22. oktober 2015

Lars Hedegaard i Rushys Roulette – Latifa Ljørring om islams kvælertag, automatiseret tankegang…

Selvom bogaktuelle Lars Hedegaard vælger at deltage i Rushys Roulette på Radio24syv, så magter jeg ikke at høre en timelang debat med islamiske apologister såsom Tarek Ziad Hussein og Isam Bachiri, der ikke under nogen omstændigheder vil kunne acceptere kritik af Islam. Førstnævnte påpegede at Hedegaard anvendte ‘voldsomme generaliseringer’, og var ‘paranoia’ i sin opfattelse af Islam.

Her lidt fra en kronik om Islam af Latifa Ljørring, en marokkanskfødt muslim. Sproget er lidt anderledes, men hun er ligeså essensialistisk i sit syn på Islam som Lars Hedegaard. Fra Berlingske – Allahs vilje og religiøs indoktrinering.

“Det er ikke kun i det offentlige rum, vi nu ser mere og mere tydeligt, hvordan islam rækker ud i et kvælertag. … Jeg er bekymret over, at udviklingen går i negativ retning, når det gælder det voksende islamiske trossamfund. Jeg har været vidne til, at det går skævt for børn, der under hele deres opvækst bildes ind, at de er de bedste, sejeste, og Guds valgte, at deres ideologi skal overtage verden, og at alle andre er dumme, vantro og racister. For pludselig at opdage, at de er fanget af deres opvækst… At de ikke er så gode, seje og udvalgte. …

Lad mig tage udgangspunkt i en helt normal, nyfødt baby. I mange islamiske lande findes en skik, hvor man hvisker en bøn i øret på den nyfødte. Herved begynder processen med at skabe en muslim, og fra det øjeblik er den uophørlig. … Mellem femårsalderen og puberteten er tiden, hvor de grundlæggende ideer om godt og ondt, om verden er et godt sted eller ej, om andre folk kan forventes at behandle os rimeligt eller ej og så videre, bliver etableret. Attituder og følelsesmæssige respons bliver indkodet, og som anden slags læring bliver de automatiseret. Den form for etableret, vanemæssig og automatiseret måde at tænke og respondere følelsesmæssigt på betegnes ofte som ‘mentalitet’. En veletableret mentalitet er vanskelig at ændre efter puberteten…

Så hvad forventer vi os af mennesker, der har levet deres liv i et islamisk miljø? Først hører et barn sine forældre bede fem gange om dagen syv dage om ugen i alle 52 uger om året, og inden længe deltager børnene i dette og fortsætter med det resten af livet.

… Denne lærdom fylder muslimer og deres børn med en konstant frygt for at kunne ende som ikke-troende. At religiøs afvigelse er en fare, der kan ligge og lure for enhver til enhver tid og på ethvert sted. For farerne for at blive ‘de andre’ bliver hele tiden understreget, og ikke-tro spredes overalt i den muslimske verden. Islam oversvømmes med forbudt innovation, og samfundet undergår moralsk opløsning.

Derfor må og skal de vantro besejres, og verdenskalifatet skal genetableres. Israel skal udryddes fra Jordens overflade, for jøder og kristne er særligt farlige og slemme, selv om ingen ikke-troende dog nogensinde bliver anset for god eller uskyldig. Ethvert land, som en muslim har sat fod i, forbliver et muslimsk land, da udbredelsen af islam er en religiøs forpligtelse. Det betyder så også, at der ikke kan eksistere nogen lov eller regering, der ikke udspringer af Koranen, da Koranen kommer direkte fra Allahs mund, og derfor er perfekt, som den er. Alt menneskeskabt, enhver lov eller regering, der ikke udspringer af Koranen, er derfor falsk og uvederhæftig.

Dette fortsætter dag efter dag – uophørligt – fra børnene hører den første bøn i deres øre, og til de forlader deres forældre. Når de så forlader det ekstreme islamiske miljø, som de er rundet af, bliver de en del af et samfund, hvor denne tankegang er blevet automatiseret…

Oploadet Kl. 04:23 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70091/trackback

13 Comments »

 1. Det ville sikkert blive mere interessant, hvis Latifa Ljørring kom i studiet i stedet for Lars Hedegaard. Hendes afsluttende opfordringer til, at “Politikere & Systemet” må gøre mere – har vi set så mange gange før.

  Kommentar by BE — 22. oktober 2015 @ 05:13

 2. Dybest set har vi politikere som nægter at se realiteterne i øjnene! Hvis de gør hvad gøres må, så er de bange for at ødelægge deres karierre.

  Kommentar by Robert R — 22. oktober 2015 @ 06:20

 3. Jeg gad heller ikke bruge tid på at lytte til idioterne selvom Lars H var inviteret ind i deres studie.

  Forbyd islam! Repatrier alle muslimer! Danmark længe leve!

  Kommentar by Winston Churchill — 22. oktober 2015 @ 06:20

 4. Kan ikke tåle at høre Harder-Højbjerg skadedyrets stemme. Mon soen har glemt hvad Mogens Glistrup sagde til hende? Vi er flere en én, der mener nøjagtig det samme som Glistrup. https://www.youtube.com/watch?v=OBeZdOWiReE

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2015 @ 07:59

 5. Da man nu har en meningsmaaling med tal paa, der viser hvad muslimer i Danmark taenker ,var det saa ikke en opgave for regeringen og landets oevrige politikere,der jo er valgte til at sikre Faedrelandets tarv,at begynde med at planere udrejsen for den gruppe der vil have Sharia,til at begynde med.Indenfor de naeste 6 maaneder.Det maa vel vaere gaaet op for de fleste at islam ikke stopper foer den faar noget haardt at bide i, saa kryber den bare i skjul,og dukker op igen taqiya.Ser ikke nogen grund til at betale til eksistenser der i den sidste ende hellere end gerne vil oedelaegge det vestlige samfund ,dermed ogsaa vores.

  Kommentar by Dunk — 22. oktober 2015 @ 08:21

 6. Interviewet med Hedegaard var meget urimeligt. Han blev bombarderet med nye spørgsmål, imens han var i gang med at besvare de forrige spsm.

  Hedegaard virkede irriteret. Jeg kan godt forstå ham.

  Kommentar by Dansk Samling — 22. oktober 2015 @ 08:24

 7. Naturligvis er vi mennesker som voksne præget af den opdragelse, vi har fået. Det ved vi alle. Det er jo derfor at visse ideologier er helt vilde med at få fat i andres børn og påvirke dem. Derfor spiller fagforeningen BUPL en så betydelig rolle for hvilken vej det danske samfund vælger!!! Det har man god erfaring for gennem de sidste 6 årtier!

  Kommentar by Gertrud — 22. oktober 2015 @ 08:46

 8. 1. Beskrivelsen af indokotrineringen af børnene er en direkte beskrivelse af en sekt’s arbejdsmetoder. Væmmelig uanset de bagvedliggende holdninger.

  2. Når jeg hører interview/debatten med Gilstrup slår det mig at:
  1. Vi har ikke flyttet os en meter siden 1997. De samme pladderhumanistiske holdninger til forsvar for dødskulten, de samme urealistiske holdninger i forhold til at udsmidning at muslimmer, de samme frygte (knive, overfald, tærklæder, .m.m), den samme retorisk stempling af modstandere som rascister og den samme skam over at være Dansker pga. andres holdninger.

  Muslimmerne er bare blevet flere, Danskerne har bare accepteret mere islam-sindsyge i deres hverdag og islam-kritikerne er blevet lidt flere og more vokale.

  2. Glistrup havde ret men kors i røven hvor var han dog et kommunikationsmæssigt katastrofe. Og han var endda mere begavet og ganske meget klogere end de fleste Danskere…et af jura standens aller bedste så vidt jeg husker. Måske siger det mere on Jura-standen end Danskernes intelligens.

  netto resultat: Trist og nedslående hele vejen rundt.

  Kommentar by Vantroende — 22. oktober 2015 @ 09:09

 9. Skynd dig at købe “Attentatet”.

  https://www.saxo.com/dk/attentatet_lars-hedegaard_haeftet_9788771593303?gclid=CO_Nk6rP1cgCFcv0cgodw4cGog&gclsrc=aw.ds

  Lars Hedegaard er i topform…

  Kommentar by Jern Henrik — 22. oktober 2015 @ 10:06

 10. @8 Havde det ikke været for Glistrups dygtige kommunikation fra 1984 til 2001 om faren ved muhamedanerinvasionen ville vi i Danmark næppe være noget længere i debatten end situationen i Sverige og Norge. Måske var personer som Mogens Camre, Lars Hedegaard og Kim Møller slet ikke begyndt på at sætte sig ind i muhamedaneremnet, hvis ingen havde åbnet munden tidligt.

  Glistrup kunne udtale sig så konsekvent, fordi han havde sat sig grundigt ind i emnet, og med årene nåede Glistrups skriftlige dokumentation for især de udsagn han blev §266b-dømt for, eksempelvis at de er verdensforbrydere par excellence, op på 10.000 sider. hvoraf bogen “Retssagen mod Islamlobbyen” skrevet sammen med Peter Neerup Buhl måske stadig findes et sted her på uriasposten.net

  Blandt nyere konsekvente og indsigtsfulde advarsler kan nævnes bøgerne “Global Jihad” og “Moskeernes mange ansigter” skrevet af Masood Fouroozandeh og Marianne Søndergaard. http://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/er-islam-vortids-nazisme

  Kommentar by perhag — 22. oktober 2015 @ 13:24

 11. #8 Glistrup var IKKE en dårlig kommunikator, men han kæmpede i et fjendtligt miljø. Det sker for de bedst begavede hele tiden. Det er langtfra de mest rationelle eller mest intelligente meninger som bliver ophævet til sandhed, tværtimod kan du som regel gå ud fra at flertallet aldrig har ret.

  Kommentar by Winston Churchill — 22. oktober 2015 @ 15:09

 12. #8-II Tag eksemplet EU parlamentet og deres tilgang til at samle mennesker op i Middelhavet. Det er Europas bedst betalte og mest ophøjede meninger som fremmer den ultimative idioti: at hjælpe de invaderende i land og sende dem ind i Europa, hvorefter idioterne opdager de har et problem.

  Kommentar by Winston Churchill — 22. oktober 2015 @ 15:11

 13. Har købt og læst bogen, virkelig god, velskrevet og oplysende, så nu kan de bange isislamofile politiske korrekte ikke mere blive “rystet” når SjS (sudden jihad syndrom) krigerne går amok, for så er de selv uden om deres uvidenhed og overfladisk følelses idioti.
  Så når de isislamofile politiske korrekte bliver “rystet” over næste SjS terror angreb, så kan man med rette henvise til, at de ikke har gjort deres hjemmearbejde godt nok, og derfor bør frivilligt trækker sig tilbage i skammekrogen, så vi andre der ikke skammer os over, at kritisere isislams modbydeligheder og kampen for at befri de stakkels mennesker der er underlagt sharia umenneskelighederne.
  Alle kvinder burde støtte op om Lars Hedegaard, for ikke at ende i en sort affaldssæk, med en langskægget natkjole mandsling som deres bøddel.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 23. oktober 2015 @ 05:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper