3. december 2015

Gade Jensen citerer Hume: “I politik skal vi altid gå ud fra, at mennesket er en slubbert og bedrager.”

Politikerne har ‘forpligtet Danmark på nogle EU-krav, som befolkningen hele tre gange har afvist ved folkeafstemning, skriver Preben Wilhjelm på Politiken.dk, og det alene burde være nok til at stemme nej igen. Henrik Gade Jensen skærer det ud i pap – Derfor stemmer jeg nej den 3. december

“Jeg har ikke tillid til politikere. Derfor stemmer jeg nej. … At erstatte et forbehold med en tilvalgsordning er at give politikerne magt, hvor de før var udelukket til at beslutte noget på grund af et forbehold. Jamen, skal vi ikke have tillid til politikerne i Folketinget? De er jo folkevalgte.

Nej, vi skal aldrig have tillid til politikere. I politik skal vi altid gå ud fra, at mennesket er en slubbert og bedrager, sagde David Hume, ikke fordi mennesket er det, men som en forholdsregel. Vi skal regne med, at alt kan misbruges. At der altid vil være gode grunde til at nyfortolke aftaler. At magt korrumperer. …

Når EU’s udenrigschef Federica Mogherini efter terroren i Paris udtaler, at det ‘er faktisk frygten for mangfoldighed, der kan ødelægge vores samfund indefra’, vil jeg ikke integreres én millimeter mere i det EU, som hun repræsenterer. …

Når Federica Mogherini vurderer ‘frygten for mangfoldighed’ som en større trussel end terror, frygter jeg for, hvilke forbrydelser Europol også skal bruges til at efterforske. Når vi taler om beskyttelse og tryghed, kan intet erstatte en velfungerende retsstat. Jeg vil endda mene, at det burde være en menneskeret aldrig at kunne dømmes af dommere, som ikke taler ens eget modersmål. …

Af samme grund er jeg imod den europæiske menneskeretsdomstol. Danskernes højeste ret skal være Højesteret. Kun national- og retsstaten kan beskytte borgerne ordentligt og sikkert. Den stat skal ikke afskrive suverænitet for at få en plads ved bordet eller for at dele oplysninger. …

Derfor stemmer jeg nej den 3. december”

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71136/trackback

38 Comments »

 1. Jeg har ikke tillid til politikere.

  Hvoefor skal antagelsen begrænses til politik. At anse enhver entitet som potentil morder, din morder, giver så vidt jeg ser det størst mulighed for at blive grædelig overrasket, såfremt det anses som glædeligt at du for øvrigt overlevede, naturligvis.
  De lave forventningers positionering er en relativ sikker metode til varig lykke, såfremt man skulle være på sådan noget af den slags overhovedet.

  Det er nok ikke det værste at være på hvis der er noget til enhver…

  Andre ord siger at sorrig og glæde følges ad, og det lyder også logisk, i mine ører.

  Andre om forventningens glæde og om man ikke skal glæde sig for tidligt.

  Kommentar by Peter Buch — 3. december 2015 @ 01:16

 2. Det eneste politikere kan bidrage til samfundet med, er tyveri af borgernes penge og ejendom.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2015 @ 03:25

 3. Allerede når korruptions unionen eu vælger en kommunistisk udenrigschef som den mangfoldige enfoldige uFedeRita Møghurini, så er der alt mulig grund til at stemme NEJ.
  For hvis det er et problem for den “unge” umodne følelsesforstyrrede kommunist uFedeRita Møghurini, at det er de mangfoldige isislam kritikerne der er problemet for mere implementering af sharia i eu, og uFedeRita Møgurini mener, at politisk sharia isislam hører hjemme i europa, jamen, så står jeg af eu-toget der allereder er på vej ud over afgrunden…..
  Når banan-unionen eu afviser den Australske model, der åbenbart fungere, men foretrækker at bestikke tyrkiet, som åbenlyst “samarbejder” med isis og som taqiyya agtigt smiler hele vejen hen til jihadkrigerne med pengene, for som tyrkiets isislamiske præsident Reptil ErDuGal plejer at udtale isislam er isislam og vores moskeer er vores kaserner, kuplerne stålhjelme og mineretterne bajonetter.
  Lad os ikke følge disse chamberlain eu-krater og deres viften med papirer, der skal fratage os vores suverænitet og overlade det til eu-udenrigschefen champ-bastaren klamme gulag-sympatisør uFedeRita Møgsæk.
  Skal vi stå over for en italiensk bestukket dommer, da de agtværdige dommere jo er skudt af mafiaen, altså ikke eu, selvom forskellen er ens, og så dømmes for at krænke isislam.
  Vi kan ikke overlade ansvaret for verdens bestående til banan republikken eu eller denne skrup isislam underkastelses villige eu-kraniebrud……øh, eu-krater, stop ErDuGal skaben, stem nej for at befri dine børn og børnebørn for idiotien eu-unionen. De fleste unge stemmer nej, de er åbenbart mere ansvars bevidste en den aldrende ragen til sig 68 generation, som fejlagtigt FØLER mere for jihadkrigerne end deres egne børn.
  Glem alt om de politiske korrekte pamper karriere politikere, de vil bare sikre sig en overbetalt plads i frådseriet eu, så de kan få en æbleplantage betalt for eu-penge eller sliske sig til en korrupt plads i fn som flygtningehøjkommissær. Bare spør’ mareRit og helle for skattesvindel.
  Beskyt dine børn, stem NEJ

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 3. december 2015 @ 03:35

 4. Altså, kunne det tænkes, hvis det danske politi havde slået mere op i Interpol end i europol, så kunne opklarings procenten have været højere.
  Hvorfor skulle det være en fordel kun at efterlyse en person i europol(oprettet i 1998) fremfor den mere erfarne(oprettet i 1923)verdens omspændende Interpol.
  Hvorfor er eu mindre global, og opretter deres ejet europol, fremfor at udvide eller helt samarbejde med det globale Interpol.
  Hvad skal vi med europol, når vi har Interpol. Er det ikke dobbelt arbejde, eu-pengespild.
  Kan det tænkes, at europol kun skal bruges internt i eu, så den uFedeRita Møghurini bedre kan politi forfølge de “farlige” mangfoldigheds krænker (læs vantro isislam kritikere)
  Hvorfor skulle europol være bedre end Interpol?
  Er det meningen europol skal gøres til et overstatsligt politi i eu, som kan retsforfølge samtlige eu-borger efter de forskellige landes mærkværdige love, som vi i Danmark ikke kender til.
  Altså et Zinke geStampo hippokorps, der skal hjælper eu med at tryne de mangfoldige der ikke vil isislam.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 3. december 2015 @ 04:39

 5. Mit politiske Motto vil (altid) være- sagt med dybsindig patos med pauser imellem sætningerne: Det var ikke mig! Det var ikke ret meget ! Det var ikke med vilje! :-) :-) :-) God jul og godt nytår :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. december 2015 @ 06:10

 6. Faldt over denne her:
  https://www.youtube.com/watch?v=slanahLcIHY&feature=iv&src_vid=vpITUBX0FV4&annotation_id=annotation_1641684645

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2015 @ 07:06

 7. EU-afstemningen i dag er afgørende for, om Danmark kan blive ved at være nationalstat på et afgørende område: Lov og ret. Stemmer man ja, overlader man lov og ret til EU. Hvis man stemmer nej, forbliver den sidste rest af nationalstatslig lov og ret i Danmark.

  Et nej fastholder status quo, og naturligvis vil Europol have Danmark med, også efter et nej. Danmark ligger jo geopolitisk så afgørende sted mellem kontinentet og Norden, at der ville komme et stort “hul” i Europols overvågning og operationsområde, hvis ikke Danmark forblev i Europol.Et ja idag ville give mere formel magt til det EU, som nu i årtier har tumlet rundt med en euro, man ikke havde styr på, og en migrantstrøm, der direkte truer Europas fremtid.

  Så altså: Tag nu han og stem – og stem nej for Danmarks skyld.

  Kommentar by Boethius — 3. december 2015 @ 07:08

 8. “tag nu hen og stem” skulle der stå – og stem nej!

  Kommentar by Boethius — 3. december 2015 @ 07:12

 9. http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8265460/Merkels-verden—spørgsmål-og-svar/

  Kommentar by k.m. — 3. december 2015 @ 08:03

 10. Breaking:
  Gerningsmændene til skyderiet i aftes i San Bernardino var “Farook” og “Malik”….. det er altså ikke hvide rednecks i KKK lagener der myrdede 14 evnesvage men derimod Allahs tilbedere der var blevet krænkede

  http://ekstrabladet.dk/112/doedens-aegtepar-var-bevaebnet-til-taenderne/5855233

  “Farook er født i USA og arbejdede som inspektør i hvad der svarer til Fødevarerstyrelsen i San Bernadino. Her beskriver en kollega ham som en stille og rolig person, som ikke talte meget.

  En svoger til Farook, Farhan Khan, siger at han er dybt chokeret over det skete.

  – Jeg er i chok. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stor min sorg er. Mine tanker går til alle de efterladte, har svogeren udtalt på en pressekonference.

  Ifølge Los Angeles Times rejste Farook for et par år siden til Saudi Arabien, hvor han fandt sin hustru. Parret er forældre til en baby.”

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 09:19

 11. Mit nej er i den grad et mistillidsvotum til vores politikere og den førte politik. Jeg kan simpelthen ikke få øje på een eneste der kan afkræve mig nogen respekt.

  Kommentar by Santor — 3. december 2015 @ 09:30

 12. Slap af Redneck. Det var ikke en abortklinik det gik ud over. Medierne har et væsentlighedskriterium…

  Kommentar by Kim Møller — 3. december 2015 @ 09:31

 13. @Kim
  Ok, det glemte jeg ;-)

  Kender man for øvrigt nationaliteten til den mand der sprang ind til Isbjørnene i går? På de billeder her ser han ikke just ud til at være født i Danmark?

  http://ekstrabladet.dk/112/drama-i-zoo-her-moeder-mand-den-621-kilo-tunge-isbjoern/5854767

  Måske en muslimsk manddomsprøve? De er jo ååh så stærke og seje….

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 09:36

 14. Ser ud til vi gør MSM uret
  http://ekstrabladet.dk/112/skoed-14-i-usa-bruden-hentet-i-saudi-arabien/5855377

  “Motivet bag angrebet er endnu ukendt, men myndighederne udelukker ikke terror.”

  “Ifølge kollegaen Baccari var der ikke noget usædvanligt ved Farook, andet end at han lod sit skæg vokse langt for nogle måneder siden.”

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 10:34

 15. Det siges, at vi skal stemme Ja, fordi der er så mange grænseoverskridende problemer, som vi ikke kan løse alene.
  Jeg mener, at problemerne er skabt af EU’s grænsenedbrydende politik, og at vi vil få endnu flere, hvis vi ikke stemmer Nej.

  Kommentar by Niels P. — 3. december 2015 @ 10:42

 16. Mistillid til politikerne mantraet har kørt et par dage på statens DR og TV2.

  Lige siden overskrifterne ‘breakede’ med “Chock meningsmåling: Flertal for nej!”

  Stats-Medierne har skabt mistillid til de ikke-socialistiske politikere 24syv i årevis især op til folketingsvalget torsdag den 18. juni 2015, hvor de var tætte på at redde Helle Thorning-Schmidts socialdemokratiske regering, der ellers havde været bagud i meningsmålingerne i mange uger forud for valget.

  Det har måske givet den indgroede mistillid en ekstra tand, men jeg opfatter det nu som Stats-Mediernes bortforklaring af, at vælgerne simpelthen ikke ønsker at afgive mere suverænitet til EU, fordi de er imod den EU-union, som ligger for enden af ‘glidebanen’ politikerne vil have os på med ophævelsen af retsforbeholdet.

  Man skal være ualmindeligt tykpandet for ikke at have bidt mærke i, at alt hvad EU foretager sig af stort anlagte projekter ender i mareridt:

  -euroen, der lagde sydeuropa økonomisk i ruiner med Grækenland bankerot

  -Schengen, der med grænseløshedens logik bragte mange hunderede tusinder af det enorme befolkningsoverskud i Mellemøsten og Afrika som illegale indvandrere i marcherende kolonner op gennem Europa.
  Vi var målløse, da vi så det i endeløse tv-reportager, der måtte bringe tårerne frem hos mange især kvinder med de valgte billeder og den teatralske voice-over.

  Og Merkel: Kom vi har plads til alle og flere til

  Og Dr. Walter Lübcke, CDU, Regierungspräsident i Kassel, fulgte den op med et forslag til, hvordan der kunne skabes mere plads til de nye muslimske ‘flygtninge’ : “hvis I ikke kan lide (at få 400 flygtninge indkvarteret i jeres by) – kan I bare rejse ud af landet! Som tyskere har vi frihed og det står jer frit for at rejse, hvis I ikke er enige.”

  Kommentar by A-mad — 3. december 2015 @ 11:49

 17. Tænker det samme A-mad. Et EU-valg kommer automatisk til at handle om tillid, og medierne kan ikke få deres JA, umiddelbart efter de har ført kampagne mod LLR. Godt for Danmark.

  Kommentar by Kim Møller — 3. december 2015 @ 11:53

 18. Se også dagens leder i Jyllandsposten
  http://jyllands-posten.dk/debat/leder/ECE8265442/Ja-eller-nej/

  Vi er ” en vægelsindet nation, som hellere vil stå uden for døren og spille vanskelig end at komme med ind til bordet og tage medansvar for og have indflydelse på de store beslutninger, som vi under alle omstændigheder bliver underlagt”

  – med til bordet hos Merkel? Det er da vist kun for at feje krummerne op, se hvordan Lille-Lars klapper hælene sammen og åbner op for flygtninge fra Tyskland!

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 11:58

 19. Jeg læste som Redneck om den vægelsindede nation. Ledere af den slags udstiller Politiken som en latterlig pamflet.

  Jeg har sgu aldrig været vægelsindet. NEJ har jeg stemt fra dag 1, og det vil jeg stremme til min dødsdag. Ingen er nogensinde blevet rige af kommunisme. Man bliver rig af nyttigt arbejde andre frivilligt køber, og lige netop mængden af den slags er styrtdykket under eussr.

  Der har aldrig været grund til at have ringeste tillid til politikerne og for tiden mindre end nogensinde. Hvis vi bliver reddet fra deres åndssvage bland-alle-jordens-folkeslag-sammen eksperimenter, er det afgørende, at grundloven laves om til udelukkende at sikre folket mod galningene.

  Kommentar by Svend — 3. december 2015 @ 12:22

 20. #1: Hvis man ikke har tillid til politikerne, så har man heller ikke tillid til vælgerne. Og det er der heller ingen grund til. Se hvem de stemmer på.

  Kommentar by Martin Kasler — 3. december 2015 @ 12:38

 21. Redneck og konen siger nej til Unionen (jeg er lykkeligt gift)

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 13:32

 22. Man kan sgu da ikke have tillid til en mand som dette. Pattestiv

  https://youtu.be/v6VJmFFbCeU

  Kommentar by m — 3. december 2015 @ 13:43

 23. Jeg har i øvrigt heller ikke tillid til dem, der styrer fodboldens verden. De og pengene er ved at ruinere min fodboldglæde.

  Kommentar by Menig 442 — 3. december 2015 @ 14:42

 24. For ½ år siden var vi klassens slemme dreng fordi politikerne diskuterede grænsekontrol.

  I dag har stort set alle nationer i Schengen en form for grænsekontrol – UNDTAGEN DANMARK

  Selv humanisternes duks Sverige overvejer at lukke øresundsbroen:
  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE8267742/Medie-Sveriges-regering-vil-kunne-lukke-%C3%98resundsbroen/

  Kommentar by redneck — 3. december 2015 @ 14:47

 25. Har fundet et enkelt argument for at stemme ja:

  Hvis det bliver et ja og der kommer en ændring af en retsakt om flygtninge eller asyl, så bør den politiske garanti indebære en folkeafstemning før Danmark kan tilslutte sig. På den måde opnås langt om længe den folkeafstemning om indvandringen Overdanmark altid har frygtet.

  Kommentar by perhag — 3. december 2015 @ 17:19

 26. Uffe Ellemann siger ja til Unionen, og tæver konen..
  Herfra blev det et nej tak.

  Kommentar by Geert — 3. december 2015 @ 19:13

 27. https://www.180grader.dk/Politik/dette-er-eu-s-mest-magtfulde-mand-jean-claude-juncker-youtube

  Kommentar by Geert — 3. december 2015 @ 19:15

 28. @ 2 – OG: tusindvis af muhammedanere, ikke at forglemme!

  Kommentar by Andersine — 3. december 2015 @ 19:17

 29. @ 13 Redneck, han var vist fra Litauen, den person, der ville ind og begå selvmord hos bamse.

  Kommentar by Andersine — 3. december 2015 @ 19:23

 30. #22 :-)

  #23 gider efterhånden heller ikke de der multietniske hold – det eneste spørgsmål er hvem der har flest penge, en korrupt russer eller en arabisk sheik – typisk iøvrigt personer der har udbyttet deres hjemlandes naturressourcer, istedet for at lade dem komme befolkningerne til gode

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 3. december 2015 @ 20:26

 31. Begge exit polls viser ca. 53% Nej, så det ser fornuftigt ud.

  Kommentar by Odo — 3. december 2015 @ 20:42

 32. Haha! Mens Uffe Elleman og hele den dysfunktionelle elite sad og sminkede sig til brudevals med EU-kalifatet og unions-sharia, har et flertal stemt nej! Hurra!

  Kommentar by Boethius — 3. december 2015 @ 21:34

 33. JA til Grundloven og “det Danmark vi kendte” og Nej til Centralistiske Magtliderlige bureaukrater der skider på folket.

  Det er nedslående at høre hvordan alle ja partiernes ledere analyserer “hvorfor de ikke har kunnet overbevise befolkningen”. Kære politikere, det er jer der tjener folket, ikke omvendt!

  Et logisk valg for Lars og de øvrige Ja-pertier ville være at udskrive folketingsvalg så sammensætningen kan afspejle folkets vilje….. Til en forandring!

  Mon Merkel ringer eller nøjes med at sende en SMS?

  Kommentar by Redneck — 3. december 2015 @ 22:01

 34. Hvorfor lyser skuffelsen ud af Messerschmidt , eller er det bare noget jeg forestiller mig ? nå men skål for Danmark !

  Kommentar by Anonym — 3. december 2015 @ 22:34

 35. Skål for Danmark !

  Kommentar by Anonym — 3. december 2015 @ 22:36

 36. # 32 :-)

  Kommentar by migranter gider ikke telte — 3. december 2015 @ 22:37

 37. http://uk.reuters.com/article/2015/12/03/uk-denmark-eu-referendum-poll-idUKKBN0TM2KC20151203?feedType=RSS&feedName=topNews

  Briterne – Europa lytter – til ’småstaten’ Danmark
  ./T

  Kommentar by Thorbjørn — 3. december 2015 @ 22:43

 38. Mutters nikkedukke vil hellere bruge tid på europas forenede stater end på hjemlige (bydende nødvendige) lukning af vores grænser, Fra ekstra bladet:

  Han skal nemlig straks i gang med at lægge en plan for, hvordan han får parlamenterne i de 27 andre EU-lande til at godkende nye særaftaler for Danmark. Han har indkaldt ambassadørerne for alle EU-landene til møder i Statsministeriet allerede på tirsdag.

  Allerede i morgen regeringens ministre for at tage fat på arbejdet – og på fredag om otte dage vil Lars Løkke Rasmussen rejse til Bruxelles for at mødes med EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, og EU-præsident Donald Tusk.

  Kommentar by Nielsen — 3. december 2015 @ 23:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper