29. september 2015

København: Tre venstreradikale anholdt under Muhammed-udstilling – Local Eyes slører tegning!

Tre venstreradikale moddemonstranter blev lørdag anholdt under Stop Islamiseringen af Danmarks Muhammed-arrangement på Axeltorv. Selvom Ekstra Bladet havde fotograf på stedet, så valgte de alligevel ikke at bringe billeder. ‘Tør hvor andre tier’ er blevet til ‘Turde, men tør ikke mere’.. På samme måde med Local Eyes, der aggressivt forsøger at få de bedste billeder, for herefter at sløre dem af frygt for militante koranlæsere. Fra Pamela Geller – Victory: SIOE stands up to jihadis, holds free speech event in Copenhagen.

“The difficulties in merely holding a free speech event and the attendant security required speaks to the low state of freedom in the West. We are under siege and the elites would have us go gently into the hellish night that awaits us. The media and the political and cultural elites demand that we ‘respect’ this barbarism and abridge our freedoms so as not to upset savages. Never.

Amid the general surrender, our colleagues of Stop Islamisation of Europe (SIOE) refuse to be cowed and intimidated into silence. Devout Muslims openly called for their ‘brothers’ to slaughter those who attended SIOE’s free speech event in Copenhagen Saturday. But the cowardly monsters didn’t show — and our European allies stood even in the face of these threats. They are standing in the breach and we salute them.”

(Local Eyes slører tegning af religionsstifter, Kbhn, 26. september 2015; Se evt. SIAD)

Uslørede eksempler.

(Fotos: tilsendt)

Oploadet Kl. 00:28 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69422/trackback

18 Comments »

 1. Det er rystende at etniske Danskere kan forsvare islamismen, den kvindeundertrykkende og morderiske ideologi, korandyrkning der gør folk til indavlede analfabeter, de burde spærres inde for idioti, Dan Park er cool, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. september 2015 @ 01:00

 2. Så for at opsummere dagen på de store mediers redaktioner: Det er 10 året for muhammedtegningerne, og 90% af alle historier handler om muslimer og især hvor synd det er for dem for tiden. Ind kommer dan park og viser meterhøje muhammedtegninger midt i københavn. Relevant? Nej da.. De danske medier er simpelthen ikke det papir værd de er trykt på.

  Kommentar by per — 29. september 2015 @ 01:35

 3. Den her artikel udkom et par timer efter på BT og har været på forsiden lige siden: http://www.bt.dk/danmark/dybt-beroert-medina-raser-mod-stoejbergs-annoncer-saadan-er-danskerne-ikke

  Kommentar by per — 29. september 2015 @ 01:44

 4. Islam kan ikke fjernes med fredelige midler, man er nød til at gå agressiv til bylden for at fjerne den.
  Det er tid til politiet, politikerne og deres vælgere at sadle om.!

  Kommentar by Sindsro — 29. september 2015 @ 01:49

 5. Ondt af BT at citere hende ordret:

  »Det er så forfærdeligt, at medierne i verden samler op på historier som hende idioten, der har lavet de der artikler i en libanesisk avis,«

  »Hun sætter et helt lands sikkerhed i jeopardy, når hun skal ytre sine smålige måder at få flygtninge til at holde sig væk på. Det er forfærdeligt, at hun får alle i Danmark til at se så grimme ud. Hende kan jeg bare ikke stå inde for,«

  »Det overdøver alt det gode, vi faktisk også gør

  Kommentar by BB — 29. september 2015 @ 02:02

 6. Haha EB og Local Eyes er pussies, hvilket man ikke kan sige SIAD-folkene.

  Kommentar by Johnson — 29. september 2015 @ 05:13

 7. Læg mærke til at ytringsfrihedens sag, lige så langsomt er blevet en højreorienteret sag, venstrefløjen er allerede ved at gradbøje den, og afstandtagen fra den ligger lige om hjørnet! I sandelig interessante tider vi lever.

  Kommentar by Robert R — 29. september 2015 @ 06:16

 8. http://ekstrabladet.dk/112/betjent-i-livsfare-efter-knivstik/5754929

  Kommentar by Peter Buch — 29. september 2015 @ 07:22

 9. Islam undertrykker – også i Vesten.

  Kommentar by Liva — 29. september 2015 @ 08:17

 10. Mainstreammedier svigter små undergrundsmedier ved at skjule, hvad oven viste historie handler om. På sigt er det dog undergrundsmedier der har fat i det lange strå, for det kan ikke passe at MSM skriver om noget, som danskere ikke må se hvad handler om. Når Uriasposten viser profet billederne viser bloggen at islam ikke skal bestemme hvad danskere må og ikke må. Hvad danske medier må og ikke må.

  Kommentar by Liva — 29. september 2015 @ 08:28

 11. Hatten af for SIAD folkene.

  Det er tankevækkende måske ikke unaturligt at MSM bøjer af for Islam. Verden er jo ikke statisk og selvom Imformation begyndte som et frihedskæmperblad er det nu “fagbladet” for dem der lever af Islamiseringen (behandlerne i alle afskygninger).

  Selv den bedste bokser bliver fed og færdig med tiden. Det sker også for Information og Ekstrabladet. Og åbenbart også for Localeyes

  https://www.flickr.com/photos/nationalmuseet/7392791764

  Kommentar by redneck — 29. september 2015 @ 09:17

 12. Enig med Sindsro. Islam ER en sygdom.
  Desværre lukker politikerne øjnene for dens angreb.

  Kommentar by Nielsen — 29. september 2015 @ 10:19

 13. Danmark er færdigt, og de eneste som ikke har fattet det er danskerne, die dumme dänen.

  Kommentar by Fritz — 29. september 2015 @ 10:19

 14. Ha ha – Local Eyes får af egen drift voldsom grå stær, når emnet bliver for farligt.

  Kommentar by traveler — 29. september 2015 @ 10:20

 15. 4. Sindsro,

  Problemet er, at politiet politikerne og islam er selve bylden som skal fjernes hvis danskerne skal bestå.

  Kommentar by Fritz — 29. september 2015 @ 10:24

 16. PS.
  Er medie støtten ikke i strid med eussr’s konkurrence regler?

  Kommentar by Fritz — 29. september 2015 @ 10:25

 17. Er der ikke en her med en profil på nationen der lige gider at minde ekstra bladet om hvad de så SIAD gøre i lørdags? Det virker som om de allerede har glemt det, ihvertfald ham mads kastrup der har skrevet dette: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/profeten-med-bombe-i-turbanen-er-der-ikke-mere/5754201

  Og i morgen udkommer jyllandsposten med 16 sider specialtillæg om muhammedtegningerne, uden muhammedtegningerne..

  Kommentar by Per — 29. september 2015 @ 11:21

 18. Stor respekt for SIAD folkene der ikke bøjer sig for de islamiske primater!

  Kommentar by Islambert — 29. september 2015 @ 13:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper