19. december 2015

Glem alt om lighed for loven: Politiet opgiver straffesag mod venstreradikal trods flere øjenvidner…

Nationalsocialisten der i efteråret afbrændte en minibus ved Lyngbygaard Asylcenter fik torsdag 1,5 års ubetinget fængsel for flere tilfælde af hærværk, begået med et såkaldt ‘etnicitetsmotiv. KSD-bloggen sammenligner dommen med den der faldt i Nanna-sagen, hvor tre indvandrere angreb et ungt par med flasker og jernkæder, og blot fik to måneders ubetinget fængsel. Parret måtte tilbringe 1. juledag på Rigshospitalets traumecenter. Den anden sag forblev et forsikringsspørgsmål.

Jeg ville som konservativ gerne kunne sige, at alle er lige for loven, men der hersker tydeligvis vidt forskellige standarder. Der er nul tolerance i forhold til enhver form for aktivistisk højrefløj, og selv noget så uskyldigt som klistermærke- og plakatopsætning ender nemt med DNA-efterforskning og bødeforlæg. Derimod er der masser af snor til voldelige venstreradikale, blandt andet tydeliggjort ved den systematiske chikane mod For frihed. For et halvt års tid siden bloggede jeg om et overfald på A. & S., to unge For frihed-demonstranter. De blev angrebet på hjemturen, mere eller mindre koordineret over sociale medier af kendte venstreradikale.

Flere overværede episoden, udpegede pågældende på billeder, og man skulle således tro der forelå en relativ simpel sag. Sådan gik det ikke. Den ene kunne ikke navngives, og da den anden, en Anders Emil Riis nægtede sig skyldig, opgav Københavns Politi i sidste uge at føre sagen til doms. Sagen blev ikke efterforsket med brug af overvågningsvideo, og to-tre øjenvidner var ikke nok til at gå videre med sagen.

(Københavns Politi opgiver sigtelse mod Anders Emil Riis, 10. december 2015; Se evt. I, II)

(Anders Emil Riis ifm. For frihed-vandringer, maj 2015)

Overfaldet den 11. maj var et af de veldokumenterede, men der har været utallige episoder, og flere er anmeldt til politiet. Stort set alle er gået fri. Enkelte er endt i retten, men typisk for gadeuorden – i praksis, for at have konfronteret politiet lidt for aggressivt.

Der har eksempelvis været afholdt et retsmøde om et overfald med ‘en skraldespand’ der fandt sted for et par måneder mod F. & A2 fra For frihed. I den forbindelse blev midaldrende Susanne Dahl idømt en bøde for gadeuorden, og det er hverken første eller anden gang. Sidste år blev hun eksempelvis anholdt under feministisk besættelsesaktion (med en foldekniv). Hun deltager fast i moddemonstrationerne, og politiet må ofte fjerne hende fysisk. I For frihed-kredse kaldes hun for ‘Skrigeren’.

(Susanne Dahl ifm. For frihed-vandringer, august-september 2015)

En 17-årig pige ved navn Cecilie Bjerregaard Glundø med “gulerodsfarvet punkhår, nitter og ringe i ansigtet” var også en del af sagen, og fik ifølge min kilde også en bøde. Hun går ifølge Facebook på Det Fri Gymnasium. Det forklarer en del.

(Cecilie Bjerregard Glundø på Facebook, 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71409/trackback

18 Comments »

 1. Den hårde kriminalitet er steget igen – Justitsministeren og medierne: Danmark er blevet tryggere

  https://ksdha.wordpress.com/2015/12/19/den-haarde-kriminalitet-er-steget-igen-justitsministeren-og-medierne-danmark-er-blevet-tryggere/

  Kommentar by KSD — 19. december 2015 @ 21:18

 2. “KSD-bloggen sammenligner dommen med den der faldt i Nanna-sagen, hvor tre indvandrere angreb et ungt par med flasker og jernkæder, og blot fik to måneders ubetinget fængsel.”

  Her er linket:
  https://ksdha.wordpress.com/2015/12/18/haervaerk-mod-asylcenter-gav-18-maaneders-ubetinget-faengsel-indvandreroverfald-med-jernkaeder-gav-2-maaneder/

  Kommentar by KSD — 19. december 2015 @ 21:22

 3. #3 Ja det kan AFA nok finde ud af at misbruge.
  God artikel, som sætter fokus på et problem der har eksisteret i mange år: at overfald, hærværk, røveri, trusler og anden intimidering mod kritikere af masseindvandringen enten ikke efterforskes, det gøres mangelfuldt og fører dermed ikke til retssag eller der dømmes grotesk mildt.

  Kommentar by Jens — 19. december 2015 @ 22:19

 4. Den aftale der er mellem befolkningen og de folkevalgte er ikke længere eksisterende.
  Når man med lovgivningen i hånden begynder at forskelsbehandle på baggrund af holdninger er alt oppe i luften.
  Jeg forstår simpelthen ikke hvad den lovgivende den udøvende og den dømmende magt i det her lille land får ud af at gøre sig uvenner med de mennesker der holder hånden under dem.
  Det er dumt, men arrogance gør blind.

  Kommentar by Frank Hagmann — 19. december 2015 @ 22:35

 5. Så er det rart at vide at vi har en justitsminister der går meget op i lov og ret. Not…

  Kommentar by Vagn Henning — 19. december 2015 @ 22:40

 6. Lars Bo jeg kendte personligt gik der:
  http://www.gravsted.dk/person.php?navn=larsboenselmann
  Anne Dorte Michelsen gik der eksempelvis, så vidt jeg husker, også:
  https://youtu.be/v9kPAGPycRM
  Hedegaard var såmænd lærer, forbehold kan være både nødvændige og tillige yderst gavnlige når vi giver korte karakteriseringer af diverse:
  http://www.information.dk/243637

  Kommentar by Peter Buch — 20. december 2015 @ 00:08

 7. -> KSD

  Jeg har smidt linket ind i artiklen. Var en forglemmelse.

  Kommentar by Kim Møller — 20. december 2015 @ 08:56

 8. Hyggelige typer. Godt at deres gerninger bliver husket og dokumenteret her.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. december 2015 @ 09:41

 9. Dommeren: “jeg har især lagt vægt på at Anders Emil Riis nægter”

  Fed begrundelse for at frafalde tiltalen.
  Hvis Anders Emil får stjålet sin telefon skal anklagemyndigheden nok finde fældende bevis.

  Kommentar by k.m. — 20. december 2015 @ 10:48

 10. @ Kim Møller

  Det er helt i orden.
  Og i øvrigt tak for, at du nævner min artikel.

  Kommentar by KSD — 20. december 2015 @ 12:46

 11. Ulighed for loven er et faktum i hele den vestlige verden:

  https://www.youtube.com/watch?v=9tjJvA9lQnQ

  Kommentar by Margrethe — 20. december 2015 @ 17:15

 12. Det her er det rene vand ved siden af UK: http://www.breitbart.com/london/2015/12/11/enemy-of-the-state-tommy-robinsons-new-book-says-he-believes-the-state-tried-to-have-him-killed/

  Kommentar by Hodja — 20. december 2015 @ 22:31

 13. Har vi noget info om dommeren? Det må da være en gammel 68’er, som har røget for meget hash i sine unge år. Han baner jo vejen for selvtægt med sin slatne afgørelse.

  Kommentar by Per J. — 21. december 2015 @ 11:51

 14. #13 du har helt ret, dog er det anklagemyndigheden og ikke dommeren der har truffet afgørelsen. Dommeren venter først i retten og der nåede sagen desværre ikke hen. Politi og anklagemyndighed svigter fælt!

  Kommentar by Jens — 24. december 2015 @ 07:25

 15. #12 interessant artikel, det er ikke nemt at være kritiker af den hæmningsløse masseindvandring. En af mine gamle venner blev for få år tilbage anholdt og fik ransaget sit hjem i Nordsjælland af tyske(!) og danske betjente. Sad fængslet 5 måneder i Helsingør og derefter sendt 2 måneder i et fængsel i Frankfurt. Sigtelsen? At han havde sendt musik med “hadske” budskaber til Tyskland. Blev købt fri på kaution og nu tre år senere frikendt. Ingen erstatning men store personlige omkostninger i form af de 7 mdr i fængsel, mistet arbejde og tabt arbejdsfortjeneste, ikke set sine børn osv osv. Der voksede min foragt for EU også en del

  Kommentar by Jens — 24. december 2015 @ 07:55

 16. Den anden person med det sorte tøj hedder Anders Jæger.

  Kommentar by Jens Hansen — 24. marts 2016 @ 12:40

 17. Den uidentificerede gerningsmand hedder Anders Jæger.

  Kommentar by Jens Hansen — 24. marts 2016 @ 12:41

 18. Du tænker på Anders Jæger Pedersen. Kan du komme med din kilde, så skriv til mig på Facebook.

  Kommentar by Kim Møller — 24. marts 2016 @ 17:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper