7. november 2015

Mikael Jalving om George Soros’ kamp imod nationalstaterne og flygtninge-aktivistiske massemedier…

George Soros har aldrig lagt skjul på sit had til nationalstaterne, og Robert Aschberg er venstreradikal, selvom han sikkert er journalist af uddannelse. Når P1 laver en dokumentar om ‘flygten over Lesbos set med danske øjne’, DR Online gør danske flygtningevenners Lesbos-tur til en nyhedshistorie eller DR2 sender en pseudo-dokumentar om ‘flygtningene på E47’ med en grædende dansk venstreorienteret, så er det ufiltreret holdningsmassage i Aschbergs ånd. Informativ kommentar af Mikael Jalving – Amerikanerne sendte soldater, europæerne lader sig invadere.

“Til trods for mange af de etablerede, vestlige mediers berøringsangst dukker der artige sager frem fra det Europa, som er på vej til at blive trampet ned af en hastigt voksende skare, navnlig fra de arabiske områder i Mellemøsten og Nordafrika. Tidligere har vi interesseret os lidt for den ungarsk-amerikanske mangemilliardær George Soros, som sidder i en blød sofa et sted i USA og hælder penge ud over vestlige aktivister, der med meget store blå øjne arbejder dag og nat på at få flest mulig flygtninge og migranter til kontinentet og ekspederet videre nordpå. …

Det vil sige hovedsageligt unge, friske, muslimske mænd, der har noget så travlt med at komme til de islamiserede dele af Sverige, Tyskland, Danmark og Norge, hvor de ikke behøver arbejde. Her har de det temmelig overvejende meget bedre end i deres egne muslimske lande, der er plaget af krig, klaner, korruption og den sædvanlige sekteriske musik og af alle disse grunde er slået helt fejl.

Nu viser det sig tilsyneladende, at George Soros indrømmer sin finasiering af den illegale indvandring til Europa, og at hans aktiviteter i Tyrkiet og/eller andre steder er del af en større plan eller et erklæret ønskescenario: at de europæiske nationalstater bliver afløst af noget bedre, nemlig det grænseløse Europa med frit, nomadisk gennemtræk. Det er grænserne, der er problemet, ræsonnerer Soros imod den ungarske premierminister Viktor Orbán. At hævde dem er ifølge førstnævnte i strid med de europæiske værdier. Millionæren må kende Europas historie meget dårligt.

Samtidig kan svenske Aftonbladet fortælle, hvordan den norske mediekoncern Schibsted, der bl.a. ejer Aftonbladet og en lang række andre medier i Sverige og Norge, pøler penge i en aktivitet, som kaldes De Gule Både, som bedriver asyl- og invasionspolitik i Middelhavet. Det er den altid dynamiske journalist Robert Aschberg, ansat på Aftonbladet og bestyrelsesmedlem i Svenska Sjöreddningssällskapet, der ombord på et af det nævnte skibselskabs fartøjer har sat sig for at redde liv i høj sø. Sandelig, jo, jeg siger eder, det bliver alt sammen markedsført i Schibsteds medier og i Journalisten.se. Aschberg ser intet problem i at fungere som aktivist. Det er hans vanlige metode. …

Svensk aktivisme til fordel for folkevandring og asylindustri kan naturligvis ikke overraske. Men selv tilhængere af EU må vel efterhånden undre sig over føderalismens komplet manglende evne til at forsvare sig selv – eller bare agere i en verden, hvor den gerne vil trumfe nationalstaternes legitimitet. …

Når jeg ser Lars Løkke Rasmussen, Søren Pind og deres hollandske og franske kolleger gå rundt og se vigtige ud på tv, tænker jeg på mus. Små, skræmte mus. Uden ære. Uden vilje. Uden noget som helst, der har med fremtiden at gøre. Jeg ser afmagten i deres ansigter, jeg ser tomheden, vantroen, overgivelsen.”

(George Soros cit. af Bloomberg, 30. oktober 2015; Foto: WaPo)

“‘His plan treats the protection of national borders as the objective and the refugees as an obstacle,’ he said in the statement. ‘Our plan treats the protection of refugees as the objective and national borders as the obstacle.’ (George Soros cit. af Bloomberg)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70461/trackback

64 Comments »

 1. Ud ad til ser det ud, som den vestlige civilisation er alle andre overlegen, men passer det i dag, når vi nu lader os invadere af våbenløse mænd?

  Kommentar by britta due andersen — 7. november 2015 @ 18:44

 2. Tomhjernede “aktivister” skriver på skraldespande og plankeværker:
  “no nations, no borders”

  En verden uden grænser bliver ét stort Afghanistan.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 7. november 2015 @ 18:59

 3. Robert “Israel är mitt andra hem” Aschberg.

  Google efter hvad manden har at sige om Israel. Pludselig kommer der helt andre boller på suppen. Så er der pludselig et land og et folk, der værdsættes og skal beskyttes med hegn, i stedet for aktivt at nedbrydes og ødelægges.

  En lille George Soros.
  https://judarisverige.wordpress.com/

  Kommentar by AnonymousCoward — 7. november 2015 @ 19:05

 4. Der burde udstedes arrest ordre på Soros her.

  Kommentar by Moran ya Simba — 7. november 2015 @ 19:28

 5. @3 Den samme holdning kan du finde hos radikale Karen Melchior samt Bent og Arne Melchior (de to brødre er i øvrigt ikke i familie med Karen). Det virker som om Martin Krasnik har lidt den samme holdning.

  Kommentar by john — 7. november 2015 @ 19:36

 6. Det er 100% sikkert at store dele af den amerikanske og europæiske elite er ude på at erodere, især de europæiske national stater, de er ude på at skabe et taber samfund hvor kimen i befolkningerne er væk, det er der penge og kontrol i. Det er Zionisterne der står bag, de kontrollerer vores finanser, de står bag EU, de arrangerede 2 verdenskrig(Theodor Herzl), de har den totale magt over en totalt hjernevasket vestlig befolkning….. spørg jer selv, hvem var det der virkeligt døde under 2 verdenskrig?

  Kommentar by detersåtrist — 7. november 2015 @ 19:42

 7. Hvis man kalder muslimer for hjernevaskede, så se på os selv, se på vores ungdom, de kommer vadende ned ad gaden med en smartphone i hånden og facebook(Zuckerberg,Zionist) smasket op i skærmen og høre telefoner i ørene, ænser intet, ser intet…..Zombier….

  Kommentar by detersåtrist — 7. november 2015 @ 19:47

 8. Daniel Greenfield har en glimrende artikel om Soros’ plan. Kan læses.
  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2015/10/soros-ser-gerne-europa-tager-imod-1.html
  Greenfield ærger sig over Soros ikke kan stilles for en krigsforbryderdomstol med al den skade han har forvoldt.

  Kommentar by synopsis-olsen — 7. november 2015 @ 20:04

 9. På hjemmesiden – http://o-d-i-n.org/ – kan man læse om zionisternes(jødernes) fingeraftryk, på det forfald og kaos der eksisterer i mange vestlige lande.

  Kommentar by Andreas — 7. november 2015 @ 20:21

 10. Se Glenn Beck’s bidende og yderst detaljerede afsløring af Soros:

  https://www.youtube.com/watch?v=pPLm0-uAZbs

  Soros er et gigantisk røvhul og helt oppe i toppen af “projekt verdensregering”.

  Kommentar by jacques d'biann — 7. november 2015 @ 20:45

 11. Vild med Mikael Jalving.

  Ene mand repræsenterer han bedst den danske befolknings røst

  Kommentar by Ung Konservativ — 7. november 2015 @ 20:47

 12. Jo, da. Aschberg var maoist i Sveriges kommunistiska parti (SKP) og er idag med i ledelsen for den venstreradikale spionorganisation, Expo.
  Danske journalister bruger Expo som kide, hvilket viser, de intet ved.

  Kommentar by Snaphanen — 7. november 2015 @ 20:56

 13. http://kolding.lokalavisen.dk/asylansoegere-skal-bo-paa-vonsild-camping-/20151106/artikler/711109520
  “Indkvarteringen kommer bag på Koldings Kommunes borgmester Jørn Pedersen, men kommunen er klar til samarbejde, når Røde Kors beder om det.
  ”Røde Kors ønsker at mødes med os i næste uge. Her skal vi drøfte hvordan vi kan hjælpe med aktiviteter, hvad det betyder at der kommer en stor flok hertil og hvordan vi kan samarbejde om opgaven. Men det er ikke i orden med 7-8 timers varsel, og at vi som kommune ikke har været inddraget tidligere.”

  ***
  Røde Kors og resten af godhedsindustien handler som en mafiaorganisation. Kommunen bliver varslet få timer før en stor flok flygtninge placeres på Vonsild Camping, et par kilometer syd for Kolding. Borgmesteren er vred, men lægger sig fladt ned og føjer Røde Kors.

  Kommentar by k.m. — 7. november 2015 @ 20:58

 14. Soros har givet styr på egen økonomi og ingen som helst anelse om ret meget andet.

  Indlægget giver så lige luft til de sædvanlige konspirationsteoretiske Israel-hadere, og nu venter jeg blot på de blæste illuminati-tosser. Der også tror på grønne marsmænd, suk!

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. november 2015 @ 21:51

 15. Og for lige at uddybe: Israel er det eneste demokrati i mellemøsten, og kunne – om ønsket – bombe de arabiske tosser langt ned i helvede eller til deres udslidte 72 jomfruer.

  Formentlig findes der også nogle zionister, der ikke er nået frem til 2015, det tør jeg ikke udelukke.

  Men det er stadig intet mod de muslimske horder, der invasivt ønsker deres kalifat overalt, formerer sig grænseløst og hærger samt ødelægger som græshoppesværme alle steder, hvor de kan komme af sted med det. Og som stadig lever slavisk efter et eller andet minimum 1400 år gammelt vrøvl.

  Nævn mig blot et – ét eneste – muslimdomineret land, der er velfungerende i økonomisk, demokratisk og ligestillingsorienteret sammenhæng, tak!

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. november 2015 @ 21:59

 16. Denne tråd er et godt eksempel på hvorfor den nationalkonservative fløj aldrig få den magt der kan få vort land tilbage på det rette konservative spor.

  Vi kan aldrig nogensinde gå på kompromis med de ekstreme holdninger til jøder der findes på det yderste højre. Der var en grund til at det var de konservative der stod forrest i modstandskampen mod besættelsesmagten og værnemagerne.

  Grunden til at det ser langt værre ud i dag er bare at værnemagerne tilhører den ene fløj, den fløj som de også tilhørte under besættelsen, mens besættelsesmagten findes i venstrefløjens drømme om nationalstatens undergang.

  Intet kompromis med kommunismen, nazismen og islamismen. Uanset hvad.

  Kommentar by Michael Jensen — 7. november 2015 @ 22:16

 17. Nu er Soros(Schwartz) ikke ungarsk/amerikaner,ligesom Robert Achberg heller ikke er svensker.De tilhører et folkefærd der har mange års erfaring med krigsførelse mod nationalstaten på bagen.

  Kommentar by dan.c — 7. november 2015 @ 22:21

 18. Ad 16 nogensinde hørt om talemåden, at det er sejrherrerne der skriver historien? Du er et præmieeksempel på at ensretningen efter 2. verdenskrig har virket efter hensigten ;-)

  Kommentar by Kildekritik — 7. november 2015 @ 22:26

 19. Jeg tror ikke du er i stand til at analysere mig.

  Kommentar by Michael Jensen — 7. november 2015 @ 23:35

 20. Der er sgu ikke så mange jødehader i Danmark, udover muslimer. Der er dukket noget op her, men det er så sjældent, at det ikke betyder noget,som Michael Jensen påstår

  Kommentar by BB — 8. november 2015 @ 00:40

 21. @15: Hvad er sammenhængen imellem, at Israel er et bedre land end nabo-liggende muslim-møghuller i mellemøsten, og at vi derfor ikke skal pointere at jøder i vores lande hypokritisk arbejder for at fylde os med muslimer?

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 05:06

 22. At der konspireres om at danne en verdensregering, er ikke noget nyt. Det er heler ikke nogen nyhed, at mange af deltagerne i denne konspiration er jøder. Men at kalde konspirationen jødisk er at springe over, hvor gærdet er lavest.
  Du har noget at lære Henrik Petersen. Må jeg foreslå “Century of Enslavement: The History of The Federal Reserve”

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2015 @ 05:19

 23. Jøder eller Zionister, det er mig ligegyldigt. Chevron, Lockheed plus et hav af andre zionistiske firmaer har tjent penge på krigene i mellemøsten. Krige uden noget som helst resultat, og det er det der meningen. Se her General Wesley Clark fortælle om Bush`s planer om at angribe 7 lande på 5 år, det hele handler om kontrol af mellemøsten og Europa og de er ligeglade med om Islam bliver hoved religionen, bare der er magt og penge i det, Wolfowits cheaney, allesammen Zionister.https://www.youtube.com/watch?v=nUCwCgthp_E

  Kommentar by detersåtrist — 8. november 2015 @ 06:09

 24. […] på, at få udslettet europærerne og vores nationer. Uriasposten/Mikael Jalving har fat i udyret her. En af flere danske samarbejdspartnere til Soros er DDR manden Jacob […]

  Pingback by Soros’ Egon Olsen plan | Undskabens Hotel — 8. november 2015 @ 07:25

 25. Soros har selv denne udlægning af hans plan:

  http://www.georgesoros.com/essays/rebuilding-the-asylum-system/

  omtalt ovre hos mig selv.

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/11/08/soros-egon-olsen-plan/

  Kommentar by Hans Und — 8. november 2015 @ 07:28

 26. Soros er et glimrende eksempel på det som Kerry Bolton har kaldt “Revolution from Above”. Men som Bolton påviser i sin bog af samme navn, så er Soros bare en af mange i en stor gruppe af rige samfundsundergravere. Og i modsætning til hvad adskillige tror, så har gruppen en blandet baggrund.

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2015 @ 08:29

 27. 22 -> God kommentar Nielsen. Jeg er enig.

  Kommentar by Andreas — 8. november 2015 @ 08:51

 28. Også min opfattelse Sigwar.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2015 @ 09:12

 29. Og i modsætning til hvad mange tror, har voldtægtsforbrydere i Sverige også en blandet baggrund.

  Og i modsætning til hvad mange tror, har tiggere på strøget i København også en blandet baggrund.

  Selv hvis jøder selv i deres egne ord siger, at de har en ledende rolle, så er det hele jo bare “blandet”, ikke også?
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 09:59

 30. -> Nielsen

  Må jeg foreslå, at Illuminati-forvirrede og Bilderberg-konspirationsfantaster finder et nazistisk forum i stedet for at ødelægge Uriaspostens i det store og hele normale omdømme.

  Der skal nok være et par skumle fora, hvor du og de andre mentalt lavt forsynede kan forfatte jeres tåbeligheder om ‘jødisk verdensherredømme’ og andet blæst vrøvl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2015 @ 10:58

 31. Henrik, når Robert “Israel är mitt andra hem” Aschberg ikke har samme holdning til flygninge til Israel, som til Sverige, så er det helt respektabelt at pointere hans hypokritiske dobbeltmoral. Din “sig intet” tilgang er usaglig.

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 11:18

 32. – Henrik

  Tænkte netop 3-2-1-Jøde! da jeg trykkede på upload. Træls, men jeg nægter at redigere Urias efter tilfældige anonyme lidt for aktive jødehadere.

  Kommentar by kimmobil — 8. november 2015 @ 11:28

 33. Jeg tror, Soros er stråmand for nogle, en bevægelse, en stat eller hvad ved jeg. Det lyder ikke sandsynligt, at han ved egen kraft har skabt sig den formue, og det bliver der heller ikke boret i.

  Kommentar by Søren — 8. november 2015 @ 12:20

 34. En del af kommentarerne får mig til at tænke på de tre aber: ikke se ikke høre ikke tale. Uanset at elefanten er større end jordbærbedet klynger nogle desperate sjæle sig til deres tyrkertro.

  Kommentar by Balder — 8. november 2015 @ 13:24

 35. Her kan du se hvem der står for masseindvandringen i europa fra den altid fornuftige david duke https://www.youtube.com/watch?v=1_LjvSIBKVc

  Kommentar by Daniel — 8. november 2015 @ 13:27

 36. Til Balder. Det gode med denne blog er at der er frihed til at skrive hvad man vil på Uriasposten modsat mange andre zioniske blogs der sletter alle kommentarer der nævner jøder og zionister i et dårligt lys. Men der er ingen tvivl om at zionismen er en stor medspiller i problemet og jeg fatter ikke hvordan nogle ikke kan se det

  Kommentar by Daniel — 8. november 2015 @ 13:32

 37. Henrik Petersen!

  Hvad med at du bare forpester et andet forum, med din ubehjælpsomt historieløse uvidenhed? Her lidt fra Bill Clintons personlige mentor, Georgetown professor i makrohistorie, Carroll Quigley:

  The powers of financial capitalism had another far-reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole. This system was to be controlled in a feudalist fashion by the central banks of the world acting in concert, by secret agreements arrived at in frequent meetings and conferences. The apex of the system was to be the Bank for International Settlements in Basel, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks which were themselves private corporations. Each central bank sought to dominate its government by its ability to control Treasury loans, to manipulate foreign exchanges, to influence the level of economic activity in the country, and to influence cooperative politicians by subsequent economic rewards in the business world.

  There does exist and has existed for a generation, an international Anglophile network which operates to some extent in the way the Radical Right believes the Communists act. In fact, this network, which we may identify as the Round Table Groups, has no aversion to cooperating with the Communists, or any other groups, and frequently does so. I know of the operations of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years, in the early 1960s, to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it and to many of its instruments. I have objected, both in the past and recently, to a few of its policies but in general my chief difference of opinion is that it wishes to remain unknown, and I believe its role in history is significant enough to be known.

  Var Quigley konspirationsteoretiker? Nej. BUM!

  Det er dette oligarkisk despotiske transnationale netværk der i nyere historie også har været igang i Irak, Afghanistan, Libyen, Syrien og Ukraine og som ikke kan vente på at komme i flæsket på Iran og det er dem som du kan takke for migtanstormen. Læg vensligst mærke til, at Irak, Libyen og Syrien ikke havde kartel-styrede centralbanker, men fik det lige efter og Iran har stadig ikke en. Læg dog for fanden brikkerne sammen, imbeciler!

  Kommentar by jacques d'biann — 8. november 2015 @ 13:37

 38. migtanstormen = migrantstormen

  Kommentar by jacques d'biann — 8. november 2015 @ 13:39

 39. – og en lille rettelse: Syrien har – ligesom Iran – stadig ikke en kartelstyret centralbank, men vil få det, hvis oligarkiet får deres vilje.

  Kommentar by jacques d'biann — 8. november 2015 @ 13:41

 40. Lad være med at blande zionisme og jødisk supremacisme sammen. Det er to vidt forskellige ting. Jeg er zionist, og det er jeg fordi jeg støtter eksistensen af et jødisk hjemland i og omkring Zion (bibelsk navn for Jerusalem), hvilket netop er hvad zionisme betyder.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 8. november 2015 @ 13:42

 41. Henrik, er dit bedste argument virkelig “jødisk indvandrings-promovering skal vi ikke diskutere her”?
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Hvad er egentlig forskellen på dig og en Radikal Venstrist, der siger at “muslimske kriminalitets-fantasier skal vi ikke diskutere her”?

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 14:03

 42. Når jeg læser tråden er det desværre en trist konstatering, at folk roder ting sammen og tillægger andre en holdning de ikke har (rettet til Henrik Petersen og Michael Jensen).

  Det må og skal være muligt, at kritisere den globalistiske, multikulturelle, materialistiske magtelite uden at blive beskyldt for konspirationsteori og nazisme.

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2015 @ 14:59

 43. Problemet er at den globalistiske, multikulturelle, materialistiske magtelite er jødisk i stor stil

  Kommentar by Daniel — 8. november 2015 @ 15:44

 44. Sigwar: Hvis man gør det jødiske til baggrunden for ens politiske anskuelser, så er holdningen ikke skjult. Så er den fuldstændig fremme i det åbne og ikke til at tage fejl af. Og det er der vi er i denne tråd, hvilket – som Kim Møller også selv er inde på – desværre var forventeligt.

  Kommentar by Michael Jensen — 8. november 2015 @ 15:55

 45. Michael: Nej, præcist – deres baggrund *bør* være fuldstændig fremme i det åbne.

  På samme måde, som at Omar’s baggrund bør.

  Det er relevant, at “indvandrerne”, der giver problemer, hænder at være tredje-verdens muslimer. Vi ved jo godt, at når venstrefløjen forsøger at sige, at religion eller oprindelsesland ikke er relevant og ikke må nævnes, så er det netop fordi at det ER afsindigt relevant. Omar’s forhold til Islam er ikke det eneste… men det er enormt vigtigt. Der er et klart mønster. Muslimer opfører sig altså værre end buddhister, og det har noget med Islam at gøre.

  Samme med Robert “Israel är mitt andra hem” Aschberg. Og Soros. Og Bonnier familien. Og Jerzy Sarnecki. Og så videre, alle disse indvandrings-fremmere… disse jøder er jo ikke de eneste, der spiller en rolle i mediernes undergravelse af vores folk. Men de spiller altså en afsindigt vigtig rolle.

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 16:52

 46. Tak Michael Jensen

  Ja-ja-ja, jeg ved det jo fra tosserne herinde: Jøderne stod bag 9/11 med nanotermit, der har aldrig været mennesker på månen, Kennedy blev myrdet af jøderne, nå-nej, han lever i bedste velgående, Hitler er ikke død men lykkedes med flugten til Argentina eller whatever, og Bilderberg styrer hele verden.
  Nå ja, og Osama bin Laden er CIA-agent.

  Tak for kaffe.

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. november 2015 @ 16:55

 47. Det bliver efterhånden sværere og sværere at ignorere at en pæn andel af de multikulturelle globalister er jøder. Ligesom stort set alle krige i mellemøsten, som det stærkt zionistisk infiltrerede USA udkæmper, har Israels sikkerhed som målsætning.

  At en del debattører sidestiller denne påpegning med simpel konspirationsteori og “jødehad” virker en kende desperat.

  Kommentar by Jannik Thorsen — 8. november 2015 @ 17:47

 48. @37 jacques d’biann — 8. november 2015 @ 13:37:
  Skræmmende interessant.
  Quigley-citatet og efterhånden meget andet bekræfter min stadig mere underbyggede slutning om, at det ikke kan være tilfældigt, at udviklingen 1) følger samme mønster overalt i Vesten

  @45 AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 16:52:
  Enig

  ——————————————————————
  1) Åbne grænser, indvandrende horder, stadigt mere totalitære statsapparater, propaganderende medier m.m.

  Kommentar by Rank — 8. november 2015 @ 17:57

 49. >30 Henrik Petersen
  Jeg har ikke mere at sige til dig. God bedring.

  Kommentar by Nielsen — 8. november 2015 @ 18:32

 50. Hvad der sker i Danmark i de her år er helt og holdent Danskernes eget ansvar. For at kunne leve et let og ansvarsfrit liv på nas, har man givet Danmarks selvbestemmelse bort. Man har rèelt givet retten til at bestemme i Danmark til rabiate kommunister og globalister i eussr.

  Man har med hjernedød snak om ulemperne ved at skulle vente ved grænserne og betale vekselgebyrer ved rejser, fjernet grænsebommene, og knoklet på for at komme af med kronen, men heldigvis lykkedes det da heldigvis ikke. Hvilken parodi – hele tide ævler man om demokrati selvom man réelt har afskaffet det.

  Det er så dybt deprimerende at opleve, at man nu igen er ved at fraskrive sig alt ansvar. Det er de fæle jøder. – Nejjj gu er det ej – Det er de hjernedøde danskere. Det er hele hoben med værdiløse universitetsuddannelser. Alle de dovne fede idioter, der mener at andre skal arbejde for dem. Alle de hjernedøde, der tror at syrerne, de har inviteret, flygter fra noget, men at de heldigvis kan give os et bedre liv. Det er faneme så naragtigt det hele, at man kun kan græde.

  Mor Danmark ligger for døden. Kræftens metastaser fylder hele hendes krop. I stedet for at dyrke hendes fornemme ånd, har vi ladet socialismens ondskabsfulde misundelsesgift gennemsyre hende. Vi får det, som vi har villet.

  Kommentar by Svend — 8. november 2015 @ 18:35

 51. 50: Svend,

  Det er den dummeste tænkelige at sige, at vi har noget imod Robert “Israel är mitt andra hem” Aschberg’s dobbeltmoral, fordi at vi føler misundelsesgift overfor ham. Føj.

  Han er en forædder. Intet er mindre misundelsesværdigt.

  Det er Danskernes ansvar at rydde op. Det første trin er at sætte navn på forrædderne i vort midte. Og en helt usandsynlig andel af dem er jøder.

  Svend: det er dig, der søger at undgå ansvaret af at konfrontere det store mønster af den Jødiske rolle i vores medier. Og det er af samme årsag, som at de venstre-orienterede undgår ansvaret af at konfrontere det store mønster af muslimernes rolle i vold… årsagen er, at du er en kujon.

  Sandheden er grim. Men den ændrer sig ikke af at være uset. Fat mod.
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by AnonymousCoward — 8. november 2015 @ 18:59

 52. De. der ikke forstår, at det er en konspiration, fatter ikke hvad det drejer sig om. Værket drives af Gutmenchen, men de er manipulerede af dem i toppen.

  Kommentar by Søren — 8. november 2015 @ 19:46

 53. Michael Jensen

  Tror du missede min pointe. Du langede ud og ramte et par stykker som ikke passer til din beskrivelse. Måske er der nogle posteringer med nogle nuancer som du har overset?

  Søren 33 har desuden en vigtig pointe. Jeg har faktisk læst noget af det Soros har skrevet om økonomi – og det er simpelthen for primitivt og ustruktureret til at man kan forestille sig at han systematisk har kunnet slå markederne i flere omgange. Han er ikke en struktureret tænker som er helt klar over hvad han gør. Han bruger i selverkendelse betegnelsen “real time experiment” om nogle af sine investeringer. Det er sandsynligt, at han har haft adgang till inside viden (politisk) i flere af sine investeringer. Det er absolut muligt at der er andre “bag” ham.

  Kommentar by Sigwar — 8. november 2015 @ 20:07

 54. Sigwar: Nej, jeg er bare uenig med dig. Jeg mener at jeg ramte helt rigtigt. Og jeg synes ikke at der er flere nuancer af sort.

  Kommentar by Michael Jensen — 9. november 2015 @ 00:09

 55. @Kommentar by Søren — 8. november 2015 @ 19:46:

  Værket drives af Gutmenchen, men de er manipulerede af dem i toppen.

  Netop. De fleste “Gutmenchen” er blot den globale storkapitals nyttige idioter. Det samme gælder muslimerne, negerne og de andre perkere

  Kommentar by Rank — 9. november 2015 @ 00:53

 56. Michael Jensen:

  Du er tydeligvis et nul-kritisk tænkende får der helt uden videre bare kolporterer enhver officiel udlægning af virkeligheden lige ind på lystavlen uden nogensomhelst videre reflektion over det. Du er simpelthen gaven til ethvert hegeliansk despoti med en “1984” indretning til dig selv og dine efterkommere klar i kulissen som de bare lige først skal have dig selv og resten af sværmen til at tigge og bede om for at få den demokratisk legitimeret.

  Kommentar by Leon Frandsen — 9. november 2015 @ 13:45

 57. Nu er elitekritik åbenbart blevet synonymt med jødehad (i hvert fald i to kommentatorers optik).

  Nielsen som gav mig ret i at “eliten” havde blandet baggrund blev mobbet ud. Pointen fattes stadig ikke af Jensen og Petersen.

  Det er en af de mest triste tråde Uriasposten nogensinde har leveret!

  Kommentar by Sigwar — 9. november 2015 @ 17:30

 58. Robert Aschberg er heller ikke en hr. hvem som helst.

  Robert Aschberg (pseudonym Otto Ruben Svensson) er én af flere indflydelsesrige mediemoguler der støtter op om Expo (det svenske REDOX / AFA). Hans bedstefar Olof Aschberg var med til at finansiere den Russiske Revolution.

  Olof Aschberg, født 1877 i Stockholm, som Olof Asch, død i 1960. Svensk, bankmand, grundlægger af Nya Banken i Stockholm i 1912, som senere skiftede navn til Svenska Ekonomibolaget. Stiftede i 1917 den Svensk-Russiske Bank, sammen med Georg Branting og hans søster Sonja Branting-Westerståhl. Bedstefar af journalisterne Robert Aschberg og Richard Aschberg.

  Aschberg sympatiserede med den kommunistiske bevægelse og var med til at kanalisere penge til bolsjevikkerne i Rusland, hvorfor han blev kaldt Den Røde Bankier. [1] Aschberg også havde en overgang gode forretningsforbindelser med Sovjetunionen og grundlagde den russiske handelsbank i Moskva 1921. Mellem 1922-1924 var han leder af den sovjetiske bank Ruskombank.

  I 1933 donerede Aschberg over 200 russiske ikoner til Nationalmuseet, som han havde modtaget fra den daværende kommunistiske regime efter regimets ødelæggelse af kristne kirker.

  Før det, havde det svenske Nationalmuseum kun 4 ikoner i samlinger.

  Aschberg flyttede senere til Frankrig, men da Tyskland invaderede landet under Anden Verdenskrig og Aschberg var både jødisk, international finans-kapitalist og International Socialist i 1940, flygtede han med sin familie til USA. Han vendte efter krigen tilbage til Sverige. Kilde

  Kilder og mere findes her: Skandale Deadline: Kurt Strand og den kurdiske venstreekstremist Kurdo Baksi bosat i Sverige

  Kommentar by Balder — 9. november 2015 @ 18:05

 59. Det er trist med Nielsen og Petersen. Men jeg havde det i sin tid meget ligesom dem, og var endda så doven at jeg anklagede folk for at være konspirations-teoretikere, indtil jeg tog mig sammen til at læse lidt om emnet. Giv dem tid, på et tidspunkt vil de vel klikke videre og læse lidt om det, de har jo allerede taget skridtet af at gå videre og læse om muslim emnet, trods risikoen for racisme-anklagen. Og det er jo med jødespørgsmålet, som det er med muslim-spørgsmålet… der er ingen der “går tilbage”, når først de har fattet mod til at undersøge faktaerne.

  Jeg synes nu mest det er positivt, at det overvældende flertal af Uriaspostens kommentatorer lader til at være bevidste om, hvor afsindigt overrepræsenterede jøder er blandt multikulturens fremmere her i Skandinavien.

  Kommentar by AnonymousCoward — 9. november 2015 @ 18:09

 60. Er der “nogen”, der har ønsket at ødelægge Europa, så var det jo smart at få så mange muhammedanere og zigøjnere ind i området. Det samme som at slippe mus og rotter ind i en ostebutik. Man har længe hørt om ønsker om en een-verdens-regering og flere brikker i puslespillet passer unægteligt ind….
  Det er i hvert fald godt, at man nu taler mere åbent om disse idèer…

  Kommentar by Gertrud — 9. november 2015 @ 21:10

 61. >59 Anonymous Coward
  Det er vist ikke gået særligt frem for dig. Du har i denne tråd anklaget Svend for at være en kujon. Du virker ikke helt rigtig vel. Faktisk tror jeg slet ikke du har læst nogle af de kommentarer, du angriber. Du har i al fald ikke forstået dem.

  Kommentar by Nielsen — 10. november 2015 @ 00:28

 62. Det er nu også kujon-agtigt, ikke at ville finde frem til faktaerne, og i stedet bare at anklage andre for at være illuminatister, eller misundelige, eller uraske, eller hvad end. Faktaerne er jo grimme og ubehagelige, og det kræver arbejde. Men på et tidspunkt skal du nok fatte mod til at undersøge, hvad Barbara Lerner Spectre taler om:
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

  Kommentar by AnonymousCoward — 10. november 2015 @ 06:23

 63. Sigwar@

  “Nu er elitekritik åbenbart blevet synonymt med jødehad (i hvert fald i to kommentatorers optik).”

  Så har du jo åbenlyst ikke læst hvad jeg har skrevet, hvis det er din tolkning. Jeg havde ærlig talt forventet mig mere fra dig. Men lad det nu ligge.

  “Det er en af de mest triste tråde Uriasposten nogensinde har leveret!”

  Ja, ligesom de andre tråde hvor jødehaderne kommer frem i dagslyset.

  Kommentar by Michael Jensen — 11. november 2015 @ 15:11

 64. Set i tilbageblik:

  I dag er det fredag den 30 juni 2017 Jeg faldt over denne gamle tråd fra november 2015, og synes at kommentarerne viser en positiv tendens; et stort antal debattører med åbent sind som er interesseret i sandheden / sandheder, uden fordomme, og så et par eller tre lidt ynkelig subjekter som udstiller sig selv med deres mangel på argumenter og “name calling”. Lyset (bevistheden) breder sig, fortvivl ikke.

  Kommentar by Balder — 30. juni 2017 @ 02:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper