30. september 2015

Jørgen Ramskov, Radio24syv: Kontroversielt at en DF-MF’er ikke er i stand til at forklare ‘hvad BNB er’..

Seneste udgave af Presselogen på TV2 News omhandlede blandt andet medieomtalen foranlediget af ugens BNP-historie. Her kom det frem at Radio24syv brugte licensmidler på at booste sådanne sekvenser på Facebook, hvad blev forsvaret af radiokanalens chefredaktør Jørgen Ramskov, der i øvrigt er tidligere centralkomitémedlem af Kommunistisk Arbejderparti. De øvrige i panelet var kritiske, men Ramskov fastholdt, at man måtte stille særlige skrappe krav til et parti ‘hvis kernepunkt er, at vi ikke skal have flygtninge til Danmark’. Han sagde blandt andet…

“Kernepunktet er – Er det ikke interessant, at et medlem af folketinget ikke på en eller anden rudimentær måde er i stand til at forklare hvad BNB er? Hvis jeg blev ringet op, så vi vil jeg gerne komme med en indrømmelse, så ville jeg ikke kunne definere BNB, så jeg vil få et syv-tal på politstudiet, men jeg ville have en fornemmelse af hvad BNB er. Der sidder nogle medlemmer af folketinget, der hvert eneste årtager stilling til hvordan deler vi den kage BNB er. Er det ikke rimeligt. Pernille Bendixen er medlem af et parti der går vildt ind for paratviden. Det er for eksempel nødvendigt at vide hvornår… Det er da kontroversielt, det er da kontroversielt at et folketingsmedlem ikke ved det her, ikke kan svare… hvad BNB er.” (Jørgen Ramskov, 27. september 2015)

Oploadet Kl. 16:17 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69493/trackback

23 Comments »

 1. Jørgen Ramskov burde stilles følgende spørgsmål.

  Som gammel kommunist er du vel Marxist. Grundlaget for Marxismen er arbejdsværdilæren. Uden denne er Marxismen ingenting. Arbejdsværdilæren blev endeligt aflivet af økonomer for over 100 år siden og betragtes nærmest på linje med teorier om at jorden er flad. Hvorfor mener du så at Marxismen stadig har gyldighed?

  Samme spørgsmål burde stilles til alle enhedslistemedlemmer.

  Kommentar by Sigwar — 30. september 2015 @ 16:35

 2. Jørgen Ramskov er til grin. At han ikke engang selv kan udtale BNP ordentligt siger alt.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 30. september 2015 @ 16:36

 3. HAHAHA! Jørgen Ramskov er en dummerniks! Og ja, hvad ER BNB egentlig, Ramskov?? Vi venter på en forklaring….

  Kommentar by Andersine — 30. september 2015 @ 16:47

 4. Jørgen Ramskov er først plat, dernæst til grin.

  Og hvad er så BNP?
  http://www.information.dk/546445

  Kommentar by mb — 30. september 2015 @ 16:55

 5. BNP er en kage, siger idioten. Nej – det er den faneme ikke. Groft sagt, så er BNP værdien af statens (det offentliges) og det privates produktion. Hvis vi kun havde olien og staten, hvorledes ville han så dele statens andel af “produktionen” ud til folket? Og hvad, hvis der ikke var olie?

  En stats rigdom er proportional med den relative andel af den arbejdende befolknings produktion af varer, som vi alle af egen vilje ville købe.

  Kommentar by Svend — 30. september 2015 @ 17:08

 6. Jørgen Ramskov er ligeglad med BNP, hovedformålet er at sværte en
  DF politiker.

  Han gider ikke tænke over hvor mange terrorister der befinder sig blandt de mange tusind flygtninge der opholder sig illegalt i Danmark.

  TV var på besøg hos Kurt Westergaard. Han gav interview siddende ved en væg fuld af tegninger, ellers måtte TV ikke filme noget af huset af sikkerhedshensyn.
  En dag bliver rollerne måske byttet om, så det er Jørgen Ramskov der sidder fanget i sit eget hjem.

  Journalister og folkedomstolen slagtede Carl Holst, længe før undersøgelsen i Region Syddanmark er slut.
  Helle Thorning blev siddende selv efter meget stærke beskyldninger om snyd. Der er tydelig forskel på hvor meget journalister kører på uheldige sager i henholdsvis blå og rød blok.

  Kommentar by k.m. — 30. september 2015 @ 17:20

 7. Det her er da GRINEREN.. Jørgen Ramskov: “Der sidder nogle medlemmer af folketinget, der hvert eneste år, tager stilling til hvordan DELER vi den kage BNB er…”

  Godt nok er jeg bare arkitekt og ikke økonom… MEN DEN UDTALELSE ER RENT VOLAPYK…. Manden må da være komplet IDIOT.. Han har endda haft tid til at “læse” op på BNP… PINLIGT

  TAK for dagens grin..!!!

  Kommentar by ny kommentator — 30. september 2015 @ 17:48

 8. Når folketingsmedlemmer(og mange andre) udtaler sig – f.eks. i interviews i medierne – fremstiller de sig selv som alvidende, uanset at alle godt ved, at den sidste polyhistor døde for mange år siden.
  Enkeltvis kan ingen i dag have fuld indsigt i – og viden om alle samfundets indretninger.
  Jeg har kendt mange – og kender stadig mange mennesker – der aldrig har fået en boglig uddannelse, men som dog er dygtige, kloge, vidende og værdifulde mennesker, og som i den grad ville pynte i Folketingssalen, og som virkelig ville have kunnet gavne Danmark som medlemmer af Folketinget.
  Desværre er der meget få i Folketinget, som har en forankring i almindelige menneskers liv og arbejde.
  Folketingets medlemmer er i dag mest folk med medietække og medietræning, og det er mennesker som ofte siden barnealderen har været fokuseret på at blive politikere. De har brugt deres energi på skoling og træning til en politikertilværelse, og de har ingen eller ringe føling med et almindeligt liv på “gulvet”.
  Det er godt og heldigt, at vi i folketinget har akademisk uddannede mennesker, som på stående fod har faglig viden om f.eks.økonomi, atomfysik, etnografi kirurgi og ballistik. Men bredden i folketinget ville blive bedre med f.eks. nogle håndværkere af forskellig art, noget sygepersonale, en enkelt kranfører, en havneassistent eller en rengøringskone.
  Det kan selvfølgelig være, at enkelte af de nederstnævnte kategorier ikke kunne falde ind i den nuværende jargon på borgen, men til gengæld ville de kunne medføre og indføre en viden og indsigt, som i dag savnes blandt folketingets medlemmer.

  Kommentar by Gunnar — 30. september 2015 @ 17:55

 9. At chefredaktør Jørgen Ramskov tidligere var centralkomitémedlem af Danmarks Kommunistiske Arbejderparti, KAP, burde have diskvalificeret ham overalt på samme måde som, hvis han havde været centralkomitémedlem i DNSAP, Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti.

  Kommentar by A-mad — 30. september 2015 @ 18:53

 10. BNB betyder Bed & Breakfast.

  Kommentar by Michael Laudahn — 30. september 2015 @ 18:59

 11. Jeg finder det temmelig meget mere problematisk, at det meste af journaliststanden dårligt kan stave til islam. Den største trussel nogensinde mod vores frihed. Vi skal diskutere “BNP”, i stedet for brandslukningsmateriel, mens huset brænder ned om ørerne på os. Sinker.

  Kommentar by Margrethe — 30. september 2015 @ 19:15

 12. Jeg aner ikke hvad BNB er?
  Vil Jørgen Ramskov venligst forklarer det.

  Kommentar by XXXXX — 30. september 2015 @ 19:17

 13. BNB = Berlingske Nyhedsbureau.

  Her er en forklaring på BNP (BSP)
  Med tekst af Joachim B. Olsen, tror jeg, dog ganske vist på tysk?

  Geier Sturzflug – Bruttosozialprodukt 1983
  https://www.youtube.com/watch?v=eyyl5WEwxN4

  Kommentar by anno — 30. september 2015 @ 19:21

 14. Mente/sagde fjolset virkeligt BNB?? Så er han godt nok for dum…

  Kommentar by Moran ya Simba — 30. september 2015 @ 21:12

 15. Bnp kan kun bruges til at sammenligne ensartede størrelser og er derfor en meget svær størrelse at have med at gøre.
  Bnp kan bruges til at sammenligne det ene år med et andet år , men siger intet ,absolut intet om at et lands økoNomi er sund eller usund ,idet bnp kun er en regnemetode der viser et lands omsætning fratrukket råvarer til produktion.Intet om tegn på god økonomi ,i det omsætningen også medregner alt hvad der foregår i den offentlige!
  Altså lidt ebberØD bank!

  Kommentar by Father — 30. september 2015 @ 21:16

 16. Manden er jo ufrivilligt hysterisk morsom.

  Kære Regering kan i ikke starte afviklingen af den tvangsbetalte idioti der kaldes Tv2 og Dr?

  Folk som Ramsskov har ikke en chance på et privat arbejdsmarked og vil derfor ikke fordumme andre menneskers børn, med det resultat at Danmark bliver et bedre sted at leve.

  Kommentar by Santor — 30. september 2015 @ 21:23

 17. BNP;BNI eller ej. Et flertal af den danske befolkning stemte suverænt nej til deltagelse i den økonomiske EURO spændetrøje. Men gevinsten i form af en flydende kronekurs har vi aldrig fået– med fatale konsekvenser for store dele af industrien og landbruget tilfølge. Den danske kronekurs skulle naturligt være c20% lavere= med den svenske eller norske.Prisen på importerede råstoffer følger verdenmarkedsprisen. I nogle tilfælde vil importen blive dyrere,men det vil langt,langt blive opvejet af lønninger,der globalt er betydeligere mere konkurrencedygtige. Samtidig vil udlændinges valutadræn af samfundet reduceres betydeligt.– Hvorfor har ikke en flydende kronekurs ???????????????????

  Kommentar by dansker — 30. september 2015 @ 23:29

 18. Hvorfor har Danmark ikke en flydende kronekurs ???????????????

  Kommentar by dansker — 30. september 2015 @ 23:31

 19. Det flertal, der bakker op om regeringen bør kigge på “den del af kagen” som de rødnazistiske medier lever af.

  BNP er en kommunistisk kage. Bare spørg Oleg Strækmarch Sohn. Han har nemlig minister-krummer i hans dybe lommer.

  Kommentar by Iznogut — 1. oktober 2015 @ 02:59

 20. Faktisk har jeg kun hørt positive udtalelser til fordel for hende i radioen /medierne. Så jeg tror at hun er blevet mere kendt, og har vundet på latterliggørelsen.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 1. oktober 2015 @ 10:56

 21. Father — 30. september 2015 @ 21:16

  Rigtigt. BNP er blevet oppustet. Nu indregnes der illegale aktiviteter, prostitution osv, for ellers kan Danmark ikke opfylde EU’s lånebetingelser

  Selvfølgelig har Pernille vundet på at sætte spotlight på fænomenet

  Men hvordan skulle en gammel betonkommunist vide det?

  Kommentar by tavsen — 1. oktober 2015 @ 17:20

 22. Bruttonationalproduktet (BNP) er et mål for værdien af et lands samlede produktion af varer og tjenester minus værdien af de anvendte råstoffer.

  På Ramskovsk må man tage hensyn til at det udtales BruttonationalBrodukt.

  Jørgen Ramskov i samtale med Peter Øvig Knudsen i Weekendavisen 10/1 2003 (om fortiden hos kommunisterne i KAP):
  – Hvor konkret diskuterede man: Hvordan skulle de tidligere magthavere holdes nede? Og hvem er de? Hvilke personer og institutioner?
  »Jeg har aldrig været med til at diskutere personlister. Men domstolene skulle sættes ud af kraft, det samme gjaldt pressen og militæret, og bankerne skulle nationaliseres. Man ville også være nødt til at fængsle nogle personer, men jeg kan ikke huske, hvor konkret man diskuterede fængsler. Efter revolutionen ville følge en fase, hvor nogle mennesker skulle bibringes en forståelse af, at det nye system var til alles bedste. Vi diskuterede en form for genskoling, og der er ingen tvivl om, at noget tilsvarende andre steder i verden har antaget uhyggelige former. Genopdragelseslejr har jo vist sig ofte at være synonymt med udryddelseslejr.«

  – Jeg mener at huske fra Århus, at vi diskuterede, om det var nødvendigt at henrette folk, og i givet fald hvem?
  »Det er helt sikkert rigtigt, at vi i forbindelse med proletariatets magtovertagelse ville indføre dødsstraf. Jeg kan ikke huske, om vi diskuterede det mere konkret, men der er ingen tvivl om, at vi talte om fængsler, dødsstraf og i det hele taget undertrykkelse af mennesker, som ville blive smidt ud fra deres arbejde eller hindret i at undervise, fordi de ikke havde den rette holdning.«

  og videre;

  – Diskuterede man i partiledelsen, om det ville blive nødvendigt at undertrykke andre?
  »Det er svært at svare på uden at efterrationalisere. Vi diskuterede jo ‘proletariatets diktatur’, fordi vi var klippefaste i vores overbevisning om, at ingen ville afgive magt frivilligt. Derfor ville der være en periode, hvor vi som de nye magthavere udemokratisk var nødt til at holde de gamle magthavere nede og sikre os magtapparatet. I en periode ville der ikke være frie valg, ingen fri presse og i det hele taget ikke borgerlige demokratiske rettigheder. Når folk så havde indset, at processen var rigtig, ville alt blive Elysium, det kommunistiske paradis. Alt dét diskuterede vi, så det har jeg intellektuelt accepteret. Men jeg kan ikke svare på, hvad der rent faktisk ville være sket.«

  Intet under at manden fik en karriere i DR.

  Kommentar by Limewoody — 1. oktober 2015 @ 17:27

 23. 22 limewoody. Gå efter “HOVEDET”.Direktør for DR. Marie Rørbye Rønn.Hun er om nogen KOPIRADIGAL og burde fyres.Flertallet i folketinget er på plads for et chefskifte.

  Kommentar by dansker — 1. oktober 2015 @ 18:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper