26. september 2015

Kommuner må spare på serviceydelser pga. flygtninge: Lukker skole, rammer busdrift, ældretilbud mv.

Jeg forstår godt at kommunerne klager over vilkårene, men det handler altså ikke kun om refusion af integrationsudgifter her og nu. På sigt vil udgifterne til flygtninge skjule sig i de kommunale regnskaber, og det vil således ikke fremgå hvad der nødvendiggjorde en generel sænkning af serviceniveauet. For samme skatteniveau, forstås. Fra Jyllands-Posten – I vores budget er der ikke plads til bare at bruge 20 mio. kr. ekstra (kræver login).

“Der har i flere år været en murren i krogene blandt borgmestre rundt om i landet, når snakken faldt på udgiften til flygtninge. De mente ikke, at pengene fra staten til opgaven med at modtage og integrere flygtninge i det treårige integrationsprogram længere slog til, særligt ikke, efter at det såkaldte grundtilskud blev sat ned. …

Flere kommuner har nu lavet detaljerede beregninger over udgifter og indtægter på flygtninge. Det gælder bl. a. i Allerød Kommune, hvor man vurderer, at regningen inklusive de 74 flygtninge, man skal modtage i år, lander et sted mellem 20 og 25 mio. kr. i 2015, hvilket også forventes at være niveauet næste år.

Den største post er til kontanthjælp og den nye integrationsydelse, som den nye regering har vedtaget for flygtninge, der er blevet boligplaceret i kommunerne efter den 1. september i år. Efter refusion fra staten er der en nettoudgift på godt 12 mio. kr., vurderer kommunen.

Dertil kommer bl. a. udækkede udgifter på boliger (1,7 mio. kr.), to nye medarbejdere på rådhuset (950.000 kr.) og to ekstra modtagelsesklasser på skolerne (1,5 mio. kr.) som følge af det stigende antal flygtninge.

Borgmester Jørgen Johansen (K) peger på, at et flertal i byrådet netop har indgået et budgetforlig med besparelser på omkring 40 mio. kr. Én skole skal lukkes, og derudover er der en lang række mindre besparelser, f. eks. på busdrift, svømmeundervisning og tilbud til ældre.

‘I vores budget er der ikke plads til bare at bruge 20 mio. kr. ekstra et år. Så skal vi ud at finde besparelserne et andet sted. Sådan er det at drive kommune. Det er ligesom et husholdningsbudget,’ siger Jørgen Johansen…

[…]

Niels Hörup (V), borgmester i Solrød og formand for KKR Sjælland, er én af dem, der igennem længere tid har påpeget en skævhed. Nu har også han fået lavet en beregning, der viser et minus for Solrød på 19,4 mio. kr. i år. Det svarer til et halvt skatteprocentpoint, men med skatte-og udgiftsstop må man skære andre steder, når et område som f. eks. flygtninge fylder mere, pointerer Niels Hörup. Et flertal i byrådet har lige indgået et budgetforlig med besparelser på omkring 30 mio. kr.

‘… Når vi piber, er det fordi, at det får den konsekvens, at vi kommer til at reducere vores serviceniveau på andre områder, fordi vi får en opgave, som er sat fra nationalt hold,’ siger Niels Hörup.

[…]

Andre kommuner påpeger, at også reglerne for boligplacering af flygtninge resulterer i røde tal. På grund af det nuværende pres må mange kommuner i øjeblikket henvise til midlertidige boliger, men her er der et loft over, hvor meget flygtninge må betale i husleje pr. måned. F. eks. vil en familie med ét til tre børn højest kunne opkræves 4.239 kr. inklusive forbrug, selvom den reelle husleje er flere tusinde kr. højere, påpeger Odders borgmester, Uffe Jensen (V), der vurderer, at kommunen alene i år på den konto får en nettoudgift på 2 mio. kr.”

Oploadet Kl. 11:40 af Kim Møller — Direkte link59 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69372/trackback

59 Comments »

 1. OT:
  For mange nye konservative partier kan forære Mette Frederiksen magten

  https://ksdha.wordpress.com/2015/09/26/for-mange-nye-konservative-partier-kan-foraere-mette-frederiksen-magten/

  Kommentar by KSD — 26. september 2015 @ 11:57

 2. Kulturberigelse er ikke gratis. Men hvad skal man med velfærd hvis man har masser af kulturberigelse?

  Kommentar by Daniel — 26. september 2015 @ 11:58

 3. De rige kommer næppe til at mærke noget til det.
  De kan hygge sig med at føle sig gode, uden at det har kostet dem en bønne.

  Kommentar by mb — 26. september 2015 @ 12:12

 4. http://sn.dk/Hoersholm/Dropper-boligkoeb-til-flygtninge/artikel/519050 26. september 2015
  Administrationen er i gang med at se på, om vi som kommune kan opføre nogle billige boliger, som kan fungere som permanente boliger til flygtninge, og som også kan have en husleje, der er fornuftig….

  Kommentar by tavsen — 26. september 2015 @ 12:48

 5. Tør øjnene kære kommuner… Dette er bare en lille “læk” i dæmningen og lidt spredte dråber “vand… Når nu EU, snart får revet den skide dæmning ned… Så skal i se løjer… Og så bliver der behov for at hive tudekiksene ud af skabet… Indtil videre er det bare ren underholdning, at se (næsten) samtlige Europæiske politikere løbe rundt som hovedløse kyllinger i troen på at de har taget “vigtige beslutninger”…. Det er rent FREAKSHOW

  Kommentar by ny kommentator — 26. september 2015 @ 13:26

 6. “Kommuner må spare på serviceydelser ‘(dvs. unge, ældre og syge danskere)’ pga. flygtninge” PRÆCIS SOM I DE FOREGÅENDE 20-30 ÅR.

  Kommentar by Fritz — 26. september 2015 @ 13:29

 7. Det er sikkert en rar følelse, at kunne føle sig god, humanistisk og inkluderende, regnende sig til det såkaldte gode selskab, når andre landsmænd så skal mærke nedskæringerne, mennesker der måske har været på arbejdsmarkedet i årtier.

  Men når gutmenschen virkelig kan byde fremmede velkommen, andre sætter annoncer i andre landes aviser, for at byde muslimer velkommen, vel vidende, at det er medvirkende til egen undergang, så kan det vist kun betegnes som landsforræderi.

  Vi har et politi, der stiltiende ser på, at fremmede krydser vor grænse. Efter en måned, så retskrav på lejlighed og socialhjælp. Vi har en justitsminister og cheferne for politiet og PET der fylder befolkningen med løgn.

  Ingen tager hånd om noget mere, det laller bare derud af. Et folk der stiltiende år efter år bare ser på,og lader sig svine til af “kulturberigerne” uden at gribe ind, de har selv bedt om at gå under som et folk.
  Det næste bliver vel, at vi tvunget ud af vores boliger, for at skaffe plads til satans yngel, uden at nogle myndigheder magter at gribe ind.
  Hvad er det for en situation, som Danmark er på vej ud i !

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Kommentar by der Adler — 26. september 2015 @ 13:33

 8. #7:
  Den eneste løsning er en stærk fører som går foran et folk som råber:
  Vi er folket!
  (Fri mig for nazikortet, – dette er eneste måde at redde Danmark.)

  Kommentar by Rodina — 26. september 2015 @ 13:38

 9. Hvor har du ret, Adler.

  Vi ser her meget tydeligt, at islamineringen af vort land ikke længere sniger sig på, men nu kommer galoperende. Langt overvejende dele af de invaderende er muslimer og vi ser her, fra Allerøds opgørelse, at disse skal have først, så kommunerne forpligtes til at skære på den velfærd Danskerne ellers havde opbygget.
  De E´R allerede i fuld gang, med at sætte sig på vore goder, nedbryde vore værdier og forlange mere og mere hensyn til deres tro/kultur/lov-bog: KO-ranen.
  Krigen e´r i gang, men politikkerne tror stadig, at den kommer med våbenbrug og ikke som proklameret med barnevogne.
  Mange gange, siden 15. september, har vi hørt flytninge sige, at de vil videre til Sverige, for der har de familie. Det er ikke søskende, forældre eller onkler og tanter, som politikkerne tror; Nej det er deres KO-ranske trosfæller de her hentyder til, som de nu skal komme til hjælp, med endelig overtagelse af samfundet.
  Alene den aggression de har vist, på deres vej op gennem Europa, viser, at de er af en helt anden “kaliber” end vi tidligere har set det. De er målsatte, de ved hvor de vil hen og de ved hvorfor!
  Danmark bliver lettere at lægge ned, når først både Sverige og Tyskland står i brand og portene pivåbne.

  Nej til ISlam, nej til EU, nej d. 3. december (hvis det hele ikke ramler inden)

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. september 2015 @ 14:09

 10. Pengene kan kun bruges en gang, og er de først brugt til flygtninge og indvandere kan de ikke også bruges på ældre og skoler! og det forstår venstrefløjen ikke! Se det er en langt større skandale end at en DFer roder rundt i BNP.

  Kommentar by Robert R — 26. september 2015 @ 14:32

 11. 7+8 Aaarhh pas nu på – nu så kommer Morten m.fl. efter jer og kalder jer idioter, hvis i antyder at 30-40 års dialog på den pæne måde ingen effekt har haft og at demokratiet ikke virker – I må da ikke antyde, at skeen skal over i den anden hånd og at nok er nok og modstanden mod islam og eliten af de gode, er nødt til at blive verbalt hårdere og mere udbredt og sågar måske have en fysisk målrettet destination mod alle landssvigerne og politiet..

  Demokratiske frustrationer og afmagt gennem årtier fører til sidst til selvtægt, terror og vold…man har sådan set bedt om det selv… at det er forkert og ikke ønskeligt er helt rigtigt, men idiotisk er det ikke – En revolution sker næsten altid nedefra og foretages ikke af flertallet, men af en gruppe af sande patrioter, som ikke er sig selv nærmest, men udsætter sig selv for den ultimative undergang i forsøget – modsat alle de talende fløjsmaver i begge lejre! Så hvem er de største idioter?

  Hvor længe skal vi dog tale og føre dialog på den pæne og demokratiske måde, når det viser at det ikke hjælper og ikke vil det i fremtiden – tværtimod.

  Vi taler for døve øren og min erkendelse er, at hvis dialogen ikke betyder nogen form for forandring og løsningen af islam i DK m.v. Og man ikke kan og vil gå til udemokratiske løsninger, (terror-voldelige modstand og kup) så er mulighederne udtømte og spillet er tabt. Så er der ingen menig i at fortsætte den verbale modstand – bøj jer alle dybt forover og tag imod hele pakken – den får vi meget mere af de kommende år.

  Hele problematikken løses kun ved rabiate tiltag som at melde sig ud af EU, af konventioner, FN, Nato – opruste på alle politi-militære områder, skabe sine egne konventioner, repatriere islam til deres hjemlande – skabe et land for dem der kan og vil, hvor værdiskabelsen og pengene bliver i borgernes lommer – En virkelig rabiat handlemåde, som i overgangsfasen vil blive ekstremt hård økonomisk og komme til at koste mange liv og førlighed. En langstrakt revolution er eneste redning fra det vanvid vi er vidne til ske nu og udvikle sig fremover…

  De fleste regimer, nazisme, kommunistiske m.fl. er skaffet af vejen af et viljestærkt men også volds- og krigsparat tryk fra ofte en relativt lille gruppe af forskellige borgere (Tyskland, Sovjet, Tjekkiet – dog atypisk kva Vaclav Havels & co´s dialogbaserede fløjlsrevolution, Rumænien, Ungarn osv.).

  Den nuværende dialogbaserede modstand i DK fører ikke nogen vegne og hvis man ikke vil andet – kan vi alle lige så godt give op og lade lortet rulle hen over os alle – så må vi leve med hvad der bliver os forundt – Men Danmark, demokratiet og velfærden som vort land har været baseret på og kendt ud fra i mange årtier, vil forsvinde.

  Ungdommen må leve med det, ellers må de flygte og emigrere til andre islamfri lande når deres grundlag er i orden til det (sprog og arbejdsindsigt m.m.) – Og til os alle – lev med det…Ingen tør stoppe vanviddet eller ændre Danmark på den hårde måde…Kampen er tabt!

  Kommentar by Black Watch — 26. september 2015 @ 14:38

 12. Nu mine dame og herrer. Det er nu så tæt på som det kan være:
  se link:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BvyhrrwjjCk

  Ikke bare kommunekassen kan holde til det, statskassen kan heller ikke.

  De de har stemt med hovedet under armen, og politikerne kan vi tale med bag efter, hvis de da ikke er flygtet.

  Kommentar by Sindsro — 26. september 2015 @ 14:49

 13. JP’s leder mener, at de fleste kommuner er så velpolstrede, at der skulle være basis for at gennemføre budgettilpasninger, der sikrer samme service til en lavere pris.
  Det er ligesom FN, der løser verdens problemer ved at udfylde forbedringer med endnu flere mennesker.

  Kommentar by Menig 442 — 26. september 2015 @ 15:02

 14. @6 Fritz.

  Du har ret. Det er et helvede at være REELT syg i Danmark. Du kan næsten ingen hjælp få, og du kan ligesom ikke rigtigt gøre noget og flytte dig, da du jo er REELT syg.

  @7 der Adler

  Citat “Det næste bliver vel, at vi tvunget ud af vores boliger, for at skaffe plads til satans yngel”

  Det er allerede startet i Tyskland. Sygeplejerske tvunget ud af lejlighed:

  http://www.rt.com/news/316568-germany-nurse-eviction-refugees/

  Kommentar by Anders — 26. september 2015 @ 15:17

 15. Der skal ikke skæres i den Danske velfærd, de penge kommunerne mangler skal tages fra godhedsindustrien, Dansk Flygtningehjælp, Røde Kors, Red Barnet, Læger uden grænser, FN (frygtlige nyttesløse) osv. omfordelingen af skatteindtægter kan også gå den anden vej, kære dumme politikere tænk ud af boksen, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. september 2015 @ 15:17

 16. »Det er muslimerne mod danskerne … Det er potentiel borgerkrig«

  Vores børn eller børnebørn kommer til at leve i en islamisk stat, hvis ikke vi lukker grænsen for muslimer, mener historiker og kommentator Mikael Jalving.

  http://politiken.dk/kultur/medier/ECE2851533/det-er-muslimerne-mod-danskerne—det-er-potentiel-borgerkrig/

  Kommentar by mb — 26. september 2015 @ 15:40

 17. Vi bliver nok nød til at tage sagen i egen hånd.

  Jeg har den forståelse, at der er ingen myndighed der vil gøre det.

  Myndigheden er altvidende, hvilket udgør et lortesystem som aldrig før, for der tages ikke vare på danskerne, Kun indvandrere tages der hånd om.

  Myngheder og systemet er man kommet til at hade i sådan en grad så man skulle tro det er løgn.
  Jo før danskerne komme ud af starthullerne des nemmere er det at få ryddet op i morasset.

  Kommentar by Sindsro — 26. september 2015 @ 15:54

 18. Man kan konstatere, at politikerne i Danmark og Europa ikke magter denne situation. Man vil ikke sætte hårdt mod hårdt, men det er man nød til, da vi hverken kan eller vil aftage den tredje verdens såkaldte nødstedte mennesker.
  Den fælles europæiske styrke Frontex der skulle beskytte grænserne, hvad laver de?
  Hvorfor hjælper diverse nationale flådefartøjer velfærdsflygtningene til de europæiske lande?
  Hvorfor bliver de ikke med det samme sendt retur?

  Ingen steder står der skrevet, at nogle lande skal undergrave sig selv, for at få nomader, gedehyrder og daglejere til landet. Er det virkelig det Dansk Industri efterspørger? Måske for at trykke danske lønninger?

  Den tredje verden og især muslimske lande, har en fertilitet der langt overgår vores, så skriften er ligesom mejslet i granit, men som sædvanlig vælger politikerne, de tåber, at vende det blinde øje til, og håber på det bedste, medens de skovler deres tårnhøje lønninger ind samt andre privilegier.
  Hvorfor bliver der ikke gjort oprør over det der foregår? Smid politikerne ud på historiens losseplads, og retsforfølg dem og lav en lov med tilbagevirkende kraft, overfor dem der har skabt denne situation.

  Der kræves snart handling og aktion. Dette lalleri kan slet ikke fortsætte. Hvis Danmark også om 50 år skal kunne kalde sig for et kristnent land, så er det på tide, at patriotiske danskere træder i karakter. Aktiver de gamle aktionsstyrker, og lær af modstandsbevægelsen under WW-2.Slib kniven og hold krudtet tørt drenge.

  Fordi Tyskland har dårlig samvittighed efter WW-2 rædsler, er ikke ensbetydende med, at Europas andre lande skal ødelægge sig selv.

  Vi skal ikke lægge os fladt ned og være skosvende for de fædrelandsløse og kværulerende muslimer. Vor historie viser, at vi har forbilleder, f.eks. Absalon og Niels Ebbesen, de rensede landet for venderne og holstenerne. Lad os træde i deres fodspor og rense landet for muslimer. Danskerne er blevet til en samlig fredsfår, der uden bind for øjnene, vandrer mod slagtebænken og deres undergang uden at kny.

  Kære landsmænd!
  Danmark er et gammelt kulturland, det ældste kongerie i Europa, vi har verdens ældste flag kaldet Dannebrog, og det eneste land, som aldrig har været en del af et andet rige.
  Romerne blev holdt ude, Djengis Khan standsede uden for vore grænser, Karl den Store´s fremmarch standsede vi ved Slien og Venderne, ja dem jog vi bort fra vore kyster.
  Men nu er vi truet – som aldrig før – af ydre og indre fjender…
  Derfor, vil du – uden hensyn til politisk tilhørsforhold – medvirke til at sikre dit folks forsatte beståen som en fri og selvstændig nation, da gør følgende:
  Dan en kreds omkring dig, og lad denne kreds danne flere kredse med det formål i første omgang at neddæmpe virkningerne af den nedbrydende virksomhed og i fortsættelse heraf at medvirke til at hindre, at landsskadelig nedbrydende virksomhed overhovedet finder sted i blandt os.
  Mod kaos og undergang. For et frit Danmark i et frit Europa, meld dig til kampen mod islam.

  Vej dig selv, bliv træl og puds de fremmedes sko, eller deltag i kampen for Danmark.

  Kommentar by der Adler — 26. september 2015 @ 16:15

 19. …”udgifter skjuler sig i de kommunale regnskaber”…

  Right,fx i parallelghetto’en Københavns Kommune, bygger man bibliotek, renoverer skole og indretter bold-og aktivitetsplads for hhv 80,100 og 35 mio, alene det for 1/4 milliard indenfor samme budgetår 2014.

  Men det er da meget godt – udbygger man ikke smf? Joh – men der er ingen “refusion af integrationsudgifter”, selv om ovst 3 institutioner ville være 100% overflødige hvis den arabiske bosættelse ikke fandtes! – måske lige med undtagelse af biblioteket der “kun” ville være 80% overflødigt, jeg mener det gl. kunne være udbygget for 20 mio.

  “Den generelle sænkning af serviceniveauet” optræder allerede, nemlig indirekte ved stigningen i de almindelige huslejer. Fra 1983 til 2014 er forbrugerindekset steget fra 60 til 130 iflg DST. En husleje på 1000kr er imidlertid steget til 4500kr(!) i dag her hos os i et såkaldt Alment Boligselskab
  Det giver flg kvot. (4500/1000)/(130/60)= 2,07 Altså betaler mine kære naboer over dobbelt så meget som de burde iflg. forbrugerindekset.
  OK der er altid lokale variationer.
  Men naboerne burde også vide at 17% af deres husleje går til Landsbyggefonden for renovering af andet alment byggeri. Fx var vi med til at renovere “Voldsmosen” for 570miokr ca 2010-12. Oplysningen kan findes på nettet. Du bør dog skrive “Vollsmose” -jeg ved ikke hvorfor?

  Det her handler ikke om fremtidige flygtninge, det er noget der allerede sker og har stået på i årtier!
  For i de respektive boligselskaber sidder der et hav af kommunale politikere.

  Kommentar by Erik Rasmussen — 26. september 2015 @ 16:29

 20. SÅLÆNGE NYHIPOERNE–SOM EN START– IKKE BLIVER BANKET TIL LIREKASSEMÆND-UANSET KØN–MED 2 BRÆKKEDE ARME FORTSÆTTER DEN DEMOGRAFISKE UDSLETTELSE AF DANSKERNE. -15000 danske børn blev sidste år aflivet ved abort- svigtet af deres eget folk. Et folk som udsletter sig selv . Darwins lov :” De bedst egnede overlever “

  Kommentar by dansker — 26. september 2015 @ 17:23

 21. Hvornår skal politikerne på Christiansborg gå ned i løn for at bidrage til denne berigelse? Ja, jeg spørger bare…

  Og kommunalpolitikerne…?

  Kommentar by - by Proxy - — 26. september 2015 @ 19:02

 22. Spørgsmålet er: Vil du leve, eller fortrækker du at dø med uskylden i beholdt?

  Det kunne godt se ud til som om de fleste danskere foretrækker frelsen efter livet i stedet for at frelse sig selv og deres slægt under deres ophold på jorden.

  Nu må vi så håbe for dem at løfterne holder, men mest sandsynlig er det at de alligevel vil ende i helvede når de står foran Skt. Peter og skal forsøge at retfærdiggøre at de solgte deres egne til stanglakrids, til fordel for en horde vilde barbarer.

  Kommentar by Balder — 26. september 2015 @ 19:49

 23. Det er såre simpelt! Send alle muslimer UD af Danmark! De vil, som igler, udsuge det danske hjerteblod og forvrænge samfundet til ukendelighed, og jeg kender ingen, der ønsker dem i vort land! Hvis ikke man vil sende de nye ‘flygtninge’ retur med det vons, så kan man i det mindste oprette interneringslejre til dem, hvor de bor i fx ombyggede containere (det gør masser af norske studerende, så kan flygtninge vel også) og spiser SAMME mad – og dén mad, der serveres – i en fælles kantine midt i lejren! Gerne svinekød, for det kan måske få andre ‘flygtninge’ til at tænke sig om to gange, før de gider sætte fod på dansk grisebasseavler-jord!

  Kommentar by Andersine — 26. september 2015 @ 21:50

 24. @ 18 Ja, hvis Europa havde nogle ledere, der var ved sine fulde fem, så sendte de folk retur, og det kunne gøres ved at have krigsskibe liggende tæt på de kyster, hvorfra de kommer væltende hver time; de skulle simpelthen bede dem vende rundt, og hvis ikke de gør det, så vil skibene beskyde dem! På et tidspunkt bliver det nødvendigt at møde dem med militærskyts, det er jeg sikker på, og hvis ikke man indser det, så er Europa simpelthen færdigt inden for ganske få år.

  Jeg stemmer for en demo foran Borgen, hvor vi har prof plakater, højttalere til talerne, billeder af islams ofre i Mellemøsten osv, og hvor vi forlanger, at Løkke stopper den muslimske indvandring til DK pr. omgående! Man skal jo bare råbe og skrige højt nok, ligesom muslimerne. Det betaler sig, har det jo vist.

  Kommentar by Andersine — 26. september 2015 @ 21:56

 25. Det er det jeg siger – erkend at vi har tabt kampen – Når de ypperste i ikonet Trykkefrihedsselskabet er ved at blive møre, så er løbet kørt – der er ikke nogen reelle alternativer her.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8057660/%C2%BBVi-har-k%C3%A6mpet-kampen-i-10-%C3%A5r.-Orker-vi-mere%C2%AB/

  – De “gamle” er trætte og vil sikkert forståeligt nok noget andet med deres liv på det personlige plan og de gamle/ældre er done and out pga. deres fysiske alder. Dansk samling og Uhrskov – glem det, de for ingen afgørende indflydelse. Så der er kun desværre yderfløjen tilbage “danskernes parti”, som bliver skyld i at modstanden afgørende taber og vanviddet vil ske fyldest. Alt det har alle “eliterne” på alle planer indset, derfor er de så kæphøje og slet ikke bange for noget som helst – læg mærke til deres ignorering af alt hvad vores side kommer med – tidligere blev man fornærmet over alt, nu kan selv skarpe ytringer knapt nok få deres pis i kog – de griner ad os. De ved vi har passeret “sidste salgsdag” forlængst.

  – Den “hellige frelste elite” ved de har sejret og vi får et multikulturelt islamisk ragnarok – ingen demokrati – få økonomiske investeringer internt og fra udlandet – lavindkomsthelvede – alment landsdækkende velfærd er forbi – dem der kan kan betale sig til velfærd i fremtiden vil gøre det, resten af befolkningen må hutle sig gennem livet efter bedste beskub – de økonomisk bedrestillede vil samle sig i enklaver og ruste sig mod det øvrige samfund – et samfund som løbende vil gå i opløsning og enhver vil være sig selv nærmest – nationalstaten vil krakelere og mere eller mindre gå i opløsning, landet vil blive skyggen af sig selv og blive en versalstat og kun opretholdt på EU´s nåde og tilskud (som allerede Grækenland) – periodevis vil revolter, opstande og en lavintens borgerkrig forekomme – trusler, terror, vold, bander, mafia og korruption på alle planer (ikke kun økonomisk, men også organisatorisk på alle niveauer og politisk) vil blive dagligdag – kriminaliteten vil være enorm og omfatte alt i samfundet – sammenhængskraft, solidaritet og basal forståelse for hinanden vil forsvinde og kun den stærkeste overlever – virksomheder og kapitalen vil nyde godt af dette – lille og utilstrækkelig kontrol med alting inden for økonomi (skat, moms osv.)

  – Socialismen og kommunismen vil blive styrket og historien gentager sig med denne konstellation over for kapitalismen og stordriften af magtblokkene (Islam/araberne, USA, EU, Kina, Rusland og Østen) som vil bekæmpe hinanden og muligvis finde frem til en borgfred eller magtbalance, som disse verdensomspændende kræfter stiler imod.

  – DK vil som efter 1864 synke ned i et dybt hul, hvor vi ingen betydning har overhovedet og er et sted, som vil blive ignoreret fra alle i hvert fald realpolitisk, måske udadtil kva den “gode vilje”, men et land man bare vil lade gå i hundene, fordi det ikke kan betale sig at holde os oppe og fordi vi ikke selv viser den fornødne handlekraft og know how – Landets placering verdenspolitisk og verdensøknomisk vil ingen betydning få fremover, som vi delvist havde efter 1945 – geografisk placering har ingen betydning mere – De virksomheder der får succes vil hurtigt blive købt, truet og overtaget af storkapitalen – ejerne er sig selv nærmest og vil gå efter egen vinding frem for støtte til et hjemland, som ingen fremtid har som selvstændig nation i et globalt på alle planer multikulturelt verdenssamfund, hvor det vi har kendt indtil nu, er i fuld opløsning og vil blive noget helt andet end en dansk nation.

  Beklager – jeg har mistet troen på Danmark som en nation i fremtiden – vi har kun os selv at takke for det…vi kunne have klaret det hvis vi turde gå nye veje – nu lægger vi os bare ned og lader lortet skylle hen over os – bagefter rejser der sig en rest af forhutlede, beskidte og feje mennesker, som har en udsigtsløs fremtid som dhimmier over for islam og den øvrige verden – nogle få får succes – men de mange får det slet ikke – Nordens Albanien so to speak…

  – Stakkels mine børn, børnebørn og oldebørn – de vil forbande mig og os alle, at vi ikke i disse afgørende år i vort lands historie, ikke kendte vores besøgelsestid og tog vare på folket og nationen med rettidig omhu.

  Kommentar by Black Watch — 26. september 2015 @ 22:40

 26. Forarmelseskrig. War of attrition.

  Kommentar by Limewoody — 26. september 2015 @ 23:11

 27. Naturligvis bliver der nedskæringer. Refusionbetalingen fra staten rækker slet ikke til at dække de umiddelbare udgifter og efter et år er der stort set tale om kommunale byrder. Løkke har røvrendt DF og en del af deres vælgere, hvilket kan ses af de seneste opinionsmålinger. Trods Støjbergs popularitet falder tilslutningen til Venstre. Hallo Løkke ! Så er det tid til at slippe taget i Merkels skørter. Kvinden er forstyrret og tyskerne er ved at få nok. Du ved, det der med at være på den rigtige side af grænsen (eller var det stregen) DF har nu en opgave. Finansloven skal strikkes sammen og det er naturligvis et “must” at den kommunale/regionale (sundhed) velfærd ikke nedsættes, fordi vor ynkelige statsminister har ladet sig presse til at at tage 1000 ekstra “syriske flygtninge”. Eller ville han bare prøve at vise sig som statsmand ? Det vil aldrig lykkes. Men altså Tulle. Er regeringen umedgørlig, sål lad dem forhandle med det nysværmeriske S og lad os se hvor meget reel substans der er i denne suspekte imødekommende attitude. DF skylder ikke denne regering en tøddel.

  Kommentar by EH — 26. september 2015 @ 23:21

 28. 25 – Limewoody – nemlig også en del af islam´s og andres dagsorden – tving europa i knæ og de vinder.

  Kommentar by Black Watch — 26. september 2015 @ 23:26

 29. Tysklands vrede mand: Muslimsk indvandring er ude af kontrol

  Den stærkt indvandringskritiske Thilo Sarrazin angriber Angela Merkels kurs under flygtningekrisen.

  http://politiken.dk/udland/fokus_int/Flygtningestroem/ECE2856096/tysklands-vrede-mand-muslimsk-indvandring-er-ude-af-kontrol/

  Kommentar by mb — 26. september 2015 @ 23:54

 30. Via Hodja:
  https://youtu.be/inCUtR9RSKc

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 00:45

 31. Tysk:
  http://quer-denken.tv/index.php/mfv-tv/1725-ursachen-der-fluechtlingswelle-versagen-verbrechen-des-westens

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 01:12

 32. @kim https://www.180grader.dk/Politik/einheil-og-den-nye-sherif

  Kommentar by Winston Churchill — 27. september 2015 @ 01:19

 33. Via DDF tysk:
  https://www.compact-online.de/offener-brief-von-generalmajor-a-d-gerd-schultze-rhonhof-an-angela-merkel/

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 05:10

 34. # MB – Fint link, den artikel er fantastisk. Thilo Sarrazin har hundrede procent ret i alle sine synspunkter. Men, som det fremgår, ikke engang han, kan gennemskue hvad Merkel har gang i…Som et andet link påpeger, en sygeplejerske skal smides ud af sin lejlighed for at gøre plads til herrefolket…Historier af den slags, vil eksplodere i den nærmeste fremtid, så hvorfor er det så svært for Merkel at se, at hun leger med dynamit? Eller også ved hun det, og forsøger at smadre alle nationalstater så EU kan overtage den fulde administration af alle europæiske lande, een gang for alle.

  Kommentar by Lightmann — 27. september 2015 @ 07:32

 35. jyllands-posten.dk/indland/ECE8057297/16.000-flygtninge-og-migranter-er-kommet-til-Danmark

  Kommentar by Liva — 27. september 2015 @ 07:46

 36. jyllands-posten.dk/indland/ECE8057886/Meget-få-flygtninge-forlader-Danmark-frivilligt/

  Kommentar by Liva — 27. september 2015 @ 07:49

 37. b.dk/globalt/tysk-graenselukning-uden-effekt-paa-flygtningestroem

  Kommentar by Liva — 27. september 2015 @ 08:05

 38. Politikere, der klager over det lort, de har lavet for dem selv. Det er ikke til at holde ud at høre på. Desværre har deres hærgen gennem 50 år også ramt os indfødte. De skulle stilles for retten, såvel kommunal- som folketingspolitikere.

  Kommentar by Nielsen — 27. september 2015 @ 08:25

 39. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8057922/Mange-flere-indberetninger-om-tegn-på-radikalisering/

  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indblik/Indland/ECE8057113/Hvorfor-blev-Ishøjs-flotteste-par-islamister/

  Hvad gør du nu-Anna Mee Allerslev?
  Afsætter du en milliard kr. til antiradikalisering, penge som Københavns Kommune ikke har, men som du bare kræver ind af os danskere der skal finde sig i din lortepolitik.

  Du er en pestilens for Danmark, gid du aldrig var kommet hertil.

  Kommentar by k.m. — 27. september 2015 @ 08:37

 40. > k.m 08:37

  Jeg synes, at Anna Mee Allerslev er en bimlende naiv nar, men ret skal være ret: Ishøj er en selvstændig kommune og ikke en del af den københavnske borgmesters resort.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. september 2015 @ 08:57

 41. Henrik Petersen
  OK, så er den detalje på plads. Jeg henviser til Anna Mee fordi det hende der altid er på, og råber højest om at integration går godt og vi skal være søde ved de fremmede.

  Kommentar by k.m. — 27. september 2015 @ 09:09

 42. Skatten stiger nu i Sverige (snaphanen), primært grundet migrationen. De bruger svimlende 157 mia. kr. i år alene på det område. Det er over 7 storebæltsbroer – om året!

  Kommentar by Per747 — 27. september 2015 @ 09:17

 43. > k.m. 09:09

  Vi er helt enige, som jeg tror du ved. Men Anna Mee Allerslevs skrupskøre påfund og lige så naive udtalelser begrænser sig i det mindste til Københavns kommune, som jeg desværre bor i.

  Zenia Stampe derimod er MF’er og om muligt endnu mere blæst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. september 2015 @ 09:49

 44. Albertslund Kommune, der er ret multietnisk, hæver skatten med knap 20 mio. kr. næste år. Det er ca. 1000kr. for hver voksen, der bor i kommunen, hvis det bliver jævnt fordelt.

  Men der mange i Albertslund, der ingen indtægt har, så selvfølgeligt lægges byrden tungere på dem, der rent faktisk laver noget og tjener penge. Så det bliver måske nærmere 2000kr per år for dem, der rent faktisk tjener penge.

  Nogle af dem synes måske, at det bliver en tand for dyrt, rykker teltpælene op, og finder en anden kommunne at bo i. “White Flight” kaldes det i USA.

  Kommentar by Hertz — 27. september 2015 @ 10:22

 45. Jeg er enig i Katrine Winkel Holm – det gælder ret generelt: “…i praksis har vi tabt. Men den intellektuelle kamp har vi vundet”

  Dvs. det fornuftige, velunderbyggede fakta-mættede argument er der og står klart og vinder hver debat og uden rationelt modargument. Som såkaldte modargumenter veksles der mellem nazi-beskyldninger eller tavshed.

  Men alligevel ser vi, at meningsdannere med rablende gale påstande og deraf politisk misregimente og misrøgt af eget samfund stortrives. Hvordan kan typer som Zenia Stampe og David Trads og alle disse kulturradikale og venstreekstreme galninge have så meget magt. Og nu er også Merkel hoppet med på EU’s selvmordstog.

  Udøvelse af politik uden rationalitet er galmandsværk – en ren dødskult sidder reelt på den politiske magt – understøttet af alt for magtfulde, manipulerende og direkte løgnagtige medier.

  Eller for at citere Henryk Broder (i en lidt anden sammenhæng):

  »Vi er her i dag for at sørge over tabet af Europa. Europa, hjem for den franske revolution, tysk filosofi, italiensk pasta og dansk design, er ikke blevet begravet i et jordskred eller oversvømmet af en tsunami. Fysisk ligger det der stadig. Men mentalt har Europa begået selvmord,« sagde han.

  Det mentale selvmord ligger i at Europas politiske magthavere har droppet fornuften.

  Kommentar by traveler — 27. september 2015 @ 10:42

 46. Black Watch — 26. september 2015 @ 22:40

  Anarkiet lokker forude for alle de røde samfundsomstyrtere

  2013 skønsmæssigt 33.000 illegale. Mon det er fordoblet?

  http://www.rff.dk/files/RFF-site/Publikations%20upload/Newsletters/Dansk/Nyhedsbrev%20December%202014.pdf

  Hvor der er godtfolk, kommer der endnu flere.

  https://koptisch.wordpress.com/2015/09/26/fluechtlingsunterkuenf%E2%80%8Bte-gefaehrliche-langeweile/

  Skidt pyt, det bidrager alt sammen til bedre BNP, så vi stadig kan låne

  http://www.dst.dk/~/media/Kontorer/05-Offentlige-finanser/Revison2014/Illegal%20aktivitet.pdf
  Illegal aktivitet i det hovedreviderede nationalregnskab
  Et vigtigt sigte med nationalregnskabet er at inkludere al produktiv økonomisk aktivitet. Det er ikke afgørende, om disse aktiviteter ligger inden for lovens rammer, men kun om de ligger inden for nationalregnskabets produktionsgrænse.

  Med hovedrevisionen af nationalregnskabet indføres tillæg for følgende former
  for illegal aktivitet:
  • Smugling
  • Handel med narkotika
  • Prostitution

  Smugling omfatter ulovlig import af sodavand, øl, vin, chokolade og slik og bygger bl.a. på oplysninger fra Skatteministeriets rapporter om grænsehandel.

  Kommentar by tavsen — 27. september 2015 @ 11:21

 47. Mange ytringer er jeg helt enig i.
  Dog må jeg som andre skrive- vi har i Europe, bortset fra måske italienerne og hviderusserne, valgt de politikere vi har- og de er givet ikke hverken Danmarks eller andre landes bedst begavede.

  Hvad gør vi så når en uvalgt EU-kommision, ledende politikere, samt andre stærke aktører har lagt en linje, der går imod al sund fornuft, og næste valg ikke er imorgen i hele EU, eller Europa for den sags skyld, hvorefter vi i det mest optimale tilfælde på hele kontinentet ville kunne se mere fornuftige folk vinde solide flertal med programmer indeholdende løsninger, til at ændre den generelt set miserable tilstand?

  Debatter bliver sjældent taget med kapaciteter, er de endelig til stede i debatter, er de få overfor mange, og deres fornuftige ord og klare argumentering med en række belæg, der ikke er til at afvise for selv den mest stålsatte venligbo, drukner i støjen af føleri og afledning fra selve problematikken- ændren af den aktuelle elendighed til noget, der vil gavne langt flere på en langt bedre måde.

  Churchill blev nu engang først premierminister da krigen var brudt ud.

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 13:44

 48. Europa…

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 13:53

 49. Black Watch — 26. september 2015 @ 22:40

  Et par bemærkninger om ytringerne:
  – DK vil som efter 1864 synke ned i et dybt hul, hvor vi ingen betydning har overhovedet og er et sted, som vil blive ignoreret fra alle i hvert fald realpolitisk, måske udadtil kva den “gode vilje”, men et land man bare vil lade gå i hundene, fordi det ikke kan betale sig at holde os oppe og fordi vi ikke selv viser den fornødne handlekraft og know how – Landets placering verdenspolitisk og verdensøknomisk vil ingen betydning få fremover, som vi delvist havde efter 1945 – geografisk placering har ingen betydning mere…

  Danmarks betydnig kunne forstås vigtigst for danske uanset tidsfaktor, eller forholdene iøvrigt.

  Inddrages et europæisk eller universelt perspektiv er vi stadig langt fra havende en afgørende indflydelse eller rollen som en udøvende faktor af format. Indtil 1920erne boede flertallet på landet, eller i det mindste ikke i hvad der benævnes byer, danskerne var bønder og landsbybeboer flest. Da de store markeder hvor de store formuer og fortjenester tjenes, før internettet fandtes, ikke var lokale, eller nærliggende og lokale investorer ikke var blandt verdens største og handlende, opfindere, kunstnere, stordriftproducenter til andre markeder, qaf alle typer var relativt få, er og bliver vi som land og folk små aktører i verden. I den forstand.
  Udenrigspolitisk stod Danmark vel på sæt og vis stærkere under Frederik d. 2 end før eller siden. Men det var en anden tid, en anden teknik, en anden verden og muligheden for at lukke Østersøen og tolden derfra var noget der hørte den tid til.

  At Danmark skulle have haft verdenspolitisk og verdensøkonomisk betydnig efter 1945, kræver for mig at se meget dannebrogsfarvede glas i brillerne. Betydningen var liden siden 1588. Men det kan vi nok skændes længe om…

  Efter 1864 hørtes jo desuden ordene – hvad udad tabes må indad vindes.

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 14:20

 50. et q for meget…

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 14:22

 51. Peter Buch – Tak for kommentarerne vedr. mit indlæg.

  Gode betragtninger – jeg vil dog lige pointere, at jeg ikke fik mig tydeliggjort nok omkring DK´s betydning efter 1945.

  – Du skrev: “At Danmark skulle have haft verdenspolitisk og verdensøkonomisk betydning efter 1945, kræver for mig at se meget dannebrogsfarvede glas i brillerne. Betydningen var liden siden 1588. Men det kan vi nok skændes længe om…”.

  Det jeg ønsker at pointere er, at siden 1945 har vi dog deltaget og været regnet med i humanitære og militære aktioner (FN + Nato osv.) over hele kloden – væsentligt mere omfattende end før 1945.

  Tidligere var vi et land, som du så rigtigt beskriver, uden megen pondus internationalt, et lille søvnigt provinsielt men homogent samfund. Lidt internationalt var der dog kva den store udvandring af mange danskere til bl.a. USA og Canada.

  Efter 1945 har vi (synes jeg) i forhold til landets lidenhed præsteret megen international delagtighed på mange planer, forskellige forskningområder (Medicin og sundhed + Niels Bohr og mange andre). Mange danskere har været ledende udsendte i højspændte kriseområder både på det humanitære som det politi/militære område. I forbindelse med muhammedtegningerne kom vi virkelig ud over kanten af rampen og blev kendt over hele verden for konfliktfarlig ytringsfrihed (som jo nu kun er historie og udvandet på kun ca. 10 år).

  Jeg synes jeg godt kan påstå, at vi flere gange har gjort en forskel internationalt siden 1945 i forhold til landets rolle og formåen før 1945. Landets ageren omkring 1864 var jo dybt uansvarligt og dumt – det lagde man da mærke til i hele Europa og ingen kom os til hjælp på den baggrund, før tyskerne igen gik i krig og tabte den – da fik vi Sønderjylland igen, endda uden større besvær, hvor mange andre lande og områder måtte igennem ekstreme forandringer af grænser, befolkninger, borgerkrige osv.

  Op til WW2 og under var vi så sandelig heller ikke solidarisk med Europa, mere med Tyskland indtil deres nederlag stod klart i slutningen af 1943 – igen som i 1920 var det primært briterne, som reddede røven på os.

  Dermed ikke sagt at jeg synes vi er enestående internationalt siden 1945 og mange af deltagelserne bryder jeg mig ikke om og ville afvise at deltage i (især de vanvittige krigsdeltagelser i Mellemøsten og Afrika).
  Godt nok bærer jeg briller, men de er ikke meget dannebrogsfarvede, men jeg har holdt af mit land indtil for ca. 30 år siden – nu er glassende blevet fedtede og falmede og det er tid at ligge briller på hylden og lukke øjnene og lade vanviddet tage over.
  Jeg tror ikke vi kan komme op at skændes om ret meget i denne disput – vi er vist enige langt hen ad vejen?

  Kommentar by Black Watch — 27. september 2015 @ 17:15

 52. Black Watch

  Ja, vi er for enige, til det er værd at køre videre, og af vejen.

  Kommentar by Peter Buch — 27. september 2015 @ 18:04

 53. Politikere bruger færre og færre penge på danskere og flere på flygtninge/migranter. Yderligere 2 milliarder vil Venstre-regeringen spare på danskere.

  jyllands-posten.dk/politik/ECE8059019/Regeringen-lægger-op-til-nye-stramninger-i-finanslov/

  Kommentar by Liva — 28. september 2015 @ 07:24

 54. jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8058796/Befolkningsforsker-Strømmen-af-flygtninge-og-migranter-vil-vokse/

  Kommentar by Liva — 28. september 2015 @ 07:26

 55. denkorteavis.dk/2015/bettina-er-graedefaerdig-og-chokeret-hun-bliver-smidt-ud-af-sin-lejlighed-gennem-16-ar-for-at-give-plads-til-asylansogere/

  Kommentar by Liva — 28. september 2015 @ 08:48

 56. denkorteavis.dk/2015/modsvenskerne-asylansogerne-ville-ikke-bo-i-lille-by-de-truede-personalet-og-naegtede-at-forlade-bussen/

  Kommentar by Liva — 28. september 2015 @ 08:50

 57. @ Andersine
  Nicolai Sennels har demonstration 1. mandag i hver måned
  gå på hans hjemmeside og læs om det

  Kommentar by mirande — 28. september 2015 @ 09:04

 58. EU må indføre den australske model, og de danske grænser og lufthavne skal lukkes for ikke-vestlig indvandring(herunder asylindvandring). Desuden skal der iværksættes hjemsendelsesprogrammer(f.eks. af fupflygtninge og velfærdmigranter(som overvejende er fra menap-lande)).

  Kommentar by F. Jensen — 28. september 2015 @ 10:36

 59. De såkaldte flygtninge skal ikke gøres til indvandrere for derefter at inkluderes/integreres. De kan få en midlertidig opholdstilladelse og bo i statscentre med kost og logi men uden penge. Der kan “flygtningene”(flertallet er velfærds-shoppere fra menap-lande) opholde sig, indtil det bliver muligt at sende dem ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 28. september 2015 @ 18:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper