13. oktober 2015

Flere terrorangreb mod Israel: Tidl. sundhedsminister Torben Lund beklager vellykket antiterroraktion

“De er nogle svin. Den jødiske stat bør slettes på verdenskortet”, var Torben Lunds kommentar til et vellykket antiterroraktion mandag mod en knivstikkende kvinde foran politiets hovedkvarter i Jerusalem. Palæstinenseren der her til morgen torpederede tilfældige israelere ved et busstoppested, og herefter gik til angreb med en kødøkse, blev ligeledes skudt af en politibetjent. Vel også en problematisk handling ifølge Torben Lund. Fra Jerusalem Post – East Jerusalem Arab rams car into ultra-Orthodox Jews, then stabs them.

“Police released disturbing video footage of the attack on Malkei Israel Street in the Jerusalem neighborhood of Geula on Tuesday which killed one and wounded two others.

A Palestinian terrorist drove his vehicle into a group of several people waiting at a bus stop. He then exited his car with a meat cleaver and began attacking the wounded and others with the implement.

Rabbi Yeshayahu Krishevsky, 60, was killed, apparently both from the vehicular attack and the axe wounds while two other people were seriously injured. … The terrorist was shot and critically injured by police officers who arrived swiftly at the scene.

(Palæstinenser torpederer tilfældige israelere ved busstop, og går herefter til angreb med kødøkse; Youtube)

Earlier Tuesday, two Jewish men were stabbed to death, and three others seriously wounded in gun and knife attack on an Egged bus in the capital’s Armon Hanatziv neighborhood, located next to the flashpoint Arab neighborhood Jabel Mukaber. …

The Jerusalem attacks came shortly after a stabbing attack in the central Israeli city of Ra’anana. In that attack, a man was lightly wounded and the terrorist was apprehended by passersby. A second attack occurred in Ra’anana some 90 minutes later, in which four people were wounded.”

(Tililende betjent skyder palæstinensisk terror)

Oploadet Kl. 21:38 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69842/trackback

28 Comments »

 1. Død pæstilensisk terrorist dækkes med svinekød.

  Kommentar by Hodja — 13. oktober 2015 @ 21:45

 2. Israelsk politi dræber pæstiensisk terrorist: https://youtu.be/Dr-0HTE9LB0

  Og videoen smuttede i 1: https://youtu.be/-S4azmn6u5U

  Kommentar by Hodja — 13. oktober 2015 @ 21:47

 3. Jeg synes Topper-drengen skulle rejse ned til de varme lande og nyde udsigten fra en byggekran.

  Kommentar by Johnson — 13. oktober 2015 @ 21:58

 4. Det er egentligt med dyb undren jeg ser Torben Lund støtte op om islamisk terror, som erklæret bøsse burde han vide at hans skæbne på de bredegrader ville være at blive kastet ud fra en høj bygning, og hvis ikke det ville tage livet sf ham, så ville de derefter stene ham til døde!
  Egentlig er han et billede af hvad der er galt i bores samfund, en helgengørelse sf bores fjender, de palæstinensere han kærer sig sådan om, er dem der under muhammedkrisen jagede danskudseende personer for at dræbe dem!

  I øvrigt var hans virke som sundhedsminister også overordentligt kritisabel!

  Kommentar by Robert R — 13. oktober 2015 @ 22:12

 5. Hvad ligner det at skyde den stakkels palæstinenser? Skulle betjentene ikke hellere lege klappe-kage med palæstinenseren ude på kørebanen? Se blot hvilken goodwill vi har fået fordi vores betjente udviser en dialogbaseret tilgang til de fremmede.

  Kommentar by Redneck — 13. oktober 2015 @ 22:18

 6. Morgendagens overskrift i aviserne: “Jøde dræber forulykket arabisk bilist!

  Kommentar by Voldposten — 13. oktober 2015 @ 22:55

 7. Hans kommentar burde næsten meldes. Den er under al kritik.

  Kommentar by Spinner — 13. oktober 2015 @ 23:04

 8. Bøsser skal have lov at leve i fred, som de nu er. Uden forfølgelse og nyttesløse forsøg på at “helbrede” dem. Men omvendt skal jeg også have lov til at mene om dem, hvad jeg vil. Torben Lund, Mogens Jensen, Adrian Hughes og mange andre fra den “Klan”, bestyrker mig i troen på teorien om, at homoseksualitet opstår som et resultat af giftstoffer i fostervandet. Disse giftstoffer skulle fremkalde en spontan genmutation i fosteret. Men det forgifter vist også evnen til at forholde sig til virkeligheden. Hvordan kan man forsvare sine, til evig tid, erklærede bødler?

  Som andre, der graver så ivrigt på egen grav i disse tider, skal de ikke forvente andet end et skuldertræk fra min side, når regningen melder sig for dem. At ligge som man har redet har sjældent været mere aktuelt end i disse tider.

  Kommentar by Margrethe — 13. oktober 2015 @ 23:17

 9. Det jødiske samfund vil sikkert tage afstand og kalde det antisemitisme. Lund vil benægte og kalde det kritik af Israel.
  Men ellers tror jeg, at negative reaktioner udebliver. Torben Lund er jo på venstrefløjen, der har forståelse for den slags.

  Venstrefløjen vil sikkert snart stable noget på benene til støtte for Palæstinas sag. Måske kan Danmark Radio lave en indsamling?

  Sund fornuft vil ikke forekomme.

  Kommentar by Niels P. — 13. oktober 2015 @ 23:36

 10. […] Det skriver den tidligere socialdemokratiske sundhedsminister, Torben Lund, på Facebook. Kommentaren er skrevet til et billede på Facebook-siden ‘20.000 underskrifter for Palæstina i medierne’, hvor en ung kvinde – ifølge Facebook-gruppen – bliver likvideret. […]

  Pingback by Den rabiate socialdemokratiske anti-semit Torben Lund | Hodjanernes Blog — 13. oktober 2015 @ 23:52

 11. Slemme Messerschmidt heilede i Tivoli. Det kan alle jo huske, ikke sandt?

  “Heller ikke tidligere sundhedsminister Torben Lund (S) mener, at Morten Messerschmidts opførsel kan undskyldes. Han var også til stede i Grøften og er en af de få, der offentligt har bekræftet B.T.s historie.

  »Jeg er helt sikker på, Morten Messerschmidt også kender nyere tids historie og ved, hvad han gør; både når han synger ’Deutschland über alles’ og laver heiltegn. Han vil måske også påstå, at han ikke ved, hvad et heiltegn betyder«, siger Torben Lund.

  Men det ved man selvfølgelig på den gamle venstrefløj. Socialismen kræver sine ofre, og nu er det jødernes tur (nokkengang), så islam kan vinde frem.

  Kan Torben Lund stå inde for at være anti-jødisk og anti-nationalSocialist (en af de mange tosser, som selv må opfinde had-forbrydelserne) på samme tid, så skal han da bare stå inde for det.

  Held og lykke …

  … nåh nej, det behøver du jo ikke, Torben. Du færdes næsten altid blandt ligesindede. Men dit besøg i Tivoli, blev et ubehageligt møde med “andre mennesker”. Du mødte holdninger og udtryksformer, som er upassende blande de mennesker, som du omgås til daglig. Mødet med “det fremmede” blev efter nærmest Pavlovsk reflekshandling kategoriseret som ondskabens ondskab: Nazisme !!!

  Det er tosser som dig Torben, der giver mig lyst til, at bruge ordet “neger” i enhver tænkelig sammenhæng.

  Men nu er du ikke bare forarget længere. Du er direkte ondskabsfuld nu. Du støtter totalitære, religiøse had-ideologer. Du ønsker Mellemøstens eneste innovative, tolerante og demokratiske samfund ødelagt.

  Hvad er der galt med Torben?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. oktober 2015 @ 00:26

 12. Kære hr. Torben Lund, uanset hvad du tænker og siger så skal Israel nok klare sig mod de korandyrkende, pædofile kvindeundertrykkere, så kan du protestere lige så meget du vil, i dit sted vil jeg glad for at få lov til at bo i Danmark endnu, når sharia overtager det Danske retssystem så er det godnat for homoseksuelle i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. oktober 2015 @ 00:49

 13. Mage til jødehadende møgsvin! Og så fedter han for mohammedanerne på denne måde?! De hænger jo anusfikserede svin som ham i kraner, men det ved han måske ikke! Man er målløs. Men det bliver sikkert værre endnu, for jeg tror såmænd, at venstrefløjsere i DK i en sær blanding med hommoer og muslimer gerne vil gå sammen om at dræbe jøder og kristne i dette land en dag. Man kan jo se, hvordan det før utænkelige efterhånden realiseres, og det sker i store, daglige kvantespring!

  Og TV2 og DR burde skamme sig, for var dette sket i et hvilket som helst andet land og mod et hvilket som helst andet folk – især da de så fredselskende muhammedanere(!) – så var vi blevet bombarderet med breaking news hele tiden – i flere dage.

  Kommentar by Andersine — 14. oktober 2015 @ 01:22

 14. Ja, Torben Lund er jo selverklæret homosexuel og så vil han udradere det eneste land i mellemøsten hvor han ikke risikerer at blive dræbt for at gå med sin ‘ven’ på gaden

  Kommentar by steen marr — 14. oktober 2015 @ 01:35

 15. Herr Torben Lund will die Vernichtung der jüdischen Staat!!!

  Kommentar by Jørgen Duus — 14. oktober 2015 @ 06:47

 16. Modbydeligt menneskesyn for “normale”, ædelt for Torben Lunds slags! Adr.

  Kommentar by Ukendt — 14. oktober 2015 @ 08:46

 17. Men det er jo ikke nogen ny tone fra Torben Lund. Og jeg er sikker på at hans partifæller stadigvæk er stolte over ham.

  Modstand mod Israel er modstand mod Gud.

  Udløs Din harme over de folk
  Der ikke kender Dig

  Og over de riger
  Der ikke påkalder Dit navn

  For de har fortæret Jakob [Israel]
  Og ødelagt hans bolig

  -Salme 79

  Kommentar by Michael Jensen — 14. oktober 2015 @ 10:07

 18. Torben Lunds omsorg for pestilenserne er i virkeligheden had til jøderne. Han er sgu helt ligeglad med, hvorledes det går andre, når blot jøderne bliver udryddet.

  Kommentar by Svend — 14. oktober 2015 @ 10:08

 19. Tænk, hvis nogen hel beruset synger den tyske nationalsang i privat selskab i Grøften, så ryddes forsiderne i samtlige statsbetalte medier i 3 uger for at udskamme den formastelige, men udbreder den jødehadende NARzist torben lufd offentligt sit ønske om massehenrettelse af jøder, så bliver der helt tavst i de statsbetalte medier, underligt…..
  Tænk at en sang er en større forbrydelse end ønsket om masse henrettelser af jøder.

  Nå, men stakkels jødehadende narzist torben lufd, han får det jo alligevel ikke nemt i fremtiden, når man sådan ser hvordan muhammedanerne udfører hellig jihad udryddelser i Israel, med at angribe og myrde tilfældige jøder med knive og bil terror angreb, så ville det jo ikke overraske nogle oplyste borger, hvis en dag torben lufd “tilfældigvis” flyver ud i den blå luft fra en høj bygning efterfulgt af utallige højt skrigeri : Allah ud Akjar….

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 14. oktober 2015 @ 12:30

 20. Morten Uhrskov Jensen skrev en artikel i 2011 om Torben Lund. Her kom TL´s antijødiske sympatier også til udtryk.

  http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2011/06/03/den-kvalmende-torben-lund/

  Kommentar by Santor — 14. oktober 2015 @ 12:31

 21. PS hvis torben lufd virkelig en dag får en flyvetur udover en høj bygning, foranstaltet af en muhammedaner,jamen, så er han selv uden om det, han kan jo bare lade være med at være en provokerende bøsse, er det ikke sådan er er, hvis man skal følge de politiske korrektes logik?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 14. oktober 2015 @ 12:41

 22. Er der ikke nogen der vil anmelde ham hos politiet for opfordring til folkemord? Jeg kan ikke så godt lige nu, da det vil skade min jobsituation…

  Kommentar by Jonna — 14. oktober 2015 @ 15:13

 23. @13 andersine, den foreskrevne straf er svjv udkastning fra et højt sted. Men i mangel på bedre holder de sig vist ikke tilbage med kranerne.

  Kommentar by butwhowasluty — 14. oktober 2015 @ 16:26

 24. En korrektion: Svjh sang MM netop ikke det tidligere første vers i den tyske nations nationalsang (det med ‘Deutschland über alles’). Dette vers har i årevis været udraderet fra nationalsangen, og af gode grunde.

  MM er klog nok til at vide dette. Han slog ud med armen som mandlige operasangere har for vane, og dette blev – naturligvis – af politisk korrekte reportere udlagt som en Heil Hitler-gestus.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. oktober 2015 @ 18:35

 25. Det han hader hos Israel er landets VILJE til gøre modstand , til at slå igen mod muslimernes allestedsnærværende angreb . Som mange andre homosexuelle tiltrækkes han sygeligt af en sexuel fatasi om at blive domineret at stærke ,voldelige ultra-mandlige muslimer . Han føler naivt at muslimer vil elske ham , hvis bare han bliver deres fjendes fjende ….men det vil de jo selvfølgelig ikke , tværtimod … Med lidt held vil han en dag få muslimernes kærlighed at føle !

  Kommentar by ole burde — 14. oktober 2015 @ 20:49

 26. glem ikke . ordrerne fra kassernen

  http://www.jihadwatch.org/2015/10/muslim-cleric-waves-knife-exhorts-muslims-to-stab-jews-cut-them-into-body-parts

  Kommentar by john m. — 15. oktober 2015 @ 01:47

 27. jyllands-posten.dk/indland/ECE8118807/Halvdelen-af-danske-muslimer-Israel-har-ikke-ret-til-at-eksistere/

  Kommentar by Liva — 16. oktober 2015 @ 07:31

 28. Talsmanden for Grimhøjmoskeen i Aarhus siger at Israel ikke har ret til at eksistere.

  jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8118827/»Vi-siger-nej.-Israel-har-ikke-ret-til-at-eksistere«/

  Kommentar by Liva — 16. oktober 2015 @ 08:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper