11. september 2015

Ang. journalistiske tricks: ‘Frivillig’ er ansat af Mellemf. Samvirke, coaches af kommunist, castet af DR

Hvis landets centrum-venstre flertal var halvt så aktivistiske som venstrefløjen, så ville det gøre mediernes holdningsmassage meget sværere. Fint oprids af Ralf Pittelkow i Den Korte Avis – De politisk korrekte journalister bruger tre tricks til at opdrage befolkningen til de rigtige meninger om asylstrømmen.

“De venstreorienterede, politisk korrekte journalister har virkelig travlt i disse dage. De synes ikke, at de kan nøjes med at beskrive virkeligheden, som den er. De er stærkt optaget af at beskære og omforme virkeligheden, så den danske befolkning kan blive opdraget til de rigtige meninger om asylstrømmen.

På TV er dette politiske opdragelsesprojekt gået helt grassat. Journalisterne bruger specielt tre tricks i den forbindelse. …

Det første trick er at beskrive asylansøgerne som uskyldige ofre og rene engle. …

Det andet journalistiske trick giver indtryk af, at der er et kæmpemæssigt folkeligt engagement i at tage imod alle de asylansøgere, der kommer til. Både i Danmark og andre lande. Til det formål puster man et hvilket som helst lille initiativ og en hvilken som helst lille skare op til at være et repræsentativt udsnit af den danske befolkning.

Det tredje trick består i, at man fuldstændig fortier, at stort set alle asylansøgerne kommer fra muslimske lande. Sjovt nok søger de alle asyl i ikke-muslimske lande. Dette er ellers en indlysende relevant oplysning. …

De beskriver ikke virkeligheden. De forsøger at overbevise befolkningen om, at deres eget venstreorienterede verdensbillede er det rigtige.

(MS-konsulent Malte Warburg Sørensen, coaches af kommunist, ‘castet’ af DR; FB, DR.dk, MS.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/68934/trackback

12 Comments »

 1. Aha.

  WARBURG Sørensen.

  Jeg gad vide, hvem hans WARBURG mor er?

  Kommentar by AnonymousCoward — 11. september 2015 @ 17:50

 2. Medierne skjuler alt for ofte etniciteten, selv når det er relevant. Et eksempel på det fra dagens avis:

  En dansk skoledreng blev i en periode i foråret 2011 voldtaget »mange gange« under et længere ophold i sin fars hjemland. Og gerningsmanden var hans egen far samt en lokal kvinde, som han kun kendte et øgenavn på.

  Nogle af voldtægterne foregik for øjnene af hans lillesøster, der også var med på turen til faderens hjemland, og dermed fik sin blufærdighed krænket ved at overvære voldtægterne.

  Sådan lyder tiltalen i en grum og usædvanlig straffesag, som Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har rejst mod faderen og hans veninde.

  De to tiltalte er i dag begge bosat uden for Danmark, men ikke ikke i det asiatiske land, hvor den dengang 11-årige dreng ifølge tiltalen blev misbrugt. Alligevel har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rejst tiltalen ved en dansk domstol, fordi de to forurettede børn er danske statsborgere.
  For at beskytte de krænkede børn mod at blive genkendt, har bt.dk valgt ikke at oplyse navnet på det land, hvor sexovergrebene ifølge anklageskriftet har fundet sted i.

  (Fra http://www.bt.dk/krimi/dansk-skoledreng-voldtaget-i-udlandet)

  Hvorfor ikke skrive hvilket land, det handler om? Begrundelsen om at det er for at beskytte børnene er noget fis, for der findes masser af børn i Danmark med en far fra et asiatisk land.

  Personligt tipper jeg Afghanistan eller Pakistan, men jeg kan ikke lige finde andre medier, der omtaler sagen.

  Kommentar by Hertz — 11. september 2015 @ 17:53

 3. Det der forarger mest ved artiklen er at det er Danske skatteydere der financierer disse godhedsprojekter, En 19 årig uledsaget flygtninge barn har fået en Dansk stedmor, hun er også hans kammerat da han savner sin familie, gud ved hvad de laver når lyset er slukket i soveværelset, for resten hun lærer ham også Dansk, hvad tænker skribenten når det sendes ud offentlig rum, at det er en sød historie fra den Danske hverdag, nej det er forræderi og perverst, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. september 2015 @ 18:04

 4. – DR ‘Bag Borgen’ havde klippet lidt i videoen med flygtningen, der skubbede sin gravide kone, og deres otte måneder gamle søn, ned på togskinnerne (Ungarn, Bicske). Hvordan de kom fra perronen og ned på skinnerne er en gåde.
  ‘Deadline’ brugte billedet af familien på skinnerne som baggrundsbillede nogle sekunder.

  Bag Borgen: Flygtninge i Danmark 10.09.15 KL. 21:55 (se 3:13)
  ht tps://www.dr.dk/tv/se/bag-borgen/bag-borgen-2015-09-10#!/
  Deadline 10.09.15 KL. 22:30 (se 27:50)
  ht tps://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-2015-09-10#!/

  Kastede sig med kone og barn på togskinner: Døden ville være bedre
  http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-09-04-kastede-sig-med-kone-og-barn-paa-togskinner-doeden-ville-vaere-bedre

  – og så er der vist stadig liv i kirkeasyl:

  Asylaktivister slår sig sammen 09.09.15
  “Mellemfolkeligt Samvirkes gård var tirsdag fyldt med københavnere, der ville koordinere aktivitet til støtte for de flygtninge, .. ”
  “Initiativet, der hedder Welcome to Denmark .. Det drejede sig blandt andet om Venligboerne og Kirkeasyl.”
  ht tp://modkraft.dk/artikel/asylaktivister-sl-r-sig-sammen-folk-reagerer-af-magtesl-shed

  Mere end 40.000 tilmeldt »Flygtninge er velkommen«-demonstrationer lørdag. Demonstrationer i 40 byer verden over. Musik: Outlandich, Wafnade, Caroline Henderson, Shaka Loveless m.fl.
  ht tp://modkraft.dk/artikel/mere-end-40000-tilmeldt-flygtninge-er-velkommen-demonstrationer-l-rdag

  Kommentar by anno — 11. september 2015 @ 18:46

 5. Det er skræmmende perspektiver der åbner sig, når målet helliger midlet, og mediecirkusset går i gang.

  I USA er det blevet forfinet til det yderste (MUST SEE vedr. den amerikanske våbenlovgivning):

  https://www.youtube.com/watch?v=qO5aUzeSoMU

  Det er kun et spørgsmål om tid, før det heller ikke er nok for de danske medier blot at vinkle og klippe i materialet, men også skrive, instruere og udgive – ganske som det amerikanske eksempel.

  DET ER FANDME UHYGGELIGT DU!

  Kommentar by Per747 — 11. september 2015 @ 19:22

 6. Vi trænger i den grad til et uafhængigt Tv-medie. Bare èn kanal der tør stille de prækære spørgsmål og vinkle situationen lidt anderledes.

  Jeg er så træt af bløde vinkler og direkte løgnehistorierne fra Dr Tv2.

  Stort set hver eneste der er blevet interviewet omkring den nuværende situation har forbindelse til den ekstremistiske venstrefløj når man kommer lidt tættere på. Når Tulle endelig får taletid, gøres det altid med en underliggende anklage om racisme og fremmedhad.

  Kommentar by Santor — 11. september 2015 @ 20:05

 7. – Mere end 40.000 tilmeldt »Flygtninge er velkommen«-demonstrationer lørdag. Demonstrationer i 40 byer verden over. Musik: Outlandich, Wafnade, Caroline Henderson, Shaka Loveless m.fl.
  ht tp://modkraft.dk/artikel/mere-end-40000-tilmeldt-flygtninge-er-velkommen-demonstrationer-l-rdag –

  Man må lade dem, at de fandme forstår at profilere sig – at samle sig – de kan jo gøre det uden at nogen tør gøre dem noget – Bare vi kunne det samme og ikke som denne grænsedemo nævnt i en anden tråd, latterligt og uden nogen form for effekt – der kommer under 100 personer og de vil blive til grin, hvis arrangementet overhovedet kommer i medierne. Som alle de andre anti-islam arrangementer tør kun ganske få deltage – det er ikke vejen frem, hvis der ellers er nogen vej frem – desværre det er for sent og vi har tabt på forhånd. Sørgeligt og patetisk – de andre får lov til at ødelægge samfundet – men det finder de ud af når det også er for sent for dem.

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2015 @ 22:39

 8. @Black Watch. Desværre sådan er virkeligheden. De røde ELSKER demonstrationer, og kan altid mobilisere mange tusinde til deres evige utopiske sager og ønsker.
  Tror også det ligger mere til dem sådan historisk set, at samles og demonstrere og organisere sig osv. I hvert fald på gadeplan.

  Kommentar by Endnu en vantro — 12. september 2015 @ 04:04

 9. 40.000? Næppe.

  De puster det op så de ser ud til, at være mange flere end de er. Og MSM hjælper. De er Tordenskjolds soldater.

  Kommentar by Hans Und — 12. september 2015 @ 04:17

 10. “De beskriver ikke virkeligheden. De forsøger at overbevise befolkningen om, at deres eget venstreorienterede verdensbillede er det rigtige.“
  Det er zgu rigtigt. Hør bare Radio 24/7, speciel slemt mellem 8 og 9 om morgenen. Pragtfulde asylansøgere og onde onde DF.

  Kommentar by Martin — 12. september 2015 @ 06:17

 11. Det er efterhånden trivielt, at skrive at MSM, DR og TV2 i særdeleshed er stærkt tendentiøse.
  Vi må ikke glemme at kommunister altid vil understøtte kaos, for de ser kaos, som deres store chance for den revolution de arbejder for. Det er derfor vi ser revolutionære socialister og Kommunister af forskellige varianter arbejde for at situationen udvikler sig mere og mere kaotisk, og kan de kamuflerer det som humanistisk adfærd, så er sejren hjemme, og med dem løber alle de nyttige idioter fra det københavnske caffelatte miljø, der har et stærk behov for st udstille sig som god!
  Det skal nok lykkes dem at skabe kaos, men som i Tyskland hvor det lokale caffelatte miljø blev angrebet af indvandere, så vil erkendelsen på et tidspunkt gå op for vores caffelatte folk, f.eks når kniven føres gennem struben!

  Kommentar by Robert R — 12. september 2015 @ 10:03

 12. Integrationskonsulent Katina Rasmussen udtaler i BT: syrerne kan blive en stor gevinst for samfundet. En tredjedel er højtuddannede. Det er en kæmpe løgn. Fra ende til anden – og alle ved det. I virkeligheden er hendes navn også Katin ALI Rasmussen. BT glemte bare mellemnavnet. Det er hermed tilføjet.

  Kommentar by VE-day in Europe — 12. september 2015 @ 11:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper