21. november 2015

Mozzafari: “Hvis Islamisk Stat forsvinder i morgen, vil der dukke andre lige så rabiate grupper op.”

“Det er vores egen skyld”, sagde min frisør henkastet i går, da vi talte om terrorangrebene i Paris. Danmark har skåret ned på udviklingstøtten, havde hun hørt i radioen. Vi er oppe imod en ideologi der vil os det ondt, og medierne synes det er problematisk, at ikke køber patroner nok til vore fjender. Her starter problemet, så at sige.

Etisk er der ikke nødvendigvis et problem med ‘peace through superior firepower’, men hvis der er noget nyere historie har vist, så er det at halvstabile diktaturer i den del af verden er at foretrække fremfor et islamiseret magttomrum. Det betyder ikke at den gennemsnitlige araber pludselig vil knuselske os, men altså, geopolitik er ikke et procesorienteret rollespil i Alternativets gruppeværelse. Vil de hade os, så må de gøre det uden beregning.

Interview med Mehdi Mozzafari i Kristeligt Dagblad – Islamekspert: Enten skal vi være parate til langvarig krig, eller også skal vi lade Mellemøsten passe sig selv.

“Efter terroraktionen i Paris i fredags har politikere over hele Europa talt om behovet for at bekæmpe Islamisk Stat. Men Mehdi Mozaffari mener, at politikernes svar kun er en akut løsning uden langsigtede perspektiver. …

Hvis Islamisk Stat forsvinder i morgen, vil der dukke andre lige så rabiate grupper op. Hvis vi reducerer kampen til kun at handle om Islamisk Stat, begår vi en fejl. Problemet er, at politikerne fortaber sig i enkelt gruppe uden at komme med noget overordnet svar på, hvordan vi kan tackle de underliggende problemer,’ siger Mehdi Mozaffari. …

‘Vi står over for en totalitær bevægelse med nogle af de samme rødder som kommunismen og fascismen. Der er forskel på islamisterne i Islamisk Stat og på Det Muslimske Broderskab, ligesom der engang var forskel på sovjetkommunister og de mere moderate såkaldte eurokommunister. Men essensen i islamismen er en totalitær tankegang.’ …

‘Selvom krig er en forfærdelig ting, så kan krig i nogle tilfælde være det, der fører til fred. … Min påstand er, at enten skal vi engagere os dybt og langvarigt og være parate til krig, eller også skal vi lade Mellemøsten være og lade dem føre deres egne krige,’ lyder det fra Mehdi Mozaffari. …

‘… Frankrigs præsident, Franois Hollande, har i denne uge talt om krig. Problemet er, at han ikke kan gå i en rigtig krig. Jeg tror heller ikke, at befolkningen i Europa er parat.‘”

Oploadet Kl. 10:53 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70852/trackback

8 Comments »

 1. Tak for indlægget, Kim Møller.

  Hvis jeg må vælge, vil jeg foreslå, at Europa lukker grænserne ned og viser ‘flygtningene’ returvejen.

  Hvorfor i alverden skal vesten, herunder Danmark, involveres i deres muslimske stamme- og klankrige??

  Danske soldater skal ikke til Mali, en umulig og forlængst failed state.

  Danmarks forsvar er til forsvar for Danmark, ikke til umulige og uløselige krige i arabistan og negerstan, hvor diverse muslimske klaner og andre tåber bekæmper hinanden.

  Hvor muslimer og negre er, er der helt sikkert blodig borgerkrig, men lad dem bekæmpe hinanden, vesten skal blot sikre grænserne mod diverse ‘flygtninge’.

  Mozzafari har ret: Enten/eller, og vesten kan ganske simpelt ikke vinde en krig mod retarderede arabere og negre, der formerer sig med rekordhastighed.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. november 2015 @ 11:25

 2. Jeg er helt enig med din frisør: Det er vores egen skyld. I vores forfængelige iver efter at fremstå gode har vi lukket fjenden ind i landet.

  Kommentar by Vagn Henning — 21. november 2015 @ 11:59

 3. “- lade Mellemøsten passe sig selv”, siger en af vor tids tusinder af “experter”, Mozzafari: Det må være sagt til EU-næringslivet og -politikerne, ikke til Europas brede befolkninger, for de ønsker vel næppe noget andet? Og gjorde det heller ikke i 70’erne, men blev hverken spurgt eller fik oplysning om, hvad EU (dengang EF) foretog sig?
  Stålunionen havde behov for stabil leverance af olie fra de arabiske lande og forhandlede sig 1973-78 frem til en traktat desangående. Som dygtige og snedige erfarne handelsfolk lykkedes det araberne at formulere traktatens tekst således, at EU’s (=EF’s) naive (?) elle ligeglade (?) industrier solgte EF’s “værdier” (vor kultur, vor religion, vor tillid – alt) til araberne mod olie. EF lod altså ikke Mellemøsten “passe sig selv” men gik med den såkaldte “Euopeiske-arabiske Dialog” i Damaskus ind på et for Europa selvmordslignende kompromis på arabernes betingelser: vi skulde tage imod deres kultur og dermed kvitte vor egen! Med alle de konsekvenser, det vilde have. Og det gjorde EU’s europæere så og begyndte så at sige med det samme, da traktaten var på plads i 1978. Befolkningerne var ikke blevet spurgt og fik ingen eller ikke ordentlig besked, og den dag i dag gør man alt for at fortie traktatens existens og uhyrlige (men kamuflerede) indhold. I politik synes alt muligt.

  Kommentar by Gertrud — 21. november 2015 @ 11:59

 4. Man taler altid om, hvad islam, muslimerne, jihadisterne ønsker at opnå, men det er at give dem alt for megen ære. Der er ikke behov eller grundlag for at fabrikere komplicerede politiske rationaler, der ligner undskyldninger. Det er så enkelt, at det er indbygget i deres religion at angribe andre. Det fremgår af deres såkaldt hellige skrifter.

  Et overfald på uskyldige, som det, der skete i Paris, er en gudstjeneste inden for denne særligt latterlige og modbydelige afart af religion. Det jihadisterne ønsker at opnå er det, enhver religion ønsker at opnå med sin gudstjeneste: En mobilisering af de troende.

  Dermed er ofrene på en vis måde ligegyldige for morderne. De skal bare slå nogen ihjel, fordi det er deres religion. At forberede og gennemføre jihad er ikke en politisk handling, men deres særlige perverse udgave af indadvendt meditation, hvor man søger gud.

  Der er ingen politisk dimension i islam. Det er religion altsammen. Vel at mærke en religion som er en gang svineri.

  Kommentar by Nils — 21. november 2015 @ 12:29

 5. At lade mellemøsten være i fred er kun en løsning hvis man samtidig er villig til at lukke HELT af for flygtninge fra det kaos der vil opstå på grund af deres indbyggede religiøse og sekteriske fanatisme samtidig, og det er der ingen politikere der har nosser til.
  Det siger temmeligt meget om et lands indbyggere når fred har større konsekvenser end krig..

  Kommentar by Per — 21. november 2015 @ 12:36

 6. Forkert med påstanden i futurum: “der VIL dukke andre lige så rabiate grupper op”! De ER eksisterende, og de tæller millioner, disse ‘rabiate’ muslimer. Lad os kalde dem muslimer, som følger koranen, for det er det, de gør. “Rabiat”, “radikaliseret” osv er røgslør opfundet af den løgnagtige venstrefløj. Shoebat har anført nogle de grupper, som mange vestlige politikere af og til mener er ‘moderate’, og de forstår vist ikke, at ‘moderat’ og ‘islam’ ikke kan sammenføjes som en enhed! Den ene fornægter den anden, som olie og vand.

  Fra – http://shoebat.com/2015/11/19/times-square-100-attacked-isis-obama-vetoes-legislation-screen-syrian-refugees/
  Southern Front, Jaysh al-Janoob, Knights of Justice Brigade, Thuwar al-Sham Battalions, Homs Liberation Movement, Jaysh al-Nasr, 101st Division, 13th Division, 16th Division, 46th Division, 1st Infantry Brigade, 1st Coastal Division, al-Rahman Legion, Islamic Front, Ahrar ash-Sham, Jaysh al-Islam, Al-Tawhid Brigade, Al-Fawj al-Awal, Northern Storm Brigade, Ansar al-Sham Army of Mujahedeen, Jaish al-Sham, Development Front, Jaysh Usud al-Sharqiya
  New Syrian Army, Harakat Nour al-Din al-Zenki, Fastaqim Kama Umirt, Ajnad al-Sham Islamic Union, Sham Legion og Jabhat Ansar al-Islam.

  Her er de mere kendte ‘muslimske familieforeninger’ (også kaldet terrororganisationer).

  Nusra Front (terrorist)
  Khorasan Group (terrorist)
  Jaish al-Muhajireen wal-Ansar (terrorist)
  Jabhat Ansar al-Din (terrorist)
  Harakat Fajr ash-Sham al-Islamiya (terrorist)
  Harakat Sham al-Islam (terrorist)
  Ghuraba al-Sham (terrorist)
  Fatah al-Islam (terrorist)
  Muhajirin wa-Ansar Alliance (terrorist)
  Jund al-Aqsa (terrorist)
  Liwaa al-Umma (terrorist)
  Liwa al-Haqq (terrorist)
  Tehrik-i-Taliban Pakistan (terrorist)
  Turkistan Islamic Party (terrorist)
  Islamic Muthanna Movement (terrorist) or
  Imam Bukhari Jamaat (terrorist).

  Muslimer UD af Europa! Ingen muslimer = ingen terror!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. november 2015 @ 15:40

 7. Overalt, hvor der er muslimer, er der problemer, og efterhånden er det også sådan, at overalt, hvor der er problemer, er der muslimer.

  Det eneste, der er at gøre, er at holde muslimer ude af landet.

  Men de fleste er optaget af at bilde sig selv og andre ind, at problemet er nogle få terrorister, der intet har med islam at gøre.

  Kommentar by Niels P. — 21. november 2015 @ 19:43

 8. Hjælp dem som VI VED er kristne og jøder. Udeluk resten, eller interner dem på både-evt lad dem sejle tilbage. Insister på kritik af denne fordummende onde diktatorreligion

  Kommentar by Michael Unna — 22. november 2015 @ 19:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper