27. oktober 2015

Sverige: SVT-børneprogram hyldede multikulturen med ‘tawheed’-finger – Symbolet på islamisk enhed

Lidt tilfældigt kom jeg til at bladre lidt i Ulrik Dahlins Sådan fungerer Dansk Berufsverbot (Forlaget Oktober, 1978), der giver nogle eksempler på uofficiel ‘berufsverbot’ mod danske kommunister begået af ‘den danske statsmagt’ under Den Kolde Krig. Bogen advarer om vesttyske tilstande, “først og fremmest indenfor undervisningsområdet”. Kommunisterne vidste udmærket, at revolutionen kræver kontrol over børnene.

2012 var året hvor Den Syriske Borgerkrig brød ud, og islamisternes ‘Tawheed’-finger blev et symbol på Islamisk Stat. ‘Tawheed’ betyder islamisk monoteisme, men kan med lidt god vilje også betyde ‘enhed’. Herunder en række screencaps fra SVT-børnemagasinet Dilemman Med Doreen, sendt februar 2012, anført af Doreen Månsson, tidligere programleder på SVT Kultur. Hun synger sangen ‘En röst’ (en stemme) med deltagelse af (den muslimske) rapper Behrang Miri, der i dag har sit eget børneshow på SVT.

Sangen må være tænkt som en hyldest til multikulturen…

(Youtube, 13. februar 2012: En Röst – Dilemman med Doreen; Via Snaphanen)

“Inden for det sidste år har IS, deres modstander og Det Muslimske Broderskab i Egypten brugt håndtegn til at symbolisere komplekse politiske budskaber. … En strakt pegefinger har været en måde at vise sin tro på Allahs enhed for mange muslimer. For jihadister er det også et tegn på teologisk herredømme og militær dominans. … IS benytter én strakt pegefinger til at referere til deres tro på én gud, hvilket er en central del af islam. At Allah er én, betyder, at han ikke kan deles op i mindre enheder. Ligesom man ikke kan sidestille eller sammenligne nogen med ham. Dette indikerer også den muslimske afstandtagen til kristendommens opfattelse af Gud, Jesus og Helligånden som en treenighed.

Mange muslimer har længe knyttet en fremvist pegefinger med troen på én gud. Håndtegnet er blevet brugt i forskellige sammenhænge, lige fra daglige bønner til konverteringer. Men for IS symboliserer håndtegnet mere end blot troen på Allahs enhed. Jihadisterne afviser ikke-fundamentalistiske regimer som afgudsdyrkelse, og håndtegnet bekræfter deres troskab over for en ideologi, som kræver ødelæggelse af Vesten. Ved at hæve pegefingeren sender IS budskabet om teologisk herredømme og militær dominans, og når potentielle IS-rekrutter i den vestlige verden ser håndtegnet, bliver de mindet om IS’ ambitioner og mål.” (Kommunikationsforum)

Oploadet Kl. 13:11 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70204/trackback

29 Comments »

 1. De skal allesammen på toilettet.

  Kommentar by Bastardo — 27. oktober 2015 @ 13:39

 2. Skræmmende, meget skræmmende.

  Kommentar by Johnson — 27. oktober 2015 @ 13:52

 3. Det skær sku i hjertet at se disse ægte Svenske unger i øjnene og samtidigt vide hvad skæbne og fremtid deres forældre har valgt for dem. Meget trist at være vidne til.

  Kommentar by jesper — 27. oktober 2015 @ 13:55

 4. @ 1 – haha! Good one.

  Der er ikke langt fra denne ‘allah’-finger til Heil Hitler-tegnet. Sverige fortjener faktisk at gå under. Det begynder at rage mig, for består det land kun af bøsser, feminister, metroseksuelle caffe latte-drikkende mænd med velplejede negle – og så selvfølgelig en kvart mio. jihadister?!

  Tøsedrenge! Gå ind på Tinge og tag magten, svenske Jönsson’er!

  Kommentar by Andersine — 27. oktober 2015 @ 14:07

 5. Det må være et billede på islamiseringen af Sverige?
  Hvis en skoleklasse med små børn blev sat til at give revolutionært kamptegn med socialistisk knyttet hånd, var det sikkert ikke gået helt så stille af?
  For slet ikke at sige, hvad der var sket, hvis samme klasse var sat til at heile med strakt arm og flad hånd?

  https://www.youtube.com/watch?v=QSdgpUDuACw

  Kommentar by A-mad — 27. oktober 2015 @ 14:19

 6. SVT har fået fjernet videoen! Ufatteligt, hvor hurtigt de kan få fjernet deres eget materiale fra Youtube, når terroristvideoer tager lang tid at få fjernet!!

  Kommentar by Andersine — 27. oktober 2015 @ 14:37

 7. Det ser ud som om der står “DOMPAP” på guitaristens T-shirt, det burde stå i panden på de fleste svenskere.

  Det svarer faktisk til at lave et projekt i skolerne hvor man vil have børn til at hilse mere på deres klassekammerater, og stolt laver pressemateriale hvor de heiler til hinanden.

  Kommentar by per — 27. oktober 2015 @ 15:17

 8. Nu forstår jeg bedre hvorfor vi officielt har været i krig med Sverige 26 gange, de har altid været skingrende sindssyge i hovedet, aldrig har jeg set noget mere sygt….

  Kommentar by detersåtrist — 27. oktober 2015 @ 15:28

 9. Den sidste krig imod Sverige er ikke udkæmpet endnu, næste gange kommer de over sundet iført lagener og selvmords bomber ha ha ha…. de er jo skøre de svenskere…

  Kommentar by detersåtrist — 27. oktober 2015 @ 15:30

 10. Andersine:

  Såklart, de har. Den kan jo “udnyttes” af “højreekstremister” til at “udbrede hatespeech”, så det er der råd for!

  Jeg tror vi må en måde undervurderer det svenske tankesæt – hvor opfindsomme de er, og hvor langt de er parate til at gå. Vi har selvfølgelig også sådan nogle tosser i Danmark, men det slår mig alligevel gang på gang hvor mægtige og gennemførte de er i Sverige. De får sgu næsten de radikale og venstrefløjen i Danmark til at fremstå som lusede amatører!

  Forresten, øjnene på de to forreste børn på billede nr. 3 er satme skræmmende! Der er noget robot- og dukkeagtigt over dem. De adlyder uden spørgsmål. Det er indpodet politisk fanatisme, som disse stakkels børn end ikke er i stand til på nogen måde at reflektere over selv.

  Kommentar by Morten R — 27. oktober 2015 @ 15:32

 11. Hvad sker der i Sverige? Er de blevet splitter ravende gale? Selv helt lyshårede svenske småpiger med blå øjne er blever hjernevasket til at give tegnet! Det er uhyggeligt og det er en forbrydelse!
  Den generation af svenskere som lever nu, har formået at ødelægge hvad generationer de sidste tusinde år har opbygget, de har ødelagt det for deres børn og børnebørn og ja generationerne efter dem, de skulle skamme sig!

  Kommentar by Robert R — 27. oktober 2015 @ 16:45

 12. Her er videoen i et version der virker: http://snaphanen.dk/2015/10/27/tawheed-fingeren-paa-svt-symbol-for-islamisk-enhed/

  Kommentar by per — 27. oktober 2015 @ 17:33

 13. per — 27. oktober 2015 @ 17:33 Ha ha!!!, ej helt ærligt, skal vi ikke bare hælde Roundup i drikke vandet og hugge hvad de har på Risø og slippe det løs?, og så sige det var det… det er den mest syrede video ever!! så heiler vi på muslimsk nu…

  Kommentar by detersåtrist — 27. oktober 2015 @ 18:08

 14. Det må være fake, det kan ikke passe….

  Kommentar by detersåtrist — 27. oktober 2015 @ 18:08

 15. Sørgeligt, at se svenske børn blive udnyttet på den måde.
  Trist.

  Kommentar by XXXXX — 27. oktober 2015 @ 18:09

 16. Der var en gang hvor dette tegn blev brugt flittigt af frikirkefolket, og det betød da ‘One Way’ med klar reference til Kristendommens Stifter.

  Vi må jo ikke lære vore børn den slags propaganda og indoktrinering som lærde studentikose humanister selvfølgelig har tudet os ørerne fulde med, men de selvsamme umenneskelige mennesker er nu med til at indoktrinere vores børn med Hadets Religion aka islam.

  What’ s going on?

  Kommentar by Lars — 27. oktober 2015 @ 18:46

 17. hej jeg er meget sikker på at ham den 16 årige debattør lavede den finger idag på tv2 morgen tv . til allersidst sagde hvis vi bare kan redde 1 pige fra voldtægt , og så viste han en finger. det bare en tanke. måske der nogen der kan undersøge det.

  Kommentar by giraffen — 27. oktober 2015 @ 19:09

 18. Satan tilbeder.

  Kommentar by jp — 27. oktober 2015 @ 19:13

 19. Darwin: I hver generation er det de bedst egnede som overlever.— Danske børn skal bevidst fra fødslen OPDRAGES konsekvent med danskhed. Et dansk led i en kæde.

  Kommentar by dansker — 27. oktober 2015 @ 19:47

 20. “En stemme” går jeg ud fra skal handle om demokrati og om at opdrage børn til at hver person har lige meget at sige? Det er vel det videoen vil kommunikere. (Jeg har godt nok kun set billederne, gider ikke bruge de minutter på videoen, undskyld.)

  Og i februar 2012 snakkede man da ikke om Islamisk Stat endnu?

  Køber ikke umiddelbart at fingeren er islamisk i Sverige på det tidspunkt…

  Man kan ikke vise videoen i dag uden dén association, men tja; før nazismen brugte amerikanerne at “heile” til deres flag med strakt arm og flad hånd efter romersk forbillede.

  Pas på med at beskylde nogen bagud i tid…

  Kommentar by M — 27. oktober 2015 @ 20:03

 21. Giraf, jeg tror at du overfortolker. Men ikke sært, at man efterhånden kan blive lidt paranoid over PK-mediernes skamløse promovering af muslimsk magtovertagelse.

  Og der findes selvfølgelig eksempler på tawheed-fingeren, hvor den bestemt ikke skulle være. Ved sidste folketingsvalg blev en småskæv/småsnaldret Uffe Elbæk interviewet, da han kom ud fra Alternativets valghule. Bag ham stod en perker med stirrende øjne i nogle sekunder. Så viste han sin tawheed-finger og forsvandt. Han hørte vist ikke rigtig til Alternativet-segmentet.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 27. oktober 2015 @ 20:47

 22. Fy for satan, hvor er nogle af billederne modbydelige!

  Kommentar by Søren Andersen — 27. oktober 2015 @ 21:48

 23. Stockholmssyndrommet- Svensk politisk korrekt psykose :-).

  Herhjemme har vi en præst (eller er det en biskop: som vil være formand for uddannelse af Danske Imamer -Anders Ladegaard- hvis jeg ikke tager fejl på uni i kbh….rablende sindsygt….Lad fåret være formand for kødædernes klub- eller løven være formand for vegetarenes klub. Når man ikke aner- eller vil ane- hvad man har med at gøre, som vantro, kan man sagtens falde for den slags sindsyge politisk korrekte eskapader.

  Men Ok det når ikke den svenske psykose til sokkeholderne.

  Kommentar by Michael Unna — 27. oktober 2015 @ 21:57

 24. Hvad er der galt med en strakt langemand i stedet for

  Kommentar by redneck — 27. oktober 2015 @ 22:31

 25. Hvis mit barn blev filmet i sådan en sammenhæng i skolen eller andre offentlige steder, med et krav om at hun skulle deltage i billedet og jeg bagefter kom til at se det og opdage det – Hold da kæft…!
  Så ville jeg som forælder skride ind ..All the way!
  Uanset om mit barn kom i klemme i sagen, hvis jeg tog affære og uanset om jeg ville blive frosset ud af skole og andre forældre osv…så ville jeg få en snak med de ansvarlige, så jeg var helt sikker på, at mine reaktioner over for den/dem ville være passende og noget som de aldrig ville glemme – Man tager et barn som gidsel for sine syge multikulti meninger og sætter disse ovenikøbet i værk på fysisk vis via sammenkald og fotografering af dettte…!!

  Hvor er forældrene henne? De er bange og sky, dukker sig og finder sig i fysisk overgreb på deres egne børn – De ansvarlige burde fandme smage noget fysisk overgreb selv!

  Kommentar by Black Watch — 27. oktober 2015 @ 23:08

 26. Vi kan åbenbart forvente en mængde etnisk svenske konvertitter i de kommende år…

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. oktober 2015 @ 08:03

 27. Smart! Godt udregnet! Den strakte pegefinger kendes i tusindvis af skoler i verden som udtryk for: “Jeg ved det! Jeg kan. Jeg har det rigtige svar!”. Det er så lige så stille blevet annekteret af islam.
  Det glæder mig, at man endelig og meget konkret kommer ind på et meget vigtigt – men alligevel underkendt og overset problem. Hvad opdrages børn til?
  Trods det at “Vestens” befolkninger er rimeligt vel uddannede (selv med skolernes nedtur gennem de sidste 40 år!) så overgås de langt af den listighed, som andre lægger for dagen. Det hænger formodentlig sammen med at listighed gerne er knyttet til ondskab, og i den kristne opdragelse viger vi tilbage for ondskab (selvom den måske vil ramme os selv).
  En af de vigtigste målsætnoinger i kommunismen imod alle ikke-kommunister er at få magt over opdragelsen og uddannelsen af deres børn (jvf. de kommunistiske langtidsmål 1963). I den internationale World Federation of Mental Health (en kommunistisk celledannelse med gamle rødder, nystiftet i afslutningsårene for Anden Verdenskrig) var mantraet: `Børnene skal opdrages af professionelle uddannede pædagoger. Mødrene kan ikke`.
  Mødrene forstod ikke budskabet. De tog det som en lettelse. Med ordnet pådagoghjælp kunde de bruge tiden til andet: arbejde, tjene penge, bruge dem. Og så slap de ansvaret.

  Kommentar by Gertrud — 28. oktober 2015 @ 10:17

 28. “Den sidste svensker”, vil der snart komme en dokumentar der hedder.

  Kommentar by Jacob Andersen — 28. oktober 2015 @ 11:44

 29. […] (Tawhid) är en symbol för islamisk enighet, många skärmdumpar här. Tawhid är islams mest grundläggande koncept och symboliserar att guden ”Allah” är […]

  Pingback by ”Tawheed” fingret i SVT:s barnprogram | Petterssons gör skillnad — 28. oktober 2015 @ 13:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper