1. november 2015

Lars Hedegaard: “Jeg tror, at Marx ville være klog nok til at indse, at islam er problemet.”

Mikael Jalving har interviewet Lars Hedegaard til Jyllands-Posten – Islam står og falder med kontrol over kvindekønnet.

“Attentatet har vendt op og ned på Lars Hedegaards tilværelse, men han fortsætter ufortrødent sin islamkritik, senest i erindringsbogen ‘Attentatet’, der er udkommet til strålende modtagelse – krydret med mere lunkne anmeldelser i Politiken og Information. Bogens analyse af islam begynder med sex, hvilket kunne få nysgerrige til at tro, at der findes en særlig kinky forbindelse mellem islam og kønsdriften. Lars Hedegaard anvender ikke selv adjektivet kinky, men siger:

Hvis man vil forstå islam, må man naturligvis tillægge sex samme betydning, som islams helligskrifter selv gør. Læser man Koranen, hadithen (beretninger om Muhammeds ord og gerninger, red.) og siraen (beskrivelser af Muhammeds liv, red.), vil man se, at islam er sygeligt optaget af den seksuelle kontrol over kvinderne. Faktisk kan man sige, at islam står og falder med denne kontrol. Hvis muslimske kvinder opnåede samme frigørelse som vestlige kvinder har tilkæmpet sig, ville hele denne vanvittige ideologi brase sammen. I min bog anstiller jeg nogle historiske betragtninger om, hvad den islamiske sexmoral udspringer af, nemlig af et beduinsamfund, hvor den enkelte stammes overlevelse afhang af magten til at erobre kvinder, der kunne forsyne stammens overhoved med krigere.’

Du skriver, at de fleste kulturer har haft slaveri på et eller andet tidspunkt, også de kristne. Hvad er det så, der gør den islamiske kultur til noget særligt i forhold til sex og slaveri?

Der er det særlige forhold, at Koranen betragtes som Guds endegyldige budskab til menneskeheden. Vi hører aldrig fra ham igen, og intet kan ændres eller tilføjes. Problemet er nu, at slaveriet, herunder det seksuelle slaveri, er sanktioneret i Koranen og altså en institution, som det ikke er tilladt mennesket at afskaffe. Hertil kommer, at Muhammed betragtes som det perfekte menneske, hvis handlinger er retningsgivende for enhver muslim. Og Muhammed holdt selv slaver, bl.a. kvindelige sexslaver. Det betyder, at andre muslimer er i deres gode ret til at gøre det. Det betyder naturligvis ikke, at alle eller flertallet følger Muhammeds eksempel, men ingen muslim har begået nogen synd, hvis han gør. Eller hvis han som Allahs sendebud dyrker sex med piger. ….’

Du lægger vægt på islam, mens andre fremhæver indvandringen som et økonomisk og socialt problem. Er det ikke mærkeligt, at en gammel marxist som dig synes mere optaget af ideer end af økonomi og sociale faktorer?

‘Det har også slået mig. Hvis Marx havde levet i dag, ville han givetvis have været nødt til at revidere sine teorier om sammenhængen mellem ‘de materielle grundforhold’, altså det vi kalder økonomiske og sociale problemer affødt af den muslimske indvandring. Han ville være tvunget til at stille sig et simpelt spørgsmål: Holder muslimer fast i en 1.400 år gammel ideologi, fordi de føler sig fattige og forurettede – eller lever de overalt i Europa i en social, kulturel og økonomisk parallelverden, fordi de er muslimer? Jeg tror, at Marx ville være klog nok til at indse, at islam er problemet. Man kan jo ikke integrere mennesker, der ikke vil integreres, uanset hvor mange penge man giver dem, eller hvor mange integrationsprojekter eller antiradikaliseringsinitiativer man poster penge i. Så længe muslimer bliver ved med at tro, at de kommer i helvede, hvis de fraviger et eneste af Muhammeds påbud, vil der være krig mellem islam og ikkeislam.'”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70308/trackback

41 Comments »

 1. Jeg er både enig og uenig med Hedegaard. Nok mest fordi komplekse synspunkter vanskeligt lader sig formidle i en avis.

  Islam ER et kæmpeproblem, men Islam er bare et rendyrket eksempel på en specifik mellemøstlig tankegang, der også findes andre steder end i Islam.

  Der er tale om distinkte udviklingsretninger for menneskeheden – europæisk og mellemøstlig – og forskellene kan spores tilbage langt længere tilbage end Islams 1400 år.

  Betegnelsen mellemøstlig er også lidt forkert – for der er flere mellemøstlige oldtidskulturer som var “europæiske” i deres måde at være på. Og bemærk at mange folk i Mellemøsten faktisk bekæmpede Islam da den dukkede op – blot forgæves.

  Kommentar by Sigwar — 1. november 2015 @ 10:41

 2. Fuck det akademiker pis med at det er islam der er problemet – det er OS der er problemet, for det er OS der har valgt, at lade ‘akademiske’ snyltende psykopater smadre OS og vores land med islam.

  Kommentar by Fritz — 1. november 2015 @ 10:46

 3. Søren Krarup mod flygtningelobbyen i 80´erne
  https://www.youtube.com/watch?v=8NvjXgD31Fg

  Nye Borgerlige i Radioen
  https://www.youtube.com/watch?v=VR3Zn-sbz3g

  Michel Houellebecq, min bog udtrykker en reel frygt
  https://www.youtube.com/watch?v=hje_zrKe6Gc

  Kommentar by Ung Konservativ — 1. november 2015 @ 11:00

 4. Korrekt. Det ville Marx have forstået. Marx troede, at den sidste verdensrevolution ville blive arbejderrevolutionen (der endte med De Professionelles Diktatur, som vi lever i nu, og fortsat vil leve i, i kommende tiår).

  At det skulle blive Den Religiøse Revolution, der blev verdens sidste, forekom Marx’ samtid utænkeligt. Men som en klog mand, amerikaneren Lawrence Taub, har sagt det, så skal en forudsigelse af fremtiden, for at have nogen troværdighed, forekomme sin samtid – netop – utænkelig. Også Marx var et tidsbundent menneske.

  Ja. Havde han levet i dag, ville han have set, at civilisationen startede og sluttede med den religiøse kastes dominans på Jorden. Fra shaman til imam.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 1. november 2015 @ 11:15

 5. I Danmark er alle Danskere nødt til at stå sammen og forsvare det ægte demokrati, ytringsfriheden, kernevelfærden samt nedkæmpelse af de korandyrkende terrorister i Danmark, det er chokerende at Danske politikerne giver frirum til en religion der er menneske undertrykkende og udemokratisk, smid de lavintelligente imamer ud af Danmark og luk alle moskeerne, udvis alle kriminelle knivstikkende, skydende voldtægtsforbrydere omgående, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. november 2015 @ 11:15

 6. Karl Marx skrev artikler til New York Herald Tribune. Her fremhævede han eksempelvis det britiske herredømme over Indien som noget gavnligt. I 1854 var han i Jerusalem, hvor han beskrev islamisk herrefolksmentalitet.

  Marx var en løgnagtig fusentast, men flittig og observant. Enhedslisten når ham ikke til sokkeholderne!

  Læs her:

  https://www.marxists.org/archive/marx/works/1854/03/28.htm

  Karl Marx in New-York Herald Tribune 1854

  Declaration of War. – On the History of the Eastern Question

  Written: on March 28, 1854;
  First published: in the New-York Daily Tribune, April 15;
  Signed: Karl Marx;
  Transcribed: by Andy Blunden;

  London, Tuesday, March 28, 1854

  (udpluk)

  “Nothing equals the misery and the suffering of the Jews of Jerusalem, inhabiting the most filthy quarter of the town, called hareth-el-yahoud . . . between the Zion and the Moriah . . . [They are] the constant objects of Mussulman oppression and intolerance, insulted by the Greeks, persecuted by the Latins [Catholics], and living only on the scanty alms transmitted by their European brethren……”

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 11:40

 7. Islam er et fundamentalt opgør med alt hvad vi nogensinde har kæmpet for: demokrati, rettigheder til kvinder, børn, homoseksuelle m.v. Når vore politikere, venstrefløjen, kirken og feministerne gør knæfald for islam, så ofrer de udemokratisk hele den oprindelige befolknings fremtid uden nogen mulighed for at spole tilbage.

  Faldt forleden over dette eksempel på, hvordan vi i fremtiden må acceptere, at vores børn får tæv: “I byretten blev barnets far idømt to års fængsel, men i landsretten blev han frikendt og tilkendt erstatning. I dommen stod der noget i retning af, at man i Sverige har mange kulturer og derfor bliver nødt til at acceptere, at der findes mange måde at opdrage sit barn på.” Læs hele historien hér: http://www.b.dk/nationalt/helmuth-vil-ikke-kaldes-racist

  Den dag muhammedanerne og deres mange efterkommere er i flertal i Danmark, så tror jeg ikke, at man skal forlade sig alt for meget på de mindretalsrettigheder, der er indskrevet i grundloven. Kirker vil blive jævnet med jorden (se fremgangen i Syrien), kvinder vil blive proppet i sorte særke, homoseksuelle stenet og børn sendt i koranskole. Hvem f….. er det som ønsker det?

  Kommentar by Steen — 1. november 2015 @ 11:41

 8. At 7, Steen:
  Zenia, Stine, David, Carsten, Klaus, Bo, og mange andre.

  Kommentar by bastardo — 1. november 2015 @ 11:48

 9. @ Emmagad:

  Kun de dumme politikere – som Jens Rohde – fatter ikke, hvad der foregår. De andre er godt klar over, at den er gal, men hvad får de ud af at sige det? Dansk Folkeparti er skabt af islam og kan forså vidt fået noget ud af at advare mod denne kaoskraft. Men V, K og S vurderer, at det er klogest at holde kæft. Sådan er politik. Digitale kommentarsporsforbandelser over imamer og jihadister er kun terapi for afsenderne. Politikerne skal presses og trues, hvis der skal ske noget. Kritikken af Angela Merkels tåbelighed er et eksempel til efterfølgelse.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 11:49

 10. Ja, de liberale med deres tro på, at “man er sin egen lykkes smed” kan jeg såmænd forstå – de tror i deres naivitet, at imamerne vil lade dem sælge fadbamser nede i basaren, når Danmark har kapituleret. Men de konservastive – tror de virkelig at kongehuset vil gøre sig bedre i sort sæk og hvid mekka-hat – men de foretrækker måske det kollektive selvmord , eftersom deres verden forlængst er gået under … Gad vide hvad der foregår inde i hovedet på Frederiksen, Thorning m.fl.? De har selv børn, de har også flytte dem fra de kommunale skoler, hvor alle de små fremmede børn går, så hvad er det, som de tror er så lyksaliggørende ved masseindvandingen af mellemøstens befolkningsoverskud? Eller måske er der bare lige præcis så tomt imellem ørerne, som jeg mistænker?

  Kommentar by Steen — 1. november 2015 @ 12:35

 11. http://www.liveleak.com/view?i=ea7_1428647019

  Kommentar by Kim — 1. november 2015 @ 12:44

 12. Jeg læste det glimrende interview med Lars Hedegaard. Jeg har også lige læst hans velskrevne og underholdende beretning om tiden under og efter hans ‘Attentat’, hvor især Politiken segmentet bliver hængt til tørre med navngivne citater. Det afslører Politiken kollaboration med bz-erne af Scavenius format!
  Jeg har næsten tilgivet ham at han engang har været troende marxist.
  Men jeg abonnerer ikke på den underlige indstilling at venstreorienterede har definitions retten af sandheden og først, når de indser virkeligheden, er den ankommet.
  Der lefles stadig for dem, der troede på marxismen, mens de troende marxister udryddede mere end 100 mio af deres egne medborgere.
  Nazisterne, der kun udryddede en brøkdel af dette antal, er evige onde og bruges som godhedsapsotlenes evige prügelknaben.
  Hvorfor denne forskelsbehandling?

  Kommentar by A-mad — 1. november 2015 @ 13:49

 13. Klodens 2 største problemer, måske de eneste menneskeheden har, er overbefolkning og islam.
  Men politikerne gør intet, der har nogen effekt. Grunden er måske, at de er for dumme, eller at de opfatter problemerne som et kreativt kaos, der giver dem et evigt kald.

  Kommentar by Menig 442 — 1. november 2015 @ 13:58

 14. Han vil ikke se, at islam er en overbygning på klan og stamme socialiter, som var før Islam. Kvindens stilling i klaner er, at reproducere blodbåndet for klanen og derfor er hendes stilling som den er. Han ender i en art magisk tænkning når han tror, at islam har skabt disse ting og det forsvinder med islam.

  Kommentar by Thorsted — 1. november 2015 @ 14:00

 15. Han har ret. De værste politikere fra Marx’ tid ville ikke være så ufornuftige som de bedste vi har nu (Viktor Orban undtaget).

  Kommentar by Phil — 1. november 2015 @ 15:09

 16. Ungarerne har set det, polakkerne, ja, og vist Østeuropa generelt, der levede under det socialistiske diktatur. Også de der er vokset op med truslen fra øst kan genkende en ny, når den er på vej: http://www.b.dk/kronikker/hvad-skal-vi-med-staten. Kun ikke Zenia, Rohde, Magrethe, Bo, David, Carsten og de andre kan ikke.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 1. november 2015 @ 15:14

 17. Ret enig med flere kommentatorer.

  Det er i øvrigt underligt som tingene er vendt på hovedet i muslimske samfund i forhold til Vesten.

  I Vesten er folk på landet generelt mere fornuftige end folk i de store byer. Ruralisme mod urbanisme.

  I de muslimske lande finder man en smule fornuft i de store byer, men ude i ørkenen er folk bindegale.

  Det er den patriarkalske beduinske indgiftede stammementalitet som hersker derude.

  Kommentar by Sigwar — 1. november 2015 @ 16:00

 18. @ 7 Det ønsker Merkel, de Radigale, Bedstemødre for Asyl, Zornig og resten af den hjernelammede venstrefløj! For ikke at tale om de mange uinformerede danskere, der kun forlader sig på nyheder fra DR og TV2.
  Og for resten er der ingen, der skal lade sig narre til at tro, at de muhammedanske pampere behøver at være i flertal. 10% siges at være den ‘magiske’ grænse, har jeg netop læst. De er så ekstremt voldelige, og sammen med deres tilbagestående hele væsen og meget lavere intelligens end den hvide races, plus lige det faktum at de elsker at slå ihjel for sjov, så kan enhver jo sige sig selv, at vi allerede nu er i akut og overhængende fare! Jeg var en tur i København den anden dag, og jeg var chokeret over, hvor mange flere indvandrere – både negre og arabere – der var på gaden siden i foråret.

  Fem millioner har Merkel inviteret herop, men det har hun jo forsøgt at skjule for medierne. http://pamelageller.com/2015/10/invasion-five-million-muslims-march-on-europe-we-cannot-guarantee-the-public-safety-anymore.html/ Danske politikere lyver også helt sikkert om det reelle antal til DK.

  Kommentar by Andersine — 1. november 2015 @ 16:21

 19. Han var jo netop IKKE klog nok til at se muhammedanismen, som den terrorideologi den er. Mange samtidige og personer før ham, havde gjort dårlige erfaringer med muhammedamere(muslimer).
  Han var heller ikke særlig klog på det økonomiske område. Fakisk har jeg ham mistænkt for, at være nyttig idiot, for Federal Rerserves opfindere. Skulle der være årstalskonflikter, forsvarer jeg gerne mit synspunkt.

  Kommentar by Nielsen — 1. november 2015 @ 16:31

 20. Al sympati for hvad Hedegaard har været igennem. Men det han siger her er noget bavl. Han er måske Marxist men han forstår åbenbart ikke rigtigt hvad den gamle ville. Han ønskede at nedbryde samfundet så det blev ‘modent’ til revolution. OG, han var fundamental anti-national, ligesom muslimer. De vil have troskab mod allah – I praksis islam, han mod arbejderklassen, I praksis kommunisterne. Begge ønsker/ønskede at nedbryde samfundets orden.

  Det er langt mindre usandsynligt at Marx ville følge de fleste af sine fans, og sige ‘fint, den 3. verden kan levere 1. klasses proletariat til revolutionen.’

  Kommentar by Moran ya Simba — 1. november 2015 @ 16:43

 21. At politikerne lyver, Andersine, er jo tydeligt for enhver – alle ved vel efterhånden at Danmarks Statistik regner 2., 3. og 4. generations migranter, der i stor stil har giftet sig med fætre og kusiner fra Anatolien, som “danskere” – iflg. dem er der jo stort set ingen migranter i DK. Enhver må vel også undre sig over et såkaldt “tilknytningskrav”, hvor en tyrker/araber/afrikaner frit kan gifte sig med en slægtning i oprindelseslandet og alligevel har større tilknytning til de offentlige kasser i Danmark – det er dog fast arbejde for integrationskonsulenter, krisepsykologer og andet godtfolk fra godhedsindustrien. Jeg var selv i Tyskland og sjovt nok så jeg ingen af de masser, som Uffe Dreesen forsøger at bilde os ind står og klapper og på anden måde ønsker velkommen. Jeg mødte en idiot, desværre fra egen familie, der hysterisk kæmmede over og råbte, at det jo var mennesker i “nød” – resten var massivt imod. “Nød” er åbenbart, når de ikke gider skovene i Sverige, telte i Slovenien, utallige sikre lande fordelt over tusinder af kilometer eller lav integrationsydelse.

  Kommentar by Steen — 1. november 2015 @ 16:46

 22. @20, hvis marx ønskede at nedbryde samfundet så det blev modnet til revolution, så ville det i første omgang være en god ide at alliere sig med muslimer, hvilket sikkert også er grunden til at så mange “revolutionære” venstreorienterede er så glade for dem.
  Men del 2 af planen, at indføre deres egen version af samfundet, ville jo aldrig blive til noget da muslimer er muslimer først og alt andet bagefter. Det er det de venstreorienterede fjolser STADIG ikke har fattet, for når de i fællesskab har smadret samfundet og holder fællesmøde bagefter om hvilken styreform det så skal afløses af, så bliver de venstreorienterede dræbt hurtigere end de kan nå at sige “plads til alle”.

  Enhver autonom idiot der læser det her og er uenig kan jo prøve at invitere nogle troende muslimer med til fællesmøderne i ungdomshuset så der er ca 50% af dem, og se hvor længe der går før stedet er omdannet til en moske.

  Kommentar by per — 1. november 2015 @ 17:14

 23. per — 1. november 2015 @ 17:14

  Helt enig. De venstreorienterede ANER ikke hvem de er I seng med, så at sige. Der var nogle historier om nogle commie-piger der oplevede chikane fra muslimer. Og var chokerede… De er idioter…

  Kommentar by Moran ya Simba — 1. november 2015 @ 17:23

 24. @ 21 – Steen, ja, men jeg tror ikke, at det er tydeligt for enhver, at der strømmer langt, langt flere ind i år end dén ene million, som vestlige medier har forsøgt at bilde befolkningen ind.

  De ting jeg i dag har læst på fx pamelageller og barenakedislam, får det til at løbe koldt ned ad ryggen. For eksempel skulle Zuckerberg og Merkel tilbyde flygtninge 1 euro pr. ‘afsløret’ FB-identitet, som skriver negativt om flygtninge, og nogle er blevet hængt ud med billede i en avis. Hvad hvis de bruger magt og lukker alle islam-kritiske sider?

  Flere kristne flygtninge har valgt at rejse tilbage fra Tyskland, skriver barenakedislam, til Irak, fordi de bliver endnu værre – eller lige så meget – forfulgt af muhammedansk rakkerpak i de europæiske flygtningelejre. De bliver overfaldet og truet med halshugning – i Europa! Hvor er vi henne? Det hele er ved at køre af sporet allerede nu. Hvad med om blot 2 måneder? Merkel er et ledt nazi-svin, og Hitlers ‘ånd’ har åbenbart grebet hende.

  Kommentar by Andersine — 1. november 2015 @ 18:23

 25. Så er romaer fra Rumænien vist at vinde hævd på ophold i Sverige: http://ekstrabladet.dk/112/svensk-romalejr-skulle-ryddes-politiet-kom-aldrig/5806143. Vi ved jo fra “vores” egen Gimi Boss at det bliver en dyr omgang, selv om jeg aldrig helt har forstået, hvorfor vi føler os forpligtet til at give fattighjælp til kroatiske sigøjnere? Glæder mig til finansloven skal vedtages i Sverigstan :-) mon de skal ud og låne? Mon Lykke ikke står klar med 1000 (millioner)? Hvad mon Sverigstans status er på lånemarkedet? Selv om jeg ikke må – undskyld Jens Rohde – så har jeg sgu svært ved at se andet end, at lortet ramler i Sverige! Nogen der har hørt om domino-effekten?

  Kommentar by migranter gider ikke telte — 1. november 2015 @ 18:41

 26. #25

  Sverige er fucked

  Kommentar by jp — 1. november 2015 @ 20:32

 27. En ting der er interessant i forhold til Lars Hedegaard og Helle Merete Brix vuderinger er at- det første som “ayatholla Khomenie” forlangte eller udstedte Fatwa- eller hvad man nu skal kalde det- om efter han overtog magten fra Shahen i Iran (helt tilbage i 1979-80), var at Kvinderne SKULLLE gå med slør. Før den tid i Vesteuropa var det noget ligegyldigt selv for Muslimerne. Men tanken om at drive Islam frem som magtfaktor, tog nemlig sit udgangspunkt i sløret- som fremviste at kvinderne var underkastet -sharialoven-. Før den tid var Islam en almen sekulær selvforståelse i Vesten (Sikkert ikke i mellemøsten). Jeg kan endnu huske da jeg tilbage i starten af 80 erne så de første, meget meget få slørede kvinder i Århus (en dag så jeg kun een). Tænkte dengang det var en joke til en revy. Nu har den revy været meget meget meget lang-desværre-. Senere kom så diverse familiedrab-på såkaldt æresbasis (selvom P pillen var skabt- og den seksuelle frigørelse havde haft kronede dage). Senere blev jeg forvirret da nogle ville slå en britisk-indisk forfatter ihjel for en bogs skyld (Salman Rushdie-De sataniske vers). Det var først da jeg begyndte alvorligt at læse om Islam i 1999-2000, at jeg fandt ud af hvad jeg havde med at gøre, men var dengang naivistisk kulturradikal venstrefløj, og troede det nok var mig der var paranoid. Det blev jeg overbevist om jeg ikke var i år 2001 11-september, så på den måde var det en befrielse for mig, og jeg fandt ud af at de tanker jeg havde gjort mig, åbenbart var blevet gjort i DenDanskeForening. Idag er der ud over Uriasposten-DenDanskeForening- SIAD-Trykkefrihedsselskabet, DF, DDL, Pegida, EDL, og mange andre, så jeg er ved at være ved godt mod nu. Det er ufatteligt man i alle de år med diplomatisk fejhed har forrådt de værdier frihedsværdier vi fik i arv fra 2 verdenskrig, for noget olie. Men ja Lars Hedegaard har ret. Hvis vi hjælper kvinderne til at frigøre sig fra dette religiøse monster-usekulær diktatorreligion (med fordummelse og meget andet til følge), så vil vi være godt på vej til at slå det ihjel- hvilket ville være en befrielse-. Ikke kun for kvinderne men også for os der elsker frihed og demokratiet. Hirsi Ali-Wafa sultan- Pamela Geller, er de ledestjerner som jeg håber vi (som en anden Joan of Arc) vil følge. Fortsat god uge :-) mvh Michael Unna

  ps: Der går nok 14 dage inden jeg skriver igen :-)

  Kommentar by Michael Unna — 1. november 2015 @ 20:34

 28. To emner:

  1) Borgerlige modstandere af folkevandring og islamisering er konservative, fordi de vil bevare LIBERALE normer og institutioner – som f.eks. repræsentativ regering, ytrings- og forsamlingsfrihed, religionsfrihed, retsstat og lighed for loven. “Liberal” som politik betegnelse er et spansk ord, der blev benyttet første gang i 1815 i en kamp mellem forfatningstilhængere og royalister. I de følgende ca. 70 år lærte “konservative” den liberale lektie over det meste af Vesten – eksempelvis forsvar for national suverænitet. I dag er der ingen principel forskel mellem konservativ og liberal. “Liberalisme” er en søslange fra Loch Ness. Borgerlige har ingen politisk ideologi – ingen “isme”.

  2) Karl Marx var historicist, idet han havde en klippefast tro på, at menneskenes historie former sig i bestemte lovmæssigt indtræffende faser. “Es wird in der Zukunft nur eine Wissenschaft sein” påstod han i et af sine ungdomsessays (senere betegnet “Frühschriften”). Historiefaget, sociologi, kulturanalyse, økonomisk undersøgelse var for ham af samme art som fysik, astronomi og kemi. Derfor konkluderede han, at imperialisme var et fremskridt for hele verden, fordi kapitalisme – og dermed modernitet – afskaffede ældre produktionsforhold, hvilket egentligt er korrekt. Islam og lignende forfærdeligheder var i hans skematænkning dømt til at havne på “historiens losseplads”. Marx havde til dels ret i, at imperialisme kan åbne en kapitalistisk proces. Kina er et oplagt tilfælde. Han ville aldrig kunne godkende det islamiske barbari. Men som nævnt var han desuden svindler og løgner i sin “forskning”. Hans hovedværk “Das Kapital” hører hjemme på lossepladsen.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 20:38

 29. Pardon. Her er en oversættelse: “Es wird in der Zukunft nur eine Wissenschaft sein” betyder “i fremtiden vil der kun være én videnskab!”

  Også her gik Marx helt galt i byen!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 20:42

 30. Kære Kim. Jeg tror, at din maskine har sommertid!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 20:44

 31. Kommentar by Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 20:38

  God analyse af Karl Marx. Jeg er enig I Hedegaards analyse vedr. islam og kvinder men jeg må indrømme at det ikke er klart for mig at den, indrømmet meget løst organiserede, nationalkonservative ‘bevægelse’ har en (stadig; det er nøglen, ikke tidligere, vi bliver alle klogere) Marxist som en af de fremmeste frontfigurer. Det slår mig som uklogt rent ud sagt.

  Kommentar by Moran ya Simba — 1. november 2015 @ 20:56

 32. -> Torben

  Jeg har ændret i indstillingerne.

  Kommentar by Kim Møller — 1. november 2015 @ 20:39

 33. Desværre er det ikke kun muslimer der ikke kan integreres, og faren ved den megen opmærksomhed der nu er omkring de flygtninge og migranter som hovedsageligt har muslimsk baggrund er, at vi lukker øjnene for mere lokal velfærdsturisme. De mest vestlige orienterede landes befolkninger er slaver af velfærdssystemer der uundgåeligt vil nedbrydes i de kommende år, og det er som om, at de samme befolkninger er de sidste til, at se det. Flere fremhæver østeuropæiske landes modstand mod de strømninger der kommer fra syd mod nord, men glemmer, at meget af den modstand netop er økonomisk betinget. Hvis man tror, at der et eller andet sted findes en dybere loyalitet imellem alle europæiske lande sydlige og østlige som vestlige i forhold til, at holde menneskestrømme fra syd og andre kontinenter ude af Europa, så tror jeg man bliver slemt skuffet i de kommende årtier. Det kan meget nemt gå hen, at blive alle mod alle, som det er sket utallige gange i historien. Når vores velfærdskasser bliver tømte så vil mange af østlandene uundgåeligt søge mere imod Rusland og Kina uanset hvor mange negative følelser der end måtte være i befolkningerne overfor dette. Det kan resten af Europa selvfølgelig også prøve at gøre, men kommer næppe til, at ske da der simpelthen er en dybt rodfæstet mentalitets forskel, der uanset om man vil høre det eller ej, er ligeså modsatrettet, som et samlet europæisk folk overfor islam er det. Det er igen bare, at se på historien for blodet vil løbe også uden islam i Europa, og desværre er netop de vestlige europæiske befolkningers “dna” mest præget og nurset af velfærdssystemer, der pulveriserer dag for dag i de kommende år.

  Kommentar by Pedersen — 1. november 2015 @ 20:56

 34. al indvandring fra tredje verdens lande skal stoppes. Ikke europæere kan ikke assimileres i en europæisk kultur.

  Islam og MØ er kun en del af problemet.

  Kommentar by Ung Konservativ — 2. november 2015 @ 04:50

 35. > migranter gider ikke telte
  De er sigøjnere.

  Kommentar by Nielsen — 2. november 2015 @ 08:58

 36. Karl Marx igen-igen.
  Enig med flere og Torben Snarup Hansen — 1. november 2015 @ 20:38, når han siger: “Historiefaget, sociologi, kulturanalyse, økonomisk undersøgelse var for ham af samme art som fysik, astronomi og kemi.”

  Karl Marx (1818–1883) var en glimrende politisk økonomisk teoretiker for sin tid. Hans politiske tanker om socialisme findes hos flere samtidige og før ham f.eks Saint-Simon (Saint-Simon (1760–1825) og hans lærer Auguste Comte (1798-1857), der indså at religionens forklaring af samfundet ikke længere ville have magt over sjælene. Han opstillede i stedet en ny åndelig teknologisk-videnskabelig samfundsteori, hvor akademikere styrede samfundet efter rationelle love – en slag ur-djøffer!

  Karl Marx forudsagde at ejerne af produktionsmidlerne ville blive fortrængt af kollektive ejerskaber – de senere aktieselskaber, som man ikke kendte på hans tid. Aktieselskaberne ejes i dag for henved halvdelen af formuerne af arbejderne gennem deres pensionskasser. Aktieselskabernes bestyrelser forhandlede med arbejderklassens (lønmodtagernes) repræsentanter og løn-og arbejedsforhold i virksomhederne blev reguleret af arbejderne/lønmodtagerne, da de fik flertallet i det efter Marx indførte folkevalgte samfundsstyre.

  Karl Marx teorier er alle falsificeret af empiriske data som den samfundsmæssige udvikling har afsat og som kan samles under den hat, der kaldes ‘velfærdssamfundet’.

  Karl Marx har aldrig fremsagt sociologiske teorier, da hans økonomiske determinisme overflødiggør sociologi og anden samfundssvidenskab.
  Til daglig brug anvendte marxisterne og socialisterne i forrige århundrede et udvalg af Karl Marx 10 ’staveplader’ til at stoppe al tænkning.

  Problemet er at ‘efterbyrd’ efter den socialistiske religion baseret på Karl Marx falsificerede teorier er meget sejg og lang og svær at komme af med.

  Kommentar by A-mad — 2. november 2015 @ 09:58

 37. A-mad — 2. november 2015 @ 09:58,

  Det centrale I Marxisme, I mine øjne, er ikke det økonomiske. Man kan godt være socialist uden at være Marxist. Det er, I en vis grad, gammeldags socialdemokrater der ofte var gode patrioter. Det centrale budskab er ‘alle arbejdere, foren jer!’. Det er allegiance, uperfekt oversat til loyalitet eller troskab på dansk. marxismen handler om allegiance mod proletariatet, der jo går på kryds og tværs af nationalstater. Derfor er de I fundamental modsætning til nationalstaten.

  Neo-marxister har udskiftet proletatiatet med 3. verdens fattige. Men igen hader de fundamentalt nationalstaten. Hvis vi så husker at islam også kræver 1. allegiance (hvis ikke snarere al allegiance) og derfor også ligger I ideologisk krig m hele nationalstatsbegrebet (islam ønsker groft sagt at være staten). Og nu giver ‘den rød-grønne’ (Marxist-islam) alliance rigtig god mening. Og ud fra hvad de er fælles om er det klart hvad målet er: ødelæggelse af vestens stater.

  Kommentar by Moran ya Simba — 2. november 2015 @ 19:41

 38. Jeg synes ikke primære er, i vor høj grad pionéren Marx tog fejl, men snarere, i vor høj grad, han havde ret. Og det havde han jo! Og du har ligeledes helt ret, A-mad: Vi lever i De Professionelles Bureaukratur. Som Marx på sæt og vis forudså, om end han og hans efterfølgere dannede sig nogle forkerte forestillinger. Og heller ikke havde ret i, at vellykket klassekamp sker via revolutioner.

  Forandringer indtræffer slet ikke først i Det Sete, som materialisten Marx troede, men via umærkelige forandringer i Øjet, Der Ser. Under Den Kolde Krig var Vestens blik rettet mod det kommunistiske Sovjetunionen. Men da muren faldt, var øjnene, der så den, selv blevet socialistiske – i høj grad sig selv uafvidende.

  Sagen er, at vi alle vokser op som marxister. Gudløse og materialistiske i vores verdensforståelse. Indtil vi aktivt beslutter at revidere dette verdensbillede. Hvis vi kan og vil.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2015 @ 19:50

 39. Ja, Moran, islamister og Venstrefløjen kan enes om Danmarks ødelæggelse. Det er sandt nok. Men det er ikke engang længere ideologisk baseret for Venstrefløjens vedkommende. Dens medlemmer tør bare ikke stræbe hen imod andet af urfrygt for at falde uden for gruppeidentiteten og konsensus. Venstrefløjen er blot Danmarks reaktionære fællesskab og dér, hvor den holdningsløse og den feje søger ly.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 2. november 2015 @ 20:16

 40. Marxismen som videnskab udsletter al anden samfundsvidenskab, fordi den mener alt er styret af produktionsforhold og klassekamp. Derfor bekæmper marxister al anden samfundsvidenskabs opfattelse – jeg har selv og mange andre empirisk videnskabs orienterede oplevet deres had til empirisk samfundsvidenskab. Det var en del af deres klassekamp, forstod man.

  Marxismen har altid taget altid fejl, men den fraviger ikke den økonomiske determinisme af den grund. Den udgør troen. Det er derfor det er en religion baseret på en åbenbaret evig sandhed – ligesom islam i øvrigt. Det er det, der kan ende med at bringe de to totalitære religioner sammen i fælles kamp mod de vantro borgerlige kapitalister.

  Kommentar by A-mad — 3. november 2015 @ 23:05

 41. Marxismens forklaringsmodel er materialistisk, mens Islams er Religiøs/guddommelig. Der vil opstå en rivalisering, som Islam vil vinde.

  På gadeplan er Venstrefløjens stenkastere således for længst begyndt syntesen med de nye magthavere, for de er ligeglade med ideologi. De vil bare kaste for dem, der har fremgang.

  At Islam vil gå sejrrigt ud af konfrontationen ved arketypen stenkasteren intuitivt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. november 2015 @ 00:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper