8. september 2015

Servil-politiet Sydsjælland: Der er gående flygtninge på Sydmotorvejen – “Sænk farten og tag hensyn”

Tjekker man Sydsjællands Politi på Twitter, så er der opdateringer om masseslagsmål i Korsør (Motalavej) og Slagelse (Ringparken), lidt om placeringer af foto-vogne, og en par henstillinger til at vise hensyn overfor gående flygtninge på motorvejen. Mandag aften valgte ’servil-politiet’ at lukke Sydmotorvejen, så illegale indvandrere risikofrit kunne bruge motorvejen til den lange march mod velfærdsstaten hinsidan. Fra Folketidende – Sydmotorvej lukkes af hensyn til flygtninge.

Politiet har mandag aften fra klokken 20 lukket Sydmotorvejen over Lolland fra Sakskøbing til Rødbyhavn, en strækning på 29 kilometer.

Det sker af sikkerhedsmæssige grunde for at beskytte de personer, der går langs motorvejen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Dele af motorvejen har været spærret tidligere mandag, men da mørket faldt på, skønnede politiet, at motorvejen skulle lukkes på en længere strækning. …

Samtidig advarer Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Twitter om, at man skal være opmærksom, hvis man kører på landevejen fra Maribo til Sakskøbing. En gruppe af migranter og flygtninge har forladt motorvejen for at gå af denne vej.”

(Vejdirektoratet.dk, 7. september 2015: “Spærret… Spærringen skyldes flygtninge på vejen.”)

“Flygtninge på vej nordpå ad Sydmotorvejen på Lolland – politiet er meget opmærksom på dem. Kør forsigtigt.” (Sydsjællands Politi på Twitter, 7. september 2015)

“Vær opmærksom på en del gående personer på landevejen mellem Maribo og Sakskøbing (rute 9). Sænk farten og tag hensyn.” (Sydsjællands Politi på Twitter, 7. september 2015)

Oploadet Kl. 00:04 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68816/trackback

42 Comments »

 1. Alle de europæiske lande er reelt på vej imod opløsning på grund af staternes er blevet overtaget af den humanitære ideologi.

  Kommentar by Thorsted — 8. september 2015 @ 00:12

 2. Jeg skal snart i fængsel eller af med en stor bøde – for næste gang landevejsrøverne kontakter mig i min bil for en eller anden ligegyldig forseelse – vil jeg bede om en dialog og at de viser mig hensyn og lader mig gøre som jeg vil – det må muslimerne jo godt og vi skal oven i købet tage hensyn til dem samtidigt!!!!

  Mit møde med “ordensmagten” vil blive en ond og uforsonlig scene, som vil komme til at koste mig dyrt – Men jeg vil kraftedeme ikke finde mig i mere pis fra dem uden at de bliver nødt til at ramme en hidtil lovlydig ældre borger, der bare har fået nok af det her skide lorte land!

  Hvor kan man melde sig til en modstandsbevægelse?

  Kommentar by Black Watch — 8. september 2015 @ 00:23

 3. Jeg forstår ikke! Vil I hellere have, at politiet registrerer dem?

  Tja, det ender det jo nok også med for manges vedkommende, selvom de kommer fra det sikre Tyskland. Jeg har fra pålidelig kilde, at politiet har fået ordre til at forhindre dem i at tage tilbage til Tyskland.

  Det forsøgte mange ellers, da de opdagede, at de ville blive tvangsregistreret her. Det kommer bag på dem, at vi vil tvinge dem til at blive medborgere her, for der er ikke andre end os, der har insisteret på at registrere dem undervejs hertil.

  – Det tager kun få timer at passere Danmark. Men vi danskere vil så gerne have, de bliver lidt længere …

  How about: Forever … :) :) :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 00:52

 4. Det er meget relevant, at de fremmedes første møde er med et udueligt dansk politi, der ikke er gearet til at tackle større problemer. Når politiet holder sig ude af ghettoerne er det af en grund. Deres myndighed rækker ikke, og de har ikke et modsvar, til folk der ikke vil følge reglerne. Tamme, hvide borgere på vej til arbejde med 7 km for travlt, de bliver til gengæld klapset.

  Kommentar by Jakob — 8. september 2015 @ 00:57

 5. Den eneste sunde reaktion er, at politiet indfanger immigranterne, om nødvendigt med magt,og smider dem ud af vort land

  Kommentar by DanskMand — 8. september 2015 @ 01:56

 6. Giv os gamle Danmark tilbage.

  Kommentar by Spinner — 8. september 2015 @ 03:24

 7. Spinner: Giv os gamle Danmark tilbage.

  Det findes stadig derude til overkommelige priser. Jeg anbefaler en fadøl og en ristet med løg på Frederiksberg loppemarked.

  Eller en røget fisk til 25 kr. på Dragør havn.

  Kommentar by jesper hansen — 8. september 2015 @ 04:30

 8. Nu må vores ansvarlige politikkere gøre noget, lad os indføre en meget højere straf til bilister der kører for stærkt forbi invationshæren, så vi kan få politiet til at komme af huse for at slå meget hårdere ned overfor skatteslavene. Se det ville give respekt i de radikale/enhedsliste segmentet og måske åbne døren for Lars Løkkes næste job i FN.

  Kommentar by Hans01 — 8. september 2015 @ 04:43

 9. Dette er kun begyndelsen, og allerede nu vælter politikerne sig rundt i de forkerte løsninger! De har valgt ikke at gøre noget, de er bange for den fornægtende klasse, caffelatte segmentet i København, og så er de bange for Frau Merkel. Det Løkke skulle have sagt til Frau Merkel er: Vi lukker grænsen, ingen kommer forbi, og kommer de alligevel forbi sender vi dem tilbage! Og nej vi tager ingen, for vi vil ikke være en del af at Tyskland ikke kan og vil forsvarer sine grænser.

  Kommentar by Robert R — 8. september 2015 @ 06:14

 10. Hvad så når næste bølge kommer, og næste og næste ?

  Kommentar by Robert R — 8. september 2015 @ 06:15

 11. Min hjerne er stået nogenlunde helt af. HVORFOR? Altså først tillader man dem at vælte indover grænsen uden nogen kontrol, registrering osv. Så tillader man dem gudhjælpemig at gå på MOTORVEJEN. Gå som i gå på gåben, hvilket er nogenlunde totalt ulovligt. Og så kører man dem med escort, og ydermere spærrer motorvejen. Jamen det er da genialt, man ophæver både love og regler, og ja så åbner man landet og dets grænser fuldstændigt uden videre.
  Det er da 100% fordi de har fået ordrer højere oppe i EU. Der hvor magten sidder 100% når det kommer til grænser og flygtninge.

  Danskerne kan som sædvanlig ikke mobilisere sig til at demonstrere imod invasionen og ja mini-koloniseringen af disse barbarer.
  Men Sverige tager så åbenbart imod dem med kyshånd. Vanviddet kender ingen grænser.

  Sjældent har jeg set større bløddyr end det politi der har været uddelegeret til opgaverne nede ved den tyske grænse.
  Jeg troede dette lands love og regler og asyl-politik skulle overholdes. Men åbenbart ikke mere, da det eneste der kræves er at tusindvis bare vælter ind i landet som det passer dem. Mere skal der ikke til. Så lemper man, og ser gennem fingre. Hold da op hvad er der sket?

  Er dette her bare et EU-bureaukratis værk? Dem der trækker i trådene? Forestil jer endnu og endnu og endnu en bølge af hundretusinder af barbariske analfabeter og IS-desertører og hvad der ellers er af fantastiske mennesker i disse her store flygtningestrømme. Mon ikke politiet så vil banke på en masse døre, og direkte tvinge disse fremmede ind i folks lejligheder. Er ikke et sekund i tvivl om at politikerne ville suspendere dette land helt og holdent, hvis bare EU gav ordrer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 8. september 2015 @ 07:30

 12. Merkel er nu ude og sige, at de mange flygtninge vil ændre Tyskland, men at hun er sikker på at det på lang sigt er en fordel og en ressource for Tyskland. Hun bakkes op af Anne Mee på TV2 News. Med Tysklands katastrofale og selvmorderiske kurs kan og vil Merkel trække resten af Europa med sig i faldet. Uanset hvad vi gør i DK er vi helt afhængige af udviklingen i vores to vigtigste nabolande. Med dette katastrofale svigt har den tyske kansler valgt at trække fremtiden væk under os alle herunder vores børn. Vi vil ikke længere kunne opretholde vores samfundsmodel, vores kulturelle identitet eller vores sikkerhed for dens sags skyld fremover. Der er nu ingen grænser for hvem eller hvor mange der kan komme hertil, og derfor er der i den nuværende situation ikke andet at gøre end at lukke grænsen fuldstændig og sende all,e retur til Tyskland uanset hvor meget kystlinje vi så ellers har at beskytte. Det kan så småt være tid til at begynde at overveje sine forholdsregler. Dette blir en hård landing.

  Kommentar by VE-day in Europe — 8. september 2015 @ 07:37

 13. Hvis Danmark stadigvæk er et selvstændigt land så er det uforståeligt at Lars Løkke Rasmussen ikke har indført undtagelses tilstand i dele af Danmark, ulovlige flygtninge der går rundt på motorvejen til gene for de skatteydere der betaler for at benytte vejen i bil, masse slagsmål i Korsør og Slagelse, få nu smidt de ubrugelige forbrydere ud af Danmark og luk de Danske grænser, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 8. september 2015 @ 08:43

 14. Hvis bare jeg kunne finde et hjørne for mig selv med fred og ro, men alle steder ser jeg det grimme grumme fjæs til muhammedaner. Men hva´ er det nu for en tone Ivan? Er du gået hen og blevet racist? Jeg er gået fra at være en dansker med respekt for og tro på politi og landets styre, til at være helvedes bitter over det satans ukrudt Danmarks regering spreder ud over min jord og lader spire op gennem detroniserede love, regler og gammel dansk skik. Og undskyld mig mit sure opstød, men jeg har sgu en dårlig dag for tiden!!!

  Kommentar by Ivan — 8. september 2015 @ 08:51

 15. EUs samfærdselskommissær har allerede udarbejdet standard for en ny fælleseuropæisk færdselstavle ‘Migranter på motorvejen’. Den skal blot godkendes i EUs trafiksikkerhedskommission, så det forventes, at den kan tages i brug allerede i 2022.

  Forkert, for lidt, for sent.

  Kommentar by bastardo — 8. september 2015 @ 08:55

 16. bt.dk/krimi/flere-hundrede-flygtninge-er-vaek-politiet-aner-ikke-hvor-de-er

  Politiet kan jo starte med at lede på danske motorveje.

  Kommentar by Liva — 8. september 2015 @ 08:58

 17. ‘Der er gående på vejen’…jeg kan næsten ikke lade være med at grine. Myndigheders og politikeres impotens er ved at blive en dybt tragisk sort komedie…

  Kommentar by Moran ya Simba — 8. september 2015 @ 09:27

 18. @ Liva

  Må de for ingen pris nå Sverige, Liva? Skal de imod alles vilje tvinges til at være medborgere her i Danmark?

  Forklaring udbedes!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 09:31

 19. For en gangs skyld er det mig, der tillader mig synspunktet: “Gør døren vid, gør porten høj”, når der kommer asylansøgere til Danmark. I hvert fald så længe, vi taler om porten til det Sverige, som har lovet dem noget, som INGEN lov – hverken moralsk eller juridisk – forpligter danskerne til at indfri på deres vegne.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 09:38

 20. “Gør døren høj, gør porten vid” ser jeg nu, at citatet hedder :) Jeg skulle jo nok have googlet før jeg postede … tsk, tsk, tsk. – Typisk mig!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 09:40

 21. Skal disse migranter definere Europas fremtid eller har vi en ret til at sige, at det skal de ikke. Den løsning vi vælger nu er jo den værste af alle. Det gir mere mening for EU at søge en militær løsning i Syrien, hvor vi etablerer en sikkerhedszone sammen med Assadstyret end det gør at lukke millioner ind i EU. Det vil givet vis koste nogle tusinde tropper livet, men det er i givet fald et mindre tab af menneskeliv, end vi kommer til at opleve med den nuværende kurs.

  Kommentar by VE-day in Europe — 8. september 2015 @ 09:56

 22. 2. Black Watch
  “Hvor kan man melde sig til en modstandsbevægelse?”

  Den kan gøres ved de forskellige folkemøder og arrangementer rundt om i landet.
  Man skal man lytte til forskellige saglige samtaler der sker og tage en vurdering. Der er jo stikkere over alt.

  20. Mortan
  Her er den fra salmebogen.

  84
  Gør døren høj, gør porten vid
  Mel.: Genève 1551
  1
  Gør døren høj, gør porten vid!
  Den ærens konge kommer hid;
  han hersker over alle land
  og er al verdens frelsermand.
  2
  Retfærdig kommer han herned
  og bringer liv og salighed;
  sagtmodig er med hjælp han nær,
  barmhjertighed hans scepter er.
  3
  Han os bebuder glædens år,
  vor nød ved ham en ende får;
  derfor af stemmer uden tal
  en frydesang ham møde skal.
  4
  O, salig er den stad for vist,
  hvis konge er den Herre Krist;
  så vel det hvert et hjerte går,
  hvor denne konge indgang får.
  5
  Han er den rette glædessol,
  som lyser fra Guds nådestol;
  ved ham, Guds Søn, det lysne må
  udi vort hjertes mørke vrå.
  6
  Jeg hjertets dør vil åbne dig,
  o Jesus, drag dog ind til mig!
  Ja, ved din nåde lad det ske,
  at jeg din kærlighed må se!
  7
  Og ved din Helligånd os led
  på vejen frem til salighed,
  at her vi dig lovsynge må,
  indtil vi for dit ansigt stå!

  Sl 24,7-10
  Georg Weissel (1642).
  N.J. Holm 1829.

  Kommentar by Sindsro — 8. september 2015 @ 10:26

 23. Med tanke på vores i forvejen af deres politikere plagede broderfolk, synes jeg vi skulle hælde alle immigranterne/jihadisterne tilbage i Østersøen og tilbagevise dem ved den tysk-danske grænse. Men mange flere danskere skal myrdes, før levebrødspolitikerne vil indrømme deres vildfarenhed.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2015 @ 10:48

 24. Problemet er, at det bliver vores børn, der vælger, hvordan de vil håndtere fremtiden. Og da de intet har fået overleveret, og ikke kan huske “noget andet”, vil de søge det forlig, de kan få med muslimerne. Det bliver hverken særligt yndigt eller særligt dramatisk. Det bliver blot en indslumren af vor kultur og dens hævd på landet, som da vil være forskertset.

  Vi har fejlet. Og det er den fejlen, vi overleverer til vore børn, og det eksempel, de har at se til.

  Kværulerer vi, vil de lytte, mens de er små. Og stadigt mere ugerne, fordi de kan høre, der er konflikter i de afmægtige voksnes jeremiader og piben om “et andet Danmark”, som åbenbart ikke var bæredygtigt. Omgivet af muslimske venner, som de er. Og muslimsk definitionsret, kult, og magt.

  En dag vil de blot sige “hold så kæft!” til os. Hvad har vi at sige dem? Udover en oldings piben om “de gode gamle dage” og en opfordring til at kæmpe en kamp, vi selv var for feje og for rådvilde til at kunne kæmpe, selvom vores stilling var tifold bedre end vore efterkommeres bliver.

  Hvad ret har vi til vores klynken? Har vores børn og deres børn ikke ret til at sige: “Hold så kæft!” ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 11:12

 25. håber seriøst der er nogen der melder de verdensborger for at hjælpe dem videre m.m. så de kan mærke det ikke er statens hensigt at hjælpe flygtninge på den måde også deres (heltedåd) på FB og div medier kan få holdt !!!!!!

  Kommentar by lars — 8. september 2015 @ 11:16

 26. Skal vi ikke hjælpe dem videre, Lars? Nej? De skal for enhver pris blive her, selvom det er Sverige, der har sendt bud efter dem?

  Okay … :( Vi trækker vist ikke på samme hammel, vi to. Jeg ser tværtimod en helt i enhver, der “hjælper en flygtning over Sundet” !

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 8. september 2015 @ 11:22

 27. Det hedder senilpolitiet

  Kommentar by k.m. — 8. september 2015 @ 11:41

 28. Servil-politiet. GENIAL betegnelse, politiet er blot servile politikeres forlængede arm.

  Kommentar by tavsen — 8. september 2015 @ 12:05

 29. Venstrefløjen tør ikke sige det højt, men de godter sig over, at Danmark, som vi andre kendte og elskede det, snart er en saga blot…

  Kommentar by Jern Henrik — 8. september 2015 @ 12:20

 30. Idiot-pansere! De skal da bare køre dem i busser til Sverige! Ski’ da være med, at de ikke bliver registreret i DK, for når Tyskland og alle andre lande, de har kørt igennem, ikke har gidet registrere dem, behøver de danske skrankepaver og dukse så virkelig gøre det?? Hjernedøde pansere i Rødby!

  Kommentar by Andersine — 8. september 2015 @ 13:04

 31. @ 29 – Ja, men de vil selv blive ramt, og det har de ikke kalkuleret med. De tror, ligesom medløbere og forrædere under WWII, at hvis de bare kan vise en masse artikler, hvor de har sagt pæne ting om muhammedaneren, så vil de få lov til at gå fri. Næh-næh! Sådan hænger tingene skam ikke sammen for ægte muhammedanere som ISIS… ‘Hour Zero’ nærmer sig, og kaliffen løfter vel snart sin finger.. Så er der muhammedansk slagteorgie i gaderne i Europa.

  Kommentar by Andersine — 8. september 2015 @ 13:07

 32. @ 22 – meget apropos: http://www.grundtvig.dk/files/manager/soendagslaesning-2012-2013/19-soendag-efter-trinitatis.pdf

  “Man kan sammenligne med situationen, da ”Vor Gud han er så fast en borg” blev skrevet i 1529. Vestens civilisation var truet. Tyrkerne stod foran Wiens porte. Så når Luther synger om djævle, som myldrer frem på jord, mener han ikke katolikker, men tyrkere. Det drejer sig om ”liv, gods, ære, barn og viv”.

  Læg især mærke til 1. linje i vers 3.

  SALME 336
  Vor Gud han er så fast en borg

  1
  Vor Gud han er så fast en borg,
  han kan os vel bevare,
  han var vor hjælp i al vor sorg,
  vort værn i al vor fare;
  den gamle fjende led
  er nu for alvor vred,
  stor magt og argelist
  han samler mod os vist,
  ej jorden har hans lige.

  2
  Vor egen magt ej hjælpe kan,
  let kan os fjenden fælde;
  men med os står den rette mand,
  omgjordet med Guds vælde.
  Det er den Herre Krist,
  og sejer får han vist,
  hærskarers Herre prud,
  der er ej anden Gud,
  han marken skal beholde.

  3
  Og myldred djævle frem på jord
  og os opsluge ville,
  vi frygter dog ej fare stor,
  de deres trusler spilde;
  lad rase mørkets drot
  med løgn og mord og spot,
  han har dog få’t sin dom,
  da Krist til jorden kom,
  et ord ham nu kan fælde.

  4
  Guds Ord de nok skal lade stå
  og dertil utak have,
  thi Herren selv vil med os gå
  alt med sin Ånd og gave;
  og tage de vort liv,
  gods, ære, barn og viv,
  lad fare i Guds navn!
  Dem bringer det ej gavn,
  Guds rige vi beholder.

  Martin Luther 1528.

  Kommentar by Andersine — 8. september 2015 @ 13:15

 33. >26 Morten
  At hjælpe ham over i det hinsides, er at foretrække.

  Kommentar by Nielsen — 8. september 2015 @ 13:44

 34. Godt set Morten om at vore børnebørn ikke kommere til at kende andet end dominans på alle planer fra muslimsk side og ikke gider høre vores gamle meninger fra en tid, som de slet ikke kan forholde sig til – den tid der foregår lige nu – tiden med opløsning, afmagt og undergang. Deres fremtid bliver noget helt andet – slet ikke noget vi i vores vildeste fantasi kan forestille os!

  Jeg har tidligere skrevet flere tråde om netop den vinkel.

  De sidste par år har mange sagt at det kommer til at gå galt og at der vil gå flere år inden den tilstand indtræffer – Nu er det ved at gå galt med stigende faldvinkel – vanviddets acceleration vil dominere de næste måneder og år.

  Kommentar by Black Watch — 8. september 2015 @ 13:49

 35. Morten/18

  De skal sendes retur til Tyskland.

  jyllands-posten.dk/indland/ECE8003425/Flygtninge-og-migranter-sendes-retur-til-Tyskland-i-dag/

  Kommentar by Liva — 8. september 2015 @ 13:50

 36. – Jeg stod på broen for at tage billeder med min mobil, og der stod et ægtepar på min venstre side. Manden råbte ‘dit muslim-svin, rejs hjem til dit eget land’, imens han spyttede på dem. Der var jeg færdig. Jeg begyndte at græde og kunne ikke tage flere billeder, siger hun til Ekstra Bladet.

  Hold dog kæft en over-emotionel tumpe. Sigrid Nygaard er efter hvad jeg kan se professionel fotograf på Information, eller måske skulle jeg skrive “professionel” for tænk sig at begynde at vræle over sådan et lille optrin.

  Iøvrigt så siger et billede jo som bekendt mere end tusinde ord så jeg vil forholde mig skepisk til påstulatet om at han spyttede, da jeg ikke ser noget spyt komme ud af hans mund. Da også ringe arbejde fra fotografens side at hun ikke formåede at være på pletten og knipse et billede af forbrydelsen når manden efter sigende spyttede flere gange.

  At “Lili” fra Røde Kors bakker hendes historie op tager jeg med et ton vejsalt – som sagt et billede der dokumenterer eller GTFO!

  Kommentar by Johnson — 8. september 2015 @ 14:09

 37. Jeg fik måske forkert fat i det, det var vist “Lilli” der vrælede. Same shit.

  Kommentar by Johnson — 8. september 2015 @ 14:19

 38. @11 Endnu en vantro — 8. september 2015 @ 07:30:
  Stort set alle den vestlige verdens ledere følger af en eller anden grund Coudenhove-Kalergi-planen – Søg og du skal finde

  @12 VE-day in Europe — 8. september 2015 @ 07:37:
  Enig

  @36 Johnson — 8. september 2015 @ 14:09:
  Enig

  Kommentar by DanskMand — 8. september 2015 @ 14:40

 39. “Sænk farten og tag hensyn”??

  Hvad med – blot til eksempel – “Sæt farten op og pløj dem ned”?

  Sukkerroehøsten på Lolland skal jo også gødes.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. september 2015 @ 18:00

 40. Politiet skal indfange luksusmigranterne/velfærdsmigranterne, isolere dem og bevogte dem indtil man har ekspederet dem tilbage til den tyske grænse igen, hvor de kommer fra. Eventuelt sende luksusmigranterne til den svenske grænse, hvis Sverige vil have dem.

  Kommentar by F. Jensen — 8. september 2015 @ 18:58

 41. Jeg føler mig som Tom Cruise i Edge of Tomorrow. Uanset hvad jeg gør, uanset hvilke muligheder jeg overvejer, vågner jeg op hver eneste dag til at mit land bliver invaderet af en fjendtlig styrke.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 8. september 2015 @ 19:24

 42. Sidste måned talte vi allesammen om Calais. I dag taler vi allesammen om Rødby.

  Vil I stadig have bygget Femerntunnelen?

  Kommentar by bastardo — 8. september 2015 @ 20:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper