20. december 2015

Turistbranchen lider ingen skade, men ‘kommunikations- og branding-eksperter’ er oprørte…

Det eneste problem ved de her selvsvingsartikler om den danske højreregerings iboende ondskab, er sådan set kun at de ikke oversættes til arabisk, pashto, urdu, kurdisk mfl. Fra Ekstra Bladet – Eksperter raser mod Støjberg.

“Selv om VisitDenmark tidligere i dag kunne berette, at turistbranchen sædvanligvis ikke lider skade ovenpå international kritik af Danmark, så er tonen noget mere hård overfor regeringen og Inger Støjberg, når det kommer til kommunikations- og branding-eksperter.

– Man har holdningen, at det, vi gør, er helt i orden til trods for, at vi bevæger os på kanten af FN-konventionen. Man vinder måske det enkelte slag, men man taber krigen på lang sigt. For man tror jo ikke på, hvad Inger Støjberg siger. Man ved godt, at hun er sendt i byen af regeringen og af Dansk Folkeparti, som skal have nogle indrømmelser, siger Sune Bang, kommunikationsekspert og administrerende direktør i Kommunikationsbureauet København. …

Mads Mordhorst som er branding-ekspert, historiker og lektor på CBS’ Institut for Ledelse, Politik og Filosofi mener også, at fortællingen om Danmark har ændret sig, fordi de dårlige sager gentager sig og dermed er blevet et mønster, udlandet genkender Danmark ved.

– Historien i Washington Post står jo ikke alene, men er en del af en række kritiske historier, som udspringer af sager som annoncerne i de libanesiske blade, Muhammed-tegningerne og grænsebomme. De står i kontrast til den tidligere fortælling om det lykkelige velfærdsdanmark, siger han.”

(Washington Post, 18. december 2015: Denmark wants to seize jewelry and cash from refugees)>

“The idea of seizing jewelry from people who are fleeing has a particularly bitter connotation in Europe, where the Nazis confiscated large amounts of gold and other valuables from Jews and others.” (Washington Post, 18. december 2015)

“It is pretty telling about the current Danish policies that [some] are not quite sure whether this is a hoax or not… In this case, it’s real..” (Zachary Whyte, antropolog, Københavns Universitet)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71437/trackback

17 Comments »

 1. Det bliver ikke bedre, nu hvor det løsgående missil slog ned i Det Radikale Venstre. Venstre ved man hvor man har, især Jens Rohde står for troværdighed.

  ps. ironi kan være anvendt.

  Kommentar by k.m. — 20. december 2015 @ 10:31

 2. Det kunne jo også tænkes, at folk flest – d.v.s. potentielle turister, der ville overveje at besøge vort land – ikke tænker som sjovnalisterne ved Washington Post, Pølletiken eller Ekstrabladet. Så jo mere ‘negativ’ omtale disse sprøjter giver os, des flere vil netop gerne hertil. – En slags ‘Trump-effect‘…

  Kommentar by Voldposten — 20. december 2015 @ 10:42

 3. Hvorfor er der ingen der fortæller udlandet at “The idea of seizing jewelry from people who are fleeing” ikke er andet end bistandslovens kriterier for at modtage offentlig bistand?

  Det relevante afsnit taget fra Wiki : https://da.wikipedia.org/wiki/Kontanthj%C3%A6lp

  “Formue er for eksempel penge og værdier, som let kan omsættes til penge – også ejendom, bil og sommerhus anses som formue. For enlige må ens formue ikke være over 10.000 kroner og for ægtefæller er beløbet på over 20.000 kroner.”

  Kommentar by Santor — 20. december 2015 @ 10:58

 4. Artiklen i Washington Post var ikke ligefrem forsidestof, som danske medier gør det til. Og de mange indlæg i kommentarsporet var stort set alle positive over for det danske initiativ og stærkt kritiske over for vinklingen af artiklen og kaldte det for dårlig journalistik.

  Danske medier greb begærligt historien og gjorde dårlig journalistik endnu dårligere.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. december 2015 @ 10:59

 5. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 20. december 2015 @ 11:19

 6. Selvfølgelig lider touristbranchen ingen skade – tværtimod. Tourismen i Tyskland (Bayern) og Østrig lider derimod, selvom det forties i offentligheden. Og heller ikke den danske eksport vil lide skade.

  Journalistisk Venstreparti fører bare klassisk udskamningskrig mod den notorisk onde regering gennem deres netværk af udenlandske journalister.

  Man kommer her til at tænke på den internationale aktivistiske udskamning af den danske ikke-socialistiske regering under og efter COP15 i ‘Hopenhagen’, hvor Lars Løkke blev hængt ud som den onde skurk, der ødelagte det hele.

  Nu ville man så ved COP21 i Paris eksplicit tage ved lære af københavner-fiaskoen og forhandle på den stik modsatte måde, og CAN fik også lige sendt en hadegave til Lars Løkke ved at tildele Danmark den negative ‘Fossil of the Day’-pris, så Danmark kom i selskab med bl.a. Saudi Arabien i obstruktion af klimamålene.

  Men hvad fik man så ud af COP21: En stor gang varm luft, som på ingen måde var ‘bedre’ end københavner-fiaskoen med Lars Løkke. Men det vigtigste resultat var den internationale udskamning – de gode mod de onde.

  Apropos – så er læren fra COP15–fiaskoen i København fantastisk morsom at læse:

  “Organisers of the Paris Climate Conference have learned from the lessons of Copenhagen, where the presence of so many major political personalities dragged the conference down into chaos. To prevent political matters from hijacking the event, France has decided to invite heads of state to the opening of the conference on 29 November, but not to the negotiations themselves.”

  Kommentar by traveler — 20. december 2015 @ 11:45

 7. P3 nyhederne kl 12 har lige fortalt om en betjent ved navn jacob/jakob nielsen der har skrevet et facebookopslag (….) om at “han ikke er blevet betjent for at plyndre folk for deres ejendele”, og at opslaget er delt over 10.000 gange.
  Citat slut. Det var altså en “nyhed” P3 mente var utrolig vigtig at få med..

  Kommentar by per — 20. december 2015 @ 12:05

 8. Her, “facebook går amok” over det tilsyneladende ifølge EB: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/facebook-gaar-amokjeg-blev-ikke-politimand-for-at-plyndre-flygtninge-for-deres-ejendele/5879542

  Kommentar by per — 20. december 2015 @ 12:13

 9. @6 Kommentar by traveler — 20. december 2015 @ 11:45

  @ COP 21 Paris. Ja, flotte resultater vores førende politikere og statsmænd fører sig frem med. Kina tilslutter sig aftalen imod at de stadig forbliver betegnet som et “u-land”, med de tilhørende goder det nu giver.

  og ellers:

  OPSIG KONVENTIONERNE.
  START REPATRIERINGERNE.

  Kommentar by Neuhammer — 20. december 2015 @ 13:51

 10. Den evige optagethed af, hvad naboerne mon tænker afspejler danskernes sippenippede småborgerlighed og provinsialisme. Centrale træk i nationalkarakteren desværre.

  Kommentar by Nils — 20. december 2015 @ 13:51

 11. Mads Mord(horst?) som er branding-ekspert, og den slimede bande af havstuderede journalister har selvsagt travlt med at udnytte ringe amerikanske WP-skriverkarle til at bagvaske Danmark. Mig bekendt blev Jøder og andre stakler plyndret i 30-erne ved udrejse og ikke ved indrejse. Ingen immigranter bliver udplyndret i DK ved udrejse men skal som alle andre betale for deres ophold ved ankomst, medmindre selvfølgelig at de kender det magiske ord “ASYL”.Der er sandelig langt fra “Watergatestandarden” til de sølle journalist skrog, der nu befolker Washington Post

  Kommentar by Pseudonym — 20. december 2015 @ 13:59

 12. Når jeg ser de programmer om grænse kontrol, hvad der forsøges og smugles ud af landets af penge af indvandrere, der skal såkaldt hjem på ferie. Det er jo store summer og når de oveni skylder i skat også er på hjælp.
  Så hvorfor ikke også tage penge når der rejses ind. Der er jo regler for hvor meget man må indføre og udføre. Lad dog guldet blive i tænderne.

  Kommentar by P — 20. december 2015 @ 16:36

 13. Gør noget der modvirker invasionen.

  Nægt asyl til alle mænd mellem 12 og 70 år.
  De udgør en sikkerhedsrisiko og er en flok nassende kujoner, der er ligeglade med deres egne kvinder og børn. De bliver aldrig integreret. Men en evig økonomisk byrde.

  Alternativ DF kræv, at alle asylansøgere skal skrive under på, at de rejser frivilligt hjem. Når FN har lavet en fredsaftale.

  Kommentar by XXXXX — 20. december 2015 @ 20:45

 14. ->12: 2 asylansøgere i Tyskland har sat ild til ‘flygtninge-center’ fordi det går for langsomt med at få udstedt pas, så de kan tage på tur til hjemlandet. Sagen vil med garanti indgå i mediernes angivelse af højrefløjens ildspåsættelser i Tyskland.

  Kommentar by Hodja — 20. december 2015 @ 22:52

 15. Nu tror MSM, diverse brandingseksperter og andet venstreorienteret sammenrend, at fordi der kommer en kritisk artikel i et MSM i USA så er Danmarks omdømme ødelagt.
  På en skiferie i Italien kort efter muhammedkrisen bedyrede en italiener overfor mig, da han erfarede at jeg kom fra Danmark, at i alt fremtid ville han kun drikke dansk øl.
  Jeg er sikker på at Danmark i mange og vide kredse ses som et foregangsland.
  Jeg er også sikker på at hvis Danmark opsiger konventionerne, så vil det starte en lavine og en helt nødvendig revision af konvetionerne vil ske!

  Kommentar by Robert R — 20. december 2015 @ 23:05

 16. Mads Mord og sejler Kløvedals søn holdt Danmarks bashing møde i TV2.
  Hvad den ene ikke kunne finde på kunne den anden så supplere med Så tåbeligt at det er nærliggende at tro de begge har gået på journalisthøjskole!
  Så fortsatte de med en hr Rohdes promoverings program!!!Hjælp!!!

  Kommentar by Pseudonym — 21. december 2015 @ 09:54

 17. “Man skal ikke kaste med sten når man selv bor i et glashus.”

  USA har ikke ret til at kritiserer Os, for Vores flygtninge -og indvandrepolitik. Når De selv udfører en meget racistisk politik.

  Fx Deres hvide racistiske politi har skudt og mishandlet folk med en anden etnisk baggrund især “sorte” er offer for drab -og politivold.

  Endvidere er der en del fanger i Guantanamo, som har været holdt fanget uden nogle rettergang.

  Herudover står Bush regimet bag en masse drab på 100.000 civile irakere.

  Så derfor skal USA ikke spille politibetjent overfor OS i DK, når De selv har overtrådt de internationale menneskerettighederne gang på gang.
  Sidst men ikke mindst håber jeg snart det går op for regeringen at USA ikke er Vores venner men kun allieret i kampen mod IS på lige fod med andre stormagter.
  Vores venner er alle de andre lande i EU.

  Kommentar by jacob — 21. december 2015 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper