9. november 2015

Per Nyholm om Pegida: “Glatnakker, iført sort læder, blander sig med ældre, udslidte mennesker.”

Jyllands-Postens Per Nyholm elsker EU og hader alt der besværliggør den multikulturelle utopi. Måske den mest vanvittige kommentar fra hans hånd – Er han virkelig tilbage?

“Havde Tyskland været, hvad Tyskland er, uden kansler Merkel? Næppe. … Nu har hun fået kant, udstyret med den opgave at finde en human og politisk holdbar løsning på flygtningeproblemet, som selvfølgelig er et problem, men også en udfordring, der kan vise sig, om den bliver håndteret rigtigt, at blive til fordel for et aldrende Europa. …

Mange danskere reagerer dansk, hvilket vil sige hjælpsomt og menneskeligt. Andre spytter efter flygtningene eller fører sig frem med et sprog uden lige siden 1930’erne og 1940’erne, den brune pests år. Blot er det ikke længere jøderne, der svines til, men muslimerne.

Mandag aften i Dresden. Omkring 10.000 såkaldt patriotiske europæere mod aftenlandets islamisering (Pegida) stimler sammen foran den genopførte Frue Kirke. … Glatnakker, iført sort læder, blander sig med ældre, udslidte mennesker.

Dresdens bedre borgere ser, så vidt jeg kan konstatere, ned på dette skrålende, angstfyldte pak.Tilbage sidder evneløse mænd på deres ølstuer, hvor de fortaber sig i hel- og halvnazistiske fantasier. Deres ligesindede findes over – alt i Europa, også i Danmark…”

(Er ist wieder da, 2015)

Som optakt til demonstrationen i Dresden ser jeg filmen ‘Er ist wieder da’ (Han er tilbage). Den begynder lystigt nok. Hitler vågner op i det genopbyggede Berlin og kan ikke finde rundt i trafikken. Den ender som advarende og bitter satire. … Er Hitler tilbage? Nej, men hans ånd huserer.

Oploadet Kl. 09:54 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70482/trackback

35 Comments »

 1. Per Nyholm undlader konsekvent at forholde sig til de dybt alvorlige, og hastigt voksende problemer, som EU har skabt for Europa. Han ønsker blot mere af det samme. Men han nægter at argumentere for det, hvilket i sandhed også må være svært. I stedet kalder han blot alle, som ikke ønsker mere af det samme, for nazister eller hvilke andre slidte skældsord, som han nu lige kan komme i tanke om.

  Længere fra at være intellektuel kan man næppe komme.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. november 2015 @ 10:17

 2. Manden er jo helt væk.

  Til ære for tossen vil jeg gerne gentage, at demokrati gælder for alle, dvs også for ‘ældre, udslidte mennesker’ samt for ‘evneløse mænd på deres ølstuer’.

  Sjovt nok tilhører Per Nyholm begge kategorier.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2015 @ 10:22

 3. Lad dom være med at læse idiotens udgydelser. Og opsig abonnementet hvis I har sådan et. Det er en fornærmelse at JP udsætter sine læsere for den slags. (For slet ikke at tale om Gitte Seeberg, Mette Viktoria Pabst, Rune Kristensen, Anna Mee Allerslev, Jakob Terp, David Trads og Camilla Schwalbe…)

  Og at tænke sig: blandt visse individer betragtes Jyllands-Posten som en “borgerlig” avis…

  Den eneste forskel på Jyllands-Pesten og DDR er at du kan opsige dit abonnement på førstnævnte. Hvis du ikke gør det, er der ingen funktionel forskel.

  Kommentar by Vagn Henning — 9. november 2015 @ 10:25

 4. Dette er, i al sin arrogance, noget af det værste jeg længe har læst.

  “Er Hitler tilbage? Nej, men hans ånd huserer.”

  Og dette sympatiske udsagn, er så i forfatterens optik, ensbetydende med, at at alle de mennesker, som ikke umiddelbart æder den indlysende utopi om den endeløse indvandrings velsigelse, er nazister, eller hvad..? Og der fremtures ufortrødent:

  “Tilbage sidder evneløse mænd på deres ølstuer, hvor de fortaber sig i hel- og halvnazistiske fantasier. Deres ligesindede findes over – alt i Europa, også i Danmark og Sverige. Der sættes ild til asylhjem, flygtninge – som har lagt de mellemøstlige og centralasiatiske kriges gru bag sig – bliver pryglet eller myrdet.”

  Er forfatteren klar over, hvem der har sat ild til de svenske asylhjem..?
  Og hvor mange migranter eller asylansøgere har Svenskerne pryglet eller myrdet..?

  Det er så åbenlyst, hvad forfatteren vil.
  Og i sin iver for at fremføre sin sag, skeler han ikke i nævneværdig grad til hverken proportioner eller fakta. Det er for ringe – og for lavt.

  Kommentar by Brort Lerbror — 9. november 2015 @ 10:27

 5. “Glatnakker, iført sort læder, blander sig med ældre, udslidte mennesker.”

  Per Nyholm, har du overvejet hvorfor der evt. måtte være mennesker der, rent visuelt, passer på din beskrivelse indenfor Pegida?

  Kunne det være fordi, at mennesker der ikke har så meget at miste i forhold til arbejdsmarkedet osv., har lettere ved at deltage i disse demonstrationer. De oplever færre repressalier.

  Hvis man f.eks. er journalist gælder det jo ofte om at have de rigtige meninger, sno sig og være med der hvor det sker. Derfor er der mange der ikke tør sige deres egentlig mening højt.
  Til helvede med journalistisk objektivitet.

  På sin vis ville jeg have mere respekt for en “journalist” som PN, hvis han deltog i en moddemonstration med Pegida istedet udøver han propaganda forklædt som journalistik.

  Kommentar by Johnson — 9. november 2015 @ 10:34

 6. Hold da op, hvor er det underlødigt for en journalist at tilskrive folk (grimme) følelser på den måde. Nogen burde konfiskere hans uddannelsesbevis.

  Kommentar by Nemo — 9. november 2015 @ 10:36

 7. Altså, skal vi tro per NyNARzistholm rigtigt, så bevogtes den jødiske slagterbutik på Lyngbyvejen på Østerbro af politiet, fordi de gamle udslidte rynkede næsvise damer fra Østerbro er farlige…..for jøderne ?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2015 @ 10:36

 8. Fantasien fejler ikke noget hos Per Nyholm. han burde skrive Science Fiction.

  Kommentar by mb — 9. november 2015 @ 10:40

 9. Hvis vi ser bort fra ølstuerne, vil jeg mene, at de ‘evneløse mænd’ i langt højere grad er fra mellemøsten. Trods en solstrålehistorie om en syrisk ‘flygtning’ som revisor. Én svale gør som bekendt ingen sommer.

  -> Bror Lerbror: Per Nyholm har ikke styr på viden eller fakta. Ingen ved, hvem der har sat brand til kommende svenske asylhjem, som asylansøgerne ikke gider bo i, da der er for koldt og for langt til en storby.
  Hm, hvor mange asylansøgere har svenskerne pryglet eller myrdet?
  I nyere tid en eller anden skoleelev eller noget, der dræbte to på en skole.

  Så glemmer vi lige behændigt de hundrede til tusinder af voldtægter, begået af migranter mod svenske kvinder.

  Samt de migrantmænd, der har terroriseret og voldtægtsforsøgt en række danske kvinder de seneste måneder i Danmark.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2015 @ 10:43

 10. Hvor er det hitlers ånd husere, bortset fra oppe i per NyNARzistholms ånds svage hoved, er det ikke i de koran tilbedenes hoveder ånden om jødeudryddelse husere ?

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2015 @ 10:46

 11. “Er Hitler tilbage? – nej men hans ånd huserer”
  Det har Per Nyholm fuldstændig ret i. Hitlers dårlige ånd hedder Muhammed. Det her komplot mod Europa har de to sataner siddet og aftalt nede i deres steghede helvede.

  Kommentar by Margrethe — 9. november 2015 @ 10:47

 12. Han er da helt blind på området, hvis vi er så rendyrkede racister hvorfor reagere folket først nu? Generelt er vi meget tolerante og tålmodige, men alt har en grænse og den er ved at blive overtrådt. De sidste 20 år som jeg kan huske tilbage til, har været noget man kunne lukke op og skide i. Jeg har boet i en ghetto og set udviklingen, ældre danske pensionister som får revet deres varerposer ud af hånden, skubbet omkuld eller bliver mejet ned af en indkøbsvogn, vandalisering af områder, ældre mennesker som glemmer at låse døren og må finde sig i at 10 ‘perkere’ maser sig ind og ryger joints i deres sofaer som en anden klub, skydevåben som florer i gadebilledet, knivstikkerier, drive-by skyderier, et marked for narkotika (finansiere mange af deres ulovligheder), danske unge som bliver intimideret eller tæsket af store grupperinger med indvandrere.

  Man kunne jo blive ved med at fylde på med dårlige oplevelser, og det bliver bestemt ikke bedre af at vi får flere af den slags. Såfremt man tænker lidt dybere i det, så må man også konstatere at denne indvandring ødelægger det for mange andre muslimer som gerne vil leve som os andre, men desværre må leve et dobbelt liv fordi at familien eller andre holder øje med dem og er man ikke ligesom de andre, så kan man gætte sig til hvad der vil ske.

  Kommentar by Kim — 9. november 2015 @ 11:06

 13. Nazi-beskyldninger er ved at gå af mode, selv blandt de “normale” multikulturelle fortalere.

  Per Nyholm, det er dig der er fascisten. Det er dig der vil tvinge Danskerne til at acceptere din version af fremtiden.

  Kommentar by Santor — 9. november 2015 @ 11:07

 14. Hvor er det dog trist, at en aldrende nedslidt åndsforladt hjerne som per NyNARzistholm, sådan anvender en tone fra 30’erne og 40’erne om sine politiske modstander og kritikerne af isislam. Den fakta resistente og følelses forstyrrede sjovnalist ali, per NyNARzistholm burde være for fin til at anvende dette sprogbrug fra dengang, moske burde per NyNARzistholm få opdateret sin nedslidte blanke glatte hjerne, så et mere tidssvarende sprog og åndsliv kunne erstatte hans demente ordskvalder til glæde for os alle.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2015 @ 11:08

 15. Prøv at læse kommentarene til hans indlæg på JP, jeg tror de fleste betragter ham som dement og meget lidt troværdig.

  Kommentar by per — 9. november 2015 @ 11:09

 16. Hitlers ånd ER tilbage. Hos nogle koran-tilbedere.

  Kommentar by Liva — 9. november 2015 @ 11:11

 17. Jeg tror jeg vil åbne en kosher-butik på Nørrebrogade – det vil da være en god idé ikke Per Nyholm? PS du er en fucking nar!

  Kommentar by Johnson — 9. november 2015 @ 11:21

 18. Han ser så sur ud. Hvorfor gør han det her i det store altomfavnende multikulti eussr? Han burde smile, så mundvigene endte ved ørerne. Jeg tror han drikker for meget sur rødvin. Han burde – nu er chancen godt nok forpasset for i år, deltage i oktoberfesten. Drikke sig en ordenlig brandert på, brøle med på musikken, i stedet for at forsøge at bemægtige sig dirigentstaven og tvinge die Lederhosen til at spille Mozart.

  Han må have et trist liv – ikke kun ser han ud til det – han lyder også som om.

  Kommentar by Svend — 9. november 2015 @ 11:44

 19. Det kan da godt være, at blank hjernen per NyNARzisthole gerne vil have os til at tage ja-hatten på, men så kræver det altså også, at han ikke dingler og klokker rundt med nar-hatten på.
  For hvordan kan han forsvare, at de unge stærke muhammed mandslinge sådan springer over i flytninge køen? Hvorfor skal de have første ret til at blive i europa, mens de svage kvinder og børn lades i stikken og ja alle dem som ikke har nogle der har sprunget flytninge køen over i europa, de kan så sidde og rådne op i flygtningelejrene indtil de kan opnå en kvoteplads i europa, er det fair ?
  Er det i orden, at sveristan lover asyl til alle fra syrien, men de skal lige prøve drukne oplevelsen først, det er da modbydeligt, hvorfor så ikke selv hente dem direkte i syrien ?
  Hvorfor kun hjælpe dem som springer flytninge køen over ?
  Lad os få nogle tal på, for hvor mange Danmark kan rumme, hvad det vil koste osv og ikke bare lade stå til og føle sig god fordi man hjælper dem der snyder og springer over i flytninge køen.
  Sådanne spørgsmål burde den nedladende ali-sjovnalist per NyNARshitholem beskæftige sig med, og ikke sådan hylde den amatøragtige uduelige kansler Angst Merkeli der åbenbart kun formår at være humanist overfor unge muhammed mandslinge der springer over i køen, til skade for den virkelige trængende svage krigsflygtninge, det er da uhumant!
  Moske skulle det tyske folk Das Scaffen sig af med denne Merkeli kansler!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. november 2015 @ 11:58

 20. At tænke sig, at jeg engang betragtede JP som landets førende avis. . . . . .
  Der er ikke tvivl om, at skal fædrelandet reddes, så skal bevægelser som Pegida have indflydelse uden gang på gang at blive nedsablet af pressen.
  Vore muslimske gæster skal en gang for alle have gjort klart at de er gæster og må opføre sig som sådan.
  Der må oprettes interneringslejre hvor kriminelle elementer kan indsættes.
  Dette vil kræve en folkestorm, hvor man går i gaderne under parolen “Vi er folket !”

  Kommentar by Rodina — 9. november 2015 @ 12:14

 21. Hr. Nyholms seneste prædiken vil næppe begejstre, endsige omvende JP’s læsere. Han bør holde sig til at skrive hyggeartikler om ølværtshuse.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. november 2015 @ 12:30

 22. Ja, Hitlers ånd huserer nemlig…. i mutter Merkel!!! Hun har fundet en anden metode til at gøre Europa ‘judenfrei’: Hun importerer nazister fra Midtøsten!

  Kommentar by Andersine — 9. november 2015 @ 12:50

 23. Jeg fatter ikke, at JP lader David Trads blogge, når de allerede har Per Nyholm.

  Kommentar by MartinH — 9. november 2015 @ 13:28

 24. Human? Europæerne er også mennesker.

  Kommentar by M — 9. november 2015 @ 13:46

 25. Er Idi Amin tilbage? Nej, men hans ånd naNeger…

  Kommentar by Drewsen — 9. november 2015 @ 15:29

 26. Jeg holder stadig Jyllandsposten. Trods alt den mindst ringe avis. Kan ikke undvære min morgenavis. Chefredaktørens ledere altid spot on.

  Jeg holdt efter et par forsøg op med at læse Per Nyholm for mange år siden. Han er lost.

  Læser heller aldrig Bettina Post, som er samme skuffe af evigt frelste apostle for socialstatens evige vækst.

  David Trads som pauseklovn læser jeg heller aldrig. Han er pinlig med alle venstrefløjens halleluja-klicheer og og uden noget nyt at bidrage med.

  Flemming Rose synes jeg omvendt er enestående og banebrydende i Dansk presse.

  JP International/Udlands – også fremragende Tysklands – dækning vil jeg ikke undvære.

  I dag spoton kronik af Ole Hasselbalch: Sidste udkald til Europa. Siger det, der skal siges og ikke må siges i statens medier og POL/INF. (Derfor bruger de ham kun i samme som nazi-prügelknabe, fordi han ikke er salvet socialist).

  Også fremragende kronikker og indlæg af historikeren Bent Jensen og væsentlig kritik af højesteretsdommen, der ikke frikendte samme for injurier. Det var Bent Jensen, der afslørede Jørgen Dragsdahl som KGB agenten der listede fodnotepolitiken ind ved at bruge Anker Jørgensen og hans blinde førerhund, Lasse Budtz.

  JP bragte en total afsløring af højesteretsflertallet efter højesteretsdommen over Bent Jensen. I Kronikker af de to tidligere PET-chefer, Ole Stig Andersen og Jørn Bro, der kunne fortælle om, hvad PET de facto havde gjort for at overvåge JD, som de vidste og havde beviser på var KGB’s agent nr. 1 i Danmark dengang.

  JP’s indsats er – trods slinger i islam-politikken i de senere år, som jeg tilskriver påtvungne journalister fra Politiken – uundværlig i en mediepåvirkning, der i øvrigt er totalt domineret af statens og venstrefløjens DR, finansieret ved tvangslicens, og af det venstreorienterede TV2, som også ejes og styres af staten/det Radikale Venstre+den øvrige venstrefløj.

  Kommentar by A-mad — 9. november 2015 @ 15:33

 27. Hvem er den sorthårede krøltop til venstre?

  Mon producenten har skelet til Abby i serien NCIS ?
  http://www.imdb.com/media/rm2014742784/ch0020059?ref_=chmi_mi_all_sf_11

  Kommentar by k.m. — 9. november 2015 @ 16:32

 28. Det er nok et eksempel på at venstrefløjen føler sig truet. De afslører sig selv gennem sådanne udgydelser, hvor spøgelser konstant bringes i erindring. Gad vide hvem der forskrækkes? Hvem er målgruppen? Mon den unge generation kender spøgelset?

  Kommentar by Sigwar — 9. november 2015 @ 17:21

 29. Mit blodtryk kan slet ikke klare Per Nyholms udgydelser, af hensyn til mit helbred er jeg nødt til st springe ham over, når jeg læser debatsiden. Derfor ingen bemærkning herfra.

  Kommentar by Menig 442 — 9. november 2015 @ 17:44

 30. Slemt. Rigtig slemt.

  Kommentar by F. Santoro — 9. november 2015 @ 19:59

 31. Per Nyholm er så savlende selvglad for sig selv, at han ville elske at dø i sine egne arme. Han har i årevis været løbedreng for usselheden overfor eget folk. Deler man ikke hans meninger, så er man politisk mørkebrun og racist, hvorimod islam er Guds gave til menneskeheden.
  Når han ikke rakker eget folk ned, så udbreder han sig i sin selvglæde om sit høje intellektuelle og kulturelle niveau, eller livet i de østrigske saloner hvor man konverserer på et højt akademisk niveau. Manden er en tåbe, han lyder som en gammel ridset single plade, der kører i samme rille. Manden er gået i stå siden Dayton aftalen i 1995, men bær over med ham, han er en træt og udbrændt gammel mand på 72 (årgang 1943) på 72 år.
  Pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 9. november 2015 @ 20:07

 32. Farvel, Per.

  Kommentar by bastardo — 9. november 2015 @ 22:17

 33. Per Nyholm var den væsentligste årsag til, at jeg for 10 år siden opsagde mit abonnement på JP. I tillægsgevinst slap jeg så senere også for David Trads.

  Kommentar by Niels Juel — 10. november 2015 @ 00:35

 34. Nyholm – en gammel, afdanket, sur redepisser.

  Lige dele arrogance og uvidenhed, argumenter er totalt fraværende i hans hovne udgydelser.

  Han har kun karaktermordet og nazikortet tilbage. Og narcissismen.

  Lad være med at læse hans nederdrægtigheder.

  Man behøver ikke at gå gennem en kloak, for at vide at den lugter…

  Kommentar by Jern Henrik — 10. november 2015 @ 11:55

 35. PS. Når man ser billeder fra Pegidas demoer, ligner det mest af alt et bredt udsnit af den tyske befolkning.
  Unge, gamle, kvinder, mænd, folk i kørestol osv.

  Lügenpresse…

  Kommentar by Jern Henrik — 10. november 2015 @ 12:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper