7. december 2015

Venstre: Nødret bør ikke bruges til moskélukning, men gerne til at etablere kæmpe asylcenter i Nyborg

Vil man høre hvad den gennemsnitlige nyborgenser mener om et nyt kæmpe asylcenter i Nyborg, så skal man tjekke de sociale medier, ikke de trykte aviser, der har en evne til kun at citere rød-radigale. Bemærk at V-regeringen nu er villige til at bruge nødretsparagraffen. Da Dansk Folkeparti efter Charlie Hebdo-angrebet foreslog indførelse af nødret, så IS-sympatiserende moskéer kunne lukkes, fik partiet den kolde skulder af justitsminister Søren Pind. Det ville være ‘udenomparlamentarisk’, og det er vigtigt at vi står “på demokratiets grund, når vi bekæmper de her fanatikere og terrorister”, lød det. Nu kan man så læse at Inger Støjberg bruger nødretsparagraffen for at tvinge 500 asylansøgere til Nyborg mod byrådets ønske. Fra Fyens Stiftstidende – Bekræftet: 500 asylansøgere til Nyborg.

“Søndag eftermiddag offentligjorde Inger Støjberg sin afgørelse: Strandvænget i Nyborg skal være asylcenter for 500 mennesker.

– Beslutningen er begrundet i, at der for tiden er et historisk stort pres på indkvarteringssystemet, lyder det i en pressemeddelelse fra Inger Støjberg. …

Nyborg Kommune er det første sted i landet, hvor udlændinge-, integration- og boligministeren benytter sin nye særlov, der sætter både byråd og planlov ud af spil. På grund af den ekstraordinære flygtningesituation har hun beføjelse til at vride armen om på kommunen og tvinge et asylcenter igennem.”

(Strandvænget, Skabohuse, Nyborg)

“En del borgere har også været positive ved udsigten til øget liv og mangfoldighed i byen.” (Fyens Stiftstidende, 6. december 2015)

“… de kan jo være med til at give noget betaling til byen.” (Jan Kisby, Ekstra Bladet, 6. december 2015)

“Jeg synes, de skal være velkomne, hvis de har lyst til at være her og integrere sig.” (Christian Lange, Ekstra Bladet, 6. december 2015)

“Jeg er selv flygtet til Danmark, så jeg synes, man skal tage imod dem. Det er dejligt at bo sammen. Vi skal have respekt for hinanden.”
(Daniel Bohr, Ekstra Bladet, 6. december 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71198/trackback

57 Comments »

 1. Asylstramninger: Nu bliver DF’s svigt meget tydeligt

  https://ksdha.wordpress.com/2015/12/07/asylstramninger-nu-bliver-dfs-svigt-meget-tydeligt/

  Kommentar by KSD — 7. december 2015 @ 13:24

 2. -> KSD

  Når DF stemmer for svigter de Danmark. Når de ikke stemmer for… svigter de også Danmark. Tjek lige Folketingets sammensætning. Der er flertal for åbne grænser.

  Kommentar by Kim Møller — 7. december 2015 @ 13:28

 3. Jeg bor i Skovparken og har allerede investeret i en alarm ved Falk.
  Der er massere af fæhoveder i Nyborg, men man skal lede længe for at finde 4 i rap der er glade for udsigterne. Langt de fleste glæder sig IKKE til den forstående berigelse. Typisk mainstream medie manipulation.

  Kommentar by Sorte Smølf — 7. december 2015 @ 13:31

 4. ÆKELT

  Danmark oversvømmes af indbrudsbølger

  for 1 time siden – Indbrudsbølge ramte ældre i Sønderborg
  for 7 timer siden – Indbrudsbølge i Hjørring

  for 7 dage siden
  Indbrudsbølge på Langeland
  En større indbrudsbølge har i disse dage ramt Nordjylland

  Og det fortsætter og fortsætter med mediernes velvilje assistance og danskernes støtte til godhed

  Kommentar by tavsen — 7. december 2015 @ 13:44

 5. Det ville nu nok være bedre, hvis de havde lukket moskeer i stedet.

  Kommentar by Phil — 7. december 2015 @ 13:49

 6. Søren vatPind sucks😑

  Kommentar by pallegulvballe — 7. december 2015 @ 13:59

 7. Jeg håber da at alle der byder dem velkommen selv bor i området!

  Kommentar by Santor — 7. december 2015 @ 14:04

 8. Efter min overbevisning er der ingen af de tilløbende migranter der skal bo et minut i Danmark, de kan smides ud igen med mistanke om terrorisme mod Danskerne og Danmark, men det har den vandrende Pind og Lars Uløkke ikke mod til, dog bliver man overrasket da medierne bekendtgør at Hjemmeværnet trænes i terrorbekæmpelse, jeg mener at militæret skal inddrages mere i hjemlig terrorbekæmpelse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. december 2015 @ 14:22

 9. Jeg kan ikke helt slippe tanken om at der må ligge noget andet bag når alle de såkaldte “strammere” blandt politikerne vender 180 grader så snart de får mulighed for at sætte handling bag deres ord. Feks en stor kuffert med umærkede sedler fra en eller flere muslimske organisationer, eller en form for uofficielt EU politik om at importere en masse “flygtninge” som de først får besked om når de indtager ministerposten. Inger støjberg var den sidste jeg ville tro kunne finde på at gennemtvinge et asylcenter, og det er ikke længe siden at søren pind var en selverklæret sherif der ville rydde op.
  Så spørgsmålet må være: Hvem arbejder de reelt for nu?

  Kommentar by per — 7. december 2015 @ 14:23

 10. Husk lige på rådhuset i Nyborg at få de indlogerede til at skrive under på, at de vil betale for oprydningen og istandsættelse, når de ved familiesammenføringen får tildelt en lejlighed eller villa.
  Der må godt grines.

  Kommentar by Menig 442 — 7. december 2015 @ 14:40

 11. BT: “Der er jo god plads til dem her”: http://blogs.bt.dk/leder/2015/12/07/der-er-jo-god-plads-til-dem-her/

  “BT gik i weekenden en tur i Nyborg, som regeringen netop har tvunget til at tage imod 500 flygtninge. Vi mødte kun borgere, som har det helt fint med at få nye naboer. »Der er jo god plads til dem her,« som en af dem sagde.”

  Det er nemlig pladsen der er problemet, ikke deres opførsel, kriminalitet, fundamentalisme, kultur, at der ingen job er til dem, at de koster milliarder af kroner, at de voldtager kvinder, at de dræber tilfældige, eller at 8 ud af 10 af dem aldrig bliver en berigelse for samfundet på nogen måde, overhovedet. Nej, det er pladsen der har været problemet hele tiden, og den er nu fundet i nyborg. Halleluja..

  Kommentar by per — 7. december 2015 @ 14:41

 12. @ Kim Møller

  DF burde gøre sit yderste for at reducere tilstrømningen af asylansøgere. Det gør DF naturligvis ikke, når partiet stemmer for finansloven uden til gengæld at få indført de nødvendige stramninger. Hvis DF ikke kan få indført disse stramninger, så bør partiet nægte at stemme for regeringslovforslag; inkl. finansloven.

  Kommentar by KSD — 7. december 2015 @ 14:42

 13. “regeringens lovforslag”

  Kommentar by KSD — 7. december 2015 @ 14:47

 14. @Kim
  Hvornår bliver bedraget for meget for din bedre halvdel?

  Kommentar by redneck — 7. december 2015 @ 15:15

 15. Sbotørerne blev først til helte efter krigen…

  Kommentar by Vagn Henning — 7. december 2015 @ 15:25

 16. 500 lystige ungersvende i den kampdygtige alder til de fynske piger… Der bliver trængsel i høet, rundt om i Nyborg… 179 politikere har talt… De vil udskifte den danske mand med arabere… Hele Europas elite er komplette idioter… Hvad er det der er så fedt ved mellemøsten, siden at den skal erstatte europæisk kultur?????

  Kommentar by ny kommentator — 7. december 2015 @ 15:28

 17. Demokratiet er ubrugeligt. Politikerne har for længst spillet fallit m.h.t. at bekæmpe islam og dens ubehageligheder. Vi må indse, at de, som er vores fjender er politikerne selv og alle de hundreder af tusinder muslimer, de har ladet rejse ind i Danmark. Antallet af dræbte danskere i danmark har for længst oversteget det tilladelige. Og det er vel at mærke de muslimer, som politikerne bevidst, har tilladt indrejse, der har begået drabene. Der sker ingen forbedring af Danmarks situation, før vi selv indleder forsvaret af vores land. De der skal smides ud, er muslimerne. Og de der skal kræves stillet til ansvar, er politikerne og deres tjenere.

  Kommentar by Nielsen — 7. december 2015 @ 15:31

 18. Inden længe forbyder man os nok at have lås i hoveddøren.

  Kommentar by Svend — 7. december 2015 @ 16:15

 19. Flygtningekrisens tværpolitiske svigt

  Det beskrives ganske godt her:

  http://andersson.blogs.berlingske.dk/2015/12/06/flygtningekrisens-tvaerpolitiske-svigt/

  Af Mikkel Andersson 6. december 2015

  Det er dybt uansvarligt, at danske politikere ikke tør tage det uomgængelige og nødvendige opgør med asylretten. Højrefløjen forsøger sig med ineffektive lappeløsninger, mens mange på venstrefløjen ignorerer, at den førte politik underminerer velfærdsstatens fundament.

  Kommentar by mb — 7. december 2015 @ 16:17

 20. Ikke alle er dejlige at bo sammen med.

  Syriske (?) mænd som man administrativt tvinger bosteder for sårbare unge til at modtage, kan være belastende bofæller:

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/6728860/Teen-girl-raped-by-five-Syrian-migrants.html

  “The vulnerable 18-year-old victim was subjected to a harrowing five-hour ordeal.

  She was attacked last weekend at *a supervised care facility* in Gillingham, Kent.

  The girl was there along with young migrants who were housed *under legal obligation by the local authority*.

  A source said: “She is deeply distressed by the ordeal. It was horrific. … *The issue is what were they doing there in the first place?*

  She is a vulnerable teenager and was under the same roof as some of these suspects.”

  Four youths, all claiming to be under 18, have been arrested so far. … But sources say police fear the suspects may be older than they say.

  One said: “They arrived in the country without documents claiming to be under 18 and from Syria.

  “But the reality is they could be older.”

  Kommentar by M — 7. december 2015 @ 16:20

 21. Som far til to smukke lyse teenage piger, er jeg rigtig glad for at jeg ikke er nabo til strandvænget i Nyborg. Vi ved jo at langt den overvejende den af migrationsstrømmen er unge enlige mænd på jagt efter et bedre liv.

  Kommentar by Robert R — 7. december 2015 @ 16:40

 22. Det er så komisk med Inger Støjberg….hun skal agere “hardliner” i venstres udlændingepolitik, men når det kommer til stykket er hun blot en strategisk aktør, der foregiver at være “hardliner” for på den måde at appellere og fastholde nogle af de indvandringskritiske vælgere i hendes eget parti samt bl.a. DF-vælgere. Reelt set er der ingen stramninger fra hende og hendes parti.

  Kommentar by SofiA — 7. december 2015 @ 16:49

 23. L62 skal nok blive spændende for udkants DK, undre mig over DF gav ministeren den nødret

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 7. december 2015 @ 16:58

 24. Venstre er et vendekåbe parti og Inger snakker men foretager sig intet udover ligegyldigt hippie pjank. Intet nyt i det, sådan er alle partierne, det har vi set og hørt på i 40-50 år…

  Kommentar by detersåtrist — 7. december 2015 @ 17:08

 25. Nødretsparagraffen eksisterer åbenbart, men hvorfor har der ikke været mere offentlighed om denne? Nogen der har en henvisning?

  Kommentar by Sigwar — 7. december 2015 @ 17:17

 26. Ja hvad skal man sige. Når man ikke tager et opgør med Islam, som religion, så kan alt andet jo være flintrende ligegyldigt.

  Som jeg ser det lige nu, så er det staten, som gladeligt tager imod flygtningene, og medierne der skriver solsortehistorier om hyggenygge historie i integration, om hvor godt det går i 1 ud af 1000 tilfælde, og så lader man Kommunerne om at skære ned og tage ansvaret, og skælder dem derefter ud, når serviceniveauet daler til D 3 verden U-landsniveau. Halleluja for et cirkus.

  Kommentar by Michael Unna — 7. december 2015 @ 17:19

 27. @ 9 De arbejder for ‘the Great Whore of Babylon’, Merkel Lard-arse, som arbejder for ‘the Beast’.

  De var alle til fals for småmønter…

  Kommentar by Andersine — 7. december 2015 @ 17:30

 28. Der skrives hele tiden om det ubefolkede vest Danmark. Hvorfor ikke flytte dem derud? Der findes en masse falde færdige huse på landet. Sæt dem til og restaurere dem til sig selv. Og de kan dyrke havebrug til dem selv. På denne måde bliver vest Danmark befolket og kommunerne er fri for og rage huse ned og skal finde nye huse.

  Kommentar by Anonym — 7. december 2015 @ 17:32

 29. @ 11 Hehe! Skidego kommentar, Per! Enig! Vi styres af lalleglade tåber. Der er hele to værdige ledere i Europa i dag: Putin og Orban!

  Kommentar by Andersine — 7. december 2015 @ 17:33

 30. KSD – Hvem er der pt. seriøst at stemme på ved et folketingsvalg, andre end DF. Det er den sørgelige erkendelse, danskerne har ikke bedre alternativer på listen lige nu. De ledende danske politikere – dvs. regeringen – viser igen at de mere går op i hvad EU bosserne mener, end egen befolkning og den fremtidige sikkerhed/tryghed.

  Kommentar by LarsB — 7. december 2015 @ 18:08

 31. Jeg bliver skuffet for hver dag der går. Skal der virklig komme borgerkrig i Europa før folk ser problemet?

  Kommentar by Daniel — 7. december 2015 @ 18:57

 32. […] Ovre hos kommunist-Madsen på EB har man begået en vox pop om hvor positivt indstillet lokalbefolkningen i Nyborg er overfor det forhold, at der kommer en boplads for 500 han-muhammedanere i byen. Det er nemlig lykkedes EB, i en vox pop at finde fire (4) nyborgensere, der siger noget åænt om forholdet. Den sag har Kim på Urias en post om, her. […]

  Pingback by Wox pop hos MSM | Undskabens Hotel — 7. december 2015 @ 19:20

 33. I andre lande brænder de stederne af inden. Skal det ende med det herhjemme?
  Lad dog venligboerne huse dem når de nu ikke kan få nok. Og træk pengene fra dem.
  Ud på landet, øerne og de folke øde steder med dem. Grønland helst. Det

  Kommentar by P — 7. december 2015 @ 19:28

 34. @ LarsB

  Du har ret. DF er desværre stadig det mindst ringe parti i Folketinget. Jeg håber derfor stærkt, at Nye Borgerlige og/eller Dansk Samling bliver opstillingsberettiget til næste valg.

  Kommentar by KSD — 7. december 2015 @ 19:43

 35. Måske vil nogen af bådflygtningene være så traumatiserede, at de ikke vil bo ved stranden?

  Kommentar by mb — 7. december 2015 @ 20:04

 36. Det viser sig sørme, at to af de helt tilfældigt udvalgte, Daniel Bohr og Christian Lange begge er noget med teater og privat danner par.

  http://www.lokalavisennyborg.dk/lokalavisennyborg/60-aar/artikel/1744442

  Fra linket:

  “I midten af 70’erne udtalte den unge Christian Lange, at ”børn var dansk teaters fremtidige publikum”, de skulle behandles ordentligt, opleve en rigtig teatersal, sidde i rigtige teaterstole (ikke på ølkasser!) og få ordentlige musikdramatiske forestillinger helst med levende musikere på scenen.”

  og

  “Christian Lange har privat dannet par med tidligere teaterchef og sceneinstruktør Daniel Bohr, og på fødselsdagen kan begge også fejre 35 års samliv.”

  Kommentar by Hans Und — 7. december 2015 @ 20:11

 37. Enig med KSD

  uLøkken og resten af Venstre er pressede – De ved, at bliver de sat fra bestillingen, så er spørgsmålet hvornår de nogensinde kommer tilbage i regering igen andet end i en regering hen over midten – og da bliver det med Frederiksen som statsminister. Fadbamsen er færdig i landspolitik, når han forhåbentlig snart bliver væltet, og Kristian Jensen er komplet uegnet til andet end at se dum ud. Derfor må uLøkken naturligvis kunne presses til at levere. For øjeblikket kører han rundt med Tulle og resten af DF. uLøkken SKAL have en finanslov, den kan han kun få med hjælp fra DF, da Frederiksen ikke lægger stemme til en V-regering, ergo skal han presses til grænsebomme, hjemsendelser m.v. DF taber på, at logre med halen, når uLøkken kalder; DF vil vinde på at presse uLøkken og et flygtninge-valg lige nu vil ikke skade DF. Ja, det er bare min opfattelse af tingene.

  Pind bør udstyres med et mistillidsvotum, da han synes at modarbejde resultatet af folkeafstemningen i Bruxelles.

  Stakkels, stakkels Nyborg – mon ikke første opgave bliver at indrette et postkontor på centret, så der kan etableres en luftbro til Mellemøsten med massere af varer?

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 7. december 2015 @ 21:00

 38. Ifølge Støjberg har Danmark den strammeste asylpolitik af landene omkring os: http://www.dr.dk/nyheder/indland/inger-stoejberg-om-asylstramninger-vi-er-paa-kanten-af-hvad-konventionerne-tillader

  Nå, så er det nok derfor, det vælter ind med negre, arabere, iranere og pakistanerere over Danmarks grænse??

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. december 2015 @ 22:12

 39. @38
  ja hvorfor har vi ikke lukkede grænser i stedet?

  Kommentar by Redneck — 7. december 2015 @ 22:29

 40. Konventioner min bare: De kan opsiges, i praksis gældende fra dags dato, formelt med et års varsel, but who’s counting? De er fra en anden tid og gjaldt helt andre forhold end de nuværende. De har udspillet deres rolle helt og aldeles.

  DF og V, hvor er I egentlig, når landet har brug for jer??

  Næh, lad os endelig – som Støjberg – invitere så mange potentielle terrorister, voldtægtsmænd, hættemåger og andet godtfolk indenfor, det er jo dét, vi har brug for! Det vil man snart erfare i Nyborg og omegn :(

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. december 2015 @ 22:54

 41. -> Migranter gider ikke telte 21:00

  Nah, luftbroen vil højst sandsynligt blive anvendt til at fragte velfærdsmigranter til Danmark…

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. december 2015 @ 23:08

 42. Der lyder noget andre toner i usa: http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-vil-lukke-usa-for-muslimer/5862416

  Kommentar by per — 7. december 2015 @ 23:20

 43. Blandt alle regeringer siden 70’erne er denne den mest uduelige. Selv den tidligere regering med M. Vestager som de facto-statsminister klarede det mindst lige så godt.

  Selv Anker Jørgensens talrige regeringer, der alle var økonomiske katastrofer for landet, erkendte i 70’erne, at tilvandringen var for massiv, og derefter er det kun gået ned ad bakke.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. december 2015 @ 23:20

 44. -> per 23:20

  USA har såmænd også rigeligt med problemer med hispanics fra Mexico og omegn, så hvorfor lukke flere svagt begavede ind? Faktum er, at USA er magnet for overgennemsnitligt begavede østasiater, der bidrager positivt til nationen. Dette modsætningsvist til hispanics, eller hedder det politisk korrekt latin-americans?

  Det samme kan man sige om fx kinesiske tilvandrere til Danmark, der er den relativt suverænt mindst kriminelle etnicitet i landet. Mens somaliere og andre negre, arabere, afghanere, pakistanere og iranere topper enhver kriminalitetsstatistik.

  Støjberg, Thulesen Dahl og Pind, se lige på, hvad det monstro er, Australien gør rigtigt for at slippe for muslimsk tilvandring.
  Måske fordi Australien er ret ligeglade med diverser forældede konventioner.

  Nyborg vil snart opleve kulturberigelsen, og da Fyn ikke er så stort, vil Kim Møller himself også støde på den.

  Kommentar by Henrik Petersen — 7. december 2015 @ 23:30

 45. USA har mange problemer med mange grupper, jeg opfatter det også kun som et populistisk forslag som aldrig nogensinde ville kunne føres ud i livet, bla af de grunde du nævner som at de i forvejen ikke engang kan holde styr på deres egen befolkning. Det jeg hæftede mig ved var mere at man i USA rent faktisk kan stille sådan et forslag som præsidentkanditat uden at blive brændt på et bål, som man nok ville blive i europa. Det bliver selvfølgelig aldrig til noget i den grad som han foreslår, men hvis det kan få amerikanerne til at diskutere hvor hadet kommer fra som han siger, så vil de på et tidspunkt opdage indholdet i koranen, og det kan kun være en god ting. Medmindre man er fundamentalistisk muslim selvfølgelig..

  Kommentar by per — 7. december 2015 @ 23:53

 46. Donald Trump har et forslag, der er værd at kopiere:
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/trump-vil-lukke-usa-for-muslimer/5862416#comments

  Kommentar by Odo — 7. december 2015 @ 23:56

 47. DFs Kudsk siger det som det er. Og imens står Venligboernes naive kvinder og smiler bredt og lalleglad, lykkelige uvidende om det lokale helvede der venter netop deres køn efter endnu en muslimsk invasion.

  http://www.tv2fyn.dk/artikel/rasende-kudsk-ministeren-har-drukket-af-natpotten

  Kommentar by LarsB — 7. december 2015 @ 23:59

 48. Søren Hviid Pedersen om Eu, Europa og den homogene nationalstat
  https://www.youtube.com/watch?v=S-dh2EeUqZ0

  Søren Hviid Pedersen er nationalkonservativ
  https://www.youtube.com/watch?v=QF4r2NR5W9c

  Kommentar by Ung Konservativ — 8. december 2015 @ 00:31

 49. Folketinget kunne i denne uge ophæve udlændingeloven af 1983. Den er selvskabt plage, forfattet af Det radikale Venstre og Gammeltoft Hansen – naivt, godtroende og reelt et forræderi mod Danmark. Partiet Venstre og de fleste andre “borgerlige” – har ikke forladt dette sammenrend af landsforræddere.

  Kommentar by Josef K — 8. december 2015 @ 00:42

 50. en go griner.
  https://www.youtube.com/watch?v=qUv_4i2KMVY

  Kommentar by Sindsro — 8. december 2015 @ 00:54

 51. Nu har de handlingslammede politikere indført diktatur over for kommunerne i stedet for at gøre det fornødne og standse invasionen. Når man som magthaver går ned ad den vej, ender det med, at folket benytter SIN nødret.

  Kommentar by Nils — 8. december 2015 @ 10:21

 52. Venstre bruger nødret til at islamisere danske byer.

  Kommentar by Liva — 8. december 2015 @ 10:28

 53. Stakkels alle de mennesker i Nyborg, som nu kommer til at bo op ad 500 “flygtninge”. Jeg har virkeligt meget ondt af dem, tænk hvis det samme skete i Inger Støjbergs kvarter? Eller Søren Pinds, Mette Frederiksens?

  Kommentar by Morten Andersen — 8. december 2015 @ 14:09

 54. Er der egentlig nogen forskel på Inger Støjberg og Margrete Pestager?

  Kommentar by Nielsen — 8. december 2015 @ 17:47

 55. Ikke længere, desværre. Dette kunne lige så godt være en rød regering, der er ikke den store forskel. Venstre havde alle chance efter valget, men hvad gør de; det modsatte af det de lovede. DF er også for slappe, hvornår har danskerne bedt om to Socialdemokratiet? Aldrig. DF burde netop nu skrue bissen på og stå ved de oprigtigt vil redde landet, det ville alle have forståelse for i situationen. Selv de røde ville forstå det, selvom de ville være imod det. Det er alvor nu for hel kontinentet. Men nej, kun Ungarn og Polen tør handle. Selv Trump i USA siger hvad der siges skal.

  Kommentar by LarsB — 8. december 2015 @ 18:15

 56. Fotoserie fra Nyborg da kulturberigerne ankom… http://www.fyens.dk/nyborg/Video-og-billeder-Asylansoegere-ankommer-til-Nyborg/artikel/2906734

  Kommentar by Lightmann — 10. december 2015 @ 07:10

 57. […] dækket her på Urias gav vejledning i desinformtion, her, desuden lavede man en voxpop, her og her, hvor man helt tilfældigt fik langt spalter til et par teaterhomoers udgydelser om hvor positivt […]

  Pingback by Nye højder i racismebelyvning | Undskabens Hotel — 26. december 2015 @ 12:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper