17. oktober 2015

Fortsætter indvandringen vil ’svenskere med to svenskfødte forældre være et mindretal om 10 til 15 år’

Interview med Tino Sanandaji i Weekendavisen – Nordens Mexico (af Klaus Wivel, kræver login).

“Tino Sanandaji vil næppe bryde sig om at få betegnelsen alarmist, skønt mange vil have svært ved at opfatte hans forudsigelser som andet end alarmerende. For nylig sagde han, at hvis myndighederne lader det nuværende antal af flygtninge og immigranter fortsætte på dette niveau, vil svenskere med to svenskfødte forældre være et mindretal om 10 til 15 år.

Aftenpostens lederskribent Anders Lindberg mener, at Sanandaji fisker ‘i rørte vande’, og at tallene, der skal vise, at etniske svenskere ville være i mindretal om 10-15 år, er ‘frit opfundne’. For at slå pointen helt hjem skriver Lindberg, at den slags ideer trives i ‘næsten al højreekstrem propaganda’, og at ‘klangbunden er raceideologisk’.

For nylig undersøgte SOMinstitutet på Göteborgs Universitet, hvad svenskere frygter mest: Næstefter forurening er det nazister. Her havde Aftenposten tydeligvis fundet én.

Selv tager kurderen udfaldene mod hans forudsigelser med ro. … Desuden taler tallene for sig selv, forklarer han: For øjeblikket ankommer der 1.000 til 1.500 flygtninge og immigranter om dagen. Gang det med 365 dage og derefter med 15 år. Da omkring 77 procent får asyl ved første ansøgninger (tallet er højere, for man kan søge igen, men lad det ligge), lander man på mellem 4,2 millioner og 6,3 millioner asylmodtagere. Det er påvist, at hver asylmodtager får én yderligere asylmodtager med sig gennem familiesammenføring (lidt over en, men lad også det ligge). Gang med to, altså. Voilà: mellem 8,4 millioner og 12,6 millioner indvandrere i år 2030.

Det samlede antal borgere i Sverige er 9,7 millioner. Heraf har 21,5 procent udenlandsk baggrund, hvilket vil sige, at svenskere med to svenskfødte forældre udgør 7,7 millioner. Ergo vil antallet af indvandrere inden ti-femten år vokse til at blive flere, end de oprindelige svenskere er i dag. Quod erat demonstrandum.

(Tino Sanandaji, ph.d; Se evt. tidligere post)

SVT Nyheter, Sveriges svar på DRs TV-Avisen, skrev i juni 2015, at aldrig tidligere ‘har så mange veluddannede flyttet til Sverige…’ Kompetensregn er det ord, SVT bruger. … Sanandaji ser udtalelserne som propaganda og en bizar form for hykleri. På den ene side hylder regeringen og pressen indvandringens velsignelser. På den anden skælder man ud på Danmark for at lade flygtninge passere uregistreret gennem landet og over Sundet. … blot ti procent af de syriske flygtninge ifølge Statistiska Centralbyrån selv siger, at de har en universitetsuddannelse.

‘Syrerne er en af de mindst veluddannede befolkninger; selv efter den arabiske verdens standarder,’ forklarer han.

[…]

Lyst ser Tino Sanandaji ikke på fremtiden i Sverige. Har alarmismen ikke taget overhånd? ‘Jeg tror, Sverige løser problemet,’ forklarer han. ‘Alle er ikke gået fra forstanden. Men nogle af vores politikere og medier er ideologisk revolutionære. De opfører sig vildt uansvarligt.

Landet vil opleve, at skattefundamentet eroderer, hvorefter regeringen nødsages til at foretage drastiske beskæringer. Men immigration vil ikke føre til et kollaps, forudser han.

I Malmø har der ikke fundet et kollaps sted. Det er bare blevet værre og værre år efter år.‘ Sverige vil stadig have en udmærket økonomi, fortsætter han: ‘Folk vil adskille sig, som de allerede gør nu, i skoler og bydele. Uligheden vil blive enorm og få Sverige til at tage sig ud som Mexico eller Brasilien. … Der vil ikke opstå borgerkrig – det er en barnlig prognose.’.”

Oploadet Kl. 19:04 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/69976/trackback

15 Comments »

 1. Selv om han er noget lunken og lang i spyttet, er det dog et fremskridt, at det nu er muligt at udtale sig indvandrerkritisk i svenske msm.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. oktober 2015 @ 19:49

 2. Omend jeg på ingen måde er tilhænger af selvtægt (ok, med forbehold…) er det vel også et tegn på, at selv de drøvtyggende langmodige surströmming-svenskere er ved at have fået nok: http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8123986/Kommende-svensk-asylcenter-br%C3%A6ndt-ned-til-grunden/

  Det er så konsekvensen af, at Merkel og den svenske regering åbner sluserne på vid gab. Tag selv jeres selvpåførte problemer, tosser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 17. oktober 2015 @ 19:54

 3. Wivel mener vel “Aftonbladets lederskribent Anders Lindberg”

  Aftenposten er norsk. Bortset fra det, var Sanandaji meget tilfreds med interviewet, antagelig af samme grund som angives af en anden bekendt i svensk presse:

  “Tack! En njutning att läsa. Tino intervjuad av en välvillig journalist som kan tänka, räkna och skriva. Händer inte i Sverige.”

  Kommentar by Snaphanen — 17. oktober 2015 @ 20:29

 4. Generelt klarsyndede betragtninger. Men han betragter et fremtidsscenarie med borgerkrig som en “barnlig” refleksion. Det skyldes nok hans egen blinde vinkel forårsaget af, at han ikke selv er etnisk svensker. Man importerer ikke bare en enorm underklasse af muslimer der, som de overmenneske de er født til at være, vil acceptere livet som underklasse. De vil som den største selvfølgelighed gå efter magten. Nu har den siddende magtgruppe selvfølgelig gjort, hvad de kunne for at forære magten væk til lavest bydende. Men mon det nu går så gnidningsfrit hele vejen op – eller ned gennem den sociale pyramide, når muslimerne for alvor vil til magtens fad i skrevne som uskrevne regler i samfundet? Det er her borgerkrigen kommer ind i billedet. Selv to retniger inden for samme religion i Nordirland har nok kunne flikke en pæn lille borgerkrig sammen.

  Kommentar by Margrethe — 17. oktober 2015 @ 20:38

 5. Det eneste relevante tal er, hvornår et flertal i de fertile og/eller førfertile årgange er muslimer. Det er det, fordi svenskerne – modsat muslimerne – ikke kan supplere sig selv på nogen anden måde, end ved at føde børn. Det kan kun muslimerne i sagens natur, med mindre muslimerne assimilerer sig og bliver svenske kulturbærere. Hvilket netop ikke sker.

  Hvor lang tid er der til, at muslimerne dominerer i en årgang?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. oktober 2015 @ 20:58

 6. Det med at det er barnligt at forudse en borgerkrig, er jeg nu ikke så sikker på!
  Prøv tankeeksperimentet. Breivik skyder ikke etniske svenske, men god og vel 100 muslimer. Vil muslimerne forholde sig helt roligt. Jeg tror det ikke, der vil blive optøjer, flere steder i Frankrig og Sverige. Optøjerne vil brede sig til England, Tyskland, Østrig og Benelux, og hvornår noget er optøjer og noget borgerkrig er vel en glidende overgang, men af politiske grunde vil det længe hedde optøjer

  Kommentar by Robert R — 18. oktober 2015 @ 00:00

 7. Morten – – – —

  Delvis er det ene relevante tal det nævnte.
  Det mindst ligeså væsentlige er hegn, sluser, niveau og evne til at holde et stort optimalt ganske velbevæbnet forsvarsberedt befolkningsflertal på ens side, som i Israel. Og her.

  Kommentar by Peter Buch — 18. oktober 2015 @ 00:06

 8. FYI. I følge FN http://hdr.undp.org/en/content/education-index ligger Syrien på plads nr. 118 ud af i alt 187, i verdens “uddannelses index”. Qatar er nr. 31 og Saudi Arabien nr. 34… Sverige er nr. 12 og Danmark nr. 10… Botswana nr. 109… Så mestendels er det nok gedehyrder og kebabteknikere der kommer til Sverige fra det “fantasi veluddannede” Syrien… :-)

  Kommentar by ny kommentator — 18. oktober 2015 @ 05:10

 9. Syrerne er intet værd på det danske arbejdsmarked – fx vil det har have en kvindelig chef eller sågar kollega formentlig være for meget for de fleste – kulturelt, fagligt, socialt : glem det. Ikke detso mindre kunne man se en jublende formand for lægerne i går. Et stort antal syriske læger har søgt asyl; vistnok 48. Men det tager åbenbart for lang tid med papirarbejdet ifølge formanden. Her må man altså spørge: hvor etisk og moralsk rigtigt er det, at læger forlader et krigsområde og eller flygtningelejre, hvor der ellers må formodes at være en katastrofal mangel på deres tilstedeværelse. Og hvor umoralsk er det ikke af Danmark, at modtage disse mennesker. For at gøre det hele til en dissideret molbohistorie, så skal vi give husly til læger, der flygter fra Syrien og lader deres landsmænd i stikken mod tilgengæld at sende danske læger på humanitær indsats den anden vej. Idiotiet er fuldkomment. Man skal være ansat på TV2 News / og eller medlem af Enhedslisten for ikke at kunne se det.

  Kommentar by VE-day in Europe — 18. oktober 2015 @ 09:29

 10. “hvad svenskere frygter mest: Næstefter forurening er det nazister.”

  Altså…hvis man omprogrammerer en hjorts hjerne så den er mere bange for uddøde sabeltigre eller imaginære varulve end for helt almindelige (lad os bare sige svenske) ulve, der findes ganske reelt ude I skoven…..hvor længe overlever den hjort så???

  Kommentar by Moran ya Simba — 18. oktober 2015 @ 11:16

 11. Borgerkrig i Sverige er ganske rigtig en barnlig prognose al den stund, at for at kunne kalde en kommende konflikt for “borgerkrig”, skal det i sagens natur være mindst to etnisk svenske grupperinger, der bekriger hinanden, hvilket det jo ingenlunde bliver. Og selv om man kunne formode, at især venstreradikale i tilfælde af åben konflikt, i starten vil gå på islams side (som en slags vor tids “Frikorps ANTIFA”) i det man måske en dag i fremtiden vil se tilbage på og kalde “Den svenske kulturkrig”,så bliver kampen ret sort/hvid i den henseende, at etniske svenskere vil forsøge at få stoppet indvandringen samt begyndt hjemsendelserne, som naturligvis ikke vil gå stille og fredeligt for sig. Vi har for længst overskredet point of no return, og fremtiden vil vise os, at ønsker vi at overleve og bestå i vore egne lande, er vi tvungne til at genopfinde sider af os selv, som vi i Europa ellers havde pakket væk for længe siden.

  Kommentar by Jacob Andersen — 19. oktober 2015 @ 10:28

 12. Al tanke om tvungen repatriering/udsendelse af landet er meningsløs, Jacob. Der er jo – som du så rigtigt påpeger – ikke to befolkningsgrupper, der står over for hinanden. Så længe, de fleste stemmer på partier, der ønsker at opretholde den nuværende tingenes orden, kan man slet ikke tale om en udbredt handlekraft og beslutsomhed. Og ikke sandt: Så kan enhver se, hvor håbløs tanken er. Ja, forestillingen om en borgerkrig er barnlig. Det har Tino ret i. – Og breivikiader, som var det, man reelt kunne frygte, du’r overhovedet ikke, og gør ingen borgerkrig.

  Skulle svenskerne skilles fra deres nuværende muslimske koloni, skulle det ske gennem forhandling.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. oktober 2015 @ 10:52

 13. Stop indvandringen fra ikke-vestlige lande(herunder asylindvandring), primært fra menap-lande. Indfør en effektiv grænsekontrol nu og iværksæt hjemsendelsesprogrammer.

  Kommentar by F. Jensen — 19. oktober 2015 @ 13:05

 14. @ 9 Godt sagt! Det er en totalt syg verden, vi lever i, styret af galningen Merkel, præsidenten for EU (åbenbart!), og understøttet af marionetdukker som Løkke og Löfven.

  Alle ‘flygtninge’ bør sættes i aflåste og kontrollerede interneringslejre, hvor de skal undersøges for sygdomme og terrorlinks, og efter et kortere ophold bør de sendes hjem på sikkerhedsbevogtede skibe.

  Muhammedaniens ragnarok er ikke Europas problem!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 19. oktober 2015 @ 15:46

 15. […] for længe, om at sende disse hjem. Kravet skal selvfølgelig komme, mens svenskere stadig udgør flertallet i Sverige, hvad de er fra ti til  femogtyve […]

  Pingback by Romans running out of patience for Muslims « Snaphanen.dk — 24. november 2016 @ 08:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper