21. december 2015

Blomsterbørns børnebørn: Den svenske socialkonstruktivisme fører til ‘en galoperende værdinihilisme’

Torsdag aften sendte DR2 en timelang dansk/svensk feminismefejde, og selvom debat normalt er af det gode, så burde voksne mennesker ikke bruge dyrbar liv på at diskutere med svenske feminister. Det er en kende arrogant, men Danmark skal ikke nødvendigvis være en del af den svenske massepsykose. Udsendelsen kan ses online her.

De svenske feminister minder mig om den unge Michael J. Fox i 80’er-serien Blomsterbørns børn, der i et af de førte sæsoner bliver feminist for at komme tættere på det modsatte køn. “I am a woman.”, råbte han til sine aktivistiske ‘medsøstre’. Som den danske titel antyder, så handlede serien om et hippiepar og deres helt normale børn, men set fra den forkerte side af Øresund en generation senere er det jo nærmest at betragte som heteronormativ propaganda. En kridhvid kernefamilie helt blottet for Malin Melins ‘interseksualitet’.

Søren Hviid Pedersen kommenterer på Berlingske – Helvede har et navn: Feminisme.

“Efter at have set Debatten sidste torsdag behøvede forfatteren til dette Indspark et glas portvin for at dulme ophidselsen! Ikke så meget fordi det var en debat om feminisme set fra begge sider af Øresund, men mere på grund af to forhold. For det første var de svenske debattører rørende enige om, at køn er en ’social konstruktion’, hvilket betyder, at vi sådan set ikke fødes som dreng eller pige, men at vores kønsidentitet er noget, der skabes gennem vores opvækst og miljøpåvirkninger. Formålet med opdragelse skulle derfor være at opdrage drenge og piger som ‘mennesker’.

Denne socialkonstruktivisme er i modstrid med videnskaben, hvilket danske Lone Frank, ph.d. i neurobiologi og videnskabsjournalist på blandt andet Weekendavisen, også gjorde opmærksom på. Problemet med denne socialkonstruktivisme er, at det i sidste instans fører til en galoperende værdinihilisme. Hvis alt kan konstrueres, køn, identitet, moral etc., så er alt et spørgsmål om evnen til at konstruere. Det vil sige magt til at konstruere de ting, man ønsker.

… det, der bekymrede mig allermest, var den sindsro med hvilken de svenske feminister fuldstændigt afviste fakta og modargumenter og med tiltagende overbærenhed skulle ‘belære’ danskerne om sandheden i denne ekstreme form for svensk feminisme. Deres overbevisning var så ideologisk, at de udviste en næsten fanatisk faktaresistens, der var grænsende til det uhyggelige. De var i sandhed nogle farlige ideologer…”

(Michael J. Fox som Alex P. Keaton i Family Ties, s2e15, 1984: “I am a woman”; CBS, Youtube)

Oploadet Kl. 12:24 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/71454/trackback

41 Comments »

 1. Afskyelige feminister.

  Kommentar by SendZeniaStampeTilSverige — 21. december 2015 @ 12:46

 2. Der er altså noget, der hedder hormoner, og dem kan man vel ikke sådan bare afskaffe. Det er dem, der gør drenge til mænd og piger til kvinder. Det er også dem, der har sørget for, ved at fordele bestemte roller til henholdsvis kvinder og mænd, at menneskeheden overhovedet har overlevet og ikke bare blev et skvulp i primaternes evolutionshistorie. Betonfeministernes tåbeligheder er ikke værd at beskæftige sig med for folk, der har et liv at passe, bl.a. med et arbejde for at kunne betale skat til aflønning af disse fjolser.

  Kommentar by Tempus Fugit — 21. december 2015 @ 12:48

 3. En særlig vinkel på det feministiske,svenske vanvid blev ikke nævnt. At de selv samme mennesker med åbne arme modtager nysvenskere, som er i den modsatte grøft. Ingen kønsusikkerhed hos dem. Et erigeret forplantningsorgan og en kniv bruges til det, der er beregnet til – ikke så mange dikkedarer og snak.

  Kommentar by Jakob — 21. december 2015 @ 13:44

 4. Livet er for kort til svenske feminister. At tænke sig, at landet de kaldte Sverige var
  ‘. . .et af de lande, vi normalt sammenligner os med. . .’ IKKE MERE!

  Kommentar by bastardo — 21. december 2015 @ 14:05

 5. Tak til Clement K. for synliggørelsen (selv om de jo var mere end ivrige efter at afsløre sig selv).

  Kommentar by bastardo — 21. december 2015 @ 14:09

 6. Med en verdens befolkning på vej mod 8 mia. over for en skrumpende svensk femi-social(de)konstruktivisme, der makismalt holder 8 mio. etniske svenskere i et diktatorisk, moralsk jerngreb, kan man sige, at det er en ideologi, der er ved at uddø. I det mindste gør ideologiens magthavere alt hvad de kan for at udrydde deres eget demografiske grundlag. Så fred være med disse galninge.

  Men man kan virkelig være ked af det på vegne af svensk og nordisk kultur. Den havde fortjent et meget bedre eftermæle.

  Kommentar by traveler — 21. december 2015 @ 14:13

 7. Som håndboldlandstræner Klavs Bruun Jørgensen sagde under det nyligt afholdte VM kvinde-håndbold stævne – da han skulle beskrive en af mulighederne for at “slå” den næste modstander:” De skal bare have nogen på munden”. Hold kæft hvor jeg grinede – den måde han fik sagt det på var ubetalelig (Pytlick havde virkeligt fået smæk, hvis det var ham der sagde sådan noget) – Klavs ka´ sgu sige hvad der skal til på kort og kontant måde – og slippe fra det uden at ryge i feministkværnen!
  Klavs som statsminister i Sverige! Så ka´ de svenske feminister sgu få nogen ordentlige nogen på munden – måske de så kunne holde kæft permanent!

  Kommentar by Black Watch — 21. december 2015 @ 14:35

 8. Hvad er mere forbavsende end al kvindepladderet er, at den svenske unversitetsverden lader oprette lærestole i noget, der er evident sludder.
  Det er jo politisk agitation og har intet med viden at gøre, med andre ord spildes der økonomiske midler, som kunne have været anvendt bedre.
  “Lysenkostudier” kunne man kalde det.
  Det samme har vi herhjemme, dog ikke i samme målestok.
  Den slags nytteløse og brødløse studier burde interesserede selv betale for, ganske som man selv betaler for at være medlem af et politisk parti eller en eller anden religion.

  Kommentar by T. Snorrason — 21. december 2015 @ 14:44

 9. Det er lidet arrogant, hr. Møller.
  Danmark skal naturligvis ikke være en del af en svenske massepsykose.
  Vanvid kender dog ingen grænser.

  Arvefjender er nok opfindsomme, men de vil som alle andre fjender besejres.
  http://www.ugle.dk/underlige_aftenlufte_1.html

  Tabstal og sårede, foretagne og foreslåede indsatser.

  Kommentar by Peter Buch — 21. december 2015 @ 14:56

 10. De er skøre de svenskere, og det har de sgu altid været. Aldrig i mit liv om jeg sætter mine ben i det lorteland igen.

  Kommentar by detersåtrist — 21. december 2015 @ 14:57

 11. Det interessante ved Blomsterboerns Boern, var at forfatterne i foerste saeson havde castet Fox som ’skurken’, den latterlige Reagan-Jugend, som skulle goeres til grin af den smarte lillesoester og sine humanistiske foraeldre. Men efter at t-shirts med ‘Alex Keaton For President’ begyndte at florere paa campus som fladlus, blev manuskriptet aendret, saa han blev hovedpersonen.

  Kommentar by Erling — 21. december 2015 @ 14:58

 12. Jeg venter med at se udsendelsen til efter jul , sådan noget kan ødelægge mit gode humør i dagevis .

  Kommentar by Rasmus — 21. december 2015 @ 15:25

 13. Den dansk-svenske debat er faktisk rigtig underholdende, selvom man som jeg aldrig har været en de af kønskampen og debatten. Som underholdning er den selvfølgelig også spild af tid.

  Kommentar by Snaphanen — 21. december 2015 @ 16:08

 14. Når Karl Marx kunne kalde sin socialisme for videnskabelig baseret, så kan de svenske socialkonstruktører jo hævde det samme.
  Problemet er bare, at det har ikke en skid med naturvidenskab at gøre. Altså er det, ligesom arbejdet med at gøre en monokultur til multikultur ved hjælp af en stang stiv selvinviteret monokultur, et slags beskæftigelses projekt for tosser. Forhåbentlig kan de ikke den dag, det hele brænder sammen, klare frisag ved at komme ind under tåbeparagraffen.

  Kommentar by Menig 442 — 21. december 2015 @ 16:13

 15. “Det er en kende arrogant, men Danmark skal ikke nødvendigvis være en del af den svenske massepsykose….”

  Det er svært og nærmest umuligt at diskutere med psykotiske personer. For tiden kommer psykosen især til udtryk i Sveriges universiteter (de har vistnok ændret navn til “højskoler”), men psykotisk er også en mængde stakler på USA’s “colleges”, der hyler ved det mindste vindpust. Kim Møller kan næppe betegnes som arrogant, når han distancerer sig fra den slags galskab.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 21. december 2015 @ 16:18

 16. Jeg så godt udsendelsen, og den der “hen” der hele tiden tog ordet og startede hver sætning henvendt til danskerne i studiet med “nu forklarer jeg det så pædagogisk som jeg kan, okay?” var VIRKELIG irriterende.

  Jeg lagde dog mærke til noget ret sjovt som desværre ikke blev nævnt, og det var at jo mere overbeviste de forskellige “hen”‘er i det svenske panel var om at der ikke fandtes faste kønsroller og at traditionerne indenfor drenge/pige roller skulle brydes for enhver pris, jo mere make-up havde de på..

  Og så ham den skaldede hooligan type der lignede en fra et tæskehold fra AFA der konstant var aggressiv og brølede “en rigtig mand tager sig af sine børn!” til store klapsalver fra henner’ne.. Hvis det er en mand i sverige forstår jeg godt hvorfor de har så store problemer. Ikek fordi mænd ikke skal tage sig af deres børn, men fordi han tydeligvis talte for et publikum ud fra en ideologisk overbevisning grænsende til fanatisme.

  Kamp-feminisme serveret af en mand, som et sort medlem af ku klux klan der skriger “white power” gemt under hætten og mener det.

  Kommentar by per — 21. december 2015 @ 16:22

 17. Jeg slukkede efter ca. 3 minutter. Al ros til Lone Frank og flere andre, som forsøgte at modargumentere.

  Den Svenske massepsykose er i strid med stort set alt. Religion, videnskab og almindelig sund fornuft.

  Dysfunktionelle personer forsøger at pådutte andre ufornuftig livsstil. Hvad er forskellen på de tosser, som var med i programmet og så de narkopushere, som giver gratis vareprøver til fremtidige ofre? “Frihedens falske maske” (Ioannis Metaxas).

  Kommentar by Sigwar — 21. december 2015 @ 16:35

 18. For yderligere afsløring af svenske og andre feminist,kønstosser og racebenægtere, se norske Harald Eias glimrende tv serie i 7 dele “Hjernevask” (link). Hvorfor sendes den ikke på DR? Når sandheden afsløres så ubarmhjertigt som i disse programmer, så er det selvfølgelig ikke løgnekanalens kop te.

  Fætter BR – kønsneutralt legetøj – Radikale kønsforskeres foragt for videnskaben afsløres i norsk tv program med Harald Eia

  Kommentar by Balder — 21. december 2015 @ 17:52

 19. Det var en yderst skræmmende og uhyggelig udsendelse. Magen til fanatisk aggressiv stemning fra svenskerne skal man lede længe efter. Det virkede som en regulær heksejagt mod de personer som forholdte sig til videnskaben. Fuldstændig hysteriske kvinder skal man lede længe efter.

  Kommentar by SoFia — 21. december 2015 @ 18:00

 20. Det værste er vel at feminister, og det skulle de “alle” være,
  er ligeglad med at f.eks. udlændinge voldtager piger og kvinder
  i Sverige.
  Harold Pinter kunne vist aldrig have skrevet om dette, som emne
  for det absurde.
  Folk ville mene han var for langt ude.

  Kommentar by Pk — 21. december 2015 @ 18:10

 21. Kvantitativt vejer mænds hjerner 1.400 gram og har 23 milliarder hjerneceller i gennemsnit, mens kvinders hjerner vejer 1.250 gram og 19 milliarder.

  Men gennemsnitligt skulle mænd og kvinder inden for en etnisk gruppe klare sig lige godt i iq-testene. Den kvantitative forskel forklares så med, at mænd også skal have plads til nøgne damer i deres hoveder. Jeg ved ikke, om ‘hen’-segmentet har en bedre forklaring?

  At kvinder klarer sig bedst inden for uddannelsessystemet, skyldes ikke intelligens, som nogen ellers påstår. Det er derimod nærmest en regel, at mange højt begavede mænd aldrig får sig en uddannelse, der matcher deres intelligens, fordi det formelle uddannelsessystem ikke siger dem særligt meget. Det formelle uddannelsessystem er derimod attraktivt for mange kvinder.

  Dertil skal lægges tesen om kvindelige læreres særlige diskrimination af drenge, der får drengene til at afsky uddannelsessystemet. Om det skyldes, at kønsroller her kolliderer med magtrelationen lærer-elev, står hen i det uvisse. Men min erfaring med mine børn er, at drenge har en fundamentalt anden indstilling til uddannelsessystemet, end piger har.

  Kommentar by traveler — 21. december 2015 @ 18:16

 22. #22 Dengang uddannelsessystemet var totalt mandsdomineret var det endnu mere formelt. Man skulle sidde endnu mere stille og høre efter i skolen, det praktiske element på studierne var mindre osv. Så det med at drenge/mænd af naturen ikke kan sidde stille og høre efter og derfor ikke passer ind på boglige uddannelser holder ikke. Derimod var fx elementet af konkurrence større, og lærerne var i højere grad autoriteter (og mænd).

  Kommentar by Odo — 21. december 2015 @ 18:48

 23. Kønsrolle-Galskaben koster!
  De kønsrollegale har snablen langt nede i de offentlige pengekasser: der punges ud til ansættelser af køns-rolle-lektorer og -professorer og kursus. I Tyskland havde man i marts 2015 190 lærerstillinger i gender-forskning, hovedsagelig kvinder (
  https://www.youtube.com/watch?v=huorZeD8DMY) og studenteropgaver skal skrives så alle læsere – uafhængig af dere egen kønsrolle – kan læse det uden at blive krænket.
  Også uden for “de højere” læreanstalter kan man skovle penge ind på nonsens.
  Den ene af Sveriges to dominerende sexforeninger, RFSL, “Riksförbundet för sexuellt likaberättigande” arrangerer kursus overalt om kønsrolle-mønstre etc og overtaler kommuner og erhverv til at sende deres personale på sådanne kursus, og altsammen koster.
  WC`er med fine interiører dels for mænd, dels for kvinder, skal nu være fælles og bygges om. Den ovenfor nævnte sexforening, RFSL fandt en ny pengeafpresning: Da der skulde arrangeres fælles-WC på et vordendeasyl-center, fjernede de “mænd” og “kvinder” på WC-dørene og udskrev et “certifikat” på denne fælles-WC-indretning, som kommunen betalte flere tusinde kroner for.
  Sedan 2008 erbjuder RFSL hbt-certifiering, som innebär ett synliggörande av att en organisation arbetar strategiskt i syfte att erbjuda en god arbetsmiljö för anställda och ett respektfullt bemötande av patienter/klienter/brukare utifrån ett hbt-perspektiv.
  Det kendte “flygtninge”slot i Surahammar, Westsuras Herregård, fik certificat som en af de første asylboliger med en HBTQ-certificeret badstue, kønsneutrale toiletter og “normkritisk indretning”. Men alle asylsøgere fra 3. verden bryder sig ikke om disse skattefinansierede tiltag.
  http://www.friatider.se/k-nt-flyktingslott-fick-hbtq-certifierad-bastu·

  Kommentar by Gertrud — 21. december 2015 @ 18:51

 24. Jeg har lige set det sidste afsnit. Jeg sammenligner det med Monty Pythons Flyvende Cirkus og morede mig utrolig meget.
  1 % af mændene og 10 % af kvinderne i Sverige tør ikke gå ud i natten, fordi de er bange for at møde voldelige mænd, ifølge svensk statistik. (Men det gælder selvfølgelig ikke de importerede mænd.)

  Kommentar by Menig 442 — 21. december 2015 @ 21:08

 25. HBTQ-certificerede asylboliger – der flækkede min mave lige på langs af grin

  Kommentar by BB — 21. december 2015 @ 22:04

 26. Svenskere findes i flere udgaver, men et fællestræk synes at være en manglende evne til at slappe lidt af:

  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3368837/Model-SIX-RIBS-removed-achieve-14-inch-waist-filmed-naked-Romanian-show.html

  Kommentar by M — 21. december 2015 @ 22:34

 27. À propos kønsfnidder. En ven omtalte følgende episode om et forældrepar, der vil være “hen’er”. De har en søn og en datter og gav dem julegaver. Drengen fik en dukke og pigen en legetøjslastbil. Drengen stak dukkens øjne ud, og pigen gav bilen en trøje på, så den ikke skulle fryse.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 22. december 2015 @ 00:28

 28. Jeg skal ikke hævde at det samme ikke sker blandt nogle konservative eller ‘højreorienterede’ men det er MEGET karakteristisk for venstrefløjen at lade som om virkeligheden kan ‘defineres’ eller bestemmes efter forgodtbefindende. Det ligger centralt i selve navnet på begrebet ‘politisk korrekthed.’ Fordi, rationelt, er det et FAKTUELT spørgsmål om noget er ‘korrekt’ eller ej. Fx, en SFer og venstremand kan ikke have en ‘diskussion’ om hvorvidt Rundetårn er højere end Rådhustårnet. Men, med navnet ‘POLITISK korrekt’ (der iøvrigt rygtes at være begyndt som en syg joke hos de neo-Marxister der fandt på det), blev faktuelle spørgsmål erstattet af politiske spørgsmål. At spørge om man hellere vil flyve med et fly designet af en politiker eller ideolog end en ingeniør, illustrerer, på en tidsskala (til forventet katastrofe), hvor irrationelt det faktisk er.

  Men det samme problem med fundamental irrationalitet og virkelighedsfornægtelse, gør sig gældende når man taler samfundsspørgsmål. Tidsskalaen er bare så meget større at folk ikke kan se den klare logiske analogi til fly-design spørgsmålet. Desværre er de potentielle katastofer også meget større.

  Feminisme, at der ikke er forskel på mænd og kvinder, andet end mellem benene, er et typisk PC spørgsmål. Det strider mod alles erfaringer, og mod basal spil teori kombineret med darwinisme, at antage at der ikke skulle være forskel i hjernerne.

  Kommentar by Moran ya Simba — 22. december 2015 @ 01:45

 29. Det var et dybt kønsdiskriminerende program.

  Selvom det lykkedes Jan E. Jørgensen kort at nævnte værnepligten for mænd, så skulle denne ekstreme kønsdiskrimination endelig ikke diskuteres, ifølge STV/DR.

  STV/DR lod også både Jan E. Jørgensen (V) og Joakim Lamotte slippe uimodsagt afsted med lyve om barselsorlov i Danmark.

  Ikke bare lykkedes det for DR at skjule, at der i Danmark i typiske mandefag, f.eks. industriens overenskomst blot findes 14-dages øremærket fædreorlov.

  DR overlod det samtidig frit til paneldeltagerne, at pålægge danske mænd skylden for ikke at tage fuld barsel, hvilket danske mænd slet ikke har muligheder for, fordi mændene diskrimineres groft, fordi der ikke er fuld øremærket fædreorlov. Det er simpelthen for groft!

  Det blev heller ikke nævnt at selvstændige i Danmark i mange typiske mandefag, bliver groft diskrimineret fordi de ikke kan få anerkendt deres virksomhed som selvstændig!

  Eller at mænd holdes ude af daginstitutioner, fordi man ikke ønsker ansatte der tager udgangspunkt i børnenes behov, fordi det vil belaste de kvindelige ansatte.

  Årh, jeg kunne blive ved….

  Kommentar by Jesper Hansen — 22. december 2015 @ 03:39

 30. Undskyld STV primært, ikke DR.

  Kommentar by Jesper Hansen — 22. december 2015 @ 03:40

 31. Som far til tre drenge og en pige kan jeg forsikre de damer om at der er forskel. Godt nok er min pigen (nr tre i flokken) en hård nyser når drengene driller og hun slår gerne en proper næve hvis hun bliver provokeret. Men hun har så sandelig også en feminin side og er den der frivilligt trøster lillebror og den eneste der leger med dukker selvom hele dukkefamilien har fast plads i stuen. Og hende der leger kysselege med de andre piger i børnehaven hvor de indfanger drengene og kysser dem (æv, hvorfpr gør voksne kvinder ikke det mere)

  Men det er jo bare virkeligheden så den gør sig ikke på tv

  Kommentar by Redneck — 22. december 2015 @ 07:10

 32. Først nu får asylansøgere et kursus i lokal seksualmoral… efter 30 år… hvor mange er ikke blevet voldtaget på de 30 år..og hjælper det overhovedet?
  http://www.bt.dk/politik/asylansoegere-er-chokerede-naar-de-ser-maaden-lokale-kvinder-gaar-klaedt-paa

  Kommentar by Martin — 22. december 2015 @ 09:14

 33. 32 Martin

  Jeg venter endnu på en artikel om kulturmødet set fra den anden side:

  “Lokale kvinder er chokerede over den seksuelt uciviliserede måde mandlige asylansøgere optræder på over for dem”.

  Før man kan omtale problemet ved rette navn, kan man ikke løse det.

  Kommentar by M — 22. december 2015 @ 10:20

 34. “Nydanske kvinders ligestillingsproblematikker rager åbenbart ikke ’hvide’ feminister en høstblomst”.

  http://ekstrabladet.dk/opinionen/geetiamiri/Nydanske-Aisha-m%C3%A5-redde-sin-egen-r%C3%B8v/5882229

  Kommentar by Sebastian — 22. december 2015 @ 12:54

 35. @34
  Hej Sebastian

  Fra artiklen:
  “Ydermere undrer jeg mig over, at nogle kønsforskere svigter nydanske kvinder, når de omtaler affektdrab som ’den hvide mands æresdrab’. Dette til trods for, at der er evidensbaseret viden om minoritetskvinders vilkår, der tydeligt adskiller de mekanismer, der udløser æresdrab i modsætning til affektdrab.”

  Her har vi altså kønsforskere, der obstruerer forståelsen af æresdrab, alene pga. deres sorte had til den hvide mand – og dermed lader indvandrerkvinder i stikken.

  Aktivistiske kønsforskere lyver som forventet groft om æresdrab. Overalt ser vi institutionaliserede løgne kamufleret som forskning – humanistiske forskere, der lyver og drømmer/fantaserer og dumme, venstreradikale journalister, der fører det til torvs som sandheder.

  Kommentar by traveler — 22. december 2015 @ 16:12

 36. @35

  “Her har vi altså kønsforskere, der obstruerer forståelsen af æresdrab, alene pga. deres sorte had til den hvide mand – og dermed lader indvandrerkvinder i stikken.”

  Jeg er delvist enig Traveler.
  Hadet er ikke nødvendigvis “deres”.
  Nogle kønsforskere simulerer sikkert bare dette had, fordi det gavner deres karriere.
  Hadet er så at sige institutionaliseret.

  Kommentar by Sebastian — 22. december 2015 @ 16:47

 37. @36
  Jeg går ikke op i, hvor hadet er parkeret, men det er der et sted derude. Så nej, det er ikke nødvendigvis “deres”, og det er ikke nødvendigvis bevidst eller oplevet af kønsforskeren.

  Man kan nærmere sige, at det er institutionaliseret eller strukturelt. Og selv det er da på sin vis ok, da politik faktuelt indeholder meget haderi.

  Problemet opstår først, når det løgnagtigt udgiver sig for at være objektiv forskning!

  Kommentar by traveler — 22. december 2015 @ 17:00

 38. Nu må man også lige tænke på, at mindst 98% af al forskning er kopiering fra andre. Originale ideer er sjældne.

  Indsniger der sig først en ny “meme” på et humanistisk forskningsfelt, reproduceres den voldsomt, indtil den ophøjes til sandheden med et hav af tanke-forgreninger. Inden for humanismen er der nemlig ingen rigtige stopklodser i form at efterprøvning gennem forsøg i virkelighedens verden, så memen kan få det hele til at gå amok i galskab a la den svenske feminisme.

  Kommentar by traveler — 22. december 2015 @ 17:15

 39. “Jeg går ikke op i, hvor hadet er parkeret”

  Det mistænkte jeg dig egentlig heller ikke for, men du ved hvor let vi selv affærdiges som `hadefulde´ af disse
  levebrødshumanister, og jeg håber at udstille det tomme i den karrikatur, ved at isolere den, ved selv at være mere nøjagtig når had adresseres.

  Kommentar by Sebastian — 22. december 2015 @ 20:31

 40. Men ingen af disse feminister, der påstår at være optaget af vold mod kvinder, kunne drømme om at gøre opmærksom på, at etniske kvinder er overordentligt stærkt overrepræsenteret på krisecentrene for voldsramte kvinder.
  Og ingen af de statsstøttede kvindeorganisationer kunne drømme om at undersøge og redegøre for den faktiske vold, der dominerer i muslimske samfund.
  Virkeligheden er i disse kredse irrelevant.

  Kommentar by Niels P. — 22. december 2015 @ 22:21

 41. Asien begynder ved Øresund…

  Kommentar by Moran ya Simba — 23. december 2015 @ 23:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper