14. august 2009

Rydningen af Brorsonskirken – diverse

Natten til torsdag ryddede politiet Brorsonskirken. De indledte seancen i civil, men da irakerne efter to timers dialog fortsat nægtede at forlade kirken frivilligt, fjernede politiet irakerne med magt. De afviste asylansøgere tog det forholdsvis pænt, i modsætning til venstreradikale, der udenfor kirken konfronterede politiet. “Asyl til alle her og nu”, lød det.

Jeg fulgte TV2news et par timer sidst på natten, hvor sendefladen var tapeseret af autonome øjenvideneberetninger og kommentarer fra Enhedslistens autonomvenner – Johannes Schmidt-Nielsen og Line Barfoed. Ateisterne var voldsomt indignerede over det de betragtede som et brud på kirkefreden, men værst var dog Kirkeasyl-talskvinde Misja Krenchel, der følelsesladet fremlagde sin farvede udlægning af begivenhederne. Når TV2news er værst, har det meget lidt med journalistik at gøre.

(Misja Krenchel, Kirkeasyl; DR Update 14/8-09)

Efterspillet er allerede igang, og kommer som sædvanlig til at omhandle ‘politiets brutale fremfærd’. Fra Berlingske Tidende – Politivold, hævder støttegruppe.

– De slog med knipler på folk, der sad helt stille på vejen, siger Pelle Dragsted fra støttegruppen Kirkeasyl.

Flere demonstranter havde sat sig på vejene for at forhindre, at irakerne kunne køres bort af politiet. Politiet brugte magt for at rydde vejene og få bussen ført bort fra kirken…

– Jeg kan ikke forestille mig andet, end at der kommer et retsligt efterspil…, siger Pelle Dragsted.”

Pelle Dragsted er medstifter af militante AFA, og i dag udenrigspolitisk sekretær for Enhedslisten.

(Pelle Dragsted, talsmand for Kirkeasyl; Dem der ikke hopper, TV STOP, 2002)

Mere i Ekstra Bladet.

Demonstranterne smadrede forruden på bussen, smed med maling mod bussen og kastede sig ned foran den, da bussen var på vej fra kirken ad Rantzausgade, oplyser Ritzaus udsendte på stedet.”

Anklagen om politibrutalitet virker komisk når den kommer fra Pelle Dragsted, men de eneste navngivne ‘ofre’ der har været i medierne hidtil, er ikke videre troværdige. TV2 Nyhederne (13/8-09), gav taletid til de to herunder.

(Daniel Rask, sekretær… Hovedstadssekretær for Socialistisk Ungdomsfront)

Socialistisk Ungdomsfront er kamporgan for Socialistisk Arbejderparti – Fjerde International, der er en del af Enhedslisten – dem med knytnæve-logoet.

(Gudrun Gadegaard Pedersen, studerende… og Internationalt Forum)

Derudover omtaler Politiken en Bolette Larsen, der vil klage over politibrutalitet. Hun er identisk med Bolette Frydensdahl Larsen, der ligesom Gudrun Gadegaard Pedersen er aktiv i Internationalt Forum – en forening der støtter ‘kæmpende’ i blandt andet Palæstina og Columbia.

Mest omtalt er en Christina Søndergaard, der lagde krop til otte knippelslag, da hun nægtede at adlyde politiet.

Det gav gode billeder, men ingen har bidt mærke i, at Christina Søndergaard også konfronterede politiet under en uanmeldt demonstration i Københavns Lufthavn den 20. april i år. Her gav hun ligeledes TV2 historien om politibrutalitet. Hun vælger kampene – hun tager konsekvenserne.

Vi har ikke at gøre med tilfældige danskere der er imod tvangsudvisninger. Vi har at gøre med kyniske venstreradikale, der benytter enhver lejlighed til at konfrontere ordensmagten. Irakerne er således ikke andet end idelogiske sutteklude for sidstedages-socialister, der i afmagt over den manglende revolution, må nøjes med gadekampe. Enhedslisten er tæt involveret, og de gentagne mobiliseringer er ganske givet motiveret af partipolitiske interesser. Enhedslisten har alt at vinde.

Citater.

“Børnene græd og alle var paniske, da politiet trængte ind i kirken, hvilket fik irakerne til at trække op bag i kirken under Jesus på korset.” (Line Skov, Kirkeasyl)

(Line Skov, talskvinde for Kirkeasyl; EB TV 13/7-09)

“Jeg kommer ind i kirken på et tids­punkt, hvor irakerne havde forsamlet sig oppe ved altret. De stod ved billedet af den lidende Kristus på korset; der stod de med deres børn og babyer, og så var der fyldt med kampklædt politi med visir, knipler og hjelme i resten af kirken.” (Per Ramsdal, præst)

(Per Ramsdal, præst; TV2 13/7-09)

“Jeg kan forstå på præsten, at han mødte politi med hjelme, visir og knipler. Det bærer vidnesbyrd om, at han efter min bedste overbevisning ikke selv var til stede. Politiet var i skjorte og blød hat og ledsaget af tolke og civile betjente.” (Flemming Steen Munch, Københavns Politi; Inf. 13/8-09)

“Hvad har Danmark gang i?… Jeg er meget chokeret. Det er helt uhørt, at man på den måde krænker et kirkeasyl.” (Margrethe Auken; EB 13/8-09)

“Den her aktion som politiet lavede i dag, det er sket samme dag, som den irakiske regering har meldt klart ud, at der ikke findes nogen tvangsudvisningsaftale… Derudover så skal vi tænke på, at den danske folkekirke er et fredhelligt sted.” (Anna Baagø, Kirkeasyl; TV2 news 13/8-09)

(Anna Baagø, Kirkeasyl)

“- Jeg er dybt rystet over den kynisme, som synes at have sat sig fast i det danske samfund… Politiet stormer en kirke, hvor der mestendels er uskyldige mennesker, samme dag som den irakiske regeringschef har sat nye afgørende spørgsmål ved, om man overhovedet kan tage imod disse flygtninge. Jeg er dybt rystet, når jeg tænker på FN’s reaktion på vor måde at behandle disse mennesker på. Vi har overskrevet grænsen for almindelig menneskelighed og anstændighed.” (Poul Nyrup Rasmussen; JP 13/8-09)

“Godt Nyrup!” (Pernille Rosenkrantz-Theill; Facebook 13/8-09)

“Man kan ikke andet end at have fornemmelsen af, at en usynlig grænse er overskredet på den måde, politiet er gået ind i kirken på. Det virker udansk.” (Ritt Bjerregaard; TV2 13/8-09)

“… vi bliver nødt til at slå fast, at i Danmark gælder loven, og loven er sådan, at hvis man ikke har lovligt ophold, så kan man ikke være i Danmark.” (Helle Thorning-Schmidt; TV2 13/8-09)

“Vi er chokerede og overraskede over, at politiet i nat har ryddet Brorsons Kirke. Især fordi det sker på et tidspunkt, hvor den irakiske regerings udmelding har sået alvorlig tvivl om der reelt findes en aftale om modtagelse af de afviste irakiske flygtninge.” (Tue Magnussen, Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre; DR Online 13/8-09)

“… nattens aktion sætter endnu engang fokus på, hvad den danske flygtningepolitik har af konsekvenser…. Der må kunne tages humanitære hensyn – og vi mener, der bør tages humanitære hensyn.” (Anders Ladekarl, Røde Kors; EB 13/8-09)

“Selv bamserne var det ikke tid til at få med sig.” (EB TV; 13/8-09)

(Facebook-opdatering for Carsten Ortmann, Kulturguide på DR2)

Diverse.

 • 13/8-09 Politiken – Kunstnere rystede over politiets brutalitet (Kira Skov, Jens Unmack mfl.).
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/7072/trackback

  83 Comments »

  1. Ha, og det latterlige piv skal man høre fra den sølle flok venstrefascister, der ellers aldrig holder sig tilbage fra at overfalde alle mulige folk, de er politisk uenige med.

   Nå ja, det er jo ikke så sjovt længere, når det for én gangs skyld
   er SS-SUF-stormtropperne SELV, det går ud over :-)

   —————————————————————–

   OT. Dyb ironi fra USA :-)

   Billederne i islam-apologeten og PK-tossen Jytte Klausens nye bog om Muhammed-krisen, “The Cartoons that Shook the World”, er blevet bortcensureret af Yale’s forlag.

   http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24328229.html

   Det er vel ret svært at græde andet end tørre tårer over det …
   til gengæld er det let at komme til at smile eller grine over den dybe ironi. Gad vide, hvordan Jytte Klausen mon får denne ubehagelige overraskelse til at hænge sammen oppe i sit svært overbelastede hovede? :-)

   A clear case of cognitive dissonnance?

   Kommentar by Bjovulf — 14. august 2009 @ 06:25

  2. Det er fint, Kim, at du dokumenterer diverse udtalelser og især den organisatoriske baggrund hos de forargede demonstranter m.v. Op mod 80% af befolkningen ser intet problem i politiets indgriben, og efterhånden som sandheden om selve forløbet i kirken bliver bragt i medierne, må det jo være indlysende at konfrontere Nyrup, søster Auken etc. etc. med kendgerningerne.

   Jeg tror, at denne sag mere end nogen anden gennem de sidste mange år vil fremkalde en afklaring eller om man vil en polarisering i befolkningen.

   Kommentar by Poul Højlund — 14. august 2009 @ 06:52

  3. “Skud mod betjente i Vollsmose” nu ser vi endelig lidt ind i fremtiden, altså væbnet jihad, hvor må venstrefløjen være glade, væbnet revolution og så i vores eget land, slut med at solidarisere sig med alverdens obskure organisationer, nu kan vi selv. Og så kan vi altid beskylde DF for udviklingen, hvis vi bare var lige naive, så ville vi ingen problemer have..

   Kommentar by Hans L — 14. august 2009 @ 07:16

  4. …og de venstreorienterede medmenneskeelskende humanister hylede i kor så der ikke var et øje tørt.
   Hvor jeg dog krummede tæer, blev arrig og var ved at bryde sammen af grin over Nyrup, Søvndal, Schmidt-Nielsen. Ramsdal og alle de andre “gode” mennesker, som politisk skal definere hvad det vil sige at være et kristenmenneske, eller hvad et menneske skal gøre for at gøre gode gerninger. Underligt nok er det det befolkningssegment der sjældent sætter deres ben i en kirke (ikke videnskabeligt underbygget fra min side, dog mener jeg at have ret i påstanden), der nu mener at vide, at der er noget der hedder kirkeasyl og at kirken skulle være et fredhelligt rum. Hvad er det dog for noget sludder. Kirken er kun hellig i det omfang, at det fyldes med Guds (hellige) Ord. Hvad hjalp det kong Knud “den Hellige” at råbe “Helle” foran alteret i Skt. Albani Kirke i Odense i 1086? Intet. Kirken er ikke hellig, især ikke efter den gode tyske munk, Martin Luther, brød den katolske kirkes åg og satte mennesket og Guds ord frit.
   Ramsdal burde faktisk retsforfølges for brud på dansk lov, det samme burde menighedsrådet der har bakket deres præst op i denne handling. Jeg vil hævde, at de ikke har tænkt mere på irakerne end på dem selv og hvad de kunne få ud af dette “stunt”, som mere end aktionen natten til torsdag, er at skalte og valte med mennesker (irakerne).
   Jeg savner også en aktion fra venstrefløjen politikere/autonome til støtte for de fire unge voldtægtsmænd der er blevet udvist til Irak. Hvor er støtten til dem? Hvis det er usikkert at sende irakerne fra Brorsons Kirke tilbage, er det vel ligeså for de fire unge. Forbrydelsen er måske ikke den samme, men den ene såvel som den anden gruppe har fået samme dom, ergo skal de vel også have samme opbakning?! Men det giver selvfølgelig ikke så meget spalteplads/prestige for Nyrup, Søvndal, Schmidt-Nielsen, Kjeld Holm og alle de andre “gode” humanister at støtte fire voldtægtsmænd.
   Alle er lige for loven, den verdslige såvel som den åndelige.

   Kommentar by stuts — 14. august 2009 @ 08:25

  5. Ja det er måske lidt underlødigt men jeg kunne nu ikke lade være med at bemærke hvor mange af de unge mænd der havde den ,fra andre konfrontationer med det danske samfund , så kendte sjakal frisure.

   Derudover er det oplagt at enhedslisten fisker efter stemmer, hvilket er helt legalt men også klamt og forudsigeligt.
   At så mange københavnere efterfølgende hopper i med begge ben og til demonstration agerer salvelsesfulde gutmensch, der bare vil så meget godt ,på samfundets vejne/regning, tegner desværre et billede af en hovedstad der er på hastig vej ned i rendestenen , nogen form for seriøs borgerlig modvægt eksisterer simpelthen ikke i københavn.

   Kommentar by Peter B. — 14. august 2009 @ 08:38

  6. Tak for artiklen Kim, du supplerer med en række oplysninger om de forskellige meget relevante vidne-udsagn, som vi burde få i de medier vi betaler til i dyre domme. Irakerne tages som gidsler af anti-demokratiske kræfter i det danske samfund (DR taler om massive protestdemonstrationer når lidt over titusinde går på gaden i protest mod at man skal overholde de love der er fastsat i landet på demokratisk vis – det hele er vendt på hovedet, men DR-nyhederne har også mere med Show-bizz at gøre end med information til befolkningen)

   Kommentar by Winston — 14. august 2009 @ 08:49

  7. Som der nævnes i en boganmeldelse jeg faldt over på nettet hvori en hr. Krenchel- der muligvis er ganske uden forbindelse til her ovennævnte Kirkeasyl-talskvinde Misja Krenchel- blandt andre nævnes på http://politiken.dk/boger/article237503.ece
   “Sabotagen f.eks. bliver i bogen betragtet som symboler snarere end gerninger. Netop under en fredsbesættelse spiller symboler en uhyre vigtig rolle, og derfor må sabotagerne tillægges en stor betydning, endskønt de kun forårsagede relativt ringe materiel skade.”.

   Kommentar by Peter Buch — 14. august 2009 @ 08:49

  8. @Poul Højlund – “Jeg tror, at denne sag mere end nogen anden gennem de sidste mange år vil fremkalde en afklaring eller om man vil en polarisering i befolkningen.”

   Ja – der er tale om en stigende polarisering. Det virker som om den ene halvdel af befolkningen betragter den anden halvdel (os, som gerne vil bevare Danmark som et retssamfund) som en slags undermennesker. Det er et stort problem for vores demokrati.

   Kommentar by Signe — 14. august 2009 @ 08:53

  9. “Carsten Ortmann er uddannet cand. mag. i Æstetik og Kultur”.
   Flot Carsten, det er mennesker som dig der holder det her samfund igang,med masser af skattemidler at dele ud af, not ??

   Kommentar by PeterBr. — 14. august 2009 @ 08:59

  10. EkstraBladet har i dag (fredag) en lang artikel om Brorsons kirke, hvor en af deres medarbejdere har arbejdet undercover i 2 måneder for at kikke på Kirkeasyl og deres personager. Meget de samme konklusioner om personsammenfald, men fint at de gør det. måske er der håb for EB alligevel

   Kommentar by Wenck — 14. august 2009 @ 09:15

  11. De socialistiske, autonome voldsmennesker greb muligheden for lidt vold i gaden og fik hvad de kom efter.

   Og irakerne skal selvfølgelig udviset, dem af dem, der vel og mærke er irakere – resten skal bare hjem til Pakistan, Marokko, Libanon og hvor de ellers kommer fra.

   Og så forstår jeg ikke dommeren i Kolding, der med en udvisningsdom til 4 irakere for voldtægt mod en 14årig pige, finder sig i at tilhørerne(venner til de dømte)i raseri over den afsagte dom smider med stole efter ham i retsalen – hvorfor kom der ikke øjeblikkelig en arrestorder på ballademagerne? Er der ingen politi i Kolding?

   Glædeligt er det dog at de 4 voldtægtsmænd efter udstået straf udvises for bestandig – vi må så blot håbe de ikke finder en kirke at gemme sig i eller indsmiger sig hos bedstemødre for asyl.

   Kommentar by T. Klitgaard Fuur — 14. august 2009 @ 09:16

  12. “De slog med knipler på folk, der sad helt stille på vejen, siger Pelle Dragsted fra støttegruppen Kirkeasyl.”

   Hvad havde de forestillet sig? Når de spærrer vejen på trods af gentagne opfordringer fra politiet til fjerne sig, så skal de da fjernes med magt.

   “Børnene græd og alle var paniske, da politiet trængte ind i kirken, hvilket fik irakerne til at trække op bag i kirken under Jesus på korset.”

   Ja, når en flok voldelige autonome går amok lige foran en flok børn, så er det jo en meget naturligt reaktion fra børnenes side, at de begynder at græde.
   Den eneste uanstændige opførsel tilstede ved rydningen var demonstranternes. De har tilsyneladende meget svært ved både at respektere demokratiet samt at opføre sig ordenligt, når der er børn tilstede.

   “Hvad har Danmark gang i?… Jeg er meget chokeret. Det er helt uhørt, at man på den måde krænker et kirkeasyl.” (Margrethe Auken; EB 13/8-09)

   Ja, man ser det så godt som aldrig praktiseret I Danmark længere, men det hedder demokrati, dét Danmark har gang I…

   Kommentar by Mia — 14. august 2009 @ 09:17

  13. Som forventet satte DR (Dhimmis Radio) allerede fra morgenstunden, ind med massiv propaganda og – undskyld udtrykket- “utilsløret” følelsesporno.

   I Radioavisens nyhedsudsendelse Kl 7.00, kunne man således høre en repræsentant fra “Kirkeasyl”, holde en lang enetale om hændelserne i kirken.

   DRs “journalistiske” medarbejder, demonstrerede endnu en gang på overbevisende måde, mediemisfosterets veldokumenterede tradition for ukritisk medvirken til viderebringelse af partsindlæg – ikke mindst og måske i særlig grad – når disse kommer fra den mere betændte del af venstrefløjen eller andre af godhedens repræsentanter.

   Vanen tro, blev indslaget ikke skæmmet af kritiske spørgsmål eller nuanceret med synspunkter fra den “anden side af hegnet”. Tværtimod kunne oplæseren supplere med konstateringen : “..men nu får Irakerne hjælp ?”, da godhedens discipel et øjeblik måtte konstatere at “mennesket ikke lever af brød alene”, for at trække vejret.

   Det er iøvrigt interessant at se hvorledes venstrefløjen og det kulturradikale parnas, pludselig har taget det kristne evangelium til sig.

   At dømme efter de salvelsesfulde udtalelser om hvor forfærdentligt det er at netop en kirke bliver ryddet af politiet, vidner om en helt ny, overraskende og hidtil upåagtet længsel efter Jesus.

   Ikke mindst i et segment af befolkningen, som hidtil ikke har forsømt en chance for at forhåne, latterliggøre og på anden vis genere “latterlige borgerlige kulturkristne”.

   Ak ja, men vi må jo glæde os over at det glade budskab her slået rod og lad os da slagte fedekalven og fejre den fortabte søns hjemkomst.

   Jeg måtte, på grund af kvalme, opgive at se Venstres kandidat til overborgmesterposten i København. Hun var oppe imod 3 modstandere : en socialdemokrat, en SF’er og Kurt Strand, hvoraf sidstnævnte havde fundet nogle billeder (fra TV-Stop?) der viste politiet banke demonstranter… så kunne de kommentere det !!

   Man noterer sig iøvrigt, at der allerede er arrangeret meningsmålinger fra diverse mediers (ihvertfald DRs) side. Der er ingen tvivl om at disse meningssmålinger – som vi selv betaler via licensen – skal bruges som målepunkt for hvorledes DR skal tilrettelægge den fremtidige kampagne for at svinge folkestemningen til fordel for irakerne.

   I øjeblikket er der et massivt flertal for politiets aktion (53-57%) mens omkring 27% er imod. Det præsenteres i Danmarks Radio som “lidt over halvdelen”.. ja det er ikke forkert men så repræsenterer modtanderne altså “under en trediedel” og sådan referes tallene ikke vel ?.

   DR står alligevel overfor et problem. Man vil gerne – som hidtil – køre fuld skrue, på propaganda knappen. Det er jo der hjertet ligger, men man er nødt til at være opmærksom på at Socialdemokraterne (omend modvilligt) har støttet udvisningen og nattens aktion.

   Det betyder at man er nødt til at gå en smule på listesko for ikke at ødelægge Socialdemokraternes mulighed for at trække stemmer fra DF – for det er jo reelt disse stemmer, der skal “financiere” et systemskifte ved næste valg. Hvis man kører for hårdt på risikerer man at udstille Sosserne som borgerlige hardliners og dermed skræmme for mange vælgere over til “Willy Vanvid”… hmm men måske er det det man ønsker ?

   Hvorom alting er, så bliver det spændende at se hvorledes DR vil tilrettelægge og udføre deres kampagne de næste 3 ugers tid.

   Kommentar by Per H — 14. august 2009 @ 09:23

  14. Flot arbejde Kim, men hvor er det dog sørgeligt, at din dækning af sagen er mere informativ og sober end pressens…

   Kommentar by Anonym Københavner — 14. august 2009 @ 09:32

  15. Det var vist en fejl, at politiet tog sig god tid til aktionen. Hvis de i stedet havde afviklet det i en fart, ville AFA ikke have haft tid til at blande sig.

   Godt, kirken er befriet :)

   Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2009 @ 09:56

  16. @ Mia

   “Ja, man ser det så godt som aldrig praktiseret I Danmark længere, men det hedder demokrati, dét Danmark har gang I…”

   Ha ha.. Pragtfuld bemærkning !

   Kommentar by Per H — 14. august 2009 @ 10:02

  17. “Christina Søndergaard” synes at det er synd for hende :

   http://politiken.dk/indland/article767940.ece

   Hun er da også uheldig, hun blev også fanget i optøjerne i lufthavnen i april :

   http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-21826025.html

   Måske en støttepædagog burde hjælpe hende med at holde sig fra af dumme situationer? :-)

   Kommentar by CKH-8700 — 14. august 2009 @ 10:13

  18. FLOT Kim – FLOT, FLOT

   Kommentar by Vagn Jensen — 14. august 2009 @ 10:35

  19. Daniel Rask virkede ikke helt … rask. Han virkede moden til indlæggelse.

   Tåber hele banden. Og selvfølgelig hoppede Villy Søvndal i med begge ben. Det bliver spændende at se, hvordan han vil forvalte et evt. minister-embede, hvis det engang skulle blive tilfældet.

   Ministerierne er som politiet en del af den udøvende magt. Og vi kan vel så regne med, at Villy Søvndal vil lave ministeriet om og lave en autonom stat i staten, der er løsrevet fra demokratisk kontrol. Og enhver af ministeriets afgørelser bliver til, ikke i henhold til Folketingets beslutninger, nej, i forhold til Villys anstændighed.

   Anderledes kan jeg ikke tolke hans udtalte ønske om selv at ville definere, hvad der er ret og rimeligt.

   Kommentar by Thomas Rimmer — 14. august 2009 @ 10:35

  20. Holdakæft…

   Nu truer Liberal Alliance regeringen med et mistillidsvotum i forbindelse med sagen. Det skal nok få de sidste borgerlige vælgere til at forlade den parodi af et parti.

   Indvandringen har været en katastrofe for Danmark, og er det stadig :(

   Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2009 @ 10:36

  21. Det er skræmmende at mennesker, der dybest set ikke går ind for demokrati, har deres daglige gang på Christiansborg.

   Kommentar by Mia — 14. august 2009 @ 10:57

  22. @ 7 Signe: Du er heldigvis lidt for pessimistisk! Faktisk er i nærheden af 80% af befolkningen bag politiets konkrete rydning af Brorsonkirken. Det tilker jeg derhen, at det alt overvældende flertal her i landet ønsker lov, ret og orden opretholdt. Jeg vil tro, at polariseringen udstiller de sølle 5 -10, der tror, at sympati og politik går forud for ret. Og når de får tænkt sig grundigt om, mon så ikke procentsatsen reduceres yderligere?

   @ 14 H.R.Clausen: hørte de også i radioen. Der røg den sidste overvejelse om en stemme til de liberale.

   Kommentar by Poul Højlund — 14. august 2009 @ 10:57

  23. Gud hvor jeg glæder mig til det endelige opgør.

   Kommentar by Fritz — 14. august 2009 @ 11:02

  24. Gud hvor glæder til det endelige opgør.

   Kommentar by Fritz — 14. august 2009 @ 11:04

  25. Flot opsætning af begivenheden, Kim.

   Og ros til politiet for at gøre et godt stykke arbejde.

   Et massivt flertal af danskerne støttede heldigvis også op om det. Hvad med at medierne også reflektede lidt på dem, i stedet for den broget blandning af ekstremister og “anstændige” der var mødt op? Det kommer aldrig til at ske fordi de forkerte mest uobjektive folk sidder på tronen.

   Frem med kuglepenene når jeg siger det her:
   Vi KAN vælte meningsdommer diktatorene af pinden.
   Vi SKAL have gjort noget ved 68’ernes forsatte meningstyranni.
   Vi VIL have stemning diverse sektore drejet fra relavistisk subjektivitet til borgernær objektivitet.
   YES WE CAN!

   Hvem er med på holdet? Hvem kan få politikerne til at lytte til borgerne i stedet for samfundselitens top? Hvem er til at kvæle “the bad vibrations” relavisterne sender ud over os?

   Jeg har brug for hjælp her.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 11:10

  26. Zepahupcoptimos, jeg tror der er ret mange af os her, der er aktive i avisernes læserbrevsspalter. Det gør en fordel, og der er sket meget i de sidste år.

   Jeg husker stadig for 3-4 år siden, at når Lars Hedegaard eller en af de andre pionerer havde skrevet en ærlig kronik om islam, var vi nødt til at være der med det samme for at bakke ham op. Ellers ville alle de politisk korrekte og betalte meningsdannere jorde ham totalt. Det lykkedes, og nu kan vi skrive det, der er brug for.

   Hvilket naturligvis ikke på nogen måde kan forsømmes. Vi arbejder videre – og det bedste grundlag for at gøre det, er naturligvis at læse Urias og andre seriøse medier. De fleste store aviser – og især DR – fortjener at gå konkurs.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2009 @ 11:16

  27. 7./Signe

   Støtten om rydningen kommer fra omkring 80% af danskerne. (:

   Langt ind i både S og SF’s rækker. Deres politikere har bare korkpropper i ørene.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 11:18

  28. Lov er lov og lov skal holdes – altså undtagen af politiet der må tæske løs på folk der sidder passivt ned.
   Dobbeltmoral er tydelig.
   Og nej 80% støtter ikke rydningen – 80% støtter at man må rydde kirker – naturligvis må man det – når det gælder denne situationer er den ca. 50-50. Som altid.

   Kommentar by Jacob E — 14. august 2009 @ 11:45

  29. døm selv- det er jo ikke demonstranterne der gør noget her:
   http://sondagsavisen.dk/91/050125136/

   Kommentar by Jacob E — 14. august 2009 @ 11:46

  30. 18.

   Helt enig, Henrik. Der er gjort en del vigtige fremskridt, og der er blevet fældet en del rødder. Men kernen hvor disse rødder udspringer fra eksistere stadig. Vi kan hakke alle de rødder over vi lyster, det påvirker ikke kernen.

   Jeg kan se her for nyligt at Pia (kunstnerstøtte), Søren Espersen (om Rifbjergs hate speech), Pind (alternertiv kulturpolitik, hvor forbrugeren får et antal penge at købe kunst for, i stedet for at smagsdommerne styrer gildet) Karen Jespersen (skolebøger) f.eks har været ude at lufte idéen med at rykke kernen op af jorden, og sætte den ned i kælderen, hvor den kun kan blive hørt af dem der går der ned.

   Det skal der støttes op om. Alt for mange politikere vægter befolkningen kontra eksperterne 50/50. Vi skal have den reele demografi på 99,9/0,1 til borgerne tilbage.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 11:47

  31. Der er beklageligvis til en afstemning i en avis ikke uddybende spørgsmål eller andre oplysninger, der kan opklare hvorfor omkring 65 % eller næsten to ud af tre, har stemt for at præst Per Ramsdal skulle tage til Irak. En begrundelse for stemmeafgivningsresultatet kunne være at omtrent 2 ud af tre ser ham bedst placeret i Irak for bedre at være nær sine vante kirkegængere.

   Kommentar by Peter Buch — 14. august 2009 @ 11:52

  32. Der er ingen tvivl om, at denne begivenhed i landets historie har fået befolkningen op at ringe.

   Jyllands-Posten oprettede i går en blog, hvor man spørger, om det var rigtigt af politiet at handle på denne måde, og om kirken er fredhellig. Det vælter stadig ind med kommentarer, ligesom på mange andre blogge. Jeg lagde især mærke til et indlæg, hvor en mand spørger: “Hvorfor er vi så vrede?”

   Det bedste svar jeg kan komme i tanke om er det, at hvad enten vi har den ene eller den anden holdning, kan vi blive enige om, at målet er fuldt.

   Vi ser nu, hvor katastrofalt det var, at Københavns kommune og politiet ikke satte hårdt mod hårdt, da sagen om Ungdomshuset var aktuel. “De unge” har mødt for stor forståelse, når de hærgede og brændte og lagde beslag på mange ressourcer, som kunne være blevet brugt i en god sags tjeneste. Nu har de et nyt ungdomshus, som de ikke bruger ret meget, og naboerne er ikke begejstrede for det bekendtskab, som de er blevet påduttet.

   Konsekvens har ikke været det, der var højest i kurs hos danske politikere og politiet i de senere år, og i disse dage ser de resultaterne af deres slatne handlemåde.

   Kommentar by Mette — 14. august 2009 @ 12:29

  33. -FLOV FLOV FLOV!!! PÅ VORRS LANDS OG REGERINGS VEGNE-

   Hold da kæft hvor er jeg enig, det er skandaløst den måde systemet og dets jihad venner behandler danskerne på. Ud med de muslimer/fupflygtninge/indvandrere som misbruger vores system, håner vores land, og skader i tusindvis af vores landsmænd. Nu må det sku snart få en ende.

   Kommentar by Fritz — 14. august 2009 @ 12:30

  34. Jacob E

   Der er et massivt flertal for at flygtingene skulle ud af kirken. Med magt.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 12:47

  35. 25% var imod. 60% for. Jeg ved hvad der blev af den sidste procentdel, dog.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 12:48

  36. Vedrørende Volds-mosen
   En af de der som man ikke må kalde perkere mener åbenbart det var
   sjovt at se politiet være bange og flygte.
   100 stk udvisninger hvis vi havde haft en justitsminister her i landet

   http://www.bt.dk/krimi/sjovt-se-politiet-flygte

   De stoler ikke på politiet.
   Jeg stoler ikke på de ynkelige politikere som har inviteret disse
   kriminelle eksistenser til landet,til evig forsørgelse.
   Alle ved det.Alle kan se det.De skyldige lukker bare øjnene.
   Danskerne har IKKE bedt om situationer som ovenstående.

   Ud af EU
   Luk grænserne
   Nedlæg DR
   Start udvisningerne nu.

   Alle som kunne gøre en forskel og rette op hvis de ville,snorksover

   Ingen politikere ud over DFérne kan se sig selv i øjnene med bare
   nogenlunde ren samvittighed.

   Socialister og borgerlige,alle har de været medvirkende til at
   røvrende den danske befolkning,som ud i fremtiden kun kommer til at eksistere som skaffedyr til eliten og muslimerne i et voldeligt
   kaospræget samfund,hvor basale frihedsrettigheder og idealer langsomt
   men sikkert beskæres og fjernes dag for dag,mens en umoderne kultur
   som aldrig har formået at komme på vestlig standard hvad væsentlige
   ting angår, hjælpes i førerposition ved hjælp af naive medløbere,og
   et tvangsfinansieret holdningsbearbejdningsmaskineri med aktører
   som EU og DR.
   Er der nogen som kan se noget positivt for Danmark ud i fremtiden?

   Kommentar by Henrik -patriot — 14. august 2009 @ 12:50

  37. Over halvdelen af vælgerne bakker op om politiets rydning af Brorsons Kirke, viser en meningsmåling fra Capacent for DR Nyheder. I målingen siger 54 procent, at nattens politiaktion mod irakerne var i orden, mens 27 procent mener, at den var for voldsom.

   Målingen, som er foretaget torsdag, viser også, at 53 procent af de adspurgte afviser at give de afviste asylansøgere opholdstilladelse. I juli var tallet næsten det samme, 52 procent. Modsat mener 27 procent af vælgerne torsdag, at de afviste irakere skal have opholdstilladelse.

   1/3 imod. 2/3 for.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 12:53

  38. Jeg blev ringet op af min gamle far, han fandt en tekst tv fra DDR som han var forarget over. Jeg tændte fjernsynet og måtte faktisk tune efter kanalen, fordi den ikke er indstillet på mit tv.
   Anyway så fandt jeg den på side 116 (ved ikke om den stadig er der) og det var faktisk en opfordring og reklame for kirkeasyl der indkaldte høj og lav til demonstration kl. 18, samtidig udbad DDR’s side også, at folk fandt beviser i form af video og foto imod politiet.
   Jeg orkede ikke skrive det ned, håber der er en af jer andre der har set det og evt. taget et screenshot og den tæerkrummende forherligelse som DDR viste. (jeg slukkede opgivende fjernsynet igen)
   .
   .Hvad angår de syge på venstrefløjen, så fatter jeg ikke at politiet ikke havde tåregas og vandkanoner klar, det var tydeligt at de blev taget lidt på sengen af de voldelige optøjer.
   Jeg gruer for klimatopmødet i december. Det er ingen hemmelighed, at de voldelige venstreekskrementer har trænet i gadekampe siden foråret og med den tilstrømning af psykoser som kommer over grænsen for at deltage i optøjerne som VI VED kommer til december, så skal politiet helt op på dupperne for at holde gemytterne tøjlet og jeg tror desværre ikke det lykkedes..

   Kommentar by Mike — 14. august 2009 @ 13:06

  39. Til mit svar i 31. På diverse internetpolls ER det lige præcis 80% der synes aktionen var god.

   http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1205809.ece

   Og før aktionen var der også massivt flertal på 60-70% for at bruge magt for at få dem ud. Blandt andet 32% af S og SF’s vælgere.

   Jacob E er på flugt fra virkeligheden. Og ser alt med venste vs. højre briller. Måske burde han overveje Sverige.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 13:37

  40. 33. Henrik-patriot.

   Det kan godt vendes. Men det kræver at vi for gjort noget imod medierne, og alt det andet som samfundseliten top 1% sidder på.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 13:49

  41. Ret grineren at se hende den unge “demonstrant” som tv2news har haft inde, og som helt ufrivilligt kom til at afsløre, at det næppe er første gang hun har nægtet at følge politiets hanstilling om at flytte sig… Man kan nærmest se på hende, at hun godt ved at hun har kvejet sig…

   Kommentar by K. Jensen — 14. august 2009 @ 14:39

  42. 13.Per H

   Jeg måtte også zappe væk da jeg ikke holdt ud at høre på det 3 mand store kobbel, der bearbejdede Venstres kandidat til overborgmesterposten.

   Det er ved at være på tide vi får gjort noget ved DR . Og metoden er ganske enkel : vi skal stoppe med at indbetale tvangslicensen.

   Samtidig skal vi gøre vores politikere på Christiansborg det klart, at vi ikke vil godtage en organisation som DR der gang efter gang åbenlyst manipulerer med befolkningen på vegne af venstrefløjen.

   Det vi vil have er journalistik som er oplysende og som vel at mærke udøves så neutralt, som det overhovedet er muligt.

   Forøvrigt er indlæggene her på tråden rigtig gode – og nogle også skrevet med humor.

   Det humoristiske er faktisk et ganske glimrende redskab – for det kan virke ganske nedbrydende hvilket vores bedsteforældre og forældre oplevede under Besættelsen.

   Der udkom der bl.a. et skrift som blev kaldt “Undergrunds Humor” – hvor man tog fat på at gøre grin med og latterliggøre Besættelsesmagten på en humoristisk måde.

   Samtidig var dette skrift med til at sende beskedder om, hvordan man tog fusen på tyskerne ude i byerne og områderne hvor de var.

   Tyskerne troede på et tidspunkt at danerne var dem rigtig godt stemte, idet man smilede( grinede) når man mødte De Grønne.

   De Grønne vinkede og smilede til danerne og havde ikke fattet at danerne grinede ad dem, fordi de havde læst det sidste nye fra Undergrunds Humor.

   Vi skal naturligvis tage de forskellige voldelige og destruktive unge og deres grupperinger alvorlig.

   Det samme med den islamiske berigelse.

   Men det vil ikke skade os, om vi også kunne grine ad dem – faktisk tror jeg det kunne være med til at styrke os.

   Der var engang en som fortalte mig hvordan vedkommende klarede at skulle møde folk højt på strå : han forestillede sig de/det mennesker på WC.

   Kommentar by Vivi Andersen — 14. august 2009 @ 15:11

  43. 39.
   Samtidig skal vi gøre vores politikere på Christiansborg det klart, at vi ikke vil godtage en organisation som DR der gang efter gang åbenlyst manipulerer med befolkningen på vegne af venstrefløjen.

   Lige præcis det jeg ville hører. Men hvordan?

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 15:33

  44. Fritz

   Kommentar by Fritz — 14. august 2009 @ 15:40

  45. 40.Zepa….

   Man skriver en mail til det parti man stemmer på og gør dem opmærksom på at man er træt af institutionen DR, hvorfor man er det og at man ikke ønsker at understøtte institutionen gennem den tvangsindrevne licens.

   En form for betaling som ikke hører hjemme i et demokratisk, frit land i det 21. årh..

   Samtidig stopper man med at betale tvangslicensen – hvilket man også gør politikerne opmærksomme på.

   Om man skal skrive til DR og fortælle dem, at man ikke ønsker deres produkter …. måske det er en god ide.

   Det er klart, at jo flere der gør dette jo mere effekt har det.

   Men vi er under alle omstændigheder nødt til at gå vejen om politikerne !

   Det må være den 1. opgave der skal løses på vejen for at få tvangslicensen fjernet.

   Kommentar by Vivi Andersen — 14. august 2009 @ 15:56

  46. Ingen i Folketinget vil lægge sig ud med DR.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2009 @ 15:57

  47. Jeg har købt papirudgaven af Ekstrabladet i dag og det kan stærkt anbefales at gøre det. Det er en rigtig god og helt igennem demokrati-venlig leder Ekstrabladet har i dag, der af gode grunde kritiserer f.eks. SF for partiets syn på rømningen af Brorson kirken. (Hvis vi får en regering hvor SF indgår, skrider flygtninge- og indvandrerpolitikken på ny, det er tydeligt)

   Det er også interessant at se at Ekstrabladet har haft en undercover mand i Brorson kirken. God idé. Hvorfor har andre medier ikke fundet på det? Der er meget stof som Ekstrabladet kan bygge videre på nu.

   For vores demokrati slutter ikke i våbenhuset i den danske folkekirke. Folkekirker skal absolut ikke bruges i et anti-demokratisk korstog. Vi skal sgutte ha’ kirkelig feudal tid genindført.

   Jeg kan også læse i Ekstrabladet at socialdemokraterne måske endelig er ved at lære at partiet ikke kun skal lade sig styre af hjertet, men også skal huske at have hovedet og lovprincipper med, når de tager stilling til sådan noget som f.eks. mennesker der besætter en kirke.

   Ros til Ekstrabladet. Ingen slinger i valsen her. Og ros til politiet, der bare prøver at passe sit job som udøvende magt i vores demokrati. Jeg sender en venlig tanke til betjentene m/k der har gjort en stor indsats i nat.

   Apropos DR,

   så har Ekstrabladet en herlig bagside med 15 gamle vrisne danske mænd. Skidt og kanel – holdningsmæssigt – mellem hinanden. I dag fyldes pladsen ud af en bredside mod netop DR som laver flere og flere nyheder på DR hjemmesiden til trods for at DR på det felt er i konkurrence med alle andre aviser, der også laver internetnyheder. Den gamle vrisne mand har ret i at DR får alt for mange skattekroner i forhold til andre, der også laver net-nyheder. Hvis DR skal have mange skattekroner, så skal andre net-aviser også have mange. Eller…hvis de andre skal have få kroner, så skal DR også. Konkurrencen er alt for ulige som forholdene er nu. Og DR er altså ikke noget særligt. Men det må DR selv mene, for DR får 3, 5 milliarder om året i licens fra os borgere. Det er kunst på et højere plan at danske borgere går med til det.

   Nogle gamle, vrisne mænd er bare skønne!

   Kommentar by Janne — 14. august 2009 @ 16:24

  48. Hvis DR skal have mange skattekroner, så skal andre net-aviser også have mange.

   Kunne man ikke løse problemet ved at trykke en særlig slags penge til formålet? Vi sparer vores rigtige penge, og DR får Matador-penge til at lave Matador-nyheder for.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2009 @ 16:34

  49. 44

   Go’ værkstedshumor. :o)

   Kommentar by Janne — 14. august 2009 @ 16:44

  50. Henrik R. Clausen har desværre ret: ingen politikere vil røre DR. Så de har krammet på os; og vores penge også! Det er trist at måtte erkende. Så dette er vort eneste åndehul: Uriasposten. Tak til alle gode patrioter og modstandsmænd, der skriver her!

   Kommentar by Frode Fredegod — 14. august 2009 @ 16:58

  51. Ingen i Folketinget vil lægge sig ud med DR.

   Kommentar af Henrik R Clausen

   MERE TYDELIGT KAN DET IKKE SIGES

   Kommentar by tavsen — 14. august 2009 @ 17:56

  52. Vivi. Det med at skrive til det parti man stemmer på er en glimrende idé. Jeg er allerede begyndt.

   Jeg forstår virkelig ikke at en regering vil understøtte at gang på gang blive gennembashet af DR. Og det samme med især Dansk Folkeparti. Som konstant skal ligge øre til at de føre en “umennskelig” politik.

   Jeg mener DF har potentiale til at blive vendt, de har tit været ude og kritiksere DR, men det er kun blevet ved snakken. Og jeg tror heller ikke ligefrem Pia er bedste venner med dem.
   Flertallet af politikerne er desværre alt for bange for dem. Ligesom de generelt er for kulturelitens top. Som jeg sagde i post 24. Vi KAN få det her vendt. Det kræver bare én smart plan.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 18:29

  53. Blandt alle taberne der paa en eller anden maade deltog i dette drama, var den største taber dog idioten af en præst, som ovenikøbet ogsaa synes at være en løgnhals.

   Og vinderen det danske politi og god dansk fornuft.

   Kommentar by marius — 14. august 2009 @ 18:54

  54. Prøv at læs det her:

   http://www.180grader.dk/nyheder/Journaliststuderende_Villy_som_statsminister.php

   Der er ingen ligevægt rent journalistisk. Medierne er ofte mindre objektive end hele partier. Og det at journalister er mere idealistiske gavner ikke ligefrem sagen. Man kan se de røde agressioner i deres indlæg gang på gang.

   Regeringen og DF vælger at fremføre en vis holdning som den rigtige med de massive statstilskud og statsejeri af medierne. De vælger at understøtte en holdning som vil gøre alt for at slagte dem og deres vælgere. Det var blandt andet end venstrekvinde der stod bag afskyelige medielicens, og gjorte dermed computerejere der aldrig har haft noget at gøre med DR til slaver i lænker.

   20% af Danmarks jounalister stemmer på Enhedsliten. Hvorfor skal jeg tvinges til at betale på de kan få deres agressioner ud omkring mit politiske ståsted. Jeg tror vi kan vende VKO, men de kræver at de må se magteliten i øjnene, og ikke blive skræmte og kigge væk.

   Det vil blive lettest at ruste & vende DF. V vil blive meget svært. Og K vil næsten blive umuligt. Men der skal handles nu. Jeg vil ikke lade en holdning 4% deler blive favoriseret med magt & penge. Og jeg vil da slet ikke lade tyrannisere og kalde grimme ord om folk med andre holdningsæt.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 14. august 2009 @ 19:43

  55. Af en eller anden uforklarelig grund, fik jeg pludselig lyst til lidt selvpineri, så jeg fulgte (D)DR’s propaganda version af Brorson kirkens affærden.
   Efter flere ensidige dækkende indslag med direkte pro-asyl til alle og fokus på “politivold” så kom (D)DR ret komisk til at bringe et indslag med autonome gudrun pedersen, der påstod sig slået i hoved af en politistav og hendes veninde en anden latterlig kælling begyndte straks at råbe op om, at politiet ikke overholder loven, som forbyder politistav anvendelse mod hoved, så kom jeg altså til at grine! fordi lige netop i gudrun pedersens tilfælde, så syntes jeg politiet har handlet korrekt, hvis de altså har slået gudrun pedersen i hoved, fordi politiet derved har slået efter, for gudrun pedersen tilfælde, efter et overflødigt og ligegyldigt sted, der under ingen omstændigheder ville tage skade!
   Komisk var det da også, at gudrun’s veninde “følte” sig så krænket over, at politiet ikke overholdet loven ang politistavens anvendelse, mens gudrun og hende selv ikke skulle overholde loven!
   Ret tragisk/komisk at hører på disse to hjernedødes ord-opkast!

   Kommentar by li — 15. august 2009 @ 01:29

  56. Uanset TVs farvede dækning, ser det i store træk ud til, at de skrevne medier og befolkningen, har et mere nuanceret på forløbet.
   Det giver da lidt håb for, at udvisningerne ikke bliver stoppet på grund af politisk pres.

   Lad fornuften sejre.

   Kommentar by Otto Kjærgaard — 15. august 2009 @ 02:19

  57. Amnesty rystet over kirkeaktion

   Nyheden om rydningen af Brorsons Kirke og anholdelsen af i alt 18 irakere har for længst spredt sig langt ud over Danmarks grænser. I dag blev sagen behandlet på Amnesty Internationals rådsmøde i Tyrkiet, og her kritiserer man aktionen i yderst skarpe vendinger.

   “Amnesty International er alvorligt bekymret over rydningen af Brorson Kirke i København, Danmark, og den senere anholdelse af de 18 irakiske asylsøgere, som i tre måneder søgte ly i kirken, fordi de frygtede at blive sendt tilbage til Irak, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

   “Amnesty International opfordrer den danske regering til øjeblikkeligt at løslade de 18 anholdte og garantere alle de 282 afviste irakiske asylansøgere ret til at få deres sager genbehandlet,” siger Amnestys generalsekretær, Irene Khan.

   Organisationen er også dybt bekymret over politiets fremfærd i kirken, der fandt sted natten til torsdag. Kampklædt politi kan være skyld i endnu mere stress og lidelser for de irakiske familier med børn, der med stor sandsynlighed er traumatiserede af tortur og krig samt deres lange ophold i danske asyllejre, lyder det videre.

   “Den danske regering skal på den baggrund som minimum tillade irakerne at blive i landet af humanitære årsager,” siger Irene Khan.

   http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-24351522.html

   Kommentar by BE — 15. august 2009 @ 02:47

  58. Nåh…så vil jeg gerne hører irene Kluk klukke-luks Khan’s mening om, gælder amnestien så også de fire muhammed påvirkede pædofil voldtægtsforbrydere?
   For det må vel være ligeså “uanstændigt” at sende dem tilbage til det populære turiststed Irak med to ugentlige afgange fra Kastrup til turistlandet Irak!

   Jeg mangler svar?

   Kommentar by li — 15. august 2009 @ 03:14

  59. Det er så morsomt at de er blevt vejledt i at det var sikkert at opholde sig i en kirke, havde banditterne nu taget ophold i en moske, så var der jo ingen der havde turde røre dem.
   Tænk på hvis man i mellemøsten kunne læse at dansk politi havde stormet en moske, så ville Muhammed tegning krisen være vand i forhold til hvad der nu ville ske.

   Kommentar by Minut — 15. august 2009 @ 05:20

  60. #42 Ingen i Folketinget vil lægge sig ud med DR.

   Kommentar af Henrik R Clausen
   —–

   Tydeligere kan det ikke siges.
   —-

   Startede Morten Messerschmidt ikke en forening mod licens?? Og derfor er han også taget under kærlig DR-behandling.

   Festligt at høre “afsløringen” om hans ønske om vacci nation. Journalisterne må have været misundelige. Mon ikke de også anser sig selv som vigtige nok til en indsprøjtning :-D

   Kommentar by tavsen — 15. august 2009 @ 08:16

  61. Jeg er rystet over Amnesty.

   Apropos, hvor får de egentlig deres penge fra? Det er en NGO, ikke? Det bør, rent logisk, medføre at de afslår at modtage penge fra regeringer. I modsat fald ville de blot være et regeringsagentur, man ikke kan holde politikerne ansvarlige for.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 15. august 2009 @ 10:26

  62. http://www.youtube.com/watch?v=V3Mynait_2s

   Her ser man ekstremisternes forsøg på at sabotere politiets arbejde. Læg mærke til hvordan samme personer bliver trukket væk fra vejen flere gange. De har overhovedet ingen respekt for politiet. Måske fordi politiet er alt for eftergivende, og alt for bløde. De kunne have immobiliseret dem, med strips og futtog, efterhånden som de trak dem væk. Desuden var der ingen grund til at stå og diskutere med irakerne to timer før man førte dem bort. Jo mere tid der gik, jo flere ekstremister kunne der komme til.

   Kommentar by Mallebrok — 15. august 2009 @ 12:10

  63. I denne sag har ekstremisterne virkelig mobiliseret alt hvad de kunne. Mange masker er faldet, meget skidt er blevet hvirvlet op. Det er guld værd at det bliver dokumenteret. Med tiden kan det være der bliver boret i noget af det… For eksempel, hvorfor reagerer Amnesty International egentlig som de gør? Hvilke tråde er der blevet trukket i? Og af hvem?

   Værd at huske blandt andet:
   Amnesty International
   Anders Samuelsen
   biskop Karsten Nissen
   biskop Kjeld Holm
   Carsten Ortmann
   Dansk Røde Kors
   Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre
   Tværkulturelt Center i København

   Kommentar by Mallebrok — 15. august 2009 @ 12:42

  64. Også jeg er chokeret. Chokeret over at en stor del af Folkekirken er blevet en politiserende kirke og derfor ikke længere er er en folkekirke. Kristendom har det intet at gøre med. Fortsætter det, vil Folkekirken sprænges. Man må holde sig derfra.

   Kommentar by Niels P. — 15. august 2009 @ 12:47

  65. Ih, hvor er jeg træt af at hører på den joke til Anders Samuelsen.

   Den dag han ikke er længere aktuel i politik holder jeg en stor fest, hvor der skal skåles i champange. Alle er inviteret.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 15. august 2009 @ 13:01

  66. @ Niels P.

   Jeg tror mange røde og lyserøde danske præster sværmer for Liberation Theology. I det mindste ser den som noget positivt og ædelt.

   Kommentar by Mallebrok — 15. august 2009 @ 13:06

  67. Jeg er flov over at være dansker….

   Flov over at alt for mange danskere vil have anarki, hvor lov og ret er et tag selv bord. Jeg har spurgt flere gange i andre debatfora:

   Hvilke love of afgørelser skal man blot overse ? Hvilke domme skal man overse ? Skal en mor hvis barn skal tvangsfjernes blot gemme sig i en kirke ?

   Hvis nogen gætter, at jeg aldrig har fået svar, gætter de rigtigt. Politi og dommere lyder som om de er købt og betalt af de venstresnoede. Jeg tror, at det kaldes korruption.

   Kommentar by Janette Lund — 15. august 2009 @ 15:23

  68. Den vrisne mand der skrev om DR i går, Ritzaus chefdirektør er han vist, i hvert fald fra Ritzau, han skrev faktisk noget meget interessant, udover det konkurrenceforvridende i DRs massive satsning på gratis nyheder på nettet. Nemlig at det er et problem, at det er op til DR selv, at definere hvad der er public service.

   Han mener nok de nok de skal holde sig fra populisme, der overlapper med betalingsmedierne, men selve grundanalysen er god nok.

   DR burde ikke selv definere, hvad der er public service. Men som minimum følge nogle bestemte rammer, der tilgodeser alt fra højre til venstre til mænd og kvinder. Altså have nogle minimums krav de lever op til.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 15. august 2009 @ 16:05

  69. Jeg så TV2’s 1900 Nyheder. Det var fedt! Flere minutters forskellige optagelser af AFA’er og lignende, som blev pryglet. Man kunne se at det virkelig gjorde ondt på nogle af dem. Hvad er det der er så svært at forstå når politiet siger “Ryd gaden!” ???

   Iøvrigt er det bemærkelsesværdigt, så stor forskel der er på håndteringen af tosserne foran Brorsons Kirke, i forhold til (ingen) håndtering af psykopaterne i Hyskenstræde. Mon det er en ny stil fra politiet? Man kan da håbe.

   Kommentar by Peter R — 15. august 2009 @ 17:21

  70. Skriv ind til jeres favorit-partier og klag over deres holdninger til licensen er gammeldags og ulibertære. Det er det bedste man kan gøre, trust me.

   Handling er bedre end at at klage her hvor vi alle er enige.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 15. august 2009 @ 17:51

  71. ulibertær

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 15. august 2009 @ 17:52

  72. Den eneste måde hvorpå problemet med DR s ensidighed reelt kan løses er ,at privatisere foretagenet og fjerne medielicensen.

   På den måde bliver mediemonsteret et tilvalg og ikke en tvangsforanstaltning. De mennesker der måtte dele eller blot sympatisere med den i DR tydeligvis fremherskende politiske holdning, kan så købe produktet. Det vil være fair og alle er glade.

   Det er jo for så vidt godt nok at vi råber op om at “vi skal have DR til at nuancere” – men det er jo reelt ikke muligt.

   Jeg er tilhænger af en helt fri presse og jeg har vanskelig ved at se hvorledes man skulle styre den journalistiske “vinkling” af programmerne uden selv at henfalde til at favorisere bestemte vinklinger. Det ville ikke være iorden, for det er jo netop det jeg er imod. Frihed for Loke såvel som for Thor.

   Et ikke uvæsentligt problem – som det helt korrekt er skrevet andetsteds, er, at ingen politikere tør tage opgøret med DR.

   Jeg forstår dem godt. Jeg kunne let forestille mig sådan en omgang DR-jihad med daglig chikane på arbejdet og i privaten. Familie, børn og venner vil blive betragtet som legitime ofre og det er nok de færreste der er villige til at sætte dem på spil. Men de vil blive ramt, det er der vist ingen tvivl om.

   Jeg tillægger den gennemsnitlige DR-journalist samme moralske ballast, som medlemmerne af Trillgårdsbanden, Borhan-gruppen og Den Internationale forening.

   Men hvis det bliver synligt for politikerne, at der er en vis folkelig opbakning til projektet, så er der forhåbentlig nogen der tør gå i gang. Det bliver helt bestemt et langt sejt træk og det bliver modbydeligt for dem der deltager, men et sted skal vi starte.

   Vi er nok nødt til at begynde med læserbreve i aviserne. Jeg tror ikke på facebook grupper og en klage til DR selv er totalt spild af tid. Skriv om DRs ensidighed, elendighed og utroværdighed i læserbreve, så skal skal de nok stikke hovedet frem. Hvad vigtigere er, så kommer det ud i MSM. Ja : prøv bare politiken – det kan jo være det bliver trykt og så er man i hvert fald sikker på at det bliver læst i DR.

   Hvis klagerne og utilfredsheden siver væk fra netmediet og altså ikke længere er isoleret til steder hvor man skal vide de er for at finde dem, så tror jeg de begynder at tage tingene alvorligt.

   Det er også nødvendigt at flytte diskussionen ud i msm af hensyn til politikerne. Derved bliver de også selv nødt til at reagere når de konfronteres med den “folkelige utilfredshed” ikke mindst hvis man sørger for at nævne deres partier.

   Lad DR blive helt fri af mig, så jeg kan blive fri for DR.

   Kommentar by Per H — 15. august 2009 @ 18:32

  73. 72.
   Endnu et godt indlæg. Der skal sættes nogle tanker i gang, og de tanker skal føres ud i befolkningen.
   Det skal belyses at 90% af journalisterne stemmer rødt, herfra 20% på Enhedslisten.
   Og der skal handles. Gør en politiker det op med medierne, har personen brug for så meget moralsk opbakning som muligt. Vi skal alle sammen være lige bag ved ham/hende til at støtte overalt.
   Det er skønt at have et åndehul at få agressionerne ud i form a blogs. Men man skal huske at ligemeget hvor mange rødder man hugger over vil kernen stadig være der. Og den kerne skal væk. For ellers vil der bare blive ved med at gro rødder. Kernen skal besejres. Rødderne er lette er slå ud, og er det samme som at kæmpe på autopilot.

   Kommentar by Zepahupcoptimos — 15. august 2009 @ 23:07

  74. Hold da fast, Flemming Steen Munch træder for første gang i karakter:

   “Jeg kan forstå på præsten, at han mødte politi med hjelme, visir og knipler. Det bærer vidnesbyrd om, at han efter min bedste overbevisning ikke selv var til stede. Politiet var i skjorte og blød hat og ledsaget af tolke og civile betjente.” (Flemming Steen Munch, Københavns Politi; Inf. 13/8-09).

   Better late than never….

   mvh hp

   Kommentar by hp — 15. august 2009 @ 23:12

  75. Og lige så undtagelsvist er Thorning Schmidt trådt i karakter. Gad vide, hvad veninden Vestager siger til det? For ikke at tale om Johanne et-eller-andet fra Enhedslisten.

   Og lad os så også glæde os til at se Pernille Rosenkrantz-Theil bakke op om partilinien…..

   Heldigvis skal der tælles til 90, før regeringen skifter farve.

   Kommentar by hp — 15. august 2009 @ 23:16

  76. @ hp

   67% korrekt. Politiet havde hjelme på.

   Kommentar by Mallebrok — 16. august 2009 @ 00:03

  77. Danmark har brug for en samvittighedskrise
   I dag spørger de irakiske børn: Hvad har far gjort? Og mødrene svarer: Far har gjort sig skyldig i den mest forfærdelige forbrydelse, man kan begå i Danmark: han har bedt andre mennesker om hjælp, sagde Carsten Jensen, da han torsdag talte ved demonstrationen mod rydningen af Brorsons Kirke for irakiske asylsøgere.

   http://www.information.dk/200119

   Kommentar by BE — 16. august 2009 @ 02:56

  78. Lidt klip fra radikale.net….
   Der er radikale, som lige for tiden stiller spørgsmålstegn ved basale demokratiske principper.

   http://www.radikale.net/bjoern-ekstroem/indlaeg/2009/08/16/skal-regler-overtrumfe-mennesket-og-retfaerdigheden
   http://www.radikale.net/christina-alexandra-hagedorn/indlaeg/2009/08/15/lytte-til-mindretal
   http://www.radikale.net/robin-de-nijs/indlaeg/2009/08/13/et-velfungerende-demokrati-og-retsstat-eller-en-politistat-med-flertalsdiktatur

   Kommentar by BE — 16. august 2009 @ 03:58

  79. @BE
   Tak for morgenkvalme!
   ;-)
   Nu syntes jeg nok denne carsten jensen burde stoppe sine løgnagtige, fordregnings og fantasifulde skriblerier, hvis han vil tages seriøst.
   Gider ikke engang at kommentere carsten jensens håbløse fantasi skriblerier, dertil er tude vrøvleriet for dumt, så selv den største godheds-idiot vil få samvittigheds kvaler med at vidre give dette fantasifulde overdrevne tude-sludder.
   Men til gengæld vil jeg da bede denne uhyggelige nærsynede globalist! se lidt længere ud i verden, så hans indskrænkede verden ikke KUN rummer de forkælede bekvæmmeligheds Irakiske kirke-besættere og så fortælle mig hvorfor specielt disse pengesøgende afviste asyl ansøger fra turistlandet Irak, skal have lov til at springe over i køen af virkeligt trængende flygtninge, der ikke har haft råd til en flybillet her til Danmark, men ydmygt venter i flygtninge teltlejre kun med deres lasede udslidte tøj som personlig ejendele uden fladskærme og persiske gulvtæpper ??
   Min samvittighed siger mig, at alle flygtninge og især RIGTIGE flygtninge behandles ens og anmasende flygtninge fra turistlande ikke burde have fortrinsret til ophold, når de virkelige flygtninge springes over!
   Men så samvittighedsfuld kan man vel ikke forvente den selvtilstrækkelige carsten jensen kan være med sit begrænsede udsyn, der kun kan rumme Danmarks fup-flygtninge.
   Stakkels, stakkels enfoldige snæversynet carsten jensen.

   Kommentar by li — 16. august 2009 @ 09:02

  80. BE # 77

   Du glemmer vist, at iraqiske børn ikke kan snakke med deres opgav. De kan jo kun tale dansk….

   Kommentar by Janette Lund — 16. august 2009 @ 15:09

  81. @Janette Lund

   Øøøøh – jeg vil lige for god ordens skyld sige, at jeg ikke har linket til Carsten Jensen fordi jeg sympatiserer med mandens synspunkter.

   Kommentar by BE — 16. august 2009 @ 19:54

  82. BE # 81

   Jeg tror dig hellere end gerne.

   Der var noget ironisk/sarkastisk over mit indspark. Jeg undskylder gerne, hvis du har taget det personligt BE BE som i undskylder

   Hilsen Janutte

   Kommentar by Janette Lund — 17. august 2009 @ 03:18

  83. Wow, venstreradikale farlige autonome kontrollerer Kirkeasyl!?! YES, sikke en fangende konspirationsteori – den må undertegnede Hr. Møller hellere blogge om! Men det er godt, Kim. Den yderste venstrefløj er langt dygtigere til at infiltrere ting og se positive ud i pressen uden at de bliver opdaget, end den dig og den yderste højrefløj nogensinde har været. Indtil videre lader det kun til at nazisterne har haft interesse i at forsøge at infiltrere militæret (http://avisen.dk/danske-nazister-laerer-at-draebe_9782.aspx) og politiet… indtil de bliver busted i det (http://www.redox.dk/spip.php?article647). Desværre glemmer du at nævne at de autonome også kontrollerer Roskilde’, Nordens største musikfestival, helt op i ledelsesregi (hey, måske ved du det ikke engang?! http://www.modkraft.dk/spip.php?article11022), men det er en helt anden historie som jeg glæder mig til at læse om 5 år, når du omsider har gravet længe nok i venstrefløjen til at gennemskue det og finde frem til personoverlappene. :)

   Kommentar by Markus Lund — 17. august 2009 @ 18:56

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper