24. oktober 2015

Om religionssociologer der “… konkludere præcis det modsatte af det umiddelbart indlysende.”

Befriende læserbrev af forfatter Helge Hoffmann i Kristeligt Dagblad – Nok er nok. Vi må standse muslimsk indvandring.

Danske muslimer er blevet mere tro mod deres religion. Hele 77 procent af dem mener nu, at Koranens forskrifter bør følges til punkt og prikke. Det viser en ny undersøgelse, som er blevet offentliggjort i Morgenavisen Jyllands-Posten.

Religionssociologer og andet godtfolk har prompte stillet sig i kø for at forklare os alle sammen, at det er der skam ikke noget foruroligende ved. Tværtimod vil det – på en eller anden mirakuløs måde, som man har svært ved at konkretisere – betyde, at danske muslimer bliver bedre integreret i Danmark. Man skal vist have gået rigtig mange år på universitetet for på den måde at kunne konkludere præcis det modsatte af det umiddelbart indlysende. At følge Koranens forskrifter er jo ikke bare et spørgsmål om personlig fromhed. Det er også et spørgsmål om at fremme en bestemt indretning af samfundet, i dette tilfælde altså Danmark. … Koranen kalder til kamp for islams verdensomspændende dominans.

… nu står Sverige i flammer. Der er al mulig udsigt til økonomisk sammenbrud og borgerkrig hinsidan.

Hvis vi skal undgå det samme her i landet, er vi ganske enkelt nødt til at standse den muslimske indvandring. Så enkelt er det, og politisk korrekthed må ikke forhindre os i at se det i øjnene. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe flygtninge. Der er masser af kristne flygtninge, som kunne have hårdt brug for asyl i Danmark, og de vil belaste landet langt mindre.

Det kan stilles meget enkelt op: På den ene side har du en ung, muslimsk mand, der har penge og ressourcer til at rejse op til den danske grænse og sige ‘Asyl!’. På den anden side har du en kristen eller yazidisk enke med fem børn, som sidder i en flygtningelejr i den kurdiske del af Irak. Hun skal være glad, hvis bare hun kan afværge, at hun og hendes børn dør af sult eller kulde, og at hendes børn tages som sexslaver eller børnesoldater. Hun vil aldrig få en jordisk chance for at rejse til Danmark og bede om asyl. Hvem vil du nu hjælpe? Jeg ved godt, hvem jeg vil hjælpe.

Oploadet Kl. 17:18 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70145/trackback

10 Comments »

 1. OT:
  Nye Borgerlige: “Hellere en lavtlønnet filippinsk kvinde end en veluddannet muslim. Det er forskellen på os og LA.”

  https://ksdha.wordpress.com/2015/10/24/nye-borgerlige-hellere-en-lavtloennet-filippinsk-kvinde-end-en-veluddannet-muslim-det-er-forskellen-paa-os-og-la/

  Kommentar by KSD — 24. oktober 2015 @ 17:37

 2. Skodforskning og skoddækning her i Dannevang medfører, at nysgerrige borgere må læse bøger og avisartikler på andre sprog.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 24. oktober 2015 @ 17:57

 3. “nu står Sverige i flammer. Der er al mulig udsigt til økonomisk sammenbrud og borgerkrig hinsidan.” YES! Karl Åke, here I come.

  Kommentar by Fritz — 24. oktober 2015 @ 18:07

 4. Hvis Sverige går i rigtig borgerkrig.
  Melder jeg mig frivilligt til den frie svenske hær.
  Mod den svenske regering.
  Og muslimerne og negerne.
  Det er kun et spørgsmål om tid.
  Så kommer kampene til Danmark.

  Den første og bedste gruppe melder jeg mig til.
  Der vil alligevel ikke være nogen andre muligheder.
  Hvis ikke man har penge og en bolig i en anden verdensdel.

  De danske politikere er fjender af danskerne.
  Fat det.
  De hjælper kun sig selv.

  Kommentar by XXXXX — 24. oktober 2015 @ 20:52

 5. @ 2 – jep! Skoddækning for Max! Og jeg undrer mig fortsat over de leflende medløbere, som både fragter disse terrorister og okkupanter over til Sverige, ligesom jeg undrer mig sære fænomener som ‘Bedstemødre for asyl’. TV2 og DR kan på en måde ende med at få blod på hænderne pga. det syge og rosenrøde billede, de tegner af de ‘veluddannede, stakkels og søøøøøde flygtninge’! Nogle hopper jo på den og aner vel ikke, at de måske huser isis-terrorister.

  Man bør advare befolkning via flyers. Vi kan forvente en voldtægtsepidemi (sikkert også af børn) og døde danskere på gaderne.

  @ 4 enig! Jeg har ingen respekt for Venstre og Støjberg! Ingen!

  Kommentar by Andersine — 24. oktober 2015 @ 21:23

 6. Det beviser bare at man kan være meget klog
  og dum som snot på samme tid…

  Kommentar by ivan johansen — 24. oktober 2015 @ 21:25

 7. Læste en kommentar på JP blog (Rune T. Selsing):
  Her skrev Hr. Breydel Larsen:
  Når Islam terroriserer, hedder det Multikultur.
  Når Vesten ytrer sig om problemet, er det Racisme.

  Fin kort analyse – ikke?

  Kommentar by Black Watch — 24. oktober 2015 @ 21:57

 8. Næsten så klart skrevet, som Mogens Glistrup kunne have sagt det.
  Kan kun læse de første linier på kristeligt dagblad.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2015 @ 05:53

 9. @ 5 – Andersine.

  Citat: ” …ligesom jeg undrer mig sære fænomener som ‘Bedstemødre for asyl’.”

  Nogle af os husker stadig 2. Verdenskrig, men de fleste har ikke oplevet krig og invasion. Derimod har vi alle oplevet den efterfølgende lange periode med velstand og dyb fred. Under disse betingelser rykker krig og andre ulykker ud af bevidstheden. “Dyt-båt … her går det skidegodt” sang Kim Larsen (var det vistnok) i 1970’erne.

  Det kan formodes, at dette usædvanlige fredsfænomen i kombination med kristendommens og kirkens forfald har skabt et tomrum for religiøst trængende mennesker. Nogle af dem praktiserer så en hjemmestrikket, ikke-erkendt trosretning, som leverer en fornemmelse af at være “frelst” eller “retfærdig”. I stedet for den korsfæstede Jesus, finder disse post-kristne Gutmenschen andre ofre, som det er synd for. Så kan man ytre sig om dem og måske hjælpe dem, skønt de langt fra altid er stakler. Her tænkes og analyseres ikke. Her føles.

  Når de ikke køber den ægte vare, skyldes det nok også at:

  1) Gennem flere generationer har akademikere forbandet, hånet og gennemheglet kristendommen.

  2) Danmarks protestantiske Folkekirke er fyldt med socialistiske præster, og i øvrigt fik det sovjetiske KGB indopereret “befrielsesteologien” i den katolske kirke. Lyt eksempelvis til den antikapitalistiske pave Francisco fra Argentina!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 25. oktober 2015 @ 10:47

 10. 9 Torben Snarup Hansen

  Ja, et af de uhyggeligste og mest oversete kup i nyere tid var da man ved konspiration tvang den islamrealistiske pave Benedikt XVI til at afgå og erstattede ham med den politisk korrekte marionetdukke Frans. Paven har enorm åndelig indflydelse verden over og det siger meget om islamiseringens magt når den kunne række helt ind i Vatikanet og fjerne Benedikt. Gad vide hvordan det konkret blev gjort.

  Det er vist første gang i historien at en pave er abdiceret.

  Men aldrig give op. In hoc signo vinces.

  Kommentar by M — 26. oktober 2015 @ 12:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper