10. november 2015

Ahmad Mahmoud hos ‘Vi ses hos Clement’, søndag aften: “Du har fascistiske Dansk Folkeparti…”

Jeg hører en del P3 for tiden, og udsætter således mig selv for folk som Tony Scott (Pressen på P3) og Louise Dreisig (LIGA), der irriterer på hver sin måde, og kun er marginalt mindre ubehagelige end de lydmæssige afbrydelser. Det være sig typisk Outlandish, Wafande eller lignende. Til gengæld ser jeg ikke meget licensfinansieret tv. Det er ubetinget godt. Her et citat fra søndagens udgave af ‘Vi ses hos Clement‘, hvor bogaktuelle Ahmad Mahmoud fortæller Clement Kjersgaard at Dansk Folkeparti er et fascistisk parti. Ingen reaktion fra DR2-værten.

Ahmad Mahmoud, forfatter: Jeg beskriver det som en trefrontskrig. Du har fascistiske Dansk Folkeparti, vælgere og partiet som vil misbruge det, måske. Og du har halalhippierne, som er lidt blinde – de vil ikke se der er noget galt. Og så dem fra kulturen. Der mener man ikke skal negligere problemet med Danmark.

(Se evt. tidligere post om bogaktuelle Ahmad Mahmoud)

Oploadet Kl. 00:35 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70512/trackback

19 Comments »

 1. Fik du egentlig set “flygtningehøring” programmet hvor “almindelige danskere kunne komme til orde” som DR beskrev det? Det er online nu: https://www.dr.dk/tv/se/flygtningehoering#!/00:02

  Jeg har ikke set det selv endnu, men der var en i off-topic der skrev at det skulle have været en slem omgang. Ang clement kjærsgaard er det svært at vide om han var enig i at DF var fascistiske, han har for det meste hovedet så langt oppe i sin egen røv at han slet ikke hører efter hvad gæsterne siger, men bare venter på en mulighed for at afbryde dem så han kan høre sig selv tale igen. Men ham ahmad fik da lige overtalt mig til IKKE at købe hans bog.
  Der skulle forresten komme et portræt af nogle afrikanere der rejser med flygtningestrømmen til europa for at arbejde i deadline i næste uge tror jeg det var, jeg mener de var fra ghana og det er kåre quist der er taget derned. Så DR kan godt være kritiske, der er bare VIRKELIGT langt imellem. Personligt tror jeg kun de gør det ca 1 ud af 100 gange for at kunne påstå at de bringer begge vinkler.

  Kommentar by per — 10. november 2015 @ 01:18

 2. Jeg havde indtryk af en mønsterbryder, og så krakelerer masken alligevel.”Fascistisk DF” Øv, ville faktisk godt have læst hans bog, for han lød interessant.

  Kommentar by Jakob — 10. november 2015 @ 01:28

 3. DR og Clement studser selvfølgelig ikke over, at deres virkelighed bliver italesat.

  Det svarer til, at et interviewoffer i sin talestrøm udtaler, at EU sikrer freden. Det glider også ned, som en fadøl i Parken, når de hellige skal ind og se Slatne Ibrahim-sandwich.

  .

  Kommentar by Iznogut — 10. november 2015 @ 02:01

 4. Jeg har gået det klip nøje igennem og der er 112 % tale om en “3-fronts-krig” hvor han prøver på en kikset måde at opsummere den “anti-islamiske front der som bekendt er en større mængde – end bare dansk Folkeparti – og jo vil kunne medregne fascister .

  Hvad I også bør tage menneskelig højde for, er at i hans verden/vennekreds vil han – efter en sådan næsten-DF-svada til imamen – være lige så udsat som Naser Khader & Pia Kjærsgaard .
  Så da han mangler livvagterne er det brutal overlevelse for ham at nævne fascisme & DF i samme sætning … Jeg ved der er indvandrere der stemmer på DF fordi de IKKE vil have mere islamisme til landet, men de tør ikke sige det højt når der er unge Intifada-bander rundt omkring samt morderiske Sharia-patruljer mange steder !
  Om han egentlig nærer sympati for DF finder man nok kun ud af ved at læse bogen, men han vil NETOP redde unge indvandrere fra islamisme – ikke alle de DF’ere der i forvejen føler sig kaldet ag Holger danske …

  Clement lytter faktisk og reagerer ikke på “f-ordet” fordi han vil have de store træk i Mahmouds historie frem; mange kan ikke blive klog på denne Gentofte-jonglør, men jeg lægger et link til en bedre forståelse af ham .

  Jeg har det på samme måde som Clement, forstår hans sunde superskepticisme og Orwellske personlighed; verden er blevet for sort/hvid, for polariseret og vi glemmer kritikken af os selv – især venstrefløjen er ved at udvikle sig til ren selvglæde !

  http://www.euroman.dk/artikler/det-har-jeg-lart/clement-kjersgaard-jeg-narer-dyb-mistillid-til-alle-politiske-partier/

  Kommentar by Thomas Tvivleren — 10. november 2015 @ 03:43

 5. Bare endnu en perker der selvfølgelig skulle have været smidt ud af Danmark for længe siden. Mønsterbryder min bare r..

  Kommentar by Danskeren — 10. november 2015 @ 05:11

 6. Propaganda maskinerne kører på højtryk… Jeg sidder ligenu og drikker kaffe og hører morgenradio på 24syv… Sygeplejerske på Lesbos bliver interviewet af Trads lige nu…. Der kommer 6.500 om dagen… Håber de alle flytter til Østerbro…

  Kommentar by ny kommentator — 10. november 2015 @ 06:59

 7. Du har fascistiske Dansk Folkeparti, vælgere og partiet som vil misbruge det, måske. Og du har halalhippierne, som er lidt blinde – de vil ikke se der er noget galt. Og så dem fra kulturen. Der mener man ikke skal negligere problemet med Danmark.
  Han ramte da rigtigt en enkelt gang.
  Ahmad er lidt oppe i tiden nu men som Yahya fornægter den indre kebabkøter sig ikke.

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. november 2015 @ 07:27

 8. “Du har fascistiske Dansk Folkeparti”

  Gad vide hvad Ahmad mener om Saudi Arabien.

  Kommentar by Anders — 10. november 2015 @ 07:30

 9. I går morges kl. ca. 0850 på 24syv blev det mere end antydet at Pegida er hvide fascister. At Pegida blev nævnt skyldes, at studieværterne havde brug for noget virkelig ekstremt at sammenligne hizbut tahrir med.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 10. november 2015 @ 08:16

 10. Clement er jo totalt forgabt i den forvoksede skolepige Johanne.

  Kommentar by Jette — 10. november 2015 @ 08:26

 11. Han virkede fornuftig, men er vel egentlig bare endnu et fjols.

  Kommentar by Johnson — 10. november 2015 @ 08:26

 12. Danskere ved godt at DF ikke er fascistisk.

  Kommentar by Liva — 10. november 2015 @ 08:32

 13. DF er – desværre – ikke facister men blot en samling logrende lam der danser efter Lykkes pibe….

  Kommentar by redneck — 10. november 2015 @ 08:49

 14. Det er socialisterne der er fascister, ikke et, basalt set, socialdemokratisk parti som DF.

  Kommentar by Santor — 10. november 2015 @ 09:34

 15. Jeg så det også (og blev også irriteret). Men til Clemens’ forsvar skal det siges, at ordene faldt til allersidst i programmet, hvor der ikke var tid til at starte en ny debat om, hvem der er de sande fascister.

  O.T., men stadig angående “de sande fascister”: I går bragte en eller anden TV-kanal en transmission fra Gammel Torv i København, hvor en folkemængde stod med fakler for at markere Krystalnatten.

  De demonstrerede mod “de mørke kræfter” i dagens samfund, og min første tanke var: Hvorfor går de så ikke de 100 meter op til Synagogen og viser deres solidaritet her?

  Journalisten interviewede en kvinde med det rigtige tøj og de rigtige meninger, der trak en tråd fra nazisterne i 30’erne til dagens “umenneskelige” behandling af “flygtninge”.

  Med andre ord skal Krystalnatten bruges som argument for at få endnu flere rabiate antisemitter ind i landet.

  Kommentar by MartinH — 10. november 2015 @ 10:07

 16. Han dækker vel bare sin røv, så han ikke bliver udsat for en “Yahya Hassan”-shitstorm fra halalhippierne og “dem fra kulturen”

  Kommentar by Anonym — 10. november 2015 @ 10:44

 17. 16. – Det kan meget vel være tilfældet, der kan være grænser for hvor mange fronter man orker at kæmpe på.
  Men… det vil tiden vise.
  Hvis han virkelig mener at DF er fascistisk, så er han jo uvidende som et spædbarn på hvad fascisme er.
  Hvor meget har han egentligt udtalt sig om religion/islam?

  Kommentar by mb — 10. november 2015 @ 10:53

 18. Endnu en offerperker, der bekræfter reglen. De forsøger at være kritiske over for egen baggrund, men kan ikke. Islam er som Araldit-lim. Noget giftig skidt, men så stærk at de færreste kan vriste sig fri af det. Han giver den evindelige forklaring, at unge muslimer, der er vokset op under frygtelige forhold, alligevel foretrækker, det muslimske miljø. Alternativet er jo det grimme omgivende DF-samfund, som fordømmer dem. At to onder vælger de så det mindst onde…

  Giv mig brækspanden og en hotline til tåben, der trænger til at udbasunere et rigtigt godt råd til de små, sorte offerlam: Der er 57 muslimske lande I kan flytte til. Gør jer selv – og ikke mindst os andre – den tjeneste at flytte. Heller i går end i morgen. Her kan I leve med total respeeekt, Jizya skat fra dhimmier og hele svineriet!
  Hvad venter I på?

  Kommentar by Margrethe — 10. november 2015 @ 12:37

 19. https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-2015-11-02?app_mode=true&platform=undefined#!/
  Ahmad Mahmoud i aftenshowet

  Hør ham gøre sig til på TV, den grimme ælling der bliver en flot svane. Studieværten labber det hele i sig.

  Nu falder han desværre( eller skal man sige forventet), tilbage til den sædvanlige anti-danske, anti-DF retorik.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2015 @ 15:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper