28. september 2015

Birkerød: Værebro Boldklub-sportschef angreb tilskuer på tribunen efter ‘få styr på den neger’-tilråb

I indvandrerkredse er det ikke unormalt at møde ord med vold, ikke mindst ved enhver form for racisme. Fra Frederiksborg Amt Avis – Kamp afbrudt efter uro (ikke online).

“Da sportschefen for VB 1968, Kamran Azan i halvlegen sprang over hegnet til tribunen for at få fat i en Birkerød-tilskuere, der havde råbt neger efter Poku Kwadwo, ville dommer Thomas Jakobsen ikke mere. Han fløjtede kampen af ved stillingen 1-0 til Birkerød. …

-Få styr på den neger, var ordlyden af det racistisk tilråb tidligt i kampen, og da der blev fløjtet til pause, gik den tidligere FC Midtjylland-spiller Poku Kwadwo hen til dommertrioen. Kort efter blev han præsenteret for det røde kort. Så var det, at Kamran Azan fik nok og ville i nærkontakt med en tilskuer. I øvrigt den forkerte person.

(Værebro Boldklub af 1968, Sportschef Kamran Azan yderst t/v; Grafik: VB 1968)

“Skandaløst af dommeren at aflyse kampen… Den tilskuere der råbte burde have fået et par batmanbriller og smidt ud af stadion – Fucking type. Normalt er jeg ik meget for vold men håber fandme at ‘Sportschefen’ fik nogen dybe slag ind på den racistbums!!!!💯” (Dennis Landt på Facebook, 28. september 2015)

“At hører 2 ældre herre råbe gentagende gange ‘negger’- foran deres egene tilskuer og udeholdets og ingen af hjemmeholdets tilskuer eller andet vælger at sige noget til dem- det kan pisse mig af- og kunne sku heller ikke holde mig tilbage for at sige et par ord til dem… At vb- vil slå /eller hva nu… er sku heller ikke i orden… dette kan siges på en pæn måde…” (Omerspahic Eldin Og Mirela på Facebook, 28. september 2015)

Oploadet Kl. 20:14 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69413/trackback

7 Comments »

 1. “..Kamran Azan fik nok..” Jeg har også fået nok… Men jeg tyer ikke til vold, bare fordi en idiot råber ukvemsord jeg ikke bryder mig om..! Når Kamran Azan teer sig som et “dyr”.. Så fortjener han og hans hold at blive behandlet som “dyr”..! Hjem til MENAP med dem..!

  Kommentar by ny kommentator — 28. september 2015 @ 20:38

 2. Det der virkelig undrer mig er, at DBU ikke tager hårdere midler i brug i forhold til de hold, som gang på gang skaber problemer, såvel på som udenfor banen. Men DBU er naturligvis bange for deres egen skygge – og så må det jo være en politisk opgave, at trække DBU-sosserne til truget.

  Kommentar by Polka Charlie — 28. september 2015 @ 20:45

 3. Utroligt at der stadig findes hold som vil stille op mod arabiske hold. Det må vel efterhånden være almindeligt kendt hvilke problemer der kan opstå?

  Kommentar by Marius — 28. september 2015 @ 21:22

 4. Hmm noget som ikke passer her.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kwadwo_Poku_%28footballer,_born_1992%29

  Poku arrived in the United States in late 2010.
  Poku holds a U.S. green card.

  Er det den samme._0

  Kommentar by Mads N — 28. september 2015 @ 22:20

 5. Det er den konsekvensløse holdning til disse voldsudøvere der er skyld i at de kan fortsætte, at tilråb ikke kan ignoreres af perkerne er bevis på Arabernes syn på dem selv, træk det økonomiske tæppe væk under dem og der vil falde ro over de voldelige klubber, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. september 2015 @ 01:28

 6. Det eneste gode med sådanne kampe er at de er let at vinde da de kun er gode til vold ikke til fodbold

  Kommentar by Daniel — 29. september 2015 @ 06:25

 7. #4 Neger Uden Grænser? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 29. september 2015 @ 12:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper