13. november 2015

Om DSB: “30 migranter er lige gået gennem kupéen. De bliver ikke bedt om billet, men rejser gratis.”

I går indførte Sverige grænsekontrol, blandt andet ved Storebælt, og selv humanistiske stormagter kan tilsyneladende få nok. Statsminister Lars Løkke Rasmussen afviser at følge trop, med den listige argumentation, at grænsekontrol risikerer at give Danmark endnu flere asylansøgere. Jeg vidste godt at han ikke var statsmand, men altså, man kan ikke have en statsminister der først og fremmest ser sig selv som administrator af internationale konventioner. Løkke er kaptain, men skibet er uden sejl. Konservative Rasmus Jarlov på Facebook

Sidder i toget tilbage mod København. 30 migranter er lige gået gennem kupéen. De bliver ikke bedt om billet, men rejser gratis. Alle sammen unge mænd bortset fra denne kvinde med sine børn. Det er meget håndgribeligt og konkret, og hvor meget jeg end har ondt af disse mennesker, så går det bare ikke med de antal, som kommer nu.

I aften tager jeg i Deadline kl. 22:30 for at diskutere med Dan Jørgensen (S), om grænsen skal kontrolleres. Vi accepterer ikke al den snak om, at vi ikke kan kontrollere grænsen. Naturligvis kan vi det. Man kan hvad man vil! Det kan ingen teknokratisk traktatsnak ændre på. Flygtningekonventionen må brydes, hvis den forhindrer os i at stoppe tilstrømningen.

(DSB-tog mod København, torsdag aften; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70599/trackback

57 Comments »

 1. Jeg venter spændt på LLR´s udspil.

  For et par dage siden afvikledes i Kbh. flere krisescenarier på øvelsesplan. Glæder mig til at se hvad politikere og embedsmænd har lært af øvelsen.

  Kommentar by Santor — 13. november 2015 @ 09:59

 2. Lars Løkkes argument for at skærpet grænsekontrol kan føre til flere asylansøgere til Danmark, synes at være yderst tvivlsomt.

  Hvis migranter der ankommer til grænsen ikke kan bevise at de enten har visa eller har fået afslag på asyl i Tyskland, så er der formodentlig lovhjemmel til ikke at lukke dem ind.

  Kommentar by Jesper Hansen — 13. november 2015 @ 10:08

 3. Svensk grænsekontrol ved Storebælt?

  Kommentar by Træt — 13. november 2015 @ 10:16

 4. @træt
  Nej, ved grænsen. Sjælland og hovedstaden speciel har allerede skubbet hovedparten af flygtningene vest for storebælt….det er jo det nemmeste når man sidder på cafe latte cafe’en

  Kommentar by redneck — 13. november 2015 @ 10:24

 5. Rasmus Jarlov skulle i det mindste prøve at sætte sig ind i sagerne, før han begynder at ævle.

  Kommentar by bastardo — 13. november 2015 @ 10:34

 6. Grænsekontrol “efter svensk model” fører til, at Danmark bliver “Sverige”. Derfor skal vi først diskutere asylprincip, inden vi iværksætter praksis. Og princippet skal lyde:

  “For at kunne søge asyl i Danmark, skal du være i stand til at vise, at du allerede har søgt asyl i det sidste sikre land, du har opholdt dig i – og dér har fået afslag.”

  JP skriver i dag, at 500 – 600 mennesker søgte asyl i Sverige i går efter “grænsekontrollen”s indførelse. Forhåbentlig kan selv den enfoldigste herefter forstå, at en “grænsekontrol efter svensk model” absolut ikke virker. Samt at den vil være en katastrofe for Danmark (fordi vi så registrerer de “svenske” migranter HER. Og så kommer vi IKKE af med dem igen!).

  Det vi har brug for, er et andet asylprincip og en ditto praksis.

  SÅ kan vi tale om grænsekontrol! Men ikke et sekund før.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. november 2015 @ 11:00

 7. Jarlov har fuldstændig ret i at man kan hvis man vil. De konservative og DF kan også trække tæppet væk under Løkke. Det er snart svært at forstå det, hvis de ikke vil det. Den tidligere regering eller denne. Jeg har svært ved at se forskel.

  Kommentar by Michael Jensen — 13. november 2015 @ 11:01

 8. Vi må stoppe Jarlov. Han er ikke hovedstærk nok til at vide, hvad han gør. Han stemmer “ja” den tredje december, og det afslører bare i den grad, at han er komplet desorienteret og inkonsistent. For jeg tænker ikke, han er “røget og speget”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. november 2015 @ 11:04

 9. Vi skal nok få grænsekontrol inden jul. Først skal vi lige have en 10-20.000 ekstra “flygtninge”.

  Det er som om at regeringen først fatter at der er en katastrofe på vej, når den rent faktisk indtræffer.

  Kommentar by Jernhesten — 13. november 2015 @ 11:06

 10. @ Jesper Hansen (2).

  Problemet er, at Lars Løkke og Søren Pind følger EU, FN og nogle forældede konventioner. Dansk lov kan og især VIL de ikke følge. Dermed bryder de løftet fra sidste valgkamp om at Danmark vil undgå tilstrømning af illegale immigranter. De har glemt deres fornemste pligt = at udvide RETTIDIG OMHU !

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 13. november 2015 @ 11:29

 11. Der kommer sikkert snart et terrorangreb i DK.

  Uduelige politikere! Også DF! Hvordan kan vi få Dansk Samling op at stå?? Hvor kan man skrive under? Jeg har forsøgt at sende mail til dem, men den endte måske i spam, for jeg fik aldrig noget svar.

  Kim bør stille op som Integrationsminister! :-) Så skulle vi nok få andre boller på suppen.

  Kommentar by Andersine — 13. november 2015 @ 11:41

 12. LLR ser ikke sig selv som Danmarks statsminister, men som systemtro embedsmand i Stor-Kansler Merkels humanitære rædselsregime!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. november 2015 @ 11:44

 13. Grænsekontrol mig her og grænsekontrol mig der. Navnet siger jo sig selv. Det er et værktøj til kontrol, intet andet. Ingen kompetancer til at afvise. Altså værdiløs.
  Vi så det jo i går ved Sveriges grænser, hvor der blev sagt ved togets ankomst til “Den Humanitære Stormagt”, hvem søger asyl i Sverige!

  Dem der søgte kom ind, resten skulle retur til Danmark, måske Tyskland. Det er jo fuldstændig Ebberød Bank.

  De såkaldte internationale konventioner er jo ikke skrevet på stentavler, og bragt ned fra bjerget, de er menneskabt. Skabt lige efter WW-2, hvor ingen havde forestillet sig en situation som de sidste 30-40 år, så selfølgelig kan de opsiges.
  men Danmark skal altid spille klassens duks, det er til at brække sig over, medens landet snart får slagside. Og hvad gør vores nosseløse politikere? Intet.

  LLR statsmand! En skidespræller med falsk varebetegnelse, bare ufatteligt at DF ikke presser på, men de er blevet beruset af magten.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 13. november 2015 @ 11:46

 14. FUCK DANMARK OG FUCK DANSKERNE – ALLAHU AKBAR DUMME DÄNEN.

  Og med hensyn til den konservastive tosse Jarlov, før idioten og hans parti samt vælgere til skydeskuret for landsforræderi.

  Kommentar by Fritz — 13. november 2015 @ 12:01

 15. Retten til at søge asyl i Danmark skal bortfalde, hvis:

  1) Du rejser ind fra et andet sikkert land, og ikke allerede har søgt asyl der. 2) Du allerede har søgt asyl i et af disse lande og fået afslag.

  Ift. både 1) og 2) afvises migranten ved grænsen.

  I første omgang kunne sikre lande omfatte alle EU landene + Schengen landende. Senere kunne det udvides til f.eks. Tyrkiet, selvom de nok vil tage sig det godt betalt.

  I praksis vil det gøre det sætte en stopper for asyl shopping i Europa, da migranterne lige så godt kan blive hjemme fremfor at søge asyl i Grækenland, Italien m.v., hvor de ikke får nogen økonomisk eller praktisk bistand.

  Kommentar by Holger_DK — 13. november 2015 @ 12:39

 16. Hvorfor er der ingen, der kan finde ud af at lave sådanne demoer i DK? Hvad er vi for noen tøsedrenge, egentlig? Det du’r jo ikke, at jeg helt alene står med en plakat inde foran Borgen, vel??

  Kommentar by Andersine — 13. november 2015 @ 13:17

 17. @ 16 – denne skulle lige ha været med..http://shoebat.com/2015/11/12/tens-of-thousands-of-christians-in-poland-take-over-the-streets-to-fight-islam-and-leftism-they-cry-out-god-honour-homeland-and-stop-islamisation/

  Kommentar by Andersine — 13. november 2015 @ 13:18

 18. 16. Andersine
  Hvorfor i alverden skulle 10% af danskerne risikere deres liv og deres familie, for at redde de 90% af deres landsmænd som tilmed med alle midler ønsker, at få gjort de 10% tavse. Se blot heksejagten på Sankt Glistrup, Danmarks sidste helt.

  PS.
  Kirsten, savner dig.

  Kommentar by Fritz — 13. november 2015 @ 13:37

 19. Regering, Folketing, centraladministration og underliggende styrelser, virksomheder og institutioner fører KRIG mod Danmark og danskerne.

  BORGERKRIGEN er allerede i gang. Islams stormtropper vælter ind i landet – det er INVASIV JIHAD. Danmarks “elite” og tilhørende vedhæng fører underkastelsespolitik ud i livet – EU-SHARIA og islam-SHARIA. Danmark er ved at BRYDE SAMMEN. Vi accelererer op i fart, så vi kan skynde os at blive det NYE SVERIGE.

  Kommentar by Boethius — 13. november 2015 @ 13:38

 20. Skrot ASYL-ret. Asyl-ret er forklædt folkemord. FN og den globale klasse af kapitalister i Bilderberg, World Economic Forum, Verdensbanken og IMF skaber et koordineret STUKA-angreb på nationalstaterne. De TÆPPEBOMBER med ideologiske fraser og retsforfølgelse af deres modstandere.

  Kommentar by Boethius — 13. november 2015 @ 13:45

 21. Vi genoplever stormen på byen Jeriko – se Gamle Testamente, Josuas Bog, Kapitel 6. Skøgen Rahab har for længst lukket fjendeagenter ind i byen, og nu hører vi trompetmusikken rundt om vores mure. Snart vil murene falde, og fjenden overtager alt og nedbrænder byen til grunden. Guld og andet gods røver de med sig. Skøgen vil blive hædret som helt.

  Erobringen af Jeriko:

  v1 Jeriko var lukket og låst for israelitterne; ingen kunne gå ud eller komme ind. v2 Men Herren sagde til Josva: »Se, jeg giver Jeriko og dens konge i din hånd. v3 Nu skal alle I krigere i seks dage gå rundt om byen én gang om dagen. v4 Syv præster skal bære syv vædderhorn foran arken. Men den syvende dag skal I gå rundt om byen syv gange, og præsterne skal støde i hornene. v5 Når vædderhornets lange tone lyder, og I hører lyden fra hornet, skal hele folket udstøde et kampråb så højt, at byens mur falder sammen, og folket kan gå lige ind.«

  v6 Josva, Nuns søn, kaldte præsterne til sig og sagde til dem: »Løft pagtens ark op; syv præster skal bære syv vædderhorn foran Herrens ark.« v7 Til folket sagde han: »Gå så rundt om byen! De våbenføre skal gå foran Herrens ark.«

  v8 Da Josva havde talt til folket, gik de syv præster, der bar de syv vædderhorn foran Herren, frem og stødte i hornene, mens Herrens pagts ark fulgte efter dem; v9 de våbenføre gik foran præsterne, der stødte i hornene, og bagtroppen fulgte efter arken, mens der blev stødt i hornene. v10 Og Josva gav folket denne befaling: »I må ikke udstøde kampråb eller give lyd fra jer. Der må ikke lyde et ord, før den dag jeg giver jer ordre til at udstøde kampråbet; så skal I råbe!« v11 Så lod han Herrens ark føre rundt om byen én gang. Derpå gik de tilbage til lejren og overnattede der.

  v12 Tidligt næste morgen stod Josva op, og præsterne løftede Herrens ark op, v13 og de syv præster, der bar de syv vædderhorn foran Herrens ark, stødte i hornene, mens de gik; de våbenføre gik foran dem, og bagtroppen fulgte efter Herrens ark, mens der blev stødt i hornene. v14 De gik så én gang rundt om byen den anden dag og vendte tilbage til lejren. Det gjorde de seks dage.

  v15 Den syvende dag, da det blev lyst, gik de rundt om byen på samme måde som før, syv gange; det var kun den dag, de gik syv gange rundt om byen. v16 Den syvende gang stødte præsterne i hornene, og Josva sagde til folket: »Udstød kampråbet! Herren har givet jer byen! v17 Der skal lægges band på byen; den og alt, hvad der er i den, skal tilhøre Herren. Kun skøgen Rahab og alle, der er i huset hos hende, skal blive i live, fordi hun skjulte de mænd, vi sendte ud. v18 Men hold jer fra det, der er lagt band på, så I ikke kommer til at begære det og tager noget af det, der er lagt band på, så I bringer bandet over Israels lejr og styrter Israel i ulykke. v19 Alt sølv og guld og ting af bronze og jern skal helliges Herren. Det skal bringes til Herrens skatkammer.«

  v20 Folket udstødte kampråbet, da der blev stødt i hornene. Da folket hørte lyden fra hornene, udstødte de et kampråb så højt, at muren faldt sammen, og de kunne gå lige ind i byen og indtage den. v21 Med sværdet lagde de band på alle, der var i byen, både mænd og kvinder, unge og gamle, okser, får og æsler. v22 Men til de to mænd, der havde spioneret i landet, sagde Josva: »Gå ind i skøgens hus, og før kvinden og alle, der hører hende til, ud derfra, sådan som I tilsvor hende.« v23 Spionerne gik ind og førte Rahab ud sammen med hendes far og mor og brødre og alle, der hørte hende til; alle hendes slægtninge førte de ud og anbragte dem uden for Israels lejr. v24 Men byen brændte de ned med alt, hvad der var i den; kun sølvet og guldet og tingene af bronze og jern lagde de i skatkammeret i Herrens tempel. v25 Men skøgen Rahab og hendes fars slægt og alle, der hørte hende til, lod Josva blive i live. Hun kom til at bo blandt israelitterne og gør det den dag i dag, fordi hun skjulte de mænd, Josva havde sendt ud for at udspionere Jeriko.

  Kommentar by Boethius — 13. november 2015 @ 13:52

 22. Betingelsen for at de indre grænser blev skrottet i EU så der var fri bevægelighed, var, at de ydre grænser blev styrket!

  Endnu en løgn fra EU systemet, ergo stem NEJ den 3. december. Hele systemet er korrupt, og løgnepressen følger trop.

  Hvorfor går man ikke hårdhændet til værks? Folk der ikke vil forlade Danmark, folk der ikke overholder daglige/ugentlige meldepligt, skal indespærres i lejre med pigtråd, og for min skyld gerne rådne op der, så var der de muslimer mindre.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 13. november 2015 @ 14:49

 23. #14

  Fuck dig selv, Fritz. Folk som dig er en skamplet på nationalsindede danskere.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 13. november 2015 @ 15:06

 24. Fritzy er god nok.

  Kommentar by Johnson — 13. november 2015 @ 15:31

 25. Lad dem bare komme gratis til Sverige.

  Jeg er lykkelig over at Lars Løkke og Inger Støjberg kom til i rette tid. Tænk hvis det stadig var Helle Thorning-Schmidt og forhenværende integrationsminister Manu Sareen der styrede i disse måneder – eller den tidligere integrationsminister fra SF, Annette Vilhelmsen. Eller tænk, hvis man fik disse tilbage ved at vælte Løkke.

  Kommentar by Niels P. — 13. november 2015 @ 15:38

 26. Nogen rejser tilbage til Tyskland (fra Norge), da de er utilfredse med forholdende:

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Vi-blir-darlig-behandlet-og-vil-heller-til-Tyskland-8237343.html

  Man må virkelig undre sig over hvad de havde forventet. De vil komme til at defilere rundt i systemet i årevis, de bliver aldrig tilfredse.

  Kommentar by mb — 13. november 2015 @ 15:49

 27. With Open Gates: The forced collective suicide of European nations

  http://www.liveleak.com/view?i=cb0_1447249820

  Sikkert linkg, dette link bliver ikke slettet.

  Kommentar by Dex Dexter — 13. november 2015 @ 15:50

 28. 23. Erik,

  “Fuck dig selv, Fritz.” But why! jeg har jo dig og dine mørke venner til det, og i har gjort et fantastisk job i de sidste 30-40 år.

  Kommentar by Fritz — 13. november 2015 @ 16:17

 29. 24.
  Tak Johnson, ked af at jeg lader gallen løbe af med mig en gang i mellem.

  Kommentar by Fritz — 13. november 2015 @ 16:56

 30. Bemand Dannevirke

  Kommentar by P — 13. november 2015 @ 17:21

 31. Ingen af fjolsetingets politikere har til hensigt, at skaffe os af med muslimerne. Resultatet af deres forræderi bliver at muhammedanerne slagter os, som skadedyrene har gjort i århundreder, hvor de vinder fodfæste.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2015 @ 17:34

 32. Dette er jo fint: Når selveste Institut for Menneskerettigheder er bekymrede, er det et sundhedstegn: http://jyllands-posten.dk/indland/ECE8211354/Asylstramninger-bekymrer-Institut-for-Menneskerettigheder/

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. november 2015 @ 17:57

 33. “menneskerettigheder” what the fuck is that?

  Kommentar by Johnson — 13. november 2015 @ 19:12

 34. Dansk Folkeparti lægger jo i det store hele kun stemmer til symbolpolitiske stramninger på udlændingeområdet. Hvad kan partiet i det store hele udrette i kampen mod det multietniske og multikulturelle samfund, når man ikke vil vælte regeringen på et for Danmark så vitalt område? Vi er ikke kommet ret meget videre på det fremmedpolitiske område siden 2001. Desværre er sandheden den, at de nationale alternativer til DF er for små, dårligt organiserede og internt i en form for lydløs borgerkrig med hinanden. Det er simpelthen for tragisk.

  Kommentar by Niels — 13. november 2015 @ 19:50

 35. Nu er sagen afgjort:

  Der kommer stadig lige så mange asylanter til Sverige, som før “kontrollen”.

  Gudskelov indførte Danmark ikke “grænsekontrol”, inden vi har indført asylstop.

  Og gudskelov væltede DF ikke regeringen på spørgsmålet om grænsekontrol.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. november 2015 @ 20:39

 36. @ # 25 Niels P.

  Du har forstået!

  Til de, der skriger på “grænsekontrol” – I har ikke forstået!

  Hvis der ikke er asylstop under en eller anden form, er grænsekontrol 10 – 12 gange værre end fravær af grænsekontrol.

  Antallet af asylanter i Sverige er nu gjort op: Grænsekontrollen har ikke reduceret antallet. Måske tværtimod. På grænsekontrollens første dag, ankom i alt 1500 – 1600 asylansøgere.

  I Danmark ville det blive endnu mere katastrofalt, for grænsekontrol ville betyde, at vi skulle overtage en meget stor del af Sveriges migranter. Hvorfor forstår I ikke snart det?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. november 2015 @ 20:47

 37. Der er kun én forfatningsmæssig måde at få vanviddet bremset på. DF skal forlange, at regeringen 1) indfører grænsekontrol med afvisning af alle, der har passeret trygge lande uden at ansøge om asyl – kun asylsøgere, der har fået afslag skal have indrejse, og de skal samles i bevogtede lejre mens den behandles 2) En vejledende folkeafstemning om flygtningekonventionen og statsløsekonventionen med forudgående tilsagn fra Blå Blok partierne om at respektere resultatet (desværre er det ikke muligt at sende spm. til en bindende folkeafstemning). K og LA vil have svært ved at afvise at respektere en folkeafstemning.

  Går Venstre ikke med på de to krav, bør regeringen væltes.

  Jeg tror godt DF kan påvirkes til at tage en konfrontation med V, hvis tilstrækkelig mange bakker op.

  Hvis man kunne blive enige om de krav, burde der iværksættes en underskriftsindsamling til Thulesen Dahl + laves en demonstration på Christiansborg slotsplads, hvis antallet af tilmeldte er over 10,000 – så det ser ud af noget.

  Mange af jer er meget opgivende, men man er jo nødt til at prøve noget (og noget realistisk – ikke borgerkrigsfantasier).

  Kommentar by Odo — 13. november 2015 @ 21:07

 38. Jeg vil også gerne undskylde for at jeg lod gallen løbe af med mig.

  Men, Fritz, jeg synes ikke der er nogen grund til at insinuere at jeg er en indvandrer i forklædning. Det er et meget lavt niveau at synke ned på.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 13. november 2015 @ 21:20

 39. @ #36 Morten: Du har helt ret – men grænsekontrol skal jo virke på den måde, at man ikke skal sende folk videre, hvis de ikke vil have asyl i det land de kommer til. Ergo, skal folk jo ikke kunne bevæge sig videre igennem en masse EU lande, uden at have bedt om asyl i det første land, ellers er de jo ikke flygtninge.

  Vores kontrol vil dermed bestå i at sende flygtninge tilbage til Tyskland, som jo er årsag til hele denne eskalering, og hvis det betyder et brud med asylretten eller schengen – so be it!

  Migranterne, fra ikke-EU lande, som der jo er flest af, skal visiteres ved EU’s ydere grænser og afvises ved dansk grænsekontrol, hvis de alligevel slipper så langt, som til vores grænser.

  Hvor melder man sig ind i modstandsbevægelsen?

  Kommentar by Per747 — 13. november 2015 @ 21:34

 40. Okay, jeg misfortolkede nok hvad Fritz sagde i min kommentar før. Min fejl.

  Men, jeg vil nu stadig sige at jeg ikke tilhører det segment du lader til at tro. Jeg stemmer DF og har altid gjort det.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 13. november 2015 @ 21:55

 41. Paris er under angreb. to angreb, et med riffel og et andet med håndgranater. anslået 10 dræbte ind til videre.

  Kommentar by Dex Dexter — 13. november 2015 @ 22:32

 42. 18 dræbte i Paris nu :-(

  Kommentar by Fonzy — 13. november 2015 @ 22:51

 43. Man bliver jo ikke overrasket over dette nye terrorangreb, når flygtningestrømmen er så voldsom.

  Kommentar by Venstrefløjen — 13. november 2015 @ 22:55

 44. Ulla Terkelsen: Folk vil vende tilbage til deres normale liv snart igen, sådan gør en storby.

  Kommentar by Venstrefløjen — 13. november 2015 @ 22:57

 45. For nye lyttere og seere: Den europæiske borgerkrig fortsætter med SHARIA JIHAD STUKA.

  Kommentar by Boethius — 13. november 2015 @ 22:59

 46. Husk http://www.liveleak.com/view?i=cb0_1447249820

  Kommentar by Dex Dexter — 13. november 2015 @ 23:45

 47. @44 – Ulla Terkelsen er en skandale. Hun er uoplyst, uintelligent og – værst – uden nogen som helst forståelse for hvad islamisk terrorisme er for en størrelse. Hun begriber ikke at Vesten er i krig med radikale islamister og at vi har været det i snart to årtier.

  Selv lille Danmark har mere eller mindre kontinuerligt siden 2001 været i krig: Afghanistan, Irak og Libyen frem og tilbage. Vi har mistet unge mænd i udlandet og civile danskere har mistet livet i Danmark alene fordi nogle vanvittige psykopater har læst en skide bog, og derfor hader os og vores levevis. De vil blive ved med at prøve at slå os ihjel ude og hjemme indtil vi selv fjerner dem fra jordens overflade.

  Dét fatter kællingen ikke og hun er ikke sin løn værd. Hun vrøvler, er upræcis, har ikke styr på fakta og – vigtigst – er helt uden grundlæggende forståelse for den globale krig med skringrende gale islamister, som Danmark – og Frankrig selvsagt – er en del af.

  Kommentar by Olé — 14. november 2015 @ 00:06

 48. 39. Erik,

  Helt enig, vi bør stå sammen i stedet for. Jeg prøver bare at gøre opmærksom på, at vi med et massivt flertal selv har valgt den situation vi er havnet i. Vi kan ikke give alle andre skylden for Danmarks undergang, hverken muslimer svenskere eller andre idioter for det er ‘os’ der har valgt, at det skal være sådan som det er nu.

  Kommentar by Fritz — 14. november 2015 @ 04:18

 49. Ulla Terkelsen er entertainer. Og nogle mennesker nyder at lade sig underholde af hende. Men det er helt sikkert dårlig smag – og dømmekraft – at lade en entertainer dække en alvorlig begivenhed.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2015 @ 07:47

 50. Fritz – du har ret i, at det er vores eget ansvar. Jeg forstår godt din vrede (det er ikke dig, jeg langer ud efter nogle gange, for vrede er sgu OK). Og det er stærkt, når du giver udtryk for, at vi trods alt skal stå sammen. For som der står i sangen:

  De elsked ungt, de drømte langt,
  de så kun alt for kort,
  men frem af dem stod folket.
  Og dette folk er vort.

  Vi har ikke noget bedre folk. Og vi har ikke noget andet fri- og hjemsted for vores kultur end Danmark. Så vi kan lige så godt kæmpe til det sidste.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2015 @ 07:53

 51. @49 Morten: Nemlig, vi kæmper til det sidste!

  Kommentar by Boethius — 14. november 2015 @ 07:58

 52. Jeg vil også køre gratis med tog, for ellers er det racisme.
  Så opfordringen er hermed lad være med at købe billet.

  Kommentar by Sindsro — 14. november 2015 @ 12:59

 53. De såkaldte flygtninge(læs velfærdsshoppere) passerer mange sikre lande f.eks. Tyrkiet, Grækenland, Østrig og Tyskland´på den lange rejse til Norden. De danske myndigheder må derfor sørge for at returnere menap-velfærdsshopperne til det sidst sikre land på rejsen(Tyskland).

  Kommentar by F. Jensen — 14. november 2015 @ 16:57

 54. De såkaldte flygtninge f.eks. fra menaplande skal hjælpes i deres nærområde. Der kan f.eks. EU oprette store lejre, og de kan på den måde hjælpe langt flere for de samme penge. Herboende “flygtninge” der kommer til landet via mange sikre lande, kan f.eks. overføres til disse lejre. Derved spares penge til ofte ligegyldige og latterlige integrations- og inklusionsprogrammer.

  Kommentar by F. Jensen — 14. november 2015 @ 19:14

 55. @ #37 Per 747

  Jeg foreslår netop et enkelt koncept, der pålægger asylansøgeren bevisbyrden for, at hans ansøgning er i overensstemmelse med gældende regler og konventioner. Det er så enkelt, at vi kan give rederierne ansvaret for at tjekke det, sammen med billetteringen. Ligesom flyselskaberne har et sådant ansvar. Ellers rejser migranten simpelthen tilbage på rederiets regning.

  Det er dét, vi skal kræve! Før vi kræver grænsekontrol. For vi skal ikke have “svensk grænsekontrol”. Vi skal have rigtig, dansk grænsekontrol, uden pjat og pjank.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2015 @ 20:37

 56. Hvad skal vi med grænsekontrol, så længe “asyl” er et sesam? Når migranterne på grund af den danske grænsekontrol ikke mere har mulighed for at sige sesam i Sverige – kan I så gætte, hvor de siger det?

  I får tre forsøg …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 14. november 2015 @ 21:06

 57. Opsig flygtningekonventionen og afvis asylsøgerne(læs velfærdsmigranterne, som overvejende er fra menap-lande) ved grænsen og retur med dem til det sikre land, de kommer fra(Tyskland).

  Kommentar by F. Jensen — 15. november 2015 @ 08:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper