14. oktober 2015

Sverige: Historiker under multikultisk vækkelsesmøde – “Det finns ingen inhemsk svensk kultur”

Mandag aften sendte SVT et stort anlagt arrangement med statsminister Stefan Löfven i spidsen. Titlen var ‘Sverige tillsammans: nationell samling för flyktingarna’, og det foregik med korsang, og lignede lidt et vækkelsesmøde for multikulturalister. På første række midtfor sad Kong Carl Gustav og Dronning Silvia, og de hørte blandt andet en tale af historiker Ingrid Lomfors, der prædikede kulturelt selvhad i reneste aftapning.

“Invandring är inget nytt”, “Vi är alla en konsekvens av invandring”, Det finns ingen inhemsk svensk kultur (Ingrid Lomfors, historiker)

(‘Sverige tilsammans’, 12. oktober 2015; Youtube, SVT)

Oploadet Kl. 11:14 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69854/trackback

20 Comments »

 1. Fuck sverige, svenskerne har til alle tider været nordens svar på indavlet muslimer, og jo før den skide bro bliver fjernet jo bedre.

  Kommentar by Fritz — 14. oktober 2015 @ 11:21

 2. Gad vide hvad der er årsagen til alt det selvhad?

  Kommentar by Robert R — 14. oktober 2015 @ 11:30

 3. Marxismens egalitære had til ulige individer er erstattet til et had mod ulige kulturer og samfund. Nogle evolutionære antropologer mener, at egalitære politiske følelser, har rødder i et tribalt jæger samler samfund og det hører ikke hjemme eller give mening i store kultur samfund, som er langt mere komplekse.

  Kommentar by Thorsted — 14. oktober 2015 @ 11:43

 4. @Fritz

  Tror det er særdeles vigtigt, at erkende forskellen på “svenskerne” og så den svenske elite. Bemærk den detalje, at en af de seneste målinger påviste, at mere end hver fjerde vælger vil stemme på SD.

  Kommentar by Martin_MJDB — 14. oktober 2015 @ 11:52

 5. Hvor tragisk/komisk kan det blive ?
  Hvordan i allahsverden forestiller disse queer FEMSinister fårehoveder sig, at alle disse muhammed flytninge vil ændre mentalitet og blive tilsammens med dem om sverige, når deres ideologi forbyder dem at frafalde isislam og blive vantro demokrater, hvordan er det lige gået med alle de kristne, for ikke at tale om jøderne, i de fejlslagne muhammedlande, de er sandelig ikke blevet en tilsammens med muhammedanerne, nej, der har fået skåret hoved af.
  Så hvorfor tror alle disse multi queer femsister fårehoveder så, at de kan blive tilsammens om sverige med ulvekoblet af muhammedaner ?
  Tror disse fårehoveder virkelig på, at de kan blive tilsammens med ulvesjakal jihadkrigerne i fredelig tilsammens eksistens, uden at lammestegene ædes.
  Så er det første gang i historien, at får og ulve græsser tilsammens! for ulve spiser jo ikke græs men………

  Næe, det er nok mere et fremstød eller propaganda for, jamen, vi har jo allesamme været med til at ødelægge vores land, så nu er vi allah tilsammens om det også Sveriges Demokraterne! Fralæggelse af ansvaret før kaoset bryder ud.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 14. oktober 2015 @ 11:56

 6. Endnu en svensk gimpe, der træder egen kultur under fode. Men det har de jo en lang tradition for hinsidan.
  Hvor jeg dog hader disse kvindelige kommisær typer, og at kongeparret så sidder på forreste række, det viser hvor langt Sverige er med nedbrydningen.

  Her nogle eksempler på selvhadet:

  ”Hvis det fine, gamle svenske demokrati skal bestå, kan det ikke nytte, at alle og enhver blander sig.”
  Sagt af tidligere justitsminister/minister for asyl og migration/udenrigsminister Jan O. Karlsson.

  Tidligere integrationsminister Mona Sahlin (socialdemokrat) nedgjorde også egen kultur, da hun iført tørklæde, talte i en moske for Det Kurdiske Rigsforbund med følgende salut: Jeg tror, at det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper.

  ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tilbaka”.
  (Mona Sahlin/Sveriges Radio P 1 (morgen) den 17.05.2001).

  – “Jeg beder jer kære svenskere, om at have tålmodighed og åbne jeres hjerter for de udsatte vi ser rundt i verden. Når mange flygter på samme tid skaber det spændinger også i det svenske samfund. Men vi har lært, at mennesker, der kommer hertil på sigt, er med til at bygge det moderne Sverige sammen med os! – Men det kommer til at koste mange penge. Så mange, at der ikke bliver plads forbedringer i velfærden.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, 16. august 2014 på Norrmalmstorg/Stockholm (Aftonbladet), inden valget 14. september 2014). Sverige er en humanistisk stormagt).

  ”Der findes desværre mange racister i vort land. Jeg er træt af dem. De er utrolig dygtige til at have ondt af sig selv og hævde, at de bliver skidt behandlet. Men de er samtidig meget flittige til at behandle andre dårligt.”
  (Frederik Reinfeld, Sveriges statsminister, juli 2014 til Aftonbladet, nævnt i Weekendavisen nr.37 ”Udland”, s.8, 2014).

  ”jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op.”
  (Frederik Reinfeldt, tidligere svensk statsminister, i anledning af, at han syntes Sverige og resten af Norden havde plads nok til at tage imod mange flere flygtninge, Politiken 6.12.2014).

  Når det gælder hvad som er svensk og hvem som er svensk, har Sveriges statsminister Frederik Reinfeldt i 2006 sagt følgende: ”At hævde at der findes en gruppe – som svensker – viser sig ofte vældigt svært at kunne definere. Ursvensk er bare barbariet. Resten af udviklingen er kommet udefra”.

  I har en kultur, en identitet, en historie, noget, som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi har midsommeraften og ligende fjollede ting.” (Sagt af Mona Sahlin, Euroturk, marts 2002, og ”Islams magt” af Pittelkow og Jespersen s.237).

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 14. oktober 2015 @ 11:56

 7. @Robert R: Årsagen er en dyb protestantisk religiøsitet, der fandtes langt op i firserne, men er blevet afskaffet og erstattet med religionen “antiracisme”.

  Ergo: Vi er syndere, syndere, syndere

  Kommentar by BB — 14. oktober 2015 @ 12:01

 8. Der er heldigvis en voksende modkultur i Sverige: Sverigesdemokraterne, som ikke lider af kulturelt selvhad.

  Kommentar by Liva — 14. oktober 2015 @ 12:04

 9. Hvis der ikke er en Svensk kultur hvorfor benytter hun sig så af Svenske kulturs formelle udtryksmåde, nemlig det Svenske sprog?

  Hvorfor taler hun ikke Urdu elle Mbele?

  Sprog er en kulturbærende entitet og sprog er, udover genetiske tests, den sikreste måde at stedsbestemme en persons ophav.

  Kommentar by Santor — 14. oktober 2015 @ 12:16

 10. 7 “Årsagen er en dyb protestantisk religiøsitet, der fandtes langt op i firserne, men er blevet afskaffet og erstattet med religionen “antiracisme”.”
  Hvis det var sandheden, så ville man ikke finde dette selvhad i Sydeuropa, men der findes hysteriet jo også.
  Det er vel mere The White mans burden.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 14. oktober 2015 @ 12:18

 11. Jo, man finder det også andre steder i Europa, navnlig i Nordeuropa. Men det er mere udpræget i Norge og Sverige, hvor religiøsiteten vitterlig var meget stærkere end i Danmark.
  Det er selvfølgelig ikke den eneste grund. I Sverige kan man pege på et meget mere topstyret samfund århundreder tilbage. Det er et meget mere kolletivt og autoritært samfund end f.eks. Danmark og Holland

  Kommentar by BB — 14. oktober 2015 @ 12:26

 12. To familier ejer ca. 90 % af de svenske medier. Kilde : Mikael Jalvings bog “Absolut Sverige”

  Tal om mediekontrol.

  Kommentar by Dinesen — 14. oktober 2015 @ 13:34

 13. Hvad mener I om denne video?

  Bizart. Hvordan skal man forholde sig til hvad hun siger?
  https://m.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by Dinesen — 14. oktober 2015 @ 13:39

 14. Den svenske kulturelite er racistisk mod den oprindelige svenske, hvide befolkning.

  Kommentar by Liva — 14. oktober 2015 @ 14:15

 15. Jeg forudser store problemer for Sverige.
  De har en fuldstændig isoleret og virkelighedsresistent magt-elite, som forlængst har kørt landet ud over grænsen – samtidig med, at hver fjerde vælger nu stemmer på SD. Og oven i det vel omkring snart en million uintegrerede muslimer, hvis verdensopfattelse fuldstændig kolliderer med svensk kultur. Det kan kun gå grueligt galt..!

  Kommentar by Peter Andersen — 14. oktober 2015 @ 16:01

 16. Skåne, Halland og Blekinge vil hjem til Danmark.– STØT dem.- “Greater Copenhagen “projektet kan være en genvej.

  Kommentar by dansker — 15. oktober 2015 @ 01:00

 17. >13 Dinesen
  https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2015 @ 01:06

 18. […] efter at have udtømt alle parlamentariske muligheder. De syv partier skal holde endnu et vækkelsesmøde i morgen. hvortil SD ikke er inviteret. Den seneste prognose for asylsøgere i år, er 190 000, og […]

  Pingback by Sverige i kapløb med tiden « Snaphanen.dk — 15. oktober 2015 @ 15:43

 19. Det finns ingen inhemsk svensk kultur…
  Ingrid Lomfors gjorde ett “tillrättaläggande” den 13 oktober, och bloggaren Carina-Fina gjorde en kommentar till detta – som dock inte verkar ha godkänts för publicering av Lomfors. Läs här:
  http://soldatmamma.blogspot.se/2015/10/igar-kom-ingrid-lomfors-med-ett.html

  Kommentar by Mats D — 16. oktober 2015 @ 10:38

 20. Lomfors är utbildad vid Hebrew university i Jerusalem, Hebrew College i Boston och vid Göteborgs universitet. Hon disputerade 1996 med avhandlingen Förlorad barndom – återvunnet liv: De judiska flyktingbarnen från Nazityskland, som handlar om de judiska barn som kom till Sverige…

  Hon är gift med Anders Carlberg, tidigare ordförande för Judiska församlingen i Göteborg…

  Jaja.

  Hun er “Svensk”.

  Ligesom Barbara Lerner Spectre er “Svensk”.

  Bare bliv ved med at gentage det, og så skal det nok blive sandt. I samme grad som med muslimerne.

  Kommentar by AnonymousCoward — 16. oktober 2015 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper