11. november 2015

Tidligere kommunist forfremmes: “… kommer til at tegne Jyllands-Postens politisk-analytiske profil”

30-årige Marchen Neel Gjertsen kan sagtens være en skarp journalist, men det er blot fire år siden hun var medforfatter til det der reelt var en Redox-udgivelse, og når en erklæret borgerlig avis gør en tidligere kommunist til politisk analytiker, så er det jo også et fravalg af borgerlige alternativer. Tidligere kulturredaktør Flemming Rose forlod avisen i mandags, og hvis det nu er folk som hende der skal tegne avisen udadtil, så er det jo sådan set mere avisen der er problemet, end tilfældige opportunistiske venstreradikale. Fra Jyllands-Posten – Marchen Neel Gjertsen bliver ny politisk analytiker for Jyllands-Posten.

“Marchen Neel Gjertsen har arbejdet fire år på Jyllands-Postens Christiansborg-redaktion, hvortil hun blev hentet fra Informations politiske redaktion i 2011. I september skiftede hun til en stilling som souschef på Politikens Christiansborg-redaktion, men hun er altså på vej tilbage til Jyllands-Posten nu.

Marchen Neel Gjertsen er 30 år og kommer til at tegne Jyllands-Postens politisk-analytiske profil med et ugentligt tv-program på jyllands-posten.dk og analyser på sitet og i avisen. Hun skal også bidrage til journalistiske formater som interviews, features, rekonstruktioner og baggrunde – og hun bliver derved et integreret medlem af Jyllands-Postens politiske redaktion.

‘Marchen Neel Gjertsen er en af sin generations absolut største talenter inden for den politiske journalistik…,’ siger chefredaktør Pierre Collignon, Jyllands-Posten.”

(Uriasposten, 2011)

“Jeg har tidligere skrevet om Marchen Neel Gjertsen, senest i forbindelse med folketingsvalget, da hun som journalist for Dagbladet Information forsøgte et karaktermord på Dansk Folkepartis Søren Espersen. Hendes fortid inkluderer blandt andet et aktivt medlemskab af den revolutionære Socialistisk Ungdomsfront, et byrådskandidatur for kommunistiske Enhedslisten, samt en ghostwriter-funtion på sidste års meget omtalte ‘Redox-udgivelse’.” (Uriasposten)

(Blomster & Barrikader, Socialistisk Ungdomsfront, 2004; Uriasposten)

“Den andra livlinan Charlotte Johannsen hade var de två journalister på tidningen Redox som hon dagligen rapporterade till. Det var med deras hjälp boken skrevs.” (Marchen Neel Gjertsen omtalt som Redox-journalist af venstreradikale Fria Tidningar, 2011)

Oploadet Kl. 13:29 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70573/trackback

30 Comments »

 1. Det er ligegyldigt hvem der er ansat på de statsstøttede medier for ledelsen er bemandet med socialistiske kommunister, ego var i fordums tid tilhænger af Jyllands Posten, de kunne bilde mig alting ind, men det sluttede efter knæfaldet for korandyrkerne, så længe medierne er statsstøttede så længe er de kommunistiske samfundsomstyrtere og landsforrædere ansatte på medierne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. november 2015 @ 14:06

 2. Endnu en årsag til, at jeg ikke genoptager mit abn. på JP. Som hendes tidligere forsøg på karaktermord på Søren Espersen, så må hun føle sig hjemme på JP hvor hun kan tage en anden skidespræller i hånden, nemlig David Trads, der forsøgte karaktermord på Henrik Gade Jensen, der var spindoktor for Tove Fergo.
  JP der ynder at betegne sig som Danmarks Internationale Avis har efterhånden udviklet sig til et klon af løgnepressen på Rådhuspladsen.
  Hvor skal man efterhånden gå hen?

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 11. november 2015 @ 14:13

 3. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 11. november 2015 @ 14:13

 4. # 3 Bastardo.

  eller, undervis eleverne i professionel journalistik!

  Kommentar by Santor — 11. november 2015 @ 14:29

 5. Hatten af igen for dit graverarbejde Kim. Det er jo uvurderligt!

  Mht til JP, og de andre statsstøttede danske aviser, så anvender jeg dem til at holde mig generelt orienteret om begivenhederne, men jeg læser dem naturligvis på samme måde som sovjetborgerne tidligere blev kendt for at læse Pravda. Dvs. man stoler som udgangspunkt ikke på det, der står skrevet, men udersøger historierne nøje for at opdage de steder, hvor vigtige udeladelser, fordrejninger og (bevidste) faktuelle fejl efterlader huller i historierne. Derpå læser man historierne som en slags negativ film, hvor hullerne repræsenterer det egentlige motiv. Det kræver øvelse og en god portion erfaring. Det skal man så blot sørge for at blive stadig skarpere til hele tiden. Heldigvis gør internettet med blogs som denne opgaven meget, meget lettere end den var for de gamle sovjetborgere.

  Kommentar by monse — 11. november 2015 @ 14:45

 6. Havde faktisk overvejet at få en abonnement igen, men det er hermed udelukket… Cordsens analyser har nu heller ikke været mere interessant end at kigge på et plankeværk en hel eftermiddag…

  Kommentar by b74389 — 11. november 2015 @ 14:54

 7. 5 monse,

  Genial beskrivelse.

  Man skal blot gøre det dagligt, så bliver man bedre og bedre.

  I øvrigt var det samme teknik den serbiske antiluftskyts tekniker brugt da han skød en F-117A Stealth, tjenestgørende hos IA (Islam Airforce), ned over Serbien.

  Han omprogrammerede systemet så det der blev skudt efter var den aller “sorteste” plet på himlen.

  Lidt anderledes versin her:
  https://en.wikipedia.org/wiki/1999_F-117A_shootdown

  Kommentar by Hans Und — 11. november 2015 @ 15:20

 8. For 117. gang: Flot arbejde, Kim !

  Kommentar by Niels Juel — 11. november 2015 @ 15:37

 9. Så røg såkaldte borgerlige jp.dk også under AdBlock her i huset.

  Udsult Løgnerpressen:
  – Afmeld Licensen
  – Opsig stats-tv kanalen TV2
  – Undlad at købe eller holde papiraviser
  – Brug AdBlock eller Blocksite på Løgnerpressens net-sider på PC, tablet og mobil.
  – Kontakt en af medieordførerne, eller din lokale folketingspolitiker, og stil spørgsmål ved licensen og mediestøtten.

  Kom gerne med flere eller bedre forslag.

  Kommentar by Geert — 11. november 2015 @ 15:44

 10. @8, link til denne artikel i kommentarfeltet på JP hvergang de skriver om politik.

  Kommentar by per — 11. november 2015 @ 15:56

 11. @Per

  Godt forslag!

  Jeg kan at historien allerede er delt på 180grader:
  https://www.180grader.dk/Politik/tidl-kommunist-skal-tegne-jyllands-postens-politisk-analytiske-profil

  Kommentar by Geert — 11. november 2015 @ 16:27

 12. JP bugner ellers med stof, der må ramme lige i plet hos de fleste af denne blogs læsere, og man lader desuden ekstreme typer som Per Nyholm og David Trads hænge sig selv ud og skabe en livlig debat om emner, der ligger mange danskere på sinde.

  Pierre Collignon blev for nogle år siden udsat for stærk kritik, fordi han reddede Naser Khader og De konservative fra at blive helt til grin efter en udtalelse af Khader om, at det burde forbydes at bære burka i sin egen have. En vanvittig udtalelse, som ikke deltes af de konservatives øvrige ordførere. Kritikerne fremførte, at Collignon havde handlet ufagligt for at beskytte et parti, han selv sympatiserer med. Bare læs Politiken og Iformation om det emne.

  Der er ikke noget, der tyder på, at der er sammenhæng mellem Marchen Neel Gjertsens ansættele og Flemming Roses ønske om at forlade journalistikken for at koncentrere sig om at skrive bøger og deltage mere i samfundsdebatten. Dette virker helt naturligt, fordi mange lytter til ham i disse dramatiske år, hvor han under ulykkelige omstændigheder blevet verdenskendt, nærmer sig de 60 år og lever “under jorden” med livstruende fatwaer hængende over hovedet.

  Kim Møller har selv været venstreorienteret og er en nær ven af Lars Hedegaard, der som bekendt i det meste af sit liv var trotskist, dvs. tilhænger af en af de mest brutale kommunistiske retninger. Hvis man kan tilgive det, kan man vel også give Marchen Neel Gjertsen et vist tøjr og se, hvad der sker.

  Kommentar by denonde — 11. november 2015 @ 16:32

 13. Utroligt! Minder lidt om DDR, hvor man var nødt til at deltage i partiets marxistiske skoling i Freie Deutsche Jugend (FDJ) for senere at kunne få et job i Arbeiter-und-Bauern-Staaten.

  Vi behøver slet ikke at bruge nazi-testen, men blot le for ikke at græde og citere Tom Lehrers vise om karrieremageren Werner von/once-the-rockets-are-up-who-cares where-they-come-down/Braun.

  “Ha, Nazi schmazi,” says Marchen Neel Gjertsen”

  Kommentar by A-mad — 11. november 2015 @ 17:58

 14. PS. Jeg har desværre svært ved helt at stole på tidligere nazister og marxister.

  Kommentar by A-mad — 11. november 2015 @ 18:02

 15. Det er helt sindsygt hvad de kan slippe afsted med de venstre ekstreme pyskopater!
  Til jer der roser Kim M for hans utrættelige arbejde så sys jeg I også skulle overveje, at trykke på støtte ordningen til Kim. God aften til jer alle!

  Kommentar by Fra Århus — 11. november 2015 @ 18:51

 16. David Trads kom til, Henrik Gade Jensen forsvandt.

  Marchen Gjertsen gøres til “politisk analytiker”, Flemming Rose forsvinder.

  Det er en jævn trist udvikling JP har begivet sig ud på.
  Samme udvikling som deres blog-univers; et hav af ukendte amatør-debattører uden noget at bidrage med. Jeg har ikke noget imod politisk pluralisme i blog-universet, men det burde da være muligt at finde nogen med lidt indsigt eller som bare kunne skrive nuancerede indlæg. Den målrettede rekruttering af “indvandrere” og ungdomspolitikere for at genere flest mulige “klik” og “likes” er pinagtig.

  Når det kommer til debat-fronten er JP efterhånden fuldstændig fladpandet. Kun Niels Lillelund, Henrik Jensen og Mikael Jalving er interessante. Der er yderligere nogle borgerlige, men de ikke særligt fremtrædende og er ofte en anelse tamme.

  Engang var der folk som Hans Hauge, Anders Raahauge, Flemming Rose, Jacob Levinsen m.fl. hvor deres kommentarer var avisens højdepunkt.

  Kommentar by Superman — 11. november 2015 @ 19:21

 17. 12 Denonde.
  “JP bugner ellers med stof,der må ramme lige i plethos de fleste af denne blogs læsere”.
  Hvad er det for noget stof? Fiskerinoteringerne? Sporten? Vejrudsigten? Du må da totalt have misforstået holdningerne hos denne blogs læsere. Der er der måske ikke noget overraskende i, da du åbenbart også totalt har misforstået de holdninger der i dag er fremherskende på JP.
  Modtager du, af en eller anden grund, en helt anden JP end den, der er tilgængelig for vi andre?

  Kommentar by bjarne Binee — 11. november 2015 @ 19:47

 18. En ækel kommunist får en stor stilling på Jydepotten. Jeg havde et gratis abonnement på JP en måned, men annullerede det efter en uge. Eneste interessante i den skodsprøjte, som engang holdt fanen højt og historierne sande er efterhånden, Mikael Jalving og enkelte kronikker.

  Alverdens spioner kigger med, når man forvilder sig ind på jp.dk og siden slæber sig afsted.

  Den ækle kommunist og hendes lige har kronede dage i medieverden.
  Den ækle kommunist kunne sagtens sledske sig under call sign: Denonde.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2015 @ 20:16

 19. Denonde har opstilling for læsevenlighed, som de alenlange udienkør indspark normalt ikke har… just saying..

  En ækel kommunist.

  Kommentar by Iznogut — 11. november 2015 @ 20:18

 20. Der er ingen grund til at angribe det lille pigebarn så hårdt, bare fordi hun engang har været venstreorienteret og muligvis stadigvæk er det. Han er en sød og køn ung kvinde, som den rette mand sagtens kan snakke til fornuft.

  Om man er borgelig eller venstreorienteret, betyder ikke så meget. Der er kun én ting, der virkelig betyder noget, og det er, hvad man mener om de fremmede, islam og masseindvandringen. På dette helt afgørende punkt sviger mange borgelige totalt. En beskidt arbejdsgiver, der ønsker fri import af billig arbejdskraft, er bedømt som mennesker ikke spor bedre end autonom voldspsykopat.

  Mange ordentlige mennesker med nationalt sindelag kommer fra venstrefløjen. Det gælder f.eks. mange af dem, der støtter om det Pegida-venlige tyske magasin Compact, og det gælder f.eks. også en mand som Horst Mahler, der engang var Baader-Meinhof-gruppen advokat, og som senere har gjort sig positivt bemærket ved sit medlemskab af NPD, det eneste anstændige parti i Tyskland. I dag sidder han fængslet, fordi han har givet udtryk for tysk-nationale synspunkter, som er strafbare i USA-marionetten Angela Merkels latterlige skin-demokrati.

  Kommentar by Søren Andersen — 11. november 2015 @ 20:29

 21. Hvordan kan et job på Jyllands-pesten være en forfremmelse? for det er sku da kun parkeringsvagt og strisser der er værre.

  Kommentar by Fritz — 11. november 2015 @ 21:04

 22. Jeg har holdt Jyllands Posten de sidste 30 år, dvs hele mit voksne liv, det har været med op og nedture, på det sidste mest nedture! Avisen bliver rødere og rødere.
  Egentligt er det lidt trist, for inden jeg selv begyndte at holde den læste jeg den hos mine forældre, så det er et meget langt bekendtsskab der slutter.
  Jeg opsiger mit abonnement i morgen!

  Kommentar by Robert R — 11. november 2015 @ 21:30

 23. Da Cordsen startede på avisen blev den politiske linje ændret markant, og jeg opsagde mit abonnement.

  Pudsigt nok blev jeg ringet op af en sælger fra JP i dag, som fortalte, at man havde nogle nyskabelser i avisen.

  Jeg sagde nej tak, med den begrundelse, at den politiske linje ikke var ændret. Jeg tog fejl – den er tilsyneladende blevet værre.

  Hvorfor ikke bare gøre det uundgåelige med det samme og fusionere Politiken og JP fysisk også. De er jo fusioneret mentalt for længst.

  Kommentar by Per747 — 11. november 2015 @ 21:57

 24. Robert R har ret, alle de røde lamper blinker hos JP, der er snart ikke andet.

  Mit yndlingsindlæg i dagens avis er skrevet af Storbritanniens ambassadør i Danmark og handler især om ekstremistiske ideologier. Det er jeg glad for, så slipper jeg for selv at sende et læserbrev med en opfordring til at lægge langt større vægt på forskellen mellen religion og ideologi. Det er der store muligheder i, og de bør udnyttes. Jeg kan huske, at talsmanden for Islamisk Trossamfund for nogle år siden erklærede, at islam er en ideologi. Der er absolut ingen grund til ikke at tage ham på ordet.

  Ang. denne Mata Hari ved navn Charlotte Johansen fik hun stor opmærksomhed, men der er løse ender i hendes historie, og jeg tror hende ikke. Ligesom hun narrede White Pride eller fik kolde fødder og gik over til fjenden, foreligger der den oplagte mulighed, at hun gik i en fælde, da hun fortalte sin historie til de to journalister.

  At man i en alder af tyve år var opstillet for Enhedslisten, vidner om, at man har et varmt hjerte og stor handlekraft men dengang stadig var meget naiv og uerfaren. Husk på Churchills ord om det emne, og hvis tæskeholdet skriver, at han også var kommunist, skal I bare give gutterne ret, because they are worth it.

  Kommentar by denonde — 11. november 2015 @ 22:10

 25. Journalisterne indoktrineres alle med at de statssanktionerede kilder er de troværdige, og det svarer jo meget godt til det kommunistiske system. For almindeligt dødelige må gælde at alle kilder kan være lige gode, hvis de kan bibringe vigtig viden. Kildekritisk at kunne skelne mellem sandhed og løgn læres ved at læse både pro og kontra om et emne, ikke ved at journalister udnævner deres angiveligt troværdige kilder til at være sandheden.

  Kommentar by perhag — 11. november 2015 @ 22:48

 26. “Løkke afviser dansk grænsekontrol” Alle der har stemt på andet end DF er landsforrædere og bør behandles som sådanne, og en arrestation af lars løkke rasmussen har førsteprioritet.

  Kommentar by Fritz — 11. november 2015 @ 22:57

 27. Man skal ikke bedømme folk på, om de er højreorienterede eller venstreorienterede. Det, man skal bedømme folk på, er, om de vil afskaffe asylretten eller ej. Kun dét er afgørende, når man skal bedømme folk.

  Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere, dvs. beskidte skodmennesker mindre værd end lort.

  Hvor står du? Er du dansker eller landsforræder? Hvad har du gjort for dit land i dag?

  Den, der i ord eller gerning hjælper de fremmede, pisser sine landsmænd i ansigtet!

  Kommentar by Søren Andersen — 11. november 2015 @ 23:25

 28. JP/Politikens Hus er et kommercielt foretagende. Når de påstår at Jyllands-Posten er en “borgerlig” avis er det bare reklamegas der skal få et bestemt segment (folk der synes “borgerlig” lyder smart) til at købe produktet.

  Kommentar by Vagn Henning — 12. november 2015 @ 09:24

 29. Enig i, at JP mere og mere lever op til sit tilnavn “Politiken Vest”.

  Det er beskæmmende. En kommunist som politisk redaktør…

  Kommentar by Jern Henrik — 12. november 2015 @ 12:37

 30. […] om Jyllands-Postens venstreradikale redaktør hos Uriasposten, der har dækket sagen intensivt.Se også Tomas Lagermand Lundme: ‘Jeg trak også anklagen […]

  Pingback by Jyllands-Postens redaktør: Kandidat for Enhedslisten sammen med berygtet islamist – Free Speech Blog — 8. januar 2020 @ 17:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper