20. december 2015

Paris: Sigøjnere etablerer primitiv lejr af skrot, folkevalgte protesterer, men… de er ‘EU citizens’

Kolonisering er ordet. Fra Daily Mail – The Third World shanty town… in the heart of Paris: Roma gypsies create their own village built from rubbish and scrap in one of Europe’s great cities

“Children’s toys and pushchairs are scattered across the tarpaulin-covered roofs of a Roma gypsy village built from rubbish and scrap in Paris. Youngsters play between the shacks as their parents go about their everyday lives at the camp constructed on an disused railway line next to a ring road in one of Europe’s trendiest cities.

Politicians including France’s Socialist Prime Minister, Manuel Valls, have publicly branded them as foreigners who ‘cannot integrate’ in the French way of life. Mr Valls has continued a policy started by former president Nicolas Sarkozy of razing Roma camps, and trying to deport as many of their occupants as possible.

But this has led to protests from a number of human rights groups, including Amnesty International, which points out that most Roma in France are Romanian or Bulgarian and as such are EU citizens with the right to live and work in the country.”

Oploadet Kl. 10:57 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71443/trackback

27 Comments »

 1. Turistattraktioner?

  Kommentar by tavsen — 20. december 2015 @ 11:59

 2. Hold da kæft, jeg troede først det var et billede fra indien da jeg så det! Men hvis selv svenskerne kan finde ud af at rydde en ulovlig roma lejr så må franskmændene da også kunne, de kunne jo evt bare åbne den togbane der igen..

  Kommentar by per — 20. december 2015 @ 12:11

 3. Dejligt. Europe får det værste fra sydamerika, favelaerne og det værste fra mellemøsten, islam og terrorisme.

  Tak til vores fremsynede politikere siden 1983.

  Kommentar by Dex Dexter — 20. december 2015 @ 12:11

 4. Inden vi får set os om – kommer vi til at finde os i tilstande som i de store sydamerikanske og sydafrikanske slumbyer, med fornedrelse, kriminalitet, prostitution og statens og samfundets kollaps. Ja alle byer kloden over har vel allerede disse slumbyer – I vesten bliver det så muslimerne der klumper sig sammen i områder, hvor de derfra kan destabilisere omgivelserne og til slut overtage samfundene.

  Som vi allerede ser nu – vil det ske via demografi, omfattende landsforræderi fra egne rækker og vold og terror fra muslimernes side og deres medløbere, afsluttende med total underkastelse af den oprindelige befolkning, mod at yde beskyttelsespenge og finde sig i dem og os lovgivning m.m. You name it!

  Julegaven til vores efterkommere – Vi giver dem en “gave”, som består af begyndelsen af starten for vores “vestlige verdens” ophør og reelle undergang – Nice!

  Merry Christmas – Motherfuckers!

  Kommentar by Black Watch — 20. december 2015 @ 12:55

 5. Tak for dit indlæg, Dex Dexter. Bedre ka’ det sgu’ ikke siges! Hvorfor er alle danske/europæiske politikere gået i “flyverskjul”? – Man tør næsten ikke sige det, men mange steder i de europæiske lande mangler man “stærke mænd”. Hvorfor accepterer de politiske ledere det europæiske nationale selvmord?

  Kommentar by Torben F — 20. december 2015 @ 14:10

 6. Så snart venligboere ser det billede, vil de have dem herop, vi kan jo rumme det hele.

  Kommentar by k.m. — 20. december 2015 @ 14:29

 7. 95% af sigøjnerne er tyve. De bliver opdraget til at stjæle. De er også rigeligt repræsenteret i grovere kriminalitet, end simpelt tyveri. Det bedste for os alle vil være, at deportere dem. Som vi for længst skulle have deporteret muhammedanerne. Men sund fornuft er ikke lige det, der rammer de lovgivende forsamlinger i Europa og Nord Amerika. Det er derfor skadedyrene har held til at begå så mange mord og voldtægter, som de gør.
  Der er kun én vej, hvis vi vil undgå muslimsk vold og terror; og det er at deportere muslimer. De har dræbt hundredevis af danskere, uden at domstole og politikere har reageret. Men vi skal nok ind i tusindetallene, før det går op for amøberne på Hoppebotrgen, at det HAR noget med islam at gøre.

  Kommentar by Nielsen — 20. december 2015 @ 15:11

 8. Black Watch :-) Forstår godt dine frustrationer. Man bliver så hamrende træt af de fremmede, og jeg har boet i både Italien og England, hvor zigøjnere hærger store byområder. I England har de den skøre regel, at slår en zigøjnerfamilie sig ned på en virksomheds græsplæne, så kan de være der i ét år, før kan det ikke lade sig gøre at få dem fjernet. Det er lovgivningen, der beskytter zigøjnerne og i endnu et tilfælde sætter den oprindelige befolkning ud på sidelinjen.

  Europa er syg, og vi bukker snart under for den pest, vi er udsat for. Apropos forlyder det, at syrerne tager en særdeles farlig og grim hudsygdom med sig til Europa, og den skyldes en slags dødens bacille, for den er opstået pga. de mange lig, der ligger rundt om i gaderne. http://shoebat.com/2015/12/19/89629/ Og der findes ingen kur mod den. Så man bør herefter iagttage særdeles god håndhygiejne, og jeg finder det rystende, at man kan finde på at sende flygtninge ud i job i børnehaver! Danske politikere må være grebet af en slags massepsykose!

  Kommentar by Andersine — 20. december 2015 @ 15:12

 9. Et hav af franske love er overtrådt, f.eks.:

  – byggelov og bygningsreglement
  – miljølove
  – naturbeskyttelseslove
  – love om vandforsyning, varmeforsyning og kloakering
  – grundlove om ejendomsretten
  – love mod forældres vanrøgt og overgreb mod deres børn
  osv.

  Mange af lovene er reguleret inden for EU-direktiver. Almindelige franskmænd og europæere ville få massive bøder og fængsel for at overtræde alle disse love.

  For sigøjnerne gælder alle disse love IKKE.

  Til gengæld kan man blive anklaget for racisme for at kræve af dem at overholde lovene. Så kommer der indslag i medierne om racisme mod sigøjnerne.

  Kommentar by traveler — 20. december 2015 @ 15:36

 10. Det må være muligt at lave en hjemsendelsesaftale med Indien.

  Kommentar by stop — 20. december 2015 @ 15:44

 11. Det er helt utroligt at de ikke er blevet integreret i løbet af de 1000 år de har været i Europa.

  De kom hertil fra Indien og jeg forstår godt hvorfor Inderne forviste dem.

  Måske bliver den eneste fremtidige løsning at lave særlige “byer” på øde øer ud for Afrikas kyst?

  Kommentar by Sigwar — 20. december 2015 @ 15:51

 12. Som jeg husker det, dengang jeg var bosat i Manila, Filippinerne. Hvor er det dog skønt og eksotisk.

  Kommentar by hartvig jensen — 20. december 2015 @ 16:00

 13. Andersine
  Det er ikke kun på flygtningeområdet, at politikere tænker med røven.
  På motorvejstoiletter fjerner man skillevægge på herretoilettet
  fordi mandlige svin borer gloryhuller til deres perverse fornøjelser.

  Det betyder at der kun er Eet aflåselig toilet på stedet. Bilister der færdes på motorvej kommer til at stå i kø, fordi vejdirektoratet bøjer sig for perverse stoddere.

  I stedet for at gøre livet besværlig for de mange tusind trafikanter
  burde man erstatte gips skillevægge med en 10 mm hærdet stålplade.
  Så kan de perverse svin finde et andet sted at more sig.

  Kommentar by k.m. — 20. december 2015 @ 16:02

 14. -> traveler

  Fik samme tanke. Så når der siges “with the right to live and work in the country”, så glemmer man, uvist af hvilken årsag, at landets love naturligvis skal holdes.

  Kommentar by Per747 — 20. december 2015 @ 16:18

 15. Tja på et tidspunkt bliver det nok os danskere, der må bo i disse telt lejre. Eller er det ved og have stået på i mange år?

  Kommentar by P — 20. december 2015 @ 16:29

 16. Det kunne være sjovt at stå klar med grensaksen på herretoilettet.

  >SNAP<

  Kommentar by Træt — 20. december 2015 @ 16:42

 17. http://jyllands-posten.dk/international/ECE8318224/Sverigedemokraterna-er-nu-Sveriges-største-arbejderparti/
  “En professor kalder det »et mareridt« for den svenske regering, at det sortlistede parti fortsætter fremgangen.” citat slut

  Jeg siger det er en sejr for demokratiet, at befolkningen ikke lader sig tryne af udemokratiske partier, der på alle måder sviner et lovligt parti til.
  Det er også forsøgt med Dansk Folkeparti, men det mislykkedes.

  Kommentar by k.m. — 20. december 2015 @ 17:43

 18. @ 13 k.m. Ja, fæces-skubberne er opfindsomme i klamme sager! Jeg har en anden ide: Man kunne spille ‘interesseret’ inde på den anden side, for de dyrker det, såvidt jeg kunne forstå på speakeren, der fortalte om fænomenet på tv igår, med vildfremmede. Så kunne man have en device klar, en slags musefælde med tænder, fx…. Så gør vedkommende det jo nok aldrig igen. Det kunne også være en lærestreg at bruge super-glue og lime svinet fast. Så skal Falck nok tilkaldes for at save et stykke mur ud…

  Kommentar by Andersine — 20. december 2015 @ 18:33

 19. Masser af berigelse HVER DAG
  http://sn.dk/Helsingoer/Doemt-for-at-overvaage-vej-med-tre-videokameraer/artikel/540259
  Medejer af berygtet villa Den 36-årige, som har serbisk roma-baggrund, er medejer af villaen på Montebello Allé, hvor overvågningen fandt sted, og har tidligere været ansat hos rengøringsgiganten Forenede Service.

  Flere i hendes nærmeste familie har også været involveret i nogle af de rengøringsselskaber, som tidligere arbejdede som underleverandører for Forenede Service, og som er blevet sat i forbindelse med grov udnyttelse af rumænske rengøringsarbejdere.

  Kommentar by tavsen — 20. december 2015 @ 18:36

 20. grov udnyttelse

  pæn omskrivning af MENNESKEHANDEL

  Kommentar by tavsen — 20. december 2015 @ 18:37

 21. Med betjente som ham her skal vi nok få alle ledige pladser og parker dækket med alverdens affald.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/facebook-gaar-amokjeg-blev-ikke-politimand-for-at-plyndre-flygtninge-for-deres-ejendele/5879542

  Kommentar by Frank Hagmann — 20. december 2015 @ 18:46

 22. Det der er resultatet af den frie bevægelighed.

  Kommentar by Robert R — 20. december 2015 @ 22:53

 23. 3. Dexter enig
  ja, så håber jeg toget kommer snart, så vi kan få sporet ryddet.

  Kommentar by Sindsro — 20. december 2015 @ 22:54

 24. Sagen om bøsser, der borer huller i væggene på offentlige toiletter, får noget til at dæmre. Er det indirekte forklaringen på, at flere af dem så nidkært forsvarer muslimerne? De to mennesketyper har to unikke ting til fælles: For det første har de en benhård tro på, at de har ret til at brede sig på andres bekostning. For det andet er de altid ofre. Selvfølgelig aldrig ofre for deres egen ulidelige trang til at brede sig på andres bekostning. Nej er er, i eget univers, de evige ofre for den onde omverden. Bestående af henholdsvis “vantro” og “heterofæle”, som de siger.

  Jeg glemmer aldrig en sag i tidernes morgen i badeanstalten “Spanien” i Århus. Her mente bøsserne, at en offentlig badeanstalt, var deres private ejendom, hvor de kunne gramse på- og pule hinanden, som de lystede. Blæse være med, at mange almindelige mænd følte sig voldsomt intimideret og ikke havde lyst til at komme på badeanstaltens herreafdeling. Endelig kom der en bademester, som havde den rette indstilling og mod til at banke i bordet og kræve at de stoppede deres svineri.
  Men straks stod en repræsentant, fra deres homoforening, med tudefjæs og fistelstemme på TV og gjorde det klart, at de var sørme også for dårligt. Altså ikke at de udviste grov grænseoverskridende adfærd over for sagesløse gæster i badeanstalten. Nej, det var selvfølgelig den onde bademester, som var den store satan i fortællingen.

  Jeg kan kun trække på skuldrene den dag de for alvor bliver ramt af muslimernes forfølgelse. De har selv gjort, hvad de kunne for at fremstille sig selv som personager, der ligger som de har redt. Først pisser de på os, og forventer bagefter respekt og sympati…Hvis der findes tilstrækkelig mange fornuftige bøsser, hvor er de så henne i disse værdikampe?

  Kommentar by Margrethe — 20. december 2015 @ 23:49

 25. Man må håbe Marine le Pen vinder i 2017. Svært, men ikke umuligt. Frankrig er bedste håb blandt de store EU-lande – de er så langt ude, at selv “de pæne” er ved at få nok.

  Kommentar by Odo — 21. december 2015 @ 00:21

 26. I tidernes gry, når vore forfædre kravlede ned fra træerne, lå hele jordkloden åben foran os til fri udnyttelse. Da vi tog til i mængde gik det videre med den stærkeres ret til den største og bedste del af udbudet.
  Og for at beholde det i fred for andre satte man siden et hegn rundt om det, og denne afgrænsning respekteredes så længe som man følte det nødvendigt eller det klogeste. Og som tiden gik blev det til bondens marker og landsbyens fælles areal og større enklaver og stater. Men stadig måtte man nødvendigvis sætte grænser omkring de enkelte og de fælles arealer eller territorier for at beholde dem.
  Udover disse territorier var der dele af jordkloden, som længe lå åbent for nomader, men med tiden kom også disse arealer ind under regulering og lovgivning om udnyttelsen. En af de forskellige nomadefolk var zigøjnerne, som holdt fast ved den urgamle opfattelse, at alle jordklodens skatte var i frit udbud til hvem som helst. At der ikke fandtes nogen ejendomsret og besiddelse og dermed heller ingen grænser. Derfor er der i virkeligheden heller ikke noget, der kan betegnes som tyveri.
  Disse tanker – eller skal vi sige ideologi – er i vor tid undergået en renæssance gennem en af verdens rigeste, eller måske endda den allerrigeste mand, mange billionæren George Soros, og hans – officielt “ideelle”, “næstekærlige” – program at støtte zigøjnerne. Han hjælper dem. Eller rettere: han bruger dem som et værktøj til at nedbryde grænser og ødelægge samfund indefra efter en 5.-kolonne-metode. Han sørger for, at de kan spredes ud over Europas lande, og at landenes politikere under påberåbelse af landenes egen lovgivning eller af de af dem med underskrift accepterede konventioner, går med på denne zigøjnerinvasion. Soros har gennemdrevet kampagner for at få oprettet en fast integreret gruppe zigøjnere i hver storby i Europa. (I Danmark var borgmester Anna Mee Allerlsev hans lokale “stik-i-rend-dreng”). Hver gruppe koster det pågældende samfund ikke bare en hulens masse penge, men også uhørt besvær… Hvad mer kan de bruges til, Soros? Rart at have dem parat….
  Vi har jo allerede en art lovligt 5.-kolonne-system i mange lande under angivelsen “ngo`er”, d.v.s. ikke-statslige organisationer. De modtager gerne pengegaver fra staterne, men kontrollen med dem er ikke den bedste. Ngo`er driver gerne programmer imod deres egen stats regime, hvilket naturligvis er både godt og ondt og bør vurderes i hvert enkelt tilfælde. Soros`s virksomhed, hans “Open Society Foundation” blev i år – efter nøjere undersøgelse – bandlyst fra Putins Rusland . Er det et godt tegn? Eller burde Europas stater ikke også kikke lidt nøjere på “Open Society Foundation”.
  Zigøjnere skal tigge og hærge, således af de europeiske samfund bryder sammen, så territoriet bliver lettere at overtage. Af hvem? Af oligarkere i FN…?

  Kommentar by Gertrud — 21. december 2015 @ 14:15

 27. Det er sgu ikke kun Soros, der nedbryder stater, han har mange til at hjælpe sig. Blandt andre Rockefeller og Bush. Deres profitter kommer i meget stor udstrækning fra krige og konflikter. Og de skal nok vide, at profitere på den islamiske invasion af især Vest Europa.

  Kommentar by Nielsen — 21. december 2015 @ 14:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper