13. juli 2009

DR manipulerer: Bomber eksploderede (tilfældigvis) foran kirker – ukendte gerningsmænd

En historie på DR tekst-tv, skrevet af Radioavisen på baggrund af et Ritzau-telegram. Vinklingen er klassisk: Intet om den multikulturelle kontekst, intet om gerningsmændene, og afslutningsvis en belejlig fokus-flytter.

 • 12/7-09 DR Online – Fire dræbt af bomber i Irak.
 • TV2 tekst-tv nøjes ikke med at kolportere Ritzaus Bureau og kommer tættere på virkeligheden, ikke mindst i den længere online-udgave – Muslimer bomber seks kirker i Irak.

  “Der anslås at være mellem 750.000 og en million kristne i Irak, hvor den overvejende del af landets 28 millioner indbyggere er enten sunni- eller shiamuslimer. Men mange kristne er flygtet fra Irak for ikke at blive de militante islamisters ofre.

  I oktober flygtede tusindvis af kristne familier fra den nordlige by Mosul, fordi militante grupper truede dem på livet til at konvertere til islam… I den etnisk blandede by Kirkuk i det nordlige Irak blev den kristne chef for det lokale regnskabskontor, Rizko Aziz Nissan, likvideret søndag.”

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6986/trackback

  13 Comments »

  1. Tsk tsk, du forstår da heller ingenting.

   Det er ikke interessant at de dræber kristne. Der er jo altså en død kvinde i Dresden, og hun var muslim. Det kan få de internationale medier op af stolene og de islamiske regeringer og folkemasser i gang. Men udrensningen af kristne. Hold nu op.

   Information har på deres hjemmeside en artikel om hvordan medier undlader at skrive om racistisk motiveret vold. Ja, seriøst – de mener at medierne forsøger at undgå at skrive om racisme.
   Det er jo grotesk. Intet andet emne, fylder så meget i medierne, tiltrækker sig så meget opmærksomhed, intet andet motiv bliver så hurtigt bragt på banen i enhver sag hvor “offeret” er af anden etnisk baggrund. Men alligevel så mener “eksperterne” at medierne ikke fokuserer på det.
   Det skal fremhæves, uanset om så der er belæg for det eller ej. F.eks. ham der kørte den 16 årige tyv ned uden for århus for nylig. Her tages det for givet at racisme var en del af motivet, mens tyven naturligvis ikke var drevet af racisme.

   Kommentar by Superman — 13. juli 2009 @ 13:38

  2. Navnet er etnisk udrensning og det er samme bæst som NATO & USA bombede Serberne for i Kosovo og derved tillod de albanske muslimmer at fuldføre imod de kristne Serbere…under NATO’s paraply. Igen en ikke-nyhed der ikke bliver beskrevet eller belyst af “den frie og uafhængige presse”…”Demokratiets vagthunde”…”Den fjerde statmagt” og alle de andre selvforherligende og selv-fede udtryk som pressen bilder sig selv ind.

   og nu foretages etnisk udrensning i Irak (ikke at vi der læser denne blog og erkender islam’s fæle ansigt ikke vidste det ville ske – men alligevel).

   Gad vist om der sker samme hysterisk ramaskig over denne etnisk udrensning som der skete da pali-araberne foretog deres udrensninger i Nazareth, eller i Syd-Libanon, eller blot i Trans-Jordan, eller for den sags skyld i Bangaldesh eller i Indonesien ?

   Nok ikke. Muslimmer er jo pr. definition undertrykte og ofre. Selvom andet er bevist.

   Kommentar by Vantroende — 13. juli 2009 @ 14:16

  3. For alle som interesserer sig blot en smule for trends, så er der ikke så megen tvivl om, hvilken vej det går i den muslimske verden. Trenden er entydig imod mono-kultur (den muslimske).

   Prøv bare at kigge på antallet af jøder i lande som Irak, Afghanistan, Yemen, Syrien, Jordan, Egypten og mange flere. Op til 1950 var der store jødiske og kristne minoriteter i disse lande. Men jeg tør godt garantere, at inden for de næste 20 år forlader den sidste jøde et muslimsk domineret land.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_exodus_from_Arab_lands

   Kommentar by Thomas Rimmer — 13. juli 2009 @ 14:45

  4. Hvor blev der af den “kulturkamp” Brian M blæste i gang da han blev kulturminister. Synes aldrig der skete noget.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 13. juli 2009 @ 15:22

  5. Ræverøde DR har gennem år undsagt formålsparagrafferne som de
   normalt skal skal arbejde efter.
   Alsidighed er stille og roligt gledet ud til fordel for en ny
   og bedre efter institutionens smag. ENSIDIGHED.
   Og de får lov til det,det politiske system er tilsyneladende
   ikke bekymrede!
   Men det er vi mange der er!
   bernadotte36
   13.juli 2009

   Kommentar by erik pedersen — 13. juli 2009 @ 17:49

  6. Egentligt underligt…
   jo mere teknologisk fremskridt i vesten, desto mere primitivitet i mellemøsten..

   Kommentar by Mike — 13. juli 2009 @ 18:10

  7. Fredens religion slår til igen.

   Og TV2 er mindre ringe end DDR…

   Kommentar by Henrik — 13. juli 2009 @ 18:24

  8. I det mindste kan man få en ide om hvordan tingene hænger sammen ved at læse udenlandske medier:
   http://edition.cnn.com/2009/WORLD/meast/07/13/iraq.church.bombings/index.html?eref=edition_world
   Det opsummerer sådan cirka værdien af DR – Man kan blive informeret om den fulde historie ved at ignorere DR.

   Til gengæld er det jo så ved at være klart at tilhængerne af “fredens religion(tm)” er ved at foretage en religiøs betinget progrom i Irak.

   Kommentar by Rune Dahl Iversen — 13. juli 2009 @ 18:48

  9. DR har pr. første juli 2009 skiftet navn.
   Det går nu under navnet RAF, efter deres store forbillede Rote Armee Fraction.

   Kommentar by Mike — 13. juli 2009 @ 19:14

  10. Vi lader en masse komme til Europa, som ikke deler vores kultur. De kristne, jødiske mindretal kommer derimod til kort.

   Det tyske gesellschaft für bedrohte völker har en udmærket side om det. Mottoet siger egentlig alt: “for menneskerettigheder. i hele verden.”

   http://www.gfbv.de/inhaltsDok.php?id=440

   I Tyskland er en kristen irakisk families skæbne et offentligt emne. 7 børn flygter efter at deres mor bliver slået ihjel. Hun blev stillet over for valgt konverter til Islam nu, eller dø, det var den 12. juli 2007. Hun valgte døden. Børnene flygtede straks gennem Syrien til Tyskland, hvor deres bedstemor bor. Caritas har nu omsider fundet faderen i Irak, han er nu ankommet til Tyskland.

   http://www.caritas-essen.de/61363.html

   Kommentar by Bjarke L. — 14. juli 2009 @ 13:45

  11. #3

   Og det er ikke kun i de arabiske lande man ser den tendens. Det er præcis det samme i de muslimsk dominerede tidligere sovjetrepublikker. F.eks. var der lige under 100.000 jøder i Usbekistan da Sovjetunionen faldt, og der er i dag under 5000 tilbage. Resten er blevet tvunget væk fra det landområde de havde beboet i ca. 2000 år.

   Kommentar by Michael Jensen — 14. juli 2009 @ 18:00

  12. Fakta er ikke interessante for RITZAU og DDR (Danmarx Radio)
   Her politiserer man. Der forties og fordrejes. Der lyves. Der undlades.
   Der drives ikke sober journalistik.
   Man er ikke sit job værdigt.
   SYGT

   Kommentar by ramses-2 — 15. juli 2009 @ 16:02

  13. Muslimerne brændte iøvrigt franske kirker ned under optøjerne i Frankrig for næsten 4 år siden. Det blev ikke rapporteret i franske eller andre medier. Jerry Pournelle havde historien – nov 9, 2005 (rul ned til datoen):

   http://www.jerrypournelle.com/archives2/archives2mail/mail387.html

   Kommentar by Sigwar — 16. juli 2009 @ 17:25

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper