20. oktober 2015

Søren Lerche taler ud: ‘Autonom, Pusher, Mentor’ (2015) – Bl.a. om organiseret politisk vold…

Jeg er halvvejs gennem bogen, og der vil komme meget mere om den på Uriasposten. For selvom den er skrevet af Ulrik Dahlin (tidl. Kommunistisk Arbejderparti), og Søren Lerche forsøger at holde venstreradikale kampfæller i og udenfor Antifascistisk Aktion anonyme, så er det i praksis en umulig opgave.

Det siger sig selv, at en bog der dedikerer et helt kapitel til AFA-kollektivet Bumzen, nødvendigvis må kaste interesssante ting af sig.

Første sidehistorie er AFA-tæskeholdets samarbejde med Demos, der i disse år ofte blev brugt af de danske medier som kilde til højrefløjens voldelighed. Demos‘ stedfortrædervold, burde ikke overraske nogen. Det er naturligvis ikke tilfældigt at to aldrede Demos-kommunister flankeres af en kampklar Mads Bjerre Mouritzen, der i øvrigt konverterede til Islam nogle år senere.

En anden sidehistorie i bogen er Søren Lerche tætte kontakt med indvandrere på Nørrebro, og det faktum at han var med til at planlægge Islam Channels store ‘islamofobi’-arrangement i Bella Centret, maj 2006. Han talte lidt med Abdul Wahid Pedersen, læste lidt i Koranen, men konverterede trods alt ikke. En tredje sidehistorie kunne være Søren Lerches forhold til marxistiske terrororganisationer.

Søren Lerche blev antiradikaliseringsekspert, selvom han efter eget udsagn ikke lærte at stave, og skulle han se lidt indad, så kunne han passende gå i rette med forældregenerationens kommunisme. I bogen nævnes Det Fri Gymnasium som værende en form for paradis, men det var jo sådan set her at radikaliseringsprocessen startede. Normerne forsvandt, anarkismen blomstrerede.

Fra Ekstra Bladet – Manden bag De Brune Bude: Jeg var hårdkogt kriminel (kræver login).

“Året er 1995, og en demonstration mod finansloven er endt i en eksplosion af hærværk på Københavns Kommunes Arbejdssekretariat i Abel Cathrines Gade på Vesterbro. … Dér mellem molotovcocktails, knipler og tilråb kaster Søren Lerche sin første brosten mod en politibetjent.

Stenen er blot en lille brik i den gradvise radikalisering, Søren Lerche siden gennemgår fra autonom til nazi-jæger og senere hårdkogt kriminel pusher. … Sammen med en håndfuld venner bliver han en del af et tæskehold, der drevet af fascinationen af vold agerer som spydspidsen under slåskampe og demonstrationer. …

I bogen ‘Autonom, Pusher, Mentor’ giver Søren Lerche et indblik i de autonome aktioner og vejen videre som hashkriminel.

En række nøglepersoner fra miljøet bliver holdt anonyme i bogen, hvor der blandt andet fortælles om røveriet af en hashtransport samt et overfald på en uskyldig flyttemand, som bliver forvekslet med en nazist.

– Man udfører ikke den her type kriminalitet alene.

Det betyder selvfølgelig, at jeg har været nødt til at nævne andre personer, men jeg har gjort det under falske navne, forklarer Søren Lerche, der også har måtte undlade voldsepisoder og andre aktioner af hensyn til sin egen sikkerhed.

(Ekstra Bladet, 19. oktober 2015: “… en svensk nazist fra den højreekstreme organisation…”)

Søren Lerche og tæskeholdet udførte i slut-90′ erne og frem til starten af nullerne en række overfald på nazister.

– Vi opfattede dem ikke som individer med et liv og en historie.

Vi så dem som en gruppe, der lavede overgreb på minoriteter, og hvis vi ikke bankede dem ned, så ville de få overtaget, forklarer Søren Lerche om de overfald på personer fra nazi-miljøet, han aldrig juridisk blev straffet for, men som han i dag væmmes ved.

Det autonome tæskehold tog på eget initiativ på smadre-togter, men ifølge Søren Lerche var det blandt andet informationer fra den venstreorienterede forening Demos, der ledte tæskeholdet på sporet af nazisterne.

– … i havde en kontakt derfra, som hev fat i tæskeholdet, når der var noget, vi skulle handle på.”

(Uriasposten, 2014: Søren Lerche Mørck… dansk ekspert i EU’s ‘Radicalisation Awareness Network)

“… for mig er processerne og relationerne, der er interessante i den her bog, og ikke hvem der har gjort hvad.” (Ulrik Dahlin, forfatter)

“Det her er min historie om min radikalisering. Jeg har ikke været interesseret i at fortælle andres historie. … Mit ærinde har ikke været at hænge nogen ud, men i højere grad at beskrive min egen historie.” (Søren Lerche, tidl. autonom)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70046/trackback

31 Comments »

 1. Vigtigt, at ordet ‘radikalisering’ hæftes på denne type aktivitet af en fra miljøet. For der er skoler, der har samarbejdet med disse mennesker som led i ‘anti-radikaliseringsinitiativer’ … Gys!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 20. oktober 2015 @ 11:37

 2. Utroligt som man kan gøre karriere ved at tæske løs på andre. Det har Lerche til fulde forstået.

  Same goes for jødehadende islamister, der bliver ansat blandt de talrige og dybt overflødige ‘integrationskonsulenter’, især i Københavns kommune, hvor Anna Mee Allerslev nok skal sørge for den slags. De samme ‘integrationskonsulenter’ er formentlig i forreste række, når det handler om islamisering af Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. oktober 2015 @ 11:52

 3. Denne bog understreger blot, at stort set al vold har sit udspring ibland venstrefløjen og dens løjsere.En retlinet Person som Henrik Gade jensen får man “Berufsvebotet” medens affald som ovenstående bliver “Institutionsansat”. Ulækkert!

  Kommentar by Ukendt — 20. oktober 2015 @ 12:54

 4. Autonom pusher mentor Douchebag!
  Endnu en far-og-mor-forstod-mig-ikke-traumeramt selviscenesat voldspsykopat der tror at fordi han har udgivet en bog så er absolveret fra sin fortid som højst sandsynligt ikke ligger ham synderligt fjern.
  Bogen er udgivet på Gyldendal som efterhånden sprøjter alt muligt lavpandet lort ud.
  Anmeldelse:
  Hvis du har 299.95 i overskud så send dem til uriasposten.

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. oktober 2015 @ 13:08

 5. Der er jo også andre radigaliserede ansat på den højskole. Forstanderen f.eks.

  Kommentar by Hans Und — 20. oktober 2015 @ 13:13

 6. Sært at Søren Lerche kan være ansat som “ekspert” i det netværk, ligeså absurd er det når Gokke (S. Bünger fra Redox) eller Lille-René bliver hevet ind til at komme med “objektive” betragtninger.

  Kommentar by Johnson — 20. oktober 2015 @ 13:18

 7. Thomas Sæhl Sørensen (Støtte til RAF, spindoktor for Søvndal).
  Pelle Dragsted (hærværk, overfald; spindoktor hos EL/SF,nu MF for EL).
  Lars Grenå (vold, spindoktor hos den kommunistiske fagforening BUPL.)

  Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for, hvad højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. oktober 2015 @ 13:20

 8. Fik kaffen galt i halsen da jeg læste hans CV.
  Fra autonom kampsoldat i krig mod ensretning, kontrol, overvågning, autoriteter osv, og så til at være en del af EU-kommissionen´s bla, bla, bla Network.

  Ha ha hvor er han til grin. Tag du bare Pelle Dragsted fra Enhedslisten som ønsker at: ”se et tørklæde på Folketingets talerstol”, i hånden, for om I ved det eller ej, I to robotradikale ligegyldige ikke-individer er små brikker i skygge-regeringens mål om den totale udslettelse af Europa´s individuelle stater, kulturer, sprog, økonomi og sammenhængskraft.

  Men når turen kommer til jer og de muslimske stemmekvæg har smidt sløret og banker på din Grundtvigianske Højskole, kan du passende invitere indenfor til et oplæg og en kop kaffe sammen med konen fra SF. Nok det sidste du får lov til i live.

  Pelle´s ønske derimod bliver aldrig en realitet, for den har de brændt ned til grunden og erstattet med 5 minaretet hvorfra han vil hænge og dingle, som en anden vantro der i sin egen stupide naivitet, blev brugt som Trojansk Hest uden nogensinde se det komme.

  Kommentar by Men dog ! — 20. oktober 2015 @ 13:47

 9. http://www.uriasposten.net/archives/5109

  Det kan være dette overfald er med på psykopatens “cv”.

  Kommentar by M.P. — 20. oktober 2015 @ 14:12

 10. Hvor meget vold har Danmarks Nationale Front og Danskernes Parti lavet? Har de lavet noget? Det er de mest højreradikale ting der findes i Danmark men jeg har ikke hørt om noget vold fra dem

  Kommentar by Daniel — 20. oktober 2015 @ 14:19

 11. Selvfølgelig kan EUrabia bruge en ensporet voldsamøbe som ekspert. Svinet får kommando fråde om munden og mord i øjnene. En vaskeægte zombie (sleeping agent) som angriber på et stikord.

  For fanden, hvor ville verden være et dejligt sted, uden kommunister, nazister og islam.

  Kommentar by Iznogut — 20. oktober 2015 @ 14:21

 12. -> Men dog 13:47

  Jeg husker forhåbentlig galt, men har Astma abdol-hamid ikke været i Folketinget? Nå, nu er hun så ansat – jeg havde nær sagt arbejder, men det gør hun nok ikke – hos Odense Politi. Det er jo blot 30 gram stof…
  Og volden i Vollsmose er helt sikkert aftaget med hende som ‘integrationskonsulent’.

  Ellers, hvad tørklude angår, kan jeg varmt anbefale fotos af den radikale (ja, hvad ellers?) Elsebeth Gerner Schmidt eller noget ved Gammel Strand.

  -> Iznogut 14:21
  Helt enig, men kan vi befri Danmark først fra islam og resten af idioterne er vi dog på vej.

  Stem nej 3. december. For så vidt angår EU: If in doubt say no!

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. oktober 2015 @ 15:02

 13. Hvordan vurderer venstre ekstremister så om folk er nazister, skal man bare være imod muslimsk indvandring og have nationalistiske tendenser og så er man nazist? hvad så hvis man ikke er homo hader eller ikke har noget imod folk fra andre lande der ikke er muslimer? Jeg har på fornemmelsen at de typer hurtigt stempler folk som nazister og racister. Det er jo sørgeligt.

  Kommentar by detersåtrist — 20. oktober 2015 @ 15:18

 14. Adler — 20. oktober 2015 @ 13:20: “Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret”? Ja det er virkelig et godt spørgsmål, jeg var ikke klar over at kampene og volden imellem de to miljøer er så voldsomme og organiserede som de lyder til at være…. Men det er klart at hopper en skallet hvid mand på en langhåret hipster og giver ham tæsk, så bliver det meget hurtigt et nazioverfald også selvom hippien lige har key´et “nazistens” bil og brændt naboens affalds container af….

  Kommentar by detersåtrist — 20. oktober 2015 @ 15:23

 15. Jeg tror i et eller andet omfang på karma og er derfor ret overbevist om at omtalte voldspsykopat nok skal møde sin nemesis.
  Det er i hvertfald mit store håb og ønske

  Kommentar by Jesper J. — 20. oktober 2015 @ 15:29

 16. @ 12 Henrik Petersen
  Jeg kan så udmærket huske narren Elsebeth Gerner Nielsen optræden ved Gammel Strand.

  Her nogle af hendes “guldkorn”:

  ”Dansk kultur er en blandet landhandel med mange importerede varer på hylderne. Hvad ville f.eks. nationalsymbolet Tivoli være, hvis egenart vi for øjeblikket værner om, uden Det Kinesiske Tårn og Det flyvende Tæppe.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, 1999-2000,F 13 BEH 1 torsdag 13. januar 2000, Tale 3, kulturministeren).

  ”Det er danskerne, der i virkeligheden er usikre på sig selv. Vi er jo nød til at sætte Dannebrog op over alt, for at have noget at holde os til.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, tidligere radikal kulturminister, Aktuelt, 13.8.1999).

  ”Vi skal have frygten for det fremmede væk-gennem folkeoplysning og arrangementer som dette.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, år 2000 på en såkaldt kulturkonference i Den Sorte Diamant).

  ”Faktisk mener jeg, at der bør være flygtninge-og indvandrerbørn på alle danske folkeskoler af hensyn til de danske børns dannelse.”
  (Elsebeth Gerner Nielsen, tidligere radikal kulturminister, sagt på et debatmøde i Kolding 14.6.2000).

  Uddrag fra “Den store Hukommelse.”

  At man som politiker kan stille sig op med sådanne tåbelige udtalelser, viser med al ønskelig tydelighed, hvor galt det står til med usselryggenes åndelige habitus. Det Radikale Venstre har altid været landsforrædernes parti.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. oktober 2015 @ 15:37

 17. Så John K
  Frem med dialogien.

  Kommentar by Sindsro — 20. oktober 2015 @ 15:50

 18. 16.PUGNA PRO PATRIA
  var det ikke Elsebeth Gerner Nielsen der gik med hættemåge frisure. ??

  Kommentar by Sindsro — 20. oktober 2015 @ 15:52

 19. @ 18 Sindsro

  Hvis du går ind på hendes navn, så kommer der en billedkavalkade frem (find brækposen frem), og her er også 2 billeder, hvor hun er helt formummet i tørklæder.
  Pt. er hun rektor på Designskolen i Kolding. Weekendavisen bragte nogle artikler, hvor man kunne forstå, at hun var forhadt af mange tidligere medarbejdere, som hun forfulgte og svinede til.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. oktober 2015 @ 16:18

 20. #18, Sindsro. Havde du brugt google images, så ville det have taget ca. samme tid, som at skrive spørgsmålet.

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-21461217:t%C3%B8rkl%C3%A6dedebatten-raser–igen.html

  Hun var for langt ude, til at Rad V ville have hende.
  Det samme med Anita Bay Bundegaard, som mente at fattigdom skulle give ret til asyl.

  Hos Enhedslisten blev stanken af islam lidt for kraftig, så Asma Abdol-Hamid fik at vide, at hun var uønsket.

  Fandens til hyklerpartier!

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. oktober 2015 @ 16:43

 21. Brækspands-alarm!

  http://multimedia.pol.dk/archive/00185/Elsebeth_185700a.jpg

  Kommentar by Johnson — 20. oktober 2015 @ 16:49

 22. Tak til Adler og Naturli’ for oplysningen og den diskrete korrektion fra Adler. Kunne ikke lige huske hendes navn, tåbeligheder fortrænger jeg hurtigst muligt.

  Åh ja, tak Naturli’, hende Anita osv. havde jeg ellers lykkeligt glemt. Mage til tågehorn skulle man lede længe efter, men den slags har de radikale altid været leveringsdygtige i.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. oktober 2015 @ 16:58

 23. Tåbelige bemærkninger, står i kø fra landsforræder partiet Det Radigale Venstre. Her et udpluk fra “Den store Hukommelse:

  I København Kommunes Mangfoldighedsfestival ”Smag Verden” på Nørrebro i september 2012, meldte kommunen (Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev) ud til Dansk Zionistforbund, at de ville anbefale ikke at møde op, og hvis de alligevel gjorde, at det var uden det israelske flag, og at de skulle medbringe vagter. At jøder for det meste blev chikaneret af herboende muslimer, blev først benægtet, senere blev der sagt: ”Det skyldes ikke deres muslimske baggrund, men bunder i ”uvidenhed”, ”frustation” og ”kedsomhed!”
  (Anna Mee Allerslev, i anledning af ”Smag Verden” (2012), og jødechikane i København januar/februar 2013.

  ”-at en ny stor fællesmoske vil være med til at løfte integrationen. Det bliver en brobyggende moske med danske værdier-en dansk udgave af islam. Det har Muslimernes Fællesråd lagt meget vægt på over for mig.”
  (Anna Mee Allerslev, (B), Integrationsborgmester i København, i Jyllands-Posten 17.10.2013, i anledning af bygning af en stormoske i Rovsingsgade på Nørrebro).

  ”Jeg respekterer, at kønsadskillelse kan være en del af en anden kultur uden at være krænkende, hvor det bare er indarbejdet i den religiøse ceremoni.”
  (Anna Mee Allerslev (Radikale Venstre), Integrationsborgmester i København, i anledning af ønsket om en stormoske i København, Jyllands-Posten ”Indland”, 17.10.2013).

  ”Danmark skal være et attraktivt land at tage job i, men det kræver, at vi som minimum viser respekt for de mange mennesker, der forlader deres hjemland for at bidrage til det danske samfund med deres viden og kompetancer.”
  (Anna Mee Allerslev, Jyllands-Posten 5.3.2014, s.21).

  ”Gennem mentorstøtte, forældrecoaching og dialogambassadøer skal vi hjælpe de pårørende og vise de unge, at det danske samfund er det bedste fællesskab at indgå i.”
  (Anna Mee Allerslev, JP blogs og JP/”Debat”, 21.4.2014).

  ”En ting skal dog slås fast: det er bestemt ikke etniske minoritetskulturer som sådan, der skal ”forandres indefra”. Langt de fleste indvandrere og deres efterkommere lever velfungerende liv i Danmark, tager en uddannelse, går på arbejde, samtidig med at de med stolthed og af egen fri vilje tager deres kultur på sig. Og det er kun godt.”
  ( Anna Mee Allerslev, på Jyllands Posten blog (”Forandring skal komme indefra”) 13.5.2014).

  ”Jeg håber stadig, at vi får en ægte stormoske i København. En ægte stormoske, hvor der primært tales dansk, hvor brobygning og åbenhed er fundamentet, og hvor de demokratiske værdier er i fokus.”
  (Anna Mee Allerslev, i Jyllands Posten ”Debat”, 30.6.2014 og JP blog 25.6.2014).

  ”-det er kun Hizb ut-Tahir og deslige der er et problem for integrationen. Ikke den moderate muslimske advokat, læge eller rengøringsassistent”.
  (Anna Mee Allerslev, Jyllands posten-blog ”Sommerens syndebukke:muslimerne,” 22.8.2014.”

  ”Det netop overståede valg betegnes af mange som en sejr for Sverigedemokraterne, der blev bakket op af 31 procent af svenskerne. Jeg ser det nu nærmere som en sejr for de 87 prc. Der aktivt fravalgte en fremmedfjendsk linje.
  Mange mener, at Sverige kunne lære noget af Danmark. Men måske vi burde kigge indad og spørge os selv, om vi ikke selv kunne lære noget af svenskerne? For det mener jeg bestemt vi kan.”
  (Anna Mee Allerslev, på Jyllands-Posten blog 6.10.2014 ”Venstre ignorerer 50 millioner mennesker på flugt.”

  ”Danmark bør aktivt tage initiativ til at hente f.eks. 10.000 flygtninge fra det tidligere Juguslavien herop.”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), fra pjecen ”Smid Racisterne ud” af Internationale Socialister i 1992, s.24).

  ”Vi vil ikke tvangsrepatriere. Det skal ske frivilligt.”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), Jyllands Posten 1.4.1993).

  ”Kan et par hundrede familiesammenførte indvandrere om året true det danske samfund? Nej, selfølgelig ikke! Så sårbart er det danske velfærdssamfund ikke!”
  (Elisabeth Arnold, (Radikal), Jyllands Posten 10.10.1993).

  ”København har en domkirke, en russisk kirke, en synagoge, og selfølgelig skal vi også have en ny moske. Jeg håber, det bliver et sted med masser af liv,som inviterer indenfor til besøg og aktivt medvirker til at vise, at København er en mangfoldig by.”
  (Klaus Bondam kaldet ”Tykke Klaus” eller ”Ørstedparkens glade slikkepind”, (Radikale Venstre), Teknik-og Miljøborgmester 2009.

  ”Danmark bør arbejde for at ændre flygtninge konventionen, så den også dækker dem, der flygter for elendighed og underudvikling. Der er mennesker, der er truet på deres liv af hungersnød, sygdom og bundløs fattigdom. Dansk Folkeparti vil skabe et indtryk af, at man kan stoppe tilgangen af mennesker til Europa. Men de fleste ved deres fulde fem ved godt, at det kan man ikke.”
  (Anita Bay Bundegaard, (Radikal) Udviklingsminister, Weekendavisen, 23.2.2001).

  ”Retssagen mod Lars Hedegaard er nødvendig, og vi har for få af dem. Hans udtalelser stigmatiserer. De fører til farlige meninger. Det er ikke nok at imødegå hans argumenter, som man gør efter den amerikanske model. Vi har ikke den slags selvcensur (…) den må påtvinges.”
  (Anita Bay Bundegaard, lederskribent på Politiken i anledning af racismesagen mod LH i 2009, Weekendavisen nr.11/2015, ”Samfund” s.4 artikel af journalist Søren Villemoes ”Dagbog fra en uriaspost,” og i antologien om Trykke-Frihedsselskabet ”Først med det værste.”

  Om udlændingeloven af 1983: ”-den var et radikalt, politisk arbejde, og den var banebrydende i og med, at den skabte begrebet de facto-flygtninge og dermed gav retssikkerhed til en stor hidtil retsløs gruppe. Tamilsag og palæstinenserlov er andre eksempler på, at Det Radikale Venstre har været parat til at tage kontroversielle standpunkter for at sikre en human flygtningepolitik.”
  (Jørgen Estrup, radikal MF,tidligere levet sammen med MF Elisabeth Arnold, Politiken, 16.11.1997).

  “-men det er altså ikke noget, de har lært i et fremmed land. Det er noget, de har lært her i Danmark,”- sagt da 60-70 unge af ”aeh” (anden etnisk herkomst) gjorde stormløb mod en skadestue i Odense.
  (Zenia Stampe, (Radikal), BT, 22.8.2012).

  ”Danskere med muslimsk beggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. Nu skal Danmark stort set renses for Islam og muslimer. Men orker vi den debat igen? Og igen? Jeg gør ikke. Endnu en Krarup. Endnu en Langballe. Jeg gider simpelthen ikke diskutere på det niveau længere.”
  (Zenia Stampe, (Radikal),Politiken, 28.1.2014 og Den Korte Avis, 30.1.2014).

  ”Dansk Folkeparti og Liberal Alliance foreslår at sende flygtninge til lejre i udlandet. Lars Løkke kalder det ”interessant.” Til det må man jo sige: Nej, det er ikke interessant. Og det er heller ikke nyt. I 1930érne talte man om at sende de europæiske jøder til Madagaskar. Men det er selfølgelig noget helt andet.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 9.10.2014 og Uriasposten 10.10.2014).

  ”Folk på den yderste højrefløj har i årevis spredt den løgn, at flertallet af de europæiske muslimer er fundamentalister.”
  (Zenis Stampe, MF for de radikale, på Facebook 26.2.2015 og Uriasposten 28.2.2015).

  ”En ung mand der skød i vrede.
  Der var engang en ganske ung mand, som købte en pistol, gik hen til et sted der symboliserede det han var vred over og skød og dræbte en mand der. Hans forældre var migranter og han tilhørte en minoritettsreligion, men han var selv født og opvokset i det land som blev målet for hans vrede. Dette er historien om Herschel Grynszpan. En 17-årig jøde. Født og opvokset i Tyskland med polske forældre. D.9. nov.1938 skød og dræbte han en tysk diplomat (som endda var kritiker af jødeforfølgelserne), på den tyske ambassade i Paris.”
  (Zenia Stampe, MF for de radikale, på Facebook 4.3.2015 og Uriasposten 5.3.2015), som her drager sammenligning med galgningen fra årets terror ved synagogen.

  ”I dag er vi alle muslimer.”
  (Zenia Stampe, MF for Det Radikale Venstre, på Facebook 5.6.2015 grundet hærværk på den muslimske gravplads i Brøndby).

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. oktober 2015 @ 17:33

 24. Tak Adler, for at genopfriske de ufattelige mængder af tåbelige udtalelser, som de værste radikale har fremsat gennem årene.

  Går man tilbage, kan man også finde usandsynlige udtalelser fra fx Scavenius: “…”de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring””.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. oktober 2015 @ 18:31

 25. Og så vidt jeg husker, blev hærværket på en muslimsk gravplads i Brøndby aldrig opklaret. Det kunne såmænd mere sandsynligt have været en af de utallige andre muslimske fraktioner, der stod bag.

  Der er ganske simpelt ikke mange nazister i Danmark. Der er ualmindeligt mange voldsparate muslimer med ultrakort lunte.

  Kommentar by Henrik Petersen — 20. oktober 2015 @ 18:34

 26. Ørn

  ”Det netop overståede valg betegnes af mange som en sejr for Sverigedemokraterne, der blev bakket op af 31 procent af svenskerne. Jeg ser det nu nærmere som en sejr for de 87 prc…”

  Det skal nok være 13 procent. Beklageligvis.

  Kommentar by Peter Buch — 20. oktober 2015 @ 18:38

 27. #23 Der Adler, fy for Satan! Og så er det kun nogle få idiotiske udtalelser, i en nærmest uendelig række af idiotiske udtalelser.
  Og kun fra nogle få medlemmer af ét enkelt parti.

  Hvis voksne mennesker har så forskruede opfattelser af virkeligheden omkring dem, hvordan opfatter de så sig selv?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 20. oktober 2015 @ 19:05

 28. En lang række overfald begået mod såkaldte “nazister” er aldrig blevet opklaret, så hold øjnene åbne! F.eks. den sag med flyttemanden. Er den blevet opklaret? Hvis ikke er det vist på tide med en politianmeldelse. Forhåbentlig er flere andre konkrete voldsepisoder nævnt, som politiet idag kan have interesse i at høre Lerches viden om.

  Kommentar by Arne Torp — 20. oktober 2015 @ 19:48

 29. @ 24, 26 + 27

  Som intet andet dansk politisk parti, lever Det Radikale Venstre til fulde op til de tre store S-er: Selvglade, Selvgode, Selvretfærdige, som de i deres selvfedme går rundt og skilter med, hvor de kan komme af sted med det. Dette akrobatagtige og indbildske parti, hvis varemærke er at være en indædt modstander af alt som har jordforbindelse.
  At være radikal er nemlig en følelse, en sjælelig tilstand, såre dobbeltbundet og krævende, både for balancenerven, ordforrådet og den aldrig svigtende og til enhver tid fleksible samvittighed.
  Her råder det radikale – i egen optik – visionære menneskesyn, hensynsfuldheden, solidariteten, indsigten, sømmeligheden, fornuften og ikke mindst godheden, så man kan føle sig så selvretfærdigt varmt og vel til mode.
  Hensigten er, at de kan føle sig uhyre ophøjede, kosmopolitisk visionære, tolerante, rummelige, inkluderende e.t.c., men også det kroniske storhedsvanvid, den radikale oppustede bedreviden, verdensfrelseri, anti-dansk politik, muslimsk-logrende, fromme meninger og indbyggede bedrefølelse, og frem for alt varmtluftsballonen “humanisme” og “det gode menneskesyn,” som de radikale ikke mener man kan overlade til ”hoben.” De er typiske repræsentanter for skolelærer-og præstedøtresegmentet.
  At være radikal er noget særligt, og noget mere end de andre, da de mener at besidde en indsigt og klarsyn som ikke er andre forundt, og som har belæring behov. At puste sig op med utopier og ønskedrømme, som ender med at blive en livsløgn, fordi man nægter at se realiteterne i øjnene. De radikale kan altid kendes på glorien og den fornærmede hønserøvsmund.
  De radikale mener at have frikort til at nedgøre og stigmatisere dem, som de ikke deler synspunkter med. Meget ofte bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, der også blev skingre, virkelighedsfremmede og farlige. De ynder at føre sig frem som der Schulmeister, der skal belære andre.
  De radikale er som den trætte fader, der alligevel finder at han bør gøre sin pligt over for de håbløse tungnemme børn, der ikke ved deres eget bedste. Det tragiske og triste er, at det har så store omkostninmger for den etniske dansker.

  Opblæst nar er et godt ord at betegne de radikale, men tosse er bedre. Disse intellektuelle tosser er nemlig en del af den herskende elite og deres ideologi. De er om nogen, eksponent for det korrekte mennesyn, uanset omkostningerne, politisk/menneskeligt.
  Det vil sige, en ideologi der har sat rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Det multikulturelle samfund er af det gode, og andre forestillinger er forkerte. Eller sagt på en mere direkte måde: Kultureliten forsøger systematisk at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte. Tossen er derfor en del af den elite, som forherliger multisamfundet og den idealistiske humanisme, og som på den baggrund kaster smuds på danskernes eget syn på deres kultur. De ”hjemligt-hadende” radikale nedgører danske normer og værdigrundlag, for de mener at kende verden så meget bedre, end deres forbenede og forstenede landsmænd, der i radikal optik bevæger sig i slammet som et andet kældermenneske, sagt af rendestenens ukronede konge, Carsten Jensen.
  Det næsten lugter, at lufte ”danskheden”, men har man den frækhed ikke at være enig i vurderingen, så bliver man beskyldt for et mørkebrunt menneskesyn der er ”udansk. Okay, hvis noget er ”udansk”, så må der også være noget ”dansk”!

  Det store spørgsmål er selvfølgelig: Hvem er disse mennesker- Lektor Besserwissen og Generalsekretær Uberklug – der sidder rundt omkring og kommer med gode råd, og skal belære – for vi har åbenbart belæring behov – og gøre sig til dommer over os andre. Hvem er disse intellektuelle humanister, der elsker menneskeheden og især muhamedanere som deres egen mor. Hvem er disse tosser, disse kolde karrierehjerner, der bruger deres titler til at afvikle dansk kultur og indføre multikulturen.
  Svaret er, at de er en del af den store brogede flok af professorer, lektorer, sociologer, antropologer, journalister, grupper som ”Bedsteforældre for Asyl/Forældre mod Politivold/Bibliotikarer for Fred,” og andre, lad os kalde dem ”the enablers” fra den pludrende klasse, slipsløse, ubarberede karriere-kanariefugle, som viser gummisko i DR-2 Deadline, fortrinsvis af radikal og venstreorienteret observans, der kun har deres karriere at tænke på. Det er professionelle humanister med nagelfaste værdier, som kan udelukke enhver der er uenig fra det gode selskab. Mange sidder i livsjob betalt af staten, eller i job som får massiv statsstøtte. Deres ærinde er fedterøveri, opmærksomhedssøgende, behagesyge, popularitetsjagende og ikke at forglemme trangen til at pleje forfængeligheden. Sværere er det ikke. Mennesker der derfor har indset, at det nok er klogets og mest sikkert at flyde med strømmen og ikke komme i modvind ved at tænke forkert, og skade nogens noble følelser..
  Når den ubændige trang til at nedgøre anderledes tænkende opstår, som kan man jo altid oratorisk urinere på den arbejdssomme dansker, der er blevet svigtet af de politikere, der først burde tænke på egne borgere, men det er der selfølgelig ikke så meget prestige i, for en radikal med det store udsyn og de vældige tanker. Må vi få en trommehvirvel.

  Sagen er nemlig den, at i Danmark har de radikale i uskøn forening med de fleste af Folketingets partier – selv de såkaldte konservative – udøvet massevoldtægt mod egen etnisk befolkning, og det samme er sket i de lande vi ynder at sammenligne os med, nemlig ved at være dem, der holdt offeret (etniske medborgere) nede, medens voldtægten foregik. For sagen er, at danskernes gode vilje og parathed til at hjælpe, i den grad er blevet misbrugt af vores selvfede politikere, og vi ser en befolkningsudvikling ikke alene i Danmark, men i hele Europa, som befolkningerne lægger afstand til. I Danmark har der aldrig været folkelig opbakning til den førte politik på udlændingeområdet. Det har været et diktat fra den politiske og pludrende klasse, som jeg ikke på nogen måde ønsker at hæfte for, når eksperimentet med Danmarks fremtid begynder at skride.
  Har man øjne at se med, og øre at høre med, så er man klar over, hvor alvorlig situationen er for Danmark, ja, i øvrigt for hele Europa.
  Europa har bevæget sig derhen, hvor det er at sammenligne med en gammel luder, uden på nogen måde at ville genere udøverne af denne gamle profession. Danmark/Vest-Europa har udviklet sig til et flydende ansigtsløst samfund, hvis magtkorrumperede establishment er helt ude af trit med landets etniske borgere. Man er mere interesseret i at behage de udefra kommende, end i landets egen befolkning, hvor en mindre og mindre del, skal forsørge resten, der er på diverse overførelsesindkomster.
  Vi er nået dertil, hvor ”gæsterne” er begyndt at diktere værten hvor bordet skal stå. Vi er snart paria i eget land, godt hjulpet på vej af nosseløse politikere og diverse lalleglade koran disciple. At skade Danmark, har fra partiets start i Odense 1905, været en hovedhjørnesten i Det Radikale Venstre´s politik. De Jelvedske medløbere som Vestager, Helveg, Stampe; Hersom, Allerslev, Carsten Nielsen, der alle anser sig som bedre og mere uddannede mennesker end de fleste, er i realiteten ikke andet end opkog af landsforræderen, den radikale Erik Scavenius og han hentede næring til sin omklamring af Werner Best fra Corfitz Ulfeldt. Partiet har et iboende quislinge gen. De radikales mål er en likvidering af egen historie, og afvikling af vestlige værdinormer. Her gælder det om at skide på Danmark og sværte dem til der er uenige.

  PUGNAT PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 20. oktober 2015 @ 19:57

 30. #29: så er den ged barberet. Fuldstændig enig i din analyse.

  Kommentar by Daffy — 20. oktober 2015 @ 20:34

 31. For endnu engang at fastslå venstrefløjens hang til vold så er “vänsterkriminella nätverket” AFA ude med river overfor Dan Park just i dag.

  http://nyheteridag.se/vansterextremister-uppviglar-till-vald-mot-dan-park-och-hans-ex-flickvan/

  Kommentar by Santor — 20. oktober 2015 @ 21:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper