23. november 2015

Bent Falbert blandt 15.000 demonstranter på Kgs. Nytorv: Jeg så ‘ikke én eneste muslim på pladsen’

Billedet er det samme overalt i Europa. Muslimer demonstrerer kun mod andre muslimer, hvis de tilhører en forhadt minoritet i minoriteten. ‘Dem & Os’-tænkningen er en integreret del af Islam, og selvom herboende muslimer måske ikke ligefrem betragter Islamisk Stat som ‘os’, så ramte terrorangrebene i Paris utvetydigt ‘dem’. Bent Falbert i Ekstra Bladet – Jeg venter på muslimerne.

“Jeg går og venter. Det har jeg nu gjort i ni dage. Jeg venter på, at lederne af de mange muslimske organisationer i Danmark skal tage sig sammen til at fordømme massemordene i Paris, som Islamisk Stat har taget skylden for. …

Jeg synes, det er pinligt, at Danmarks hundrede tusinder af muslimer dukker nakken og lader, som om de nærmest intet har hørt om slagtehal Paris. … De burde omsætte glæden over at være sluppet ud af middelalderen til taknemmelig opbakning af demokratiets frihedsrettigheder. Men da vi lørdag den 16. november stod 15.000 rystede og vrede men fattede demonstranter på Kgs. Nytorv for at vise fasthed over for terroristerne – ja, da så jeg ikke én eneste muslim på pladsen.

Jo, der stod en håndfuld kurdere med deres fane og særlige forhåbninger om et fædreland. Men selv om jeg søgte rundt i forsamlingen, traf jeg ikke én muslim af den genkendelige, solbrændte slags.

Der tales jævnligt om de arbejdsomme, tilpassede muslimer, som passer deres hverdag uden at skabe ballade. Fint nok. Men jeg må udlede af deres fravær fra Kgs.Nytorv, at muslimer i Danmark gerne vil nyde vort frie samfunds goder. Men de vil ikke ofre en aftentime på at demonstrere, at de sætter det højere end nogle brutale morderes kamp for at påtvinge os et sindssygt kalifat.

(Interview med Maleeha og Rukhsar Asif Aftenshowet, 16. november 2015: Tilråb til Danske muslimer)

Redaktionen af Aftenshowet i DR1 demonstrerede også sin rutine i at slå hjernen fra. To unge muslimske piger iført niqap og fuld krigsmaling var inviteret i studiet søndag aften – 45 timer efter massemordene. … De to piger mødte med et ganske andet budskab. De berettede forargede, at en af deres veninder var blevet overfuset i bussen af en aggressiv mand.

Det var knagme godt, at Danmarks Radio fik dækket den vinkel via en proportionsforladt mikrofonholder ved navn Mikkel Fønsskov. Han må stå til forfremmelse i statsfjernsynet.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70922/trackback

26 Comments »

 1. Selvom skyldbevidsthed ikke er det, der præger islam, burde de nok kunne tænke så langt, at i en mere tilspidset situation i Europa, vil ingen skelne mellem dem og myrdende terrorister. Burde egtl. være motiv nok til at få fingeren ud

  Kommentar by BB — 23. november 2015 @ 11:54

 2. Hvis nu man så 10.000 muslimer i et fakkeltog sammen med lige så mange danskere for at mindes ofrene og markere sin modstand mod muslimsk ekstremisme og opbakning til de dele af det homogene multi-kulti samfund, som kan komme til at fungere hvis muslimerne forenede sig med de etniske danskere i et solidarisk sammenhold – just imagine!

  Måske kunne de så gøre sig fortjent til at blive kaldt danskere og opnå et spirende respekt af den rigtige slags – en respekt man skal fortjene og ikke bare kan tage for givet, at vi giver dem.

  Men vi ved jo godt at det aldrig kommer til at ske….

  Kommentar by Black Watch — 23. november 2015 @ 12:06

 3. Jeg tror at Falbert kommer til at vente meget længe.

  Men det er jo ikke fordi muslimer ikke vil demonstrere, der skal bare helst være en anledning, hvor de kan føle sig som ofre for en stor uretfærdighed, hvor de f.eks. ikke har fået den plads i samfundet som deres religion tilsiger dem. En eller anden krænkelse er også fin.

  Kommentar by mb — 23. november 2015 @ 12:27

 4. Middagsradioavisen fik lige berettet om det forfærdelige. Politiet skulle eskortere muslimer til moskeen, fordi demonstranter havde våben!!!

  Skyldes måske sådan noget her

  http://www.wnd.com/2015/11/big-list-all-these-terror-attacks-in-u-s-covered-up-by-feds/
  Dozens committed by Muslim immigrants in last 2 years
  Obama plans to bring 85,000 refugees to America in fiscal 2016 and 100,000 in 2017. Well over half of the nearly 200,000 refugees will come from Muslim-dominated countries….

  Kommentar by tavsen — 23. november 2015 @ 12:28

 5. Jamen, Bent Falbert: Hvor naiv kan man være. Muslimerne er slet ikke interesseret i vort samfundssystem og/eller livsform. Kun vore penge. Når de bliver mange nok, slår de os danskere ihjel. “End of discussion”!

  Kommentar by Torben F. — 23. november 2015 @ 12:43

 6. Fuck Bent Pikfjæs Falbert og fuck Mohammedanmark. Et land som behandler udenlandske terrorister bedre end deres egne landsmænd har ingen eksistensberettigelse overhovedet. Bent Pikfjæs er ligeså skyldig i mord på danskere som lars fadbums, kulsoen helle og villy løgnhals og auken psykopaterne og hvad de ellers hedder de skide landsforrædere på tosse anstalten christiansborg.

  Allahu Akbar – dumme dänen.

  Kommentar by Fritz — 23. november 2015 @ 12:47

 7. Islamisk stat er den voldelige onkel i familien, de “almindelige” muslimer er børnene, men alle i familien har samme dysfunktionelle ideologiske DNA der kan spores 1.400 år tilbage til røverhøvdingen og massemorderen muhammed.
  Derfor tager ingen muslimer rigtigt afstand, og derfor føler muslimer herhjemme sig ramt af ting andre muslimer gør 5.000 km væk. For de er en del af den samme gruppe, præcis på samme måde som en HA rocker også har relationer til HA afdelinger i udlandet.

  Hvis de reelt havde et problem med at være det ville de have meldt sig ud af klubben for længst, men det er sjovt nok aldrig en mulighed eller noget journalisterne spørger dem om.

  Der kører dog en kampagne på twitter med hashtagget #exmuslimbecause hvor muslimer melder grunde ud til at de har fået nok af at være muslim og har forladt religionen, det er den rigtige vej og den ENESTE vej for muslimer i europa at gå hvis de fortsat vil være her på lang sigt. Jeg vil faktisk sige at enhver muslim der på nuværende tidspunkt har tænkt sig at fortsætte med at være muslim selv er ude om at folk kigger skævt til dem eller råber af dem. Det er sgu deres eget valg.

  Kommentar by per — 23. november 2015 @ 12:58

 8. Imagine there’s no muslims
  Its’ easy if you try
  No Mohammed with a knife
  And no Allah to serve
  Imagine all free people
  Joining force against them.

  Versefødderne passer ikke men tanken er da besnærende

  Kommentar by redneck — 23. november 2015 @ 13:06

 9. Bent Falbert har eksisteret så længe at han godt ved hvad der er galt med analfabeterne fra Verdens største sandkasse, det offentlige lod dem bo i almennyttige ejendomme som senere udråbtes til ghetto områder med ekstra penge oveni for at styre de korandyrkende pyromaner som tak for freden opførtes moskeer, alt sammen i Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Anonym — 23. november 2015 @ 13:08

 10. Det bedste var, da det islamistiske kopiband Outlandish optrådte på Kongens Nytorv, i forbindelse med mindehøjtideligheden. Lemming-publikummet modtog glædeligt de lårtykke urinstråler i deres ansigter. Og islamisterne kunne fornøjet traske derfra, med med en fed check i lommen udstedt af Københavns Kommune.

  Kommentar by Johnson — 23. november 2015 @ 13:15

 11. #5
  Hva’ skal de så leve af, de kan jo ikke skabe noget som helst.
  En flok dovne kameler 🐷

  Kommentar by Vanez — 23. november 2015 @ 14:36

 12. Har tilladt mig at læse koranen , og koranen er HAD mod vantro og anderledes tænkende , hvordan nogle kan få den bog til at være fredens religion , er mig totalt uforstående..

  Kommentar by Odinkar — 23. november 2015 @ 14:38

 13. Jeg synes, det er en skarp og god artikel af Falbert. Han ved da godt, at ‘moderate’ muslimer ikke findes! Og faktisk er ‘moderate’ de farligste, for de venter blot i kulissen, og de bearbejder konstant de samfund, de nasser på, for at få halal, kønsadskillelse i svømmehaller, særhensyn, lov til at bede med røven i vejret på gader og stræder osv osv osv! Altid skal de skabe sig!

  Der findes ikke ‘moderat islam’, ganske enkelt. Der findes heller ikke ‘radikal islam’, kun islam! Selv muslimske børn på 7-8 bliver monstre i nærheden af islam! Ækle billeder. http://pamelageller.com/2015/11/isis-child-executioners-obama-theyre-just-like-our-kids.html/

  Og denne helt geniale artikel af Glick, og mange geniale kommentarer: http://www.frontpagemag.com/fpm/260835/radical-islam-invisible-enemy-caroline-glick

  “Learn about islam. That is the most important thing for people to do. Learn who it is that you are NOT!” – Samuel Lurie

  Tænk, om vi ikke havde taget disse onde fjender af kristendommen og menneskeheden ind i vort land… I soo wish…

  Kommentar by Resistenza — 23. november 2015 @ 15:14

 14. @ 13 – der skulle vel egentlig have stået, at ‘moderate’ OGSÅ er farlige. De er ikke pt de farligste, men min pointe er, at det kan de nemt blive…

  Kommentar by Resistenza — 23. november 2015 @ 15:16

 15. @ 12 Skynd dig at smide den ud! Kristne i Mellemøsten siger, at den bog skal man ikke engang have i sit hjem. Den har en særlig ondskab. Det er nok at læse de værste uddrag af den.

  Kommentar by Kuffar — 23. november 2015 @ 15:20

 16. Falberts eget “blad” kolporterede da i den grad billeder af de 3-4 muslimer, der stod med i ringen omkring synagogen efter terrorangrebet mod denne og Krudttønden.

  Det fik jo en del analfabetiske etniske danskere til at lige i “se der er jo også muslimer med i ringen – vi må ikke generalisere”.

  Det var mediemanipulation af værste skuffe, og hans eget blad var med til selvsamme manipulation.

  Kommentar by cicero — 23. november 2015 @ 16:25

 17. Bent Falbert er en gammel kulturradikal, der som chefredaktør for Ekstrabladet var aktiv i indvandringspropagandaen i 1980’erne og 1990’erne. Han har været med til at skabe dagens situation – men godt, hvis han nu har fået betænkeligheder.

  Kommentar by Gunnar Biering — 23. november 2015 @ 16:31

 18. Bent Falbert vejrer bare stemningen, og så skriver han derefter, som David Trads også gør det.

  Kommentar by Johnson — 23. november 2015 @ 17:27

 19. Vurderet ud fra sine udtalelser fatter Bent Falbert intet. – Hvis danskerne havde demokratiske frihedsrettigheder var der ingen muslimer i Dk.Og indvandringsstoppet fra 1973 stadig i funktion.- Bent Falbert = Nyhipo ?

  Kommentar by dansker — 23. november 2015 @ 18:18

 20. Danmark har ikke brug for ikke-vestlig indvandring(primært menap-indvandring), der er ikke sendt bud efter dem, og de er uønskede. Derfor stop for ikke-vestlig indvandring(gælder også asylindvandring og familiesammenføring).
  Iværksæt endvidere programmer der hjælper herboende “flygtninge”(læs velfærdsflygtninge/asylshoppere) ud af landet.

  Kommentar by F. Jensen — 23. november 2015 @ 18:28

 21. De såkaldte flygtninge(læs velfærdsshoppere) passerer x-antal sikre lande inden de ankommer til Danmark. Send dem derfor retur til Tyskland, som er det land, menap-velfærdsflygtningene sidst har passeret på vej til Danmark.

  Kommentar by F. Jensen — 23. november 2015 @ 19:27

 22. de tør ikke sige noget ,eller stille sig frem.

  Kommentar by giraffen — 23. november 2015 @ 20:03

 23. men hvad vil det også hjælpe . måske siger de ikke noget fordi de godt ved hvor danmark er på vej hen . hvor hele europa er på vej hen. jeg kan egentligt godt forstå dem . vi tror danmark er så frit . det er det ikke . det var måske for 25 år siden ,men det er fortid nu. trist men sandt. danmark og europa ,er på vej i en ny og mere splittet fremtid.

  Kommentar by giraffen — 23. november 2015 @ 20:07

 24. Nu er der nok snart igen Diversity Day på Copenhagen Business School. Så vil 65% af de fremmødte være hvide kvinder med for meget fritid og 25% vil være hvide mænd med kønsidentitære problemer. Resten vil være nysgerrige asiater. Måske ser vi også skyggen af en enkelt sort kvinde eller en muslim, der leder efter kantinen. Hurra for mangfoldigheden, som altid er at finde hyldet på PowerPoints.

  Kommentar by Vakse Viggo — 23. november 2015 @ 20:17

 25. 23 . DET ER LOL

  Kommentar by giraffen — 23. november 2015 @ 22:41

 26. @Angående Falbert. Så kan jeg kun give jer ret ift at han sikkert før har støttet indvandring massivt, af den ukontrollerede mellemøstlige en af slagsen. Jeg har været fan af ham i mange år når han var på tv, på trods af at han altid er sur og gnaven, så er han skarp og meget kritisk. Men ja han kan ikke undsige hvad han gjorde i mange år før han blev fornuftig.

  Det bliver ikke sjovt for fremtiden, Islam bliver en uendelig svær nød at knække.

  Kommentar by Endnu en vantro — 23. november 2015 @ 22:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper