23. oktober 2015

Sverige: Halv-nazistiske Anton Petterson gik til angreb på en skole i ‘Lilla Mogadishu’, forvent mere…

Da jeg hørte at gerningsmanden til gårsdagens svenske skoledrab var iført en lang sort frakke og en slags Star Wars-maske, gik jeg ud fra at vi her havde at gøre med en ‘Man bites dog’-sag. En svensker som tog sagen i egen hånd. En dansk kollega ærgede sig over, at indvandringsmodstanden nu var sat tilbage, og sådan ville jeg også havde tænkt for få år siden. Sådan har jeg det ikke længere. Sverige er så langt fremme demografisk, at det hverken gør fra eller til. Enhver der ikke vil stoppe masseindvandringen, blot fordi en morderisk halv-nazist har liked et par videoer med Jimmy Åkesson på youtube, ja, de står på den forkerte side af historien. Intet land skal dø frivilligt.

Forleden talte jeg lidt med en yngre tyrkisk bekendt, der polemisk tilkendegav, at ‘muslimerne’ kommer til at styre Danmark på sigt. Jeg forklarede ham venligt, at han jo så egentligt burde være bekymret. Længe inden ‘Projekt Islamisk Monokultur’ er fuldendt vil der herske Balkan-tilstande i Danmark, og han vil for den gennemsnitlige flertalsdansker, blot være en mand der er mistænkelig sort.

(Anton Lundin Petterson på Facebook, 2015)

“En ung svensker går ind på en skole af lutter ikke-svenske børn og begynder at myrde dog mere lavteknologisk end Breivik. Området i Trollhättan kaldes ‘Lilla Mogadishu’. … Gerningsmanden er Anton Lundin Petterson. Fremgansmåden er en blanding af en skoleskyder og en jihadist-knivstikker, fostret i en afmægtig og temmelig umoden hjerne. Sverige slap billigt denne gang. Hans You Tube kanal er ganske barnlig med indslag af nazisværmerier.” (Snaphanen)

Oploadet Kl. 14:28 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70126/trackback

43 Comments »

 1. Multikulturen er barn af et egalitært og intolerant projekt, som ikke vil acceptere vores måde, at leve på så længe andre ikke lever på samme måde. Der er grænser for denne intolerance.

  Kommentar by Thorsted — 23. oktober 2015 @ 14:48

 2. ..en Lundin mere…

  Kommentar by jp — 23. oktober 2015 @ 14:56

 3. Lidt ked af at knaldhætten bruger Rammsteins logo fra “Heldheldmaschine” men det er IKKE et nazi logo.

  Rammstein er det meste af deres tid blevet beskyldt for at være et nazi-band / semi nazi-band, hvilket de selv afvise i flere interviewer i forskellige musikblade, men blot få minutters lytten kan overbevise de fleste. Rammstein er mere socialister af politisk overbevisning but who cares, de laver fed musik.

  Kommentar by Santor — 23. oktober 2015 @ 15:41

 4. Både brevik og nu ham her sætter den berettigede kritik af multi-kulturen 10 år tilbage hver gang de gør sådan noget. Nu har venstrefløjen udover nazi-kortet og brevik-kortet også et anton-kort at spille ud imod politiske modstandere.
  Der skal som bekendt kun 1 europæer med onde hensigter til at opveje 10.000 muslimer med onde hensigter i “de mangfoldiges” øjne, og ikke mindst derfor er det en fuldstændig idiotisk strategi at vælge hvis man er imod det multikulturelle samfund. Det er en ren foræring til dem der ikke kan få indvandring nok, og som nu vil sammenligne enhver der ikke har lyst til at have eksempelvis et asylcenter i nærheden af børnenes skole med ham her. Jeg siger ikke at det er logisk eller rationelt, men det er sådan de vil bruge det, og medierne vil gøre deres for at viderbringe det synspunkt.

  Kommentar by per — 23. oktober 2015 @ 15:46

 5. Hu hej hvor det går hinsidan.

  Jeg må indrømme, at nedsmeltningen i de sidste par måneder er sket med større hastighed end jeg troede for et halvt år siden. When it rains, it pours.

  Kommentar by Michael Jensen — 23. oktober 2015 @ 15:52

 6. R.I.P.

  Kommentar by Johnson — 23. oktober 2015 @ 16:17

 7. Tre-fire andre skoler har fået trusler i dag

  https://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2873479-goteborgsskolor-hotade-efter-trollhatteattacken

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=6285596

  Kommentar by BB — 23. oktober 2015 @ 16:19

 8. Det lykkedes ikke Breivik at ændre noget videre ved debatten, der er hverken er blevet bedre eller dårligere. Der er stadig en polariseret debat, og multikulturens tilhængere har ikke fået det nemmere. Virkeligheden flytter debatten, ikke højrefløjskronikker eller massemord på uskyldige.

  Kommentar by Kim Møller — 23. oktober 2015 @ 16:38

 9. Hvor er det forfærdeligt og tragisk at svensk indvandrings- og flygtningepolitik skubber svenskere ud i desperation og afmagt.

  Kommentar by Liva — 23. oktober 2015 @ 17:02

 10. Virkeligheden har flyttet den svenske debat en hel del i løbet af ultrakort tid.
  Svjh er det kun et par måneder siden, den nuværende svenske statsminister forsværgede stramninger i migrantpolitikken, nu er han klar til det i forligskredsen. Jeg ser helt bort fra tossen Reinfeldt, der synes at være helt væk, både i bogstavelig og overført betydning.

  Bortset fra det umådeligt sørgeligt med disse tosser, min medlidenhed med de ramtes familier (nej, ikke ham dér Petterson). På småpervers vis tilfreds med, at vistnok politiet fik ram på ham.

  Jeg kunne ønske, at det norske politi havde gjort kort proces med Breivik, men norsk politi var lange i spyttet og reagerede meeeeget langsomt.

  Sker det i Danmark, vil vagtcentralen oplyse, at politiet ikke har tid, da politiet har travlt med at lege på motorvejen…

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2015 @ 17:04

 11. -> Liva 17:02

  Jeg kan følge din tankegang, men det er ingen løsning at dræbe eller for den sags skyld nedbrænde kommende og muligvis nuværende modtagecentre.

  Vreden skal rettes mod de svenske ‘humanitære’ politikere, og det bør ske via stemmesedlen. Hvor mange politikere i den ‘humanitære stormagt’ bor fx i Södertalje eller Rosengården??

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2015 @ 17:08

 12. En fjer i vægtskålen med drab begået af muslimer mod indfødte i den ene skål, og drab på muslimer i vestlige lande i den anden. Jeg havde undt ham at være meget meget bedre bevæbnet.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2015 @ 17:13

 13. Nå ok, Danmark er ikke bedre og vil nu også være ‘humanitær stormagt’ ved at sende boots on the Ground til endnu et land, hvor negre og/eller arabere slår hinanden ihjel. Lad dem dog er mit inhumanitære svar.
  Så længe de ikke kan undertrykke deres evindelige forplantningstrang og dermed den ekstreme befolkningstilvækst, er enhver indblanding uden effekt.

  Den slags borgerkrige må Den Afrikanske Union altså selv klare. Vis dog, om I kan noget som helst dernede i det sorte hul.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2015 @ 17:16

 14. Henrik Petersen

  “Jeg kan følge din tankegang, men det er ingen løsning at dræbe eller for den sags skyld nedbrænde kommende og muligvis nuværende modtagecentre.”

  Jeg forsvarer IKKE på nogen måde Antons handling.

  Kommentar by Liva — 23. oktober 2015 @ 17:36

 15. Profilen er væk. Facebook mener den var falsk.

  Men vi VED hvorfor den er blevet lukket.

  Kommentar by Spinner — 23. oktober 2015 @ 17:56

 16. Krigen er brudt ud nu i Sverige.

  Det var jo uundgåeligt – og det samme vil ske i resten af Europas lande om kort tid.

  Lukning af de ydre og indre grænser er bydende nødvendigt – men desværre alt for sent.

  Er bange for, at løbet er kørt for Europa.

  Islam vil komme til at herske om få år – medmindre de oprindelige befolkninger kæmper for deres lande.

  Kommentar by Kisser — 23. oktober 2015 @ 19:02

 17. Som man kan læse på Snaphanen, så får Trollhättan gigantisk omtale pga. gerningsmandens sværmerier, som han tydeligvis ikke selv forstod jf. hans Star Wars-kostume, mens folkeudryderen Löfven fortier de svenske ofre i bl.a Ikea – det er i min optik Löfven der er ondskaben selv!

  Kommentar by Steen — 23. oktober 2015 @ 19:32

 18. -> Liva: Det har jeg heller ikke skrevet.
  Men du skrev: “Hvor er det forfærdeligt og tragisk at svensk indvandrings- og flygtningepolitik skubber svenskere ud i desperation og afmagt.”.

  At svenske politikere gennemsnitligt er blæste er nogenlunde velkendt. Men det er altså terrorister som fx Petterson, der – af egen fri vilje – vælger terror og drab som løsning.

  Den slags kan man ikke laste svenske politikere for, uagtet hvor svagt kørende de end måtte være.
  Alle – som i alle – har et frit valg, herunder til ikke at gribe til terror.
  At laste svensk politik for individuel terror svarer nogenlunde til at skrive, at det er samfundets skyld.
  Og her er vi så inderligt uenige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2015 @ 19:33

 19. Jeg kan ikke lige se at han skulle have været naszist.

  Kommentar by Johnson — 23. oktober 2015 @ 19:49

 20. Ifølge Chris Holmsted Larsen er det nærliggende at sammenligne den 21-årige drabsmand med den norske attentatmand Breivik, som også var fascineret af højreekstremismen.

  http://ekstrabladet.dk/112/ekspert-svensk-drabsmand-vil-blive-hadet-men-ogsaa-hyldet/5792666

  Kommentar by Spinner — 23. oktober 2015 @ 20:02

 21. Det er sejrherrerne som bestemmer, så der er ikke meget tvivl om at typer som Anton Lundin Petterson og Anders Behring Breivik vil blive hyldet som modstandskæmpere og legitime sabotører efter en eventuel national sejr. De kan måske ikke sammenlignes med Holger Danske-gruppen i Aalborg og andre bag illegale blade, men da jernbanesabotagen og stikkerlikvideringerne satte ind blev de pågældende kaldt terrorister og mordere, ganske som Breivik og Lundin.

  Kommentar by perhag — 23. oktober 2015 @ 20:06

 22. Det baggrunds billed, er et Rammstein logo.. ikke ligefrem nazi.

  Kommentar by Mads — 23. oktober 2015 @ 20:07

 23. Den Svenske Breivik døde, det gjorde de andre også.
  Så kommer de sædvanlige følelsesfloskler i de fordrejende medier.

  Det er indelysende Hvorfor sådan noget sker.

  Løffe Politik, Import import ………………..

  Til John K
  Jeg billiger det ikke.

  Kommentar by Sindsro — 23. oktober 2015 @ 23:04

 24. Den Svenske Breivik døde, det gjorde de andre også.
  Så kommer de sædvanlige følelsesfloskler i de fordrejende medier.

  Det er indelysende Hvorfor sådan noget sker.

  Løffe Politik, Import import ………………..

  Til John K
  Jeg billiger det ikke.

  Kommentar by Sindsro — 23. oktober 2015 @ 23:05

 25. Anton Pettersson– ÆRE VÆRE HANS MINDE.– National danske 32 årige Niels Ebbesen,hans 4 lillebrødre og deres massive danske følge frelste Danmark fra undergang ved drabet på tyske grev Gerhard d. 3.( den kullede greve ) og hans lakajer den d. 1.april 1340 i Randers. Danmarks største folkehelt til ære og efterfølgelse.

  Kommentar by dansker — 23. oktober 2015 @ 23:36

 26. Det her er en sørgelig historie om en ung idealistisk mand med nationalt og indvandringskritisk sindelag, der lod sig drive til vanvid af de svenske mainstream-partier uansvarlige politik.

  Mine tanker går til drengens forældre for hvem de må være ubærligt at miste deres søn.

  Svensk politi dræbte den unge indvandrekritiske aktivist. Det må undersøges, om ikke han kunne have været passiveret på en mindre drastisk måde. Hvis det er tilfældet, må man håbe, at den politimand, der skød, må blive domfældt og idømt en meget hård straf.

  Kommentar by Søren Andersen — 24. oktober 2015 @ 01:10

 27. Hvad laver sætninger som “Jeg havde undt ham at være meget meget bedre bevæbnet.” og “ÆRE VÆRE HANS MINDE” på Uriasposten?

  Jeg synes det er usle indlæg fra Nielsen (#12), perhag (#21), dansker (#24), og (#25) Søren Andersen.

  Kommentar by Jesper Hansen — 24. oktober 2015 @ 05:08

 28. Medierne husker ikke lang tid. Vi lever i de korte nyheders tid. Bare et incident i en laaaaaang krig behandlet af fjendtlige medier.

  Imens fortsætter tilstrømningen uhindret og modstanden fortsætter tilsvarende. Måske vil Pettersson blive husket positivt senere – måske ikke?

  Overlad det til venstrefløjen at tro på dens egen propaganda. Det har altid været dens største svaghed.

  Keep calm and carry on.

  Kommentar by Sigwar — 24. oktober 2015 @ 05:57

 29. Henrik Petersen

  Uden folkeresistent politikerskabt masseindvandring var det sandsynligvis aldrig sket, og Anton og de to andre ofre havde været i live i dag og Sverige et skønnere land.

  Kommentar by Liva — 24. oktober 2015 @ 07:58

 30. Hvor der er en Jesus er der mindst én Judas – nogle gange er der hele stimer af dem. Og man er ikke tvunget til at være en Judas, som Ole Hasselbalch så fint demonstrerer. Dem som passer skoen tager den på – og må de rådne i helvede.

  Kommentar by Balder — 24. oktober 2015 @ 08:35

 31. Der er flere i dette forum, der har beskyldt andre for støtte og ytre Anton Lundin-Petterssons handling. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at advare imod sådanne meningstilkendegivelser. De er i strid med straffeloven, og man kan være sikker på, at politiets efterretningstjeneste læser med. De holder øje med os “højreekstremister”.

  Kommentar by Søren Andersen — 24. oktober 2015 @ 10:47

 32. 26 Jesper Hansen.” Dine sko er for små”– eller “hop ud fra Rundetårn med eller uden faldskærm. Frit valg.—- Din kommentar er radigal og resultatet vil blive derefter.Som 9. april 1940.

  Kommentar by dansker — 24. oktober 2015 @ 10:55

 33. 30 Søren Andersen. Hvilken paragraf i straffeloven ???. Grundlovens paragraffer er overholdt. — Politiets efterretningstjeneste er lisså værdifuld som ” grænsepolitiet”. — Hvad bliver der planlagt i nordeuropas største islamiske center i Rensborg ?????????????????

  Kommentar by dansker — 24. oktober 2015 @ 11:06

 34. Sverigestan i en nøddeskal, med så mange muslimske indvandrere vil jeg ikke tænke på hvor forfærdeligt det må være for minorieterne. Når nye horder af muslimer pludselig strømmer ind i landet, kan man gisne om hvordan fremtiden så må blive…

  Drengen har jo blot afreageret på problemerne, er ikke i tvivl om han var af ligeså normal støbning som alle andre – men et eller andet tog en drastisk vending i livet, måske er han blevet overfaldet af indvandrere eller han har vidnet til noget grusomt begået af muslimer.

  Jeg føler med hans familie og venner over deres tab…

  Kommentar by Kim — 24. oktober 2015 @ 12:08

 35. Dansker har spurgt mig, hvilken paragraf i straffeloven, det strider imod at støtte eller ytre sympati for terrorisme. Det er et godt spørgsmål, som jeg gerne vil svare på. (Jeg svarer altid på spørgsmål, der stilles af gode nationalt sindede danskere – derimod vil jeg ikke nedværdige mig til at svare på spørgsmål fra beskidte landsforrædere). I den forbindelse er måske relevant at oplyse, at jeg er uddannet jurist.

  Svaret på spørgsmålet er, at det strider imod straffelovens § 136, stk. 2.

  Straffelovens § 136 har følgende ordlyd:

  ”Den, som uden derved at have forskyldt højere straf offentlig tilskynder til forbrydelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.
  Stk. 2 Den, der offentligt udtrykkeligt billiger en af de i denne lovs 12. eller 13. kapitel omhandlede forbrydelser, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.”

  De forbrydelser, der er kriminaliseret i straffelovens 12. og 13. kapitel, er forbrydelser mod statens selvstændighed og sikkerhed og forbrydelser mod statsforfatningen og de øverste statsmyndigheder, terrorisme m.v.

  Det følger altså bl.a. af straffelovens § 136, at det er strafbart udtrykkeligt at billige terrorisme.

  Det er ikke et spørgsmål om, hvad der står i grundloven, men om hvad der står i straffeloven. Det er heller ikke et spørgsmål om, hvad dansker eller jeg mener. Det er et spørgsmål, om hvornår anklagemyndig efter straffeloven har mulighed for at rejse tiltale og få domfældt folk. Hvis man direkte ytrer sympati for terrorisme risikerer man, at politiet kommer og henter én. Så enkelt er det.

  For ikke at blive misforstået, vil jeg gerne understrege, at min personlige sympati ligger 100 procent hos mennesker, der tænker og handler nationalt, og som på en forsvarlig måde modarbejder masseindvandring og multikultur.

  Achtung! Feind hört mit.

  Kommentar by Søren Andersen — 24. oktober 2015 @ 12:31

 36. > 6 & 25
  http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/815024-en-till-person-har-bekraftats-dod-efter-skolattacken

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2015 @ 05:31

 37. # 35 Søren Andersen.

  Det er vel et spørgsmål om perception.

  Hvis man nu, på samme måde som medierne normalt gør, med islamiske terrorister, kolportere definitionen af terrorisme og i stedet kaldte ham “en Star Wars fan” kunne man så tiljuble ham og begræde hans utidige bortgang uden straf?

  Så vidt jeg husker er ingen af de 700 – 1000 muslimer der fulgte “Omar den døde terrorist” til graven blevet sigtet for ulovligheder.

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2015 @ 06:47

 38. Anton Petterson er en ægte helt. En svensk helt.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2015 @ 09:51

 39. Santor, du har måske ret i, at det er et spørgsmål om perception, men jeg er ikke meget i tvivl om, hvordan det politisk korrekte politi i Danmark opfatter tingene.

  Jeg siger bare, at vi skal passe på med, hvad vi skriver til hinanden på internettet. Politiets Efterretningstjeste overvåger os. Der er ingen grund til, at vi sætter os selv ud af spillet ved at begå ulovligheder.

  Nogle af os gør somme tider klogest i at nøjes med at fortælle, hvad vi inderst inde mener, til en snæver kreds, som vi stoler på, og som vi ved, tænker og handler 100 procent nationalt.

  Det er nok lidt naivt at tro, at politiet vil se gennem fingrene med danskeres ulovligheder, blot fordi de stiltiende accepterer ulovligheder begået af muslimer.

  Kommentar by Søren Andersen — 25. oktober 2015 @ 12:00

 40. # 39 Søren Andersen.

  Helt enig i din anbefaling og konklusion.

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2015 @ 14:35

 41. Jeg støtter Anton Lundin Pettersson. Og hvad han har gjort. Han var en ægte modtandsmand. Han fortjener al den ære og respekt, man kan mobilisere.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2015 @ 18:35

 42. Selvforklarende!

  https://kamilryba.wordpress.com/2015/10/25/antirasisten-och-kvinnomisshandlaren-kim-fredriksson-bakom-gruppen-anton-lundin-pettersson-just-defended-his-country/

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2015 @ 17:49

 43. At PE overvåger deres landsmænd i stedet for at koncentrere sig om samfundsødelæggerne er ret ligegyldigt, fordi de bare opsamler overvågningen uden at bruge det i mediepropagandaen. Derimod lader det til Chris Holmsted-Larsen bruger overvågningen til propagandaformål ved at fodre BT med en typisk plantet historie til uvidende propagandaofre.

  Jesper Hansen nævnte mit indlæg blandt de usle, og det er korrekt at en tanketorsk afstedkom den usle fejl at forveksle Churchillgruppen i Aalborg med Holger Danske. Sidstnævnte terrorgruppe holdt til i København og terroriserede især med stikkerlikvideringer.

  Kommentar by perhag — 26. oktober 2015 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper