9. september 2015

Motalavej vs Nordbyen, dag 3: “En mand rendte rundt med en elefanthue og et bat på en skole.”

Sjællandske Nyheder afetnificerer historien, så her er den i Ekstra Bladets udgave – Konflikten fortsætter: Mand med bat amok på skole.

“Tre dage i træk er indvandrergrupperinger fra henholdsvis Slagelses Nordbyen-kvarter og Korsørs Motalavej stødt sammen i voldsomme slagsmål.

… En yngre mand iført elefanthue gik tirsdag formiddag amok med et jernbat på X-Class på Willemoesvej. Det oplyser Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

– Vi fik en anmeldelse om, at en mand rendte rundt med en elefanthue og et bat på en skole. Her gik han rundt på gangene og ledte efter en grupper personer, som han ikke fandt. Derefter smadrede han en rude og et ur, hvorefter han flygtede, siger vagtchef Søren Østervig til Ekstra Bladet. …

– Der går rygter om alt muligt. At de vil køre lastbiler ind i husene på Motalavej og den slags, siger en kilde.”

(Foto: Xclass.dk)

“Jeg får at vide, at en ung mand var kommet ind med elefanthue på og et baseballbat.. og truede nogle piger med at slå dem ihjel, hvis de ikke flyttede sig…, fortæller faderen, der ikke ønsker sit navn frem.” (TV2 Online, 8. september 2015)

Oploadet Kl. 06:03 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68845/trackback

5 Comments »

 1. Kan det overraske nogen, at en muslim kan finde på, at opføre sig sådan?

  Kommentar by Nielsen — 9. september 2015 @ 08:10

 2. Hvor er rollemodellerne henne, hvor er bydelsmødrene henne, hvor er dialog politiet henne, hvor er de skatteyder finansierede konflikt løsere henne, er det kun stillinger der er oprettet proforma for at berolige borgerne i Danmark, der bliver brugt mange penge på nytteløse tiltag, er der ingen der kan stoppe disse ubrugelige stillinger og sætte personerne til at lave noget fornuftigt arbejde, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. september 2015 @ 10:01

 3. De lukker i tusindvis af terrorister ind. DK er lige til at lukke op og skide i nu. http://www.breitbart.com/national-security/2015/09/01/islamic-state-terrorists-caught-crossing-into-europe-posing-as-refugees/ – Ingen tjekker dem. Der er ikke tid, vel. Hvad gør EU, hvis nu millioner fra Ukraine også får den ide at ville flygte nordpå.?? Var vi ikke nærmere til at hjælpe dem?

  Kommentar by Andersine — 9. september 2015 @ 12:31

 4. Gerningsmanden skulle vel ikke være lettere skeløjet og have mospude-frisure?

  Kommentar by Johnson — 9. september 2015 @ 14:47

 5. http://ekstrabladet.dk/112/biludstilling-aflyst-efter-masseslagsmaal/5726169

  Afetnificeret naturligvis….

  Kommentar by martint — 10. september 2015 @ 22:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper