28. oktober 2015

‘Iagttager’ Shansen i Radio24syv: “Hør hende fortælle om det højre-ekstremistiske miljøs udvikling…”

Jeg hører stort set ikke radio mere, men har ladet mig fortælle at Radio24syv (for Gud ved hvilken gang), har ryddet sendefladen for at konfrontere indvandringskritikere der har ytret sig radikalt i lukkede grupper på Facebook. Det startede i går med følgende intro.

“‘Breivik er en frihedskæmper’ og ‘det er fornuftigt at sætte ild til asylcentre’. Sådan lyder nogle af kommentarerne i Facebook-gruppen ‘Den Danske Forening’. 24syv Morgen har ringet til personerne bag kommentarerne for at høre, om de i virkeligheden mener det, de skriver. (Radio24syv, 27. oktober 2015)

Et af indslagene havde titlen ‘Højreradikale organiserer modstandkamp mod flygtninge på Facebook’ (stavefejl bevaret, Kim), og lidt senere ‘Bryder højreradikale loven når de arrangerer modstandskamp på Facebook?’. I dag var det så Chris Holmsted Larsens tur: ‘Forsker: Vi skal tage højreekstremisme alvorligt!’, og så var banen kridtet op til ‘Shansen’-identiteten, der for tiden kalder sig Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen.

Radio24syv-vært Kristoffer Eriksen præsenterede hende som “mangeårig aktivistisk iagttager af den radikale højrefløj”, og trods et langt interview kom der ikke et eneste kritisk spørgsmål. Shansen forklarede at nationalister og nynazister planlagde aktivisme og konspirerede i hemmelige Facebook-grupper. Det drejede sig om alt fra klistermærke-ophængning til ‘noget terror-relateret’. Mange havde lovlige våben, og nogle holdt sågar øje med grænsen.

Adspurgt om vi får svenske tilstande med daglige asylcenterbrande, svarede hun at der var et samarbejde henover sundet, som var bekymrende. Eksempelvis havde danskere deltaget i Pegida-demonstrationer i Malmø. Problemet var blevet så stort, fordi mange havde købt Dansk Folkepartis retorik. Indslaget kan høres her.

(‘Shansen’ som højreekstremisme-‘iagttager’ i 24syv Morgen, 28. oktober 2015)

“Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen er en mangeårig aktivistisk iagttager af den radikale højrefløj, og er blogger og redaktør på sitet P77, der overvåger hemmelige grupper på Facebook, etc. Hun overvågede eksempelvis den norske massemorder Anders Breivik inden han likviderede 77 mennesker ved et terrorangreb i 2011. Hør hende fortælle om det højre-ekstremistiske miljøs udvikling gennem de seneste 10 år. (Radio24syv, 28. oktober 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70225/trackback

26 Comments »

 1. Intetsteds ser man splittelsen i det danske samfund tydeligere end når den slags blålys får lov at fremture.

  Kommentar by Høgsbro — 28. oktober 2015 @ 13:37

 2. Hun bliver større og større.

  Kommentar by Johnson — 28. oktober 2015 @ 13:40

 3. Margrethe Monika Mølgaard Rasmussen aka Shansen – Man or Monster!

  Kommentar by Fritz — 28. oktober 2015 @ 13:42

 4. Hvis man er nødt til at bruge åbenlyst psykisk syge personer med tvangstanker som “eksperter”, så har man ingen sag.

  Kommentar by Per — 28. oktober 2015 @ 13:48

 5. Johnson — 28. oktober 2015 @ 13:40

  Ja, flæskebjerget vokser i takt med flosklerne. Hun skulle komme noget mere ud i virkelighedens verden, i stedet for at løbe med halve vinde på internettet

  Ellers får hun lige så meget sukkersyge, som indvandrerne gør, fordi de aldrig bevæger sig

  Kommentar by tavsen — 28. oktober 2015 @ 13:51

 6. “Indslaget kan høres her.” – Tak, men ellers tak.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. oktober 2015 @ 14:00

 7. Højrenationalister har fået absolut flertal i parlamentet, venstrefløjen udraderet!
  Malgorzata Strzelbicka går da over åen efter vand når hun leder efter højreorienterede i Danmark :-)

  Kommentar by Jens Hansen — 28. oktober 2015 @ 14:12

 8. Radio24syv skulle skamme sig over at præsentere hende som ekspert eller iagttager af noget som helst.
  Hun har dummet sig så mange gange, at bare en lille smule research burde have gjort dem stærkt mistænksomme.

  Kommentar by mb — 28. oktober 2015 @ 14:27

 9. -> MB Kristoffer Eriksen kender godt hendes forhistorie. Han er bare ligeglad.

  Kommentar by Kim Møller — 28. oktober 2015 @ 14:38

 10. Bemærkninger om, at “Breivik er en frihedskæmper” eller “Det er fornuftigt at sætte ild til asylcentre”, er aldeles afskyvækkende, og jeg håber at PET får fat i dem, der mener sådan.

  Men næsten alle, der har begået terror eller har forsøgt at begå terror, er muslimer.

  Kommentar by Niels P. — 28. oktober 2015 @ 14:59

 11. “Adspurgt om vi får svenske tilstande med daglige asylcenterbrande, svarede hun at der var et samarbejde henover sundet, som var bekymrende. Eksempelvis havde danskere deltaget i Pegida-demonstrationer i Malmø. Problemet var blevet så stort, fordi mange havde købt Dansk Folkepartis retorik. Indslaget kan høres”

  Jeg tror der var 3 (modige) fra Pedgidadk, der var i malmø én eller to gange eller noget i den retning. Den blegner lidt i forhold til rødfascisterne der kører busser fulde af voldsglade tumper til Sverige og Tyskland når der skal lidt gang i den.

  Kommentar by Johnson — 28. oktober 2015 @ 15:25

 12. Igen et eksempel på at de statsstøttede medier fremfører såkaldte eksperter bare de siger de rigtige ting som journalisterne vil hører, der er ingen der kan sige dem i mod, at S, Hansen kan se at højreekstremisme og Nazismen er i stor fremgang de sidste 10 år, måtte have affødt et spørgsmål fra journalisten, men nej, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. oktober 2015 @ 15:44

 13. Hele venstrefløjens verdens-billede falder sammen om ørerne på dem – og alligevel udstiller de med stolthed deres totale uvidenhed..!

  Hvis det at være imod muslimsk indvandring er højre-ekstremt, så er højre-ekstremisme ved at blive mainstream.

  Mon ikke det nærmere er dem der er ekstreme..?!

  Kommentar by Peter Andersen — 28. oktober 2015 @ 16:38

 14. Nu har jeg prøvet og prøvet at finde noget positivt, pænt eller bare noget inkluderende at sige om indvanderen SOshansen, men der er absolut intet godt at kunne fremhæve om denne eksistens………jo…jo…vent lidt, julen nærmer sig og hvis man nu placerede et glaseret æble i kæften og fik det der bakset op på et enormt sølvfad, jamen, så kunne det faktisk ligne mit ynglings spise dyr.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 28. oktober 2015 @ 16:43

 15. Undskyld alle danske grisebasser, det var vel lige ækelt nok, med den sammenligning og endnu en undskyldning til De Herre, hvis fantasi ser DET på et sølvfad og kommer til at kaste op, eller værre bliver periodevis impotente!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 28. oktober 2015 @ 16:50

 16. Er denne Monica mon helt rask? Breivik var og er det ikke.

  Er der nogen, der tager Chris Holmsted Larsens skrøner alvorligt? Han citeres, men man mærker, at journalisterne ikke mere betragter ham som et sandhedsvidne. Han har tydeligvis fået lavstatus og bruges bare som fyld.

  Det er jo mærkeligt med alle disse farlige “højreekstreme”, der har det ligesom uhyrerne i eventyrerne, de fleste af os har aldrig set dem og aner ikke, hvad de foretager sig. Jeg synes fx ikke, at Nicolai Sennels ser farlig ud, og hvem er der ellers? Dem med julepakkerne, der af og til er ude at trave sammen med nogle svenskere eller tyskere eller står på vagt for dronningen. De ser heller ikke spor farlige ud, nærmest lidt sølle med deres antikverede dårlige smag.

  Kommentar by denonde — 28. oktober 2015 @ 17:04

 17. Hvad er “hemmelige Facebook-grupper” ??

  Kommentar by wilty — 28. oktober 2015 @ 17:04

 18. Det med den dårlige smag var ikke em hentydning til dronningen. Hun gør det, så godt hun kan på trods af gemalens kongevirksomhed, og den kan vel i spøg kaldes højreekstrem.

  Kommentar by denonde — 28. oktober 2015 @ 17:09

 19. radio fireogtyvesyv er det samme som DhimmiRadioen alias statsradiofonien. De deler bare “det vi giver til hinanden” ingen lægger længere mærke til deres løgnagtige propaganda. Radio/TV taber heldigvis abonnenter, som dagbladene. Fuldt fortjent, deres vrøvl og “ekspert” bla bla taget i betragtning

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2015 @ 17:52

 20. Hvorfor overvåger hun ikke højrefløjen i Polen, hvor hun kommer fra?

  Der må være en del mere der end her.

  Kommentar by Ung Konservativ — 28. oktober 2015 @ 18:06

 21. 16: Har Breivik egentlig ikke papir på at han IKKE er er syg i hovedet? Blev det ikke undersøgt under retssagen?

  Monica kællingen KAN ikke være normal i hovedet. At ønske sit eget land og befolkning udryddet er sygt!

  Kommentar by jesper — 28. oktober 2015 @ 19:00

 22. Margrethe Monika Hansen–Og så kommer man igen til at tænke på de beretninger, man hørte som knajt: OM feltmadrasserne som officielt forsvandt ned til beskyttende anonymitet i Tyskland, men uofficielt var blevet stranguleret og kylet i en ajlebeholder.

  Kommentar by dansker — 28. oktober 2015 @ 19:47

 23. Shansen…uden at jeg er sikker…var det ikke hende der konstruerede løgne (bl.a billedmanipulation) om SIAD. Hvis det passer (i forhold til min hukommelse), hvordan kan man så nogensinde tage dette subjekt alvorligt i nogen sammehænge? Hvis det passer så er hun da en forloren løgner og totalt uværdig til nogen som helst politisk vurdering.

  Kommentar by Michael Unna — 28. oktober 2015 @ 20:38

 24. “Hun overvågede eksempelvis den norske massemorder Anders Breivik” – ja, og konkluderede, at Breivik og Fjordman var en og samme person. Dansk journalistik er til grin.

  Hun mener jo også, at Krarup, Hedegaard, Uhrskov og Hasselbalch er “højreekstremister”.

  Er hun stadig Radikal, er var hun FOR dum?

  Kommentar by Josef K — 28. oktober 2015 @ 21:16

 25. Hun overvågede Breivik – uden at gøre noget. Super.

  Kommentar by Bastardo — 28. oktober 2015 @ 22:34

 26. Jeg gider sgu ikke. Det fede læs møg har mindre troværdighed end Ole Strækmarch Sohn.

  Siger alt om muslimradioen at de bringer udstillet løgnere til mikrofonerne.

  Kommentar by Iznogut — 30. oktober 2015 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper