15. december 2015

Trads: “Giv os håb om, at det nok skal gå alt sammen. At det multikulturelle samfund er en fordel…”

“Skoleelever laver kunstgaver til flygtningebørn”, kan man læse i Østerbro Avis, og hvis man kunne få multikulturen til at fungere med gode intentioner, så var det forlængst sket. Virkeligen har givet skridttæsk til multikulturalisterne fyrretyve år i træk, og når David Trads fremhæver ‘drømmere’ såsom John F. Kennedy, Martin Luther King og Robert F. Kennedy, så glemmer han at fortælle, at de alle tre blev myrdet. JFK af en venstreorienteret, MLK af en højreorienteret – og sidstnævnte af en palæstinensisk indvandrer. Celebrate Diversity. Fra JP.dk – Jeg har en drøm.

“Da en ung Bill Clinton i sin tid tabte magten efter bare en periode som guvernør i Arkansas, analyserede han nøje, hvorfor vælgerne havde vendt ham ryggen, mens han overvejede et comeback. … De savnede, at han – som politisk leder – gav dem et håb om, at selv svære ting kunne løses. Lige siden har han aldrig italesat et problem uden at foreslå en løsning. …

Jeg tænker på eks-præsidenten (Bill Clinton, red.), når jeg læser den endeløse strøm af negative, opgivende indlæg, som politikere og andre holder om, hvilke ulykker indvandringen fra muslimer angiveligt tilfører os – kriminalitet, offentlige udgifter, ghettoer, alt det der.

Der er, synes jeg, totalt fravær af håb blandt vores danske politikere, når det handler om at finde en vej frem i vores multikulturelle samfund. …
Jeg savner en politiker, som med statsmandens pondus holder op med altid at tale om problemer – og i stedet kommer i gang med at drømme om fremtiden. Giv os håb om, at det nok skal gå alt sammen. At det multikulturelle samfund er en fordel, som vi bør omfavne.

Jeg savner en politiker, der er inspireret af John F. Kennedy, Robert F. Kennedy og Martin Luther King, som alle talte til kongen i os, aldrig til stodderen, dengang, da USA i 1960erne gjorde op med deres segregerede samfund. Tænk på dr. King i Washington i 1963:

‘Lad os ikke gå til bunds i fortvivlelsens dal. …’.’

Tænk hvis vi havde en dansk politiker, som turde tage lige så store ord i sin mund. En, der ville forlade ‘fortvivlelsens dal’ af alle de velkendte statistikker og fordomme… Tænk hvis statsministeren eller oppositionslederen valgte at udtænke en vision og fremlægge en plan for, hvordan vi – selvfølgelig – sagtens og med fordel til alle kan leve multikulturelt?”

(Blod skrabes af gulvet efter mordet på Martin Luther King, Lorraines Hotel, Memphis, 4. april 1968; DM)

Oploadet Kl. 00:57 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71315/trackback

26 Comments »

 1. Selvom vi kunne “få det multikulturelle samfund til at fungere”, ville det fleste af os ikke. Danmarks omdannelse til et såkaldt multikulturelt samfund har aldrig været godkendt ved en folkeafstemning, og er grundlæggende et illegitimt overgreb fra politisk hold. Folketingsvalg duer ikke til at beslutte noget så grundlæggende, da mange (desværre) altid vil stemme ud fra andre kriterier.

  Kommentar by Odo — 15. december 2015 @ 01:07

 2. Jeg har en drøm om en statsmand, der kan genoprette det homogene, fredelige Danmark og afslutte det fejlslagne og ulykkelige eksperiment med multikulturalisme og masseindvandring.

  Kommentar by Odo — 15. december 2015 @ 01:09

 3. Læg mærke til at han ikke engang kommer i nærheden af muligheden for at sortere de rådne æbler fra, her SKAL simpelthen være plads til alle, koste hvad det vil. Dermed understreger han perfekt hvad problemet er, dog sikkert uden at forstå det selv.

  Kommentar by per — 15. december 2015 @ 01:21

 4. @Odo: Det var jo fremme omkring 1983, at den lille junta af kupamagere skulle lade demokratiet tale, men “Det egner sig ikke til en folkeafstemning’, sagde de.

  Hvorfor ikke? Fordi vi ville stemme nej, selvfølgelig. Og de fortsætter nu på 14. år. Jeg håber, de bliver så gamle, at vi kan stille dem juridisk til regnskab. De skal ikke nå at dø inden, som Svend Auken desværre nåede.

  Kommentar by BB — 15. december 2015 @ 01:44

 5. Det er ikke den samme situation!!!

  Når David Trads ønsker politikere der “Drømmer”, som holder flammende taler, er det hans ønske om 60`ernes genkomst der skinder igennem.
  Men situationen er IKKE den samme, det er ikke et spørgsmål om borgerrettigheder til sorte(der var overvejende kristene), der er tale om. Det er et spørgsmål om ISLAMS tilstedeværelse i den vestlige verden og den medfølgende vold.
  Hvis Trads dog bare gad, at læse Michal Jalving kronik, om “Hvis bare islam var en religion”, så kunne han muligvis forstå at det ikke er den samme situation der diskuteres og debatteres. Men selv dette har han svært ved.
  Det er som om at Trads og hans ligemænd hele tiden er på flugt fra virkligheden og realiteterne. Og netop det han beder om er mere drømmeri og mere virkelighedsflugt, er udtryk for, at det netop er virkligheden, med dens aggressive ISLAM, som David Trads har problemer med. Han bruger hele tiden forkerte analogier og skæve sammenligninger, for at få verden til at passe hans synspunkt.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 15. december 2015 @ 01:49

 6. Typisk venstreorienteret tankegang. Hvis bare vi “italesætter” at multikulturen er en god ide, så skal den nok komme til at fungere. Muslimerne er voldelige, fordi vi ikke taler pænt om dem. Trads og co. har ikke fantasi til at forestille sig, at det forholder sig præcis modsat.

  Det rene nonsens. Men venstreorienterede tror, at verden bliver, som man siger, at den skal være. Det er derfor, ar de er så resistente overfor fakta. De lader sig styre af følelser alene. De tror også, at det hjælper at synge Imagine, når vi bliver angrebet af muslimske terrorister…

  Kommentar by Jern Henrik — 15. december 2015 @ 04:43

 7. @ 2 Odo
  Ja

  Problemet med Trads og ligesindede er at de tror det bliver bedre, de tror det kommer til at fungerer, bare de ønsker det nok!

  Og Ja Odo vi har brug for statsmænd. Både Churchill og De Gaulle advarede mod muslimer!

  Kommentar by Robert R — 15. december 2015 @ 06:17

 8. David Trads drømmer stadig om 70-sernes multikulturelle ideal af en kulturmarxistisk verdensorden. Nu bruger han John og Robert Kennedy og Luther King som forbilleder for sit håb. Det tror jeg ikke han gjorde den gang John Lennon sang “imagine”. Grunden til at han er så fastlåst i sin tankegang er, at 9-11 ikke gjorde så stærkt et indtryk på ham, at han begyndte at læse om Islam. Der er mange dårlige bøger om islam, men der er også fremragende bøger, som f.eks. Robert Spencers. Trads ved stadig ikke hvad islam er, og derfor drømmer han stadig om et multikulturelt samfund, hvor islam er inkluderet. Og det er fejlen i hans forståelse. Ja, jeg vil sige, at et multikulturelt samfund er muligt, men UDEN islam af den simple grund, at islam selv er monokulturel og hader alle andre kulturer.

  Kommentar by Tim Pallis — 15. december 2015 @ 08:30

 9. Martin Luther King plæderede for at vi ikke skulle dømme folk på deres hudfarve, men på deres karakters indhold.

  Nu er problemet bare det, at hvis vi tager King på ordet, og bedømmer folk på deres karakters indhold, så bliver vi kaldt racister!

  Det er f….. ikke nemt!

  Kommentar by Sigwar — 15. december 2015 @ 09:13

 10. Er Marianne Jelved ikke svaret på Trads’ bønner? Og utvivlsomt andre af Det Radikale Venstres politikere. Anna Mee Allerslev synes også, at masseindvandringen er dejlig. Jeg tror han af en eller anden grund er tilbøjelig til at overse dem, der hylder Det Nye Europa – herunder Det Nye Danmark. Hvorfor vederkvæger han sig ikke ved deres yndige ord, i stedet for at beklage fraværet af sådanne ord?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. december 2015 @ 09:49

 11. Det var dog det mest utrolige ynk. Det han siger kan oversættes, gennem de klynkende tårer, til ‘giv os idag vores daglige illusion.’

  Jo mere investeret folk bliver i en løgn, jo mere stædigt vil de forfægte den. Det kan koste Vesten livet.

  Kommentar by Moran ya Simba — 15. december 2015 @ 11:15

 12. Hvornår forstår idioter som Trads og hele hans slæng, at Islam ikke kan “integreres” i det danske samfund! Det er jo en “herrefolksreligion”, der kræver, at vi danskere konverterer og bliver muslimer, eller ryger der hoveder.

  Kommentar by Torben F — 15. december 2015 @ 11:23

 13. Nu var det altså magteliten der slog de tre besværlige amerikanske personligheder ihjel, ikke individuelle gerningsmænd som dem der fik skylden. Det troede jeg ærlig talt de fleste efterhånden havde gennemskuet for længst, hvordan storpolitik virker når det støder på modstandere med alt for stor samfundsindflydelse der truer systemet. Så slås der ned på det og altid nogen udenfor tildeles ansvaret.

  Kommentar by LarsB — 15. december 2015 @ 11:37

 14. Indtil for nylig skyede jeg David Trads som pesten og jeg så rødt da han begyndte at optræde fast med klummer i min avis, JP.

  Jeg er begyndt at læse hans indlæg fordi de er så langt ude og morsomme i deres hysteriske verdenssyn. Hysteri, sindslidelse navngivet af grækerne, der mente, at den var sygdom i livmoderen (chysteria).

  David Trads er evigt høj på de marxistiske poppers og som mange stofafhængige lever han i en drømmeverden og nægter enhver virkelighed som forstyrrer hans trip.

  Derfor kan det være ganske morsomt, hvad der kommer på tryk af hans rablerier som f.eks denne: “Giv os håb om, at det nok skal gå alt sammen. At det multikulturelle samfund er en fordel, som vi bør omfavne.”

  Kommentar by A-mad — 15. december 2015 @ 11:46

 15. De har jo hele tiden vidst, at multi-kulti ikke ville fungere. I England har socialisterne jo åbent sagt, at de inviterede de fremmede til landet, for at tvære Tory’ernes næser rundt i sølet.

  Og det er da det samme i Danmark. Enhver idiot kunne da regne ud, hvad der ville ske, når man fyldte Danmark op med krigeriske arabere og negre, der på hjemmefronten havde vist, at de ikke var i stand til at bidrage positivt til et værdigt liv.

  Og nu kan idioter som Trash så gøre sig interessante med rablende ævl om elendighederne, som han og hans venner har lavet.

  Kommentar by Svend — 15. december 2015 @ 12:00

 16. Trads? Hvem?

  Kommentar by Bedste — 15. december 2015 @ 12:08

 17. Så nu klynker godhedsterroristen Dumvid Træls igen, og allahfanden om han ikke klynker efter drømmeledere, der skal trøste Dumvid Træls hvergang vi vantro angribes og dræbes af importerede jihadkriger, ved i samlede flok at tude imagine i kor og andre nytteløse sange ud i gader og stræder og tilbyde vores anden kind til næste angreb, fordi vi bliver da nødt til at tro på, at den 1400 årige jihadkrig da snart slutter, ik´…..
  Tro kan flytte bjerge, siger man jo, men godhedsterroristerne som Dumvid Træls kan ikke flytte noget bjerg med deres tro på sameksistens med muhammedaner, når muhammedanernes tro er fyldt med anvisninger på, hvordan vi vantro skal dræbes ved sværdet, så tror jeg ikke på fakkeltogs godhedsterroristernes tude sange kan flytte noget som helst mod muhammedanernes sværd. Det eneste fredelige der kan være ved dette, er vel bare, at muhammedanerne hugger hoved af de falske tone TroBadur godhedsterrorister. Det ville moske være dejligt fredeligt at slippe for de støjende trobadur godhedsterroristers ekstreme selvopførelse af falske toner.
  Hvis vi nu bliver i Dumvid Træls fantast drømmeverden, jamen så blev trobaduren i Asterix altid hængt op i træet, da denne var uudholdelig at høre på, lizzom den virkelige verdens godheds trobadur, men i den virkelige verden bliver de nok hængt op i lygtepæle og kommer ikke ned igen, fordi musik og sang jo også er en fornærmelse i jihad troen.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 15. december 2015 @ 12:33

 18. Vi har altid været et multikulturelt samfund – som kunne fungere med stor rimelighed og sammehængskraft – indtil vi fik muslimerne til landet og i en mængde aldrig set før. Siden da er det blevet til et multikulturelt samfund i ulykke – uden dem ville vi ingen væsentlige problemer have ud over hvad man kan forvente og håndtere.

  Det er islam og muslimerne der har skylden for samfundets ulykke og muslimerne gør det bevidst og med fuldt overlæg – for det skal de iht. koranen m.v. Stigmatisering? – ja da – men man må da kunne påpege ondets rod, når det er så indlysende og beviseligt på alle måder.

  Hvornår slipper vi for betegnelsen fremmedhad, indvandrerfjendsk osv.

  Det er vi ikke!!!! Vi er islam og muslimfjendsk og hadet til dem er de selv skyld i – forsvind ud af vores land – mit største juleønske til dato….

  Kommentar by Black Watch — 15. december 2015 @ 12:50

 19. “Tænk hvis statsministeren eller oppositionslederen valgte at udtænke en vision og fremlægge en plan for, hvordan vi – selvfølgelig – sagtens og med fordel til alle kan leve multikulturelt?”

  Den plan med tilhørende vision og MLK tale har vi ventet på i 40 år.

  Trads kunne jo finde planen et eller andet sted, og så ellers selv skrive visionen og talen.

  Sagen er dog nok den, at han kun kan finde visionen. Og den for man ikke noget meningsfuldt ud af.

  Kommentar by Hans Und — 15. december 2015 @ 15:15

 20. Kan det passe, at DDT stadig skriver i JP? Hvorfor?

  Kommentar by bastardo — 15. december 2015 @ 15:30

 21. @ Black Watch

  Det er ikke muslimernes skyld, for det ville kræve, at de handlede med overlæg, hvad de ikke kan gøre, da de ikke forstår vores samfund. Dét er et problem! Men det er vores selvskabte problem.

  De eneste, vi kan kræve til ansvar er os selv, herunder muligvis de, der hylder konstruktivistiske fantasier såsom Det Multikulturelle Samfund, Det Nye Europa, m. v.

  Konstruktivismen er præcis dét, alle “rigerne”, “unionerne”, og hvad de nu kalder sig, har haft tilfælles. Konstruktivismen har Fanden skabt! Og det er mere end rimeligt, at vi skynder os at gøre det gældende over for de, der i vor tid stadig hensynsløst virker for endnu flere af disse konstruktivistiske luftkasteller, som ikke har respekt for andre menneskers livsdrømme og håb.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. december 2015 @ 16:06

 22. “…hvilke ulykker den muslimske indvandring angiveligt påfører os..” Øøh, tjek lige http://www.thereligionofpeace.com. Mere end 27.000 terrorangreb og ca. 2 millioner døde uskyldige siden 9/11. Så ‘angiveligt’ er vist skudt ved siden af…

  Det undrer mig, at muslimer partout SKAL lyve om snart sagt ALT, men det undrer mig ikke, at de stjæler sætninger fra store mænd som fx ‘I have a dream’. Hvornår har man nogensinde hørt om en muslim, der har fundet på noget som helst, da slet ikke geniale sætninger.

  Kommentar by Andersine — 15. december 2015 @ 16:20

 23. Lad os lige få det på plads: Hvem er det, der ikke taler pænt om dem? Såvidt jeg kan se, bliver de kun mødt med skepsis på sociale medier og blogge som denne. Hele regeringen garanterer os, at det nok skal gå altsammen, ja selv Dansk Folkeparti “rækker hånden ud til de af flygtningene, som VIL Danmark”.

  Hvem er de politikere, der hele tiden advarer os og siger, at denne strøm vil føre os lige lukt i helvede? Hvem er de? Fortæl mig det og jeg vil begynde at stemme igen til valgene.

  Som jeg ser det, har vi ikke een eneste politiker som dem, Trads siger, vi har en masse af. Desværre.

  Kommentar by Arne Torp — 15. december 2015 @ 17:39

 24. @22 andersine:

  “Asyl” er faktisk en genial sætning i al sin enkelthed.

  Kommentar by Arne Torp — 15. december 2015 @ 17:41

 25. Jeg er nødt til at korrekse dig Kim. John Fitzgerald blev myrdet af Jack Lavrence, som leverede det dræbende skud. Lavrence var en af mange finskytter (8 hold med flere skytter i hvert), som var blevet hyret til at dræbe Kennedy. Hver skytte blev betalt 50.000 $ for deres arbejde. Jeg vil overlade til dig, at undersøge hvem der hyrede dem.
  Denne kommentar skal ikke på nogen måde, læses som en støtte til David Trads, som jeg synes er et gement røvhul.

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2015 @ 23:58

 26. Svend — 15. december 2015 @ 12:00. Du har ret. Det var Tony Blair, der internt – men ikke offentligt til vælgerne – sagde “at de inviterede de fremmede til landet, for at tvære Tory’ernes næser rundt i sølet.”

  Men socialisternes vælgere sørgede Tony Blair og ligesindede (Helle Thorning-Schmidt, Margrethe Vestager osv?) for ikke hørte om det egentlige formål med masseindvandringen nemlig at sikre tilgang af egne vælgere i fremtiden.

  Det er så gået op for arbejdervælgerne efterhånden at de er taget ved næsen.

  Kommentar by A-mad — 17. december 2015 @ 09:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper