21. september 2015

Om fortalere for indvandring: De kan ikke tales til fornuft, “.. de skal se sammenbruddet, før de tror det”

Twitter egner sig bedst til onelinere, og hermed som skabt til tomme floskler såsom ‘realisme uden humanisme mister sin værdi’. “En realistisk tilgang til virkeligheden er ikke nødvendigvis human.”, svarede jeg Yildiz Akdogan, der forsvandt, da jeg tørt proklamerede at velfærdsstaten vil forsvinde helt af sig selv. Claes Kastholm Hansen kommenterer i Berlingske – ‘Hvis den aktuelle indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen’.

“Deutschland geht auf dem Zahnfleisch. Tyskland kører på fælgene. Selv Europas største land, en af verdens stærkeste økonomier, er en udmattelse nær, efter at forbundskansler Angela Merkel i begyndelsen af denne måned bredte armene ud og ønskede alle asylsøgere velkommen i Tyskland.

… I glædesrusen har The Economist-folkene ligesom så mange andre glemt at kigge ud af vinduet. Hvad ville de have set derude? De ville have set, at flygtninge og migranter fra de muslimske lande aldeles ikke er netto-bidragydere til den offentlige pung. Tværtimod. Uden for vinduet ligger de europæiske velfærdsstater, og de har uden undtagelse et meget stort underskud på indvandringen fra ikke-vestlige lande. Man hører folk, som man ellers gerne vil regne for ansvarlige og tænksomme mennesker, alvorligt argumentere med, at flygtninge- og migrantinvasionen er en velsignelse, for vi europæere føder for få børn og kommer til at mangle aktive hænder. …

Hvis den nuværende indvandring fortsætter, vil velfærdsstaten temmelig hurtigt bryde sammen og med den formentlig vore politiske institutioner. Det er, hvad der står på spil i Europa. Det kræver ikke megen fantasi at forestille sig det politiske konfliktpotentiale, når vi skal til at droppe dyr medicin i sundhedsvæsenet. Ofte – tror jeg – er de, der bebrejder os, at vi ikke er endnu mere åbne over for indvandring, de samme som dem, der kræver mere og mere af den offentlige sektor og ser sort borgerlighed spøge bag ethvert forsøg på at tøjle udgifterne.

Jeg tror ikke, at disse mennesker er til at tale til fornuft. Jeg tror, de skal se sammenbruddet, før de tror det.

(Tovarnik, Kroatien, 19. september 2015)

“Der er totalt kaos. Vi er på byens togstation, hvor folk kæmper om billetter og om at komme ombord på togene. Flere har været oppe at slås. Afghanere kæmper mod syrere, og nu er politiet rykket ind.” (Ekstra Bladets Mette Pedersen i Beli Manastir, Kroatien, 18. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69234/trackback

42 Comments »

 1. penge – kapitalisme – bilderberg elite – usa – eu – vækst ” – penge

  Kommentar by bjarne — 21. september 2015 @ 03:23

 2. I udgangspositionen finder jeg velfærdsstaten er et fupnummer.
  Et dyrt fupnummer.
  En velfærdsstat er navnlig for mig at opfatte som en der tager sig af og hjælper uformående. Det finder jeg den gør i meget ringe grad.

  Vi er nu engang ikke specielt gode til at få privat kapital til at finansiere mere af de tre store udgiftsposter, sundhed, uddannelse og det sociale område.

  Om det skulle være hospitaler, medicin- og sundhedsudstyrsproducenter, skoler, universiteter eller andre institutioner, helt eller delvis offentligt finansierede foreteelser af hvilken som helst art kan de være drevet med egen kapital og via andre bidrag end de gør aktuelt.

  Det er ikke forfærdeligt for hverken sundhed, uddannelse eller det sociale område, at posterne ikke er så ensidigt afhængige af offentlig kapital som i Danmark, dette finder jeg er den rigtige tilgang.

  Mit eget bidrag til forsøget på at lukke et universitet, et hospital, en skole eller andet var 15 kg. kartofler og omtrent 5 kilo løg, lidt frugt og bær i år. De blev ikke købt og medregnet i butikkens indkomst, andet end som læggekartofler respektive løg, de var ikke beskattet. De må blive mange, mange flere næste år.

  God høstfest.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 03:46

 3. Vores demente, viljeløse, evnesvage politikere med Merkel i front må være vanvittige, hvis de virkelig tror de kan køre denne her af på os. Jeg ved ikke lige hvad vi skal gøre, ud over at smutte til Grønland, men noget kommer til at ske med alle de umodne narreunger inde på borgen.

  Kommentar by Winston Churchill — 21. september 2015 @ 04:27

 4. Carl Schmitt fandt løsningen for mange år siden.

  Den hedder undtagelsestilstand!

  Kommentar by Sigwar — 21. september 2015 @ 07:04

 5. De der stadig ikke tror, islam er menneskehedens største trussel, kommer til at erfare det.

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2015 @ 07:12

 6. Jeg er frygtelig bange for at Kastholm har ret!
  Se Sverige hvor den samme klasse sf fornægtere, stædigt holder fast i et amokløb mod afgrunden. Sverige bryder sammen, det er kun et spørgsmål om hvornår! Landet virker solidt, men vi har tidligere set historien foregå i spring, hvor pludselige og uventede ting sker. Dette er dog forventeligt og til at forudse!

  Kommentar by Robert R — 21. september 2015 @ 07:37

 7. Inden den økonomiske ragnarok bryder ud så har politikerne brandbeskattet etnisk danskeres værdier så vi er nødt til at sælge ud (forære) vores ting væk for at overleve, børn og børnebørn vil emigrere til muslimfri lande for at overleve, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. september 2015 @ 08:48

 8. Jeg klynger mig til håbet om at dette er et praktiseret eksempel på “boiling frog theory”: Hvis man kommer en frø i en gryde koldt vand og lagsomt varmer den op til kogepunktet vil frøen blive i vandet til den dør. Hvis man omvendt smider en frø i en gryde kogende vand vil den springe ud og overleve.

  De sidste 30 år har været en langsom opvarming af frøen… herregud, et par hundrede palestinensere her, et par tusinde bosniere der plus det løse fra Somalia, det klarer vi nok….

  Lad os håbe den nuværende og kommende syndflod af muhamedanere på jagt efter vestlig velfærd får frøerne til at vågne op.

  Kommentar by redneck — 21. september 2015 @ 09:00

 9. Det skal blive langt værre før en større opvågen og handlen sker.
  I min vurdering.

  Vælgerne er generelt så forblindet af fri bevægelighed som andre aktører også er det, at fortalere for 100% grænsekontrol døgnet rundt hele året, undtagelsestilstand og deslige er som et par enkelte stemmer i et menneskehav.

  Stillen høje, meget høje krav for opnåen adgang, ophold og tildelen af statsborgerskaber, såfremt det sidst nævnte overhovedet skal ske bør være indlysende og bliver kun nævnt for eventuelle nye læseres skyld. Aldrig tålt ophold mere og tilbagerulniung af sådanne foretagne.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 09:36

 10. tilbagerulning…

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 09:37

 11. Jeg har sagt det mange gange (ja jeg ved godt at gentagelser ikke gør det mere rigtigt efter nogens opfattelse), men der kommer ikke til at ske en skid i den rigtige retning – og vi får bare mere af alt det der ikke dur – Mere EU – se meningsmåling i går hvor stort dansk flertal (56%) for ja til afskaffelse af retsforbeholdet. Ekstremt mange flere muslimer i landet – er allerede i fuld gang. Igen igen nye besparelser hen over landets “velfærd”. Et folketingsvalg hvor de fleste udmeldinger viser sig at være løgn og manupulation bagefter. Et land hvor restvæsen, politi og lov og orden falder sammen og man fokuserer nu på de lette og ufarlige “kriminelle handlinger” som f.eks. nummerpladeskruer, lys på cykellygter og terrorlignende fotoregistrering af latterlige fartgrænser overalt osv. osv. Politiet opfatter jeg efterhånden som vores eget terrorkorps, som er efter os alle vegne for at knalde os for selv de mindste forseelser – min respekt er helt borte. Skoler og undervisningen forfalder – jamen det er det hele der er på vej ned i lortet.
  Der kommer først til at ske en skid, når hele lortet ramler – men så er det for sent at styre noget som helst.

  Kommentar by Black Watch — 21. september 2015 @ 10:48

 12. Den plan, der kunne redde os og vores børn (sidste halvdel af artiklen):

  http://denkorteavis.dk/2015/det-kristne-europa-frihedens-bastion/

  Kommentar by M — 21. september 2015 @ 10:53

 13. Hvis så i det mindste ét parti gik ud og sagde det højt og klart, så selv de dummeste vild-med-dans-danskere kunne forstå det: Det her handler om vores overlevelse. Hvis vi ikke smækker grænserne i med et brag – også for næsen af de børn, som de invaderende forældre selv har valgt at slæb med – ja så bliver det vores undergang. Hvad foretrækker du? At lukke et muslimskbarn pr. 100 voksne mænd, ind i landet eller redde dine egne børnebørn fra et liv som omvandrende mål for vold, voldtægt, røveri og mord. Du kan ikke få begge dele. Så hvad vælger du?

  Men nej. Der er gået god gage i den og et sikkert job med “udvalgsarbejde” og andre nyttesløse beskæftigelsesprojekter for en flok pop-politikere. Derfor skal vi kigge i vejviseren efter reelle handlinger.Good Beirut, DF.

  Kommentar by Margrethe — 21. september 2015 @ 11:23

 14. Gale mennesker har magten I Europa og USA. Fuldstændigt rabiate og vanvittige mennesker. Det ender ikke godt…

  Kommentar by Moran ya Simba — 21. september 2015 @ 11:27

 15. Havde det ikke været for skat, kunne den udvikling Danmark har gennemgået de sidste 50 år, ikke kunnet lade sig gøre. Det villle være danskere, der bestemte i Danmark, og ikke åndeligt mindrebemidlede selvbestaltede ledere, der lever på nas af den arbejdende del af befolkningen. Fjolsetiget er snylteri sat i system.

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2015 @ 11:28

 16. Det eneste positive ved den her situation er, at Tyskland og Sverige er længere ude end os. Der må ske en markant form for sammenbrud i de lande snart, som vi så kan tage bestik af.

  DF skal til at tage sig sammen nu. Der venter et opgør med hele dette cirkus i både Frankrig, Italien, Østrig, Holland og England. Derfor er der intet farligt i at spille hårdt ud nu og foreslå en lukning af grænsen og opsigelse konventionerne.

  Kommentar by Peter Andersen — 21. september 2015 @ 11:36

 17. Vi indfødte burde have lov til at købe våben og gå bevæbnet på gaden fra nu af! Det bliver totalt lovløst og livsfarligt at eksistere i de større byer, og jeg tror, at det kommer til at ske hurtigt. Det er så sygt, det Mutter Merkel(i) får lov til at gøre mod Europa. Hvor er de mandlige ledere i Europa? Lægger de sig fladt ned på maven for denne Babylons skøge??

  Kommentar by Andersine — 21. september 2015 @ 11:36

 18. @ 13 Godt sagt, Margrethe! Sæt det i avisen. Jeg tænker også på de mere og mere syge underholdningsprogrammer, der går ud på, at folk skal lulles i søvn og fratages enhver selvstændig tanke og gives det indtryk, at alt er fryd og gammen. Udenfor, i mørket, arbejder islams følgere og venstrefløjen på vores undergang.

  Kommentar by Andersine — 21. september 2015 @ 11:42

 19. En af mine afdøde onklers kommentar til landets situation var: ” Vi skal meget længere ned”.
  Jeg vil overveje, at afslutte mine indspark med, i øvrigt mener jeg, at vi skal meget længere ned.

  Kommentar by Menig 442 — 21. september 2015 @ 12:01

 20. Søren Espersen, Dansk Folkeparti truer nu med ar vælte statsminister Lars Løkke Rasmussen hvis han laver udlændinge aftale med socialdemokratiet uden om Dansk Folkeparti, det er godt brølet Søren Espersen, vælgerne ved at i holder jeres ord over for vælgerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 21. september 2015 @ 12:02

 21. Tyskerne har et lille problem man ikke hører så meget om i den danske presse…

  ‘German factories suffer shock export collapse

  Demand for German goods falls by more than 5pc in July, dampening momentum in Europe’s largest economy’

  http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/11843443/German-factories-suffer-shock-export-collapse.html

  Kommentar by Michael Sjøberg — 21. september 2015 @ 12:05

 22. Kastholm har ret. At argumentere med en Trads eller en Bosse, er spild af tid

  Kommentar by BB — 21. september 2015 @ 12:51

 23. Det tyske skyldkompleks

  Tysklands ledes af en idealistisk, lutheransk præstedatter, hvis administration af landets skyldkompleks drevet af Facebook lammer Europas reaktion ved det begyndende jordskred, der begraver et halvt århundredes fremskridt.

  Michael H. Clemmesen, militærhistoriker ved Forsvarsakademiet, pens. brigadegeneral

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8035232/Det-tyske-skyldkompleks/

  Kommentar by mb — 21. september 2015 @ 14:21

 24. >2 Peter Buch
  Vi bør have et folketing bestående af straffrie valgbare personer over 50 år gamle. En grundlov, der forhindrer folketinget at tiltage sig for megen magt over mennesker. Menneskets frie vilje bør være ukrænkelig, og den private ejendomsret, den først virkende lov.
  Din sundhed, din uddannelse og dine menneskelige relationer, må være din private sag, og ikke noget du kan forlange, jeg skal betale til.
  Velfærdsstat er et hoax, som du siger.
  Til lykke med høsten. Jeg håber den holder til næste sommer. :-)
  Og du har ret i din kommentar: 9, vi skal ikke tillade fremmede, at passere Danmarks grænser for indgående.

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2015 @ 15:17

 25. Trads er på banen igen. Indvandringen er en fordel for Danmark. Bare på lang sigt må man forstå. Derfor er det ikke bare en nødvendighed, at vi modtager flygtninge, det er en dissideret fordel for landet. Det er også rigtigt alt sammen – det eneste det kræver er bare, at man bytter om på fantasi og virkelighed. Så passer det hele nemlig. Derudover skal man også bare lige sammenligne pærer med bananer, så kan man nemlig se, at alt stemmer. Fx har den europæiske indvandring til USA jo været en stor fordel. Det er sikkert rigtigt, men det falder jo bare så åbenlyst helt uden for skiven at sammenligne med den nuværende situation fordi omstændighederne er helt forskellige. Der er en lang, lang række af helt objektive kriterier man kunne opstille i forhold til at påpege åbenlyse forskelle imellem indvandringen til USA for 100 år siden og så den migration, der foregår i dag. Jeg gider ikke gøre det her, de fleste kan nok se det. Jeg må dog påpege det inkonsistente i DTs argumentation: indvandringen er en fordel på lang sigt fordi den fører til en yngre befolkning som udskiftning/supplement til vores i forvejen aldrende befolkning i Danmark. Men på lang sigt er de unge indvandrere, der kommer i dag jo gamle – dvs når de egenligt skulle begynde at blive en fordel, ja så bliver de jo gamle og dermed en udgift. Ja… Derudover fremhæver DT at han hørt en økonom sige, at han aldrig har hørt om et studie, der bekræfter at indvandring er en dårlig forretning på lang sigt – ergo må indvandring altså være en god ide. Kendere vil her vide, at vi planter os midt i Erasmus Montanus: falsk logik. Nuvel den slags bagateller tager vi os ikke af – fordrejninger, følelser og løgn det er ingen hindring. Dog vil jeg gerne hjælpe Trads med et citat fra en økonom, som han kan bruge fordel til at illustrere konsekvenserne af masseindvandringen, for som Keynes sagde: in the long run we are all dead.

  Kommentar by VE-day in Europe — 21. september 2015 @ 15:21

 26. Det skal blive langt værre før der handles, trods generalens og andres gode råd.
  Er jeg bange for.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 15:22

 27. Måske husker jeg fejl, men for nogle uger siden var det vist syriske migranter, Merkel ønskede velkommen i Tyskland. Det samme gjorde Sverige.

  Og da migranterne/velfærdsshopperne/græshopperne som regel er analfabeter og uden uddannelse, blot de rigeste, der har råd til at rejse til og gennem Europa, bliver det Tyskland og til dels Sverige samt andre lande, der nyder godt af denne hjerneflugt fra Syrien og omegn.

  Beklager min sarkasme, men det er da tankevækkende, at afhganske muslimer slås mod syriske muslimer i Kroatien…

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. september 2015 @ 15:23

 28. ugen guldkorn, sagt af – selveste David Trads
  “Der er masser af beviser på, at indvandrere gør lande rigere. Spørg bare Obama, Merkel…og mig.”

  Kommentar by k.m. — 21. september 2015 @ 15:26

 29. > VE-day in Europe 15:21

  Keynes havde såmænd også sine fejlkonklusioner, men dén, du nævner til slut er ubestridelig.

  Og tak for et godt grin!

  De fleste tyskere levede ikke ved det sidste sammenbrud i 1945 og det delvise økonomiske sammenbrud efter genforeningen i 1990.

  Men de fleste yngre tyskere kender deres historie, Merkel givetvis også, så det er underligt, at hun ikke drager konsekvensen.

  Europa vil aldrig være i stand til at assimilere millioner af analfabetiske migranter fra svært kulturfremmede lande, der ikke engang er i stand til at brødføde deres egen ekstreme overformering.

  David Trads er notorisk idiot. Danmark kan sagtens overleve med 3 mio. mennesker, forudsat disse er fra vestlig kulturkreds.

  Danmark kan ikke overleve med 6-7 mio. mennesker, hvoraf 20-50% er muslimer, typisk med arabisk baggrund og/eller negre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. september 2015 @ 15:35

 30. Nielsen

  Jo tak.
  Høstede afgrøder holder ikke længe, men der forventes en betydelig større høst næste år.

  Det er ikke let at lave den rigtige løsning, for der vil altid være nogle der synes de ikke tilgodeses.
  Men den danske regering bør først og fremmest have det danske folks skæbne at tage hensyn til. Ikke kun denne aktuelle regering og talrige tidligere har svigtet, det er vi nok enige om. Men det er de vi havde, og den vi har.

  Jeg er i vidt enig i dine skattesynspunkter, men grundlovsændringer er som tidligere skrevet omstændige, langvarige og medfører altid, der kommer andre forslag op, der søges medtaget, hvor ordene i grundloven måske hellere skulle lades stå.

  Anden lov er betydelig hurtigere at indføre, det afgørende er nu ikke hastigheder i implementering af love og regler, men hvilken politik, hvilke regler der eksisterer. Skræmmeeksempler om det koster mere at drive sundhedsvæsenet med forsikringssystemet i Tyskland, Schweiz eller andre steder bør man afvise som ikke kommen sagen ved. Det er først og fremmest princippet det drejer sig om. Moralen er større, ansvarlighed og resultatfremlæggelsen større ved privatkapital som økonomisk baggrund end ved skatteopkrævning som bidragyder også på dette område. Det kan givet være svært med belæg for dette, men så må der skabes regler, der sikrer, det går den vej.
  Jeg burde rydde op. Har fri i dag.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 15:46

 31. VE-day in Europe

  Faldt over opgørelsen af landes BNP i debat med Andersine om iq der ses i en anden post. Hvor stor var indvandringen til Sydkorea, Japan og Kina, med sidstnævntes 1 barns politik i mente, fra 1960 til aktuelt, sammenholdt med den økonomiske vækst?

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 15:54

 32. VE-day in Europe

  USA var et rimeligt homogent land indtil indvandringsloven af 1965, der for alvor åbnede for indvandring fra den 3 verden. Indtil da kom det meste af indvandringen fra Europa. Siden da er det som bekendt gået ned ad bakke for USA.

  Kommentar by Sigwar — 21. september 2015 @ 16:56

 33. Trads kunne bruge denne, svensk oprindende:
  People are attracted to an elegant or beautiful solution to a problem, which is not a mathematical concept. Thus, human modes of thinking are biased by psychological factors, which may not lead to optimal choices in problem-solving.
  http://www.gizmag.com/swedish-program-150iq/21465/?utm_source=Gizmag+Subscribers&utm_campaign=653dd7e82a-UA-2235360-4&utm_medium=email
  Men, det lyder da stadig kønt, at indvandring altid er fuld af fordele, gør det ikke?
  At det så er ikke passer, ubetinget, er for hans synspunkt vel helt uvæsentligt.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 17:11

 34. >30 Peter Buch
  81% af de stemmeberetttigede, var uenige med Glistrup til jordskredsvalget, så vores frihedstanke er i modvind.
  Afsluttende indfald, før jeg smider arbejdstøjet, må være, at grundloven skal forhindre politikerne i at begå overgreb på befolkningen(os).

  Kommentar by Nielsen — 21. september 2015 @ 17:27

 35. Indvandringsgevinsten er en illusion. Både danske ( nationalbanken) og adskillige amerikanske økonomer har dokumenteret samfundets negative omkostninger ved indvandring. Eks- USA- en meksikansk indvandrer belaster (hispanic)det amerikanske samfund med c 1 mll kr igennem sin levetid.Derfor er den amerikanske statsgæld c fordoblet i den nuværende præsidentperiode. Seddelpressen kører 24/7. Hvilket snart må stoppe. Og hvad så ???? . Der findes ingen undskylning for ,at vi ikke indretter Danmarks økonomi efter ” rettidigt omhu “.

  Kommentar by dansker — 21. september 2015 @ 18:20

 36. Nielsen

  28 mandater forslår som en skrædder i helvede, når ingen andre vil støtte en, det er klart.
  Men, da må man enten forsøge at overbevise de andre eller lave politikken man søger gennemført om, eller få det lidet man kan få gennemført. Eller lukke og slukke.
  http://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/folketingsvalget-1973/

  Der er næppe blandt valgte politiske repræsentanter flertal, eller noget der nærmer sig det, andet end nogle formalia, der måske eller måske ikke overholdes, for hindringer for politikeres overgreb.
  I mine øjne.

  Kommentar by Peter Buch — 21. september 2015 @ 18:27

 37. Kom sgu lige til at poste mit link i en anden tråd, blev lidt forvirret i et øjeblik hvor den blev af men bemærkede fejlen. Var meningen jeg ville poste et par videoer fra togstationen hvor de begyndte at udøve vold mod hinanden, bedre end beretninger fra medierne -> http://www.liveleak.com/view?i=8e5_1442854145

  Årsagen skulle være at der gik et rygte om at billetter blev uddelt til syrerer, så de andre ‘flygtninge’ blev misundelige og begyndte at tæske løs på de andre til det eskalerede og politiet forsøgte at stoppe deres gadekrig.

  Kommentar by Kim — 22. september 2015 @ 07:59

 38. Tyskland og andre EU-lande bryder alle regler og registrerer ikke de velfærdsflygtninge/økonomiske migranter, som nu invaderer Danmark. Hvorfor sendes de økonomiske flygtninge ikke retur til Tyskland?

  Kommentar by F. Jensen — 22. september 2015 @ 18:34

 39. Fordi der hverken er ansvarlige politikere herhjemme eller i mange andre lande.

  En ydre Schengengrænse overvåget og bevogtet 24/7/365 burde have været en forudsætning for Schengen blev indgået. Svigt.

  En stillen krav, høje krav ved Schengengrænsen udad, måske med undtageolser for Norge, Schweiz med flere nærliggende, burde inden indgåelsen af aftalen være på plads. Svigt.

  En sikren prindelige befolkninger mod bølger af interne Schengen-rejsende, ankomne og forblivende, og mod udefra Schengenområdet ankomne eksisterede ikke. Svigt.
  Plus mere til.

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2015 @ 09:34

 40. Oprindelige…

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2015 @ 09:34

 41. flere stave- og slåfejl…

  Kommentar by Peter Buch — 23. september 2015 @ 09:35

 42. Den barmhjertige TV-showvært: En tv-showvært kom forbi en gruppe kannibaler, som var slået ned af nogle besindige forbipasserende, da de var ved at slagte børn. TV showværten blev grebet af barmhjertighed overfor kannibalerne, men før han så efter i sin egen lomme kaldte han på sin TV arbejdplads som han havde licens til at tage fra økonomisk. De kaldte så på seerne, som så igen hjalp til med mange penge, så kanibalerne kunne reddes og fragtes til det land, hvor TV-showet foregik. Som tak for alt den kærlighed kannibalerne fik, begyndte de at planlægge, hvordan landets børn skulle ædes. -godnat og sov godt sammen med PET. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 23. september 2015 @ 15:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper