3. november 2015

TV2.dk: “… mange danske forældre vil gerne opdrage deres børn kønsneutralt, men hvordan gør man”

Genus-tilhængernes interesseorganisationer har friheden til at rådgive om den slags, det er vel ikke en journalistisk opgave for et medie som TV2. Jeg bemærkede i øvrigt, at til højre for artiklen om kønsneutralitet reklamerer Odense Tekniske Gymnasium med en hijab-klædt M/K. Vi lever i en mærkelig tid. Fra TV2 Livsstil – 10 gode råd: Sådan opdrager du dit barn kønsneutralt.

“… mange danske forældre vil gerne opdrage deres børn kønsneutralt, men hvordan gør man egentlig det?

TV 2 har bedt Karen Valeur Sjørup, kønsforsker og lektor på Roskilde Universitet (RUC) om at give 10 gode råd til forældre, der gerne vil opdrage deres børn kønsneutralt.

Her er rådene fra Karen Sjørup:

1. Lad være at omsvøbe den nyfødte pige med en prinsessedrøm
2. Undgå at hylde pigens skønhed og drengens styrke …

6. Undlad at udskamme drenge ved at kalde dem tøsedrenge eller bøsser
7. Lad være med at kalde børnenes kammerater i vuggestuen eller børnehaven for kærester, små børn har ikke kærester.
8. Køb også en fodbold til pigen og en dukke til drengen, eller undgå helt kønsstereotypt legetøj.
9. Læs bøger for børnene, hvor også piger er helte og drenge omsorgsfulde. …”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70348/trackback

28 Comments »

 1. Tving drengebørn til at gå med nihab og skub dem udover altanen hvis de piller ved piger!

  Kommentar by redneck — 3. november 2015 @ 10:24

 2. Sådan skal det gøres, ikke mere klynkeri. Må jeg bede lektoren sætte genitial mutilering på 1. pladsen. Som for små piger således også for små drenge. Så kunne det måske også nedbringe antallet af incest og seksuelt misbrug i familien, og afholde en onkel eller to fra at være nysgerrig, nu da “legetøjet” er væk.

  Kommentar by Men dog ! — 3. november 2015 @ 10:47

 3. Hahaha, Karen Sjørup den gamle, munkemarxist. Er hun virkeligt ikke gået på pension endnu, eller er hendes tosserier blevet et “brand” på Roskilde “Universitet”, så hendes efterfølgere blot bruger den oldgamle tosses navn?

  Kommentar by Morten Andersen — 3. november 2015 @ 11:01

 4. Msm er stille og roligt ved at begå selvmord.
  Deres slet skjulte propaganda er gennemskuet.
  Der er ingen variation, de løber alle i samme retning og det må vel være et spørgsmål om tid før der kommer et opgør med det statsstyrede skidt.

  Kommentar by Frank Hagmann — 3. november 2015 @ 11:11

 5. For de statsstøttede mediers journalister er intet for småt når bare det kommer fra eksperter ansat på RUC, er det virkelig Danmarks største problem PT, der er vist regnbue familier nok i de Danske medier, start med at smide alle ulovlig opholdende inklusiv kriminelle personer ud af Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 3. november 2015 @ 11:12

 6. Endnu en af disse forskruede kvindemennesker, der i en menneskealder er blevet lønnet af det offentlige. Og hvad barsler hun med? Lort og latterligheder.

  Kommentar by der Adler — 3. november 2015 @ 11:16

 7. RUC´s opdragelsesprojekt !

  Kommentar by HT — 3. november 2015 @ 11:49

 8. Statsstøttet kællingesocialisme.

  Kommentar by Nielsen — 3. november 2015 @ 12:00

 9. Fantastisk indlæg. Fyldt med gode råd, der indeholder ‘Lad være med’, ‘Undlad’, ‘Køb en fodbold til pigen og en dukke til drengen’. Lutter statsstøttede påbud, som vi alle elsker…

  Må jeg supplere, så vi nærmer os svenske tilstande: Kald børnene ‘hen’, så bliver det hele meget bedre.

  Roskilde Storcenter har altid været leveringsdygtig i tåbeligheder fra fallerede lektortosser. Det må være klodens letteste sted at blive lektor og professor.

  Kommentar by Henrik Petersen — 3. november 2015 @ 13:31

 10. JO, små børn har kærester – altså ude i den virkelige virkelighed. (Men åbenbart ikke i kravlegården på Roskilde Storcenter).

  Kommentar by bastardo — 3. november 2015 @ 13:53

 11. Morten Andersen — 3. november 2015 @ 11:01. “Karen Sjørup den gamle, munkemarxist”. Ja, man tror det er løgn.
  Husker hvordan hun på Københavns Universitet sammen med sine med-hetzere ‘konfronterede’ kvindelige medstuderende, der brugte make up og/eller gik i smart tøj og kaldte dem “klasseforrædere!”. For “kvindekamp er klassekamp” messede de i kor.
  Som mange andre akademiske fallenter dengang, overlevede hun ved at stikke sugerøret i statskassen, hvorigennem hun vist har suget sin næring siden?

  Kommentar by A-mad — 3. november 2015 @ 14:10

 12. Kun få lytter til dette pseudo-akademiske ævl, og endnu færre efterlever det. Om de familier, hvor en figur som fr. Sjørup er sandsigerske, kan man kun sige: Stakkels børn.

  Kommentar by Crass Børsting — 3. november 2015 @ 14:20

 13. #10 Bastardo, ja jeg husker også puderummet i børnehaven. Selv dengang, i 4-5 års alderen, var tøserne interessante, men vi var nok alle fyldt med falsk kønsbevidsthed … eller noget.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 3. november 2015 @ 14:28

 14. Overhovedet ikke noget problem i min opdragelse,min foraeldre var temmeligt opmaerksomme paa opfoer dig ordentligt ellers faar du et par paa kassen,naa ja “trauma hjaelp” og lignende var ikke opfundet den gang.Ja det er en del aar siden,men det virkede ,du var faktisk velkommen i udlandet naar du var Dansker, “straight forward people”

  Kommentar by Dunk — 3. november 2015 @ 14:30

 15. @ 1 hahaha! Skidego’ kommentar!

  Kims kommentar – “Vi lever i en mærkelig tid” – er rammende. Der hersker kaos, det kristne samfunds totale opløsning, som erstattes af islam, homo-hædring og nu også kønsløshed. Nyheder på TV2 ser jeg ikke længere: De er ligegyldige, fordrejende og islamofile.

  Kommentar by Andersine — 3. november 2015 @ 15:28

 16. Det er en mærkelig tid vi lever i.
  Godhedsindustrien vil pludselig af uforklarlige årsager gøre os alle kønsneutrale, samtidig vil de gerne vise sympati med den muslimske befolkning, og så viser de en tørklæde klædt pige for at illustrerer budskabet. Intet er mere forkert, jeg er sikker på at inden for islam er kønsneutralt helt uacceptebelt.

  Kommentar by Robert R — 3. november 2015 @ 15:40

 17. Spær Karen Sjørup inde i en celle sammen med Victor Boysen.

  Kommentar by k.m. — 3. november 2015 @ 15:45

 18. Kællingevældet i aktion. Fordi de kan.

  Stop det!

  Kommentar by Santor — 3. november 2015 @ 16:34

 19. P.S. er der i øvrigt nogen der ved om hun selv har børn?

  Barnløse har ofte en ret fantasifuld sans for “pædagogik”.

  OT. Da jeg søgte på hende fandt jeg et link til

  http://www.bibliotekspenge.dk

  som jeg af en eller anden grund ikke kan åbne. Hvis det er sådan at http://www.bibliotekspenge.dk er blevet lukket land for den almindelige befolkning er det i strid med de skiftende regeringers råben op om åbenhed. Befolkningen har RET til at vide hvem der får tildelt hvor mange penge fra vores fælles kasse.

  Kommentar by Santor — 3. november 2015 @ 16:44

 20. Det her problem kører også på fuld damp I USA. Det er den seneste slagmark I opgøret mellem fornuft of PC.

  https://www.washingtonpost.com/national/gay-rights-battle-flares-in-houston-over-nondiscrimination-ordinance/2015/11/01/02282754-7f08-11e5-b575-d8dcfedb4ea1_story.html

  Her forklarer Stephen Coughlin hvad PC virkeligt går ud på..
  http://gatesofvienna.net/2015/06/stephen-coughlin-part-4-of-the-red-pill-briefing-jihad-is-spiritual-warfare/

  Kommentar by Moran ya Simba — 3. november 2015 @ 18:59

 21. Hvorfor udstiller HEN Kim Møller (M/K)- HEN karen Sjørup . Har Karen Sjørup (M/K) været i Sverige for at snakke med HEN menneskerne om Kønsudslettelse? For det må vel være vigtigt for HEN, hvis ikke katastrofen vedrørrende kønsdiskrimination skal foregå.

  (// For de intetanende så er ordet HEN et svensk opfundet begreb, som skal erstatte Han og Hun -køn. så at kønsdiskriminationen sprogligt kan neutraliseres//) Kønt er det ikke ! :-) :-) :-) Hyug jer! mvh Michael Unna -Med-lem af HEN racen. :-) :-) :-) (Nogle HEN racer er uden lem) :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. november 2015 @ 20:12

 22. Jeg sidder lige nu og ser CNN, hvor et lille egyptisk pige i familiens overværelse bliver omskåret af faderen. Føj for helvede. Det er virkelig kønsneutralitet, der vil noget.

  Kommentar by Menig 442 — 3. november 2015 @ 20:26

 23. Her er opskrift på rød opdragelse.
  Læs Frances Vestins “Handbok i barnindoktrinering” Udgivet 1969.
  Følg opskriften så godt du kan og syng Internationalen for den nyfødte, så kan dit barn måske som voksen få en lektor- eller professorstilling ved RUC.
  “Målet är ett samhälle där alla är mätta. där alla har anledning att vara anpassade, där alla har anledning att vara glada, där alla arbetar, där alla känner ansvar för varandra.
  Den här boken är naturligvis en debatbok, men framför allt en handbok. Jag vill ge ideer och tips till dom, som vill analysera och ändra sitt sätt att umgås med barn och uppfostra barn.
  Jag vill understsryka att det jag skrivit i den här boken i mycket hög grad rör sig om små barn- från nyfödda och uppåt. Det är alldeles för vanligt att vi skjuter upp en aktv barnindoktrinering till barnet blir lättare att handskas med eller förstår.. Men då är det oftast för sent. Både barnet och den vuxna har vant sig vid ett system – det gamla vanliga!

  Förslag till mot-indoktrinering av små barn (nyfödda till fyra år) och även äldre.

  Kommentar by Gertrud — 3. november 2015 @ 21:55

 24. 22 Menig 442

  Ja, alle der hader frihed hader også køn og vil stække det.

  Muslimer skærer så i kødet og feminister skærer i sindet, men formålet er det samme… magt over mennesker.

  Kommentar by M — 4. november 2015 @ 08:20

 25. 8 Nielsen, 18 Santor:

  Bemærk venligst at Sjørup vil afskaffe kvinder så vel som mænd. Det har feminister altid ønsket. De af feministerne der er født som kvinder bruger det som en måde at spille offerrolle på, men i virkeligheden hader de kvinder (“kællinger”) om muligt endnu mere end de hader mænd.

  Man har intet forstået af feminismen før man har gennemskuet det.

  Feminister bruger kvinder som muslimer bruger demokratiets love: indtil de er stærke nok til at afskaffe dem.

  Hvis man forestillede sig et samfund styret af kvinder der ønskede at fremme kvindelighed som den højeste værdi, ville det samfund intet have til fælles med feministernes queer-vision.

  Kommentar by M — 4. november 2015 @ 08:30

 26. >19 Santor
  Linket sagde:
  Forbidden
  You don’t have permission to access / on this server.
  Apache/2.4.10 (Debian) Server at
  http://www.bibliotekspenge.dk Port 80
  Om det er fordi jeg bruger tor, ved jeg ikke.

  Kommentar by Nielsen — 4. november 2015 @ 13:49

 27. # 25 M.

  “Bemærk venligst at Sjørup vil afskaffe kvinder så vel som mænd.”

  Naaa, det er den biologisk forskel de vil afskaffe, i strid med virkeligheden. Almindeligvis kaldet penis misundelse.

  Feminister er slet ikke så indviklede som du skitsere. De ser godt nok sig selv som ofre, ligesom muslimer, og ønsker, som muslimer, at komme til tops, men da de IKKE er i stand til at vinde i jævnbyrdig konkurrence med “fede hvide mænd” er de nødt til at ændre kriterierne til deres fordel for at vinde. Så som at sænke kravene til universitets uddannelser, og mange andre uddannelser. De trækker basalt set blot et avanceret offerkort indsmurt i menstruationsblod og påståede undertrykkelse.

  Socialisme som altid!

  Kommentar by Santor — 4. november 2015 @ 23:44

 28. # 26 Nielsen.

  Jeg får nøjagtig det samme.

  Jeg tror, som jeg skrev før, at der simpelthen er lukket for at almindelige mennesker som os kan trække oplysninger ud fordi vi i fortiden har brugt http://www.bibliotekspenge.dk/ til at fortælle omverden hvad de “fattige” forfattere tjener på Danske skatteydere.

  Kommentar by Santor — 4. november 2015 @ 23:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper