21. oktober 2015

Enhedslisten-MF’er Pelle Dragsted erkender clearing: Jeg har læst udkast til bogen inden publiceringen

Enhedslisten-MF’er Pelle Dragsted optræder i Søren Lerche-portrættet som værende ‘Niels’, en belæst fyr han han så lidt op til. Har man lidt kendskab til miljøet, så fremgår det klart, at detaljer der involverer kendte folk som Dragsted, er clearet med dem på forhånd. Et forhold Ekstra Bladet nu bekræfter – Tidligere medlemmer af nazi-tæskehold: Autonom forfatter lyver om fortiden.

“… bogen bygger på en virkelighed, der udelukkende er konstrueret af Søren Lerche, lyder kritikken fra tidligere medlemmer af det autonome miljø.

– Det virker, som en bevidst renselsesprocess. Den ene skal opnå sin ministerpension, den anden vil forsage sine dæmoner fra fortiden, lyder kritikken fra medlemmerne, der af hensyn til deres egen plads i miljøet ikke ønsker at stå frem med navn.

Ifølge de tidligere medlemmer, som også deltog i tæskeholdets aktioner, var det ordfører i Enhedslisten Pelle Dragsted, der ofte organiserede demonstrationer, og i den forbindelse også foretog rejser til Latinamerikanske modstandsgrupper for at få inspiration til aktionerne.

… Pelle Dragsted afviser, at han bevidst skulle være udeladt i Søren Lerches bog.

– Jeg har ikke fået særbehandling i den her bog. Jeg er med på lige fod som alle andre…, lyder det fra Pelle Dragsted.

Ifølge Dragsted er han dog blevet kontaktet af Søren Lerche og har læst udkast til bogen inden publiceringen.

(Anbefales: Bent Blüdnikow i Berlingske, 19. oktober 2015: … Venstreekstremist forklædt som idealist)

Citater.

“Af og til kom Søren også i Børnehuset i Sankt Peders Stræde 17 i Indre By. … De fleste af de unge var et par år yngre end Søren. Men Niels var på hans egen alder, og Søren lærte ham at kende som en velargumenterende og belæst fyr, som han så lidt op til. Niels holdt foredrag for de andre unge i Børnehuset om marxisme og havde rejst i Sydamerika. Han havde også været aktiv i organisationen Børnemagt og havde været med til at opbygge den militante antinazistiske bevægelsen Antifascistisk Aktion i 1992.” (s. 32f)

“En forårssøndag ved tolvtiden gik Søren ind ad porten i Studiestræde 24 i Indre By. Til venstre i stueetagen lå et natværtshus for bøsser, til højre havde Enhedslisten kontor, mens ugeavisen Den Røde Tråd havde redaktionslokaler på første sal. Han skulle deltage i et redaktionsmøde på et nyt autonomt tidsskrift, der snart skulle udkomme. … En anden artikel handlede om de omfattende strejker mod privatiseringen af busdriften i Esbjerg… ‘… Vi må ikke lade dem trumfe alt igennem, bare fordi de borgerlige politikere og domstole har talt,’, sluttede Søren artiklen, der var illustreret med fotos af en pistol og ni mm-patroner og billedteksten ‘I ved nok!!!’. Søren fik ros for sine artikler, bl.a. af Niels…” (Om ‘Propaganda’, alias ‘Soran’, s. 52ff)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70076/trackback

9 Comments »

 1. Utroligt at Pelle Dragsted findes værdig til at sidde i Folketinget.
  Det siger for det første noget om dem der stemmer på ham, for det andet dårlig dømmekraft i Valgbarhedsnævnet.

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2015 @ 16:48

 2. For mig fremstår Pelle Dragsted som lidt halvdum og mentalt begrænset i mange af de DR-debatter, hvor han indkaldes i tide og utide som standardalibi for ordstyrerens egne holdninger. Så hvis han kaldes en belæst fyr, så fortæller det lidt om niveauet.

  Tage Baumann, man ellers skulle tro var ekspert i tekstforståelse kunne heller ikke i dagens P1 Orientering greje den berømte/berygtede sætning af Akif Pirincci om, at ‘der findes naturligvis andre alternativer, men kz-lejrene er desværre ude af drift for tiden’, da han tydeligvis kommenterede på, at en CDU-politiker havde forslået asylmodstandere, at de bare kunne forlade Tyskland, hvis de ikke var enige i den førte migrations- og asylpolitik.

  Det er da ikke svært at forstå, at sætningen hentydede til, at Merkel/CDU jo alternativt bare kunne smide deres politiske modstandere i kz-lejre, nu da hun nægter at lytte det de mange bekymrede tyskere, hvis tilværelse/liv bliver smadret af migrationskrisen og i stedet udskammer al bekymring og modstand. Men Tage Baumann er tydeligvis talsmand for den aktivistiske indvandrerklike, der slet ikke er i stand til at forstå Pirinccis simple ironiske sætning og tillægger i stedet Pirincci stik modsatte motiver.

  Det viser, hvad man har fornemmet i mange andre analyser af Tage Baumann & Co, hvor svage de er i P1 Orientering i at være objektive og informative i deres analyser, men til stadighed forfalder til mere eller mindre venstreradikal propaganda, hvor det er muligt.

  Kommentar by traveler — 21. oktober 2015 @ 18:37

 3. Valgbarhedsnævnet er nok BZ. Den fløj ved udmærket, hvordan man overtager et samfund uden revolution.

  Kommentar by tavsen — 21. oktober 2015 @ 20:22

 4. “Stk. 2. Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”

  Er det ikke snart på tide at vores politikere efterlever grundloven og nedlægger AFA, enhedslisten og for min skyld gerne SF?

  Vi kan ikke tillade anti-demokratiske kræfter at arbejde i fuld offentlighed og lige under næsen på vores folketing.

  Kommentar by Santor — 21. oktober 2015 @ 21:28

 5. Velbelæst betyder på Dansk hjernevasket, der er et retsvæsen der har holdt hånden over dem siden de ikke blev buret inde, Danmark er korrupt.

  Kommentar by emmagad — 21. oktober 2015 @ 23:24

 6. Det skulle vel aldrig være de to voldskrimminelle, Søren og Niels, side om side på dette foto?

  https://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/bomben-i-sollerodgade-uheld-eller-attentat/albert-larsen/

  og her PDFens side 205

  http://www.petkommissionen.dk/fileadmin/bind/pet_bind11.pdf

  Kommentar by Hans Und — 22. oktober 2015 @ 07:28

 7. 2 Traveler:

  Zizek Wants Gulags For SYRIZA Rivals

  By Andy Dabilis –
  May 21, 2013

  Zizek_Tsipras Appearing with Alexis Tsipras, leader of Greece’s major opposition party the Coalition of the Radical Left (SYRZA) at a Croatian film festival, Slovenian philosopher Slavoj Zizek said anyone who doesn’t support the party should be sent to a gulag, political prisoner detention camps. That would be the majority of Greeks who oppose SYRIZA.

  The pair were at the Subversive Festival where Tsipras also met US director Oliver Stone, who was a supporter of the late Venezuelan socialist leader Hugo Chavez. During a panel discussion with Tsipras, Zizek expressed his appreciation for SYRIZA. He had appeared alongside Tsipras in Athens ahead of last summer’s national elections as well.

  “SYRIZA is one of the bright lights in Europe today,” Zizek told the audience in Zagreb. The party opposes the international bailouts that are saving Greece and is vehemently against attached austerity measures and Tsipiras said if he were Premier that he wouldn’t fire anyone and would keep spending at the same breakneck pace that made Greece go essentially bankrupt. He has offered no solutions to the economic crisis.

  Zizek, an unabashed extremist leftist, made his provocative comment after a video on social media and lashed out at all Greeks who don’t give their unconditional support to SYRIZA. “If they don’t support SYRIZA then, in my vision of the democratic future, all these people will get from me a first class one-way ticket to (a gulag,”) he said. He didn’t mention the irony that in a democracy there are no gulags.

  The ruling New Democracy Conservatives of Prime Minister Antonis Samaras issued a statement saying Zizek’s comments were “bloodcurdling and repulsive.” They called on Tsipras to explain why he did not react to the philosopher’s comments. The party added that “thousands of people of Greek origins were killed in gulags.”

  SYRIZA responded by slamming ND for taking the comments seriously. “It seems that stupidity and absurdity has no limits at New Democracy,” the leftist party said.

  : http://greece.greekreporter.com/2013/05/21/zizek-wants-gulags-for-syriza-rivals/#sthash.8FkW10Wy.dpuf

  Kommentar by Limewoody — 22. oktober 2015 @ 07:32

 8. traveler — 21. oktober 2015 @ 18:37. om den berømte/berygtede sætning af Akif Pirincci om, at ‘der findes naturligvis andre alternativer, men kz-lejrene er desværre ude af drift for tiden’.
  Det var magthaverne, han mente, ville have sendt Pegida-tilhængere i kz-lejre, hvis de stadig havde været åbne og på den måde lukke munden på Pegida. Det var ikke til at misforstå, at det var det han mente.
  Kz-lejre (og Gulag i Sovjet) blev netop brugt af nazisterne til at fjerne kritikere og dissidenter, der ikke heilede for magthaverne.
  Systemkritikere og dissidenter blev også ‘ausgebürgert’ og det var vel den slet skjulte trussel, der på et protestmøde var baggrunden for de højlydte protester – som nævnt af traveler ovenfor – da en CDU-politiker forslog, at asylmodstandere bare kunne forlade Tyskland, hvis de ikke var enige i den førte migrations- og asylpolitik. Han ville åbenbart have asylmodstandere ‘ausgebürgert’, hvilket fik borgerne på mødet til spontant og højlydt at protestere.
  Jeg tror, venstrefløjs hetzerne herunder statens journalister og (lavmåls-)forskere bevidst bruger misforståelsen i deres politiske propaganda.
  Så f.eks i går aftes i DR2 Deadline en RUC “forsker”, Silas Harrebye, gentage, at der fra Pegida var udtrykt et ønske om at få flygtninge i kz-lejre, men i samme sætning havde beklaget, at ‘kz-lejrene er desværre ude af drift for tiden’. RUC “forsker”, Silas Harrebye fremturede med misforståelsen af Akif Pirincci’s udtalelse. Det var helt bevidst, tror jeg, for så dumme tror jeg trods alt ikke selv lavmålsforskerne på RUC er.
  Løgnepressen* vil bruge alt for at stemple modstanderne af den muslimske masseindvandring til Europa. De vil betegne dem alle som højreekstremister, nazister, voldsmænd, mordbrændere og/eller åndeligt mindrebemidlede racister.
  *Selv brug af ordet ‘løgnepressen’ siger de stempler én som nazist, fordi nazisterne angiveligt brugte det samme ord. Findes der en ordliste over samtlige ‘forbudte ord’, så man kan undgå dem? Hvad med Autobahn og Volkswagen?:-)

  Kommentar by A-mad — 22. oktober 2015 @ 13:30

 9. Valgbarhedsnævnets medlemmer er nogenlunde fordelt. Mon det gør afgørelserne objektive?

  http://valg.sim.dk/valgmyndigheder/indberetning-til-valgbarhedsnaevnet/valgbarhedsnaevnet.aspx
  Valgbarhedsnævnets medlemmer for indeværende valgperiode er følgende:
  Landsdommer Karsten Bo Knudsen (formand)
  Kontorchef Nikolaj Stenfalk, Social- og Indenrigsministeriet (næstformand)
  Regionsrådsmedlem John G. Christensen
  Borgmester Claus Wistoft
  Formand for Natur- og Miljøklagenævnet Pernille Christensen

  Stedfortrædere:
  Valgkonsulent Christine Boeskov, Social- og Indenrigsministeriet
  Regionsrådsmedlem Ove Nørholm
  Byrådsmedlem Karen Thestrup Clausen
  Lektor Rikke Gottrup

  http://www.business.dk/raadgivning/dommere-tjente-millioner-paa-private-voldgifter
  Topscoreren er dommer Karsten Bo Knudsen fra Østre Landsret. Han var i 2013 formand for 49 voldgifter og satte dermed rekord blandt samtlige landets dommere.

  http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/14400732
  Der nævnes selvfølgelig kun politisk tilhørsforhold, når det er fra DF
  ———

  Søren Lerche har en stor fremtid for sig i diplomatikorpset. Han har de efterspurgte kvalifikationer

  http://ekstrabladet.dk/112/manden-bag-de-brune-bude-saadan-taevede-jeg-nazister/5792800
  Året er 1995 og en demonstration i mod finansloven er endt i en eksplosion af hærværk på Københavns Kommunes Arbejdssekretariat i Abel Cathrines Gade

  Kommentar by tavsen — 23. oktober 2015 @ 12:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper