29. oktober 2015

AFA’er dropper Folkets Hus efter homofobisk overfald under ‘No borders’-fest: “Klamme bøsseludere.”

Sandheden kommer selvfølgelig i afmålte doser, men det er da paradoksalt at militante venstreradikale hetzes væk fra egen højborg af lokale muslimer, eller for nu at blive i den pro-multikulturelle lingo: ‘Lokalt forankrede aktivister fra Homofobisk Aktion’. Det kommer måske nok som en overraskelse for ideologi-forblindede revolutionære, men de her ‘machoidioter’ overfalder faktisk ikke kun seksuelle minoriteter. Interessant kommentar af Sille Lindeberg fra Antifascistisk Aktion på venstreradikale Modkraft.dk – Det her er Folkets!.

“Da jeg var lille fik jeg ofte at vide, at jeg var grim. … følelsen af at være eftertragtet som jeg er, at andre synes jeg er lækker, og at jeg ikke behøver at performe et køn for at føle mig i sikkerhed, kan jeg takke socialismen, feminismen og den venstreradikale bevægelse for.

Selvfølgelig kom der andre problemer ved at være lesbisk, kønsoverskrider og autonom. … Nu er det 10 år siden jeg sprang ud som homo, og 14 år siden jeg blev socialist. Min optimistiske tilgang til at kunne forandre verden findes endnu, men den har fået nogle skår i kanten.

… For en måneds tid siden kom så den dag, hvor jeg ikke sprang ud. Jeg blev så bange, at jeg ikke turde sige noget af frygt for at blive tæsket eller faktisk at dø. Det skete hverken i Rusland eller i Pisserenden, men på dørtærsklen til Folkets Hus. En machoidiot overfaldt en fyr, der var til fest, fordi han havde kysset med en anden mandlig festdeltager. Jeg stod tilfældigvis imellem dem, og mine seje venner reagerede lynende hurtigt og fik dannet en mur mellem den maskerede homofob og indgangen til festen. Derpå fulgte nogle minutter med diskussion. Ikke blot med overfaldsmanden, men også med nogle af dem, han hang ud med. Han sagde: ‘Det her er Folkets! De skal sku da ikke sidde og snave her. Det her er Folkets! Klamme bøsseludere.’ Selvom hans venner var enige med os i, at man ikke slås i Folkets Park, kunne de nu godt forstå ham: ‘De sad jo og snavede, og det er sku for ulækkert.’

I minutterne hvor homofoben pustede sig op, gjorde sig klar til overfaldet, overfaldt den ene af dem som havde siddet og kysset i huset og bagefter gik rundt i gåsegang med maskering på, som om han ladede op til 2. omgang, var jeg sikker på, at nogen ville komme meget alvorligt til skade. Hvad enten han ville bruge kniv, slagvåben eller blot de bare næver, virkede han tilpas dedikeret til, at han ville være i stand til at gå hele vejen.

Vi fik lukket festen… jeg er skide træt af Folkets. Jeg er skide træt af alle de episoder mine queer-venner fortæller om – små og store oplevelser med sexisme og homo- og transfobi, som gør, at mange ikke bruger huset længere. … Hvis det her er Folkets, så er jeg ude. I kan lukke huset og bygge en Burger King – Det ville sgu være mere solidarisk.”

(Folkets Hus på Facebook, 4. oktober 2015)

Kontekst: ‘No borders’-støttefest, et forsøg på forbrødning mellem venstreradikale og lokale muslimer, i ly af flygtningestrømmene.

“… en af vores gæster blev udsat for vold af en af vores stamgæster fra (kvarteret). Episoden opstod i forbindelse med en støttefest som blev afholdt i Folkets Cafe som No Borders afholdte.” (Facebook, 4. oktober 2015)

“Folkets Hus ligger klos op ad parken og bestyres af godhjertede, venstreorienterede mennesker. … denne aften talte gadedrengene og de autonome om løst og fast, men én ting var alle enige om: Vi har en skandaleregering, og Inger Støjberg er ikke i besiddelse af et gram empati. Derfor talte de også om, om der mon kom flere flygtninge, og om politiet ville gribe til anholdelser.

‘Vi står klar, brormand,’ sagde en af blågårdsdrengene til mig… En autonom pige kom over og spurgte min jyske brormand og mig, om de også kunne bruge vores bil. Selvfølgelig var vi klar på at hjælpe, så længe vi fik en københavnsk stifinder med til at vise vej. Og pludselig lød der råb i mørket: ‘Hovedbanen nu!’ Det blev selvfølgelig også oversat til jysk, så vi forstod det: Vi skulle ind til banegården med det samme, så alle løb hen til bilerne. Vi bragede gennem gaderne for at tage imod de flygtninge, der kom fra Rødby med toget, inden lovens lange arm nappede dem.

… Via et smart telefonkædesystem, som de autonome havde iværksat, blev der ringet til bandedrengene, der agerede chauffører og fik besked på, hvilke stationer de skulle køre til hvornår.” (Liban Mohammed i Information, 23. september 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70249/trackback

23 Comments »

 1. Og vi traver, og vi traver, rundt og rundt om den varme grød.

  Kommentar by Johnson — 29. oktober 2015 @ 13:02

 2. Sille Lindberg er en ægte samfundsomstyrter og landsforræder der hjælper illegale migranter ind i Danmark, ved at støtte muslimer i deres latterlig krav om evig forsørgelse troede hun at de var forenede i at omstyrte demokratiet i Danmark, men gud ske tak og lov så fik hun islams klamme ideologi lige durk i ansigtet, det er rart at de selvfede også får en øjenåbner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2015 @ 13:04

 3. Hahahaha, og det skete til en støttefest for åbne grænser! Rokokoposten kunne seriøst ikke have opfundet noget mere ironisk, hvor er det genialt. Nu går der ca 10 sekunder så er det sille lindebjerg der er blevet gjort til problemet i deres miljø for at sige det højt.
  Som de skriver på facebook: Ingen debat tak..

  Jeg krydser fingre for at “de lokale unge” også en dag opdager ungdomshuset, for det er jo ligesom folkets hus også åbent for alle. Lad os se hvor mangfoldige de er når de lokale salafister rykker ind og forbyder homoseksualitet og alkohol.

  Kommentar by per — 29. oktober 2015 @ 13:18

 4. Jeg synes altså at de her “machoidioter” er tarvelige. Det var også ved folkets park at nogle godtroende jyder blev hevet ud af deres vogn og knivstukket, en så han var tæt på at miste livet. Godtroende fordi man naturligvis ruller vinduerne op og låser dørene når man er på Nørrebro – ligesom i en safaripark.

  Kommentar by Johnson — 29. oktober 2015 @ 13:50

 5. Enig i at det mest ligner et indlæg til Rokokoposten

  Men det er næsten mere tragisk end komisk. Allerede i indledningen knækker filmen: “Da jeg var lille fik jeg ofte at vide, at jeg var grim. … følelsen af at være eftertragtet som jeg er, at andre synes jeg er lækker, og at jeg ikke behøver at performe et køn for at føle mig i sikkerhed, kan jeg takke socialismen, feminismen og den venstreradikale bevægelse for.”

  Stakkels forvirrede menneske og sikke et vanvittigt miljø, der tilbyder hende den falske tryghed.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2015 @ 14:01

 6. “.. den maskerede homofob…”

  Åh Gud!

  Socialist, seksuel afviger, forskræmt og handlingslammet ‘aktivist’. Hun/Hen skal nok komme frem i verden.

  Kommentar by Polka Charlie — 29. oktober 2015 @ 14:19

 7. Hvis enkelte personer på multikulti-transgender-fløjen begynder at tænke, finder de måske ude måske ud af, at “No borders, no nations” betyder, at hele verden bliver Afghanistan.

  Kommentar by Torben S. Hansen — 29. oktober 2015 @ 14:36

 8. Liban Mohammed som lystigt får spalteplads i Information skulle slet ikke være i Danmark. Han blev idømt 6 1/2 års fængsel og udvisning for bestandigt for sin medvirken til et groft og brutalt hjemmerøveri:

  http://m.aoh.dk/artikel/højesteret-skærper-domme-ørnhøj-røveri

  Da han kommer fra mønsterstaten Somalia kan de danske myndigheder desværre ikke finde ud af at hjemsende voldspsykopaten og vi andre får lov at betale regingen for idiotens fortsatte ophold i landet.

  Kommentar by Olé — 29. oktober 2015 @ 15:21

 9. Her er charmetrolden Liban Mohammeds Facebook:

  https://m.facebook.com/profile.php?id=100001069519044

  Bemærk de charmerende billeder i fotogalleriet…

  Kommentar by Olé — 29. oktober 2015 @ 15:24

 10. Ha-Ha-Ha-Ha-Ha-Ha-Ha-Ha-Ha . . . Hvor er det bare godt.

  Der er ikke noget der kan ryste den slags folk, som et møde med virkeligheden.

  Kommentar by For mangfoldighed — 29. oktober 2015 @ 15:58

 11. I 1979 i Iran, samarbejdede de revolutionære og kommunisterne med “fredens” relegion. Og lykkedes at vælte Shahen… Det eneste de fik ud af dette, var forfølgelse af Khomenis styre, deres kællinger smidt i burka og deres homoer i kranerne..!!!
  De venstretosser der flygtede… De tog ikke til Sovjet, DDR, Albanien ect.. NEJ, de tog til det kapitalistiske Vesten… Konklusion; Venstretosser bliver aldrig klogere.. Deres hjerner er brændt sammen :-)

  Kommentar by ny kommentator — 29. oktober 2015 @ 16:09

 12. Har hun ikke dato på hvornår hun sprang ud som hjernedød ?

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2015 @ 16:20

 13. #5 Var selv chokeret over at læse den underlige tekst. Hvordan hun kan få sin virkelighed til at hænge sammen i alle de absurde begreber og forestillinger hun trasker rundt med er sikkert ikke let, i hvert fald ikke helt normalt, mon ikke hun trænger til lidt af-socialisme-terapi?

  Kommentar by Winston Churchill — 29. oktober 2015 @ 16:38

 14. ..forsøg på forbrødring mellem venstreradikale og lokale muslimer, den er sjov. Svjh var der også en feministisk gruppe – læs lesbiske – i Jagtvej 69, så der skal forbrødringen nok blive festlig….

  Jagtvej 69 var ikke just kendt for minus alkohol og alternativ seksualitet, men der var dog også hash og noget niggarap, så hvad pokker.

  Ellers fed satire: Vi skal til Hovedbanegården, Google translate til jysk: “Vår lægger banen”?

  -> k.m. 16:20

  Desværre, som hjernedød véd man det ikke…

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. oktober 2015 @ 16:52

 15. -> ny kommentator 16:20 (ja-ja, jeg ved så udmærket, at Møllers servercluster ikke kan finde ud af det med sommertid og vintertid)

  En del af kommunisterne i Iran blev nu også klynget op, lidt surt, når man nu har støttet islamnazisterne i flere år.

  Resterne er i Europa desværre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. oktober 2015 @ 16:59

 16. Skide ærgerlig det ikke var en Breivik type, der skabte uro ved de
  rødes “fætter/kusine” fest. Så har shansen ikke noget at skrive hjem om.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2015 @ 17:11

 17. “Vi bragede gennem gaderne for at tage imod de flygtninge, der kom fra Rødby med toget, inden lovens lange arm nappede dem.”

  Lovens lange arm var lammet, men det opdagede tosserne ikke.
  Endnu et eksempel på, at de skaber deres egen virkelighed.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. oktober 2015 @ 17:46

 18. “Ingen kommentarer tak”, folket skal ikke formaste sig til at komme og ytre sig om noget i Folkets hus.

  Der er nemlig forskel på folk med lille og Folk med stort F. Hvis nogen skulle være i tvivl.

  Kommentar by M — 29. oktober 2015 @ 17:50

 19. I dag kan videnskaben scanne for om et foster udvikler Downs syndrom, det giver etisk diskussion om hvor langt vi kan/må gå for at sortere ufødte børn fra.
  Tænk hvis man en dag kan scanne for, om folk er disponeret for at stemme rødt. Det lader til at være en alvorlig lidelse, der skaber problemer for både “patienten” og dennes omgivelser.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2015 @ 18:31

 20. Hun siger hun vil forandre verden, men det er nok mere verden der vil forandre hende.

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2015 @ 19:53

 21. @18
  Eller tænk om man scannede migranter ved grænsen og kun tillod dem der kunne bidrage positivt at komme ind…

  Vi kan sagtens lade kvinder fravælge 15000 fostre hvert år. Hvor mange (men ikke alle naturligvis) sikkert kunne vokse op og holde samfundet i gang.

  Men vi må sandelig ikke fravælge åbenlys uproduktive migranter… næeh nej, det er jo umoralsk.

  Kommentar by Redneck — 29. oktober 2015 @ 22:24

 22. ligesom den foregående post illustrerer det at venstreorienterede ikke ANER hvem muslimerne virkeligt er. Det er ikke overraskende fordi en stor del af marxistisk ideology netop består I at benægte fakta og, så vidt man kan se, virkeligt tro på at ‘magisk tænkning’, i.e. at hvis man bare tror noget er på en bestemt måde, bliver det således og iøvrigt normalt noget der anses for et karakteristikum for børns tankegang.

  To venstreorientede tøser, her og foregående Uriaspost, har opdaget at fakta ikke defineres af tro men af virkeligheden…

  Kommentar by Moran ya Simba — 29. oktober 2015 @ 22:35

 23. # 21 – de to har næppe opdaget noget som helst – virkeligheden kommer først når de får proppet en sort sæk over hovedet …

  Kommentar by Den vantro — 29. oktober 2015 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper