25. november 2015

TV2 News lod EU-begejstrede fra Tænketanken Europa give ekspertanalyse af Messerschmidt-udtalelse

Fra 180 grader (‘John Locke’) – Tv2news: Propaganda solgt som valgudsendelse.

“Her til aften så jeg Tv2news. TV2news havde inviteret 2 damer ind i studiet som især skulle tage stilling til Messerschmidts udtalelser om at Danmark fortsat kan være del af Europol ved et nej.

Når man benytter sig af ekseperter, så bør disse eksperter være uafhængig af politiske interesser eller som minimum burde ‘eksperterne’ repræsentere forskellige synspunkter.

TV2news havde dog valgt at invitere Catahrina Sørensen, forskningschef for Tænketanken Europa. En tænketank der ikke kender ordet ‘nej’ når det kommer til EU. Jubeleuropæer er nærmest en underdrivelse. Modparten blev så ’solgt’ som professor & centerleder, Center for Europæisk Politik, Københavns Universitet, Marlene Wind. Man kunne også havde skrevet medlem af Tænketank Europas advisory board.

Altså 2 personer fra en interesseorganisation som nærmest ikke kan få nok af EU, skulle tage stilling til Messerschmidts analyse.

… Samtalen blev som forventet uden bid, da de 2 damer selvfølgelig var fuldkommen enig i de spørgsmål en tam studievært stillede.”

(Catharina Sørensen, forskningschef Tænketanken Europa; Thinkeuropa.dk)

(Marlene Wind, medlem af Tænketanken Europas ‘advisory board; Thinkeurope.dk)

Oploadet Kl. 00:13 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/70990/trackback

16 Comments »

 1. journalister=nosseløse=løgnerere=afmeldlicens

  Kommentar by ny kommentator — 25. november 2015 @ 00:21

 2. Folk er i stor vildrede med folkeafstemningen. Disse eksperter og disse debatter tjener til at gøre vælgerne endnu mere usikre. Jeg frygter derfor at valgdeltagelsen bliver lav. Man skal huske at udover et flertal af nej-stemmer, skal mindst 30% af de stemmeberettigede have stemt nej for at vælte forslaget.

  Kommentar by Niels P. — 25. november 2015 @ 00:44

 3. Det bliver et nej. Kan ikke forestille mig andet.

  Kommentar by Kim Møller — 25. november 2015 @ 01:08

 4. Absurd valgdækning på stats-tv

  Jeg kan ikke på stående fod komme i tanke om en såkaldt EU-ekspert der ikke har været glødende flomme-europæer, og som senere har gjort karriere inden for EU-lobbyen eller EU-systemet.
  Måske en opgave for DR Detektor, eller TV2 News Presselogen, hvis bare ikke de havde været så ensidige og vinklede..

  Kommentar by Geert — 25. november 2015 @ 02:48

 5. Opslag på TV2 News Facebook:
  Europæisk Ungdom JA! JA! JA!
  Kære medlem, vi har nogle pladser til partilederdebatten på Børsen med TV 2 NEWS på lørdag, hvor der er brug for at nogen viser Ja-fanen og JA-hatten. Det er fra 10.30-12.30 og efterfølgende planlægger vi uddeling med alle partilederne og Stine Bosse.
  Skriv gerne til
  cb@eubev.dk hvis I vil med på lørdag på Børsen. Kom frisk!

  Kommentar by Geert — 25. november 2015 @ 02:58

 6. ALLE jeg kender siger nej. ikke mindst pga. et gæv JYSK fodarbejde. som in DDR tv eller V plakat eller ….en RV plakat med deres pedo . kan skræmme med

  Kommentar by john M. — 25. november 2015 @ 03:47

 7. *in- = ingen DDR tv propaganda

  Kommentar by john M. — 25. november 2015 @ 03:48

 8. Nyhedsdækningen i Danmark er stærkt tendentiøs, og brugen af såkaldte eksperter er det i særdeleshed. Aften efter aften sidder man tilbage med en følelse af at det ene budskab efter det andet skal luskes igennem. Det mest graverende eksempel er fremstillingen af flygtningene som sværme af familier med søde små piger, mens sandheden snarere er at det hovedsageligt drejer sig om horder af aggresive unge mandlige lykkejægere. Ligeledes var fremstillingen af det Ungarnske grænsepoliti stærkt præget af venstreradikale synspunkter. Det var faktisk et grænsepoliti som forsvarede sig mod ulovlige grænseoverløbere.

  Kommentar by Robert R — 25. november 2015 @ 09:18

 9. Det bliver et ja – de der ikke er afklaret og i tvivl tør ikke stemme nej og vil blive nok til at ja-siden vinder knebent.

  Vi er stærkt selvdestruktive trods viden om, at det modsatte burde overtrumfe denne dødsdrift.

  Det er ikke noget tilfælde, at man bruger kvindelige “eksperter” fra ja-siden – husk på man skal også skal have de kvindelige stemmer og de er lette at manipulere – alle disse dumme ignoranter, som baserer alt deres væsen på følelser og at det er så synd for nogen.

  Kommentar by Black Watch — 25. november 2015 @ 09:48

 10. Den brugte taktik er så indgroet, at det vil vække opsigt, hvis man begynder at bruge sags-uvildige personer. Jeg har i små halvtreds år mødt taktikken i alle mulige afgørelser fra hashproblemer til partispørgsmål. I TV gælder det også om at finde den journalist, der kan stille de rette spørgsmål for at får det af journalisterne ønskede resultat.

  Kommentar by Gertrud — 25. november 2015 @ 10:24

 11. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 25. november 2015 @ 10:54

 12. Glæder mig uendelig meget til at stemme NEJ.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 25. november 2015 @ 14:53

 13. Hver gang “folket” får lov til at stemme i EU øjemed, er der afgivelse af suverænitet på spil. Selvfølgelig kommer et NEJ ikke til at betyde udelukkelse fra EUROPOL, som jo ikke kan have Danmark liggende som en stopklods i deres arbejde. Det er logik for perlehøns.

  Lad os nu ikke deponere de sidste stumper af vor handlefrihed i en synkende skude.

  Kommentar by Bedste — 25. november 2015 @ 15:52

 14. De lever af EU, og så får man dem ikke til at sige det mindste lille kvæk, der ville kunne styrke et NEJ!

  Kommentar by Neuhammer — 25. november 2015 @ 18:01

 15. Nej til EU. Ja til EF og ja til en permanent grænsekontrol. Desuden skal Danmark træde ud af den forældede flygtningekonvention og indføre repatrieringsprogrammer.

  Kommentar by F. Jensen — 25. november 2015 @ 19:19

 16. “Som et minimum burde eksperterne repræsentere forskellige synspunkter”. Vi har i aften to eksperter i studiet for at forklare, hvordan tsunamien opstod – først en, der henfører den til et jordskælv; og eftersom vi skal have to eksperter, der er uenige, har vi nu fundet en, der mener, det var guds hånd.

  I denne EU-sag har det nok også været svært at finde reelle eksperter i EU, der ville udlægge det stillede spørgsmål meget forskelligt. Fordi de er eksperter. Og Messerschmidts udtalelser ikke kan holde til en ekspertgennemgang.

  Kommentar by OleW — 26. november 2015 @ 14:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper