10. november 2015

Forfatter: Vi vil hellere tale om ‘islamiseringen’, i stedet for “den egentlige invasion – den amerikanske”

Læserbrev af multikunstneren Jacob Skyggebjerg i ‘Organet for Højeste Oplysning’, også kaldet Politiken – Stop amerikaniseringen af Danmark.

“Det er efterhånden en gammel snak, som de færreste gider at beskæftige sig med i dag. Nej, i Danmark vil vi hellere koncentrere os om islamiseringen, og imens kan den egentlige invasion – den amerikanske – mageligt og nådesløst fortsætte med at indtage vores samfund. Det er et reelt problem.

Amerikaniseringen betyder nemlig ikke blot fastfood-virksomheder og ADHD-fremelskende læskedrikke. Den indebærer også en række elementer, der ét efter ét installeres i den måde, et givent samfund fungerer på, og som en altædende infektion omdanner ellers selvstændige lande til savlende, stampende zombienationer. …

I det amerikanske demokrati er propagandaen så tyk, at selv et ærligt diktatur som det nordkoreanske må antages at være ved at gå til af misundelse. … Sandheden er, at Danmark er en amerikansk koloni. Derfor kan Danmark aldrig nogensinde – droneterror, invasioner, skoleskyderier, overvågning og et rent symbolsk demokrati til trods – være uenig med USA.”

(Jacob Skyggebjerg, Piss mig på patterne, 2015; Foto: Youtube)

“Det er Danmark, hvor vi pisser i drikkevandet og diskuterer, hvordan vi kan give dårligere asyl til flygtninge. … Danmark, ledet af det parti, der havde den største tilbagegang ved valget, en regering, der knap nok kan krybe. … Ledet er naturligvis så meget sagt… For rundt om det misfoster, der kalder sig selv LLR2-regeringen, springer den flok af hidsige, bidende tæppetissere, de forarmede stakler fra Dansk Folkeparti, strinter ministrene i fjæset og kræver deres vilje.” (Jacob Skyggebjerg cit. i Ekstra Bladet, 2015)

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link50 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70530/trackback

50 Comments »

 1. Det er fordi der er meget stor forskel på de to ‘invasioner’ spade!

  Kommentar by mb — 10. november 2015 @ 13:58

 2. Jeg tror grunden til at vi i Danmark sætter pris på kunstneres (i dette tilfælde nok snarere en “artist”) politiske holdninger er at det får os til at føle os kloge. Når verden virker kaotisk og svær at gennemskue, er det rart at vide at man trods alt ikke er den største idiot…

  Kommentar by Vagn Henning — 10. november 2015 @ 14:20

 3. Det er altid interessant at notere sig sprogbruget i det segment, som i årtier har ment sig berettiget til at belære andre om “tonen”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. november 2015 @ 14:24

 4. “Amerikansk invasion” sagde idioten mens han rappede derudad. Endnu en talentløs nar fremavlet af venstrefløjens evige aktiveringskurser.

  Kommentar by Santor — 10. november 2015 @ 14:25

 5. Jacob er sjov.

  Kommentar by bastardo — 10. november 2015 @ 14:47

 6. Den får heller ikke for lidt med guldkæde, cap og gangsta-attitude med hjemmelavede fingertegn i den naragtige amatørvideo:SKYGG – Hva satan ska det lean.
  Men hva pokker, det tager sikkert kegler hos de semi-lesbiske bitches fra AFA, så mon ikke han kan score en HO eller to, når han linker til sine stupide youtube video´s på deres FB-side. Som en sidenote, så ligner han til tider den der svenske tampon fra Malmø, med den karakteristiske proteinmangel, kun overgået af negerbørn fra østafrika.

  Kommentar by Men dog ! — 10. november 2015 @ 15:04

 7. Poitiken gør virkelig sit yderste, for at lade som om året stadig er 2001

  Kommentar by BB — 10. november 2015 @ 15:06

 8. Ja ja amerikans fastfood er ganske rigtigt ikke noget jeg vil serverer for hunden. Og amerikansk læskedrik gør vores teengere fede og dvaske. Men derudover generer amerikanerne mig ikke og jeg kan jo bare lade være med at købe deres produkter.
  Muslimerne derimod er i fuld gang med at overtage mit land. De vil lave alting om og jeg må rette ind og desuden er jeg, gennem skatterne, tvunget til at forsørge dem. De fornærmer og nedgører mine to teenagepiger og råber utilstedeligeligt efter dem på gaden.De sviner og hopper uvasket i bassinet i den lokale svømmehal. De kører råddent og politiet gør intet, de har i stedet travlt med at udstede bøder til pensionister der drøner afsted med 58 km/t. De bliver altid fornærmet over et eller andet og agerer voldligt og udspyr trusler! De ødelægger undervisningen på skolerne og tæsker de danske drenge i skolegården og de generer pigerne. De bruger vores sociale system til det yderste, de har simpelthen ikke forstået kontrakten mellem ydere og nydere.
  Deres samhørrigheds følelse er ikke med Danmark men med umaen.
  Kort sagt, jeg kan ikke lide dem!

  Kommentar by Robert R — 10. november 2015 @ 15:12

 9. Det er korrekt som Skyggebjerg udtaler at danskerne indtil videre er mere amerikaniserede end islamiserede, men når han godt kan gennemskue den amerikanske propaganda burde det snarere bekymre om hvad man skal gøre mod den landsødelæggende antidanske multikulturelle propaganda med oprindelse i USA.

  Kommentar by perhag — 10. november 2015 @ 15:24

 10. # 8 Spot on, for at holde det på amagerikansk

  Kommentar by Steen — 10. november 2015 @ 15:48

 11. I guder det er uhyggeligt: https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

  Tyvhugget fra Jalvings blog. Og ja, det seriøst sprængfarligt stof.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. november 2015 @ 16:14

 12. Alle i haters kan pisse mig på patterne!

  Kommentar by Don — 10. november 2015 @ 16:34

 13. Uhyggeligt som de elitære har travlt med at henvise til noget abstrakt

  Som fornylig http://politiken.dk/indland/ECE2430194/danmark-er-forsvarsloest-over-for-fremmede-ubaade/
  Danske kampfly har siden januar sidste år været på vingerne hele 80 gange for at håndhæve Danmarks suverænitet, når fremmede fly, heriblandt russiske, fløj ind i det danske luftrum. Men det danske forsvar er anderledes ilde stedt, når det gælder om at håndhæve suveræniteten over de danske farvande…..

  Og siden september har skønsmæssigt 56.000 illegale mennesker krænket vor suverænitet på landjorden

  Kommentar by tavsen — 10. november 2015 @ 16:38

 14. # 11 Tak til Henrik Petersen.

  Lige præcis derfor er det nu man skal vælge side, hvis man ikke allerede har gjort det. Diverse journalister, chefredaktører osv. fra MSM som deltager i bevidst manipulation, løgn og bedrag overfor befolkningen, vil selvfølge skulle stå juridisk til ansvar når det brager løs. Ligesom det skete i Rwanda efter folkedrabet, hvor opildning til etnisk udrensning via propaganda i radio og tv blev ligestillet med deltagelse og komplot i overlagt mord.

  Kommentar by Men dog ! — 10. november 2015 @ 16:53

 15. jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8200843/12-million-flygtninge-og-migranter-er-kommet-til-EU-i-år/

  Kommentar by Liva — 10. november 2015 @ 16:57

 16. Hvilken glæde jeg føler ved den unge mands muslimske fremtid,
  her i Danmark .

  Kommentar by Pk — 10. november 2015 @ 16:59

 17. Manden har jo sådan set ret. Hjernedød hedonisme, forbrugerrisme, multikulturalisme, moderne feminisme, etc, har sin oprindelse i USA, eller er i det mindste udviklet betragteligt i USA.

  Skal Europa reddes må båndene kappes til det degenererede USA, og deres kultur imperialisme må standses.

  Kommentar by Jannik Thorsen — 10. november 2015 @ 17:04

 18. De er syge, de svin – istedet for at hjælpe et voldtægtsoffer, venter de på deres tur: http://www.bt.dk/udland/blot-faa-minutter-efter-hun-var-blevet-voldtaget-blev-hun-voldtaget-igen-af-to-andr

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 10. november 2015 @ 17:15

 19. Penge til mini-arabien, mens alt hvad der minder om Danmark spares væk http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/ghetto-skal-renoveres-for-800-millioner/5821377 Mon der er en MÅSKE med i planerne? Tænk hvad man kunne bruges 800 mill til i Syrien? Allerslev styrer for vildt

  Kommentar by Bræk — 10. november 2015 @ 17:21

 20. Ad 9 perhag.- Godt indlæg. Du nærmer dig sandheden. -Hvad mon det sker, når den amerikanske seddelpresse stopper?? I Obamas regeringstid er statsgælden næsten fordoblet.- 102 mill amerikanere mellem 18 og 67 er registreret som uden arbejde.

  Kommentar by dansker — 10. november 2015 @ 17:49

 21. -> Jannik Thorsen 17:04

  Du har ikke fulgt godt med i historietimerne i din folkeskole. I modsat fald ville du vide, at USA reddede store dele af Europa i WW2.

  Kan du i øvrigt selv sige dig fri fra ‘hedonisme, forbrugerrisme, multikulti-vrøvl og andet? Eller lå du i kø for at få en Balmain-kollektion i HM eller en iPhone 6S?

  Det lykkedes derudover en britisk hær at komme før sovjetterne til Danmark, hvorfor sovjetterne ‘kun’ havde Bornholm tilbage. Og det tog sin tid.

  I modsat fald ville Danmark have været sovjetisk interessesfære frem til ca. 1990. Bornholm blev i øvrigt besat af sovjettropper, der ikke just udviste empati.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. november 2015 @ 17:50

 22. Haha, at være rapper og tale imod den amerikanske indflydelse er som en imam der synger at man ikke må høre musik, eller en fyr i en nike T-shirt der prædiker imod kapatalisme imens han æder en big mac.
  Det er lige så idiotisk og selvmodsigende som det er fantasiløst. Den eneste grund til at han overhovedet tager emnet op er at han ved at det giver gratis point hos den yderste venstrefløj, så han måske kan få et par jobs i ungdomshus-miljøet. Måske.. Patetisk.

  Kommentar by per — 10. november 2015 @ 18:02

 23. Han burde tage på turné til lande, der eksplicit har frabedt sig amerikansk inflydelse. Det ville være sjovt at se, hvor længe han ville overleve, mens han prøvede at overbevise de lokale om sine fortræffeligheder.

  Tror der er mange gode grund til at jeg ikke har hørt om ham tidligere og forhåbentlig aldrig vil gøre det igen. Han har vist fået sine to minutter i rampelyset inden han ubemærket forsvinder ud i glemslen.

  Kommentar by Olé — 10. november 2015 @ 18:03

 24. @ 11 Henrik Petersen

  Det er noget af det mest ubehagelige, jeg har set i lang tid. Man får helt lyst til at iføre sig kampuniform igen, når diverse myndigheder tilsyneladende ser passivt til.
  Det har lige sagt i TV, at politiet skønner at der i den forgangne uge kom 11.000 velfærdsshoppere til landet!

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. november 2015 @ 18:19

 25. Multikunstner:-)
  jack of all trades, master of fuck all.

  Kommentar by Frank Hagmann — 10. november 2015 @ 18:36

 26. -> Men dog 16:53 og der Adler 18:19

  Temmeligt skræmmende, utroligt at politikerne og EU blot sidder på hænderne mens vi bliver immi-vasivt overfaldet, bogstaveligt talt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 10. november 2015 @ 18:41

 27. Rablende og ubegavet på samme tid.

  Har han glemt at tage sine nervepiller?

  Kommentar by Jern Henrik — 10. november 2015 @ 19:03

 28. Ahh..haters,en kompliment der vil noget.

  Kommentar by Anonym — 10. november 2015 @ 19:12

 29. Ahh..haters,en kompliment der vil noget.

  Kommentar by ivan johansen — 10. november 2015 @ 19:14

 30. Jeg har kommenteret på det før… De eneste der har en bevæg grund til at snobbe nedad… Det er overklassens møgunger… Alle andre vil gerne kravle op af “rangstigen”… Så mon ikke han er en Østerbro/Hellerup snothvalp… Med forældrekøbs lejlighed, der lige skal leve den ud “på kanten”… På fuldstændig samme måde som de BZ’ere og Ungdomshusaktivister, jeg gik på det Frie Gymnasium med i 80’erne… Alle fra det bedre borgerskab i Nordsjælland… Jacob Skyggebjerg har hårvækst i ansigtet, men resonerer som en 12 årig NAIV skolepige…

  Kommentar by ny kommentator — 10. november 2015 @ 19:30

 31. Haha “stop amerikaniseringen af Danmark” og så “smider” han rapper-håndtegn som en idiot i hans video…Fuckhoved…

  Kommentar by Johnson — 10. november 2015 @ 19:41

 32. Hallo…Jacob, 70’erne vil gerne have deres meninger igen.
  De store stygge amerikanere, er stadigvæk fjenden. Og kapitalismen er stadigvæk det ondeste af det onde, på den bundfrosende danske venstrefløj.
  Det at Kina (verdens største kommunistiske diktatur) er gået over til markeds økonomi ryster ikke store tænkere. Selv Cuba kan efterhånden godt se hvilken vej vinden blæser.
  Markedsøkonomien har vis at den er overlegen på mange områder i forhold til planøkonomi.
  Hele argumentationen stinker lange væk af venstreorienteret paranoide forstillinger, og op-gylpetet fraser. Rent Jakob Holt Agitprop.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 10. november 2015 @ 19:50

 33. Han er et hadefuldt utilpasset individ. Typen der kun kan leve blandt de andre utilpassede individer i hovedstaden. ” Der er ingen, der lever med et formål i Jylland”
  http://www.information.dk/480297

  Kommentar by Anonym — 10. november 2015 @ 20:13

 34. At hiphop som musikgenre overhovedet praktiseres i Danmark kan hr. Jacob Skyggebjerg takke den selvsamme amerikanisering han taler midt imod for.

  Jeg har kun ét ord at sige om det: Hykleri.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 10. november 2015 @ 20:25

 35. # 30 nogen der tror, at naivisten ikke har den nyeste iPhone ;-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 10. november 2015 @ 20:28

 36. Det er sølle at folk automatisk tror at man er venstreorienteret fordi man synes amerikaniseringen er gået for vidt. 70 års hjernevask er svær at komme til livs. Men man må jo rose de der står for den amerikanske propaganda – det er lykkedes så godt at flertallet ikke engang er klar over hvor hjernevaskede de er.

  Eksempel: USA har de seneste 15 år bombet adskillige lande tilbage til stenalderen på baggrund af løgnehistorier, har militær i mere end 100 lande, KZ-lejre, tortur-fængsler, droner der dagligt dræber kvinder og børn over hele jorden og USA står bag den største menneskerettighedskrænkelse i historien (NSA). Men det er Rusland vi skal være bange for..?

  Vågn dog op zombier!

  Kommentar by Johnny — 10. november 2015 @ 21:01

 37. bt.dk/danmark/syriske-flygtninge-stroemmer-til-danmark-saa-mange-er-flyttet-til-din-kommune

  Kommentar by Liva — 10. november 2015 @ 21:16

 38. Ja, hvis man bare er hjernedød, så er det rigtigt nok alt sammen.

  Kommentar by VE-day in Europe — 10. november 2015 @ 21:23

 39. # 34 ja, nr. 2 på listen rumænere – men Rumænien er mig bekendt slet ikke med i Schengen, men der er vel intet til hinder for nogen som helst for migration her til landet efter hånden. Måske er det de sigøjnere, som end ikke svenskerne vil have? Får de også brochuren: “Det har du ret til” udleveret af en uniformeret legeonkel ved grænsen, mens privatchauffør fra Migranter uden grænser venter med opvarmet bil – eller kører de allerede i fast rutefart fra nærmeste udenlandske banegård? Jeg fatter simpelthen ikke det her system? Vi sparer og sparer år efter år – til hvad? Migranter? Hvad med de danske ældre, skolebørn, hjemløse osv.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 10. november 2015 @ 21:42

 40. Hvis han med ‘amerikanisering’ mener voksende politisk korrekthed der gør det umuligt at tale ærligt om indvandring, religion eller racer,

  ELLER; hvis han mener myndigheder der apatisk tillader ukontrolleret, illegal indvandring uden at forsøge at gøre noget, så kan man jo kun være enig. Men det er nok ikke det han mener…

  Man bliver næsten helt nostalgisk efter de dage hvor USA faktisk var så mægtig at der var en vis logik i at gå efter USA. Men venstrefløjen fatter tydeligtvis ikke at de faktisk har vundet: USA har nu en anti-amerikansk præsident der på fornemmeste, og mest uansvarlige, vis demonstrerer hvor irrationelle og usammenhængende deres politikker er. Man savner jo helt (B.) Clinton og 1990erne…

  Kommentar by Moran ya Simba — 10. november 2015 @ 22:01

 41. Hvorfor skriver Uriasposten ikke om Martin Krasniks besøg i asylcenter nordjylland. En beboer fortæller om andre beboeres hensigt at islamificere Danmark. Klippet er fra 3 udsendelse med krasniks besøg på asylcentre.

  Kommentar by Sune Fink — 10. november 2015 @ 22:06

 42. #38 Sune Fink

  Du kan jo lægge et link ud i Off Topic-tråden. Kim får ofte idéer til indlæg derfra.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 10. november 2015 @ 22:21

 43. “det er på tide at vi indser at USA er vores fjende og ikke vores ven”-Marine Le Pen,Juni 2015,i en tale til EU-parlamentet.

  Kommentar by dan.c — 10. november 2015 @ 22:39

 44. ad 11. Henrik Petersen.

  I den video er alt det værste samlet, som vi tidligere har set i mindre bidder, og til sidst udtaler en dame, at uden jøderne i “a leading role” vil Europa ikke overleve. Dette må derfor formodes at være en jødisk video produceret for at skræmme os og helst til handling, og det første lykkes den fint med. Men det er også en nedladende og udspekuleret video.

  Jeg forstår den jødiske propaganda, som vælter ind over os, for hvordan skal Israel kunne overleve med et tiltagende muslimsk influeret Europa. Hvis jeg var israeler, ville jeg bestemt ønske mig opgør mellem europæerne og de muslimske indvandrere. Ergo skal vi være klar over, at to folkgrupper, der begge mener at være udvalgt af gud, udsætter os for propaganda og kriges hen over hovedet på os. Begge spiller os på næsen.

  ad 38. Sune Fink.

  Jeg fulgte også interesseret med og tror iranerens ord om, at religion er emnet hele dagen på flygtningecenteret i Hanstholm, og at man blot venter på at ændre landet. Men jeg lagde også mærke til nogle skjulte smil hos den iraner, der fortalte det til Krasnik. Iranere og arabere står som bekendt ikke hinanden nær, for nu at sige det pænt.

  Man kan blot håbe, at DR er ved at sadle om.

  Kommentar by denonde — 10. november 2015 @ 22:46

 45. My god, stakkels mand. Årstal for de nyheder dette retarderede vrag har sin omfattende viden fra må vel være omkring 1960 til 1970. Danmark som amerikansk koloni? Så lad os i det mindste ændre det til Danmark som tysk koloni med en skamplet af en statsminister (men kun af navn) hængende som en ulækker hæmorhoide i bagdelen på en tysk kansler med et ekstremt storhedsvanvid, for nu at blive på det latrinære plan, som DF hadere åbenbart befinder bedst på. Hvis man i den grad er gået glip af den aktuelle virkelighed, er der grund til alvorlig bekymring for den pågældendes mentale tilstand eller hensigter. Nå men skal vi ikke bare lade ham og ligesindede galpe videre. Det rager mig faktisk meget lidt, hvad denne fløj mener. Frustrationen er naturligvis tårnhøj og det kalder på en vis forståelse. Men også kun lidt. De er ikke min modpart i en frugtbar dialog. Den vej har de aldrig valgt og nu er det for sent. De advokerer i virkeligheden mod demokrati, frihed og ligestilling mellem kønnene. De repræsenterer alt det jeg hader. De er altså mine fjender.

  Kommentar by EH — 10. november 2015 @ 22:55

 46. Hvis fjolset kunne sætte ord på hans frygt, ville jeg give ham ret. Men han har øjensynlig, ud fra citerede ord, ikke fattet sagernes rette sammenhæng.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2015 @ 00:05

 47. Du mener sin frygt Nielsen! De venligst hilsner i øvrigt. Jeg tror vi er kommet hinanden lidt nærmere på det sidste.

  Kommentar by Balder — 11. november 2015 @ 09:24

 48. Henrik Petersen

  “Du har ikke fulgt godt med i historietimerne i din folkeskole. I modsat fald ville du vide, at USA reddede store dele af Europa i WW2.”

  Reddet er måske så meget sagt. “redningen” bestod åbenbart i hjernedød forbrugerisme og folkeforræderisk multikultur. Befolkningsudskiftning blev således belønningen for at de postmoderne liberale sejrede. En situation har nu udviklet sig som ikke ville være tilfældet hvis Sovjet eller nazi tyskland havde sejret.
  Ud over det så fik jeg næsten ingen undervisning i WW2 i folkeskolen, og den jeg modtog var af ganske ringe kvalitet.

  “Kan du i øvrigt selv sige dig fri fra ‘hedonisme, forbrugerrisme, multikulti-vrøvl og andet? Eller lå du i kø for at få en Balmain-kollektion i HM eller en iPhone 6S?”

  Langt hen af vejen ja. Jeg har ingen smart phone, og har et relativt lavt forbrug. Jeg stiller altid mig selv spørgsmålet om jeg virkelig har brug for forbrugsgode X som der bliver reklameret for, eller om jeg blot er i færd med at hoppe med på en ny trend.

  “Det lykkedes derudover en britisk hær at komme før sovjetterne til Danmark, hvorfor sovjetterne ‘kun’ havde Bornholm tilbage. Og det tog sin tid. I modsat fald ville Danmark have været sovjetisk interessesfære frem til ca. 1990. Bornholm blev i øvrigt besat af sovjettropper, der ikke just udviste empati.”

  Nej det havde ikke været noget ønske scenarie at blive besat af sovjet. Så måske amerikansk/britisk befrielse var at foretrække som det mindst slemme blandt 2 onder. Omvendt må man konstatere at de tidligere østblok lande på mange måder er i en bedre forfatning end vesten. De er godt nok væsentligere fattigere(dog er lande som Polen og Tjekkiet godt på vej), men de er til gengæld sluppet for syg masseindvandring og multikultur.

  Kommentar by Jannik Thorsen — 11. november 2015 @ 15:07

 49. #48 Jannik Thomsen

  Dybest set er der mange ting du ikke decideret har brug for, men sikkert alligevel har. Jeg siger det bare.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 11. november 2015 @ 21:49

 50. > Balder
  Jeg mente sgu hans frygt. Men jeg kan da godt se, at jeg rent litterært skulle have skrevet sin. Mente du for resten ikke hilsener? Jeg er måske kommet nærmere dig, men du er derimod ikke kommet nærmere mig! De konspirationer du hænger jøder op på, er ikke kun udarbejdet sf jøder. Altså er eksempelvis 9-11 ikke et jødisk komplot, men nærmere ét jeg vil tilskrive NSA, CIA og internationale banksters. At Bushfamilien var deltagende er udenfor enhver tvivl. Familien kan i øvrigt spores tilbage til 2. verdenskrig, hvor de profiterede stort.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2015 @ 00:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper