16. august 2009

Kirkeasyls pressegruppe: “Enhedslistens pressemand, Pelle Dragsted, styrer mødet…”

Ekstra Bladet kunne fredag afsløre, at aktivistmiljøet bag Brorsonskirke, var af en helt anden karakter, end den dagspressen i to måneder har fortalt den danske offentlighed. Journalist David Rebouh fortjener ros for at gå undercover, men der mangler nu alligevel lidt skarphed. Hvorfor kalde ideologiske venstreradikale for ‘autonome’, og hvorfor ikke komme nærmere ind på forbindelsen mellem Enhedslisten og AFA, når nu indierne peger i den retning. Jeg købte dog avisen i papir, i de blindes rige, er den enøjede konge.

Fra Dobbeltspillet om Brorsons Kirke (Ikke online).

“Jeg har ikke været helt ærlig. Men det har Kirkeasyl heller ikke… I to måneder har jeg været såkaldt muldvarp i Kirkeasyls pressegruppe for at finde ud af, hvad gruppen laver, og hvem der trækker i trådene, når den danske presse fodres med oplysninger om de afviste irakere og deres forhold i kirken… Persongalleriet i Kirkeasyl omfatter idealistiske 68’ere, unge med håb om en mere retfærdig verden og bedsteforældre, der vil hjælpe de stakkels små børn.

Men den omfatter også en pressemand fra Enhedslisten, selverklærede autonome og en dømt terrorstøtte. Det vil Kirkeasyl ikke have frem. Men det kommer det nu…

Intromøde for frivillige… Foran indgangen står en cirkel af unge, der alle ligner nogle fra det hedengangne Ungdomshus. To frivillige fra Kirkeasyl – en dreng og pige i 20’erne – er klædt helt, som den autonome mode dikterer det… Duetten styrer mødet…

[…]

Intromøde i Brorsons Kirke for nye i pressegruppen. Seks er mødt op foruden Jakob, der står for mødet… To af de fremmødte præsenterer sig som journalister. En ældre, mandlig tv-journalist og en kvinde i 30’erne, der fortæller, at hun også er forfatter… Pressegruppen forsøger kun at lade nogle få udvalgte udtale sig til pressen, så det ikke bliver et billede af ’autonome typer’…

Pelle Dragsted, der er pressemedarbejder for Enhedslisten på Christiansborg, er involveret i pressegruppen. Men det vil de ikke have frem, for Kirkeasyl skal ikke knyttes til ham eller hans parti.

Pressegruppen søger aktindsigt i irakernes sager. Pressegruppen ved, at mange af irakernes historier er konstruerede. Det vil de være forberedte på, når pressen på et tidspunkt spørger til enkelte sager. Kun to, nogle gange tre, af irakerne udtaler sig til pressen. Pressegruppen bestemmer hvem…

[…]

Møde for pressegruppen i Studiestræde 19. Lokalerne tilhører Videnscenter for Socialpsykiatri, hvor Mona fra pressegruppen arbejder…. Enhedslistens pressemand, Pelle Dragsted, styrer mødet med hård hånd. Det planlægges, hvilke skridt der skal tages for at få medierne til at tage de historier op, som pressegruppen ønsker.

[…]

Der er en liste over journalister: De gode, man kan stole på, og dem, man skal holde sig fra. Min chef på redaktionen er noteret som en af de dårlige, fordi han har insisteret på at få sagsakter på nogle af de afviste irakere…

[…]

Der er stormøde i pressegruppen på Kapelvej 44… En ung, fuldskægget aktivist spørger til, hvordan gruppen vil håndtere, at han selv og en pige fra gruppen er blevet genkendt som autonome og hængt ud for deres autonome meritter på et website, der kæmper imod Kirkeasyls interesser.

Beskeden til ham er, at det ikke betyder noget. En anden pige vil sikre sig, at hendes navn ikke kommer frem i pressen. Det vil være katastrofalt, mener hun. Hun er nemlig dømt for terrorstøtte i Fighters+Loverssagen.

[…]

… Mange af de unge aktivister i Kirkeasyl har haft en agenda, de ikke har delt med hele gruppen, tror jeg. For nok har jeg været med i pressegruppen, men rigtig aktivist er jeg ikke. Og det ved de hardcore aktivister – de, der vil slås med politiet – godt. For de kender alle sammen hinanden, lader det til.

Den ikke-autonome chef for pressegruppen er identisk med Jakob Hjuler Tamsmark, pressekoordinator i Arbejdstilsynet.

(TV2 Lorry, 13/8-09)

Mona fra pressegruppen er identisk med Mona Marie Rosenberg, faglig konsulent for Videnscenter for Socialpsykiatri. Pelle Dragsted med den militante forhistorie, arbejder stadig for Enhedslisten på Christiansborg.

Artiklen der henvises til, er formentligt Junikredsens Autonome forsyningsrotter.

Opdate. Jo mere man kradser i overfladen, jo flere venstreradikale dukker der op. Enhedslistens hovedbestyrelsesmedlem Stine (Maiken) Brix, der tidligere var en del af ledelsen i Socialistisk Ungdomsfront, er citeret i Politiken, som aktivist for Kirkeasyl.

Rosa Lund , tidligere i landsledelsen for Socialistisk Ungdomsfront betegnes som frivillig i Kirkeasyl, torsdag aften på TV2 Lorry, og sådan kan man blive ved.

(TV2 Lorry, 13/8-09)

Oploadet Kl. 01:00 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/7116/trackback

28 Comments »

 1. Jakob Hjuler Tamsmark forsøgte angiveligt også at misbruge Arbejdstilsynet til at stoppe nedrivningen af Ungdomshuset:

  http://politiken.dk/indland/article257621.ece

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 08:12

 2. Her er et portræt af Mona Marie Rosenberg:

  http://www.socialpsykiatri.dk/om_os/medarbejdere1/projektmedarbejder-mr

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 08:15

 3. @2 Anne Larsen
  Jaså, så forstår jeg bedre mona rosenbergs noget sene pubertets vanskelige adfærd. Hun vil nok bare skaffe flere klienter til sit arbejde!!

  Kommentar by li — 16. august 2009 @ 08:23

 4. Imponerende.

  Det slår mig at det Videncenter for socialpsykiatris lokaler. Det bekræfter netop at hele den nedre del af psykiatrien er på venstrefløjens hænder.

  Med den nylige situation på Tokanten, så kan man se, hvad for mennesker man har med at gøre. Og pressekoordinatoren arbejder i arbejdstilsynet undrer heller ikke. Hvordan kan offentlige omsorgs-institutioner og deres arbejdsmiljø ellers fungere så håbløst dårligt som de gør?. Netop ved at være bund-Sozi-korrupte.

  Og det koster uhyrligt mange penge i meningsløs “behandling” og meningsløse fup-ph.d. afhandlinger og ikke mindst i næsten total mangel på resultater i forhold til mange steder i udlandet.

  Hele Brorson-tingen er jo også et forsøg på igen at sammensmelte folkekirken med den store Sozi godheds-og-redderindustri, hvis kendetegn er, at den kun forgylder sig selv og efterlader en strøm af sagesløse svages tavse lig i kølvandet. Socialkasserne er jo nærmest guldminer at dyppe snablen i, fordi alt handler om “bløde værdier”, svært dokumenterbart.

  Det næste vi skal være vidne til er selvfølgelig at irakkerne ude af Brorsonkirken, nu har lidt enormt psykisk overlast og alle skal have førtidspension i Danmark og en erstatning på ikke under 1.5 mio, per person, eller lign.

  Alle kender hinanden. Alle arbejder for hinanden. Alle dækker hinanden.

  Hvor længe skal vi finde os i, og betale for, dette show?

  Kommentar by Eric Heath — 16. august 2009 @ 08:29

 5. Mere fup og svindel fra de irakiske asylmodtagere:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1206823.ece

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 08:31

 6. Der er lige nu et interview med Jakob Hjuler Tamsmark på P4 København.

  Kommentar by boppo — 16. august 2009 @ 09:40

 7. Mega interessant det her. Endelig er der nogen der gik undercover på den yderste venstrefløj. Lad os håbe lavinen ruller nu, og der vil blive sat spot på samarbejdet melle EL og AFA. Et par velvalgte spørgsmål i folketinget ville være godt.

  Kommentar by Jens — 16. august 2009 @ 10:12

 8. @4

  “Det slår mig at det Videncenter for socialpsykiatris lokaler. Det bekræfter netop at hele den nedre del af psykiatrien er på venstrefløjens hænder. ”

  Ikke alene det. Der var for et par år siden en artikkel i WA (inden de også blev ræverøde) en stor artikel om det sociale system – som fortrinsvist er baseret på 68′ pædagokkernes idealer. Der var fokus på børne- og ungeområdet der var den rene tabergenerator.
  Ikke at de katolske institutioner er bedre, eller systemerne før 68’erne, men det viser at de sociale langt fra er så sociale og menneskelige som de giver udtryk for.

  “Alle kender hinanden. Alle arbejder for hinanden. Alle dækker hinanden.”

  Netop ! Sådan var det også i østblokken. Ingen kunne rigtig gøre noget, for hvem fanden skulle man nakke for at få diktaturet til at bryde sammen. Det var som at mase een myre og forvente at myretuen ville forsvinde. Systemet sad på nyhedsformidlingen og hele det offentlige system.

  I Danmark er det kun Politiet og Forsvaret der ikke er på de rødes hænder, men det er et spørgsmål om tid.

  Kommentar by Tolder — 16. august 2009 @ 10:16

 9. “Jeg købte dog avisen i papir, i de blindes rige, er den enøjede konge.”

  Hvor er det bare fedt sagt. Det’ skøn humor. ha ha..

  Ogaå jeg takker Ekstrabladet for den nye kurs vi har set her på det sidste.

  Kommentar by Janne — 16. august 2009 @ 10:30

 10. Anne

  Tak for linkene.

  Er der ved at være ‘godt’ med parallelsamfund og særinteresser i Videnscenter for socialpsykiatri også? Og kan det være rigtigt at et videnscenter sådan tages som gidsel i en politisk kamp om personer der har besat en kirke? Ekstrabladet har fat i mange ting og forhold, der kan undersøges nærmere og jeg håbere at EB gør det. Det bør EB i hvert fald.

  Kommentar by Janne — 16. august 2009 @ 10:55

 11. 9.Janne

  Jeg håber virkelig også, at EB fortsætter den indledte stil for vi har brug for en avis med journalister der vil, og kan, lave den afslørende journalistisk.

  Angående Videnscenter for Socialpsykiatri er det helt oplagt at det center ikke kan fortsætter uden der er hånd i hanke med hvad det er for mennesker der arbejder der og hvad det er de foretager sig.

  Hele standen af psykologer og psykiatere har chancer for bliver skåret over samme læst som dette center, fordi det har folk som Mona Marie Rosenberg ansatte.

  Ud af klappen med hende – og det skal gå ekspedit!

  Min egen erfaring fra faget er, at de fleste psykologer, og psykiatere, er anstændige fagfolk, der sætter en ære i at udføre et hjælp-til-selvhjælp arbejde for de, der søger deres assistance.

  Men når man rende ind i elementer som den omtalte Mone Marie Rosenberg er man pligtig til at medvirke til, at der bliver sat en stopper for vedkommendes virke.

  Forøvrigt skulle I investere i WA fra i fredags, idet Arne Hardis har en virkelig glimrende gennemgang af Socialdemokraternes valg mellem at gøre noget ved den muslimske indvandring som de vidste befolkningen var imod – og at ignorere denne viden.

  I stedet valgte Sosserne at fremstille danerne som fremmedhadere og at føre kampagner mod danernes “racisme”.

  “Hvorfor flygtede Socialdemokratiet fra en udlændigepolitik, som partitoppen vidste, vælgerne ville have?”

  Det er vel overflødigt at fortælle at primus motoren bag den valgte linie var S.Auken.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. august 2009 @ 12:19

 12. Er Ekstra Bladet ved at blive den mest folkelige avis?

  Jeg har lagt mærke til de ikke altid referere fra elitens elskede nazitzau som de andre medier gør det. Selv JP gør det konstant.

  Kommentar by Zepahupcoptimos — 16. august 2009 @ 12:30

 13. #8.Tolder: “I Danmark er det kun Politiet og Forsvaret der ikke er på de rødes hænder, men det er et spørgsmål om tid.”

  Det kan du være helt sikker på at der ihvertfald bliver arbejdet på.

  Begge “værn” er inficeret af socialister/socialdemokratisk tankegang, i allemulige grader og afskygninger, lidt ligesom folkekirken hvor der er en meget venstreorienteret/kulturradikal fløj der tager det at politisere langt mere alvorligt , end det der med forkyndelse.

  Kommentar by PeterBr. — 16. august 2009 @ 14:45

 14. 13.PeterBr.

  Jeg har nu min tvivl om det du skriver holder vand i forbindelse med Luftvåbenet.

  Min erfaringer er, at piloterne ikke er venstresnoede, men derimod går godt i spand med den del af befolkningen som læser NOMOS.

  Jeg vil helt ærligt gå bagover, hvis der dukkede en F-16 pilot op som erklærede sig som venstreorienteret !

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. august 2009 @ 15:15

 15. Foruden Pelle Dragsted er der et andet hovedbestyrelsesmedlem fra VS/Enhedslisten i Kirkeasyl, stud. med. Stine Brix (Larsen):

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 15:26

 16. Her er linken:

  http://www.enhedslisten.dk/valgte-til-hovedbestyrelsen

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 15:27

 17. Og her et frisk foto af Pelle Dragsted:

  http://www.enhedslisten.dk/presse

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 15:28

 18. Og sådan fører Stine Brix sig frem i Kristeligt Dagblad (uden at hendes baggrund hos Enhedslisten omtales):

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/334603:Kirke—tro–Stine-Brix–Ja

  Kommentar by Anne Larsen — 16. august 2009 @ 15:30

 19. >11 Vivi

  “Min egen erfaring fra faget er, at de fleste psykologer, og psykiatere, er anstændige fagfolk, der sætter en ære i at udføre et hjælp-til-selvhjælp arbejde for de, der søger deres assistance.”

  Hmm..

  Selvfølgelig er der mange der prøver at lave et godt stykke arbejde, men min erfaring er at det er de færreste, der faktisk når målet. Disse arbejder nærmest i eksil fra, og udskældt af, det almindelige slæng.

  Det er hele Sozi-psykiatri-kulturen, der er syg. Mod bedre vidende fylder man folk med stærkt statstøttet psykofarmaka, som nordsjællands industrier nyder godt af. Så vægrer man sig ved at indføre anerkendte metoder i behandlingen, fra udlandet, som vitterligt helbreder folk og som kræver langt mindre medicin.

  80% af al psykiatrisk forskning foregår hos medicinalindustrien og de dobbeltroller som psykiaterne har i dem.

  Nedenunder står en hær af meget dårligt og meget udbrændte og ret inkompetente sosi-hjælpere, assistenter og pædagoger.

  Er man vidne til hvad der foregår, er man vel også skyldig i en grad.

  Vi har verdens dyreste psykiatri og den leverer de nær dårligste resultater i Europa. En sengeplads koster vist 3900,- i døgnet!. Der er udbredt tvang og meningsløs behandling, overmedicinering, fastholdelse og tidlige dødsfald.

  Enhver kritik afledes ved at beskrive hvor svære psykiatriske lidelser er, på trods af de store resultater i udlandet, med træning, neurobiologiske faktorer og alternative kombinationsbehandlinger, som har fungeret i årevis og er langt fra venstrefløjens følelses-dyrkelse. Altid gøres de syge til årsag til alle problemerne, mod bedre vidende. Altid skal de have flere penge og hver gang daler niveauet!.

  Medierne holdes hen, da medicinalselskaberne har poster i de store mediehuse. Samme model som i USA.

  Hvor længe skal vi betale til det cirkus?

  Vi snakker vel mellem 10 og 40 mia om året.

  Hvor længe skal vi bare se ofrene visne og dø?

  Og hvis pengene går indirekte til EL og venstreslængets propaganda-apparat og politiske terrorvirksomhed, så er der noget der er helt galt.

  Kommentar by Eric Heath — 16. august 2009 @ 16:14

 20. Det er sq imponerende: En pressekoordinator fra Arbejdstilsynet er ledende talsmand.
  Hmmmm. Arbejdstilsynets rolle er ellers at tilse, at arbejdsmiljølovgivningen overholdes.

  Men i sin fritid kan man åbenbart godt gå ind for at bryde eksisterende lovgivning?

  Hvor f…… er Jansen i øvrigt henne for tiden??

  mvh hp

  Kommentar by hp — 16. august 2009 @ 16:43

 21. Hr. Jansen har i følge oplysninger på hans blog været på et meditationskursus, der nu 16. august er færdigt.

  Kommentar by Peter Buch — 16. august 2009 @ 18:17

 22. Jakob Hjuler Tamsmark var i DR P4 imorges (fra det selvbestaltede
  kirkeasyl) og han var som hele flokken helt ligeglad med lovbrud-
  det.De forskellige meningsmålinger der viste at et stort flertal
  af befolkningen fandt det iorden at efter 3mdr.var det ok at de
  blev fjernet,men han mente ikke disse var helt korrekte hvis man
  fik at vide baggrunden hvorfor!!? Jamen Jamen, det tror jeg nok var
  sivet ind hos selv den mest tumpede´´-pressen havde gjort sit incl.
  tv.-radio. til at vende stemningen mod regeringens flertal som incl.
  socialdemokraterne og naturligvis DF.(måske har jeg glemt en løsg.)
  Jeg kunne godt tænke mig at programværten havde stillet spørgsmålet, Hvorfor ikke i en moske,hvorfor i en dansk folkekirke??
  Iøvrigt fik han reklameret for en koncert på tirsdag på rådshuspl.
  og her skal der sikkert nok blive ballade efter denne..[…]
  bernadotte36
  16082009

  Kommentar by erik pedersen — 16. august 2009 @ 18:28

 23. Kære Urias (KIM MØLLER)
  Hvorfor denne lange linje 4 fra slut det irritere mig gang
  på gang jeg forsøger at skrive i det afsatte til kommentarer,.
  hvorfor f…. sker dette gang på gang, jeg har en vis forkær-
  lighed for at ting helst skal “matche”- er ikke professionel
  skribent-men alligevel.!
  erikpedersen
  16082009
  pft.

  Kommentar by erik pedersen — 16. august 2009 @ 18:37

 24. #14. Vivi Andersen.
  “Jeg vil helt ærligt gå bagover, hvis der dukkede en F-16 pilot op som erklærede sig som venstreorienteret !”

  Det ville jeg nok også men det er heller ikke der problemet er, det er de skrivebords “generaler”/ akademikere ogl. der aktivt arbejder for mere multikulti og “afspejlning af befolkningssammensætningen” på alle planer i politi og forsvar. Seneste eksempel var Maria Mawla men der har været andre perleeksempler feks. en muslim der nåede så langt at han blev (lavererangerende) for derefter at begå grov kriminalitet.

  Kommentar by PeterBr. — 16. august 2009 @ 21:20

 25. (lavererangerende) officer

  Kommentar by PeterBr. — 16. august 2009 @ 21:21

 26. hvorfor publicerer EB ikke listen over ‘godkendte journalister’?

  Kommentar by Enkefru Madsen — 17. august 2009 @ 16:28

 27. Fedt. Under Muhammed-krisen var det også EkstraBladet, der kiggede Islamisk Trossamfund i kortene. En gang hvert tredje år kan de bare det der.

  Kommentar by MartinH — 17. august 2009 @ 17:25

 28. Også Rosa Lund er fra Enhedslisten:

  http://modkraft.dk/spip.php?article10524

  Kirkeasyl er reelt en dækorganisation for Enhedslisten. Og jeg tillader mig at konkludere, at hele banden er ateister…

  Kommentar by Anne Larsen — 17. august 2009 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper