4. december 2015

Først stirrede de flygtningene i øjnene, så stemte de nej. Tolk den…

“Først stirrede de flygtningene i øjnene, så stemte de ja. Tolk den…”, skrev Matthias Tesfaye efter torsdagens valg, og pointerede at mere end 70 procent stemte ja i Rødbyhavn. En diskret henvisning til Allports ‘kontaktteori’.

(Matthias Tesfaye på Twitter, 3. december 2015)

Jeg hader at ødelægge en god historie, men det er min forbandede pligt. Fra Folketidende – Ups! Det blev alligevel ikke et ja i Rødbyhavn

“Danskerne har stemt nej ved torsdagens folkeafstemning – også på Lolland-Falster. … det gjaldt ikke i særdeleshed i Rødbyhavn, hvor vi på Folketidende.dk tidligere skrev, at andelen af ja-stemmer var helt oppe på 71,9 procent.

Det var dog ikke tilfældet, en fejl havde byttet om på tallene for ja og nej i statistikken, og Rødbyhavn er dermed den valgkreds på Lolland-Falster med højest procentdel af borgere, der stemte nej. 71,9 procent stemte altså nej.

Der var tale om en indberetningsfejl fra valgstedet…”

Oploadet Kl. 23:09 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71173/trackback

24 Comments »

 1. Ha ha, hvor er det dog morsomt ;) gad vide hvad fjolset Faye vil sige nu. Han sletter vel bare sit indlæg.

  Kommentar by Phil — 4. december 2015 @ 23:13

 2. Stor cadeau til den person der har opdaget denne propaganda/ manipulation.
  Aldrig stole på en kommunist!
  P.

  Kommentar by Piotr — 4. december 2015 @ 23:21

 3. Rødbyhavnerne er også den by, der bliver mest beriget. Bykongerne har nu besluttet, at Rødbyhavnerne skal tage lige så mange “flygtninge” som der er indbyggere i Rødbyhavn.

  Alt imens de gamle rundt om på plejehjemmene har fået tildelt bestemte klokkeslet på, hvornår de kan forrette nødtørft. Med det resultat, at mange ældre medborgere sidder grædende og fulde af afmagt og venter på befrielsen – i dette tilfælde, døden.

  Hvad er der dog ved at ske med gamle Mor Danmark? :(

  Kommentar by Centerpoint — 4. december 2015 @ 23:24

 4. Haha, kom igen Matthias…

  Kommentar by Johnson — 4. december 2015 @ 23:39

 5. Historien var ellers god, så behøver den jo ikke også være sand.

  Kommentar by Jakob — 5. december 2015 @ 00:08

 6. Nå! Når nu sandheden er en anden, så må konklusionerne også blive anderledes! Eller slettes profilen bare fordi vikeligheden ikke passer til ønskerne.
  En ypperlig repræsentant for den fornægtende klasse!

  Kommentar by Robert R — 5. december 2015 @ 00:14

 7. Merkel lefler for at tyrkiet skal med i EU.
  Her er gert wilders syn på det.
  https://www.youtube.com/watch?v=csOnAJiCyZ8&feature=youtu.be

  Kommentar by Sindsro — 5. december 2015 @ 00:31

 8. Bonk ! Boomerang lige i nakken .

  Kommentar by Anonym — 5. december 2015 @ 00:56

 9. Bonk ! Boomerang lige i nakken.

  Kommentar by Rasmus — 5. december 2015 @ 00:59

 10. Thulesen Dahl parat til at acceptere åbne grænse… Fuck!
  http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/indland/ECE8273109/Thulesen-Nu-skal-de-lytte-til-sådan-nogle-som-os/

  Kommentar by Odo — 5. december 2015 @ 01:20

 11. Ha ha, -socialister tsk tsk.

  Kommentar by Nielsen — 5. december 2015 @ 05:25

 12. Da de havde set dem, stemte de nej.

  Kommentar by bastardo — 5. december 2015 @ 09:11

 13. 3 Centerpoint

  Kun at tillade toiletbesøg på klokkeslet bruges som en torturform i visse blakkede regimers fængsler rundt om i verden. For at ydmyge offeret.

  Hvem vil på plejehjem i Danmark? Det er på tide at sikre sig på anden måde. Alt det skattemidlerne nominelt går til skal man nu betale af sine resterende midler.

  Skole (alle jeg kender med børn som skal begynde i skole i de kommende år ser i retning af privatskole, selv om det for nogle af dem er et ideologisk nederlag).

  Læge (hvem vil have alt man siger om sit helbred indberettet til staten? Hvem vil ligge på et underbemandet og undersikret hospital hvor kriminelle frit kan vade ind og plyndre de syge? )

  Bevogtning/sikkerhed (politiet har hverken tid eller beføjelser til at håndtere de angreb man bliver udsat for, hvis man ikke har råd til et luksus-sikkerhedssystem som Bendt Bendtsens).

  Retsvæsenet beskytter hovedsagelig de kriminelle.

  Kommunerne servicerer hovedsagelig de kriminelle. (Voldsmændene skal have deres ferie i Caribien – altså må mormor undvære sit toiletbesøg.)

  Alternativets motto, “Fuck Danmark”, er hele Christiansborgs ledestjerne og kommunernes trosbekendelse.

  Kommentar by M — 5. december 2015 @ 10:11

 14. Kosteligt…

  Kommentar by Jern Henrik — 5. december 2015 @ 10:13

 15. Eksempel på hvor vigtig din blog er KIm. Her og nu og for eftertiden. Tak

  Kommentar by River — 5. december 2015 @ 13:47

 16. Ha ha. Kommer der mon en berigtigelse fra hr. Tesfaye?

  Kommentar by Crass Børsting — 5. december 2015 @ 13:53

 17. Er Tesfaye ikke polak? Hvor mange migranter er det nu Polen tager???.

  Kommentar by Redneck — 5. december 2015 @ 14:30

 18. Og forresten, det var jo ikke et valg om flygtninge, det siger elitn i slt fald…. Var det det var nej’et nok 75% og valgdeltagelsen 95%+

  Kommentar by Redneck — 5. december 2015 @ 14:32

 19. @16.
  Tesfaye er født og opvokset i DK, hans far er fra det fortrinsvist kristne Ethiopien.

  Fra BT: “Min far Tesfaye kom til Danmark, fordi han flygtede fra borgerkrigen i Etiopien. Jeg har hans fornavn som efternavn, det er en etiopisk tradition. Jeg husker ham som en kærlig far, men også som en, der tit havde fået for mange bajere. Derfor er alle minderne ikke lige gode. Men han var dog ikke voldelig. Som ung blev han uddannet skibsbygger og arbejdede på Aarhus Skibsdok, især som svejser, senere blev han arkitekt. I 1997 var han flyttet tilbage til Etiopien, og min mor og jeg fik en opringning om, at nu var han død. Vi var ikke til hans begravelse. Til at begynde med var jeg ligeglad med det triste budskab, men efterhånden som det har sat sig, har det betydet mere. Jeg spekulerer over, hvem han var.”

  Kommentar by mb — 5. december 2015 @ 17:18

 20. Der er masser af kommentarer på Tesfayes Twitter, men han svarer ikke.

  Kommentar by Træt — 5. december 2015 @ 19:03

 21. Imponeret over Møllers hurtighed og evne til at opsnappe sådanne vigtige historier! Hvis ikke jeg læste Uriasposten, ville jeg aldrig være stødt på denne og mange andre historier. Lügenpressen kan man ihvertfald ikke få sandheder ud af længere. Kun fordrejninger og pro-islam propaganda. Og anti-Israel-propaganda.

  Kommentar by Andersine — 5. december 2015 @ 21:41

 22. Tesfaye kan ikke gøre for ombytningen af ja og nej, men han må jo efter fejlretningen ændre konklusionen til det modsatte.

  Sosserne skal roses for i medierne at fremføre Løkkes brud på sit valgløfte om færre asylsøgere. Vi skal bruge Venstres politiske garanti fra valgkampen til en kommende løftebrudsdiskussion med Venstre-folk, hvis det efter et års regeringstid viser sig flere har søgt asyl (og med omkring 15.000 asylsøgere siden 1. juli er det uundgåeligt uden et øjeblikkeligt asylstop):

  http://www.information.dk/telegram/535805

  9. juni 2015 kl. 11:51

  Dermed giver Lars Løkke Rasmussen reelt et valgløfte om færre asylansøgere, hvis danskerne gør ham til statsminister ved valget i næste uge.
  – Man kan regne med det her løfte: Vi vil ikke se passivt til, mens antallet af asylansøgere eksploderer, og vi kommer ikke til at lempe udlændingepolitikken, lyder det fra Venstres statsministerkandidat.

  http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7774287/Venstre+garanterer%3A+Vi+vil+sikre+f%C3%A6rre+asylans%C3%B8gere/

  POLITIK 09.06.2015 KL. 09:02 OPDATERET 09.06.2015 KL. 09:55
  Venstre garanterer: Vi vil sikre færre asylansøgere
  Venstre garanterer, at partiets asyludspil vil få antallet af asylansøgere til at falde inden for et år.

  Kan I sige, at der vil komme færre asylansøgere med jeres udspil?
  – Ja, det kan vi. Jeg er helt med på, at der er mange flere mennesker på flugt nu, end der har været tidligere, og at der derfor helt naturligt vil være flere asylansøgere, siger hun
  – Men med regeringens lempelser, kommer der forholdsmæssigt flere asylansøgere til Danmark.
  Men igen, kan du garantere, at der vil komme færre asylansøgere til Danmark med Venstres asylpolitik.
  – Ja, det vil der gøre. Men det betyder jo ikke, at der ikke vil komme asylansøgere hertil. Men vi kommer til at se en meget hurtig opstramning, hvis vi vinder valget, og der vil komme færre asylansøgere hertil inden for et år, siger Inger Støjberg

  Kommentar by perhag — 6. december 2015 @ 02:40

 23. >22. Jeg vil ikke skrive under på Venstre-regeringens politik, men jeg må nu forsvare den specifikt i denne sag. Når antallet af flygtninge/migranter til EU er eksploderet på grund af Merkels og Sveriges vanvittige invitationer, kan man ikke laste V-regeringen for, at en del af indvandrerne havner i Danmark, og at den del udgør et større absolut tal, end hvis udviklingen fra 2014 var fortsat uændret.
  Iøvrigt arbejder regeringen fortsat på opstramninger i disse dage. Og nu er selv Socialdempkraterne begyndt at presse på for stramninger!

  Kommentar by Gunnar Biering — 6. december 2015 @ 22:44

 24. Venstre har ingen gyldig undskyldning for løftebruddet om færre asylsøgere. Hvis indstrømningen var pludseligt opstået eller den parlamentariske situation umuliggjorde de nødvendige lovændringer, så kunne det med rette påstås Venstre var forhindret i at opfylde garantien om færre asylsøgere.

  Inger Støjberg nævnte selv at hun er helt med på det stigende antal flygtninge, men alligevel gælder løftet et absolut fald i antallet. Det er også en påkrævet synsvinkel at jo flere vore nabolande aftager, jo mere nødvendigt er det at holde muhamedanerprocenten i Danmark under 9,1 % af befolkningen. Næsten alle asylsøgerne kommer fra Muhamedanien

  Havde det kun handlet om økonomi, så var 15.000 flere at forsørge ret ligegyldigt, især fordi ulandshjælpen bare beskæres tilsvarende, men det handler om at udskyde muhamedanerovertagelsen af magten længst muligt.

  Kommentar by perhag — 7. december 2015 @ 19:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper