ 21:16

 29. 21. Fritz
  Jeg kan godt lide dine udtryk. FADBUMSEN. :) :) :)
  Du skulle se et billede, dog af en anden kaliber på Link:

  https://hodja.wordpress.com/2015/09/06/amerikanerne-ved-ikke-meget-om-den-aftale-obama-har-indgaaet-med-iran/#comments

  Det fik mig til at tænke på Fy.

  Kommentar by Sindsro — 7. september 2015 @ 21:24

 30. Fyens Stifstidende = TOSSELIBERAL FUNDAMEMTALISME PÅ RULLESKØJTER DØGNET RUNDT I AKKORDTEMPO ! En avisreform er tiltrængt. Eksempelvis- rent forretningsmæssigt- burde de 5 aviser Børsen, Politiken. Jyllandsposten, Berlingeren og Information fusioneres til en avis med de fagligt dygtigste natonale journalister ansat.

  Kommentar by dansker — 7. september 2015 @ 22:21

 31. 29. Sindsro
  Hæhæ..så godt den med hussein obama som du linkede til, og jeg fatter simpelthen ikke at amerikanerne kunne vælge den halvhvide tosse igen, tilmed når det er beviseligt at manden er rablende gal og fuld af løgn.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2015 @ 22:46

 32. >31 OG -ikke født i USA.

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2015 @ 23:57

 33. 31. Fritz
  Så du så også ham manden i den blå habit, der skulede ned på Obama’s numse, han kan ikke nå ved bare at så på tæerne Næ Næ han har brug for en taburet.
  Var manden i den blå også muslim, passer det perfekt. :) :)

  Kommentar by Sindsro — 8. september 2015 @ 01:58

 34. 33. Sindsro,
  Ja desværre er det ikke en muslim som står bagved, for så var det nok det sidste vi havde hørt til den hvide neger, hvilket får mig til at tænke på hvordan det mon går med hussein obamas 7 år gamle løfte om, at han som det aller første ville lukke Guantanamo Detention Camp. Det er sjovt at man kan slippe fra alt hvis man bare kalder sig socialist.

  Kommentar by Fritz — 8. september 2015 @ 14:56

 35. OPSTAND. REVOLUTION.LUKKEDE GRAENSER 1

  Kommentar by axel v. duch — 9. september 2015 @ 02:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper