17. august 2009

Politiets ageren – Politiske alternativer

Efter rydningen af Brorsonskirken, er der to centrale problemstillinger som der burde være større fokus på.

Politiets ageren, alternativer

Det gav gode billeder, da venstreradikale forsøgte at stoppe politiets bus, og kritikken er især koncenteret omkring brugen af peberspray og otte meget omtalte knippelslag. Der skal selvfølgelig være styr på politiets brug af magt, men vi har at gøre med kyniske venstreradikale, som bevidst iscenesætter konfrontation med massemedierne for øje.

Selvfølgelig skal politiet bruge pebersprays mod folk der obstruerer deres arbejde, og der er intet forkert er at i trække knipler mod samme. Betjenten kunne nok godt have droppet det sidste af de otte slag, men hun har haft masser af chancer for at undgå konfrontation. Hun skulle selvfølgelig være blevet anholdt efterfølgende, og lagt i håndjern i bunden af et ’salatfad’.

På videoen ser man en anden kvinde stå i vejen for en betjent, og da han hastigt skubber hende væk, skriger hun febrilsk – “Du slog mig!”. Der mangler konsekvens. Venstreradikale opfører sig som om, de står i kø ved en forlystelse i Djurs Sommerland. Den nuværende kurs virker ikke – hvad blev der af vandvogne, tåregas og gummikugler.

(fra Politiken.tv, der har billederne fra venstreradikale Monsun)

Som Ralf Pittelkow formulerede det i Jyllandsposten. Man kan ikke bebrejde politiet, at de anvendte “de midler, der var nødvendige” for at løse opgaven. Det ville være langt værre, hvis politiet besluttede sig for at se gennem fingre med ulovligheder, af frygt for uroligheder.

Politiske alternativer

Helle Ib var forbavsende skarp i BT. Man kan ikke som Poul Nyrup sige, at man ‘ikke vil ind i juraen’, eller som Søvndal tale om behovet for endnu et kig på sagerne. Vil man lade irakerne blive, så må man fremlægge en alternativ asylpolitik. Alt andet er hykleri.

“… mange af de kritiske politikere slipper i disse dage af sted med at flashe følelser frem for at gøre dét, de er sat i verden for: At lave ansvarlig politik, der både kan holde principielt og i praksis, og som har befolkningens opbakning.”

Spørgsmålet er således ikke, som Kirkeasyl spørger på propagandistiske cafe-postkort, hvorvidt Makmoud skal hjem til Irak, men hvorvidt gældende dansk lov skal overholdes.

Læs også Troels Heeger og Søren Villemoes på Konflikten om Nyrups ligegyldige moralisme.

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/7133/trackback

14 Comments »

 1. Du skriver meget præcist: ‘Venstreradikale opfører sig som om, de står i kø ved en forlystelse i Djurs Sommerland’. Det er nok her hunden ligger begravet? De Venstreradikale søger et nyt livsindhold efter Muren og Jerntæppets fald og de kommunistiske diktaturers sammenbrud. Deres kommunistiske forbilleder faldt som dominobrikker. Deres religiøse drift slår hurtigt igennem igen i sindet på disse mindre intellektuelt begavede, der netop har set opløsningen af deres hidtidige religion, kommunismen. De vil nu være martyrer for islam. Så slipper de igen for at tænke selv – de har jo haft ondt i hovedet af samme årsag siden 1989!

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 17. august 2009 @ 14:35

 2. Pudsigt! hvilken omsorg der er omkring irakerne fra Brorsons Kirke. Når der skal samles ind til de sultende i det evindelig fattige Afrika – med de fantastiske naturressourcer – taler man om 80-100.000 døde OM DAGEN!

  Vi får samtidig oplyst at det nytter noget, og at det blot koster en femmer at brødføde en sultende i den 3. verden. Det må betyde at omkostningerne for en asylant her i landet, der vel med det hele gennemsnitlig løber op i flere hundredetusinde kroner, i stedet (dog kun regnet på årsbasis) kan brødføde rundt regnet hele verdens hungerhær … en hel dag.

  Nu er jeg ikke mere dansker end at jeg for længst har indset, at socialister er mere forelskede i sig selv og deres ideer, end dem ideerne tilsyneladende er rettet imod.

  Men alligevel! Kan vore røde venner ikke istedet tale med irakerne om, at deres uberettigede og urimelige krav trækker fokus væk fra ulandene. Helst uden at de opdager, at de af selvsamme er blevet misbrugt i et ideologisk korstog, selvfølgelig.

  Omvendt ville det også være egoistisk af os, at give opholdstilladelse til disse fantastiske mennesker, der i stedet kunne gøre så meget for deres fædreland, som vi og amerikanerne har givet dem tilbage fra Saddam Hussein.

  Eller er al virakken så spidsfindigt skruet sammen, at limsnifferne der lå og poserede på fortovet vil hævne fjernelsen af Saddam Hussein som leder af det kommunistiske Baath-parti, som han jo styrede lige så glimrende, som alle andre kommunistledere har styret deres partier op gennem forrige århundrede.

  Kommentar by DeTreAber — 17. august 2009 @ 14:49

 3. En stor del af medløberne og dem der syntes det er “hipt” , var knap nok født i 1989 men de har self. “gode” førere som er fuldstændig ansvarsløse.

  Kommentar by PeterBr. — 17. august 2009 @ 14:50

 4. Apropos cafe-postkortet….
  Jeg kom i tanke om de her plakater:

  http://amilabosnae.urbanblog.dk/2009/06/18/einstein-var-ogsa-flygtning/

  Kommentar by BE — 17. august 2009 @ 15:09

 5. http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-24316277.html
  På denne video fra tv2 13/8 ses en aktivist kravle ind under bussen 40 sekunder henne. Politiet når at få ham fjernet, inden bussen sætter i gang. Gys. Tænk hvis….. Hvad tænker sådan en fyr dog på?

  Ligeledes sidder en chauffør i bussen, der bliver bombarderet med kasteskyts, og så sætter aktivister sig gud hjælpe mig foran bussen. Hvad tænker de mennesker dog på? Er de ikke klar over, hvor let der kan ske en ulykke. Det må have været en meget koldblodig chaffør på politibussen, hvis fod har hvilet helt roligt på pedalerne. Hatten af for ham.

  Lyt til aktivisternes hysteri og råben til ordensmagten:
  ”Fis af med jer”
  ”Pis hjem”
  ”Bøssekarle”
  ”Fuck jer”
  ”I er sindssyge”
  ”Hvad laver I her”
  ”Røvhuller”
  Læg mærke til fyren, der forsøger at tirre politiet til at slå.

  Det er nøje indstuderet, hvordan de skal forsøge at få politiet til at blive vrede. Jeg må desværre sige, at ikke ét uddelt knippelslag var for meget, så vidt jeg kan se.
  Læg fx mærke til pigen i den røde trøje, der nærmest tigger om at blive slået. Hun får da også 2 slag til sidst.

  Kommentar by boppo — 17. august 2009 @ 15:14

 6. Det her må være de relevante paragraffer i straffeloven:

  § 119. Den, som med vold eller trussel om vold overfalder nogen, hvem det påhviler at handle i medfør af offentlig tjeneste eller hverv, under udførelsen af tjenesten eller hvervet eller i anledning af samme, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling, straffes med bøde eller fængsel indtil 8 år.
  Stk. 2. På samme måde straffes den, som, uden at forholdet falder ind under stk. 1, fremsætter trusler om vold, om frihedsberøvelse eller om sigtelse for strafbart eller ærerørigt forhold mod nogen, der af det offentlige er tillagt domsmyndighed eller myndighed til at træffe afgørelse vedrørende retsforhold eller vedrørende håndhævelse af statens straffemyndighed, i anledning af udførelsen af tjenesten eller hvervet, eller som på lige måde søger at hindre en sådan person i at foretage en lovlig tjenestehandling eller at tvinge ham til at foretage en tjenestehandling.
  Stk. 3. Lægger nogen ellers de nævnte personer hindringer i vejen for udførelsen af deres tjeneste eller hverv, straffes han med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.

  § 120. De i § 119 foreskrevne straffe finder, når de dér nævnte handlinger iværksættes ved hjælp af opløb, anvendelse på dem, der anstifter til eller leder opløbet, og på de deltagere, som undlader at efterkomme øvrighedens lovlig forkyndte påbud til mængden om at skilles.

  § 121. Den, som med hån, skældsord eller anden fornærmelig tiltale overfalder nogen af de i § 119 nævnte personer under udførelsen af hans tjeneste eller hverv eller i anledning af samme, straffes med bøde eller fængsel indtil 6 måneder.

  https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=113401

  Kommentar by BE — 17. august 2009 @ 15:28

 7. BE:
  Hovedsageligt vil der blive brugt paragrafferne i ordensbekendtgørelsen. Altså opførsel der er egnet til at forstyre den offentlige orden, deriblandt sammenstimlen, slagsmål, råben, formærmelig osv.

  De forskellige sigtelser giver bøde på 600 kr., dog giver slagsmål 800 kr. og op til 1500 kr. såvidt jeg kan huske.

  Kommentar by Anders Kusk — 17. august 2009 @ 15:54

 8. Jeg tror også at en del af forklaringen på “aktivisternes” adfærd er simpel masochisme. Her har nogle af de kiksede “humanister” muligheden for at blive behandlet hårdt af store stærke mænd … uhmmm. Helt gratis. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at en del af disse kvinder har væres sjaskvåde i trusserne af allerede inden det rigtig gik løs.

  Kommentar by Peter R — 17. august 2009 @ 16:01

 9. @3.PeterBr. Du har nok ret med de autonome, der vist mest er skolesøgende eller teen-age drop-outs fra Rungsted og omegn? Men bedstemødrene og demonstanterne efterfølgende på Christiansborgs Slotsplads, i Århus osv? De var vækkede igen, tror jeg. Jeg ved ikke, hvormange det drejede sig om. Angiveligt i titusindvis? Bare at være tilstede og høre dem synge ‘We shall overcome’ ville have været kanon!

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 17. august 2009 @ 16:12

 10. Den største skandale er selvfølgelig (at de aldrig skulle have været i vores land), men samtidig at div. lallende regeringer har ladet dem vente i årevis. De skal hjem med det samme, alt andet er fuldstændig grotesk. Både for os og for flygtningene.

  Kommentar by Fritz — 17. august 2009 @ 16:30

 11. Det anbefales at læse Birthe Rønn Hornbechs 2 seneste kronikker.

  1. Jyllands-Posten: Med lov skal land bygges: http://jp.dk/opinion/kronik/article1781156.ece
  2. Berlingske Tidende: Den humanitære opholdstilladelse http://www.berlingske.dk/article/20090815/kronikker/708150059/

  Hvis man vil lære de grundlæggende principper for et retsstat at kende, så er det her. Det kan ikke siges bedre. Og hvor er det vigtigt at det bliver sagt og læst og lært!

  Birthe Rønn Hornbech er et principfast menneske, der også kan skrive med vid og bid:
  “Jeg vil ikke lade mig presse af de selvudråbte næstekærlige mennesker, der sender mig hadefulde og truende breve, hvorved de ufriviligt demonstrerer, at næstekærligheden så sandelig ikke er et sindelag, men ren politik og kun vedrører særligt udvalgte grupper.”

  Kommentar by Niels P. — 17. august 2009 @ 18:03

 12. 10.Fritz

  Totalt enig med dig : når sagsbehandlingerne er overstået skal hjemsendelserne effektueres.

  Efterhånden må der da snart opstå nogle tanker om hvad det er vi giver vores egne børn og børnebørn i arv.

  Al erfaring fortæller os at vi skal være endog meget varsomme med at tage imod folk med den arabisk-islamiske kultur bagagen.

  Var det kinesere,indere eller andre Østasiater vi havde åbnet vores døre for, havde vi aldrig haft de problemer vi har idag.

  Til gengæld havde der så givetvis ikke været det materiale som venstrefløjen havde kunnet opdyrke som ofre – og gad nok vi de hvad de så havde fundet på ?

  De optræder som nogle skrupforkælede møgunger, der trænger til nogle voksne der kan sætte nogle rammer for dem !

  De leger og de ødelægger og de er skide ligeglade bare de får lov til at udfolde deres destruktive evner og det er dem inderligt ligegyldigt hvem det går ud over- når bare det IKKE bliver dem selv !

  For SÅ hyler de pivende op og viser sig som de forkælede unger de er : de beder om reaktioner på deres aktioner og når de falder vil de alligevel ikke lege med mere.

  For det var jo ikke lige de reaktioner de forventede – og de har jo ellers lært at få det som de VIL ha` det.

  Deres forældre må græmme sig over at have opvækstet sådan nogle forkælede skvat.

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. august 2009 @ 18:25

 13. @ nti-marx, du skriver: De Venstreradikale søger et nyt livsindhold efter Muren og Jerntæppets fald og de kommunistiske diktaturers sammenbrud.

  WJ: Vås! De fleste var ikke politiske aktive før 1989, færre var politisk bevidste og en lille gruppe var ikke engang født dengang.

  Kommentar by WilliamJansen — 18. august 2009 @ 06:49

 14. @13.WilliamJansen. OK,OK! Men ‘bedstemødrene’? Se iøvrigt 9. Det har imidlertid ikke været let, at kaste sig på knæ i marxistsik ekstase siden 1989. Jeg tror Islam har opfyldt et semireligiøst behov hos mange venstreorienterede i Vesten – og desværre må vi frygte at islamomarxismen vil vokse. Mange arabiske diktatorer f.eks Saddam Hussein var islamomarxist og allieret med kommunistledelsen i Moskva, der leverede våben, militær hjælp- og assistance til hans socialistiske regime.

  Kommentar by anti-marx anno dazumahl — 18. august 2009 @ 17:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper