28. oktober 2015

Mr. Andersson: Lader vi indvandringen fortsætte vil det få store økonomiske og sociale konsekvenser

For Urias-læsere er det faktuelle ikke nyt, men det er altid godt med et nøgternt oprids af masseindvandringens langsigtede konsekvenser. Kronik i Berlingske af Mikkel Andersson – Indvandringens konsekvenser.

“I starten af september bredte en nærmest euforisk stemning sig i Danmark. Den bagvedliggende antagelse synes at være, at flygtninges ankomst til Danmark er en akut, men også foregående situation, der er overkommelig i forhold til integration og økonomi. Begge antagelser er problematiske.

For indeværende er tilstrømningen til Europa hastigt stigende sommer efter sommer, og intet tyder på, at den vil aftage, medmindre der kommer markante politikændringer. Selvom Danmark modtager procentuelt langt færre flygtninge end nabolandene Tyskland og Sverige, tyder alt på, at den øgede indvandring ikke desto mindre vil få negative konsekvenser for dansk økonomi, føre til mere religiøs fundamentalisme samt stadigt mere udbredt modvilje mod værdier som religionskritik og ytringsfrihed.

Groft sagt kommer de indvandrere, som er kommet til Danmark hidtil, og som landet modtager netop nu, ikke til at finansiere en aldrende dansk befolkning – tværtimod tyder alt på, at det omvendte vil blive tilfældet. Hvad de reelle omkostninger ved indvandringen bliver fremover, ved vi faktisk ikke. … En mere detaljeret beregning var ellers i gang, men blev stoppet af Thorning-regeringen, da den tiltrådte i 2011.

… Det er de økonomiske konsekvenser, men de sociale er også ganske markante. I firserne og halvfemserne lå der bag indvandringspolitikken en implicit antagelse om, at indvandrere over tid ville annamme vestlige værdier som sekularisme, ytringsfrihed og tolerance. Det har vist sig langtfra at holde stik. …

Mange forsøger at forklare både voksende religiøsitet og dårlig arbejdsmarkedstilknytning som et produkt af dansk racisme og/eller marginalisering. Det tyder meget lidt på. … den stigende religiøsitet blandt muslimer er både et paneuropæisk og globalt fænomen.

I forhold til terror og trusler mod ytringsfriheden er det en ubelejlig, men uomgængelig kendsgerning, at disse også er en direkte afledt konsekvens af indvandringen. Stort set alle dømte og sigtede i danske terrorsager er kommet til Danmark som asylansøgere, familiesammenførte eller efterkommere af sådanne.

Hvilke konsekvenser, man vil drage af disse forstemmende indikationer, er op til den enkelte. Selv mener jeg, at et de facto asylstop er nødvendigt. … I øvrigt bør alle, som anerkender, at der er en grænse for indvandring til Danmark, erkende, at de selv på et tidspunkt vil være tvunget til at indføre et stop for yderligere asylindvandring som det, jeg foreslår, såfremt udviklingen fortsætter. Men for manges vedkommende altså blot på et tidspunkt, hvor problemerne er forværret og midlerne færre.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70234/trackback

3 Comments »

 1. Frihedskæmperen der stod på motorvejs broen og råbte til de personer der gik nede på motorvejen om at vende om og gå tilbage, vil af politiet i Slagelse der har udarbejdet et anklageskrift blive anklaget for vold og racisme, den Danske skatteyder er forbryderen og den ulovlige migrant er offeret, sådan bekæmper man ytringsfriheden i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. oktober 2015 @ 15:27

 2. Ja, god kronik, men for sent?
  (Demografi er skæbne! Kan du så forstå det, Marianne? :-)

  Den befolkningsudskiftning, vi ser nu, var forventet, men det er noget næsten ingen har ønsket at høre om og slet ikke noget man har ønsket at tage forholdsregler imod.
  Uvidenhed gør stærk! :-) Dänemark (und Deutschland) schafft sich ab !

  FN’s demografer lagde det allerede frem i en demografisk analyserapport i marts 2001: “Population and Environment. March 2001, Volume 22, Issue 4, pp 377-381: Replacement Migration: Is it a Solution to Declining and Aging Populations? Leon F. Bouvier

  Abstract
  This report looks at the recent publication prepared by the UN Population Division which examines the demographic situation in most advanced nations, but especially in Europe. With fertility at incredibly low rates, the question must be asked: “Will Europe run out of people?” The UN report looks at how much immigration would be needed to maintain current population size, assuming that fertility rates remain at present levels. In this review, the implications of such momentous movements are also discussed.”

  Rappoten fastslår at…
  det vil kræve en indvandring til Europa, inklusive Rusland, på cirka to millioner om året frem til 2050, i alt 96 millioner og til EU-15 på 47 millioner for at opretholde det eksisterende folketal.

  at hvis målet er, at arbejdsstyrken skal beholdes konstant, skal indvandringen være tre millioner om året eller i alt 161 millioner fra 2000 til 2050 for Europa som helhed. Heraf i alt 80 millioner til de (i 2000) 15 EU-lande.

  at konsekvensen af at opretholde en uændret forsørgerkvote, dvs et uændret forhold mellem pensionister og 15-64 årige vil kræve en indvandring til EU-15 på 673 millioner og på 1357 millioner til Europa som helhed fra 2000 til 2050.

  Det blev meddelt af FN’s højt kvalificerede demografer i 2001.

  Vi burde derfor have vidst det hele tiden:
  Kun med en indvandring til hele Europa på op imod 1½ mia mennesker i de kommende 35 år, kan vi opretholde den nuværende relative ‘balance’ mellem forsørgede og forsørgere!

  Indvandring, som den vi ser nu fra Mellemøsten og Afrika, løser ingen problemer. Den mangedobler vores demografiske og økonomiske problemer, så velfærdssamfundet bliver en saga blot. Plus en hel masse andet unævneligt, som jeg kun har lov til at bede jer, om at forestille jer!

  Vi er mange, der har vidst det hele tiden og talt mest for døve ører.

  Danmarks førende demograf, P.C.Matthiessen, har advaret mod denne indvandring i mere end 30 år!

  “Ekstra Bladet, 25. marts 1995
  Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.«

  http://link.springer.com/article/10.1023%2FA%3A1006793504955

  Kommentar by A-mad — 28. oktober 2015 @ 17:21

 3. Det manglende konsekvente opgør med NYHIPOERNE er det reelle danske problem !– Hipo= de danske landsforrædere som blev likvideret af “HOLGER DANSKE” gruppen. ÆRE VÆRE DERES MINDE.– Antallet af udenlandske pensionister over 65 år er over 100 000. Som modtager fuld pension, men aldrig har foretaget fuld indbetaling.

  Kommentar by dansker — 28. oktober 2015 @ 19:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper