7. september 2015

Aylan Kurdi: Familien var ikke på flugt, havde boet tre år i Tyrkiet, faren ville have gratis tandlæge i EU

Billedet af et druknet barn rammer enhver familiefar lige i hjertet, men 3-årige Aylan Kurdi kan vanskeligt bruges som et argument for en mere human udlændingepolitik. Jihadwatch har set nærmere på de konfliktende kilder, men du kan fint nøjes med Andrew Bolt oprids, her sakset fra Herald Sun – Syrian refugee crisis: Tragic boy Aylan Kurdi needs more than tears. ‘Flygtningens’ familie blev begravet fredag. I hjembyen Kobani.

Abdullah Kurdis kone og børn blev fredag begravet i Kobani, byen han angiveligt flygtede fra.

“… Aylan’s terrible death does not tell us to open our borders. If anything, it warns us to be wary of the consequences of badly directed ‘compassion’.

Aylan’s family, while originally from the Syrian border town of Kobani, recently besieged by IS, had actually been living in safety in Turkey for three years. Their Facebook page shows them in Istanbul, feeding pigeons by the great New Mosque. Aylan’s father, Abdullah, worked on construction sites.

… what exactly was he ‘fleeing’ when he paid a people smuggler thousands of dollars to bring his family — without safety vests — to Greece, to join that irresistible army of illegal immigrants now smashing through Europe’s borders?

Tima Kurdi explained. It was her brother’s dental trouble.

‘The situation is that Abdullah does not have any teeth,’ she said.

‘So I been trying to help him fix his teeth. But is gonna cost me 14,000 and up to do it …

‘Actually my dad, he come up with the idea, he said to me, ‘I think if they go to Europe for his case and for our future, I think he should do that, and then we’ll see if he can fix his teeth’.

[…]

And here is the dilemma: the more the West takes in, the more will try to come, too, searching in rich countries for what they cannot find in poor — and the more will drown in trying, just like Aylan. We saw all this from the boats which landed here, before the Abbott Government stopped them. Now Germany sees it.

The ‘refugees’ flooding over its borders have crossed many countries where they’d have been safe — Turkey, Greece, Macedonia, Serbia, Hungary and Austria — before finally making it to the rich welfare state they really want. Where the state provides good dentists.”

(Aylan Kurdi, død, 2. september 2015)

“Havde han vidst, at det ikke belønnes med asyl og opholdstilladelse at rejse fra Tyrkiet til Europa, var han måske blevet i Tyrkiet.” (Marie Krarup, 7. september 2015)

Oploadet Kl. 20:52 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68800/trackback

17 Comments »

 1. Jeg tror, at vi skal sende en stille tak til DF for at have fået presset stramninger i udlændingepolitikken igennem i Danmark. De regler, der nu gør, at de hertilkommende ikke ønsker at være her, men vil videre til Sverige. Det viser, at stramninger virker. På kort sigt. Derudover synes jeg, at LLR gør det godt, og at politiet håndterer situationen ret fint. Men når det så er sagt, er det gudhjælpemig et syn man ikke troede man skulle nå at se i dette liv: invaderede horder af negere og arabere vælte ind på de lollandske roemarker imens kornfede danske betjente, i årtier opfedet af citronmåner i deres fotovogne, prøver at følge efter. En forgæves kamp naturligvis og et forvarsel om de tider, der venter og som ingen politiker i EU har et svar på. En fælles løsning og fordeling er kun nonsens. Vi kan ikke fordele os ud af dette vanvid, og ingen tror vel for alvor på, at de sydeuropæiske lande kan håndvæve deres ydre grænse med eller uden hjælp. Dermed er der kun to mulige løsninger tilbage: 1) den australske model på dansk eller nordeuropæisk territorium: konsekvent afvisning af asylansøgere og udvisning af alle, der kommer hertil til lejre i andre lande. 2) fri indvandring fra den tredje verden.
  Lige nu er situationen nok til at håndtere. Nogle hundrede migranter fra de varme lande kunne de sikkert klare selv mit barns børnehave. Det er jo samme pædagogik som politiet bruger, og de hertilkommende ækvivalerer sikkert en dansk fireårig på mange måder. Derfor ingen problemer lige nu, men om nogle dage vil der være tusinder, og så har vi en ny situation. Lad os se hvor vi ender. Det er fascinerende reality tv at se sit eget land, kontinent og civilisation gå under – og det hele sker live på TV2 news.

  Kommentar by VE-day in Europe — 7. september 2015 @ 21:47

 2. Det er utroligt hvor effektiv, den venstreekstreme propaganda er. Forstandige mennesker forklarer om konsekvenserne ved denne folkevandring. Ja, vi kan jo faktisk allerede se den udfra de muslimer der allerede er ankommet. Men ét enkelt billede og så hives der bare endnu flere tusinder ind.

  Kommentar by Phil — 7. september 2015 @ 21:58

 3. Som Daniel skriver længere nede

  “Den gruppe der lige nu går på Sydmotorvejen består af en hel del børnefamilier.

  Er det ikke sært at børnefamilierne er nået først frem? Eller er det helt bevidst, fordi man ved at medierne vil være over den første gruppe, for herefter at ‘tabe interessen’ når alle de unge mænd kommer efterfølgende.

  Kommentar by Martin — 7. september 2015 @ 16:19”

  Hvor mange danske familier ville slæbe små børn med ud på så stor ukendt travetur? Det er BØRNEPLAGERI

  De ved lige nøjagtig, hvordan humanisternes følelser kan aktiveres.

  Kommentar by tavsen — 7. september 2015 @ 22:17

 4. kritiske danskere udtaler sig om de iranske asylansøgere i 1985
  Har noget egentlig ændret sig på 30 år?

  https://www.youtube.com/watch?v=LbQQXj9XJ7g

  Almindelige danskere kunne fornemme at noget var galt, og at der ikke var tale om rigtige flygtninge. Og at sameksistensen ville blive meget problematisk.

  Kommentar by Dinesen — 7. september 2015 @ 22:24

 5. Fokus: Det reelle danske problem er NYHIPOERNE. CITRONEN og FLAMMEN er SAVNET.– Seneca har ret.

  Kommentar by dansker — 7. september 2015 @ 22:26

 6. 4 Dinesen:– ” almindelige danskere kunne fornemme at noget var galt “- Ja og kun derfor fik vi indvandringstoppet (fremmedarbejderne)i 1973.Som blev snigløbet af de radigale,som sørgede for 1. at de kunne blive . 2 få deres koner og børn til Dk. 3 kunne fortsætte med at have deres skattefrie forsørgelseskontrakter fordi deres forældre forblev i hjemlandet. Systemet blev først afskaffet i 1996.- Til info. I 1974 blev c28000 danske børn aflivet ved abort. I 1978 c28500. I 1976 c28000. = Betalingen for kyniske antidanske arbejdsgiveres import invasion af fremmedarbejdere

  Kommentar by dansker — 7. september 2015 @ 22:42

 7. Pamela Geller har en analyse af historien med Kurdi: http://pamelageller.com/2015/09/story-told-by-father-of-drowned-toddler-aylan-kurdi-is-full-of-holes.html/

  Kommentar by Andersine — 7. september 2015 @ 22:48

 8. Det virker voldsomt ,men der dør børn hver dag.

  Det er også synd for dem. Men de bliver ikke filmet.

  Kommentar by Spinner — 7. september 2015 @ 22:58

 9. Ja, hvis man havde kopieret den australske model så havde den dreng været i live i dag og kunnet fodre duer med sin mor i Tyrkiet i solskin.

  Nu ligger han der som offer for sin fars grådighed og europæernes magtfuldkommenhedsillusioner.

  :(

  Kommentar by M — 7. september 2015 @ 23:06

 10. Jeg kan ikke holde til at se det billede. Uanset hvad.

  Kommentar by Høgsbro — 7. september 2015 @ 23:35

 11. mennesker bliver slået ihjel p.g.a. menneskerettighederne

  den fransk forfatter med Algier baggrund piller menneskerettighedsreligionen fra hinanden

  https://www.youtube.com/watch?v=KfzytoVud4Y

  Kommentar by Dinesen — 7. september 2015 @ 23:49

 12. Normalt ville man bebrejde forældrene for “kun en tåbe frygter ikke havet”… Men dette er fraskrevet og skylden er pålagt alle indfødte Europæere… Hvor dumme tror venstrefløjen egentlig vi er..???

  Kommentar by ny kommentator — 7. september 2015 @ 23:57

 13. Just in. http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/em2016/landsholdsstjerner-om-flygtninge-vi-skal-goere-mere/5719879

  “Landsholdsstjerner om flygtninge: Vi skal gøre mere… Norge har meddelt, at man kan tage imod 8.000 flygtninge. Det er for lidt, siger FC Københavns landsholdspiller Tom Høgli… For Tom Høgli gjorde det blot sagen endnu lettere, da han så billedet af den treårige dreng, der var skyllet i land i sidste uge.

  – Det er vanskeligt at beskrive. Jeg har selv en søn på snart fire år. Når du bliver far og har en søn på den alder, bliver det helt sindssygt at se på. Jeg har set billederne mange gange, og jeg kigger væk hver gang. Ord dækker ikke. Jeg vil gerne gøre meget mere, siger Høgli.”

  Kommentar by Kim Møller — 8. september 2015 @ 00:19

 14. Historien er fuld af løgn.

  Faderen skulle angivelig have svømmet rundt i oprørt havvand om natten i 3 timer. Efter
  Han havde set både sine 2 små sønner og sin kone drukne i havet. Øh
  Derefter da han kom i land løb han op til bestemmelses stedet. Hvor de havde aftalt de skulle mødes. Øh så gav han sig til at lede på hospitalerne efter sine famile. Øh så talte han med pressen. Helt frisk efter at have svømmet rundt i oprørt havvand i 3 timer om natten og mistet sine kære børn og kone. Øh der er vidst noget som ikke stemmer. Ellers er han en special trænet elitesoldat og et godt bud på en olympisk medalje i svømning.

  Men han er bare dårlig med tandbørsten. Den stakkel.
  Lad os her på bloggen lave en indsamling. Til nye tænder til faren.
  Alt andet vil være utilstedeligt og groft uanstændigt.

  Kommentar by XXXXX — 8. september 2015 @ 04:27

 15. Hold da helt fest, alle medier er gået HELT i selvsving pga et enkelt skide billede(eller flere af samme døde barn). Har vi ikke set tonsvis af afhuggede hoveder, små piger der er blevet voldtaget, døde soldater i titusindevis ligge og flyde rundt omkring i Syrien, alverdens afstumpede og dybt barbariske henrettelser? Undskyld men et enkelt barn(er det hele familien der er druknet), og wupti så sker der noget. Sådan virkelig noget. Man er målløs.

  Kan det blive mere manipulerende? Lad nu for HELVEDE være med at fortælle og manipulere med os ift hvad vi skal tænke og føle. Hvad fanden har et dødt barn at gøre med hvor mange af disse MENAP/Syrien lykkeriddere og flygtninge vi skal tage?
  Når jeg ser MSM´s dækning, og jeg skøjter let og elegant forbi når jeg kan, af dette her barn og billederne brækker jeg mig i uendelige lårtykke stråler. Dette barn, hans far og mor osv, er IKKE mere menneskeligt værd end alle de andre tusindvis af børn og familier der har lidt en meningsløs død ifm borgerkrigene i Irak og Syrien.
  Men hvis man kan sælge indvandringshistorien på bedst mulige måde, ja så gør man det.
  Det her handler 100% om at sælge det produkt der hedder masseindvandring, og hvis dette billede sælger så bruger man det. De skyer ingen midler i at “omvende” os.

  Hvorfor ikke konsekvent vise alle andre døde børn i Syrien og Irak? Nå ja han er SYMBOLSK. Og et IKON. Og jeg skal komme efter dig. Der er sgu ikke nogen der skal fortælle mig hvad der er ikonisk og symbolsk. Minder mig bare endnu engang om hvorfor jeg hader MSM.

  Fucking tvangsindlægger folk til følelsesporno. Og forsøger egentligt bare at hjernevaske os helt ind i grundvolden, så vi kan acceptere masseindvandring, så vi kan “hjælpe” millioner af håbløse skæbner.
  Propaganda det er hvad det er.

  Kommentar by Endnu en vantro — 8. september 2015 @ 07:44

 16. Da jeg sidste år stod på samme strand og så hvor kort afstand der er til Tyrkiet, tænkte jeg i mit stille sind, hvornår opdager korantilbederne fidusen.
  I øvrigt hælder jeg til at billedet er arrangeret.

  Kommentar by Menig 442 — 8. september 2015 @ 11:11

 17. http://news.nationalpost.com/news/world/alan-kurdis-father-worked-with-human-smuggler-and-captained-boat-that-capsized-survivor-says

  An Iraqi couple who lost two of their three children in the tragedy have alleged that after the accident, Abdullah Kurdi begged them not to tell Turkish police that he was operating the boat.

  Kommentar by tavsen — 13. september 2015 @ 11:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper